- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.661
kilo veren herkesleri tebrik ederimmmmmmm[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]65,5 kg[/TD]
[TD]65,3 kg (regl)[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[TD]19,7 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]103,6 kg[/TD]
[TD]103,1 kg[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[TD]6,9 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]68,1 kg[/TD]
[TD]68,00 kg[/TD]
[TD]-100 gr[/TD]
[TD]7,00 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]83,00 kg[/TD]
[TD]80,6 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]2,4 kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]16,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]76,8 kg[/TD]
[TD]78,2[/TD]
[TD]+1,4 kg[/TD]
[TD]+4,3 kg[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20,2 kg[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]101,9 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]6,1 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[TD]79,5 kg (regl)[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[TD]6,3 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kilo veren herkesleri tebrik ederimmmmmmm
kendimi de şükür başaldım kilo vermeyeee
ama ramazan da geliyo bakalım ne olacak hayırlısııııı:44:
pomocun cnm eşinle tartışsın üzüldüm amma ne yapıcan bazen ara da kalıyo insan
ben da çokkk oluyo be güzelim ahh annnen biraz daha anlayışlı olsa keşke ama onun yapısı da bu galiba
olsun gene eşinle aran düzelir hemen umarım
duygucu cnm kuzey seni çokkk yoruuyormuş heee
ah tatlım ii biliyorum yeğenlerim 4 yaşına girdi aynenn dediğin gibi
kızkardeşimle konuşurken yeğenim aldı dedim ki cnm bak anne rahatsız üzme onu tamam mı dedim ne dese beğenirsin
ama teyze ben annemi heppp üzüyorum dedi yapma bundan sonra dedim yaparım diyoacayip huyları değişmiş oluyo her yaşta
haklısın cnm 2.ci bebek tekrar sorumluluk demek hakkına hayırlısı olsun güzelim
bak sennn ayyy ne şeker o beeesağ ol canım.
bizimkide diyor mesela babasına çok yaramazlık yapar bana peşin peşin babam gelsin çıldırtcam onu diyor,ama yaramazlık yapcam diyor sıpa yaaa::))))
ayy şuan harika kahvaltı yapıyorum dün çok güzel lor peyniri aldım hafif tuzlu şimdi 2 tepeleme kaşık koydum tabağıma içine 1 domates,1 salatalık,bir tutummaydanoz ,yarım taze soğan bir kaşıkdan az zeytin yağ ekledimkarıştırdım arada yapıyorum bu karışımı gerçekden enfes bir kahvaltı olduu hemhafif hemde doyurucu
nesliş gördüm senii
evet çok dobralar:))))bak sennn ayyy ne şeker o beee
yani bayağı dobralar desene
ayy bazen de güzel olur ya böle yaramaz olmaları
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize
Öncelikle tablomuz yayınlanmış, ellerine sağlık Pomocum, başta seni ve cemremi tebrik ediyorum, tabi ki Duyguşumu da tebrik ediyorum .
Duygucum sıcaklarda iştahının kesilmesi normal o zaman, hatta eşimle bana da yollayın o iştah kesilmesinden, maşallah bizde bir boğaz var sıcak mıcak dinlemiyorBu arada Gİ'ye göre beslenmeni düzenlemeye başlamışsın, hayırlı olsun, inşallah hızlandırır kilo vermeni. Ben de dün senin vesilenle baktım Gİ tablolarına, genelde benim beslenme şeklime uygun görünüyor. Aslında hepimiz dikkat ediyoruz sanki farkında olmadan
Kuzey yaramazlıklarını artırıp üzmüş seni biraz, Allah kolaylık versin canım. Oğlan çocukları daha yaramaz oluyor zaten ama ebeveynlerin ortak hareket etmesi de çok önemli, endişelerinde haklısın. Valla 1 tane bile çok zor, 2 taneden gözünün korkması çoookkk normal. Hem ideal kilona ulaş önce, Kuzey de azıcık daha büyüsün, psikolojik olarak hazır olmadan 2.'yi düşünme bence.
Pomocum eşinle ve annenle sorun yaşamışsın, en kısa zamanda geçer inşallah. Ailelerle eşler arasında köprü olmak gerekiyor bazen. Benim hatırladığım sen çok heyecanlıydın kardeşinin mezuniyetine gideceğin için, gecikme olacağını da atlamışım ben canım kusura bakma. Annen biraz sözü geçsin isteyen biri anladığım kadarıyla, yani zor bir insan, eşin de biraz öyle, o yüzden senin işin zor be gülüm. Bence tamamen kendi isteğine ve imkanlarına göre hareket et, çok ta kafana takma, anladığım kadarıyla kardeşinin bir sitemi veya baskısı yok, önemli olan da o bence.
Bu arada senin de iştahın kesilmiş, kendine dikkat et canım, bünyen zayıf düşmesin.
Ben de gördüm seni
Oyyyy tam yaz kahvaltısı, hem sağlıklı, hem düşük kalorili, hem besleyici, afiyet olsun canım
Bu arada bugün daha iyiyim kızlar ama canım hiç işe gitmek istemiyoooooorrHala evdeyim zaten. Bizim vizelerden hala ses yok, yeni planda perşembe gideceğiz görünüyor ama vizeler gelmezse ne olacak bilmiyorum. Bu belirsizlik te sinir ediyor beni Bende durumlar böyle yani Kilo olarak ta belalı kilomda takıldım kaldım aylarca 68'de takılmıştım zaten, koruma döneminde de 67'lerde kalayım diyordum ama inemedim maalesef. Demin de dediğim gibi iştahımız yerinde maşallah, spor da yok sıcaklardan dolayı, kilo almamak için dua ediyoruz yani eşim de ben de
Duyguşum bana müsade canım, kalkıp giyineyim ve işe gideyim mecbuurrYine girerim bugün ara ara
insan hazırladığı şey olmayınca hayal kırıklığına uğruyor neyse vardır herşeyde bi hayır neslicimmm.ee nasılsın onun dışın ?
neslişim ben eleştiriye açığım biliyorsun,sana hak veriyorum ama bak erce hamile onun bile sıcaklarda iştahı kapanmışgerçekden yenmiyor hani bilerek yapmıyorum ,geçen hafta p.tesi bi taze fasulye yaptım yarım kilodan düşün 5 günde bitirdik hani bitmesi için yedik atmayalım günah diyee,canım bi karpuz istiyordu odamaşallahh72 Gİ lerde,yersemde 1 minik dilim yerim oda tadımlık kısacası canım istemiyor..
seni görünce ağzım fiyonk oluyor birden çok mutlu oluyorum yazılarını okudukça,bak şimdiden anlaşalım ilerde hani ir bebek daha düşünürsem ALLAH da verirse ve bi kızım olursa isminizi kopyalıcaz ona göre bende zeynep su istiyorumzeynep ismine oldum olası hayranımdır birde pelin ismini çok severim çok zarif geliyor.. neyse bebeşi benim için okşaa annesi sende kendine iyi bak ALLAHA emanet olun..
sana birde göğüs ucu pedi tavsiye ederim alma listende ben emzirme sütyeni aldım açıp kapaması heleki kış ken kolay oluyor birde ped koyardım göğsüme süt akmasından dolayı çamaşır kirlenmesin diye sana bi marka vercem pedde çünkü ben 1 kaç marka kullandım resmen bu marka güzel emiş yapıyor chicco bu marka gerçekden harika erce sende anlıcan ilerde ilk günlerde çok gelcek sütün inşallahhh bazen sen uyurken başlıcak damlamaya dediğim marka öylebi emiyorki sonra bi bakıyorsan şişmiş ama akıtmıyor o kadar iyi ,birde bebetto diye ürün kullandım oda chicco bitti eczaneden bulamadım diye aldım hiç ama hiç emmedi daha bitmeden gttim chicco aldımm,gecelikde mutlaka üstten açılmalı olanlardan al mutlaka ve yedekle birde çok afadersin hastane sonrası çok kanama oluyor ben en büyük pedi almama rahmen maf olmuştum neyseki yazdı yıkanan hemen kuruyordu sen kendin için bebek bezi al öyle ucuz markalarınbebek bezini çünkü kış hamilesi olcan baş edemezsin,pijamatakımıda alırsan emzirmeye uygun çok güzel sabahlıklı 3 lü takımlar var ben maviş almıştım giymeye kıyamıyordum bi müsafirlik birde evde kullanmalık almıştım şimdi şöyle bakarsam 3 gecelik 2 pijama takımı almışım,gecelik hastanede ve ilk 2 günde evde güzel kullanılıyor pijama sonrasında giydimm.. gerçi sen tecrubelisin ama üstünden geçti insan unutuyor ilerde ben doğum yaparsamsenden yardım isterim gerçekden unutuyor insan..
evet baya bi duygu menüsü olmuş hatta benden beter olmuşş :)))))
su şahane erken yatman iyi olmuş
canım mrb
bız de senı ozluyoruz eskısı kadar sık gorusemıyoruz ama onemlı olan ıyı olman. hem kızın hem sen ıyısın maasallah.
ooooo cıcıler alınmıs hersey hazır. sadece zeynebı beklıyoruz demekkı . hayırlısı ıle ınsaallah.
bırara resım eklersen bakarız annesı.
yedıklerıne dıkkat etmene cok sevındım senın metabolızman cok ıyıdır ısteyınce haftada cok guzel kılolar verebılıyordun kacamak nyapsan bıle. oyuzden dogumdan sonra sanslısın ama yıne de hıcbırseye guvenmemek lazım malum kılolar cok zor verılıyor kaldı kı bu kılolar su an zeynebe yaramıyor malum, ıstahın azalmıs sıcaklar da etkılemıstır hormonların da hamılelıge alısmıs olabılır bence.
sorumun cevabı burda:)))evdeymişsin:))))
ne vizeymiş yaaa çıkarmadılar bizim ülkeye herkez rahat giriyor biz girmiyoruz altında ülke sanki neyse dedimya herşeyde hayır vardır geç olsuntemiz olsunn..
cnm gerçekden maşallahh sana iştah açık spor yok ama yinede 1 kg aldın ben olsam 3-4 olmuştum sen bispor yapsan onuda almazhatta gr gr bile olsa verirdinn
ya nasıl iştahın açık senin bu sıcakda yemek lafı duymak istemiyorum ben
Oooo Duygu ve Pomo da gelmişBütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkk
merhaba filizcim .
bizim bilgisayar masaüstü ve evin üst katında kızımın odasında .yani biraz dik bir merdiven var çıkmam için .bazen üşeniyorum çıkmaya o yüzden nete de giremşyorum .eğer keyfim iyiyse çıkıp bakınıyorum nette .yoksa on tane merdiveni çıkmak bazen zor geliyo .eskiden koşturan ben şimdi hiç halim yok niyeyse
inşallah canımzeynepi bekliyoruz evet inşallah kızımın resimlerinide sizlere gösterebilirim burada .resim eklerim canım .beşiği son ay kurucam o zaman ekletirim kızıma şimdi herşey kolilerde duruyo .zaten kıyafetler yıkanıp ütülenecek onlarıda o zaman eklerim inş .
filizcim tsh yükselince inanılmaz kilo aldım biliyosun yoksa bende metobolizmama güvenirdimde hamilelik bi garip herşey tersine dönebiliyo .neyseki ilaçlar iyi geldi çok şükür .bide dikkat edince bundan sonrası iyi olur inş
doktor her fırsatta iyi beslen ,yemene dikkat et diyo saoğlsun eşim gözetmen gibi neyi ne kadar yedim ,ne kadar su içtim sodama varana kadar kontrol ediyo o yüzden aslında çok kısamıyorum yediklerimi işte ekmek abur cubur onları azalttım .eskisi gibi tatlı ile aram yok zaten .bide zeynepsu eksik kiloda olur yavrum gelişemez korkusuda olıyo içimde sanki ben aç kalırsam oda acıkcakmış gibi geliyo ki zaten karnım tokken çok oynuyo bide sabah 9 da uyanıyo başlıyo beni uyandırmaya kalk anne acıktım der gibi .yani anlıyacağın zeynep hanıma göre besleniyorum artık .
inşallah bu duyguları sen de yaşıyacaksın canım.dua ediyoruz filiz ve cemre teyzemize bize arkadaş getirsinler diye
duygucummmm canımm yok yok bende tecrübe falan kalmamış arkadaşım sen her aklına geleni yaz bize .not ediyorum .aradan 17 sene geçmiş unutmuşum bir çok şeyi .geçen alışverişte resmen kalakaldık annem olmasaydı napardım bilmem .ne lazım kaç tane lazım kestiremedim de tezgahtar kız saoğlsun yardım etti topluca aldık .
göğüs pedi lansinoh marka almıştım ,tavsiyene uyup bi pakette chicco alırım o zaman .benim cerende maşallah çok sütüm vardı hep akardı hatırlıyorum tabi o zamanlar ped yok içten sütyenime bez koyardım annemde nazar değicek ile aklı giderdi kadının inşallah zeynepime de bol bol süt gelir .benim normalde adet kanamamda çok yoğun olurdu 10 sürerdi ve geceleri bebek bezi kullanırdım demekki doğumda da lazım olucak .külot olarak nasıl alayım peki lastiği kısa olanlardan mı yoksa göbek üstü çekilen büyük boylardan mı hangisi rahat olur ki .bi kaç tane büyük boy aldım .yedekte duruyo kullanmadım
ismimizi beğenmene sevindim .çok mutlu olurum adaş olurlar ne güzel .bencede zeyneplerin ayrı bi havası var .öle hissediyorum .inşallah seninde zeynepin gelir çok bekletmez annesini .hadi arkamdan gel duygucum kuzey delikanlı oldu artık
pijama konusunda da çok haklısın yedeklemek lazım .bakıyorumda çok pahalılar .heleki azcık iyi bişey almak istersen 100 lirayı gözden çıkarmak lazım .bende gece uyurken normal bi takım ,gündüz gelen giden için biraz iyi bi takım ,hastane içinde gecelikli sabahlıklı bişey düşünüyordum sende yazınca iyi oldu doğrusu .bide duygu varya ben bazen çok utanıyorum .karnım büyüdükçe saklamak ihtiyacı duyuyorum sanırsam çok uzun zaman oldu ya bide yaş geçiyo artık garipsiyorum bazen .hele düğünler yok mu ooofff ooofff çok fena .ağustos ve eylülde hem halamın oğlunun hemde teyzemin kızımn düğünü var çok yakınlar napıcam ne edicem düşünüyom valla .oturduğum yerden izlerim arık napalım
Hiç sorma canım, iş için olmasa zaten gitmeyi düşünmeyeceğim de neyse
Valla sıcak falan hiç kesmedi iştahımı, sadece su tüketimim arttı, ben kışın bile susuyordum şimdi fazla fazla içmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltıyı eskisi gibi yapıyorum, ara öğün pek yemiyorum ama öğlen eskisine göre daha çok yiyorum, diyetteyken kızartma, mantı falan yemezdim mesela şimdi yiyorum bazen. Tatlı yemezdim, beğendiğim bir tatlı olursa yiyorum yemeğin üstüneAkşam duruma göre bazen sipariş veriyoruz, bazen dürüm veya ekmek arası birşeyler yapıyoruz ve sıcak mıcak dinlemeyip hüpletiyoruz valla Üstüne de bazen çikolata, bazen meyve ya da çayla beraber bisküvi yiyorum. Valla şimdi kabataslak yazınca ohaaa dedim kendime Spor yapsam haklısın gram gram da olsa verirdim muhtemelen. Sanırım Pomonun dediği gibi benim metabolizma hızlı, yoksa 35 yaşında bu yemeyle çok daha hızlı kilo almam lazımdı, ne diyeyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?