- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.581
canım ben bunu kendimie bile ilkkez itiraf ettim,şöyle düşün yakının var karşılıklı bir birinize iltifat ediyorsunuz seviyorsunuz ama içden içede tatlıbir çekişme var değişik birşey bu dün ilkkez dillendirdim bunu kendime bileee:))))))
valla elimden geleni yapcam inşallahhh.. ee rakibim birdi iki oldu senlede yaptıklarımızı yarıştırıyorum
aaaa birazda ben kazanayım ama hep sen hep sen daha durr pomo hanımmm seni bugünde yicemmm suyu belki 1 bardaklakaybettim yani açık ara değilll bugün yine elimden geleni yapcammmm kuzeyin deyimiyle (seni bittinnnn seni ormana götürcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm) benim oğlan böyle masal anlatıyorrr daaa:)))))
canımmm beni 1.5ltsu tıkadı sanırım birde spordan gelice yeşil çayiçtimm odatıkamış olabilirr yaptığım yanlış bir kase yoğurt bile yesem olurmuş bundan sonra dikkat etcem inşallahh
malum oruçlara az kaldııı benim sıcaklarda birde oruçlarda imkansız pazara gitmem bi bugünüm birde haftaya perşembem kaldı, haftaya gideyim fasulyemi,barbunyamı bir çok yemek malzemi alayım eve gelip doğrayım atayım buzluğa oruçlarda pazara gitmek zorunda kalmam,bi domates ,salatalık kalıyor onlarıda ya eşim gelirken getirir yada kapının önünde bahçıvan geçiyor ordan alırım meyva zaten ramazanda yemem çünkü saat zatengeç bi yeşil elma yerim oda sahurda midem yanmasın diyee onuda marketten alır eşim böylece 1 ay pazara gitmem
hımmmmmm kesın tıkamıstır spor yaparken su ıcmeyın dıyor hoca. mesela mola verın ozaman ıcın dıyor tıkıyormus ınsanın dıyaframını dalagını falan ıste.
yogurt sen cok sevıyorsun zaten. bır dahakıne yogurt eklersın
ben de yogurda alısıyorum sukur, her aksam yemege calısıyorum.
senın lımonata tarıfını bana bırdaha versen olur muuuuuu
haklısın bazen sevdıgımız ınsanlar ıle bıle bır rekabetımız olabılıyor. dun sen ıkı bardak yesıl cay sallamıssın valla gecmıssın benı. su desen sana gore 2,5 cok cok ıyı. benı bılıyorsun su konusunda, kova kova ıcecek duruma geldım de senın ıcın 2,5 cok ıyı rakam valla. spor desen sollamıssın valla. supersınnnnnnnnnnnnnnnnnbugun zaten spor gunumdu ama senı okuyunca ıyıce gaz geldım bakkkkkkk dıyeyım
gorumcen, kaynanan gıbı sarısın mı yoksa esıne mı benzıyor ?
ya ben senın bu oglanı yıyecem valla gorunce...... doneş agzını patlatırım lafını cok dıyorum esıme de anlattım cok guluyoruz anıyoruz valla bıdıgı. maasallah ona yaaaaaaaa. tamam gıdelım datlum ormanaaaaaaaa
bir portakal
8tane limon
2lt kaynarsu
damak zevkine göre şeker
2-3 dal nane yaprağı
yapılışı 1 portakal kabuğu rendesi rendelerken beyaz kısmını rendeleme hafif hafif rendelicen,aynı şekilde limonların kabuğunuda rendele hatta çok özenli rendele beyaz kısmı acı oluyor neyse hepsini rendele koy kabına sonra rendelediğin portakal,ve limonunsuyunu sık ekle karışıma 2 lt kaynar suyu ekle karışma, damak tadına görede şeker ekle iyice karıştır erisin şeker dışardasoğumaya bırak soğuyunca 2.5 saatbuzdolabında beklet daha fazlada bekletebilirsinnn içeceğin zaman süz suyunu içinde rendeler var çünkü sonra nane yapraklarını ekle bi 30dk daha beklett nanenin arobasını salsınnn enfes bi limonataa
eşimin annesi sarısaçlı yeşil gözlü çok güzel bir kadındır doğal sarışınlardan yani sarıya yakın renkde o röfleyle iyicesarışın oluyor, görümcemde güzeldirr o çakma sarışın ama yakışıyor onada,eşimin annesine kimse benzemiyor bi yeşil gözlü o oğlumun eşimin gözleri ela.
artık demiyor ağzını patlatırım fırçayı yedi benden böyle cümleler kullanmıcakk ama güneş yine döneş:))))))
ha hay bi kerem suyum 2.5 lt geçtiii hıhhhhhhh tamam 3lt değil ama 2.5 lt de değilhıhhhh...
oruçlara kadar spora yüklencem yüklene bildiğim kadar ..
saat 9 da pazaragitcem dedim çakıldım kaldımmm ben yavaşdan hazırlanayım hatta hızlıdan hazırlanayımmm pazarımı yapayım gidip geleyim vaktin olursa sohbete devam ederiz kuşum bu arada mesajın geldi cevap veririmm ama AZ SONRAAAAAAAAAAA reklamlardan sonra
sagol canım tarıf ıcın. ben yemegın yanında bırseyler ıcmeyı cok seven bırıyım ama ne ıcsem dıye dusunuyorum oyle. malum ayran dısında hıcbırsey uymuyor bu dogal lımonata hem mısafıre de ıyı olur dıye dusundum
evet demıstın cok guzel bır kadın dıye. belkı de kızın boyle sarımsı olur kımbılırrrrrr
benım esımın aılesı cok esmer, kalın kaslı falan. kırpıklerı uzun guzel. benım goz yapım onların sıyah sac rengı ( gur-parlaktır ), benım ten rengım onların kırpıklerı dıye olursa bızım cocuk pek guzel olurrr
hımmm artık demıyor oyle mı
ozaman bugun ıkı bardak bıtkı cayı
en az 2,5 lt su
ve en az bır saat spor olarak anlasalım mı
yokkuşum kızım olursasarışın olmasın buğday esmer karışımı benim saçregimde gözleri benzeye bilir kayınvalideme ama herzaman esmerin tadı diyenlerdenim..
Valla benim için bahsuru yok ben bi pazar yaptım bebek arabasını yokuşa ittim baya terledim bugün eşim geç gelcek tek başıma yürüyüş yapamam amabir şekilde ek birşeyler yapmaya çalışcam inşallah
selam kızlar, çalışmaya ara verdim geldimYemeğe çıkana kadar takılayım dedim, sabah kaynatmışsınız bakıyorum
Bizim vizeden ses seda yok hala, böyle giderse ya ertelenecek ya iptal olacak, amaaannn hayırlısı diyoruz ne yapalım
Duygucum iyi pazarlar, yaa çok güzel olmuştur sabah pazar gezmek, herşey mis gibi kokuyor yaa, markete hiç benzemiyor hiiiççç, afiyetle sağlıkla yiyin aldıklarınızı
Pomocum kendi kızını tarif ediyordu zaten, şimdi duygu'nun kızını tarife başlamış, hadi hayırlısı diyorumDuygucum, esmer istiyorsun ama belli olmaz ailede sarışınlar varsa çekinik genleri alıp sürpriz yapabilir size
bız telefonlasırız mesajlasırız artık en kotu ıhtımalde.
dıger topık herzaman aktıf malum sayı olarak cok fazla ama orda da bır gevseme var ayrıca ev hanımı olup senın dısında duzenlı olanını da gormedım ben zaten sımdıye kadar. sureklı bır mısafır agırlama modundalar sureklı cocuklar hasta. bılmıyorum bu hep boyle mı yoksa bıraz bahane mı onu da bılmıyorum ınsanın yolu uzun ve zor olunca bence herseyden fedakarlıkta bulunması lazım benım bır ıkı tanıdıgım var onları bıle cagırmıyor ya da gıtmıyorum sırf dıyetım bozulacak dıye.
bu konuda cok yorum yapmayacagım cunku ınsan kendıne guvenmıyorsa bu ortamlardan bıraz uzak durmalı bence, sen gıdıyorsun ama hem olculu zamanlarda yapıyorsun bunu, kendıne yanı zaman ayırıyorsun hafta ıcınde. hem de gıttıgınde dengelıyorsun.
azımlı olan arkadaslar var benden sonra katılanlar var calısan kısıler de var gencler de var 15-16 yasında cocugu olan da var erken evlenmıs mesela. karısık ve kalabalık bır grup. bır kac kısı ıle yazısıyorum eskıden tanıdıgım clutch var onunla denk geldıkce en cok onunla yazısıyorum ıste.
dugun donemlerı de acıldı bılıyorsun oyuzden de sehır ıcınde ya da dısında yogunlukları olmaya basladı ordakılerın. yıllık ızne cıkanlar var aılesının yanına yurtdısına cıkanlar falan derken, sanırım kısa dogru tam bır dısıplın olur orda da. kendılerı de dıyor yaz gelınce hem azım azaldı hem aktıflık azaldı dıyorlar. kıs hatunuyuz dıyorlar
ben bu yazıdan sonra müsadenizi istiyorum insan çocuğum hasta diye bahane uyduramaz emin bu yazıyı direk üstüme aldım çünkü daha önce senin çocuklarda sürekli hasta demiştin...evet maalesef öyle oluyor oğlum guatr hastası en ufak şeyden etkileniyor hastalanıyor kızımda astım bronşit var bu havalar onun için çok tehlikeli ve maalesef hastalanıyor şu an bunu ağlayarak yazıyorum inan çok canım acıdı okurken rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
misafir konusunuda üstüme alınıyorum çünkü topikde benden başka misafiri gelen yok sanırım ama ne yapayım kapıya geleni geri çeviremem Misafir evin bereketidir gönderene çok şükür
kayınvalidem ev taşıdı o orda ev toplarken ben burda rahat rahat oturamam vicdanım el vermez kim ne yapıyorsa yapsın diyip çekilemem köşeme
Canim arkadasim oncelikle rabbim evladina sifa versin.lutfen ustune alinma filiz baska topikdede yaziyor sanmiyorum seni ima etsin. Elbette soz konusu evlatsa kimse bunu mana etmez bence filiz kotu niyetle soylememistir .sen olgun harika birisin ornek aldigim birisin lutfen boyle ayrilma aramizdan cidden uzulurum
ben bu yazıdan sonra müsadenizi istiyorum insan çocuğum hasta diye bahane uyduramaz emin bu yazıyı direk üstüme aldım çünkü daha önce senin çocuklarda sürekli hasta demiştin...evet maalesef öyle oluyor oğlum guatr hastası en ufak şeyden etkileniyor hastalanıyor kızımda astım bronşit var bu havalar onun için çok tehlikeli ve maalesef hastalanıyor şu an bunu ağlayarak yazıyorum inan çok canım acıdı okurken rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
misafir konusunuda üstüme alınıyorum çünkü topikde benden başka misafiri gelen yok sanırım ama ne yapayım kapıya geleni geri çeviremem Misafir evin bereketidir gönderene çok şükür
kayınvalidem ev taşıdı o orda ev toplarken ben burda rahat rahat oturamam vicdanım el vermez kim ne yapıyorsa yapsın diyip çekilemem köşeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?