- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.621
yok canım vedalaştık geçen gittiğimizde, bizimkiler p.tesi günü yolcu bugün evdeyim akşam yine ya tempolu yürüyüş+koşu yada aletlerde çalışmak yada hepsinden yapmayıdüşünüyorum ramazana kadar yapabildiğim kadar yapayım ramazanda kolidorda kendimi yıpratmadan yürürüm artık :))))))
evet dün böyle oldu çokda güzel oldu sende yazda görelimm, sıvıtüketimim nasıl ?dün bi yeşil çayım zayıf kaldı ama oda 1bardakla zaten en fazla 2 bardak içerim içsemde..
yiyorum zaten maydanoz şuan:))))sagol canım benımmmmmmm
tartı hatta 102,7 lere oynuyor ılk olarak. sonra 103,1 gosterıyor sankı o rakama az kaldı gıbı bılmıyorum ılk onu gosterıyor cunku.
ayyyy sorma tam ızmırım bennnnn
sen nasıl ++ cıktın yaaaaa. hemen maydonoza sarıl sen de ++ gormemek lazım az yemek ve bukadar hareketten sonra. ıkımızın de vucudu yanı var yaaaa bırsey demıyorum
dun spor kursu ıle konustuk bıze servıs ayarlamaya calısıyoruz eger olursa haftada 4-5 gun spora gelecegız 9-10 arası. servısın parasını odeyecegız bakalım ınsaallah olurrrrr
abooooo okurken yoruldum inşallah kilo almazsın kuşum sen bir yere gittinmi ben korkuyorum :))))) sanaiyi eğlencelerrbugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.
menu mu de gordun mu duygu ?
buarada patron geldı bırazdan cıkarım msj, skype ya da tel uygun olur oldu mu canım
neslı ne yaptı acaba vıze ısını ? dur bır mesaj atayım sultan ıle de gorusmedım hıc bu hafta ona da mesaj atayım.
dunku menum:
ıkı dılım koy ekmegı
bır yumurta omlet
bır bardak sut
bır domates bır salatalık
ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: yesıl cay ( bıberıye ve mate de ekleyerek demledım ), uc taze eksı kayısı, ıkı eksı erık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 5 kasık taze fasulye, 4 kasık pılav, kucuk kase cacık, 2 kasık domates salatası
aksama kadar 1 lt ılık su, acık sekersız cay
ıkı taze eksı kayısı, bır salatalık, bır domates
aksam yemek yemedım spora gıdecegım ıcın vakıt kalmadı.
spordayken 500 ml su
eve gelınce 1,00 lt su.
toplam su 3,5 lt su.
spor saat 7den 10 a kadar surmus oldu.
spora gıderken cok yuksek tempoda 30 dk yuruyus. spora varınca 20 dk 6 da yurudum. 20 dk normal bısıklet. 10 dk twıst. bıraz mekık ve bacak hareketlerı. 7 bucuktan 9 a kadar yapmıs oldum bunları.
eve donerken 40 dk normal tempoda yuruyus.
toplam 14100 adım oluyor + 7.04 km edıyor + 425 kalorı harcamısım.
eve gelınce 7-8 adet kıraz yedım ve gunumu kapatmıs oldum
yiyorum zaten maydanoz şuan:))))
servis işi iyi olmuş böyle olursa iftardan sonragidersin spora zaten ilerleyen günlerde 8:30 kadar düşcek iftar saatimiz
ee hep diyorum sana biz su içsek yarar diye :))))
abooooo okurken yoruldum inşallah kilo almazsın kuşum sen bir yere gittinmi ben korkuyorum :))))) sanaiyi eğlencelerr
cnm skyp malum ona bi çözüm bulalım yaaa tultana selam neslişim girer biraz sonraaa
suda seni yakalamışım spordan sen beni sollamışsın bitki çayı eşit sanırım kız menü sonuna toparlama yap benim gibi şu kadar yeşil çay içtim diye
menünü beğendim herşey harika ama spor yıkılmış kuşum
Merhaba arkadaşlar, sabahtan beri yoğun bir telefon, e-mail trafiği ve koşturmaca içindeyiz. Vizemiz gecikti, ne olacağını biz de bilmiyorduk, uçak biletleri ertelendi. Yeni programda perşembe günü gidiyoruz, hayırlısı bakalım, inşallah aksilik olmaz. Şimdilik buralardayım yani
Pomocum bu ne yoğunluk böyle, kendine dikkat et canım. Yediklerine elinden geldiğince dikkat etmeye çalışacaksın zaten, her fırsatta da hareket edersen bence kilo almadan hatta vererek bile dönebilirsinBen hala 68'li rakamlardayım, yarın yolculuk olmadığına göre ben de azıcık dikkat edeyim de pazartesiye 67'li bir rakam göreyim bari. Sizin sporları okudukça gaza geliyorum ama sıcaktan kalkasım gelmiyor, dolayısıyla gaza gelip gelip oturuyorum ve kuruyemiş falan yiyorum
Duyguşum, senin program da süüpeeeeerrrr, böyle devam edersen mezuniyet çok yakın sen Pazara birlikte gidelim kesinlikle ama BosPa'ya gidelim, malum meşhur bizim pazarımız
beslenme listelerine nasıl ulaşabiliriz: | eski kiloma dönüyorum
fac.uye oldugum yerde 120 kg dan dusen kizin bire bir her ayrintisina uyguladigi diyet suan 80 kg
ooooooooo seyehatler falan varmışş gezin eğlenin bakalımm bu sene bize tatil yokk gibii aslında eşim evde ama tatil gibi olmuyorr daha çokk yorucuu benim içinn,birazdan köye gideceğizz bizde eşim sıkılmışş kaynım götürecekk eşim arabayı süremediği içinn,ayınn 11 de çıkacak bakalımm alçılar eğer ağrı devam ederse tekrar takacaklarr iyileşmişş dedilerr
30 gün daha raporu uzatıldı
bu arada hepinize güzel yorumlarınızdan teşekkür ederimm ,
herkese ii hafta sonlarıııııııııı
2 gündür topiğe giremedim çünki evde işim vardı koltuk aldık o geldi yerleşme toplanma derken misafirim de vardı dün giremedim bundan sonra da anca akşam girerrim
çünki derslerim başladı 20 temmuzda sınav var acilen ders çalışmam lazım umarım herkes yarın ------ görür tartıdaaaa
günaydınnn hayırlı aylar,haftalar,sağlıklı mutlu günler dilerim
haftasonum evde geçtı hatta geçmek bilmedi:)))))) hafta içini daha çok seviyorum çalışanlar kızmasın banaaa::::))))
geçen haftayıdeğerlendirirsem gerçekden çok başarılıgeçti gerek spor,gerek sıvı,yemek yeme eskiye göre bir tık daha iyi geçti hatta hafta sonu bile hareketliydim.
oruçlariçinde birşey düşündüm kendimi yıpratmadan sabahları enerjim varken leslie2yada 3 yapmak belki iftardan sonrada yaparım yada dışarı çıkarım o net belli değil ama sabahları leslir yapcam inşallahhh..
birde hafta sonusöyle düşündüm yaşım 29 pko dışında bir sorunum yok çok şükür endokrin bölümünede gittim tek sorun pko'lu olmak polikistik overolan kişiler kg vermesi zor ,kilo almasıda tehlikeli geçtim güzel görünmeyi pko için bilekg vermem lazım hafta sonu biraz araştırdım ve ismini hatırlamadığım bi prof. pko'luların Gİ diyetini uygulaması lazımmış Gİ 'nin açılımı glisemik indeksi düşük gıdalar bunlar kendi içinde 3 ayrılıyor düşük Gİ'LER 0'dan 55kadar,orta Gİ'LER 55'DEN 70 KADAR ,ve yüksek Gİ'ler 70 ve üstü ,biliyormusunuz karpuz yanlış hatırlamıyorsam 72 lerde yani en yüksek Gİ gıda buda bende şeker ve dİrek yağa dönüşüyor yani hiç birşey yemiyorum karpuz peynir yiyorum ama yinede veremiyorumun sebebini bulmuş oldum,beyaz ekmek,haşlanmışpatates,toz şeker akılmda kalan en yüksek Gİ'lerden ,mesela makarna az haşlarsan hafif aldante kıvamda olursa orta Gİ'YE GİRERMİŞ,kabak,patlıcan,soğan,sarımsak,barbunya aklımda kalanlar bunlar 0 yani en düşük Gİ'LER bazen düşük ve orta 'Gİ tüketim ortalamayı orta seviyede bırakabilirmişiz neyse ben aklımda kalanları yazdım ilgisini geçenler araştırabilir
söyle birsey denicem kızlar 1hafta sitede yazan düşük ve bazen orta seviyede olan gıdaları denicem ve egzersizlerimi yapcam elbette belli başlı şekermiş,unmuş,yağmış onlardan zaten uzak durcam bakalım nasıl veriyorum ..eğer verirsem adamın kitabını alıp daha fazla yararlancammm hadi bakalım bunuda deneyim :)))))))
kısacası aklıma yattı gibi denemek'den zarar gelmez bi diyet listesi değil yaşam biçimi sonuçda eğer sağlığama bana iyi gelecekse denemeden zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?