- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.601
canım lütfen kusura bakma ama ben bana söylediğine eminim çünkü defalarca bana misafirin hiç bitmiyor çocuklar hep hasta diye sitemde bulunmuştu filizin de işlerinin müsait olmadığı zamanlar varmış odamı bahane ediyordu o zaman evet maalesef ev hanımı olup 2 çocukğu olupda müsait olmak pek mümkün değil helede akraba çevreniz geniş ve birbirine tutkunsa ben sahip olduğum şeylerden mutluyum her zaman diyorum allah eksiklliklerini göstermesin
senı onemsedıgımı deger verdıgımı bıl gercekten. baya yogun bır gundeyım ama duygu msj atmıs ve hemen sıteye gırdım sırf senı aydınlatabıleyım yanlıs anlamayı gıderım dıye.
duygucugum vesıle oldugun ıcın tsk ederım on acıklamayı da yaptın benım adıma bunun ıcın de tsk ederım ben sımdı cıkayım canım oldu mu. ben feslegene yıne yazarım anlayısla unutacagını dusunuyorum bu yazısmayı.
inşallah tatlıya bağlanır
evet kahvaltı pek yapasım yok buaralar cnm sıcaktankahvaltıyı az yapmıssın ve gun ıcınde acıkmıssın bence. bıskuvıy ya da galeta yerıne meyve ya da kuruyemıs turlerı ıle ara yapman daha ıyı olur canım . enerjı de verır ustelık.
menu yazmana cok sevınıyorum gercekten. tekrar dıyeyım
suyun az ama bence 2,5 yapmalısın yaz gunlerındeyız ustelık aktıvıte de yapıyorsun
cnm ne güzel ohhh oruç ta pazar market derdin biticek ya benim de öyle olsa keşke eşim ve kaynıma iftar yemeğini ben veriyorum mecbur pilavı salatası çorbası ana yemeği yapıyorum ee haliyle bende yiyorum ama bu oruçta yememeğe gayret edicem de zor yamalum oruçlara az kaldııı benim sıcaklarda birde oruçlarda imkansız pazara gitmem bi bugünüm birde haftaya perşembem kaldı, haftaya gideyim fasulyemi,barbunyamı bir çok yemek malzemi alayım eve gelip doğrayım atayım buzluğa oruçlarda pazara gitmek zorunda kalmam,bi domates ,salatalık kalıyor onlarıda ya eşim gelirken getirir yada kapının önünde bahçıvan geçiyor ordan alırım meyva zaten ramazanda yemem çünkü saat zatengeç bi yeşil elma yerim oda sahurda midem yanmasın diyee onuda marketten alır eşim böylece 1 ay pazara gitmem
evet kahvaltı pek yapasım yok buaralar cnm sıcaktan
suyu çok içmeye gayret ediyorum artık
cnm ne güzel ohhh oruç ta pazar market derdin biticek ya benim de öyle olsa keşke eşim ve kaynıma iftar yemeğini ben veriyorum mecbur pilavı salatası çorbası ana yemeği yapıyorum ee haliyle bende yiyorum ama bu oruçta yememeğe gayret edicem de zor ya
en güzeli senin ki ben olsam bende aynısını yapardım ne güzel zeytinyağlı hafif ye hem oruç tut hem kilo alma inşş hep böle giderbugün ki menümü de yazayım
sabah: domates, peynir,2 dilim ekmek,çay
ara: 3 kiraz
öğle 2 dolma 4 kaşık cacık
akşam:bi kase çorba,1 dilim ekmek
ara: çay 4 badem
activite: yürüyüş yaptım ama ne kadar oldu hatırlamıyorum:44:2,5 lt su
genç kızken hiç sevmezdim pazarı kalbalık diye şimdibayılıyorum birde erkengidincee hepsi daha taze oluyor rahat oluyor ben kuzeyden dolayı erkengidiyorumm ay birlikde gidelim birgünn:)))))Selam kızlar, çalışmaya ara verdim geldimYemeğe çıkana kadar takılayım dedim, sabah kaynatmışsınız bakıyorum
Bizim vizeden ses seda yok hala, böyle giderse ya ertelenecek ya iptal olacak, amaaannn hayırlısı diyoruz ne yapalım
Duygucum iyi pazarlar, yaa çok güzel olmuştur sabah pazar gezmek, herşey mis gibi kokuyor yaa, markete hiç benzemiyor hiiiççç, afiyetle sağlıkla yiyin aldıklarınızı
Pomocum kendi kızını tarif ediyordu zaten, şimdi Duygu'nun kızını tarife başlamış, hadi hayırlısı diyorumDuygucum, esmer istiyorsun ama belli olmaz ailede sarışınlar varsa çekinik genleri alıp sürpriz yapabilir size
evet kahvaltı pek yapasım yok buaralar cnm sıcaktan
suyu çok içmeye gayret ediyorum artık
cnm ne güzel ohhh oruç ta pazar market derdin biticek ya benim de öyle olsa keşke eşim ve kaynıma iftar yemeğini ben veriyorum mecbur pilavı salatası çorbası ana yemeği yapıyorum ee haliyle bende yiyorum ama bu oruçta yememeğe gayret edicem de zor ya
en güzeli senin ki ben olsam bende aynısını yapardım ne güzel zeytinyağlı hafif ye hem oruç tut hem kilo alma inşş hep böle giderbugün ki menümü de yazayım
sabah: domates, peynir,2 dilim ekmek,çay
ara: 3 kiraz
öğle 2 dolma 4 kaşık cacık
akşam:bi kase çorba,1 dilim ekmek
ara: çay 4 badem
activite: yürüyüş yaptım ama ne kadar oldu hatırlamıyorum:44:2,5 lt su
günaydın hayırlı cumalar güzellerrr günümüz hayırlı sağlıklı,bereketli geçer inşallahh
dünkü menüm:
sabah: pazarda 1 patatesli gözleme,ayran(gözlemeden kuzeyede veriyorum biraz)
öğlen:1 küçükporsyon bitmek bilmeyen taze fasulyem:))) ve 1 kase cacık (ya kızlar cacık tek bir öğün olarak bile yiyin acayip şişiriyor tokluk hissi veriyor
ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
ara:yaseminli yeşil çay
saat 4:30 gibi kaşarlı domatesli minik bir tost (yağsız)
saat 6:15 gibi oğluşumu bebek arabasına bindirip parka götürdüm o gözümün önünde oynarken ben aletlerde çalıştım yaklaşık bir saat şuan özellikle kollarım ağrıyor baya güzelçalıştımm sonra eşim geldi birlikde yürüdük dondurma yemek için okadar içim yandıki küllahda yemedim gittim twistır ananaslı buzludondurma yedim hiç bir dondurma bu kadar güzel gelmemişti bana buzlu dondurmaların kalorisi'de düşük oluyor insanın içinide serinletiyor ..
toparlasak :))))
aktivite;
pazara gitmek (bebek arabasıyla ve yokuşa çıkarak)
1 saate yakın aletlerde çalışmak
üstüne ailece yürüyüş (bazen bebek arabasını iterek)
bitki çayı; dün 1 de kaldım
su:3.5 lt
cumadan cumaya:
pomogranate kullanıcısından alıntı
gecen hafta: 103,6
bu hafta 103,1
gıden: -500 gr
toplam spor 450 dk
pazartesıden berı eskı kılomu bıle gostermıyordu enaz 104 cıkıyordu moralım bozuluyordu ama sukur hem eskı kıloma dondum dun hem de bugune -500 daha gordum cok sevındım rahatladım psıkolojık olarakkkkkkkkk
duyguş gunaydın nasılsınnnnnnnnnnnn
ben cok tempolu ama bomba gıbıyımmmmmmmmmmm
hey maşallah kuzumaaa ay çok sevindim ,bu arada yaptıklarını biliyorsun sporunuda tartıda + çıktınmı hemen izmirin havasına dönüşme :)))))))))) bakbende bugün + çıktım okadar spor ve yemeye olurböyle birşeyler aldım önüme maydanozu ödemdir diye otlanıyorum:)))))
tebrik ederim tekrarrr hadi inşallah p.tesi 102 görürsünnn inşallah ramazana kadarda 100 görürsünn o yüzden ne diyoruzzzzzz yoladaha hızlı devam ikimizde spor adına ramazana kadar elimizden gelenin fazlasını yapalım..
günaydın tatlım iyiyimsen nasılsın biliyorum bomba gib olmanın sebebini bencede ol hep böyle ol her durumda her şartta
sana da hayırlı cumalarrrrrrr canım.
bugun aıle zıyaretı var mı ? evde mısın ya da ?
dun cosmussun sen cosmussssssssssharıkasın valla. en verımlı gunun dun olmus kesınlıkle. hafıf beslenmek zaten var da aktıvıte konusunda cosmussunnnnnnnnnnn rakıbemmmmmmmm
bravo sanaaaaaaaaaaa kocaman alkıssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?