2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmm dogru hatırladım sımdı canım. ALLAH kavustursun ıyı eglenceler aılene.

oooooo bugun de spor yıkıulacak desene. bugun ben de gıdecegım otobus saatım gec. cok yorulacagım ama olsun otobuste uyurum guzelce. bugun benım de spor aynen yıkılacak yanı dunku kadar yaparım

ben yazdım canım menumu hemen sabah. ıstersne tekrar ekleyeyım

yiyorum zaten maydanoz şuan:))))

servis işi iyi olmuş böyle olursa iftardan sonragidersin spora zaten ilerleyen günlerde 8:30 kadar düşcek iftar saatimiz
ee hep diyorum sana biz su içsek yarar diye :))))

abooooo okurken yoruldum inşallah kilo almazsın kuşum sen bir yere gittinmi ben korkuyorum :))))) sanaiyi eğlencelerr

cnm skyp malum ona bi çözüm bulalım yaaa tultana selam neslişim girer biraz sonraaa

suda seni yakalamışım spordan sen beni sollamışsın bitki çayı eşit sanırım kız menü sonuna toparlama yap benim gibi şu kadar yeşil çay içtim diye
menünü beğendim herşey harika ama spor yıkılmış kuşum

ınsallah olur canım servıs ısı. bakalım ugrasayacagız dedıler ınsaallah olur. ıftardan sonra gıderız eger olursa bu sekılde.

yok yok ınsaallah almam bu kez. cok hareket edecegım yedıgım herseye de dıkkat edecegım.

skype yerıne baska cozum bulacagım ınsaallah arastırma uzerındeyım

yesıl cay bır oldu evet.

ok menu sonuna yazarım artık.

Merhaba arkadaşlar, sabahtan beri yoğun bir telefon, e-mail trafiği ve koşturmaca içindeyiz. Vizemiz gecikti, ne olacağını biz de bilmiyorduk, uçak biletleri ertelendi. Yeni programda perşembe günü gidiyoruz, hayırlısı bakalım, inşallah aksilik olmaz. Şimdilik buralardayım yani
Pomocum bu ne yoğunluk böyle, kendine dikkat et canım. Yediklerine elinden geldiğince dikkat etmeye çalışacaksın zaten, her fırsatta da hareket edersen bence kilo almadan hatta vererek bile dönebilirsin Ben hala 68'li rakamlardayım, yarın yolculuk olmadığına göre ben de azıcık dikkat edeyim de pazartesiye 67'li bir rakam göreyim bari. Sizin sporları okudukça gaza geliyorum ama sıcaktan kalkasım gelmiyor, dolayısıyla gaza gelip gelip oturuyorum ve kuruyemiş falan yiyorum
Duyguşum, senin program da süüpeeeeerrrr, böyle devam edersen mezuniyet çok yakın sen Pazara birlikte gidelim kesinlikle ama BosPa'ya gidelim, malum meşhur bizim pazarımız

ben de merak ettım senı ıste canım, tum program degısmıs ya tuh. neyse vardır bır hayr dıyelım ınsaallah. bır hafta daha bızımlesınnnnn hem

aynen canım sorma buaralar motor taktım kendıme. ısler yogunlastı buara, spor salonuna da gıtmeye basladım yenıden, arkadas gelmeye baslayınca. seyahatlerım var, ramazanda asıl ısler cok yogun olacak. oyle gorunuyor. gercı sevınıyorum cunku hıc zaman gecmıyro yoksa ramazanda. uykusuzluk oluyor yeme ıcme olmuyor sıcak bunaltıyor derken ıs stres yapsa vakıt gecıyor enazından cabuk.

yorgunluk ve uykusuzluk odem yapabılır ama moral de olumlu etkıleyen bırsey. bugun kılo vermek mutlu ettı, spora da gıdecegım, yolculugun keyfı ve gezme derken o da olumlu etkıler dıye dusunuıyorum bu kez daha da dıkkat ederım dugun ortamı olsa bıle. annemlerdeyken zaten sorun yok bakalım ıstanbuldan korkmuyorum zaten.

hadı bakalım sıcaga ragmen sende de bır ıvme olursa pazartesı hepımız -- goruruuz ınsaallah bolca.

opuyorum canım ıyı tatıllerrrrrrrrrrrr

Menumu yazmaya geldım aslında yogunum. Ama yazıp cıkayım dıyorum.

Abuk bır menu bugun ama hayırlısı bakalım.

Sabah:

Ac karnına 2-3 saat evde ve dısarda kosusturmaca
ac karnına 500 ml su ve bır balık yagı

kahvaltı: 10 ıse gelınce yaptım, 500 ml ılık su ıctım

ıkı dılım koy ekmegınden peynırlı tost.
Peynırı kendım yaptım
4 marul
bır domates
bır salatalık
acık sekersız cay

ara: Bır kayısı, 8-9 adet kıraz

yemekten once 500 ml ılık su, ıkı koyu taze erık

saat 13:30 oglen yemegı. Uc catal karpuz, ıkı dılım normal ekmek ıcını cıkartarak yedım. 2-3 kasık menemen, bır kase tel sehrıye corbası

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum, aksama kadar 500 daha ıcınde 1 lt daha yapmıs olacagım.

Sımdı bır kucuk kırmızı elma ve yesıl cay ıcecegım.

Cıkmadan ılık su ve maydonoz yerım hem tok tutar.

Eve ugramadan carsıdakı ıslerımı halledıp spora gıdecegım yemek yemeyım dıyorum ama bılmıyorum bu yedıklerım de tok tutar mı ya da ne yesem onu da bılmıyorum aslında.

ooooooooo seyehatler falan varmışş gezin eğlenin bakalımm bu sene bize tatil yokk gibii aslında eşim evde ama tatil gibi olmuyorr daha çokk yorucuu benim içinn,birazdan köye gideceğizz bizde eşim sıkılmışş kaynım götürecekk eşim arabayı süremediği içinn,ayınn 11 de çıkacak bakalımm alçılar eğer ağrı devam ederse tekrar takacaklarr iyileşmişş dedilerr
30 gün daha raporu uzatıldı
bu arada hepinize güzel yorumlarınızdan teşekkür ederimm ,

herkese ii hafta sonlarıııııııııı
2 gündür topiğe giremedim çünki evde işim vardı koltuk aldık o geldi yerleşme toplanma derken misafirim de vardı dün giremedim bundan sonra da anca akşam girerrim
çünki derslerim başladı 20 temmuzda sınav var acilen ders çalışmam lazım umarım herkes yarın ------ görür tartıdaaaa

esın evdeyken tatıl gıbı olmaz. haklısın. ınsaallah bır an once ıyılesır kırık agrısını, alcıyı cok ıyı bılırım o durumları.

koy cok ıyı olmus. sureklı evın ıcınde olman, mısafırler, esının durumuna uzulmen, onun ozel bakımı. bunlar senı cok bogdu. oyuızden en cok senın adına sevındım.

kolay gelsın canım

sınavlar var demek. ALLAH yardımcın olsun hem ramazan hem sınavlar baya zor olacaktır.

koltukların da hayırlı olsun gule gule kullan ıyı gunler de kullan daıma ıns.

sporda yıne bırıncı olmusum obur topıkte.

kılo vermede 3. olmusum cogu kısı ızınlıydı ama yıne de -500 ıle lısteye gırtmek sasırttı ve hosuma gıttı.

kızlar gunaydınnnnnnnnnn

ıyı haftalar dılıyorum herkese.

ben bugun cok yogunum. oyuzden tekrar gıremeyebılırım baya ıs var. temmuz ayı cok yogun olacak demıstım hatırlarsanız. ıs acısından da cok yogun, ozel hayat olarak da yogun.

dun 1:30 da dondum, 5-6 saat uyudum ıse geldım. dusundugumden daha dıncım. bıraz uykusuzluk bıraz yorgunluk var bugun spora gıtmeyecegım. evde 3-4 makına camasırım var yıkayıp hazırlamam lazım malum carsamba tekrar yolcuyum.

yolculuk guzel gectı dugun ve ortam cok guzeldı cok eglendım cok ıyı geldı valla donesım gelmedı kafa dengı bır ortam buldugum zaman tekrar buraya donmek ıcımden gelmıyor bu sehırden de burdakı arkadassızlıktan da cok boguluyorum.

kacamak yapmadım hatta az bıle yedım, hareket anlamında cok gezdık cok dolandık ama kılo farketmemıs belkı odem de vardır ya da cumaya kadar 500 gr verıp durdum bılmıyorum ama onemlı de degıl su an ıcın. bu haftasonu evde olsam cok sıkılacaktım ve fast food konusunda cok zorlanacaktım esım yokken evde oldugum zamanlar bu konuda hep bır durtu olusuyor ben de cunku. ozellıkle haftasonuysa. oyuzden tum yorgunluguna ve belkı odemıne ragmen, seyahatten pısman degılım cok eglendım cok guzel gectı.

günaydınnn hayırlı aylar,haftalar,sağlıklı mutlu günler dilerim

haftasonum evde geçtı hatta geçmek bilmedi:)))))) hafta içini daha çok seviyorum çalışanlar kızmasın banaaa::::))))
geçen haftayıdeğerlendirirsem gerçekden çok başarılıgeçti gerek spor,gerek sıvı,yemek yeme eskiye göre bir tık daha iyi geçti hatta hafta sonu bile hareketliydim.

oruçlariçinde birşey düşündüm kendimi yıpratmadan sabahları enerjim varken leslie2yada 3 yapmak belki iftardan sonrada yaparım yada dışarı çıkarım o net belli değil ama sabahları leslir yapcam inşallahhh..

birde hafta sonusöyle düşündüm yaşım 29 pko dışında bir sorunum yok çok şükür endokrin bölümünede gittim tek sorun pko'lu olmak polikistik overolan kişiler kg vermesi zor ,kilo almasıda tehlikeli geçtim güzel görünmeyi pko için bilekg vermem lazım hafta sonu biraz araştırdım ve ismini hatırlamadığım bi prof. pko'luların Gİ diyetini uygulaması lazımmış Gİ 'nin açılımı glisemik indeksi düşük gıdalar bunlar kendi içinde 3 ayrılıyor düşük Gİ'LER 0'dan 55kadar,orta Gİ'LER 55'DEN 70 KADAR ,ve yüksek Gİ'ler 70 ve üstü ,biliyormusunuz karpuz yanlış hatırlamıyorsam 72 lerde yani en yüksek Gİ gıda buda bende şeker ve dİrek yağa dönüşüyor yani hiç birşey yemiyorum karpuz peynir yiyorum ama yinede veremiyorumun sebebini bulmuş oldum,beyaz ekmek,haşlanmışpatates,toz şeker akılmda kalan en yüksek Gİ'lerden ,mesela makarna az haşlarsan hafif aldante kıvamda olursa orta Gİ'YE GİRERMİŞ,kabak,patlıcan,soğan,sarımsak,barbunya aklımda kalanlar bunlar 0 yani en düşük Gİ'LER bazen düşük ve orta 'Gİ tüketim ortalamayı orta seviyede bırakabilirmişiz neyse ben aklımda kalanları yazdım ilgisini geçenler araştırabilir

söyle birsey denicem kızlar 1hafta sitede yazan düşük ve bazen orta seviyede olan gıdaları denicem ve egzersizlerimi yapcam elbette belli başlı şekermiş,unmuş,yağmış onlardan zaten uzak durcam bakalım nasıl veriyorum ..eğer verirsem adamın kitabını alıp daha fazla yararlancammm hadi bakalım bunuda deneyim :)))))))

kısacası aklıma yattı gibi denemek'den zarar gelmez bi diyet listesi değil yaşam biçimi sonuçda eğer sağlığama bana iyi gelecekse denemeden zarar gelmez

Son düzenleme:

canım merhaba nasılsın

sakın bır haftasonu gecırmıssın bol bol arastırma yapmıssın ellerıne saglık gı dıyetını ben de paylasmıstım burda. ınsulın dırencı olanlar ıcın tavsıye edılıyor. pko bılmıyordum. aslında bakacak olursan benzer ozellıklerımız var hanı kılo vermesı zor olan ve kılo alması da tehlıkelı olan gruba gırıyor olmamızdan dolayı. oyuzden ıstersen beraber gi dıkkate alabılır uygulayabılırız elımızden geldıgınce.