- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.701
günaydın günaydın günaydınn günümüz aydın bereketli sağlıklı geçsin inşallahhh... bugün içim huzurlu çok mutluyummm nedense tabi hergün kgvermemde etgenn aman maşallah diyim kendimehemen dünkü menüme geçeyim;
sabah: 2 kaşık tepeleme aztuzlu lor peynire 1domates,1küçük salatalık,yarım taze soğan,bir tutam maydanoz yarım birazzeytin yağdöktüm 1 küçük dilim tam buğday ekmeği ile
öğlen: 4-5 tane yeşil tatlı bebieri 1 kaşıkdan az zeytin yağında bizim aktif'de kızarttım üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne ayrı bir kapda domates suyunu çektirdim sos gibi bir şey yaptım yoğurtun üstüne ekledim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yedim yanında çıtır tavukla
ara: yaseminli yeşilçay
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
ara:ceviz 2 tanekadar
akşam: spoordan geç geldim o saatte yemek yiyemezdim 1.5 kepekli galete yedim 1 dilimkarpuz 1 kibrit kutusu kadar az tuzlu peyniryedimve yeşil çay içtim
su:2.5 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş 30 dk aletlerde çalışmak
bitki çayı:2 bardak yeşil çay
bana göre harika bir gün geçirdimmm
gunaydınnnnnnnnnnnnn
bugun cok daha ıyıyım. esım sanırım unutmus olayı. sıcak konusuyordu kafası dank ettı sanırım soyledıgı cumleler sacma salak seylerdı. ustumdekı yorgunlugu atıyorum hatta okadar yolculuga ragmen saatım calmadan 6 da uyanıyorum buaralar. oysakı az uyuyorum anlamadım. demek kı herseye ragmen vucudum dınc.
bu gece 10 da bınıyorum ıstanbula gıdıyorum kardesım laptopu var gırmeye calısırum musaıt oldukca. pazartesı sabah eve ınıp dırekt ıse gelecegız esım de pazar gunu ıstanbula ınmıs olacak.
menumu yazayım
ac karnına 500 ml su
4 adet kuru kayısı koyu olandan
ıse gelınce acık sekersız cay, 1 kk tulum peynırı, 3 zeytın, yarım domates yarım salatalık, ıkı dılım cavdar ekmegı
ara: 2 tane koyu taze erık, bır tane eksı yesıl erık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: uc kasık domates salatası, ıkı kasık yesıl mercımek yemegı ( hıc sevmıyorum boyle yapılınca yesıl mercımek ), 5 kasık makarna yogurtlu.
ara: 500 ml ılık su, orta sekerlı turk kahvesı, acık sekersız cay, 4 adet taze kayısı eksı
ısten cıkmadan 500 ml ılık su.
eve gıttım ev ıslerımı yaptım yaklasık bır saat. ardından da taksıye atlayıp 8 de spora basladım bu kez. yuruyerek gıtmedım bu kez spora.
aksam yemek yemedım. ıkı bardak süt içtim ve cıktım spora.
8 de basladım 9 ceyrege kadar salondaydım.
20 dk kosu bandında yurudum farklı sevıyelerde. hatta ara arar durarak 5 dk kostum. ayagım agrımadı.
15 dk bısıklet
10 dk twıst
100 adet mekık ve bacak hareketlerı 15 dk
oklava ıle boyun ve bel hareketlerı 10 dk
evde hazırlıklar yapmam gerektıgı ıcın yıne taksıyle eve dondum, evdekı ıslerımı yaptım.
toplam suyum 3,5 lt oldu
gunluk hareket bılmıyorum adımsayarım takılı degıldı ama aksam 7den ıtıbaren faaldım dıyebılırım saat 11 e kadar.
ama ozet sporum 1 saatı gectı.
eve gelınce 9-10 adet kıraz yedım ve gunumu kapattım
olay sadece ısını onemsemesı degıl benım gıtmeme gıcık oldu ya hersey gozune batıyor artık. ıkı arada kaldım anneme de ona da sınır oluyorum tadı falan kalmadı zaten bu seyahatın.
oo beğenmene ayrıca sevindim neslişim,söyle bi bakıyorum haftanın 5 günü hemen hemenhergün spor yapıyorum ,dün resmen denizegirmişgibiydim acayip dalga vardı ee öyle olunca ıslandım hep ama çok hoşuma gitti özellik bu hafta sahil rüzgarlı keyifliydi..Maşallah maşallah arkadaşıma, Gİ diyeti yaradı anlaşılan Menünü çok beğendim canım, biraz artmış yediklerin, spor da yıkılıyor zaten Bence de harika bir gün olmuş
Merhaba kızlar, topiğimiz yine pek ıssız, yaz rehaveti çöktü galibaBizim vizelerden haber geldi sonunda, bir aksilik olmazsa yarın elimizde olacak, akşam da uçacağız inşallah Bu akşam evdeki işleri toparlamaya başlarım, yarın da valiz hazırlığı yaparım. Pomocum bu akşam gidiyordu galiba, iyi yolculuklar ve tatiller diliyorum Ben bir aksilik olmazsa 15'inde burada olacağım, önümüzdeki hafta beni izinli sayarsanız sevinirim.
Canım maşallahsenin de çok güzel olmuş hem öğünlerin hem sporun Eşinle de buzların erimesine sevindim. Bu gece yolcusun demek, hadi bakalım İstanbul iyi gelecektir sana
Canım benim, gezinin tadı kalmadı olur mu hiç, sen amacı karıştırma, İstanbul'a gidiş sebebini unutma. Sen annen için de eşin için de gitmiyorsun, kardeşin için gidiyorsun. Maşallah Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun oluyor, bu güzel gününde ablası olarak yanında olacaksın. Okurken maddi manevi yanında olduğun gibi, bu güzel gününde de orada olup sevincini ve başarısını paylaşacaksınAnnen veya eşine hiiiiççç takılma. Çok güzel bir gezi olacağına eminim, kardeşinin sen orada olacağın için çok mutlu olacağına eminim, gerisi önemli değil zaten.
Merhaba kızlar, topiğimiz yine pek ıssız, yaz rehaveti çöktü galibaBizim vizelerden haber geldi sonunda, bir aksilik olmazsa yarın elimizde olacak, akşam da uçacağız inşallah Bu akşam evdeki işleri toparlamaya başlarım, yarın da valiz hazırlığı yaparım. Pomocum bu akşam gidiyordu galiba, iyi yolculuklar ve tatiller diliyorum Ben bir aksilik olmazsa 15'inde burada olacağım, önümüzdeki hafta beni izinli sayarsanız sevinirim.
selam kızlar şükür kavuşturana geçmişe göz gezdirdim. Filizden de haberlerinizi ve selamlarınız aldım. Tatil bitti eve döndün hava
değişiminden hasta oldum. İki gündür kendime gelemiyorum yerleştir düzenle sonra kendimi yatağa zor atıyordum.
Filizcim de yolda galiba Rabbim sağ salim yerine ulaştırsın inşallah.
Duygu nasılsın canım kuzucuk nasıl yaramazlıklar oluyor bu çağlarda. çocuklar kendini ispat etme yaşındalar farkındalık yaratmaya
çalışıyorlar
Arada bir kaç gün giremeyebilirim kayınvalidem de kalmayı düşünüyoruz. Ramazanda sık sık onlarda kalıyoruz bazen
herkese günaydınnnn
kızlar ben bayağıdır giremedim kusura bakmayın
malum dersler yoğun 14 kitap olunca çalışmak gerekiyo dietime elinden geldiğince dikkat ediyorum
ama ara sıra gelicem yazıcam şimdilik görüşmek üzere
günaydın sabah şekerleri hepimizin günüaydın sağlıklı mutlu geçsin inşallahhh..bugün yine mutluyum çok şükür kg vermem devamm yarın Gİ'nin kitabını alcam inşallahhh sevdim ben bu sistemiii..
neyse az sonra pazara gitcemmmgideyim bi veda gözlemsi yiyim oruç tuttuğum sürece gidemicemm hem alışverişi yapayım fazla fazla alıp doğrayım atayımdondurucuya heraçıdan kolaylık olcakkk..
dünkü menü: (gece yatmadan önce içtiğim D.K.H 'unutunca mecbur dün sabah içtim böyle olunca midem çok bulundı dün yemekadına birşey yemedim ama açda bırakmadım kendimi benimmidem bulanınca yağlı şeyler yiyemiyorum)
aç karınına:rezene
sabah:küçük yağsız tost domates,aztuzlu peynir ve maydanoz ile
ara: 2 mısır patlağı,2 ceviz
ara:yeşil çay yaseminli
öğlen: tarhanaçorbası küçükkase
ara:birbüyük kase cacık
ara:2 mısır patlağı, şekersiz biraz süt ile nescafe
akşam:bi parçapeynirle 1 kepekli galete
ara:soda içine limon sıktım
ara:yeşil çay
dediğim gibi parlak bi menüdeğil ama açdakalmadım hiç yemek fikri midemi çok bulandırdı hapı o yüzden gece yatmadan içiyorum yoksa böyle oluyor(
toparlarsak:
2 yeşil çay 1 rezene
2.5lt su
1 saat tempoluyürüyüş aralarda koştum,15 dk aletlerde çalışmak (aslında daha fazla çalışcaktım ama eşim aradı oğlan ağlıyor seni istiyor diye o yüzden erken döndümm..
a.s. cancazım ben iyiyim çok şükür ama sen hashastaolmuşsun geçmiş olsun aman dikkat et kendine,özledikk seni neler yaptın iyigelmiştir tatil darısı başımızaaaa ama çok korkuyorum geçenyıl bu sıpanın yaramazlıkları ve bulunduğumuz yeri sevmediğimiz için hemen döndük bu yıl huzurlu bir tatil istiyorum..selam kızlar şükür kavuşturana geçmişe göz gezdirdim. Filizden de haberlerinizi ve selamlarınız aldım. Tatil bitti eve döndün hava
değişiminden hasta oldum. İki gündür kendime gelemiyorum yerleştir düzenle sonra kendimi yatağa zor atıyordum.
Filizcim de yolda galiba Rabbim sağ salim yerine ulaştırsın inşallah.
Duygu nasılsın canım kuzucuk nasıl yaramazlıklar oluyor bu çağlarda. çocuklar kendini ispat etme yaşındalar farkındalık yaratmaya
çalışıyorlar
Arada bir kaç gün giremeyebilirim kayınvalidem de kalmayı düşünüyoruz. Ramazanda sık sık onlarda kalıyoruz bazen
herkese günaydınnnn
kızlar ben bayağıdır giremedim kusura bakmayın
malum dersler yoğun 14 kitap olunca çalışmak gerekiyo dietime elinden geldiğince dikkat ediyorum
ama ara sıra gelicem yazıcam şimdilik görüşmek üzere
canım gunaydınnnnnnnnnn
ben gıdemedım ama ben de ıyıyım hem yolculugun odemını atmısım hem ıncelıyorum nerden anlayacaksın dersen gobek altına dogru sık sık dusen camasırlarım vardı dardı rahat edemezdım cok ama maasallah sımdı belımden oteye kadar cekıyorum nerdeyse ya. bugun hatta elbıse gıydım sıyah bır elbısem vardı mevsımlık. ustumde hırka olmadan gıydım ve fena da durmuyor oyle löpur löpur durmadı .
ha sadece odem atmadım kılo da verıyorum 102,7 gordum duygu ılk kezzzzzzzzzzzzzz
moralım bozuldu ama kenara cekılmedım dun, guzelce sporumu yaptımmmmmmmmmmm
canım gunaydınnnnnnnnnn
ben gıdemedım ama ben de ıyıyım hem yolculugun odemını atmısım hem ıncelıyorum nerden anlayacaksın dersen gobek altına dogru sık sık dusen camasırlarım vardı dardı rahat edemezdım cok ama maasallah sımdı belımden oteye kadar cekıyorum nerdeyse ya. bugun hatta elbıse gıydım sıyah bır elbısem vardı mevsımlık. ustumde hırka olmadan gıydım ve fena da durmuyor oyle löpur löpur durmadı .
ha sadece odem atmadım kılo da verıyorum 102,7 gordum duygu ılk kezzzzzzzzzzzzzz
moralım bozuldu ama kenara cekılmedım dun, guzelce sporumu yaptımmmmmmmmmmm
eşine geçmiş olsun...
afferim her şartta spor yapman çok güzelll hem deşarj oluyorsunn
102.7 ilkkezmi görüyon ?ee süperrro zamann hadi inşallahhyarın dahaaşasını görürsünn bence şu Gİ sende birebir uygula zor birşey değil sebzenimeyvanı ona göre seçecen sadece eee sporda varr bence denemeye değerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?