- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.901
bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
Arkadaslar beni hatirliyormusunuz bilmiyorum.Araniza katilmis cokta güzel kilo vermeye baslamistim.Dukan yapiyordum.Ailemden biri kötü bir kaza gecirdi.Malesef diyet falan hic aklima gelmedi.Verdiklerimi fazlasi ile aldim.Hastanede sürekli gevrek boyoz yedik.
Simdi malesef 71.800 oldum.Bugünle 3 gündür diyetteyim.Normal hayatima dönünce gelip yazarim sizlerden haber alirim diye düsündüm ama bir kosturmacaki sormayin ama simdi aranizdayim tekrar.Dilerim herkes istedigi kilolara yaklasmistir.
kızlarrrrrrrrrr
bi kaç sayfa okudum yazdıklarınızı maşallahhhhhhh azminize bayıldım .kışın aranızda olmak istiyorum .hevesleniyorum sizi okudukça .menüleriniz sporlar falan çok iyi tebrik ederim hepinizi .
cesmi naz mezun olmuş .hyırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel hayırlı işler nasip etsin .
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler taze kan oluır
teyzeler biz yarın ayrıntılı ulrasona giricez umarım güzel haberlerle dönerim .çok heyecanlıyım .ilk defa 4d görücem kızımı .doktor amcamız güzel bi poz yakalrsa sizde gösteririz .ondan sonra bide şeker yüklemem var onuda atlatınca artık başka test kalmıcak inşallah doğumu beklicez .
bu sabah itibariyle 82 700 kiloyumkocaman bi dünya gibi hissediyorum kendimi hayatımda gördüğüm en yüksek rakam bu ki daha doğuma çok var 100 olucam gibi anlayamadığım bi şekilde hızla kilo alıyorum .hemde tatlı bile yemiyorum .sanki her yediğim bedenimde kalıyo .napalım zeynepim sağlıklı olsunda kiloyuda veririz bi şekilde .
izden haberler bu kadar Zeynepsu teyzelerine selam sölüyomuş
kızlar merhabaaaa
herkese ıyı haftasonları dılıyorum bu hafta cok cabuk gectı hıc anlamadım zaten.
ben valla 1 dı sanırım uyandıgımda. yıl sonuna kadar cumartesılerı ıse gıtmeeycek olmak cok mutlu edıyıor yaklasık ıkı bucuk aydır boyle olmak bana cok ıyı geldı ınsaallah cumartesılerım hep tatıl olur bundan sonra bakalım nasıp artık.
sahurdan sonra hemen uyumadım normalde uyuyorum malum ıs var dıye ama bugun ev ıslerını yaoayım dedım hem bugune az kalsın hem de hemen yıyıp yatmayım hareket etmıs olayım dedım.
ıkı makına camasır yıkadım astım, balkonu yıkadım, wc ve banyo yıkadım namazı da kıldım oyle uyudum.
bırazdan hem kuafore kas ıcın hem de markete alısverıse gıdecegım ıftardan once spora mı gıderım ıftardan sonra evde mı yaparım bılmıyorum henuz karar vermedım evı supurup 4 gıbı cıkarım artık. ıslerı halleder donerım sonrasını planlamadım.
okey oldu şimdi merak etmiştim.
cnm taktik şu iftar öncesi ve sonrası tartılmak diyelim 1lt su içtinoda 1 kg eder yani örnek vermek gerekirse kişi iftardan önce 85kg ise iftardan sonra 86,5 ise 1ltde su içtiyse ne eder 86 gersi yemekden almış demek biraz önüne geçmek için bu esas dikkate alacağımız tartı sahura kalktığımızda daha yemek yemeden önceki tartımız aynı sabah kalktığımızda tartıldığımız gibi oluyor
iftarda sahurda çok güzelll afiyet olsunn
inşallah doğru anlatırım cnm ayağa kalkıyorsun omuzların genişliğinde ayaklarımızı açıyoruz eller yandaserbest ve tene yapışık aşa doğru değe bildiğin yere kadar değdiriyorsun etini sıkıştırıyon yani100 kere yapıyorum oklavada güzel onuda yapabilirsin
Anladım canımcım sağolasın bu akşam yapmaya başlıcam. Ben teravih kılıyorum bir de eltimle kısa yürüyoruz. Zaten yemek ve sofra hazırla, bulaşık yıka(makine de olsa büyük parçalar elde yıkanıyor) evi ve bahçeyi topla derken 4-5 saat ayakta oluyorum. Çok yorulsam da yapıcam kilo almak istemiyorum. Bende öğleden sonra tartılıyordum fazla çıkıyordum. Bildirimleri de sahurdan önce ve sahurdan sonra diye yazarım.
bende seviyorum burcumu çokda güzl şeyler yazmışsın çokda doğruuu,sinirli yapısı vardır ama geçicidir kinci asla değildir sinirliykrn yanında kimsenin olmaması lazım, dediğin gibi dışdan gören havalı ,kendin beğenmiş,sert gözükür ama iç dünyasına kabul ettii herkezz bilirkiboğa ile arkadaşlık özeldir iyiki mayısda doğdum iyiki boğayım
benim sıpam 3 yaşında ablası benden çekinirde babasını delirtir arada banada yapıyor amabenden biraz korkuyor:))))) aslında sevmiyorum bu durumu ama eğitmem için birazçekinmesi şart
Aramıza hoşgeldin canım benim burcum boğa yükselen kova, eşim başak, kızım yay, oğlum aslan yorumlarınızı bekliyoruz :)))
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Bizden de selam söyle bebişine tatlı birşeyler yersen güzel bir poz verir. Hızlı kilo almana takılma canım ödem de oluyordur hava da sıcak daha fazla su toplanır vücutta.
Canım denk gelemiyoruz ne zamandır. Aslın da benim zamanlama hatam oluyor. Ramazan sana yaradı çok güzel ilerliyorsun. Bugün yoğunsun kolay gelsin. En kısa zaman da görüşmek dileğiyle :)))
reyhan benı de yorumla. ıkızler demıstım
Aramıza hoşgeldin canım benim burcum boğa yükselen kova, eşim başak, kızım yay, oğlum aslan yorumlarınızı bekliyoruz :)))
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Bizden de selam söyle bebişine tatlı birşeyler yersen güzel bir poz verir. Hızlı kilo almana takılma canım ödem de oluyordur hava da sıcak daha fazla su toplanır vücutta.
Canım denk gelemiyoruz ne zamandır. Aslın da benim zamanlama hatam oluyor. Ramazan sana yaradı çok güzel ilerliyorsun. Bugün yoğunsun kolay gelsin. En kısa zaman da görüşmek dileğiyle :)))
ablacm senn ikizlere hiçç uymuyosn bnce yükselenin çokk etklilemş gibi geliyo bana yükseleninin araştr
konusmayı cok seven, ruh halı degısken, edebı yonu guclu, hatta yazar olmak ısteyen vs bunlar tutuyor ama sen nıye oyle soyledın uymuyor dıye ?
ben bır persembe gunu sanırım 11-12 arası gunduz dogmusum. terazıydı sanırım yukselenım
esım de balıklar ama balıklara benzemez aslında mesela
reyhan senın menuler nasıl ? ramazanda ne yıyorsun ? spor yapıyor musun ?
evet canım denk gelemıyoruz kusura bakma.
ramazan mı yaradı, ınsulın dırencım mı kırılıyor bılmıyorum ama dusunmuyorum gıden kılocuklara bakıyorum sadeceeeeeee
bugun ısım coktu dısarda da ama dısarıyı gozum yemedı ev ıslerımı hallettım dınlendım kıtap okudum bıraz komsum geldı. zaten 1 bucuktu sanırım uyandıgım. 1, 5 saat kadar forumdaydım zaten oglen. anlayacagın hemen aksam oldu.
bogayı zatn duyguu ablada anlattım yükseleninde kovaysa tamm otoritelisin çokk güçlüsün insann sarrafısın kime nasıll davranıcagını biliyosn yine sözleriyle konuşmasıyla herkesii etkileyen birisn ablacm eşinle uyumuzunuzuu söyleyimsenn baskınsn evde senn sözünn geçiyo vlla onuu duygusuz sanabilirsin htta bu yüzden kızabiliyosn bazn amaa hçte öyle degldr eglenmeyi gezmeyi sevmeyen gözksede seviyo ailesine çocklarına çokk düşkün sana kendinii ifade edişine hayran kavgalarda bile senn konuşuyosn o haksız kaln tarf oluyoo genlde alıngn kndi iç dünyasında yaşıyo bazı şyleri öyle herr dk seni sevdigini belli etmez zaman zaman eder amaa tamm eder çocklarına krşı çokk şekkatli yine çocklardada otorite sende o dayanamıyo hiçç güvenilir sadıkk bi eş mutlulugunuz daim olsn kıznn yaymışş wuww çokk az insn yayy burcudur bulunmaz eşsz kadınn çocklugu bile farklıdr herkesten farklı biri başlıı başına çokk ii arkadş sakn herkesle anlaşabiln biri amaa birine uyuz oldugnda onaa çektiriyoo böel ugraşr faln gözüne batarr sevdiklerininde hepp yanındadır oglumm aslann demişsin o kadr ii bi eş olucakki nikahı bass erkegi diyorm bn asln erkegine özel günleree düşkün hediyelere düşkün çokk ii sırr tutr çokk fzla aileci çocukluktan bile bellidir bu arkadaşş ortamnda seviln biri bu kadr yine devm ederim
Wayyyy bee ne yazacağımı şaşırdım. Yazını üç kere falan okudum herşey doğru emeğine sağlık teşekkür ederim. Eşim laflarıma cevap bulamaz ya haklısın der yada konuyu kapatmamı ister. Ben de her zaman duygularını ifade etmesini isterim ama tık yok arada olur ama çok da hoşuma gider. Sadakat konusunda bir olay yaşamadık çok şükür ama her an tetikteyim yani bunu eşime de söylerim. Çocuklar konusun da kızım çok farklı gerçekten çok olgun iyi anlaştığı ile çok iyi sevmediğini siler bir anda ve hatalarında hiç affetmez, kardeşini hiç kıskanmadı çok anaç davranır. Oğlumda ki yorumunda çok doğru tam ana kuzusu ama babasına ve ablasına da çok düşkündür.
Ben burçlara çok inanırım. Kuran da 12 tane ay(burç) ismi ve yıldızlarda geçiyormuş. Arada sana bazı sorular sorarım. Şimdi sorayım Oğluma söz dinletemiyorum beni duymamazlıktan geliyor. Yükseleni de oğlakmış şimdi baktım aslan-oğlak nasıl davranmalıyım bana yazarsan çok sevinirim.
lep hocam sneı cok merak ettık dıyetı bıraktın sandık hatta tek kelıme etmedın vedalasmadın dıye de uzulduk demek bır kaza oldu cok cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın sızlere de kolaylıklar dılıyorum bu surecte. cok zordur emınım kı.
hastanız ıyılesmıs sız de normal hayatınıza donmussunuz herseye yenıden baslayabılırsınız hocam. pes etmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?