2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:

Aramıza hoşgeldin canım benim burcum boğa yükselen kova, eşim başak, kızım yay, oğlum aslan yorumlarınızı bekliyoruz :)))

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

Bizden de selam söyle bebişine tatlı birşeyler yersen güzel bir poz verir. Hızlı kilo almana takılma canım ödem de oluyordur hava da sıcak daha fazla su toplanır vücutta.

Canım denk gelemiyoruz ne zamandır. Aslın da benim zamanlama hatam oluyor. Ramazan sana yaradı çok güzel ilerliyorsun. Bugün yoğunsun kolay gelsin. En kısa zaman da görüşmek dileğiyle :)))

evet burcundn kaynaklı bi egitim olsn böle olması güzl yinede ablacm

bogayı zatn duyguu ablada anlattım yükseleninde kovaysa tamm otoritelisin çokk güçlüsün insann sarrafısın kime nasıll davranıcagını biliyosn yine sözleriyle konuşmasıyla herkesii etkileyen birisn ablacm eşinle uyumuzunuzuu söyleyim senn baskınsn evde senn sözünn geçiyo vlla onuu duygusuz sanabilirsin htta bu yüzden kızabiliyosn bazn amaa hçte öyle degldr eglenmeyi gezmeyi sevmeyen gözksede seviyo ailesine çocklarına çokk düşkün sana kendinii ifade edişine hayran kavgalarda bile senn konuşuyosn o haksız kaln tarf oluyoo genlde alıngn kndi iç dünyasında yaşıyo bazı şyleri öyle herr dk seni sevdigini belli etmez zaman zaman eder amaa tamm eder çocklarına krşı çokk şekkatli yine çocklardada otorite sende o dayanamıyo hiçç güvenilir sadıkk bi eş mutlulugunuz daim olsn kıznn yaymışş wuww çokk az insn yayy burcudur bulunmaz eşsz kadınn çocklugu bile farklıdr herkesten farklı biri başlıı başına çokk ii arkadş sakn herkesle anlaşabiln biri amaa birine uyuz oldugnda onaa çektiriyoo böel ugraşr faln gözüne batarr sevdiklerininde hepp yanındadır oglumm aslann demişsin o kadr ii bi eş olucakki nikahı bass erkegi diyorm bn asln erkegine özel günleree düşkün hediyelere düşkün çokk ii sırr tutr çokk fzla aileci çocukluktan bile bellidir bu arkadaşş ortamnda seviln biri bu kadr yine devm ederim

evet canım denk gelemıyoruz kusura bakma.

ramazan mı yaradı, ınsulın dırencım mı kırılıyor bılmıyorum ama dusunmuyorum gıden kılocuklara bakıyorum sadeceeeeeee

bugun ısım coktu dısarda da ama dısarıyı gozum yemedı ev ıslerımı hallettım dınlendım kıtap okudum bıraz komsum geldı. zaten 1 bucuktu sanırım uyandıgım. 1, 5 saat kadar forumdaydım zaten oglen. anlayacagın hemen aksam oldu.

aksamları pek gırmem ben bılırsınız malum ıftar sonrası ıs, namaz, ertesı gunun yemegı derken gece oluyor

yarın pazar oyuzden menumu sımdı yazayım dedım.

bugun spora gıtmedım alısverıse gıtmedım ıkı haftadır yolculuklar ven gunluk 5 saat uyku ve ılk kez bır aydır yogun spor yapmak meger benı cok yormus hıc gıdesım gelmedı evdekı ıslerımı hallettım bıraz da dınlenmıs oldum.

ıftardan once yarım saat elıptık bısıklet surdum evde.

ıftar:

ac karnına 1.5 lt su
bır bardak bol lımonlu ev lımonatası ( komsum yapmıs cok ıyı geldı valla evde karpuz falan yoktu cunku )
bır kase bıtmek bılmeyen yogurt corbam sonunda bıttı. ıcınde bulgur ve nohut var ev yapımı suzme yogurttan.
buyuk yemek tabagı kadar bol yesıllıklı salata. ıcınde domates salatalık semız otu ve marul vardı cok az tuz cok az zeytınyagı ve bol nar eksılı
3 adet kofte ızmır kofte gıbı yaptım.
bır dılım tam bugday ekmegı

acık sekersız cay ıctım sımdı, ıkı buyuk bardak lımonlu su ıctım maden suyu yoktu onun yerıne ıctım.

ara ogun olarak uc tatlı kasıgı dondurma ve 4-5 adet marul yapacagım, bır bardak yesıl cay

yatmadan 1 lt daha su ıcerım.

mekık, twıst ve ender saracın hareketlerınden yapacagım yatmadan.

ablacm senn ikizlere hiçç uymuyosn bnce yükselenin çokk etklilemş gibi geliyo bana yükseleninin araştr

konusmayı cok seven, ruh halı degısken, edebı yonu guclu, hatta yazar olmak ısteyen vs bunlar tutuyor ama sen nıye oyle soyledın uymuyor dıye ?

ben bır persembe gunu sanırım 11-12 arası gunduz dogmusum. terazıydı sanırım yukselenım

esım de balıklar ama balıklara benzemez aslında mesela

blmm öyle hissettm

reyhan senın menuler nasıl ? ramazanda ne yıyorsun ? spor yapıyor musun ?

menülr berbat sporda yapmıyorum bu aralar tercih zamanı o kadr kararsızımki kafama takıyorm o yüzden yiyorm yani bol bol

bogayı zatn duyguu ablada anlattım yükseleninde kovaysa tamm otoritelisin çokk güçlüsün insann sarrafısın kime nasıll davranıcagını biliyosn yine sözleriyle konuşmasıyla herkesii etkileyen birisn ablacm eşinle uyumuzunuzuu söyleyim senn baskınsn evde senn sözünn geçiyo vlla onuu duygusuz sanabilirsin htta bu yüzden kızabiliyosn bazn amaa hçte öyle degldr eglenmeyi gezmeyi sevmeyen gözksede seviyo ailesine çocklarına çokk düşkün sana kendinii ifade edişine hayran kavgalarda bile senn konuşuyosn o haksız kaln tarf oluyoo genlde alıngn kndi iç dünyasında yaşıyo bazı şyleri öyle herr dk seni sevdigini belli etmez zaman zaman eder amaa tamm eder çocklarına krşı çokk şekkatli yine çocklardada otorite sende o dayanamıyo hiçç güvenilir sadıkk bi eş mutlulugunuz daim olsn kıznn yaymışş wuww çokk az insn yayy burcudur bulunmaz eşsz kadınn çocklugu bile farklıdr herkesten farklı biri başlıı başına çokk ii arkadş sakn herkesle anlaşabiln biri amaa birine uyuz oldugnda onaa çektiriyoo böel ugraşr faln gözüne batarr sevdiklerininde hepp yanındadır oglumm aslann demişsin o kadr ii bi eş olucakki nikahı bass erkegi diyorm bn asln erkegine özel günleree düşkün hediyelere düşkün çokk ii sırr tutr çokk fzla aileci çocukluktan bile bellidir bu arkadaşş ortamnda seviln biri bu kadr yine devm ederim [/QUOTE]

Wayyyy bee ne yazacağımı şaşırdım. Yazını üç kere falan okudum herşey doğru emeğine sağlık teşekkür ederim. Eşim laflarıma cevap bulamaz ya haklısın der yada konuyu kapatmamı ister. Ben de her zaman duygularını ifade etmesini isterim ama tık yok arada olur ama çok da hoşuma gider. Sadakat konusunda bir olay yaşamadık çok şükür ama her an tetikteyim yani bunu eşime de söylerim. Çocuklar konusun da kızım çok farklı gerçekten çok olgun iyi anlaştığı ile çok iyi sevmediğini siler bir anda ve hatalarında hiç affetmez, kardeşini hiç kıskanmadı çok anaç davranır. Oğlumda ki yorumunda çok doğru tam ana kuzusu ama babasına ve ablasına da çok düşkündür.

Ben burçlara çok inanırım. Kuran da 12 tane ay(burç) ismi ve yıldızlarda geçiyormuş. Arada sana bazı sorular sorarım. Şimdi sorayım Oğluma söz dinletemiyorum beni duymamazlıktan geliyor. Yükseleni de oğlakmış şimdi baktım aslan-oğlak nasıl davranmalıyım bana yazarsan çok sevinirim.

Yarasın arkadaşıma kırılsın dirençlerrrr ohhhh gitsin kilolar :))))) Haklısın canım geç kalınca hemen akşam oluyor. ÇOk iyi yapmışsın dinlenmeye ihtiyacın vardı. Bugun mesaj atmışsın yemek yapıyordum cevap yazamadım kusura bakma canımm

iyi geceler canlar müzik dinleyip forum da takılmak yada bişeyler okumak ayyy huzur istiyorum. Özlemişim kendime zaman ayıramıyorum Ramazan hep koşturmacayla geçiyor. Sahur ve iftar menümü yazayım çıkarım iyi gecelerrrr

Sahur: 1 yumurta 3 dlm sucuk, domates, 1 dlm karpuz, çay, 2 dlm kepekli peksimet ekmek

İftar: 1 küçük kase tarhana çorbası, 5 kaşık etli türlü, 1 kase yoğurt, 3 dlm kepek ekmeği

Ara: 2 dlm karpuz, çay

Su 2 lt oldu yatıncaya kadar belki lt daha içerim

Tultanim sahur oncesi kg bildirim kilon canim.

Bu arada islerin baya yogunmus sen baya spor yapmis oluyon masallah evin bahcelimi ? Eger oyleyse ne guzel yaaa bigun caya cagir da keyif yapalim

Kizlar sacma sapan bi durum yasiyorum bula bula kiyamadigim ramazanimi buldu neyse anlatayim d.k.h sali gunu bitti regliyi bekliyordum cuma afadersiniz damla damla geldi ama minicik orucum bozuldu buyuk bir ihtimalle ama icin rahat etmedi bozmadim normalde ilk gun bile olsa hatri sayilir yogunlukda gelen reglim boyle yapti neyse cuma gecesi damladan daha buyuk gelince cumartesi oruc tutmadim ama nerdiyse hic gelmedi gitti koca gun sinir oldum dunden bugune gelmeyince az once gusul aldim birseyde yememistim simdi ALLAH kabul ederse orucluyum hic boyle birsey basima gelmemisti sinir oldum neden boyle oldugunu ben anlamadim siz anladinizmi ?

herkese ii hafta sonlarııııı
ben dün regl oldum yarın gene ++ görürüm herhalde :26:
olsun dikkat etmeye çalışıyorum genedeee

Wayyyy bee ne yazacağımı şaşırdım. Yazını üç kere falan okudum herşey doğru emeğine sağlık teşekkür ederim. Eşim laflarıma cevap bulamaz ya haklısın der yada konuyu kapatmamı ister. Ben de her zaman duygularını ifade etmesini isterim ama tık yok arada olur ama çok da hoşuma gider. Sadakat konusunda bir olay yaşamadık çok şükür ama her an tetikteyim yani bunu eşime de söylerim. Çocuklar konusun da kızım çok farklı gerçekten çok olgun iyi anlaştığı ile çok iyi sevmediğini siler bir anda ve hatalarında hiç affetmez, kardeşini hiç kıskanmadı çok anaç davranır. Oğlumda ki yorumunda çok doğru tam ana kuzusu ama babasına ve ablasına da çok düşkündür.

Ben burçlara çok inanırım. Kuran da 12 tane ay(burç) ismi ve yıldızlarda geçiyormuş. Arada sana bazı sorular sorarım. Şimdi sorayım Oğluma söz dinletemiyorum beni duymamazlıktan geliyor. Yükseleni de oğlakmış şimdi baktım aslan-oğlak nasıl davranmalıyım bana yazarsan çok sevinirim.[/QUOTE]

hahh orda tmda yükselenii etkili ablacm bazn yükselen normaldn daha fzla etkileyebiliyo oglk çokk inatçı yernde duramayn amaa çk zeki bi çock olur byüdügünde çokk arkadaş çevresi genş biri olucak ablacm herr ortmda seviln oglk ve asln baskın çnkü bu durmda çokk inatçı olabilir aslndada vardır birz inatçılk duyguu sömürüsü yapıcaksın ablacm zatn aslann düşkünlügünü söyledim o bi yaramazlık yaptıgında annecm üzülüyorum bakk aglıyorum faln dersen etkili olcagını düşünüyorm ama ceza verdiginde ters tepicegini düşnüüyorm

hahh orda tmda yükselenii etkili ablacm bazn yükselen normaldn daha fzla etkileyebiliyo oglk çokk inatçı yernde duramayn amaa çk zeki bi çock olur byüdügünde çokk arkadaş çevresi genş biri olucak ablacm herr ortmda seviln oglk ve asln baskın çnkü bu durmda çokk inatçı olabilir aslndada vardır birz inatçılk duyguu sömürüsü yapıcaksın ablacm zatn aslann düşkünlügünü söyledim o bi yaramazlık yaptıgında annecm üzülüyorum bakk aglıyorum faln dersen etkili olcagını düşünüyorm ama ceza verdiginde ters tepicegini düşnüüyorm[/QUOTE]

Canım yine doldu mesaj kutunnn :)

Haklisin canim pes etmek yok.Sizlerle vadalasacak firsati malesef bulamadim,hersey cok ani oldu.ama artik aranizdayim.Bu kez insallah diledigim kiloya inicem.Sporumu düzenli yapiyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Umarim hep beraber inceliriz.

merhaba kızlar bugun hıc gırmedım cok gec uyandım yıne. ıkı haftadır okadar yorulmusum kı 1 de uyanıyorum valla. gercı bugun sahura kadar uyumadım da.

once cumartesı gunumu yazayım

dun spora gıtmedım alısverıse gıtmedım ıkı haftadır yolculuklar ven gunluk 5 saat uyku ve ılk kez bır aydır yogun spor yapmak meger benı cok yormus hıc gıdesım gelmedı evdekı ıslerımı hallettım bıraz da dınlenmıs oldum.

ıftardan once yarım saat elıptık bısıklet surdum evde.

ıftar:

ac karnına 1.5 lt su
bır bardak bol lımonlu ev lımonatası ( komsum yapmıs cok ıyı geldı valla evde karpuz falan yoktu cunku )
bır kase bıtmek bılmeyen yogurt corbam sonunda bıttı. ıcınde bulgur ve nohut var ev yapımı suzme yogurttan.
buyuk yemek tabagı kadar bol yesıllıklı salata. ıcınde domates salatalık semız otu ve marul vardı cok az tuz cok az zeytınyagı ve bol nar eksılı
3 adet kofte ızmır kofte gıbı yaptım.
bır dılım tam bugday ekmegı

acık sekersız cay ıctım sımdı, ıkı buyuk bardak lımonlu su ıctım maden suyu yoktu onun yerıne ıctım.

ara ogun olarak uc tatlı kasıgı dondurma ve 4-5 adet marul, ıkı bardak yesıl cay

70-80 dk kadar spor yaptım.

ınternetten bır suru vıdeo buldum ordakı hareketlerı yaptım bacak, ozellıkle gogus ve karın kasları ıcındı.

mekık, twıst ve ender saracın hareketlerınden de yaptım

sahura kadar uyumadım 1,5 lt daha su ıcmıs oldum.

sahur:

bır haslanmıs yumurta
yarım domates
yarım salatalık
4 adet marul
ıkı catal recel
uc zeytın
bır tatlı kasıgı tulum peynır
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı

2 lt su ıcıp, 8-9 parca utu yapıp 4 bucuk cıvarı uyudum.