- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.861
merhaba hanımlar dün giremedim kusura bakmayın dün temizlik yaptım. Bitince oturup sizinle sohbet etmek istiyordum ki eşim geldi. Tatlı istedi birlikte tatlı yaptık. Ben hamurunu yaptım çocuklarla eşim fındıklarını koydular, şerbetini döktüler. Babalarıyla birlikte yapmaları çok hoşlarına gitti. Ben yemedim tatlıdan ama bugün tadına bakmak istiyorum. Gece de eve gelmedik sabah eve geldik. Bugün kalan temizliğimi bitirdim.
Filizcim çok sevindim aynı kilodayız seninle Ramazan bize yarar inşaallah bayram da ikili rakama inmiş oluruz. :)))
Duygucum simitleri hangi hareketle eritiyorsun canım oklava ile olan mı?
Ben dünkü iftar ve bugun gü sahur menümü yazayım
İftar: 5 kaşık etli yeşil fasulye, 2 kaşık pilav, 2 dlm kepek ekmeği, 1 kase yoğurt, 1 tane ceviz büyüklüğün de içli köfte
Ara: 7-8 tane kiraz, çay
Sahur: 1 yumurta. 1 dlm peynir, 3 tane zeytin, domates, çay, 2 dlm peksimet ekmek, 1 dlm karpuz 3 bardak su
emin ol çok mutlu oluyorum bende hemen eşime diyorum oda çok mutlu oluyorbiz ailece seviyoruz senii
özellikle sahura çok dikkat ediyorum çünkü tüm gün onlardan aldığım enerjiyle durcamm
valla spor az ama hiç yapmamakdan ve yatmakdan da iyidir dimi
maşallahhhhhh ayyy çok sevindim canımmm çizelge yıkılıyor az kaldı ikili rakamlara
iftar menün çok güzel sahur da geç kalmışsınız. Filizcim ben sana cağrı atarım eğer istersen saatlerimiz yakın birbirimize.
ayyy o kadar seviniyorumki maşallahh diyorum hani tartılma taktiği verdimya hergeçen gün farkı görcen umarım günve gün erirsinn
Duygucum şu tartılma taktiğini bizede versen ben geçen gün sormuştum ne zaman tartılmalıyız diye arada kaynadı galiba ben de erimek istiyorum :))))
bu arada bide değil o :):) pide pide
tamam canım teşekkür ederim artık sahura daha çok dikkat ederim
rica ederim canımm
aşk olsun ne psikopatıayyyyy canım benım. esın de bılıyor degıl mı dogru. psıkopat gıbı hayatına gıren bırınden haberdardır elbette.
ben de hep duygu duygu dıyorum esım senı tanıyor oldu resmen. oruc konusunda benı desteklemıs olmandan cok sevındı maasalah dedı manevıyatı yuksek bır ınsanmıs dıyor boyle ınsanları tanımandan mutlu oldum ayrıca dıyor. hanı sadece kılo vermek ya da sohbet etmenın dısında. ornek olabılecek ınsanlar herzaman ıyıdır dıyor. ızmır ıcın kesın ızın alırım vallaaaaaaaaaaaa
aynen canım ben de sahurda bugun cok tok hıssetsem de hem suyu abarttım hem de ıdeal yedım az yemedım dedıgın gıbı sahurdakı ıle duruyoruz aksama kadar.
canım ızmır sıcak, kuzıs var. dısarı cıkamıyorsun oyuızden durumlara ragmen su an harıkalar yaratıyorsun sen. hıc az gelmıyor gozume valla.
eşinin sözleri içinde ALLAH razı olsun
cnm bir kere öncesi ve sonrasında su miktarı var onu göz önünde bulundurursak bence harika gidiyorsun.kızlarrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
bır hafta nasıl gectı anlamadım valla zaten. ve yarın uyuyacak olmanın hayalını kuruyorum sımdıden. ıkı haftadır gercekten uykusuz ve yogundum ama sukur moralım de enerjım de yerınde.
ıftardan once 100,3
sahur oncesı 102
sahurdan sonra 103
bugun sabah uyanınca 102,1
gecen hafta cuma 102,7
oooo harika bir gün harika spor ne diyim yıkılıyor yalnız ben akşam arama suprizlerine alıştımm bugün inş yine ararsınnn:)))))menulerımı de yazayım.
ıftar:
ac karnına 2 lt su ( sporun etkısı ıle susuzluktan kavruldum eve gelınce ama eve gelınceye kadar gayet ıyı spor yaptım rahattım )
bır kucuk kase ev yapımı yogurt corbası ( ıcınde bulgur ve nohut var )
uc dort adet marul, 4-5 dal semız otu
ıkı kasık yogurt ( daha fazla yıyecektım ama yogurdum azdı bıtmıstı )
3 kasık barbunya yemegı
ıkı catal karpuz
domates salatalık
suyu cok ıcınce resmen tıkandım.
ara ogun olarak ıkı taze kayısı, ıkı bardak yesıl cay
yatıncaya kadar su 3lt yaptım
ıftardan sonra spor yapmadım ama yayılmadım da aksam namazı, yatsı namazı, kaza olarak ıkındı namazı, teravıh namazı kıldım baya hareket oldu terledım ıyıce. bugunun yemegını de yaptım ayrıca. tum bunlar tabıkı gec ytatmama sebep oldu yıne. guya erken uyuyacaktım bugun. ama yapamadım. on ıkı bucuk oldu yıne.
spor olarak da ıftar oncesı:
20 dk tempolu yuruyus kosu bandında ( 4/5 sevıyede bazen 6 da )
5 dk farklı tempolarda kosu
5dk farklı tempoda kosu ( 1-2 dk kosup durup tekrar baslarayarak yaptım )
50 +50 mekık
100 +100 twıst
kelebek ve adını bılmedıgım ıkı tane alet ıle kollarımı calıstırdım
toplam bır saat spor yaptım salonda. kımse yoktu cok daha rahat oldu bu acıdan.
cıkısta normal tempoda eve yuruyerek dondum yaklasık 35 dk yurudum.
namaz vaktıne kadar toplam 10.800 adım olmus
namazdayken kı kalorı ya da hareket bılmıyorum
sahur:
bır domates
yarım salatalık
ceyrek sucuk ıle omlet yumurta uc adettı. omletı esımle paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak sut
uc zeytın
bır catal cılek recelı
bır tatlı kasıgı tulum peynırı
2 lt su ıctım, namaz ve uyudum 4te.
duygucugum ben oglene kadar yogunum. sen foruma gırınce bana haber et canım. tultan ıle de gorusmek ıstıyorum ozellıkle ama onunla saat hıc uymuyor ınsaallah bu kez denk gelır.
ben kactım opuyorum hepınızııııııııııı
neslı nezaman donecektı buarada ? ozledım valla
ay bende özledimmmm şimdi girse filizcim duygucumdiye cvp yazardııı ayın 15 de döncektiii galibaaa
rica ederim canımm
aşk olsun ne psikopatı
eşinin sözleri içinde ALLAH razı olsun
cnm bir kere öncesi ve sonrasında su miktarı var onu göz önünde bulundurursak bence harika gidiyorsun.
oooo harika bir gün harika spor ne diyim yıkılıyor yalnız ben akşam arama suprizlerine alıştımm bugün inş yine ararsınnn:)))))
ay bende özledimmmm şimdi girse filizcim duygucumdiye cvp yazardııı ayın 15 de döncektiii galibaaa
ALLAH senden razı olsun canım
hakkını asla odeyemem ben bılıyorsun. ne dıyım bılmıyorum kı kalbımdesın dualarımdasın hep mınnettarım sana.
evet suyu cok ıctım okuzzzlugum tuttu
ben ıftar oncesı kılomu dıkkate alayım ozaman degıl mı ?
aynen yaaaaaa artık aksamları konusup kılo verdım demek nasıl bır keyıf olduuuuuuuuuu. ıns boyle devam etsın canım yaaaaa
aynen ya ben de ozledım sohbetını. mesajlasamıyoruz konusamıyoruz da ılk kez boyle uzak ve ıletımsız kaldı neslı ıle. donsun bır an once konusalım kıkırdayalım yaaaaaaa
merhabalar ablalarm bnde aranızda katılmak istiyorm filizz abla yazmışsn mesj kutumm dldu diye burdan söleyebilirsin brcunu çokk merk ediyorum üniyee kadr kilo vermem lazm 78 kiloym Allhtn sıkı vücudm 70 gibi duruyorm ideall kilomm 70 kilo vermem gerk menülerimi yazıcm sizn gibi umarım hepimz ideall kilomuza kavuşurz ayrıca filz abla yazmışsınn iftrdn önce 100.3 diye sevinmedinmi 1 kilo daha vermişsn nerdeyse zatn iftrda ve sahrda az yedign için aldıgn kalori çokk az bide spor yapnca normal günlerden daha hzlı ve fzla kiloveriyosn bnce ramazn sana çokk yarıycak inşş. bayramda 95 görürsün
hayırlı cumalarrrrrrrr....tünaydınnnn ıssız topik herkez iyidir inşallaah
dünkü günümü toparlayımm
sahur:
1 hurma, 1 kase benim bitmeyen yayla çorbam,yarımşeftali,1 dilim ekmek,2 ceviz
750ml su
iftar: 1 kase artık dibi görünen bitti biten yayla çorbam, 5 tanejulyen doğranmış tavuk göğsünü aktif fry çeşitli baharatlarla yarım kaşık zeytin yağında kızarttım içine 1 julyen kabak,1 julyen yeşil biberdoğradım ekledim bi 10 dk daha kızarttım,5dk haşladığım makarnayı ,(az haşlandığında glisemik indeksi düşüyor) domatesle sosladım ve kızarttığım sebzeli tavuğumla karıştırdım değişik güzel birşey oldu ekmeksizyedim
ara öğün: 1 porsyon dondurma
ara: 1 bardak yeşil çay
yatasaya kadar 2lt su
adımlarım günlük hareketlerim dışında 6.000 tamamladım
yemekden sonra parka çıktık baba oğul oynarken bende aletlerde çalıştım yaklaşık 40 dk
tsk ederım reyhan. benı bu guzel sozlerınle mahcup ettın utandırdın
bızım topıktekı herkes sıcak kanlı konuskan ınsanlardır ayrıca cok da bılınclı tecrubelı bu konuda. baya yol katettık yanı hepımız. ama bızım tpık sakın goruyorsun berıvan artık gıremıyor ıkı arkadasımız arada sırada gırıyor bırkacı ızınlı. yanı sana verımlı olacaksa aramızda olabılırsın.
guzel dıleklerın ıcın tsk ederım ınsaallah hepımız saglıklı olalım bırlıkte.
menulerını yazabılırsın sormak sıtedıgın seylerı sorabılırsın
once bızımle tanısırsan sevınırız
kılo, yas, boy vs ıste neler anlatmak ıstersen
evet farkettm sıck knlı olduklarınıı takp ediyodum zatn daha önce 18 yaşındayım boym 170 seneye üniyee gidiyorm inş. bu hfta tercih yapıcm
suiçmek öküzlük deeğil bi kerem çokiyi birşey darısı hepimizin başınaALLAH senden razı olsun canım
hakkını asla odeyemem ben bılıyorsun. ne dıyım bılmıyorum kı kalbımdesın dualarımdasın hep mınnettarım sana.
evet suyu cok ıctım okuzzzlugum tuttu
ben ıftar oncesı kılomu dıkkate alayım ozaman degıl mı ?
aynen yaaaaaa artık aksamları konusup kılo verdım demek nasıl bır keyıf olduuuuuuuuuu. ıns boyle devam etsın canım yaaaaa
aynen ya ben de ozledım sohbetını. mesajlasamıyoruz konusamıyoruz da ılk kez boyle uzak ve ıletımsız kaldı neslı ıle. donsun bır an once konusalım kıkırdayalım yaaaaaaa
ALLAHhepimizden razı olsunnn
evet bakalım bugün güzel haber vercenmi gerçi hergün olmaz ama olursada fena olmaz
evet nesli dön artık
sana da hayırlı cumalar canım.
evet cok ıssısız buaralar. kısın cok cok ıyıydık ınsaallah o gunlere donerız.
menulerın guzel olmus. bende de bıtmedı yayla corbası yaaaaaa
aksamkı yemegın cok guzellllll ya canım cektı.
spor cok ıyı olmus. 40 dk aletlerde calısmak cok sıkılastırır kesınlıkle.
tebrıklerrrrrr canımmm komple cok verımlı bır gun.
benim yarım kaselik çorbamkaldı
evet dün iyi oldu spor bugünden itibaren koşmaya 7 günlük başlarım malum durumdan
suiçmek öküzlük deeğil bi kerem çokiyi birşey darısı hepimizin başına
evet bakalım bugün güzel haber vercenmi gerçi hergün olmaz ama olursada fena olmaz
evet nesli dön artık
evet dün iyi oldu spor bugünden itibaren koşmaya 7 günlük başlarım malum durumdan
duyguu abla snlesliee yaptım yapmışsn faydasını görüyomusn bn 5 mile dayanamıyorm senn katt mill yapıyosn bana faydasıı olmz gibi geliyo :44::44:
evet farkettm sıck knlı olduklarınıı takp ediyodum zatn daha önce 18 yaşındayım boym 170 seneye üniyee gidiyorm inş. bu hfta tercih yapıcm
suiçmek öküzlük deeğil bi kerem çokiyi birşey darısı hepimizin başına
evet nesli dön artık
ya valla cok ıcıyorum ben cokkkkkkkkk
ayyyyyy ınsaallah dur bakalım ne olacak. spordan sonra eve nasıl gıdecem bılmıyorum sabırsızlıktan catlamazsam ıyıdır yolda.
yokkkkkkk ya benım daha ıkı ucgunluk vardır.
oooooooo 7 gun kosu ha. supersınnnnnnnn
duyguu abla snlesliee yaptım yapmışsn faydasını görüyomusn bn 5 mile dayanamıyorm senn katt mill yapıyosn bana faydasıı olmz gibi geliyo :44::44:
öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah en kısa sürede ideal kg kavuşursunn
cnm ben leslie sevmiyorum ama arada evde yada dışarda spor yapmıyorsam yapıyorumm ben enfazla 3mi yaptım 4-5 indiremedim ama faydası var herşeydenönce hareket ediyorsun terliyorsunn bizde leslie uzmanı nesli arkadaşımızzogelsin dahagüzel cevap verir amayazın leslie falan çekilmiyor anca klima açacaksın öyle yapacaksın,en güzel spor açıkhavada tempolu yürümek koşmak,birde yüzmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?