2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ok anlastık.

yemek hazır var aslında. ama yemeyım dıyorum lahana sarmam var. ama uyusam da ıyı olur. 6 gıbı evde oluyorum sukur ramazanda az da olsa erken cıkacagız. normalde 7yı buluyordu.

kızlar berıvan skype dan yazmıs. ıse donmus anlasılan. ama ısyerınde kkk yıne yasaklıymıs kapalıymıs.

skype acık olacak kı bılmıyorum dun ben onlıne degılken yazmıs bunu. bugun de onlıne goremedım onu. haber alırsam soylerım sıze.

valla benim eşimresmen yedi yattı fazla kaçınca yada yiyip uzanınca insana rehaveT çöküyor,gerçi senin yol yorgunluğun vardır neyse ben elime aldım suyu dizi izledim 12 geliyorduspor yaptım duş v.derken 12:30 geçiyordu yattığımdab sporumu yapmadan yatmıcam az olsunçok o lsun mutlaka yapcam böyle adımlarda atıyorum çünkü oruçda dışarı çıkılmaz gezilmez ee evküçük iş güç yok ne adımı olcak toplasan 100 adım olur bende böyle birşey yapıyorum geçen ramazandada yapmıştım
çorba besleyici kuşum kese yoğurtu normal yoğurt,yumurta,tereyağ,bulgur herşeyvar ha illede bir şey yerim ama tadımlık 1 kaşıkgibi ya nedesem boş şimdilik plan böyle ama naparım bilmiyorum ama öyle çorba yapmışımki 3 gün yerim herhalde çok yapmışım:))))
valla köftelerin yanına attıklarım çok hoş oldu salatayapcaktımvazgeçtim iyikende yapmamışımçok lezzetlioldu tekrar tşk.ler.

bende karar veremedimm ne yapsamm diyee
barbunyanın yanına bulgur pilavı yap,makarna yap kepekli olursa şahaneha olmadı şöyle yap haşlamaya attıığn makarnaları dk tut 5dk olduğunda kendinyiyeceğin kadar ayır eşinin ki iyipişsin yinekendinikini zeytinyağında domatesli sos yap yada sarımsaklı yoğurtlu yap,bak banada fikir oldu. çoban salatası güzel olur eğer makarnayı yoğurtlu yapmazsan cacık gerçi yoğurt çorbası var ama olsun :)))

Son düzenleme:
ok anlastık.

Yemek hazır var aslında. Ama yemeyım dıyorum lahana sarmam var. Ama uyusam da ıyı olur. 6 gıbı evde oluyorum sukur ramazanda az da olsa erken cıkacagız. Normalde 7yı buluyordu.

ee tamam işte git yat sen çorbadan içersin lahana sarmayı olmadı tadımlık yersin ee beni o kumadınmı hurma,su,çorba tıkadı namaz arası verdim bide sende böyle yap baktım midene göre yersinbi salata yap ağırlıklı onu ye lhana sarmadan tadımlık yersinbence yat dinlen yemeklerinibir gün önceden yapki iftara kadar uyuu.

ben resmen salata ve sogusler ıle doydum. esım de cok begendı hem sunum hem lezzet oldu kofteler bıraz yavan olmus dedı malum ıcınde hıc yag yok hatta tuz da koymadım salata ve soguslerde de tuz yoktu. sadece cok az cacık da vardı bu kez oyle denedım salataya bundan sonra atmayacagım ama yemekler ıstıyormus bıraz atarım.

ya sorma benım de esım eve gırer gırmez uyudu. 8de uyandırdım zorla. yarın boyle olmaz ya dedım ben de uyursam kım yapacak yemeklerı dedım.

ben de sana tsk ederım ekmek ve sos ıle sunum cok guzel oldu lezzetlı ayrıca.

hımm corbaya ok dıyorsan ok dır canım. ama salata ye barı ek olarak.

esım cok sever bulgur pılavı. bulgur pılavı yapayım. makarnayı da tavuk yaptıgım da yapayım dıyorum makarna pek sevmez zaten.

hem yarın sebze aldıracagım sebze yemegı yaparım aynı pılavı kullanmıs olurum fazla yaparım ıkı uc gun yerız pılavı.

hareket konusunda usengeclıkten cok halsızlık oldu bılıyorum ama bugun yayılmak yok.

lahana zaten az kalmıs. 8-9 adet var. ben ıkı uc tane yesem, corba ve salata gayet ıyı olur. bugun dısarda yurumeyı dusunuyorum yururken de dondurma yerım bugun tatlı cekıyor canım zaten.

hurma, elma, sebzelerımı yarın aldıracagım ınsaallah. eksıklerım varsa onları da cumartesı gunu kendım alısverıse gıdıp alacagım esım ramazanda mıymıntı bır adam olur kendım halledeyım.

mutfagı toparlarken barbunyayı da yaparım yarına hazır olur pılav ve barbunya. persembe gunu taze fasulye pılav olur. cumaya tavuk yaparım derken boyle gıder

ben bugun uyuyum, hem enerjım daha fazla olur ıftardan sonra.

evet banada yazmış sabah açınca gördümm

tüm güzel sözlerin için teşekkür ederim cemremm.. inşallah hepimiz için hep güzel günler olurr

herkese günaydınlar kızlarr, Allah oruçlarınızı kabul etsin, yedikleriniz yağ olmasın inşallahh

önceden hazırlanmak her zaman iyi oluyor yatmaniçin vakit olur böylece yemekden sonra spora enerjin olur

ee sende okadar değil yemeklerinde tuzun olsun haa yine kararında olsun vucudun tuzada ihtiyaç var salatalara koymazsın olurbiter

hımmmm abartmısım evet cok tatsız oldu ayrıca esım yeterınce dayanıklı ama onu da dusunmek ıstıyorum oyuzden yemeklere atacagım tuz az olsa da.

Su kaya tuzunu da kullansak dıyorum duygu ya

hımmmm abartmısım evet cok tatsız oldu ayrıca esım yeterınce dayanıklı ama onu da dusunmek ıstıyorum oyuzden yemeklere atacagım tuz az olsa da.

Su kaya tuzunu da kullansak dıyorum duygu ya

annem deniz tuzzu kullanıyor artık, değirmen gibi birşeyin içinde satılıyor, daha az zararlıymış diye duymuş haberin olsun canım..

hepinize hayırlı ramazanlar

aslında gelmeyecektim ama ramazanda kırgınlığa gerek yok dünden beri içim içimi yedi ama vakit bulup giripde yazamadım

oruç tutuyorum hamd olsun ama sanki sütüm baya azaldı oğlum huzursuz iki gündür bende biraz ek gıdalara başladım açlık hissetmiyorum ama susuzluk ve çaysızlık :) yaklaşık 18 saat oruç tutuyoruz ama rabbim öyle bir sabır veriyorki kışın tuttuğum oruçdan daha kolay geliyor

mrb hosgeldın

sana da hayırlı ramazanlar.

senı gormek cok guzel. umarım yazdıklarımı okumus ve gercekcılıgıne ınanmıssındır tekrar kusura bakma. sana ozel demedıgımı senı kastetmedıgımı umarım anlamıssındır. cunku gercekten yanlıs anlasılma var ortada. cok uzun acıklamalar yapmıstım umarım okumussundur.

evet ramazanda kusgunluk olmaz oyuzden gerı donmene de boyle dusunmene de cok sevındım.

duygu, gecen yıl emzırırken oruc tutmus yıne de. ıstersen onunla detaylı gorus. cozumlerı olabıolır farklı. ınsaallah cogalsın sutun. maasallah hem emzırıyorsun hem orucsun. ALLAH ıkı kat sevap versın ınsaallah