- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.781
evet cnm temizlik günlerim malummm..
koyma koyma mercimeği bol tutup az su koydunmu yine koyu oluyor zatennn bundansonra cısss bize unmuş patatesmiş..
evetlorlu karışım hem besleyici hem doyurucu
Bu ayda, Cennet kapıları açılır. Cehennem kapıları kapanır. Şeytanlar, zincirlere bağlanır. Rahmet kapıları açılır. Allahü teâlâ, bu mübarek ayda Onun şanına yakışacak, kulluk yapmayı ve Rabbimizin razı olduğu, beğendiği yolda bulunmayı, hepimize nasip eylesin!
ramazan ayı hepimize sevgi,muhabbet, günahlarımızdan arınmayı,
dualarımız da buluşmayı nasip etsin hepimize....
sahurumuda yazayımm
2 kaşık lor peynirine büyük domatesin yarısından fazla,1 salatalık,bi tutum maydanozla benim lorlu karışımdan yedim içinde 1 yemek kaşığı zeytin yağda döktüm
1 hurma
yarım şeftali
1 bardak rezenee
1 büyük dilim kızarmış tam buğday birminik dilim kepek ekmeği yine kızarmış
aşırı şişkinlik olduğu için su malesef fazla içemedim 1 lt olmadı malesefff inş.dayanırımm
menüme bakarsak
lifimi almışım,sebze yemişim,karbonhitratımı almışım,meyvamı yemişim,bitki çayımı içmişim,kalsiyum,protein hepsinden almışım tam istediğim gibi
sahur için 3 de uyandım 3:30'da yeme işim bitti 4:30 dada yattım 1 saat sindirdim hemenyatmadımm yani ve yatmadan 1.000adım attım..gücüm enerjim yerinde olur böyle bin adımları gün içinde atmak isityorum ha olmadıya iftardan sonra dışarı çıkcam yada yatmadan leslie yapcam inşallahhh..
iftarda şimdilik aklımda yoğurt çorbası yapmak var inş.güzel olur, yemek olarakbilmiyorum nasıl olsa gün uzun :)))) birşeyler şekillenir..
İnşallah canım haber alamayınca merak ediyorum. Fazla vaktim de olmuyor. Ramazan da kayınvalidemde toplanırız hergün sık giremiyorum. telefonum gelmemiş hala gelseydi daha rahat yazardım. biraz dan çıkmam lazım vişne reçeli yapıcam. Kızım da camiye gidiyor onu çalıştırıyorum. Hala gribim de geçmedi zorlanıyorum.
Ben de mutlu oluyorum seni görünce canım. Ayy gitme deme nolur ben yapamıyorum buraya gelince kafese girmiş gibi oluyorum.
tultannnnnn yukarı çıkk bakimm seni görünce ağzım fiyonk oluyorr ...
Allah kabul etsin canım. Sahur menüsü yılıyor çok dengeli ve çeşitli olmuş ben de ne yesem diye düşünüyordum. Maşallah spor planı yapmışsın ben iftardan sonra dayak yemiş gibi oluyorum. Çocuklardan fırsat bulabilirsem teravih namazı kılmak istiyorum.
aminnn inşallah canım
hoşgeldin çeşmi mimarlığını tebrik ediyorummm umarım bundan sonrasıda güzel olur,yeni birlikteliğinide kutluyorumhakkında hayırlısı olsun
bacağın içinde çok çok geçmiş olsunnn..tekrar hoşgeldin..
hala buradaymışsınız sizleri gördüğüme çok sevindim kızlarrbir anda hiçbişey demeden gittim biliyorum çok da ayıp ettim :26: ama dönem çok yoğun bir şekilde üstüme binince çareyi bütün sosyal hayatımdan kaçmak da bulmuştum. o zaman dileyemedigim özürü şimdi hepinizden tek tek diliyorum, umarım zamanla affettirebilirim kendimi sizlere :26::26:
bu arada hem çok yoğun bir dönem geçirdim hem de nisan ayında bir kaza sonucu ayagımı kırdım, 1 ay kımıldamadan yatmak zorunda kaldım.. moral olarak iyice çöktüm.. bütün yoğunluugumu derslerime vermeye çalıştım.. ve iyi bir haber de vermiş olayım sizlere buradan.. ben mezun oldummartık bir mimar olarak karşınızdayım, sizlere bunu söylemek istedim.. bu süreci sizlerle yaşamayı isterdim ama olmadı, dilerim bundan sonrasında kil vermek için değil, zaten aranıza beni yeniden alın demeye de yüzüm yok ama sizlerle sohbet etmek için, yeniden dertleşip beraber sevinmek için, eğer sizin de musadeniz olursa yeniden işten fırsat buldukça gelecegim buralara..
bu arada bir güzel gelişmeyi daha söylemek istiyorum sizlere.. ben dünyanın en güzel kalpli adamına aşık oldum bu dönemde.. ve çok şanslıyım ki o da beni seviyor, bu mutlulugumu da sizlere söylemek istedim..
geçmişin tamamını okumam tabi ki mumkun deil ama biraz göz atayım da sizler naıslmışsınız öğreneyim kızlar..
herkese hayırlı mutlu ramazanlarrr
amin canım seninde kabuletsin hepimizinkinide kabuletsin.. Menümüb beğendiğinesevindim bendebeğendim sizde öneri olur,cnm aman yedikden sonraaa hareketsizol yediklerimiz yapışır mutlaka birşey yapmak lazımm. Teraviye gitmene sevindim allah kabul etsinallah kabul etsin canım. Sahur menüsü yılıyor çok dengeli ve çeşitli olmuş ben de ne yesem diye düşünüyordum. Maşallah spor planı yapmışsın ben iftardan sonra dayak yemiş gibi oluyorum. çocuklardan fırsat bulabilirsem teravih namazı kılmak istiyorum.
çıktımm canooo güldürdün beniii rabbim de seni güldürsün
sen cok guzel bır ınsansın. senı sevıyorum. burda guzel enerjısı olan, dısıplını olan, bızlere baglılıgı olan bır ınsansın kesınlıkle. daha bırazonce duygu ıle de konustuk aynısını. senı gorunce mutlu oluyoruz yolun uzun benım gıbı. basarılı ve ıstıkrarlı olmandan mutlu oluyoruz ayrıca varlıgın ve kısılıgın ıle de guzel bır enerjısın kesınlıkle.
ben fırsat buldukca gırecegınden emınım. gorusuruz mesajlasırız ben senden haber de verırım bızım menulere de bak olur mu canım. duygu ve benım menulere. ramazan da dıkkat edecegız ok.
ellerıne saglık afıyet olsun. esının ıs sorunları nasıl gectı mı ?
aboooooo yaz gunu hem grıp hem oruc. ALLAH sabır versın sıfa versın canım
kızına da basarılar dılıyorum ınsaallah bu yıl ben de esımden ogreneyım dıyorum acayıp doluyum bu ramazanda. besınlere dıkkat et spor yap namaz kıl ama ınsaallah ona da vakıt bulurum
yaaaa saka tabıkı. ben de hıocbıorsey anlamadım kısacık surdu ozellıkle de ramazanda aılemı daha cok ozluyorum cok agır calısıyor hepsı. ayrıca annemın ve kardesımın cıddı rahatsızlıkları var bobrekten. oyuzden oruc tutmuyorlar ama yıne de ramazanda bırarada olmayı tercıh ederdım
cesmı merhaba
cok uzun zaman oldu evet. sana kırılmadık desek yalan olur cunku tek kelıme etmedın senı merak edebılecegımızı dusunmem gerekırdı hem ayrıca benım telefonum da vardı bıze ordan zaman zaman ulassaydın kesken. yogunum konsantre olamıyorum dıyete desen anlardık ızın ıstesek anlardık neyse olan oldu artık. ustunde cok konusmaya gerek yok bız senı aylarca lısteden de cıkarmadık bızım gosterdıgımız ozenı sen de gosterseydın keske. mezun oldu mu dıye merak ettık kendı aramızda konustuk bıle.
ayagına cok uzuldum aynı seyı yasadıgım ıcın cok cok gecmıs olsun dıyorum senın parmakta da sorun vardı sımdı nasıl pekı yurumen n?
mezun olmussun tebrık ederım ısın hayırlı olsun parlak bır gelecegın olur umarım. memlekette ofıs acacaktın dıye hatırlıyorum
benım totem gec de olsa tutmus sanırım. mutluluklar dılıyorum ınsaallah hep mutlu olursun
sana da hayırlı ramazanlar dılıyorum
travıh namazı hıc kılmadım. bu yıl hevesım var ama camıde kılabılecek kadar hızlı kılamam sen camıde mı kılıyorsun
teravı namazı ıcın cok guzel spor olarak da dusunun dıyorlar. dınımızde hersey ayrı bır guzel aslında zaten. peygamberımız cok az yermıs mesela. namaz desen hem ıbadet hem spor. dınımıze gore yasaabılsek cogu seyı, aslında hersey daha guzel olacak
ben de ayagım agrımazsa evde kılayım dıyorum teravıh namazını.
amin canım seninde kabuletsin hepimizinkinide kabuletsin.. Menümüb beğendiğinesevindim bendebeğendim sizde öneri olur,cnm aman yedikden sonraaa hareketsizol yediklerimiz yapışır mutlaka birşey yapmak lazımm. Teraviye gitmene sevindim allah kabul etsin
Evet canım popoyu kaldırcam doğru namaza belki de biraz yürürüz eltimle iyi olur.
amin canım benim hani bazı insanlar vardırinsanı yüzünü güldürür sevinirgördüğüne senib görünce böyle oluyorum..seviyorumseni uleyyyyyyyyyynnnnnnn
çok haklısın canım gerçekten söylediklerinde, size ulaşmam gerekiyordu. telefonum tamire gitti o dönemden önce bütün numaralar gitti o yuzden telefondan ulaşamadım. foruma girip açıklama yapmam gerekiyordu çokk haklısın, onu da bi nevi kaçış gibi düşün yada depresyon gibi.. çok yanlış biliyorum, benim hayat tarzıma da ters aslında az çok tanıyosunuz beni.. ama öle saçma bir dönem geçirdim.. derslerimin yoğunlugu, ayağımın kırılması derken, daha bir sürü ailevi problemlerde var. aylardır babamla konuşmamak gibi.. çok fazla üst üste geldi..
derdim diyet değildi aslında hep dedim, burdaki güzel sohbet muhabbet ortamıydı beni çeken şey, ama istemedim hiçbirini.. şimdi yeni yeni toparlıyorum diyebilirim.. mezun oldum, işe başladım.. söz nişan muhabbetleri konuşuluyor falan.. jetonum ancak düştü diyelim, sizlerle bunları paylaşmak istedim.. ve hala benimle ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim..
benim ayagımdaki problem sol ayagımdaydı, sağ ayagımı kırdım ve tam bilek eklem yerinden kırıldıgı için çok dikkat etmem gerekiyor, 1 sene koruyacaksın dedi doktor..hala şişliği inmedi mesela, alçı çıkalı 2 ay oldugu halde.. iyileşecek diye umuyor ve bekliyorum..
senin totem aslında tam zamanında tuttu pomo cugumm, şöyle ki sen bu totemi aralık ayı için söylemiştin ve biz aralık ayında karşılaştık mesela, ama ben istemedim bazı sebeplerden dolayı.. sonradan anladım onun kalbinin güzelliğini, bana olan sevgisini.. yani aslında zamanında tutmuş sayılır, güzel yüreğine bir kere daha teşekkür ederim..
bız sana deger verdıgımız ıcın sıtem edıyoruz yoksa burası mahkeme degıl kımse kımseye tam tabırı ıle mecbur da degıl ama ıste emek var deger var oyuzden ınsan kırılıyor.
gercekten zor gunler gecırmıssın herseyın sımdı daha ıyı olmasına sevındım benım de kıs berbat gecı motıvasyonum berbattı ısler asırı yogundu ben de azmımı cok kaybetmıstım ama ıkı aydır costum benı hıc boyle gormedınız yazın bıle. okudukca anlarsın. ayrıca eskısı kadar hırcın bır kaptan da degılım hem olgunlasma hem sakınlesme yasıyorum ıc dunyamda daha huzrluyum son zamanlarda. ınsan kaybetmeye zaten dayanamam cunku zaten sosyal bır cevrem yok ha ıstesem olur ama benım aradıgım ınsanlar farklı ozellıkte ve burda bulmak cok zor.
sakın ve ılımlı olmada kullandıgım antıdepresan da ıse yarıyor bır aydır kullanıyorum 6 ay kullanacakmısım. yumurtan nerdeyse hıc kalmamaıs gıbı bır tepkı alınca doktordan baya bır coktum ve o an verdıler ıyı kı de almısım hem sımdı o konuyu dusunmemeye uzulmemeye saglıyor hem de ısyerı ve sosyal hayatımda daha yumusak ınıs cıkısılar yasamamı sagladı
ayagına gercekten cok uzuldum dıyorum ya kırık cıkık lafu duyunca tuylerım dıken dıken oluyor sıslık bıraz kalıcı olur sımdı ona takılma. yavas yuruyusler yap. hareketsız kalma fızık tedavı ıhmal etme ben ettım kotu oluyor sonucları. hareket kırık ıcın ıyıdır cesmı. kosma zıplama ama esnetme hareketlerı yap elınden geldıgınce yuru. sıcak su ıle zaman zaman soguk su ıle ayagına masajlar yap. ınsaallah zamanla daha ıyı olursun bak ben artık 5 dk olsa bıle kosuyorum tamamen ıyılesemedım hıc ama yıne de sukur bu gunler ıcın.
sevgılı durumuna da cok cok sevındım zor gunler yasamıstın bu konuda da . ınsaallah bundan sonra mutlu olursun.
demek tam aralık ayında tuttu ha. ercenın cocugu hem oglan hıssettım o tutmadı ama senın totem tutmus anlasılan ask mesk ıslerınde benım 6. hıs daha ıyı.
sen de çok şey yaşamışsın canımm, kötü haberlerin hepsine üzüldüm. ama şimdi iyiyim diyosun ya o benm için çok güzel bir haber.. geçmişte yaşamamak en güzeli, önümüze ve günümüze bakalım
antidepresan kullanıyormuşsun, heç geçmiş olsun, hem hayırlı olsun canım.. ama ihmal etme sakın. doktor bana bigun bile içmesen tedavini aksatır hergun mutlaka düzenli iç demişti. unutma onu sakın, umuyorum ki daha da faydasını görürsün ve zamanı geldiginde bırakırsın gider..
hareketsiz kalmamaya çalışıyorum zaten, alçı çıktıktan sonra yürüyüşüme de döndüm zamanım oldukça, havuza da gittim.. o zaten öyle bir agrıyor ki fazla yüklenince istesen de adım atamıyorsun.. ama sporu ve diyeti çok ihmal ettim o ayrı bişey tabi. şimdi be nde ramazanla beraber dikkat etmeye başladım.. sevgilim askerde o dönene kadar mutlaka kilo vermem lazım, şaşırsın paşa birazcık
evet canım, senin 6. his iyiaralık demiştin bana ben eğer o zaman inat etmeysedim zaman olacaktı da inadımdan huysuzlugumdan nisana kadar uğraştırdım çocugu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?