2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese hayırlı cumalarr.. sabahtan beri dışarıda işlerim vardı giremedim, şu an pilim bitik vaziyette.. duygucum ve pomocum sizlere çok imreniyorum spor konusunda valla, ben iftardan sonra mutfaga çayımı almaya bile üşeniyorum gitmeye siz bir de spor yapıyorsunuz

ama iftarda ve sahurda kendime kota koyarak yiyorum yemekleri, bir de iftarla sahur arası bişey yememeye çalışıyorum, 4. gün bugun 400 gr gitti gibi duruyor bakalım hayırlısı

herkese mutlu günler, Allah tuttugunuz oruçları kabul etsinn

Arkadaslar beni hatirliyormusunuz bilmiyorum.Araniza katilmis cokta güzel kilo vermeye baslamistim.Dukan yapiyordum.Ailemden biri kötü bir kaza gecirdi.Malesef diyet falan hic aklima gelmedi.Verdiklerimi fazlasi ile aldim.Hastanede sürekli gevrek boyoz yedik.
Simdi malesef 71.800 oldum.Bugünle 3 gündür diyetteyim.Normal hayatima dönünce gelip yazarim sizlerden haber alirim diye düsündüm ama bir kosturmacaki sormayin ama simdi aranizdayim tekrar.Dilerim herkes istedigi kilolara yaklasmistir.

kızlarrrrrrrrrr
bi kaç sayfa okudum yazdıklarınızı maşallahhhhhhh azminize bayıldım .kışın aranızda olmak istiyorum .hevesleniyorum sizi okudukça .menüleriniz sporlar falan çok iyi tebrik ederim hepinizi .
cesmi naz mezun olmuş .hyırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel hayırlı işler nasip etsin .
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler taze kan oluır
teyzeler biz yarın ayrıntılı ulrasona giricez umarım güzel haberlerle dönerim .çok heyecanlıyım .ilk defa 4d görücem kızımı .doktor amcamız güzel bi poz yakalrsa sizde gösteririz .ondan sonra bide şeker yüklemem var onuda atlatınca artık başka test kalmıcak inşallah doğumu beklicez .
bu sabah itibariyle 82 700 kiloyum kocaman bi dünya gibi hissediyorum kendimi hayatımda gördüğüm en yüksek rakam bu ki daha doğuma çok var 100 olucam gibi anlayamadığım bi şekilde hızla kilo alıyorum .hemde tatlı bile yemiyorum .sanki her yediğim bedenimde kalıyo .napalım zeynepim sağlıklı olsunda kiloyuda veririz bi şekilde .
izden haberler bu kadar Zeynepsu teyzelerine selam sölüyomuş

Son düzenleme:
bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
hoşgeldin canım .ben başak burcuyum ,doğacak olan kızım akrep olacak inşallah biraz akrepler ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .

geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım .ben başak burcuyum ,doğacak olan kızım akrep olacak inşallah biraz akrepler ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .

geçmiş olsun canım

önce senn burcunla başlıyorum ablacm başakk kadını aslındaa çokk sakinn hayattan tamm alamayan biri olarak görünsedee sonn derece eglencelii hayattan keyif alabilen biri alıngan aynı zamnda birine küstügünde tamm küsenn bi kadınn ılımlı esprilii gzmeyi müzk dinlemeyii sevn ailesine çokk düşkün karşıdakinee fazlasıyla degerr verenn bi kadın çokk fazlaa güvenilr sadıkk evligindede dostluklarındada çokk merhametli bi anne asla çocklara vuramz otoriteeli olamaz istesede merhametli bi yapısı varr gelecegi düşünr sürkli planlr yapr hayatnda genlde karşıı cins olarak az insn girerr kolayy kolayy aşık olamaz eger karşıdakiyle yürümüyecegini anladysa uzak kalr o ilişkidn kavgalarda tartışmalarda çokk ılımlıdr hemencik tatlıyaa baglar ortalıgı kızına gelelm Allh saglıklı bi şeklde kucagına almayı nasipp etsn akrepp çocuklarıı bikere sakn büyürr hani böle sakn görünr amaa usul usta derlerya öyledr annelerine düşkünlerr akrp kzları kıskanç merhametli bi yapısı olucak sevdimmi tamms evn sildimmi tamm siln olucak haytta ikilemde kalmaz hçbizamn birinden soguynca tamm soguycak küss kalmayıı sevmiyen biri amaa onaa yapılanıda unutmz ailesine çokk düşkündr giyinmeyii sevr ve zevklidr daha devm ederim

herkese merhaba
kızlar nasılsınızzz ben yoğunum malum sınav var:18:
inşlh şu ramazan gününde hep güzel anlar yaşarızzzzzzzzzzzz
reyhan cnm sen buraya geldin demek nasıslın güzelim inş bol bol sağlıklı kilolar verirsin tatlım

yapcak birşeyyok çeşmi mecburuz bırakmaya gelmiyorrr
senin önleminde güzelllmiş ama uzmanlar bi ara öğün yapın 1 meyva çok az sütlü dondurma gibi çok uzun açlık olduğu için yapılması iyimiş..

bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
ben boğa eşim boğa oğum ikizler
çok çok geçmiş olsun şimdiduramlarınasıl,kg verilir önemli olan sağlık huzurr

cnm yüklemendee iyi geçer inşallahhh ,demek kızına gidiyorsun ultrason günleri enmutlu olduğum gün olurdu son günlerde daha sık gitceksin, umarımkızınn güzel bi poz verir.ikinizde öptümmm

iyiyim ablacm inş. bakalm :44:

erceee, güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.. seni de Zeynep Su yu da çookkk çookkk opuyoruumm

benm burcum ikizler, ve sanırım bütün özelliklerini taşıyorumm

ikizlerr zorr biri kararsız herkesle anlaşamz şıkırr şıkırr giyinmeyii sevr böle renkli kıyaftleri sevr takı takmayıı severr :44:

boga en sevdigim burçlardan birisi ablacm dışardan oldkça sert kmseyle muhattap olmayn insanlar olarak gözükleserde aslnda hassas şefkatli bi yapıları vardır boga kadınlarının ilkk girdigii ortamlarla asla sevilmeyen insanlardr sonradan tanıdkça seversiniz boga kadnlarını gayt çekicidrlr sözlerii iletişim çokk kuvvetli bi erkegi aglatabilirler boga kadınlarıı çokk etkileyici konuşurlar helede kırgınkn kızgınkn çock yetiştrmek konusnda birr numaralr çocuklarınıı çokk ii yetiştirirlr yaptıkları herr işin hakkını verirler boga kadnları disiplidirler yptıgı hrşeyi önemserler ve en ii şeklde yaparlar kariyr yapmak konusnda egitimde ilerii giderler çokk kültürlüdürler çokk ii eştirler dürüstlk ön planda karşıdakinee güvn verirler asla aldatmazlr kmseyi yarı yoldaa bırakmazlarr sözlerinde durmaa konusnda yine en baştadırlarr vrdigi herr sözü yerine getirirler boga kadınlarıı çokk güçlüdürlr para harcamak konusnda çok idarecilerdr birini sevdimmi onun herşeyinee katlanırlar herr durmda yaşarlar eşleryle öyle vefakarr bayanlardr çokk güvenilirdirler oglunn kaçç yaşnda ablacm eger küçkse birz huysuz :44: zorr bi çock ikizlerr erkeklerii herr durmda bakmlı olan kadınlardn hoşlanırlarr giyinmeyii çokk severler ileriyii düşünn kariyerr konusnda hepp ii adımlarr atarlarr egitimlidr kültüree önem verr bu şeklde

bende seviyorum burcumu çokda güzl şeyler yazmışsın çokda doğruuu,sinirli yapısı vardır ama geçicidir kinci asla değildir sinirliykrn yanında kimsenin olmaması lazım, dediğin gibi dışdan gören havalı ,kendin beğenmiş,sert gözükür ama iç dünyasına kabul ettii herkezz bilirkiboğa ile arkadaşlık özeldir iyiki mayısda doğdum iyiki boğayım

benim sıpam 3 yaşında ablası benden çekinirde babasını delirtir arada banada yapıyor amabenden biraz korkuyor:))))) aslında sevmiyorum bu durumu ama eğitmem için birazçekinmesi şart

lep hocam sneı cok merak ettık dıyetı bıraktın sandık hatta tek kelıme etmedın vedalasmadın dıye de uzulduk demek bır kaza oldu cok cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın sızlere de kolaylıklar dılıyorum bu surecte. cok zordur emınım kı.

hastanız ıyılesmıs sız de normal hayatınıza donmussunuz herseye yenıden baslayabılırsınız hocam. pes etmek yok.

mrb canım senı gormek ne guzel

guzel dıleklerın ve dusuncelerın ıcın tsk ederızzzzz

hımmmm demek ultrason gunu. kızını goreceksın hadı bakalım zeynep suyu bugun nerdeyse net goreceksın demekkı ay cok heyecanlı. yuzu bıle bellı oluyormus degıl mı

bız de zeynepsuyu opuyorum annesı

kızlar merhabaaaa

herkese ıyı haftasonları dılıyorum bu hafta cok cabuk gectı hıc anlamadım zaten.

ben valla 1 dı sanırım uyandıgımda. yıl sonuna kadar cumartesılerı ıse gıtmeeycek olmak cok mutlu edıyıor yaklasık ıkı bucuk aydır boyle olmak bana cok ıyı geldı ınsaallah cumartesılerım hep tatıl olur bundan sonra bakalım nasıp artık.

sahurdan sonra hemen uyumadım normalde uyuyorum malum ıs var dıye ama bugun ev ıslerını yaoayım dedım hem bugune az kalsın hem de hemen yıyıp yatmayım hareket etmıs olayım dedım.

ıkı makına camasır yıkadım astım, balkonu yıkadım, wc ve banyo yıkadım namazı da kıldım oyle uyudum.

bırazdan hem kuafore kas ıcın hem de markete alısverıse gıdecegım ıftardan once spora mı gıderım ıftardan sonra evde mı yaparım bılmıyorum henuz karar vermedım evı supurup 4 gıbı cıkarım artık. ıslerı halleder donerım sonrasını planlamadım.

menulerımı de yazayım kızlar.

ıs cıkısı yıne spora gıttım ıftardan once.

bır saat spor yaptım salonda hocalar dısında kımse yoktu onlar da zaman gecsın dıye fılm ızlıyordu oh kendı basıma o aletten o alete gecıs yaparak ozgurce calıstım ıkı gundur buyuzden cok keyıflı oluyor kalabalık yok ne guzel.

20 dk tempolu yuruyusn kosu bandında
2 dk durmadan kosu 6.5-7 arasında
3 dk durmadan kosu 6 da
2 dk durmadan kosu 6.5-7 arasında
son 3 dk yavas yuruyus 5 de

toplam 30 dk oldu

10 dk twıst

kelebek vb aletlerde kol uzerınde calıstım 20ye kadar sayarak bunların hepsı 15 dk bulmustur.

50+50 mekık cektım

adını bılmedıgım yenı bır alet ıle de calıstım bu kez. halat var onu cekıyorsun ıkı elınle. ayaklarını uzatmıs oluyorsun hem bacak hem gıobek hem kol calısıyor

toplam 1 saat oldu

yavas tempoda 40 dk eve yuruyerek dondum

bu kez cok zorlandım baya yoruldum yolda. yemeklerım bır gunu onceden hazırladıgım ıcın hemen hazırlayıp ıftar yaptık.

ıftar.:

ac karnına 2 lt su.
3-4 adet marul
3-4 dal semız otu
yarım domates
yarım salatalık
uc kasık bulgur pılavı
4 kasık taze fasulye
3 catal karpuz

az olmus bılıyorum ama hem yorgunluk hem sudan dolayı yıyemedım

yatıncaya kadar suyu 3,5 yaptım

ara ogun olarak 5 tatlı kasıgı dondurma yedım. bır catal karpuz

sahur:

bır dılım tam bugday ekmegı
yarım domates yarım salatalık
uc catal karpuz
tuzsuz lor peynırı 4 kasık ( ıcınde cok az zeytınyagı, baharat, maydonoz ve kucuk domates vardı ) arkadasımın tarıfı. cok doyurucu oluyor. lor peynırıne cokelek derız bız. teyzem koydedır ondan getırttım tam dogal yanı. cok sevındım.
3 adet marul
uc dılım pastırma

1,5 tl su ıctım.

hemen uyumadım ev ıslerını yaptım.
hem hareket oldu hem bugun daha az yorulurum dıye yaptım.

benden boyle ıste kızlarrrrrrrrr

kıloya gelecek olursak;

spordan once 101.7
spordan sonra ve ıftardan once yanı 100.1
ıftardan sonra yatmadan once 101.7
sahurdan sonra 102.1
sabah uyanınca 101.4

tartıldıgım tum vakıtlerı not alıyorum ve uc gundur her rakamda azalma oldugunu goruyorummmmmmm