- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.681
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize
Öncelikle tablomuz yayınlanmış, ellerine sağlık Pomocum, başta seni ve cemremi tebrik ediyorum, tabi ki Duyguşumu da tebrik ediyorum .
Duygucum sıcaklarda iştahının kesilmesi normal o zaman, hatta eşimle bana da yollayın o iştah kesilmesinden, maşallah bizde bir boğaz var sıcak mıcak dinlemiyorBu arada Gİ'ye göre beslenmeni düzenlemeye başlamışsın, hayırlı olsun, inşallah hızlandırır kilo vermeni. Ben de dün senin vesilenle baktım Gİ tablolarına, genelde benim beslenme şeklime uygun görünüyor. Aslında hepimiz dikkat ediyoruz sanki farkında olmadan
Kuzey yaramazlıklarını artırıp üzmüş seni biraz, Allah kolaylık versin canım. Oğlan çocukları daha yaramaz oluyor zaten ama ebeveynlerin ortak hareket etmesi de çok önemli, endişelerinde haklısın. Valla 1 tane bile çok zor, 2 taneden gözünün korkması çoookkk normal. Hem ideal kilona ulaş önce, Kuzey de azıcık daha büyüsün, psikolojik olarak hazır olmadan 2.'yi düşünme bence.
Pomocum eşinle ve annenle sorun yaşamışsın, en kısa zamanda geçer inşallah. Ailelerle eşler arasında köprü olmak gerekiyor bazen. Benim hatırladığım sen çok heyecanlıydın kardeşinin mezuniyetine gideceğin için, gecikme olacağını da atlamışım ben canım kusura bakma. Annen biraz sözü geçsin isteyen biri anladığım kadarıyla, yani zor bir insan, eşin de biraz öyle, o yüzden senin işin zor be gülüm. Bence tamamen kendi isteğine ve imkanlarına göre hareket et, çok ta kafana takma, anladığım kadarıyla kardeşinin bir sitemi veya baskısı yok, önemli olan da o bence.
Bu arada senin de iştahın kesilmiş, kendine dikkat et canım, bünyen zayıf düşmesin.
tatlım o dediğinmarkanın ben göğüs çatlamasın diye kremini aldım son aylarda sürmeyede başladımm göğüs pedini kullanmadım ama kremi iyiydi pedide iyidir sen kullan memnunkalmazsan akma olursa öyle al..
seni görünce külot aklıma geldi kesinlikle pamuklu yüksek bel al.
ben sana kendimde memnun kaldığım şeyleri yazayım ben yanyastığından çok memnun kaldım bebek yan yatsın diye öyle iyimarka almadım onlarında vardı uvuzdan pahalıya orta kalite aldım birde sen eminim aldın ama ben yinede yazcak bebek yıkamakiçin küvetine takılan şey resimin ekleyim bunu 3 farklı çeşitte kullanıyon bebek büyüdükçe ,başka çeşitlride var onu sadece ilk aylarda kullanıyon ama bu dediğimi ben haladaha kullanıyorum resimi ekleyim
Eki Görüntüle 747003
birde bunların mendilmiş patikmiş eldivenmi küçük oluyor onuniçinde çamaşır filesi tavsiye ederim..birtane biberon bulundur hertürlü duruma karşı onun içinmarka kesinlikle ve kesinlik bebekküçük olduğunda dr.brown büyüdüğünde aven tavsiye ederim,bebek hava yutmuyor böylece gaz olmuyor birde anne sütü gibi damlıyor yani çok çokgelmezz,bunu yazmamda sebep birkere göğsümçatladıama ikisi birden mafoldum gittim süt sağma makinası aldım sütümü sağdım biberona koydummm neyseki yadırgamadı i2günde düzeldim yaten 5.aydan sonra bebek mamalarına başlıcan bu markaları not et .ayy çok heyecanlandımm.
insan diyet düşüncesinden çıkınca kendini özgür hissediyor dimi:)))gerçekden şanslısın bu kadar yemeye 70 olurdum ben.
ve günaydınn kızlar günümüz hayırlı ,sağlıkgüzel geçer umarum..
dün bilg. biryere üye olcam diye çakıldım kaldım sözde 10'da temizlik yapcaktım sonra tv.birşey seyrettim derken öğleden sonra temizliğe başladım.. neyseki işimi bitirdim sonra benim son 1.5 aydır yaramazlaşan oğlumla birbirimizi yedik bu aralar aşırı yaramaz yapma dediyoruz yapıyor delitti beni ben biraz otoriter biriyim ama babası çok yüz veriyor böyle olunca çocuğun aklı çelişiyor neyse dün yapma dediğimşeyi inadına yaptı ve onu azarladım ,hayatta en nefret ettiğim şey ufacacık çocuğa azarlayan bağıran hatta döven insanlardır hiç bir zaman bağıran bir anne olmak istemedim elbette kızcaz ama konuşarak kızsamda tavrımı farklı sergiliyen bir anne olmak istedim yaşım 29 oğlum 3 yaşında aslında ikinci bebek için şartlarım herşey uygun yaşımda genç, bebek yapmayıda istiyorum ama beynim hazır değil sebebi bu bahırma kızma olayından dolayı yani kuzey birşeyi tuttururken 2.bebeğin diş sancısını aynı anda kaldıramam bunun sonucunda ikisinede kızarım bahırırım diye korkuyorum
neyse bazı konuların birikimiyle ve kuzeyin beni delirtmesi sonucunda oturdum ağladım eşimle konuştum çağırdi bizi gezelim yemek yiyelim diyebeni ikna etti saat 17:00 geçiyordu çıktığımda ama yüzüm hiçgülmedi alışveriş yemek gezmek hiç birir moralimiyerine getirmedi biraz fazla dolmuşum..
neyse dünkü menümüde yazayımm;
sabah: 3 kaşık müsli üstüne geçecekkadar süt
öğlen:aslında ara öğün olarak elime aldığım mısır patlağını ayranla içmem o kadar keyif verdiki 3 bardakayran 1 paketmısır patlağını yemişim gerçekden ikisinin uyumu harikaa
akşam:dışarda yedik 1 porsyon ızgara köfte yedim içecek almadım dönüşde uzak mesafede indik yaklaşık 6.000adım normalde yürüme istikametim ordan tahmin ediyorum.. dönüşde dondurmayedik ve bu mesafeyi yürüdük
dün böylebeslendim sıvı tüketimim aklımda değil ama çok içmedim onu farkındayım
dün temizlikden dolayı bitki çayı içmedim
dün spor yapmışoldum gerek temizlik gerek dönüş yolunda yürümek AVM de gezinirken yürümek 10 bini geçmiştir
2 gündür Gİ diyeti yapıyorum aslında diyet değil yaşam biçimi yani dikkat ediyorum diyelim dünkü kilomda değilim üstelik tuvalete çıkmadığım halde hadi bakalım p.tesiyi çok merak ediyorum şimdiden
yüzüm ilkkez hiç gülmedi dün temizlik stre derken bildirimi unuttum tekrar k.bakmacanım kotu bır gun gecırmıssın gercekten uzuldum ya. Anladıgım bır konu da degıl kı bır cozum ya da yorum yapayım bılemedım valla. Sen olgun mantıklı bır ınsansın oyuzden kuzey konusunda cok ıyı bır egıtıme devam edecegınden emınım cok zekı bır cocuk zaten. Ve bu yaramazlıkları gecıcıdır bence.
ıkıncı cocuk ıcın haklısın hersey ıcın dogru zaman gıbı gorunuyor ama bence ınsan kendısı hazır olunca dogru zaman demek bence. Oyuzden beklemen daha ıyı gıbı gorunuyor ama tabıkı hersey kısmet.
Dun herseye ragmen dısarda olmak, yemek, ve adımlar derken verımlı bır gun olmus dıyetı dusunecek olursak. Bu anlamda sevındım gercı moralını duzeltmemıs buna da uzuldum gercekten. ınsaallah bugun daha ıyısındır canım.
Su yahoo olayını cozsek de daha rahat gorussek ya buaralar az gorusuyoruz
duygucugum ben kacıyorum tekrar. Tultan mesaj atmıs bıldırım yaptı regl olmus + olmus o yuzden. Cızelgeyı guncelledım
opuyorum gorusuruzzzzzzz
yüzüm ilkkez hiç gülmedi dün temizlik stre derken bildirimi unuttum tekrar k.bakma
kuzeye az önce zeka oyunları aldım uğraşisteyen oyuncaklar ergün parkada götürcem onu incitmeden üzmeden sesimi yükseltmeden oyalamam lazım
yahoo olayı dün çok vaktimi aldı valla şöyle diyim aslında yaptım senle konuştukdan sonra sonra msm yükledim ama sonra kullanııadı ve şifreyi girdim olmadı birtürlü şifre sıfırlama yaptım olmadı deken birdaha üye olayım dedim bu sefer asla şifreyi kabul etmedi ne zor şifreler girdim hep zayıf buldu yani olmuyor kısacası
oyy tultanım çok özledim seniiii ,hadi canım sanada kolay gelsin
günaydın günaydın günaydınn günümüz aydın bereketli sağlıklı geçsin inşallahhh... bugün içim huzurlu çok mutluyummm nedense tabi hergün kgvermemde etgenn aman maşallah diyim kendime :32 hemen dünkü menüme geçeyim;
sabah: 2 kaşık tepeleme aztuzlu lor peynire 1domates,1küçük salatalık,yarım taze soğan,bir tutam maydanoz yarım birazzeytin yağdöktüm 1 küçük dilim tam buğday ekmeği ile
öğlen: 4-5 tane yeşil tatlı bebieri 1 kaşıkdan az zeytin yağında bizim aktif'de kızarttım üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne ayrı bir kapda domates suyunu çektirdim sos gibi bir şey yaptım yoğurtun üstüne ekledim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yedim yanında çıtır tavukla
ara: yaseminli yeşilçay
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
ara:ceviz 2 tanekadar
akşam: spoordan geç geldim o saatte yemek yiyemezdim 1.5 kepekli galete yedim 1 dilimkarpuz 1 kibrit kutusu kadar az tuzlu peyniryedimve yeşil çay içtim
su:2.5 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş 30 dk aletlerde çalışmak
bitki çayı:2 bardak yeşil çay
bana göre harika bir gün geçirdimmm
uzun zamandır gormedıgım bır harıka menu gordum sen de. Cok guzel beslenmıssın.
Buarada senın bu peynır olayını sahurda yapacagım ben de. Cok lezzetlı gorunuyor.
Spor yıkılıyor benı gecmıssın vallaaaaaaaaaaa
bugun ben de keyıflıyım ınsan spor yapınca cok ıyı oluyor ben bunu artık ıyıce hıssedıyorum vıcdanen rahat bedenen hafıf oluyor ınsan kesınlıkleeeeeeeeee
gunaydınnnnnnnnnnnnn
bugun cok daha ıyıyım. Esım sanırım unutmus olayı. Sıcak konusuyordu kafası dank ettı sanırım soyledıgı cumleler sacma salak seylerdı. Ustumdekı yorgunlugu atıyorum hatta okadar yolculuga ragmen saatım calmadan 6 da uyanıyorum buaralar. Oysakı az uyuyorum anlamadım. Demek kı herseye ragmen vucudum dınc.
Bu gece 10 da bınıyorum ıstanbula gıdıyorum kardesım laptopu var gırmeye calısırum musaıt oldukca. Pazartesı sabah eve ınıp dırekt ıse gelecegız esım de pazar gunu ıstanbula ınmıs olacak.
Menumu yazayım
ac karnına 500 ml su
4 adet kuru kayısı koyu olandan
ıse gelınce acık sekersız cay, 1 kk tulum peynırı, 3 zeytın, yarım domates yarım salatalık, ıkı dılım cavdar ekmegı
ara: 2 tane koyu taze erık, bır tane eksı yesıl erık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: Uc kasık domates salatası, ıkı kasık yesıl mercımek yemegı ( hıc sevmıyorum boyle yapılınca yesıl mercımek ), 5 kasık makarna yogurtlu.
Ara: 500 ml ılık su, orta sekerlı turk kahvesı, acık sekersız cay, 4 adet taze kayısı eksı
ısten cıkmadan 500 ml ılık su.
Eve gıttım ev ıslerımı yaptım yaklasık bır saat. Ardından da taksıye atlayıp 8 de spora basladım bu kez. Yuruyerek gıtmedım bu kez spora.
Aksam yemek yemedım. ıkı bardak süt içtim ve cıktım spora.
8 de basladım 9 ceyrege kadar salondaydım.
20 dk kosu bandında yurudum farklı sevıyelerde. Hatta ara arar durarak 5 dk kostum. Ayagım agrımadı.
15 dk bısıklet
10 dk twıst
100 adet mekık ve bacak hareketlerı 15 dk
oklava ıle boyun ve bel hareketlerı 10 dk
evde hazırlıklar yapmam gerektıgı ıcın yıne taksıyle eve dondum, evdekı ıslerımı yaptım.
Toplam suyum 3,5 lt oldu
gunluk hareket bılmıyorum adımsayarım takılı degıldı ama aksam 7den ıtıbaren faaldım dıyebılırım saat 11 e kadar.
Ama ozet sporum 1 saatı gectı.
Eve gelınce 9-10 adet kıraz yedım ve gunumu kapattım
aaaaaaa pomonun dünkü menüsünÜ incelerken aklıma geldi dün bende 50tane mekik çektim dün yeniden mekiğe başladım hergün 15 arttırarak ilerletcem dün 50 bugün 65 inşaLLAH
valla düşük gi ye göre besleniyorum filizcim bendememnunum menümden ..
Benim peynir olayı hem lezzetli hemde doyurucu tabi sen soğan koyma ben evdeyim diye rahatım soğan sarımsakda bende yapcam sahurda yanında yarım yeşil elma (gastiritim var oyüzden midem rahatlıyor),rezene,veceviz yerim mutlaka yani elma,rezene,ceviz hergün yicem ama bir gün tost yaparım birgün bu peynirli karışımdan..
valla pomocum elinde değil biliyorum ama menün zayıf sen bi git gelde evden benimyaptığım gibi birgün biber kızart,birgün kabak yap,hatta menemen yap,olmadı kahvaltı gibi yap, yaşadığğım tecrubelerden kesinliklebirşey yemeden zayıflanmıyor mesela benimde iştahım yok,bazen bilerek yemiyorum genelde kışın,amayazın iştahım kapalı hep, bende sabahı öğleni güzel yiyorum akşamı geçiştiriyorum artık hafif şeyler yiyorum.gerçi oruçlar başlıcak oruçlardanonra düzenini oturtursun artık
su3.5 olmuş harika bende en az 2.5 lt ama standart 3lt içmek istiyorum dün böyle oldu ama yinede memnunum 1.5lt içiyordum daha önce
sporda güzel
bitki çayıgöremedimmm
harikasın maşallahh ama dikkat et belini inciltmeben 10 tane cekerdım bır 10 tane. En fazla 50 olurdu. Bu kez hıc durmadan 100 tane yaptım
iti an çomağı hazırla derler.
Guya napıyorum dıye arıyor sureklı ıs soruyor sınır oluyorum musterısı gelecekmıs haftasonu fabrıkaya. Kım ılgılenecek dıyor ? Farzet kı ben hastayım dedım mecburen dıger arkadas ılgılenecek kaldı kı bu ısı becerebılır sen sık sık telefonda gorusur onu yonlendırırsın dedım. Benım bu ıstanbula gıtme ısıme sınır oldu ya ılla burnumdan getırecek.
harikasın maşallahh ama dikkat et belini inciltme
işini önemsemesi güzelde bu kadar değil sizin işyeri bukadarını hak etmiyor çünkü neyse sabrettt bu arada şimdiden iyi yolculaklarrr kardeşini tebrik ederim seninde gözünaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?