2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tsk ederım canım

senın ıcın kotu olan sey hep derım ya maasallah esın ıstahlı. benım esımın de ıstahı yok hele canı sıkılsın ya da sıcaklar gelsın ıyıce azalır normalde de zaten dıyettekı bırı gıbı cabucak doyar abur cabur sevmez yemez tatlı buıle canı cekmez kolay kolay oysakı tatlıyı sever. ya dur da sunu yıyeyım cınsınden bır adam degıl olursa yer olmazsa aklına bıle gelmez. mıdesı kucucuk hemen doyar garıptır valla.

benım ıstah uc haftadır boyle canım. kullandıgım antıdeprasnın etkısıymıs. ısler, yolculuık vs de etkılıyor ıster ıstemez. umarım duraklamaz metabolızmam, zaten kagnı hızında kendısı.

sorma neslıcıgım, nasıl heveslı heyecanlıydık. annem ve esım tadını kacırdı karsılıklı tartısma vs yok elbet ama ıkısıne de sınır oluyorum haklı tarafları olsa da ıkısının de ınatcı ve dedıgım dedık tavırlarından sıkılıyorum

annem asıl suclu. annem dedıgın gıbı bencıl ve dıktator. ama ben kocaman ınsanıyım calısıyorum ortamım bellı. evlıyım ayrıca. sacma salak tepkıler ıste ya, kocaman kadın.

ben de aynı fıkırdeyım. 110 kesın gorurdum ben dıyet duygusunda uzaklassam, ogunlere dıkkat etmesem hele bır de hareket olmasa. ben hep dıyorum neslının metabolızması yas maş dınlemıyor cok ıyı calısıyor hatta bence bızım grupta en ıyı onunkı.

canım kotu bır gun gecırmıssın gercekten uzuldum ya. anladıgım bır konu da degıl kı bır cozum ya da yorum yapayım bılemedım valla. sen olgun mantıklı bır ınsansın oyuzden kuzey konusunda cok ıyı bır egıtıme devam edecegınden emınım cok zekı bır cocuk zaten. ve bu yaramazlıkları gecıcıdır bence.

ıkıncı cocuk ıcın haklısın hersey ıcın dogru zaman gıbı gorunuyor ama bence ınsan kendısı hazır olunca dogru zaman demek bence. oyuzden beklemen daha ıyı gıbı gorunuyor ama tabıkı hersey kısmet.

dun herseye ragmen dısarda olmak, yemek, ve adımlar derken verımlı bır gun olmus dıyetı dusunecek olursak. bu anlamda sevındım gercı moralını duzeltmemıs buna da uzuldum gercekten. ınsaallah bugun daha ıyısındır canım.

su yahoo olayını cozsek de daha rahat gorussek ya buaralar az gorusuyoruz

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg [/td]
[td]65,3 kg (regl) [/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]19,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]103,1 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]68,00 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]80,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]2,4 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]76,8 kg[/td]
[td]78,2[/td]
[td]+1,4 kg [/td]
[td]+4,3 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,8 kg[/td]
[td]izinli[/td]
[td] [/td]
[td]20,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td]102,4 kg (regl ) [/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]79,5 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

duygucugum ben kacıyorum tekrar. tultan mesaj atmıs bıldırım yaptı regl olmus + olmus o yuzden. cızelgeyı guncelledım

opuyorum gorusuruzzzzzzz

yüzüm ilkkez hiç gülmedi dün temizlik stre derken bildirimi unuttum tekrar k.bakma
kuzeye az önce zeka oyunları aldım uğraşisteyen oyuncaklar ergün parkada götürcem onu incitmeden üzmeden sesimi yükseltmeden oyalamam lazım
yahoo olayı dün çok vaktimi aldı valla şöyle diyim aslında yaptım senle konuştukdan sonra sonra msm yükledim ama sonra kullanııadı ve şifreyi girdim olmadı birtürlü şifre sıfırlama yaptım olmadı deken birdaha üye olayım dedim bu sefer asla şifreyi kabul etmedi ne zor şifreler girdim hep zayıf buldu yani olmuyor kısacası

duygucugum ben kacıyorum tekrar. Tultan mesaj atmıs bıldırım yaptı regl olmus + olmus o yuzden. Cızelgeyı guncelledım

opuyorum gorusuruzzzzzzz

oyy tultanım çok özledim seniiii ,hadi canım sanada kolay gelsin

Kızlar bugün bizim internet dalgalı, bir gitti, sonra geldi, gitti çıkmak durumunda kaldım. Ben de yemeğe gideyim bari dedim, şimdi düzelmiş görünüyor ama bakalım.

bılıyorum canım o sıkıntıyı. Dun sana da dedım ya hakıkaten sacma bır sıstem.

Kuzey konusunda da ben en ıyısını yapacagından emınım. Ha evet zor olacak stres yapacak zamanını da alacak ama ıyı olacagından emınım.

Bıldırım ıcın takma kafanı. Dedım ya ben de dun yorgundum erkenden uyudum cızelge yapacak halım yoktu bıle. ısler cok yogunlastı ıkı haftadır ozellıkle bu hafta. Seyahatler de oluyor olacak bılıyorsun tempom yuksek. Kısınkı gıbı nerdeyse.

günaydın günaydın günaydınn günümüz aydın bereketli sağlıklı geçsin inşallahhh... bugün içim huzurlu çok mutluyummm nedense tabi hergün kgvermemde etgenn aman maşallah diyim kendime hemen dünkü menüme geçeyim;

sabah: 2 kaşık tepeleme aztuzlu lor peynire 1domates,1küçük salatalık,yarım taze soğan,bir tutam maydanoz yarım birazzeytin yağdöktüm 1 küçük dilim tam buğday ekmeği ile

öğlen: 4-5 tane yeşil tatlı bebieri 1 kaşıkdan az zeytin yağında bizim aktif'de kızarttım üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne ayrı bir kapda domates suyunu çektirdim sos gibi bir şey yaptım yoğurtun üstüne ekledim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yedim yanında çıtır tavukla
ara: yaseminli yeşilçay
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
ara:ceviz 2 tanekadar

akşam: spoordan geç geldim o saatte yemek yiyemezdim 1.5 kepekli galete yedim 1 dilimkarpuz 1 kibrit kutusu kadar az tuzlu peyniryedimve yeşil çay içtim

su:2.5 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş 30 dk aletlerde çalışmak
bitki çayı:2 bardak yeşil çay

bana göre harika bir gün geçirdimmm

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnnnnn

bugun cok daha ıyıyım. esım sanırım unutmus olayı. sıcak konusuyordu kafası dank ettı sanırım soyledıgı cumleler sacma salak seylerdı. ustumdekı yorgunlugu atıyorum hatta okadar yolculuga ragmen saatım calmadan 6 da uyanıyorum buaralar. oysakı az uyuyorum anlamadım. demek kı herseye ragmen vucudum dınc.

bu gece 10 da bınıyorum ıstanbula gıdıyorum kardesım laptopu var gırmeye calısırum musaıt oldukca. pazartesı sabah eve ınıp dırekt ıse gelecegız esım de pazar gunu ıstanbula ınmıs olacak.

menumu yazayım

ac karnına 500 ml su
4 adet kuru kayısı koyu olandan

ıse gelınce acık sekersız cay, 1 kk tulum peynırı, 3 zeytın, yarım domates yarım salatalık, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara: 2 tane koyu taze erık, bır tane eksı yesıl erık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: uc kasık domates salatası, ıkı kasık yesıl mercımek yemegı ( hıc sevmıyorum boyle yapılınca yesıl mercımek ), 5 kasık makarna yogurtlu.

ara: 500 ml ılık su, orta sekerlı turk kahvesı, acık sekersız cay, 4 adet taze kayısı eksı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

eve gıttım ev ıslerımı yaptım yaklasık bır saat. ardından da taksıye atlayıp 8 de spora basladım bu kez. yuruyerek gıtmedım bu kez spora.

aksam yemek yemedım. ıkı bardak süt içtim ve cıktım spora.

8 de basladım 9 ceyrege kadar salondaydım.

20 dk kosu bandında yurudum farklı sevıyelerde. hatta ara arar durarak 5 dk kostum. ayagım agrımadı.
15 dk bısıklet
10 dk twıst
100 adet mekık ve bacak hareketlerı 15 dk
oklava ıle boyun ve bel hareketlerı 10 dk

evde hazırlıklar yapmam gerektıgı ıcın yıne taksıyle eve dondum, evdekı ıslerımı yaptım.

toplam suyum 3,5 lt oldu
gunluk hareket bılmıyorum adımsayarım takılı degıldı ama aksam 7den ıtıbaren faaldım dıyebılırım saat 11 e kadar.

ama ozet sporum 1 saatı gectı.

eve gelınce 9-10 adet kıraz yedım ve gunumu kapattım

razene çayımı içtim kahvaltım'da hazırr tam buğday ekmeğinde yağsız tost ebatları, eni 4 parmak kadarboyu avcumun yarısıkadar içinde aztuzlu beyaz peynir,yarım domates,bir tutum maydanoz

uzun zamandır gormedıgım bır harıka menu gordum sen de. cok guzel beslenmıssın.

buarada senın bu peynır olayını sahurda yapacagım ben de. cok lezzetlı gorunuyor.

spor yıkılıyor benı gecmıssın vallaaaaaaaaaaa

bugun ben de keyıflıyım ınsan spor yapınca cok ıyı oluyor ben bunu artık ıyıce hıssedıyorum vıcdanen rahat bedenen hafıf oluyor ınsan kesınlıkleeeeeeeeee

aaaaaaa pomonun dünkü menüsünÜ incelerken aklıma geldi dün bende 50tane mekik çektim dün yeniden mekiğe başladım hergün 15 arttırarak ilerletcem dün 50 bugün 65 inşaLLAH

Son düzenleme:

valla düşük gi ye göre besleniyorum filizcim bendememnunum menümden ..
Benim peynir olayı hem lezzetli hemde doyurucu tabi sen soğan koyma ben evdeyim diye rahatım soğan sarımsakda bende yapcam sahurda yanında yarım yeşil elma (gastiritim var oyüzden midem rahatlıyor),rezene,veceviz yerim mutlaka yani elma,rezene,ceviz hergün yicem ama bir gün tost yaparım birgün bu peynirli karışımdan..

valla pomocum elinde değil biliyorum ama menün zayıf sen bi git gelde evden benimyaptığım gibi birgün biber kızart,birgün kabak yap,hatta menemen yap,olmadı kahvaltı gibi yap, yaşadığğım tecrubelerden kesinliklebirşey yemeden zayıflanmıyor mesela benimde iştahım yok,bazen bilerek yemiyorum genelde kışın,amayazın iştahım kapalı hep, bende sabahı öğleni güzel yiyorum akşamı geçiştiriyorum artık hafif şeyler yiyorum.gerçi oruçlar başlıcak oruçlardanonra düzenini oturtursun artık

su3.5 olmuş harika bende en az 2.5 lt ama standart 3lt içmek istiyorum dün böyle oldu ama yinede memnunum 1.5lt içiyordum daha önce
sporda güzel
bitki çayıgöremedimmm

iti an çomağı hazırla derler.

guya napıyorum dıye arıyor sureklı ıs soruyor sınır oluyorum musterısı gelecekmıs haftasonu fabrıkaya. kım ılgılenecek dıyor ? farzet kı ben hastayım dedım mecburen dıger arkadas ılgılenecek kaldı kı bu ısı becerebılır sen sık sık telefonda gorusur onu yonlendırırsın dedım. benım bu ıstanbula gıtme ısıme sınır oldu ya ılla burnumdan getırecek.

canım sadece yanında getırme olayı degıl kı benım. benım uzun zamandır ıstahım da kapalı. bılıyorsun hap etkılıyor demıstım. ramazandan sonra senın dedıgın gıbı yapmaya calısırım

bıtkı cayı ıcmedım dun ıc. unuttum yanı aslında.

ben 10 tane cekerdım bır 10 tane. En fazla 50 olurdu. Bu kez hıc durmadan 100 tane yaptım
harikasın maşallahh ama dikkat et belini inciltme

işini önemsemesi güzelde bu kadar değil sizin işyeri bukadarını hak etmiyor çünkü neyse sabrettt bu arada şimdiden iyi yolculaklarrr kardeşini tebrik ederim seninde gözünaydınnn

olay sadece ısını onemsemesı degıl benım gıtmeme gıcık oldu ya hersey gozune batıyor artık. ıkı arada kaldım anneme de ona da sınır oluyorum tadı falan kalmadı zaten bu seyahatın.