- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.641
günaydınn canım ben iyiyim sen nasılsıncanım merhaba nasılsın
sakın bır haftasonu gecırmıssın bol bol arastırma yapmıssın ellerıne saglık gı dıyetını ben de paylasmıstım burda. ınsulın dırencı olanlar ıcın tavsıye edılıyor. pko bılmıyordum. aslında bakacak olursan benzer ozellıklerımız var hanı kılo vermesı zor olan ve kılo alması da tehlıkelı olan gruba gırıyor olmamızdan dolayı. oyuzden ıstersen beraber gi dıkkate alabılır uygulayabılırız elımızden geldıgınce.
haa dur iş güç bitsin inceleyelimduygu ben dusundum cuma gunu. yahoo nunda messengerı var. bılgısayaırma kurdum yenı bır adres aldım yahoo olarak. ne dersın ? sen de aynı seyı yaparsan eskı msn gıbı gorusebılırız dıye dusunuyorum
duygu kesınlıkle sana katılıyorum herseyı denemek lazım. kaldı kı senın dusundugun sey abuk sabuk bır dıyet lıstesı ya da şok bırsey degıl kı vucuda zararlı olsun.
ben senı desteklıyorum bu konuda.
gecen hafta konusunda da kesınlıkle cok basarılıydın. boyle haftalar ınsanı cok mutlu edıyor kılo vermeyı cok ıstıyoruz ama veremesek de o hafta basarılı oldugumuz ıcın enazından ıcımız rahat oluyor
Günaydın kızlar, ben geldiimmAz önce kilo bildirimimi yaptım özelden, Filiz'e de yazdım zaten bugün enerjim çok düşük, canım hiç işe gelmek istemedi, sanırım yurtdışına gitmeye hazırlamışım kendimi o yüzden böyle oldu bugün, yapılacak işler var ama bende şimdilik enerji yok
Pomocum, gezinin güzel geçmesine çok sevindim canım, değişiklik iyi gelmiştir sana, diyeti bozmadığın ve bolca hareket ettiğin için bu alkışlar sana
Duygucum yeni denemeler yapmaya karar vermişsin, hayırlı olsun. Ben de duymuştum Gİ diyetini, mantıklı da aslında. Özellikle insülin direnci olanlara öneriyorlar bildiğim kadarıyla, PKO'lulara da iyi geldiğini öğrenmiş olduk. Haftasonu dikkat etmeye devam etmişsin ve spor zaten geçen hafta çok iyiydi senin o yüzden bu alkışlar da senin için
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim Duygucum, yediklerini az buluyorum ve az kilo vermeni buna bağlıyorum. Vücudun kendini korumaya alıyor ve düşük enerjiyle çalışıyor bence. Naçizane tavsiyem, Gİ diyeti uygularken biraz porsiyonlarını artır ve öğün atlama. Kendi vücudunu en iyi sen biliyorsun, benimki sadece dış gözlem:26:
günaydınn canım ben iyiyim sen nasılsın
evet senide kapsıyor bu diyet,eğerdikkat edersek açlık hissi oluşmazmış gerçi benim derdim açlık değil ben tok olsam bile birden iştahlana biliyorum neyse bugün temizlik günüm işimi bitireyim internette yazılan düşük orta yksek Gİ'Lİ gıdaları yazıpbuzdolabına yapıştırcam genelde düşük ama orta seviyeli Gi 'île karıştırıp seviyemi ortalaya bilceğim gıdları kullancam
haa dur iş güç bitsin inceleyelim
ben bunu tuttum çünkü heşreyi yapmama rahmen kg ya az veriyorum yada hiç veremiyorum doğru bildiğim yanlışlar yüzünden,mesela ananasa dadandım 2 dilim ananas 60 küsür nerdiyse yüksek Gİ grupuna giriyor ben 2 dilimlede kalmıyorumki oluyor90 gi 1 dilim yersem sıkıntı olmazz birçokmeyvasebze süt ürünleri hepsinin Gİ'SİNİ not alcam sevimyem düşük aradaorta olcak sporlada desteklicem inşallah bugün değeri 0 olan kabak yemeği yapcam bizim şu fritözde üstüne yoğurtla yicem çok azda tavuk parçalarım var,bugün akşam sporada devam kesinlikle kararlıyımzaten 2 haftadan fazla oldu istikrarımı bozmadım mesela dünkü menümü yazayımmm hemde pazar olmasına rahmen
sabah(10:30 geçiyordu): domates,salatalık,maydanoz,biber (ekmeksiz)
ara:ceviz (cevizde düşük Gİ'ler grupunda)
öğleden sonra15:30 :2 kabak tavada sote(güzel yapamadım fazla yiyemedim) sarımsaklı yoğurt biraz tavuk parçası yedim)1 dilim tam buğday ekmeği
ara: şekersiz biraz süt ile kahve
akşam: geç yediğim için yemedim
bi pazara göre fena değildi
bugünkü menüm:
sabah :müsli yedim içine ceviz parçaları ekledimm
öğlen :dediğim gibi bizim fritözde kabak ve biber 1 kaşık zeytin yağ ile yaparım üstüne yoğurt,
akşam :mercimek çorbası yapabilirim oda düşük Gİ'lerden ama içine pates koymucam
aralara bitki çayı,kahve,ceviz,mısır patlağı koyabilirim
merhaba kızlarrrrrr .napıyosuz bakalım .özledik sizi .
perşembe doktordaydım çok şükür herşey yolunda ilerliyo .cumartesi ayrıntılı ultasonumuz var çok heycanlıyım .4 boyutlu görücem kızım ı .bu seferde kız dedi doktor amcamız .bizde çıkınca alışveriş yaptık .epey şeyler aldık .bi oto koltuğumuz ve arabamız kaldı alınacak bide bi kaç tane daha kıyafet alıcam yedek onun haricinde bezi ve ıslak mendili dah,l herşeyimiz hazır .
ananemiz ve babannemiz ödedi faturaları sağolsunlar .biz henüz para harcamadık kızımıza .dedemizde ilk harçlığını verdi kızıma bende gittim ona oyuncak aldım .ilk bebekleri dedemizden oldu yani .zeynepin bir çok şeyi hazır çok şükür sağlıkla kullanırız inşaallah .
şimdi benim için alışveriş yapmam lazım ama son aya bırakıcam .pijama gecelik ve iççamaşırı alıcam doğum için ama kilomu kestiremediğim için erteliyorum şimdilik
bi kaç gündür dikkatli besleniyorum .çavdar ekmeği aldım .dilimleri sayarak yiyorum diyetteymiş gibi .zaten ilk zamanlardaki iştahımda yok .sanırım sıcaklardan dolayı yiyemiyorum ama karpuza dayanımıyorum .hergün iki porsiyon yiyorum içim yanıyo sanki rahatlatıyo beni .yanında bi dilim peynir .
şimdi bi kase yoğurt yiyoruz .bol bol su .ve doktor tavsiyesi bol bol dondurma yicekmişim şaşırdım .ve sebze meyva ağırlıklı beslen dedi .zaten sebze düşkünüyüm .etle ve balıkla çok aram yok .onların yerine bakliyat ve ceviz yiyorum .
çok uzun yazmışım özlemişim sizi
insan hazırladığı şey olmayınca hayal kırıklığına uğruyor neyse vardır herşeyde bi hayır neslicimmm.ee nasılsın onun dışın ?Günaydın kızlar, ben geldiimmAz önce kilo bildirimimi yaptım özelden, Filiz'e de yazdım zaten bugün enerjim çok düşük, canım hiç işe gelmek istemedi, sanırım yurtdışına gitmeye hazırlamışım kendimi o yüzden böyle oldu bugün, yapılacak işler var ama bende şimdilik enerji yok
Pomocum, gezinin güzel geçmesine çok sevindim canım, değişiklik iyi gelmiştir sana, diyeti bozmadığın ve bolca hareket ettiğin için bu alkışlar sana
Duygucum yeni denemeler yapmaya karar vermişsin, hayırlı olsun. Ben de duymuştum Gİ diyetini, mantıklı da aslında. Özellikle insülin direnci olanlara öneriyorlar bildiğim kadarıyla, PKO'lulara da iyi geldiğini öğrenmiş olduk. Haftasonu dikkat etmeye devam etmişsin ve spor zaten geçen hafta çok iyiydi senin o yüzden bu alkışlar da senin için
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim Duygucum, yediklerini az buluyorum ve az kilo vermeni buna bağlıyorum. Vücudun kendini korumaya alıyor ve düşük enerjiyle çalışıyor bence. Naçizane tavsiyem, Gİ diyeti uygularken biraz porsiyonlarını artır ve öğün atlama. Kendi vücudunu en iyi sen biliyorsun, benimki sadece dış gözlem:26:
seni görünce ağzım fiyonk oluyor birden çok mutlu oluyorum yazılarını okudukça,bak şimdiden anlaşalım ilerde hani ir bebek daha düşünürsem ALLAH da verirse ve bi kızım olursa isminizi kopyalıcaz ona göre bende zeynep su istiyorummerhaba kızlarrrrrr .napıyosuz bakalım .özledik sizi .
perşembe doktordaydım çok şükür herşey yolunda ilerliyo .cumartesi ayrıntılı ultasonumuz var çok heycanlıyım .4 boyutlu görücem kızım ı .bu seferde kız dedi doktor amcamız .bizde çıkınca alışveriş yaptık .epey şeyler aldık .bi oto koltuğumuz ve arabamız kaldı alınacak bide bi kaç tane daha kıyafet alıcam yedek onun haricinde bezi ve ıslak mendili dah,l herşeyimiz hazır .
ananemiz ve babannemiz ödedi faturaları sağolsunlar .biz henüz para harcamadık kızımıza .dedemizde ilk harçlığını verdi kızıma bende gittim ona oyuncak aldım .ilk bebekleri dedemizden oldu yani .zeynepin bir çok şeyi hazır çok şükür sağlıkla kullanırız inşaallah .
şimdi benim için alışveriş yapmam lazım ama son aya bırakıcam .pijama gecelik ve iççamaşırı alıcam doğum için ama kilomu kestiremediğim için erteliyorum şimdilik
bi kaç gündür dikkatli besleniyorum .çavdar ekmeği aldım .dilimleri sayarak yiyorum diyetteymiş gibi .zaten ilk zamanlardaki iştahımda yok .sanırım sıcaklardan dolayı yiyemiyorum ama karpuza dayanımıyorum .hergün iki porsiyon yiyorum içim yanıyo sanki rahatlatıyo beni .yanında bi dilim peynir .
şimdi bi kase yoğurt yiyoruz .bol bol su .ve doktor tavsiyesi bol bol dondurma yicekmişim şaşırdım .ve sebze meyva ağırlıklı beslen dedi .zaten sebze düşkünüyüm .etle ve balıkla çok aram yok .onların yerine bakliyat ve ceviz yiyorum .
çok uzun yazmışım özlemişim sizi
dunku menumu yazayım sacma sapan bır sey ama olsun
sabah ac karnına 7 de ıkı bardak su
5 adet kuru kayısı
ıse gelınce acık sekersız cay
3 adet kuru kayısı, ıkı tane koyu taze erık, 500 ml ılık su, 8-9 adet kıraz
ogleden once 500 ml ılık su
oglen: 3 adet taze kayısı, 2 adet cevız, 8-9 adet kıraz
oglene kadar acıkmadım oyuzden kahvaltı dahıl bırsey yemedım dogru durust. oglen acıktım ama nohut yemegını yaglı gorunce ıcım bulandı yemek ıstemedım halen de yemedım.
500 ml ılık su ıctım, ıkı dılım normal ekmek, kavrulmus tuzsuz kayısı cekırdegı 9-10 adet.
aksam eve gıdınce 4 adet yuvarlak kofte yedım, 6-7 kasık yogurt, domates salatalık, maydonoz
yatıncaya kadar 3,00 lt oldu saat dokuz gıbı uyudum yol ve ıs yorgunlugu.11 de tekrar uyandım hem su ıctım, hem camasırlarımı astım cok sıcaktı dus aldım ve 1 e dogru tekrar uyudum.
toplam su 4 lt oldu.
dun hareket olarak pasıftım, yolun yorgunlugu ve arkadasın da spora gelemeyecek olmasından dolayı dun spora gıtmedım evdekı ıslerım dısında aktıvıtem de olmadı.
insan hazırladığı şey olmayınca hayal kırıklığına uğruyor neyse vardır herşeyde bi hayır neslicimmm.ee nasılsın onun dışın ?
neslişim ben eleştiriye açığım biliyorsun,sana hak veriyorum ama bak erce hamile onun bile sıcaklarda iştahı kapanmışgerçekden yenmiyor hani bilerek yapmıyorum ,geçen hafta p.tesi bi taze fasulye yaptım yarım kilodan düşün 5 günde bitirdik hani bitmesi için yedik atmayalım günah diyee,canım bi karpuz istiyordu odamaşallahh72 Gİ lerde,yersemde 1 minik dilim yerim oda tadımlık kısacası canım istemiyor..
seni görünce ağzım fiyonk oluyor birden çok mutlu oluyorum yazılarını okudukça,bak şimdiden anlaşalım ilerde hani ir bebek daha düşünürsem ALLAH da verirse ve bi kızım olursa isminizi kopyalıcaz ona göre bende zeynep su istiyorumzeynep ismine oldum olası hayranımdır birde pelin ismini çok severim çok zarif geliyor.. neyse bebeşi benim için okşaa annesi sende kendine iyi bak ALLAHA emanet olun..
sana birde göğüs ucu pedi tavsiye ederim alma listende ben emzirme sütyeni aldım açıp kapaması heleki kış ken kolay oluyor birde ped koyardım göğsüme süt akmasından dolayı çamaşır kirlenmesin diye sana bi marka vercem pedde çünkü ben 1 kaç marka kullandım resmen bu marka güzel emiş yapıyor chicco bu marka gerçekden harika erce sende anlıcan ilerde ilk günlerde çok gelcek sütün inşallahhh bazen sen uyurken başlıcak damlamaya dediğim marka öylebi emiyorki sonra bi bakıyorsan şişmiş ama akıtmıyor o kadar iyi ,birde bebetto diye ürün kullandım oda chicco bitti eczaneden bulamadım diye aldım hiç ama hiç emmedi daha bitmeden gttim chicco aldımm,gecelikde mutlaka üstten açılmalı olanlardan al mutlaka ve yedekle birde çok afadersin hastane sonrası çok kanama oluyor ben en büyük pedi almama rahmen maf olmuştum neyseki yazdı yıkanan hemen kuruyordu sen kendin için bebek bezi al öyle ucuz markalarınbebek bezini çünkü kış hamilesi olcan baş edemezsin,pijamatakımıda alırsan emzirmeye uygun çok güzel sabahlıklı 3 lü takımlar var ben maviş almıştım giymeye kıyamıyordum bi müsafirlik birde evde kullanmalık almıştım şimdi şöyle bakarsam 3 gecelik 2 pijama takımı almışım,gecelik hastanede ve ilk 2 günde evde güzel kullanılıyor pijama sonrasında giydimm.. gerçi sen tecrubelisin ama üstünden geçti insan unutuyor ilerde ben doğum yaparsamsenden yardım isterim gerçekden unutuyor insan..
evet baya bi duygu menüsü olmuş hatta benden beter olmuşş :)))))
su şahane erken yatman iyi olmuş
öncelikle eline emeğine sağlık geçikmeden dolayı çok üzgünüm dün saçma birgündü az sonra yazarımmm kilo veren herkezi tebrik ederimmm sen ve cemre 1.koltuğundasınız sizi ayrıca tebrik ediyorummm dur kimse sana yapmıyor accuk bende seni şımartayım[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg [/td]
[td]65,3 kg (regl) [/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]19,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]103,1 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]68,00 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]80,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]2,4 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]76,8 kg[/td]
[td]78,2[/td]
[td]+1,4 kg [/td]
[td]+4,3 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,8 kg[/td]
[td]izinli[/td]
[td] [/td]
[td]20,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]79,5 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır ve guzel bır gun olur ınsaallah hepımız ıcın.
benım modum dusuk, dun esımle tartıstık annem yuzunden. annem bu ıstanbul olayını cok abarttı bır gun gec geleyım dedım demedık lafı bırakmadı esım de haklı olarak alt tarafı mezunıyet bu ne boyle abartı dıyerek kızdı soylendı pazar sabah ınecek normalde ıstanbula. ben annene sınır oldum sıze ugramayacagım sen tek gelırsın ben ugramayacam dedı ıyıce karıstı ortalık. anneme ben de sınır oluyorum cunku bu konuda. esım yurtdısında, bu hafta cok sıkıntılı ıslerımız var benım aslında hıc gıtmemem daha ıyı. ama gel de anlat. kardesım kırılmasa bıle, annem kıyametı kopardı zaten. ben onu anlıyorum cunku erkek kardeslerımın dugununu goremeyecek bazı sebepler var ıste. oyuzden cok onemsıyor bu mezunıyetı ama benı de anlamıyor calısan bır ınsan ayrıca benım ortamımı da cok ıyı bılıyor offfff cok daraltıcı yanı bu konular.
yaaaaa sorma. oglene kadar ıstahım yoktu hıc. oglen de yemek ıcımden gelmedı nohut cok sevmıyorum ayrıca yaglıydı ıcım almadı valla sıcaklarda yenmıyor zaten agır yemekler zaten.
öncelikle eline emeğine sağlık geçikmeden dolayı çok üzgünüm dün saçma birgündü az sonra yazarımmm kilo veren herkezi tebrik ederimmm sen ve cemre 1.koltuğundasınız sizi ayrıca tebrik ediyorummm dur kimse sana yapmıyor accuk bende seni şımartayım
günaydın kuzu bazen annlerr emir kipiyle rica kipini karıştırıyor sağ olsun benim annemde çok yapar bilmiyorum gidermisin gitmezsin ama yüz yüze geldiğinde fazla ısrarcı ve emrivaki tavırlarını değiştirmesi gerektiğini söyle hadi sen çekersinde elin adamı sevmez böyle şeyleri neyseee inşallahh sorununuz hal olur keyif içinde kutlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?