- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.721
ben şimdi çıkıyorumm gideyim pazara hem karınımı doyurayım hemde alışverişimi yapayım geldimmi girerimmm..
neslıcıgım maalesef gıdemedım mezunıyet vs ısyerımızın anlamayacagını bılıyordum hem mezunıyete gıdecektım hem doktora ugrayacaktım eskı doktoruma. ama ısyerıne sadece doktor dedım ama buyuk patron da kucuk patron da oyle bır sorun cıkarttılar kı, gıtseydım papaz olurdum kesın. ılk defa sorun cıkardılar ustelık tedavıye herzaman cok olumlu bakarlardı gıt tabıkı derlerdı ama ıkı cepheden sıkıstım bu kez. cuma gunu musterı gelecek esımın musterısı. sadece ornek gorecek dıger arkadas gosterecektı ama o ne anlar dıyıp sorun cıkarttılar kaldı kı bızım departmanda 3 yıldır calısan bırı. neyse ozetle kaldı benım seyahat.
annem haftasonu konusurken bu ıhtımalı bıle dusunce demedık lafı bırakmamıstı ama bu kez cok anlayısdı sasırdım uzulme dedı var bır hayr demekkı dedı vıdeosunu alırız ızlersın dedı kep falan hepsı evde olacak dedı resım cektırırız okula gıdıp dedı haftasonu gelırsın dedı hatta ıstersen studyoya bıle gıderız dedı ona goturecegım kıuyafet, ayakkabı ve turbanlar vardı onlar sorundu baya sorun etmıstı ben ısten ızın alıp gıdıp almaya gıdemem dıyordu onu da sorun etmedı vs. kardesım de zaten sorun etmedı ama ben tabıkı uzuldum
tamam canım pazartesı lıstede ızınlı yazarız senı. kolay gelsın hazırlıklar ıcın. bızı habersız bırakma sag salım gıt sag salım don ınsaallah ıs ıcın gıtsen de eglenmeye ve gezmeye calıs
canım gunaydınnnnnnnnnn
ben gıdemedım ama ben de ıyıyım hem yolculugun odemını atmısım hem ıncelıyorum nerden anlayacaksın dersen gobek altına dogru sık sık dusen camasırlarım vardı dardı rahat edemezdım cok ama maasallah sımdı belımden oteye kadar cekıyorum nerdeyse ya. bugun hatta elbıse gıydım sıyah bır elbısem vardı mevsımlık. ustumde hırka olmadan gıydım ve fena da durmuyor oyle löpur löpur durmadı .
ha sadece odem atmadım kılo da verıyorum 102,7 gordum duygu ılk kezzzzzzzzzzzzzz
moralım bozuldu ama kenara cekılmedım dun, guzelce sporumu yaptımmmmmmmmmmm
Gidememene üzüldüm canım ama her işte vardır bir hayır demek lazım. Asıl gidemediğin halde, moralin bozulduğu halde spor yapman çooooookkk güzel bir şey canımSporun rahatlatıcı etkisini keşfettin sen artık iflah olmazsın Sonbahar gelse de ben de başlasam spora yaaaa
Teşekkür ederim canım, hem heyecanlıyım, hem keyifliyim, özlemişim yurtdışı seyahatleriniEn son 2 sene önce gitmiştim. İş için de olsa gezmeye vakit her zaman bulunur Bolca yürürüm ben de iş dışında. Birkaç müze gezmeyi ve biraz alışveriş yapmayı planlıyorum. Sabah tartıldım 68.0 kg, bakalım dönüşte ne kadar ilave olacak
Çooooookkkkk sevindim pomocum, istikrarlı bir şekilde spor yapmanın ve beslenmene dikkat etmenin ödülünü almaya başladın, bence artarak devam edecek kilo vermen
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Ben akşama yolcuyum bir aksilik olmazsa. Hazırlıklara başladım. Pek bir heyecanlıyım, evde de yapacak çok iş var, yetiştiği kadar halledeceğim artık. Duyguşum gözlemeden bir ısırık da benim için alDöndükten sonra ben de her hafta pazara çıkma kararı aldım, çok güzel oluyor
a.s. cancazım ben iyiyim çok şükür ama sen hashastaolmuşsun geçmiş olsun aman dikkat et kendine,özledikk seni neler yaptın iyigelmiştir tatil darısı başımızaaaa ama çok korkuyorum geçenyıl bu sıpanın yaramazlıkları ve bulunduğumuz yeri sevmediğimiz için hemen döndük bu yıl huzurlu bir tatil istiyorum..
Evet canım ya yaz gribi çok ağır geçiyor bir üşüyorum bir yanıyorum. Tatil çok güzeldi her gün dolu dolu geçti. Piknikler, akraba
ziyaretleri, pamukkaleye falan gittik. Mutlu ve huzurlu döndük. İnşallah canım size de nasip olur gidersiniz. Kuzu bu sene çok yormaz
seni merak etme iyi ve kötüyü anlıyordur. Sakin bir yer seçin canım küçük yerler her zaman dinlendirici oluyor. Eve döndükten sonra
eşimin işinde sorun çıkmış çok üzüldük hala çözülmüş değil.
Allah yardımcımız olsun nolur bize ve tüm sıkıntı da olanlara dua edin.
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Ben akşama yolcuyum bir aksilik olmazsa. Hazırlıklara başladım. Pek bir heyecanlıyım, evde de yapacak çok iş var, yetiştiği kadar halledeceğim artık. Duyguşum gözlemeden bir ısırık da benim için alDöndükten sonra ben de her hafta pazara çıkma kararı aldım, çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?