- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.741
saolasın neslicim inşallah .zeynepim çok şanslı çookk daha doğmadan bissürü teyzesi var ve onu çok seviyo .tamam teyzesi söledim .eminim hissediyodurErcem, iyi gördüm seni maşallahbebek alışverişi başlamış bakıyorum, hayırlısı olsun, sağlıkla, keyifle kullanmak nasip olsun. Zeynep adını ben de severim, çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının adı, hatta tesadüfen az önce telefonda konuştum arkadaşımla ve Zeyno'yu öp benim için dedim Sen de senin Zeyno'ya sevgilerimi ilet, Nesli teyzen öpüyormuş seni de
tatlım o dediğinmarkanın ben göğüs çatlamasın diye kremini aldım son aylarda sürmeyede başladımm göğüs pedini kullanmadım ama kremi iyiydi pedide iyidir sen kullan memnunkalmazsan akma olursa öyle al..
seni görünce külot aklıma geldi kesinlikle pamuklu yüksek bel al.
ben sana kendimde memnun kaldığım şeyleri yazayım ben yanyastığından çok memnun kaldım bebek yan yatsın diye öyle iyimarka almadım onlarında vardı uvuzdan pahalıya orta kalite aldım birde sen eminim aldın ama ben yinede yazcak bebek yıkamakiçin küvetine takılan şey resimin ekleyim bunu 3 farklı çeşitte kullanıyon bebek büyüdükçe ,başka çeşitlride var onu sadece ilk aylarda kullanıyon ama bu dediğimi ben haladaha kullanıyorum resimi ekleyim
Eki Görüntüle 747003
birde bunların mendilmiş patikmiş eldivenmi küçük oluyor onuniçinde çamaşır filesi tavsiye ederim..birtane biberon bulundur hertürlü duruma karşı onun içinmarka kesinlikle ve kesinlik bebekküçük olduğunda dr.brown büyüdüğünde aven tavsiye ederim,bebek hava yutmuyor böylece gaz olmuyor birde anne sütü gibi damlıyor yani çok çokgelmezz,bunu yazmamda sebep birkere göğsümçatladıama ikisi birden mafoldum gittim süt sağma makinası aldım sütümü sağdım biberona koydummm neyseki yadırgamadı i2günde düzeldim yaten 5.aydan sonra bebek mamalarına başlıcan bu markaları not et .ayy çok heyecanlandımm.
insan diyet düşüncesinden çıkınca kendini özgür hissediyor dimi:)))gerçekden şanslısın bu kadar yemeye 70 olurdum ben.
razene çayımı içtim kahvaltım'da hazırr tam buğday ekmeğinde yağsız tost ebatları, eni 4 parmak kadarboyu avcumun yarısıkadar içinde aztuzlu beyaz peynir,yarım domates,bir tutum maydanoz
Merhaba kizlar, hepinize hayirli ramazanlar diliyorum:) bugun tarti gunu, herkes bol --- gormustur umarim. Benim cok yogun geciyor programim, sabah otelden cikip gec vakitte donuyoruz. Simdi kisa sure firsat bulunca girip merhaba diyeyim dedim. Duygucum ve Filizcim telefonum yurtdisi kullanima kapali, o yuzden tel. ile iletisim kuramadim. Buradan bari yazayim dedim:)) benden simdilik haberler boyle, gorusmek uzere, opuyoruuuummm hepinizi:)
iyi geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlarım Ramazan ayının feyizi ve rahmeti üzerinize üzerimize olsun inşaalah
Hafta sonu yoktum topik de sessiz kalmış. Filiz den haberi olan var mı kızlar bugün yorgundur diye aramadım merak ediyorum.
Ercecim bebiş için alışverişler başlamış canım güle güle güzel günlerde kullansın inşallah. Bence de avent kullan bir de gaz yapmayan
biberonlar var. Ben burada bulamamıştım yurtdışından getirtmiştim. İnternette yada bulunduğun yerde var mı araştır canım.
Duygucum nasılsın ?? İzmir de hava sıcaktır şimdi Rabbim bildirmeden oruç tutmanızı nasip etsin inşaallah sabrınızı çok versin.
Ramazan da yapmamız gerekenler varsa yazarsan sevinirim canım. ne zaman tartılmalıyız. menü bildirimleri devam mı ne olacak kızlarrr
bu gün ki menü
Sabah: 5 dlm sucukla 1 yumurta, domates, 2 dlm ekmek. çay
Öğle: 1 dlm kaşar, domates, biber. 2 dlm ekmek
Ara: 7-8 kiraz 1 kayısı
Akşam: 1 kepçe sulu köfte çorbası, 3 kaşık karışık sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt
filizcim kardeşin mezun olmuş hayırlı olsun canım .rabbim güzel yerlerden hayırlı işler versin .ama sen gidememişsin vardır bunda da bi hayır demek lazım galiba .eşinle de buzlar çözülmüş sevindim ev huzursuzluğunu allah kimseye göstermesin
tultan dönmüş hoşgelmiş .
neslicim sende ingilteredesin ne güzel çook eğlen bol bol gez hatta benim içinde gez .çok keyifli geçer inş yolculuğun .
bizde bu sene ramazandan sonra kardeniz turu planlıyorduk .minübüs tutup bi kaç arkadaşla artvine kadar gezmeyi planlıoduk ama zeynepsu süpriz yapınca gezimiz iptal oldu tabii.olsun seneye gideriz belki napalım .
Merhaba kizlar, hepinize hayirli ramazanlar diliyorum:) bugun tarti gunu, herkes bol --- gormustur umarim. Benim cok yogun geciyor programim, sabah otelden cikip gec vakitte donuyoruz. Simdi kisa sure firsat bulunca girip merhaba diyeyim dedim. Duygucum ve Filizcim telefonum yurtdisi kullanima kapali, o yuzden tel. ile iletisim kuramadim. Buradan bari yazayim dedim:)) benden simdilik haberler boyle, gorusmek uzere, opuyoruuuummm hepinizi:)
günaydın kızlarr yepyeni bir hafta ve 11 AYIN SULTANI HEPİMİZE HAYIRLISI OLSUN, işe güçe dalmadan bi selam vereyim dedim bugün temizlik günüm üstüne ütülerim var onlarıda hallettim mi ilk hafta rahatım, oruça alışmam 2-3 gün sürüyor baş ağrısı halsizlik oluyor ilk günlerde o yüzden yemek dahil tümişlerimi birgün önceden hazırlamak istiyorum
pomocum bu topiğin vadesi doldu zaten başlık yaza merhaba kg elvedaydı ee yazada girdikhemen hemen hiçbirimiz hedefinede ulaşamadı ama yaptıklarımızdan yapamadıklarımızdan ders çıkardık dimi,yeni bir topik açalım ramazan topiği taze kanlar gelir özellikle seniniçin iyi olur moral açısından ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?