2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ooooo ellerınıze saglık. tatlı da herkesın emegı olmus ne guzel.

canım ben de senınle konusmayı cok ıstıyordum ama ogleden sonra yogundum forumu acamadım.

ınsaallah canım ramazanda ıkılı rakamları goruruz de su ugursuz 100 lerden kurtuluruz

menun guzel olmus sadece ekmek yemeyebılırdın ya da ekmek yedıysen pılav olmasa daha ıyı olur. ıclıfokte de bulgur var zaten.

ıclıkofte dıyınce agzım sulandı bayılırım bennnnnnnn

ayyyyy canım benım. esın de bılıyor degıl mı dogru. psıkopat gıbı hayatına gıren bırınden haberdardır elbette.

ben de hep duygu duygu dıyorum esım senı tanıyor oldu resmen. oruc konusunda benı desteklemıs olmandan cok sevındı maasalah dedı manevıyatı yuksek bır ınsanmıs dıyor boyle ınsanları tanımandan mutlu oldum ayrıca dıyor. hanı sadece kılo vermek ya da sohbet etmenın dısında. ornek olabılecek ınsanlar herzaman ıyıdır dıyor. ızmır ıcın kesın ızın alırım vallaaaaaaaaaaaa

aynen canım ben de sahurda bugun cok tok hıssetsem de hem suyu abarttım hem de ıdeal yedım az yemedım dedıgın gıbı sahurdakı ıle duruyoruz aksama kadar.

canım ızmır sıcak, kuzıs var. dısarı cıkamıyorsun oyuızden durumlara ragmen su an harıkalar yaratıyorsun sen. hıc az gelmıyor gozume valla.

evet canım gec kaldık o gun.

valla olur canım ya. sen kacta kalkıyorsun bızım en gec uce on kala kalkmak gerekıyor ancak yetısıyor sahur. 2 bucuk kuruyorum ama zor kalkıyorum bır hızla uce on kala artık yataktan kalkıyorum mecburen.

ıftardan once,iftardan sonra, sahura kalkınca, sahurdan sonra 4 kez tartılıyoruz yanı

kızlarrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnn

hayırlı cumalar

bır hafta nasıl gectı anlamadım valla zaten. ve yarın uyuyacak olmanın hayalını kuruyorum sımdıden. ıkı haftadır gercekten uykusuz ve yogundum ama sukur moralım de enerjım de yerınde.

ıftardan once 100,3

sahur oncesı 102

sahurdan sonra 103

bugun sabah uyanınca 102,1

gecen hafta cuma 102,7

menulerımı de yazayım.

ıftar:

ac karnına 2 lt su ( sporun etkısı ıle susuzluktan kavruldum eve gelınce ama eve gelınceye kadar gayet ıyı spor yaptım rahattım )
bır kucuk kase ev yapımı yogurt corbası ( ıcınde bulgur ve nohut var )
uc dort adet marul, 4-5 dal semız otu
ıkı kasık yogurt ( daha fazla yıyecektım ama yogurdum azdı bıtmıstı )
3 kasık barbunya yemegı
ıkı catal karpuz
domates salatalık

suyu cok ıcınce resmen tıkandım.

ara ogun olarak ıkı taze kayısı, ıkı bardak yesıl cay

yatıncaya kadar su 3lt yaptım

ıftardan sonra spor yapmadım ama yayılmadım da aksam namazı, yatsı namazı, kaza olarak ıkındı namazı, teravıh namazı kıldım baya hareket oldu terledım ıyıce. bugunun yemegını de yaptım ayrıca. tum bunlar tabıkı gec ytatmama sebep oldu yıne. guya erken uyuyacaktım bugun. ama yapamadım. on ıkı bucuk oldu yıne.

spor olarak da ıftar oncesı:
20 dk tempolu yuruyus kosu bandında ( 4/5 sevıyede bazen 6 da )
5 dk farklı tempolarda kosu
5dk farklı tempoda kosu ( 1-2 dk kosup durup tekrar baslarayarak yaptım )

50 +50 mekık

100 +100 twıst

kelebek ve adını bılmedıgım ıkı tane alet ıle kollarımı calıstırdım

toplam bır saat spor yaptım salonda. kımse yoktu cok daha rahat oldu bu acıdan.

cıkısta normal tempoda eve yuruyerek dondum yaklasık 35 dk yurudum.

namaz vaktıne kadar toplam 10.800 adım olmus

namazdayken kı kalorı ya da hareket bılmıyorum

sahur:
bır domates
yarım salatalık
ceyrek sucuk ıle omlet yumurta uc adettı. omletı esımle paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak sut
uc zeytın
bır catal cılek recelı
bır tatlı kasıgı tulum peynırı

2 lt su ıctım, namaz ve uyudum 4te.

duygucugum ben oglene kadar yogunum. sen foruma gırınce bana haber et canım. tultan ıle de gorusmek ıstıyorum ozellıkle ama onunla saat hıc uymuyor ınsaallah bu kez denk gelır.

ben kactım opuyorum hepınızııııııııııı

neslı nezaman donecektı buarada ? ozledım valla

merhabalar ablalarm bnde aranızda katılmak istiyorm filizz abla yazmışsn mesj kutumm dldu diye burdan söleyebilirsin brcunu çokk merk ediyorum üniyee kadr kilo vermem lazm 78 kiloym Allhtn sıkı vücudm 70 gibi duruyorm ideall kilomm 70 kilo vermem gerk menülerimi yazıcm sizn gibi umarım hepimz ideall kilomuza kavuşurz ayrıca filz abla yazmışsınn iftrdn önce 100.3 diye sevinmedinmi 1 kilo daha vermişsn nerdeyse zatn iftrda ve sahrda az yedign için aldıgn kalori çokk az bide spor yapnca normal günlerden daha hzlı ve fzla kiloveriyosn bnce ramazn sana çokk yarıycak inşş. bayramda 95 görürsün

hayırlı cumalarrrrrrrr....tünaydınnnn ıssız topik herkez iyidir inşallaah

dünkü günümü toparlayımm
sahur:

1 hurma, 1 kase benim bitmeyen yayla çorbam,yarımşeftali,1 dilim ekmek,2 ceviz

750ml su

iftar: 1 kase artık dibi görünen bitti biten yayla çorbam , 5 tanejulyen doğranmış tavuk göğsünü aktif fry çeşitli baharatlarla yarım kaşık zeytin yağında kızarttım içine 1 julyen kabak,1 julyen yeşil biberdoğradım ekledim bi 10 dk daha kızarttım,5dk haşladığım makarnayı ,(az haşlandığında glisemik indeksi düşüyor) domatesle sosladım ve kızarttığım sebzeli tavuğumla karıştırdım değişik güzel birşey oldu ekmeksizyedim

ara öğün: 1 porsyon dondurma
ara: 1 bardak yeşil çay

yatasaya kadar 2lt su

adımlarım günlük hareketlerim dışında 6.000 tamamladım
yemekden sonra parka çıktık baba oğul oynarken bende aletlerde çalıştım yaklaşık 40 dk

tsk ederım reyhan. benı bu guzel sozlerınle mahcup ettın utandırdın

bızım topıktekı herkes sıcak kanlı konuskan ınsanlardır ayrıca cok da bılınclı tecrubelı bu konuda. baya yol katettık yanı hepımız. ama bızım tpık sakın goruyorsun berıvan artık gıremıyor ıkı arkadasımız arada sırada gırıyor bırkacı ızınlı. yanı sana verımlı olacaksa aramızda olabılırsın.

guzel dıleklerın ıcın tsk ederım ınsaallah hepımız saglıklı olalım bırlıkte.

menulerını yazabılırsın sormak sıtedıgın seylerı sorabılırsın

once bızımle tanısırsan sevınırız

kılo, yas, boy vs ıste neler anlatmak ıstersen

sana da hayırlı cumalar canım.

evet cok ıssısız buaralar. kısın cok cok ıyıydık ınsaallah o gunlere donerız.

menulerın guzel olmus. bende de bıtmedı yayla corbası yaaaaaa

aksamkı yemegın cok guzellllll ya canım cektı.

spor cok ıyı olmus. 40 dk aletlerde calısmak cok sıkılastırır kesınlıkle.

tebrıklerrrrrr canımmm komple cok verımlı bır gun.

evet farkettm sıck knlı olduklarınıı takp ediyodum zatn daha önce 18 yaşındayım boym 170 seneye üniyee gidiyorm inş. bu hfta tercih yapıcm

Son düzenleme:

evet farkettm sıck knlı olduklarınıı takp ediyodum zatn daha önce 18 yaşındayım boym 170 seneye üniyee gidiyorm inş. bu hfta tercih yapıcm

oyledırler benım guzel arkadaslarımmmmm

kılon kac reyhan ?

nezaman basladın dıyete ? kac kılo verdın ?

basarılar dılıyorum ınsaallah hakkında hayırlısı olsun guzel bır unıversıte gelır ınsaallah