2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kilo veren herkesleri tebrik ederimmmmmmm
kendimi de şükür başaldım kilo vermeyeee
ama ramazan da geliyo bakalım ne olacak hayırlısııııı:44:

pomocun cnm eşinle tartışsın üzüldüm amma ne yapıcan bazen ara da kalıyo insan
ben da çokkk oluyo be güzelim ahh annnen biraz daha anlayışlı olsa keşke ama onun yapısı da bu galiba
olsun gene eşinle aran düzelir hemen umarım

duygucu cnm kuzey seni çokkk yoruuyormuş heee
ah tatlım ii biliyorum yeğenlerim 4 yaşına girdi aynenn dediğin gibi
kızkardeşimle konuşurken yeğenim aldı dedim ki cnm bak anne rahatsız üzme onu tamam mı dedim ne dese beğenirsin
ama teyze ben annemi heppp üzüyorum dedi yapma bundan sonra dedim yaparım diyo acayip huyları değişmiş oluyo her yaşta
haklısın cnm 2.ci bebek tekrar sorumluluk demek hakkına hayırlısı olsun güzelim

sağ ol canım.

bizimkide diyor mesela babasına çok yaramazlık yapar bana peşin peşin babam gelsin çıldırtcam onu diyor,ama yaramazlık yapcam diyor sıpa yaaa::))))

ayy şuan harika kahvaltı yapıyorum dün çok güzel lor peyniri aldım hafif tuzlu şimdi 2 tepeleme kaşık koydum tabağıma içine 1 domates,1 salatalık,bir tutummaydanoz ,yarım taze soğan bir kaşıkdan az zeytin yağ ekledimkarıştırdım arada yapıyorum bu karışımı gerçekden enfes bir kahvaltı olduu hemhafif hemde doyurucu

nesliş gördüm senii

sağ ol canım.

bizimkide diyor mesela babasına çok yaramazlık yapar bana peşin peşin babam gelsin çıldırtcam onu diyor,ama yaramazlık yapcam diyor sıpa yaaa::))))
bak sennn ayyy ne şeker o beee
yani bayağı dobralar desene
ayy bazen de güzel olur ya böle yaramaz olmaları

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize
Öncelikle tablomuz yayınlanmış, ellerine sağlık Pomocum, başta seni ve cemremi tebrik ediyorum, tabi ki Duyguşumu da tebrik ediyorum.
Duygucum sıcaklarda iştahının kesilmesi normal o zaman, hatta eşimle bana da yollayın o iştah kesilmesinden, maşallah bizde bir boğaz var sıcak mıcak dinlemiyor Bu arada Gİ'ye göre beslenmeni düzenlemeye başlamışsın, hayırlı olsun, inşallah hızlandırır kilo vermeni. Ben de dün senin vesilenle baktım Gİ tablolarına, genelde benim beslenme şeklime uygun görünüyor. Aslında hepimiz dikkat ediyoruz sanki farkında olmadan
Kuzey yaramazlıklarını artırıp üzmüş seni biraz, Allah kolaylık versin canım. Oğlan çocukları daha yaramaz oluyor zaten ama ebeveynlerin ortak hareket etmesi de çok önemli, endişelerinde haklısın. Valla 1 tane bile çok zor, 2 taneden gözünün korkması çoookkk normal. Hem ideal kilona ulaş önce, Kuzey de azıcık daha büyüsün, psikolojik olarak hazır olmadan 2.'yi düşünme bence.
Pomocum eşinle ve annenle sorun yaşamışsın, en kısa zamanda geçer inşallah. Ailelerle eşler arasında köprü olmak gerekiyor bazen. Benim hatırladığım sen çok heyecanlıydın kardeşinin mezuniyetine gideceğin için, gecikme olacağını da atlamışım ben canım kusura bakma. Annen biraz sözü geçsin isteyen biri anladığım kadarıyla, yani zor bir insan, eşin de biraz öyle, o yüzden senin işin zor be gülüm. Bence tamamen kendi isteğine ve imkanlarına göre hareket et, çok ta kafana takma, anladığım kadarıyla kardeşinin bir sitemi veya baskısı yok, önemli olan da o bence.
Bu arada senin de iştahın kesilmiş, kendine dikkat et canım, bünyen zayıf düşmesin.

Ben de gördüm seni
Oyyyy tam yaz kahvaltısı, hem sağlıklı, hem düşük kalorili, hem besleyici, afiyet olsun canım

Bu arada bugün daha iyiyim kızlar ama canım hiç işe gitmek istemiyoooooorr Hala evdeyim zaten. Bizim vizelerden hala ses yok, yeni planda perşembe gideceğiz görünüyor ama vizeler gelmezse ne olacak bilmiyorum. Bu belirsizlik te sinir ediyor beni Bende durumlar böyle yani Kilo olarak ta belalı kilomda takıldım kaldım aylarca 68'de takılmıştım zaten, koruma döneminde de 67'lerde kalayım diyordum ama inemedim maalesef. Demin de dediğim gibi iştahımız yerinde maşallah, spor da yok sıcaklardan dolayı, kilo almamak için dua ediyoruz yani eşim de ben de

bak sennn ayyy ne şeker o beee
yani bayağı dobralar desene
ayy bazen de güzel olur ya böle yaramaz olmaları
evet çok dobralar:))))
cnm elbetteyaramazolcaklar biz kimbilir neler yapıyorduk ama bizim artımız bizim zamanımızda sokaklar vardı yani ben sokak çocuğuydum malesef yeni jenerasyon şansısız gerçi parklar var ama sokakda oynamak gibi güzel değil ,seksek oynardık,meşe oynardık,yakar toplar saklanbaçlarrbiz gerçeden şanslıydık,aslında kuzeyin yaptıkarı normal ama biz alışmamışız ,kuzey hep usluydu yaramaz olması yeni patlak verdi o yüzden şaskınızz,neyse eşimle çok konuştuk aynı tavırda olcaz inşallah hergün parka götürüpenerjisinide boşaltcaz bakalım hayırlısı

canım günaydınnnn hoşgeldin seni görmek çok güzel,
mesela ne fark ettim neslim karnım tok ama birden canım birşey istiyor ve karnım tok olmasına rahmen yiyorum mesela bisküvi gibi kek gibi şey ben şekerden uzakdırmamlazım elbet hayatımda yine olcak haftada bir yada daha uzun sürede bir tatlı pasta yerim onlarsızda olmaz ama şekeriçeren yiyeceklerden şekerin özünden tatlılardan uzakdurcam,hep derdim tatlı düşkünü değilimdiye aslında yine çok düşkün değilimama arada kekmiş,bisküvimiş görütüyorum

2.ci çocuğu evimi düzenimi kurmadan kuzeyi bi kreşe yollamadan düşünmüyorum bundan eminim kreşin önemi gerçeden büyük enerji boşaltıyor çocuk ve daha sakin oluyor..

Son düzenleme:
Ben de gördüm seni
Oyyyy tam yaz kahvaltısı, hem sağlıklı, hem düşük kalorili, hem besleyici, afiyet olsun canım

karnım taş gibi şuan bunu taze soğazsız sahurdadayapabilirim ramazanda ,nesli bu sefer çok taktım 3 haftadan fazlaoldu spora başlayalı bir ara boşlamıştım vucud hemen salıyor şimdi bacaklarımdaki o ağrı bile bana zevk veriyor sıkılaşıyor çünkü,dün spor yapmasamda yürüdüm,bugün sahilde tempolu yürüyüp koşcamsonrada aletlerde çalışcam inşallahhh bunları yazıyorum sanada hırs olsun diyee,sen işdemisin asıl tatile ne zaman çıkyorun senelik izne yani

sorumun cevabı burda:)))evdeymişsin:))))
ne vizeymiş yaaa çıkarmadılar bizim ülkeye herkez rahat giriyor biz girmiyoruz altında ülke sanki neyse dedimya herşeyde hayır vardır geç olsuntemiz olsunn..

cnm gerçekden maşallahh sana iştah açık spor yok ama yinede 1 kg aldın ben olsam 3-4 olmuştum sen bispor yapsan onuda almazhatta gr gr bile olsa verirdinn

ya nasıl iştahın açık senin bu sıcakda yemek lafı duymak istemiyorum ben

duygucummmm canımm yok yok bende tecrübe falan kalmamış arkadaşım sen her aklına geleni yaz bize .not ediyorum .aradan 17 sene geçmiş unutmuşum bir çok şeyi .geçen alışverişte resmen kalakaldık annem olmasaydı napardım bilmem .ne lazım kaç tane lazım kestiremedim de tezgahtar kız saoğlsun yardım etti topluca aldık .
göğüs pedi lansinoh marka almıştım ,tavsiyene uyup bi pakette chicco alırım o zaman .benim cerende maşallah çok sütüm vardı hep akardı hatırlıyorum tabi o zamanlar ped yok içten sütyenime bez koyardım annemde nazar değicek ile aklı giderdi kadının inşallah zeynepime de bol bol süt gelir .benim normalde adet kanamamda çok yoğun olurdu 10 sürerdi ve geceleri bebek bezi kullanırdım demekki doğumda da lazım olucak .külot olarak nasıl alayım peki lastiği kısa olanlardan mı yoksa göbek üstü çekilen büyük boylardan mı hangisi rahat olur ki .bi kaç tane büyük boy aldım .yedekte duruyo kullanmadım
ismimizi beğenmene sevindim .çok mutlu olurum adaş olurlar ne güzel .bencede zeyneplerin ayrı bi havası var .öle hissediyorum .inşallah seninde zeynepin gelir çok bekletmez annesini .hadi arkamdan gel duygucum kuzey delikanlı oldu artık

pijama konusunda da çok haklısın yedeklemek lazım .bakıyorumda çok pahalılar .heleki azcık iyi bişey almak istersen 100 lirayı gözden çıkarmak lazım .bende gece uyurken normal bi takım ,gündüz gelen giden için biraz iyi bi takım ,hastane içinde gecelikli sabahlıklı bişey düşünüyordum sende yazınca iyi oldu doğrusu .bide duygu varya ben bazen çok utanıyorum .karnım büyüdükçe saklamak ihtiyacı duyuyorum sanırsam çok uzun zaman oldu ya bide yaş geçiyo artık garipsiyorum bazen .hele düğünler yok mu ooofff ooofff çok fena .ağustos ve eylülde hem halamın oğlunun hemde teyzemin kızımn düğünü var çok yakınlar napıcam ne edicem düşünüyom valla .oturduğum yerden izlerim arık napalım

merhaba filizcim .
bizim bilgisayar masaüstü ve evin üst katında kızımın odasında .yani biraz dik bir merdiven var çıkmam için .bazen üşeniyorum çıkmaya o yüzden nete de giremşyorum .eğer keyfim iyiyse çıkıp bakınıyorum nette .yoksa on tane merdiveni çıkmak bazen zor geliyo .eskiden koşturan ben şimdi hiç halim yok niyeyse
inşallah canımzeynepi bekliyoruz evet inşallah kızımın resimlerinide sizlere gösterebilirim burada .resim eklerim canım .beşiği son ay kurucam o zaman ekletirim kızıma şimdi herşey kolilerde duruyo .zaten kıyafetler yıkanıp ütülenecek onlarıda o zaman eklerim inş .
filizcim tsh yükselince inanılmaz kilo aldım biliyosun yoksa bende metobolizmama güvenirdimde hamilelik bi garip herşey tersine dönebiliyo .neyseki ilaçlar iyi geldi çok şükür .bide dikkat edince bundan sonrası iyi olur inş
doktor her fırsatta iyi beslen ,yemene dikkat et diyo saoğlsun eşim gözetmen gibi neyi ne kadar yedim ,ne kadar su içtim sodama varana kadar kontrol ediyo o yüzden aslında çok kısamıyorum yediklerimi işte ekmek abur cubur onları azalttım .eskisi gibi tatlı ile aram yok zaten .bide zeynepsu eksik kiloda olur yavrum gelişemez korkusuda olıyo içimde sanki ben aç kalırsam oda acıkcakmış gibi geliyo ki zaten karnım tokken çok oynuyo bide sabah 9 da uyanıyo başlıyo beni uyandırmaya kalk anne acıktım der gibi .yani anlıyacağın zeynep hanıma göre besleniyorum artık .
inşallah bu duyguları sen de yaşıyacaksın canım.dua ediyoruz filiz ve cemre teyzemize bize arkadaş getirsinler diye

Hiç sorma canım, iş için olmasa zaten gitmeyi düşünmeyeceğim de neyse
Valla sıcak falan hiç kesmedi iştahımı, sadece su tüketimim arttı, ben kışın bile susuyordum şimdi fazla fazla içmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltıyı eskisi gibi yapıyorum, ara öğün pek yemiyorum ama öğlen eskisine göre daha çok yiyorum, diyetteyken kızartma, mantı falan yemezdim mesela şimdi yiyorum bazen. Tatlı yemezdim, beğendiğim bir tatlı olursa yiyorum yemeğin üstüne Akşam duruma göre bazen sipariş veriyoruz, bazen dürüm veya ekmek arası birşeyler yapıyoruz ve sıcak mıcak dinlemeyip hüpletiyoruz valla Üstüne de bazen çikolata, bazen meyve ya da çayla beraber bisküvi yiyorum. Valla şimdi kabataslak yazınca ohaaa dedim kendime Spor yapsam haklısın gram gram da olsa verirdim muhtemelen. Sanırım Pomonun dediği gibi benim metabolizma hızlı, yoksa 35 yaşında bu yemeyle çok daha hızlı kilo almam lazımdı, ne diyeyim çok şükür

Ercem, iyi gördüm seni maşallah bebek alışverişi başlamış bakıyorum, hayırlısı olsun, sağlıkla, keyifle kullanmak nasip olsun. Zeynep adını ben de severim, çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının adı, hatta tesadüfen az önce telefonda konuştum arkadaşımla ve Zeyno'yu öp benim için dedim Sen de senin Zeyno'ya sevgilerimi ilet, Nesli teyzen öpüyormuş seni de

Oooo Duygu ve Pomo da gelmiş Bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkk

mrb kızlar

sabah bır gırdım ama acıl cıktım. ısler yogunlastı buaralar. bır de stajyerımız geldı hatta yaırn bır tane daha verdıler bana verdıler stajyerlerı. o da zaman alıyor

nasılsınız bakalımmmmmmm

hımmmm anladım canım. resmen senı uyandırıyor demek. vay beeeeeee

ınsaallah canım hayırlısı olsun ALLAH bıze de nasıp etsın ınsaallah ALLAH razı olsun duaların ıcın.

hem kızına hem kendıne dıkkat et ALLAHA emanet ol

beklıyoruz tabıkı resımlerıııııııııııı

tatlım o dediğinmarkanın ben göğüs çatlamasın diye kremini aldım son aylarda sürmeyede başladımm göğüs pedini kullanmadım ama kremi iyiydi pedide iyidir sen kullan memnunkalmazsan akma olursa öyle al..
seni görünce külot aklıma geldi kesinlikle pamuklu yüksek bel al.
ben sana kendimde memnun kaldığım şeyleri yazayım ben yanyastığından çok memnun kaldım bebek yan yatsın diye öyle iyimarka almadım onlarında vardı uvuzdan pahalıya orta kalite aldım birde sen eminim aldın ama ben yinede yazcak bebek yıkamakiçin küvetine takılan şey resimin ekleyim bunu 3 farklı çeşitte kullanıyon bebek büyüdükçe ,başka çeşitlride var onu sadece ilk aylarda kullanıyon ama bu dediğimi ben haladaha kullanıyorum resimi ekleyim

birde bunların mendilmiş patikmiş eldivenmi küçük oluyor onuniçinde çamaşır filesi tavsiye ederim..birtane biberon bulundur hertürlü duruma karşı onun içinmarka kesinlikle ve kesinlik bebekküçük olduğunda dr.brown büyüdüğünde aven tavsiye ederim,bebek hava yutmuyor böylece gaz olmuyor birde anne sütü gibi damlıyor yani çok çokgelmezz,bunu yazmamda sebep birkere göğsümçatladıama ikisi birden mafoldum gittim süt sağma makinası aldım sütümü sağdım biberona koydummm neyseki yadırgamadı i2günde düzeldim yaten 5.aydan sonra bebek mamalarına başlıcan bu markaları not et .ayy çok heyecanlandımm.

insan diyet düşüncesinden çıkınca kendini özgür hissediyor dimi:)))gerçekden şanslısın bu kadar yemeye 70 olurdum ben.

Son düzenleme: