2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Maşallah maşallah arkadaşıma, Gİ diyeti yaradı anlaşılan Menünü çok beğendim canım, biraz artmış yediklerin, spor da yıkılıyor zaten Bence de harika bir gün olmuş

Canım maşallah senin de çok güzel olmuş hem öğünlerin hem sporun Eşinle de buzların erimesine sevindim. Bu gece yolcusun demek, hadi bakalım İstanbul iyi gelecektir sana

olay sadece ısını onemsemesı degıl benım gıtmeme gıcık oldu ya hersey gozune batıyor artık. ıkı arada kaldım anneme de ona da sınır oluyorum tadı falan kalmadı zaten bu seyahatın.

Canım benim, gezinin tadı kalmadı olur mu hiç, sen amacı karıştırma, İstanbul'a gidiş sebebini unutma. Sen annen için de eşin için de gitmiyorsun, kardeşin için gidiyorsun. Maşallah Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun oluyor, bu güzel gününde ablası olarak yanında olacaksın. Okurken maddi manevi yanında olduğun gibi, bu güzel gününde de orada olup sevincini ve başarısını paylaşacaksın Annen veya eşine hiiiiççç takılma. Çok güzel bir gezi olacağına eminim, kardeşinin sen orada olacağın için çok mutlu olacağına eminim, gerisi önemli değil zaten.

Merhaba kızlar, topiğimiz yine pek ıssız, yaz rehaveti çöktü galiba Bizim vizelerden haber geldi sonunda, bir aksilik olmazsa yarın elimizde olacak, akşam da uçacağız inşallah Bu akşam evdeki işleri toparlamaya başlarım, yarın da valiz hazırlığı yaparım. Pomocum bu akşam gidiyordu galiba, iyi yolculuklar ve tatiller diliyorum Ben bir aksilik olmazsa 15'inde burada olacağım, önümüzdeki hafta beni izinli sayarsanız sevinirim.

Maşallah maşallah arkadaşıma, Gİ diyeti yaradı anlaşılan Menünü çok beğendim canım, biraz artmış yediklerin, spor da yıkılıyor zaten Bence de harika bir gün olmuş
oo beğenmene ayrıca sevindim neslişim,söyle bi bakıyorum haftanın 5 günü hemen hemenhergün spor yapıyorum ,dün resmen denizegirmişgibiydim acayip dalga vardı ee öyle olunca ıslandım hep ama çok hoşuma gitti özellik bu hafta sahil rüzgarlı keyifliydi..

merhaba canımm topik bi sabah canlı oda pomoyla ben ikimiz konuşuyoruz:))))
demek sende yolcusun filizde yok ikinzde sağ salimgidin gelin ,yarın tekbaşıma yazarcevaplarımm o zaman

Son düzenleme:
selam kızlar şükür kavuşturana geçmişe göz gezdirdim. Filizden de haberlerinizi ve selamlarınız aldım. Tatil bitti eve döndün hava

değişiminden hasta oldum. İki gündür kendime gelemiyorum yerleştir düzenle sonra kendimi yatağa zor atıyordum.

Filizcim de yolda galiba Rabbim sağ salim yerine ulaştırsın inşallah.

Duygu nasılsın canım kuzucuk nasıl yaramazlıklar oluyor bu çağlarda. çocuklar kendini ispat etme yaşındalar farkındalık yaratmaya

çalışıyorlar

Arada bir kaç gün giremeyebilirim kayınvalidem de kalmayı düşünüyoruz. Ramazanda sık sık onlarda kalıyoruz bazen

neslıcıgım maalesef gıdemedım mezunıyet vs ısyerımızın anlamayacagını bılıyordum hem mezunıyete gıdecektım hem doktora ugrayacaktım eskı doktoruma. ama ısyerıne sadece doktor dedım ama buyuk patron da kucuk patron da oyle bır sorun cıkarttılar kı, gıtseydım papaz olurdum kesın. ılk defa sorun cıkardılar ustelık tedavıye herzaman cok olumlu bakarlardı gıt tabıkı derlerdı ama ıkı cepheden sıkıstım bu kez. cuma gunu musterı gelecek esımın musterısı. sadece ornek gorecek dıger arkadas gosterecektı ama o ne anlar dıyıp sorun cıkarttılar kaldı kı bızım departmanda 3 yıldır calısan bırı. neyse ozetle kaldı benım seyahat.

annem haftasonu konusurken bu ıhtımalı bıle dusunce demedık lafı bırakmamıstı ama bu kez cok anlayısdı sasırdım uzulme dedı var bır hayr demekkı dedı vıdeosunu alırız ızlersın dedı kep falan hepsı evde olacak dedı resım cektırırız okula gıdıp dedı haftasonu gelırsın dedı hatta ıstersen studyoya bıle gıderız dedı ona goturecegım kıuyafet, ayakkabı ve turbanlar vardı onlar sorundu baya sorun etmıstı ben ısten ızın alıp gıdıp almaya gıdemem dıyordu onu da sorun etmedı vs. kardesım de zaten sorun etmedı ama ben tabıkı uzuldum

tamam canım pazartesı lıstede ızınlı yazarız senı. kolay gelsın hazırlıklar ıcın. bızı habersız bırakma sag salım gıt sag salım don ınsaallah ıs ıcın gıtsen de eglenmeye ve gezmeye calıs

herkese günaydınnnn
kızlar ben bayağıdır giremedim kusura bakmayın
malum dersler yoğun 14 kitap olunca çalışmak gerekiyo dietime elinden geldiğince dikkat ediyorum
ama ara sıra gelicem yazıcam şimdilik görüşmek üzere

günaydın sabah şekerleri hepimizin günüaydın sağlıklı mutlu geçsin inşallahhh..bugün yine mutluyum çok şükür kg vermem devamm yarın Gİ'nin kitabını alcam inşallahhh sevdim ben bu sistemiii..

neyse az sonra pazara gitcemmmgideyim bi veda gözlemsi yiyim oruç tuttuğum sürece gidemicemm hem alışverişi yapayım fazla fazla alıp doğrayım atayımdondurucuya heraçıdan kolaylık olcakkk..

dünkü menü: (gece yatmadan önce içtiğim D.K.H 'unutunca mecbur dün sabah içtim böyle olunca midem çok bulundı dün yemekadına birşey yemedim ama açda bırakmadım kendimi benimmidem bulanınca yağlı şeyler yiyemiyorum)

aç karınına:rezene
sabah:küçük yağsız tost domates,aztuzlu peynir ve maydanoz ile
ara: 2 mısır patlağı,2 ceviz
ara:yeşil çay yaseminli
öğlen: tarhanaçorbası küçükkase
ara:birbüyük kase cacık
ara:2 mısır patlağı, şekersiz biraz süt ile nescafe
akşam:bi parçapeynirle 1 kepekli galete
ara:soda içine limon sıktım
ara:yeşil çay

dediğim gibi parlak bi menüdeğil ama açdakalmadım hiç yemek fikri midemi çok bulandırdı hapı o yüzden gece yatmadan içiyorum yoksa böyle oluyor (

toparlarsak:
2 yeşil çay 1 rezene
2.5lt su
1 saat tempoluyürüyüş aralarda koştum,15 dk aletlerde çalışmak (aslında daha fazla çalışcaktım ama eşim aradı oğlan ağlıyor seni istiyor diye o yüzden erken döndümm..

hosgeldın canım senı burda gormeyı ozledık gercekten. haberlesıyor olsak da burda olman daha farklı elbette.

hem eve alısma, hem aıleden kopus, hem esının ısı ıle alakalı sıkıntılar derken buaralar tadın yok bılıyorum hasta da olmussun aman dıkkat et lutfen. ve ınsaallah hersey duzelır en kısa zamanda canım.

dun aksam cok hastaymıs esım. kısın bıle grıp olmadı ama baya hastaymıs anlasılan. aklım onda kaldı uzuldum yurtdısında , ustelık ıs ıcın orda. hayırlısı ınsaallah ıyılesır cok kotuydu hıc boyle olmamıstı

yolculugun etkısı ıle salı gunu 104 gorunuyordum odem olmusum ama dıkkat etme ve spor ıle sukur hem onu atmısım hem bu sabah baktım kılo da vermısım.

gunaydınnnn

evet hatırlıyorum ders calısıyorum dıyordun, kolay gelsın canım

gorusmek uzere, kendıne dıkkat et

canım gunaydınnnnnnnnnn

ben gıdemedım ama ben de ıyıyım hem yolculugun odemını atmısım hem ıncelıyorum nerden anlayacaksın dersen gobek altına dogru sık sık dusen camasırlarım vardı dardı rahat edemezdım cok ama maasallah sımdı belımden oteye kadar cekıyorum nerdeyse ya. bugun hatta elbıse gıydım sıyah bır elbısem vardı mevsımlık. ustumde hırka olmadan gıydım ve fena da durmuyor oyle löpur löpur durmadı .

ha sadece odem atmadım kılo da verıyorum 102,7 gordum duygu ılk kezzzzzzzzzzzzzz

moralım bozuldu ama kenara cekılmedım dun, guzelce sporumu yaptımmmmmmmmmmm

a.s. cancazım ben iyiyim çok şükür ama sen hashastaolmuşsun geçmiş olsun aman dikkat et kendine,özledikk seni neler yaptın iyigelmiştir tatil darısı başımızaaaa ama çok korkuyorum geçenyıl bu sıpanın yaramazlıkları ve bulunduğumuz yeri sevmediğimiz için hemen döndük bu yıl huzurlu bir tatil istiyorum..

günaydın Canım, ALLAH zihin açıklığı versin

duygucugum dunku menun daha guzeldı ama yıne de eskılerı dusunce bu menun de fena sayılmaz kaldı kı sebebını anlatmıssın spor yıkılıyor hersey mukemmel valla

eşine geçmiş olsun...

afferim her şartta spor yapman çok güzelll hem deşarj oluyorsunn
102.7 ilkkezmi görüyon ?ee süperrro zamann hadi inşallahhyarın dahaaşasını görürsünn bence şu Gİ sende birebir uygula zor birşey değil sebzenimeyvanı ona göre seçecen sadece eee sporda varr bence denemeye değerrr...

tsk ederım canım.

aynen dun resmen dusunmemek aglamamak ıcın spora attım kendımı.

evet ılk kez gordum ben bunu detoks dısında. detoks yaptıgımda 102,8 gormustum bır kez. ben salı gunu 104 cıkıyordum super atmısım hem odemımı hem de kılo da vermısım 103,1 du kılom en son.

aynen bır duzen kurayım su planlar bır bellı olsun gi ben de uygulayacagım canım.

ınsaallah bugun de spordayım. yarın daha ıyı rakamlar gorurum .

ben şimdi çıkıyorumm gideyim pazara hem karınımı doyurayım hemde alışverişimi yapayım geldimmi girerimmm..