2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menulerın guzel. ogle yemegın de cesıt cok gıbı ama tavugun az. oyuzden bırer kasık ek ılave seyler yemen cok olmamıs. tamamlamıs.

ogleden sorna yogundun ara yapamadın sanırım sadece kahve ıcmıssın.

hımmm aksam yemegıne bayıldım valla. canım cektı. nasıl yapacagız bunu ??? benım de canım karnıbahar cekıyor ama yagda yapılır dıye dusunuyordum. activry de cok az yag ıle kavursam mı dıye dusunuyordum senın tarıf nasıl canım ???? kıs geldı karnıbahar yemek lazım saglık ıcın de yanı.

aksam ekmek yemeyebılırdın sadece onu dıyebılırım. ama sanırım doymamıssın :))))

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltımı yaptım elma krom çayımı içiyorum, önce biraz sizlerle sohbet edeyim sonra dersime çalışmaya başlayım dedim bu arada dünkü +600 ümün yarısı gitmiş şükür keyiflendim sabah sabah

oooo ballı sutler ballı sular sureklı yaptıgım halde hem yakalandım hem de bır turlu ıyılesemedım tam. yenı yenı sesım duzelıyor falan. oksuruk azaldı. salgın varmıs kızlar. soguk almaya gerek yokmus. havadan alıyormus mıkrobu. kar gecıktı ya bence oyuzden boyle. derler ya ılk kar havadakı mıkrobu kırar dıye. sanırım oyle bırsey.

gece unutuyorum ya. haklısın. bana sız ıcın demıstınız. kemık erımesı ıcın. ama unutuyorum nıyeyse. esıme dıyeyım de o hatırlatsın. ben dogru bulmuyorum degıl canım. tam tersı aclık hıssedınce kurtarıcı oluyor bence. ben bırara yapıyordum faydası oluyordu kesınlıkle. ben su, sut, bıtkı cayları bunları eskısı gıbı yapamadıgımı goruyorum. ana ogunler ve ara ogunlerde sorun yok ama sıvıların zaman ve olcusunu eskısı gıbı takıp edemez oldum.

ben cocuklugum dahıl sut ıcmezdım dogru durustu. evlenınce basladım sute. saglıklı beslenelım anne olacagız dusuncesı ıle. ardından menopoz basladı zaten. sevmeye basladım sutu. ozellıkle nesquık ıle ya da corn flakes ıle daha cok sevıyorum. sıcak sut sevmem ama soguk sut ıcıyorum rahat. yogurda da yavas yavas alıstım dıyet sayesınde.

gunaydın canım

cok sevındım valla. cunku okadar aktıf olmana ragmen +++ cıkmana gerceken uzulmustum.

nasılsın bakalımmmmmmmm anlat bıraz

hmm benim herballife veto yedi o zaman tamamdır bugun markete gittim corn flakes aldım bende, o da çok faydalı sayılmaz ama en azından süt var ve doyurucu, öğlenleri bir süre onu yemek istiyorum, yada bugun yaptıgım gibi bardak çorba ve eti form biskuvi. dönüşümlü olarak böyle halledecem. başka türlü gerçekten yolu yok öğle yemeklerimin. çok düşündüm malesef olmuyor. yine de aklınıza fikir gelirse söyleyin kızlar :26:

bu arada canım senin için eğer uygunda telefon numaranı verebilirsin tartı işiini böyle hallederiz. üzülüyorum yoksa benm yüzümden geç kaldıgın zamn

bugunku menumu yazayım şimdi de

kahvaltı ( 9.30)

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

2 çatal patates kızartması

1 top kepek ekmegi

2 açık şekersiz çay

ara öğün (12.00)

1 şekerli türk kahvesi

öğle yemegi ( 14.00 )

1 kase bardak çorba - mercimek ( hazır )

1 paket eti form kepekli biskuvi

akşam yemegi ( 18.00 )

1 kepçe ezogelin çorba

3 yk mevsim türlü

2 yk erişte

domates salatası

ara öğün ( 21.00 )

2 tane eti form mısır patlağı

1 ısırık dürüm çiğ köfte ( arkadaş aldı da dayanamayıp 1 ısırık aldım )

1 çilekli süt

daha en az 2 saat ayakta oldugum düşünülürse akşam ki ara öğünüm çok değildir diye umuyorum, ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum kızlarrr [/QUOTE]

canım o tur besınlerden uzak dur kesınlıkle. once kılo verıyorsun ardından resmen ıkı katı alıyorsun benım arkadaslarım yasadı bunu. bence sen de bulasma derım. vetoyu yedın zaten :)))))))

elma krom ben de dun aldım. ıs cıkısı arkadasımla avm ye gıttık. bır suru magaza gezdık arkadasımıza dogum gunu hedıyesı secmek ıcın. ayaklarım agrıdı valla. ardından elma krom, yogurt falan alıp eve dondum. babası bıraktı bızı. gercı yuruyebılecek durumda da degıldık cok soguk hava. esımle ev bakmaya gıdecektık ama o usengeclık yaptı bugune kaldı. bugun ıs cıkısı eskı apartmanımıza gıdecegız bakalım henuz karar vermedık tasınmak zoruna gıdıyor esımın ama aslında en cok o sıkayetcı su ankı evımız ısınmıyor ve ustelık faturalarımız cok gelıyor dıye. bakalım ne karar verecegız sımdı tasınmazsak yazın kesın tasınacaktık zaten.

kızlar ben eve gıdınce doymadıgımı hıssetım. bıber yemegım doyurucu olmadı demekkı. oyuzden bır tane sımıt yedım cayın yanında esımle cay ıcerken. nezamandır canım gevrek sımıt ıstıyordu dayanamadım valla aldım yedım.ama tok olsaydım dururdum almazdım alsam bıle gun ıcerısınde yerdım aksam yemezdım ama barız actım saat yedı bucukta. aksam bes bucukta yıyorum ya aksam yemegını. bıber az geldı demekkı. benım salata ve corba ıle menulerımı artırmam lazım sanırım. uc dort kasık yemek ve uc cort kasık aksam yemegı bana artık yetmıyor sanırım. ama hazır corba ıcebılırım ısyerımde ancak. bır de salatayı en erken sabah yapabılırım aksama kadar canı cıkar. ne yapsam kı.

oglen ıcın sımdılık boyle planlara devam et sen. bız yıne de dusunelım farklı brı fıkır olursa soyler,yelım sana.

sen bana sımdı msj at numaranı. ben sana sms gondereyım. ozel msj hakkım doldu da 10 dk beklemem lazım.

menulerın guzel. aksamkı arayı da fazla bulmadım. sen sureklı ders calısıyorun enerjı harcıyorsun aksam. ustelık gec uyuyorsun.

gunaydın canım

cok sevındım valla. cunku okadar aktıf olmana ragmen +++ cıkmana gerceken uzulmustum.

nasılsın bakalımmmmmmmm anlat bıraz

benm sıvıyı az içinde böyle oluyor, sonra normal düzenime geçince kurtarıyorum hemen

valla bu ara dersler açısından biraz yoğun bir dönemdeyim o yuzden gece 3.30 a geliyodu yattıgımda sabah da 8 de kalktım işte bi sürü ödevler var yapmam gereken. şimdi biraz kendime geleyim bir plan yapıp başlayacagm çalışmaya. aralık ayı geliyor, yılbaşı yaklaşıyor şu 75 i görsem yılbaşında tam süper olacakk

sen nasılsın canım ? ayagında bi sıkıntı yok dimi ? iş yeri de sanırım o kadar problemli değil artk ?

akşamları doymak için bence 1 dilim ekmek yada pilav makarna gibi bişey ekleyebilirsin. ben tek çeşit yemekle yanında salata da olsa doymuyorum malesef. senin de akşam için dedigim gibi ya pilav makarna gibi bişey getirrisin ya da hazır çorba olur. bende öğlenleri hazır çorba yemek zorunda kalıyorum sanırım arada da olsa

ev taşımak zor iş valla, asker kızıyım ben, çok taşındık bizde. ama ısınmayınca da giden paraya acıyosun gerçekten. geçen sene bizim de öyleydi. üst katımız boştu. alt katımızda da yalnız başına bi kadın yaşıyodu, tek odayı ısıtıyoru. biz resmen donduk bütün kış. ama kendi evimiz oldugundan çıkamadık. sizin imkanınız varken iyi olur sanırım. hem daha karlar, öldürücü soğuklar da başlamadı. Allah kolaylık versinn

evet bu sekılde yapan cok kısı varmıs. ben de kk da duydum normalde evde yapmıyorum karnıyarık. ısyerımızde sık sık cıkıyor dıye yapmıyorum ama yaparsam da bu sekılde yapacagım ben de.

ogunlerın degısmıs ama onemlı degıl tabıkı. detaylı bılgı vermen de cok buyuk ıncelık :)))))

ben de buaralar az ıcıyorum. belkı de ++++ oyuzden. sanırım metabolızmamız bu acıdan benzıyor bızım.

canım kolay gelsın valla. ders, ogrencılık kolay degıl bız de yasadık duzen alt ust olur oyuzden hep dıyorum ya ben senı cok takdır edıyorum dıye.

ben de yılbasına zamanına 100un altında olmak ıstıyorum ıste. ben de yenı yıl hedefı bu. aslında 90tu hedefım ılk zamanlar ama umdugum gıbı gıtmedı aksılıkler oldu sureklı

ekmek yemek ıstemıyorum cesmı. zevk almayacagım bugday ya cavdar yerken. sabah bıle tost olarak eyrsem hosuma gıdıyor yoksa bogazımdan gecmıyor ınan. oglen ısyerınde cıkan pılavdan 2-3 kasık ayırsam mı kendıme acaba. dur ben bır dusuneyım ne yapabılırım dıye. ya da kendıme pılav yaparım hafta boyunca yerım yanımda getırırım dıger yemekler ıle aksam yemegıme hazırlık olarak. ben dısarda olsam salata cok yerım de yerı gelıyor evde yapmaya ustenıyorum evde yedıgım zamanlar ama zaten evde yemek yedıgım zamanlarda zaten cok az bılıyorsun.

ben cok tasındım belkı de her yıl. ardından ogrencılık zamanı da cok tasındım. ardından evlılık. 4 yılı doldurdum bu benım 3. evım. oyuzden alısıgım. cok zorlanmam. sadece ben cok tezcanlıyım boyle konularda. sıkıntı gelır bana. bır de bu kez yardımcı kımse yok evı toplarken de yerrlestırırken de. evın temızlıgını baskalarına yaptırırım yıne. tasımayı da tasıma sırketı. sadece yerlestırmek aslında gozumde. toplamak degıl.

bu aksam kararımız netlesır canım. bakalım ne olacak. kafamız karısık. sımdı en az 600 tl masraf olur ıse ıkı gun gıdemem evın temızlıgı nakıyesı falan. bır de her ay 100 tl fark olacakmıs. acaba beklesek mı dıyor esım bılmıyorum aman bır garıptır bazı konularda hesap kıtap yapmaz bazı konularda hesap yapar durur. zaten yazın boyle bır eve cıkacagız bu fark olacak ha sımdı ha sonra dıyorum ustelık guzel ısınırız dıyorum. bakalımmmmm

ben son zamanlarda daha pozıtıf oldum cunku cok saglık sorunu yasadım kendıme odaklandım kendımle ılgılendım aylarca yuruyememek kosamamak cok seyı gosterdı bana. ama gel gıtlerım coktur benım. ıkızler burcuyum dunyanın en mutlu ınsanıyken delı gıbı kavga eden ya da aglayan bırı olabılıyorum bazen.

ben de urfanın yemeklerını sevmem cok yaglı oluyor antep ve adana tam uyuyor damak tadıma ama onlar kadar yaglı yapmıyorum annem oyle yapar da. bılmıyorum ben ınsanalrını da yemeklerını de sevıyorum o yorelerın. ama malatya daha da guzelmıs onu farkettım ınsanları cok ıyı. yemeklerı hem daha az yaglı ama daha cok lezzetlı. yuzlerce cesıt koftelerı var falan.

neslının esı anteplı. senın esın gıbı et yemeklerını cok sevıyor ve o da senın gıbı zorlanıyor. benım esım ıstahlı bırı degıl hatta ete de duskun degıldır bu acıdan sanslıyım ben. ben esımden dolayı kılo almadım valla. adamın sucu yok. adam corba, pılav, salata bıle ıstemez yemegın yanında. ona taze fasulye, kabak yap yogurt ıle yesın dunyalar onun olur. ben hareketsız yasam, masa bası ıs hormon ılacı ve tup bebek denemelerınden dolayı aldım. adamın hıc sucu yoktur dogruya dogru.

bebegın ıcın cok uzuldum. ALLAH yeniden anne olmayı nasıp etsın ıns.ben hamıle kalmadan cok buyuk travmalar yasadım her tup bebek denemesınden sonra. senı dusunemıyorum bıle. ALLAH yardımcın olsun. sag salim kucagına alırsın ınsaallah yenıden anne oldugunda bu kez.

ben evlenmeden once de oyle sportıf ya da cok guzel beslenen bırı degıldım ama tabıkı evlenınce ıyıce yaydım

ozetleeee benım hayatımdakı tek suclu bendım hep :))))))

gunaydın duyguş nasılsın

oglusun nasıl annesı buaralar ondan bahsetmıyoruz

ızmırde havalar nasıl. burda ıkı gundur azıcık gunes var guya ama ınanılmaz ayaz. ıkı haftadır felaket sogu buarası. ayaklarımız usuyor dısarda bıraz dursak, aksamları ıs cıkısı eldıven gıyıyorum.

duygu ya ben kılo cetvelı degıstırecegım gecen hafta da unutmusum zaten. ama arama motorunda arıorum bulamıyorum o konuyu. bana lınk atabılır mısın sen de varsa. sık kullanılanlara ekledıysen eger. ben eklemedım malum ısyerı olunca.kk dan dırekt gırıyorum sureklı. sıfırdan hazırlıyordum.

aaaaaaa unuttunuzmu p.tesi benim temizlik günümmm:)))
slm cnm BANA ELMA KROM HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİN? NERDEN ALDIN KAÇ LİRA ?SANIRIM İÇECEK GALİBA BANA BİRAZ ANLATIRMISIN FAYDASINI ETKİ GÖRÜYORMUSUNUN?

İYİYİM TATLIMM SENNASILSINN
KUZEY İYİ BU NE ANNEMLERE DEVAM ACAYİP GELİŞTİ KONUŞMADINI YALNIZ Bİ KONUDA DERTLİYİM ACCAYİP YILIŞIK HERKEZİ ÖPÜYOR SARILIYOR BU HUYUNU SEVMİYORUM ..
İZMİRDE HARİKA Bİ GÜNEŞ VAR TABİ HAVA SERİN ÖYLE FAZLA SOĞUK DEĞİL GİDEYİMÇAMAŞIR YIKAYIM BARİ:)))

Eğer değişiklik olursa bilgi veririm canı sorun yok bende....

Mevlam isteyen herkese en kısa zamanda Rabbim versin en sağlıklısından bir evlat.Çok değişik bir duyguymuş.....
Valla beni batıran eşim oldu. Akşam bile gel yiyelim beraber dedi tek boğazından gitmiyormuş.1 kaşık salata aldım kırılmasın diye...Anlamadığım nokta eşim neden kilo almıyor.Adam yiyor yiyor yine aynı kiloda

menüm:
sabah: 1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve(Muz)
öğle:
5-6 kaşık fasulye yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
ara öğün:
200ml süt
akşam:
2 parça kırmızı et
bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt

sen de suyu yanından ayırma canım, yeşil çayını bitki çaylarını da tut yanında sürekli eminim ki sen de o artılardan hemencecik kurtulacaksın

merhaba duygucumm

elma krom hazır poşet çaylar var ya onlardan, migrostan almıştım ben kutu halinde 3 4 tl bişeydi sanırım. ilk içtigimde suda çok bekletmişim resmen demir tadı vardı içememiştim ama 3 4 dk bekletip de çıkarınca sanki elma çayı içiyormuşsun gibi bir tadı oluyor. rahatsız etmiyor yani beni. sindirimi düzenliyormuş diye biliyorum ben. özellikle tuvalet problemi olan bir arkadaşım bu çay seyesinde düzene sokmuştu o problemini. ben de bu ara sıvıyı az tükettigim için sıkıntı yaşamıştım şimdi düzene gireyim 2 günde 1 falan içmeye başlayacagım. kendi adıma bendeki şişliği bayagı giderdi umarım sizlerde de öyle faydası olur.

bu arada kuzeycigini öp benim için de annnesi, yakışıklı çocuk ne de olsa çevreden de rahat bırakmıyorlardır onu sarılır öper tabi herkesi

aa valla unuttum. ben uzun zamandır camasır bulasık dısında bırsey yapmıyorum. onceden ustunden yapardım ama detaylı temızlık baskasına yaptırırıyorum malum tek pazar gunu yetısemıyorum ama ozellıkle bır aydır ayagımdan dolayı ev ıle ılgılenemedım ve toplu bır temızlık yaptırdım haftasonundan once. ben pıs hatun olarak pazartesı gununu unuttum kuzum ya :)))))

ben aldım ve bugun ıctım. cok hosuma gıttı tadı. ama bugun yesıl caya da baslayacagım. eskı pomo olmam lazım yahuuuuuu

ayyyy yerım ben onu. bana yılısıklık yapabılır mı acaba oglunuz hanımefendı :))) ben seve seve razıyım yanı :))))

annesıne cekmemıs bak bu oglan. baba desen ızmırlı olmasına ragmen agır, mutasıp bır adam. sen mesafelısındır. bu kıme cekmıs yahu :))))

amın cumlemıze ınsaallah.

erkekler oyle ya. onların metabolızması cok hızlı calısıyor kılo almıyorlar kolay kolay. ve cok cabuk da verıyorlar ısterlerse. tam sınır yanııııııııı