2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

feslegen yıne soyluyorum benı tanımıyorsun ben pat dıye ısım soylerdım ınan. duygu bana obur topıgı sordu sen kendı ustune alınmıssın benım bu konuda sucum yok. ısım versem haklısın, ya da bızım topık desem haklısın. bence hassas bır anına gelmıs ve oyuzden kırılmıssın ama bence yanlıs cunku sana ozel demedım ben bunu.

tekrar soyluyorum mısafırın cok oluyor derken ya da cocuklar cok hasta oluyor derken senın tempona yogunluguna uzuldum ıcın oyle yorumlar yaptım dalga gecer gıbı kınar gıbı ya da ınanmaz gıbı bır yorum degıldı bıraz sıvrı dıllı bazen hırcın bırıyımdır ben ama okadar kaba ve kırıcı bır ınsan degılım hele kı oyle kınayan bırı hıc olmadım kaldı kı bunun kınanacak tarafı yok. senın mısafırın cocuga hayırlı olsuna gelıyormus zaten sen kendın dıyordun obur topıkte gercekten bırseylerın bahanesı olarak gordugum bazı yorumlar vardı ben onlara ıstınaden yorum yaptım.

sen ıkı cocuk ve koca bır ev ıle zaten harıkalar yaratıyorsun ben yarım yamalak ev ve ısı zor ıdare edıyorum sana sen cocuklardan dolayı dıyetı yapmıyorsun ya da yapamıyorsun ya da beceremıyorsun demedım ıma bıle etmedım boyle bırsey.

kırılıp bana saldırmaya calısmıssın buarada. hassas olmana verıyorum. senı kırmak ıstemıyorum ben wc ye bıle gıtmeyıp zaman kaybetmemek ıcın aksam 10 lara kadar calıstım 7 bucukta baslayıp toplam gunluk ancak 1 saat ara vererek calısmısımdır bu bahaneyse evet ben bahane edıyorum ozaman.

burası ıcın verımlı olmadıgını dusundugum bır kısının gıtmesıne bıle cok uzulurum ben. oyuzden senın gıtmenı asla ıstemem cunku muspet sevgı dolu cok ıyı bır ınsansın

uzuldugun ıcın gercekten kusura bakma ınan sana ozel demedım bunu asla. hatta senı dusunerek aklımdan bıle gecmedı tamamen obur topıkdekı kısılerın yaptıkları ve soyledıklerıne ıstınaden soyledıgım seyler bunlar.

ALLAH cocuklarına sıfalar versın beterınden korusun ınsaallah canı gonulden dılerım hıcbır cocugun hıcbırkımsenın sıkıntısını kınayacak dalga gececek hor gorecek bırı degılım ınsaallah zamanla daha ıyı gorursun kalbımı.

ben aramızda olmanı ıstıyorum ramazan ayı gelırken senden feyz almak senden bırcok sey ogrenmek ıstıyorum manevıyatından etkılenmek ıstıyorum oruc konusunda senın ve duygunun yazdıkları benı oruc tutmaya ıtmıstır namaz kılmaya basladım sana sormak ıstedıklerım var konusuruz bunları dıye dusunurken senın gıtme fıkrın benı gercekten uzur. senın tum zorluklara ragmen kılo verdıgını gormekten en cok mutlu olan kısı de ben olurum oyuzden lutfen bu konuyu kapatalım yanlıs anlasılma oldu ve aramızda kal lutfen

senı onemsedıgımı deger verdıgımı bıl gercekten. baya yogun bır gundeyım ama duygu msj atmıs ve hemen sıteye gırdım sırf senı aydınlatabıleyım yanlıs anlamayı gıderım dıye.

duygucugum vesıle oldugun ıcın tsk ederım on acıklamayı da yaptın benım adıma bunun ıcın de tsk ederım ben sımdı cıkayım canım oldu mu. ben feslegene yıne yazarım anlayısla unutacagını dusunuyorum bu yazısmayı.

inşallah tatlıya bağlanır

evet kahvaltı pek yapasım yok buaralar cnm sıcaktan
suyu çok içmeye gayret ediyorum artık
cnm ne güzel ohhh oruç ta pazar market derdin biticek ya benim de öyle olsa keşke eşim ve kaynıma iftar yemeğini ben veriyorum mecbur pilavı salatası çorbası ana yemeği yapıyorum ee haliyle bende yiyorum ama bu oruçta yememeğe gayret edicem de zor ya
en güzeli senin ki ben olsam bende aynısını yapardım ne güzel zeytinyağlı hafif ye hem oruç tut hem kilo alma inşş hep böle gider bugün ki menümü de yazayım
sabah: domates, peynir,2 dilim ekmek,çay

ara: 3 kiraz

öğle 2 dolma 4 kaşık cacık

akşam:bi kase çorba,1 dilim ekmek

ara: çay 4 badem

activite: yürüyüş yaptım ama ne kadar oldu hatırlamıyorum:44:2,5 lt su

oooo senın ısın zormus canım ramazanda hem kolay gelsın hem de sabretmek yememek ıcın gercekten daha zor olur bıze gore. elınden geldıgınce kendını tut olur mu canım.

menunu begendım hafıf guzel olmus aktıvıte spor da var su da ıyı. yenıden eskı gunlerıne dondun sen

kızlar gunaydınnnnnn

bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.

dunku menum:

ıkı dılım koy ekmegı
bır yumurta omlet
bır bardak sut
bır domates bır salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: yesıl cay ( bıberıye ve mate de ekleyerek demledım ), uc taze eksı kayısı, ıkı eksı erık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 5 kasık taze fasulye, 4 kasık pılav, kucuk kase cacık, 2 kasık domates salatası

aksama kadar 1 lt ılık su, acık sekersız cay

ıkı taze eksı kayısı, bır salatalık, bır domates

aksam yemek yemedım spora gıdecegım ıcın vakıt kalmadı.

spordayken 500 ml su

eve gelınce 1,00 lt su.

toplam su 3,5 lt su.

spor saat 7den 10 a kadar surmus oldu.

spora gıderken cok yuksek tempoda 30 dk yuruyus. spora varınca 20 dk 6 da yurudum. 20 dk normal bısıklet. 10 dk twıst. bıraz mekık ve bacak hareketlerı. 7 bucuktan 9 a kadar yapmıs oldum bunları.

eve donerken 40 dk normal tempoda yuruyus.

toplam 14100 adım oluyor + 7.04 km edıyor + 425 kalorı harcamısım.

eve gelınce 7-8 adet kıraz yedım ve gunumu kapatmıs oldum

genç kızken hiç sevmezdim pazarı kalbalık diye şimdibayılıyorum birde erkengidincee hepsi daha taze oluyor rahat oluyor ben kuzeyden dolayı erkengidiyorumm ay birlikde gidelim birgünn:)))))

öncelikle menünü beğendimmm aktivite yapılmış tebriklerrr

ayy demek tamteşekküllü iftar yemeği hazırlıyorsun napcan canımm müsafir varmış sen kendin dengelicen artıkk,ama o saatlerde çok tehlikeli ya pilav makarnaaa aman dikkat etsinler bari hemen yatmasınlarrr..

cumadan cumaya:

pomogranate kullanıcısından alıntı
gecen hafta: 103,6
bu hafta 103,1
gıden: -500 gr

toplam spor 450 dk
pazartesıden berı eskı kılomu bıle gostermıyordu enaz 104 cıkıyordu moralım bozuluyordu ama sukur hem eskı kıloma dondum dun hem de bugune -500 daha gordum cok sevındım rahatladım psıkolojık olarakkkkkkkkk

günaydın hayırlı cumalar güzellerrr günümüz hayırlı sağlıklı,bereketli geçer inşallahh

dünkü menüm:

sabah: pazarda 1 patatesli gözleme,ayran(gözlemeden kuzeyede veriyorum biraz)
öğlen:1 küçükporsyon bitmek bilmeyen taze fasulyem:))) ve 1 kase cacık (ya kızlar cacık tek bir öğün olarak bile yiyin acayip şişiriyor tokluk hissi veriyor
ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
ara:yaseminli yeşil çay

saat 4:30 gibi kaşarlı domatesli minik bir tost (yağsız)

saat 6:15 gibi oğluşumu bebek arabasına bindirip parka götürdüm o gözümün önünde oynarken ben aletlerde çalıştım yaklaşık bir saat şuan özellikle kollarım ağrıyor baya güzelçalıştımm sonra eşim geldi birlikde yürüdük dondurma yemek için okadar içim yandıki küllahda yemedim gittim twistır ananaslı buzludondurma yedim hiç bir dondurma bu kadar güzel gelmemişti bana buzlu dondurmaların kalorisi'de düşük oluyor insanın içinide serinletiyor ..

toparlasak :))))

aktivite;
pazara gitmek (bebek arabasıyla ve yokuşa çıkarak)
1 saate yakın aletlerde çalışmak
üstüne ailece yürüyüş (bazen bebek arabasını iterek)

bitki çayı; dün 1 de kaldım
su:3.5 lt

sana da hayırlı cumalarrrrrrr canım.

bugun aıle zıyaretı var mı ? evde mısın ya da ?

dun cosmussun sen cosmussssssssss harıkasın valla. en verımlı gunun dun olmus kesınlıkle. hafıf beslenmek zaten var da aktıvıte konusunda cosmussunnnnnnnnnnn rakıbemmmmmmmm

bravo sanaaaaaaaaaaa kocaman alkıssssssssssss

hey maşallah kuzumaaa ay çok sevindim ,bu arada yaptıklarını biliyorsun sporunuda tartıda + çıktınmı hemen izmirin havasına dönüşme :)))))))))) bakbende bugün + çıktım okadar spor ve yemeye olurböyle birşeyler aldım önüme maydanozu ödemdir diye otlanıyorum:)))))
tebrik ederim tekrarrr hadi inşallah p.tesi 102 görürsünnn inşallah ramazana kadarda 100 görürsünn o yüzden ne diyoruzzzzzz yoladaha hızlı devam ikimizde spor adına ramazana kadar elimizden gelenin fazlasını yapalım..
duyguş gunaydın nasılsınnnnnnnnnnnn

ben cok tempolu ama bomba gıbıyımmmmmmmmmmm

günaydın tatlım iyiyimsen nasılsın biliyorum bomba gib olmanın sebebini bencede ol hep böyle ol her durumda her şartta

cızelgemı guncelledım seyahatte olsam da haftasonu kacamak yapmayacagım cok hareketlı olacagım da kesın. oyuzden ınsaallah pazartesı sabah bu -500 artarak sıze rapor verebılırım

sagol canım benımmmmmmm

tartı hatta 102,7 lere oynuyor ılk olarak. sonra 103,1 gosterıyor sankı o rakama az kaldı gıbı bılmıyorum ılk onu gosterıyor cunku.

ayyyy sorma tam ızmırım bennnnn

sen nasıl ++ cıktın yaaaaa. hemen maydonoza sarıl sen de ++ gormemek lazım az yemek ve bukadar hareketten sonra. ıkımızın de vucudu yanı var yaaaa bırsey demıyorum

dun spor kursu ıle konustuk bıze servıs ayarlamaya calısıyoruz eger olursa haftada 4-5 gun spora gelecegız 9-10 arası. servısın parasını odeyecegız bakalım ınsaallah olurrrrr

bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.

menu mu de gordun mu duygu ?

buarada patron geldı bırazdan cıkarım msj, skype ya da tel uygun olur oldu mu canım

neslı ne yaptı acaba vıze ısını ? dur bır mesaj atayım sultan ıle de gorusmedım hıc bu hafta ona da mesaj atayım.

yok canım vedalaştık geçen gittiğimizde, bizimkiler p.tesi günü yolcu bugün evdeyim akşam yine ya tempolu yürüyüş+koşu yada aletlerde çalışmak yada hepsinden yapmayıdüşünüyorum ramazana kadar yapabildiğim kadar yapayım ramazanda kolidorda kendimi yıpratmadan yürürüm artık :))))))

evet dün böyle oldu çokda güzel oldu sende yazda görelimm, sıvıtüketimim nasıl ?dün bi yeşil çayım zayıf kaldı ama oda 1bardakla zaten en fazla 2 bardak içerim içsemde..