- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.881
oyledırler benım guzel arkadaslarımmmmm
kılon kac reyhan ?
nezaman basladın dıyete ? kac kılo verdın ?
basarılar dılıyorum ınsaallah hakkında hayırlısı olsun guzel bır unıversıte gelır ınsaallah
öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah en kısa sürede ideal kg kavuşursunn
cnm ben leslie sevmiyorum ama arada evde yada dışarda spor yapmıyorsam yapıyorumm ben enfazla 3mi yaptım 4-5 indiremedim ama faydası var herşeydenönce hareket ediyorsun terliyorsunn bizde leslie uzmanı nesli arkadaşımızzogelsin dahagüzel cevap verir amayazın leslie falan çekilmiyor anca klima açacaksın öyle yapacaksın,en güzel spor açıkhavada tempolu yürümek koşmak,birde yüzmek
hoşbuldukk ablacm evet gerçektn çekilmiyor yürümk en güzeli bncede
hoşgeldin canım .ben başak burcuyum ,doğacak olan kızım akrep olacak inşallah biraz akrepler ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
Arkadaslar beni hatirliyormusunuz bilmiyorum.Araniza katilmis cokta güzel kilo vermeye baslamistim.Dukan yapiyordum.Ailemden biri kötü bir kaza gecirdi.Malesef diyet falan hic aklima gelmedi.Verdiklerimi fazlasi ile aldim.Hastanede sürekli gevrek boyoz yedik.
Simdi malesef 71.800 oldum.Bugünle 3 gündür diyetteyim.Normal hayatima dönünce gelip yazarim sizlerden haber alirim diye düsündüm ama bir kosturmacaki sormayin ama simdi aranizdayim tekrar.Dilerim herkes istedigi kilolara yaklasmistir.
hoşgeldin canım .ben başak burcuyum ,doğacak olan kızım akrep olacak inşallah biraz akrepler ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .
geçmiş olsun canım
bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
yapcak birşeyyok çeşmi mecburuz bırakmaya gelmiyorrrherkese hayırlı cumalarr.. sabahtan beri dışarıda işlerim vardı giremedim, şu an pilim bitik vaziyette.. duygucum ve pomocum sizlere çok imreniyorum spor konusunda valla, ben iftardan sonra mutfaga çayımı almaya bile üşeniyorum gitmeye siz bir de spor yapıyorsunuz
ama iftarda ve sahurda kendime kota koyarak yiyorum yemekleri, bir de iftarla sahur arası bişey yememeye çalışıyorum, 4. gün bugun 400 gr gitti gibi duruyor bakalım hayırlısı
herkese mutlu günler, Allah tuttugunuz oruçları kabul etsinn
ben boğa eşim boğa oğum ikizlerbu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
çok çok geçmiş olsun şimdiduramlarınasıl,kg verilir önemli olan sağlık huzurrArkadaslar beni hatirliyormusunuz bilmiyorum.Araniza katilmis cokta güzel kilo vermeye baslamistim.Dukan yapiyordum.Ailemden biri kötü bir kaza gecirdi.Malesef diyet falan hic aklima gelmedi.Verdiklerimi fazlasi ile aldim.Hastanede sürekli gevrek boyoz yedik.
Simdi malesef 71.800 oldum.Bugünle 3 gündür diyetteyim.Normal hayatima dönünce gelip yazarim sizlerden haber alirim diye düsündüm ama bir kosturmacaki sormayin ama simdi aranizdayim tekrar.Dilerim herkes istedigi kilolara yaklasmistir.
kızlarrrrrrrrrr
bi kaç sayfa okudum yazdıklarınızı maşallahhhhhhh azminize bayıldım .kışın aranızda olmak istiyorum .hevesleniyorum sizi okudukça .menüleriniz sporlar falan çok iyi tebrik ederim hepinizi .
cesmi naz mezun olmuş .hyırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel hayırlı işler nasip etsin .
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler taze kan oluır
teyzeler biz yarın ayrıntılı ulrasona giricez umarım güzel haberlerle dönerim .çok heyecanlıyım .ilk defa 4d görücem kızımı .doktor amcamız güzel bi poz yakalrsa sizde gösteririz .ondan sonra bide şeker yüklemem var onuda atlatınca artık başka test kalmıcak inşallah doğumu beklicez .
bu sabah itibariyle 82 700 kiloyumkocaman bi dünya gibi hissediyorum kendimi hayatımda gördüğüm en yüksek rakam bu ki daha doğuma çok var 100 olucam gibi anlayamadığım bi şekilde hızla kilo alıyorum .hemde tatlı bile yemiyorum .sanki her yediğim bedenimde kalıyo .napalım zeynepim sağlıklı olsunda kiloyuda veririz bi şekilde .
izden haberler bu kadar Zeynepsu teyzelerine selam sölüyomuş
herkese merhaba
kızlar nasılsınızzz ben yoğunum malum sınav var:18:
inşlh şu ramazan gününde hep güzel anlar yaşarızzzzzzzzzzzz
reyhan cnm sen buraya geldin demek nasıslın güzelim inş bol bol sağlıklı kilolar verirsin tatlım
erceee, güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.. seni de Zeynep Su yu da çookkk çookkk opuyoruumm
benm burcum ikizler, ve sanırım bütün özelliklerini taşıyorumm
yapcak birşeyyok çeşmi mecburuz bırakmaya gelmiyorrr
senin önleminde güzelllmiş ama uzmanlar bi ara öğün yapın 1 meyva çok az sütlü dondurma gibi çok uzun açlık olduğu için yapılması iyimiş..
ben boğa eşim boğa oğum ikizler
çok çok geçmiş olsun şimdiduramlarınasıl,kg verilir önemli olan sağlık huzurr
cnm yüklemendee iyi geçer inşallahhh ,demek kızına gidiyorsun ultrason günleri enmutlu olduğum gün olurdu son günlerde daha sık gitceksin, umarımkızınn güzel bi poz verir.ikinizde öptümmm
iyiyim ablacm inş. bakalm :44:
ikizlerr zorr biri kararsız herkesle anlaşamz şıkırr şıkırr giyinmeyii sevrböle renkli kıyaftleri sevr takı takmayıı severr :44:
boga en sevdigim burçlardan birisi ablacm dışardan oldkça sert kmseyle muhattap olmayn insanlar olarak gözükleserde aslnda hassas şefkatli bi yapıları vardır boga kadınlarının ilkk girdigii ortamlarla asla sevilmeyen insanlardr sonradan tanıdkça seversiniz boga kadnlarını gayt çekicidrlr sözlerii iletişim çokk kuvvetli bi erkegi aglatabilirler boga kadınlarıı çokk etkileyici konuşurlar helede kırgınkn kızgınkn çock yetiştrmek konusnda birr numaralr çocuklarınıı çokk ii yetiştirirlr yaptıkları herr işin hakkını verirler boga kadnları disiplidirler yptıgı hrşeyi önemserler ve en ii şeklde yaparlar kariyr yapmak konusnda egitimde ilerii giderler çokk kültürlüdürler çokk ii eştirler dürüstlk ön planda karşıdakinee güvn verirler asla aldatmazlr kmseyi yarı yoldaa bırakmazlarr sözlerinde durmaa konusnda yine en baştadırlarr vrdigi herr sözü yerine getirirler boga kadınlarıı çokk güçlüdürlr para harcamak konusnda çok idarecilerdr birini sevdimmi onun herşeyinee katlanırlar herr durmda yaşarlar eşleryle öyle vefakarr bayanlardr çokk güvenilirdirler oglunn kaçç yaşnda ablacm eger küçkse birz huysuz :44:zorr bi çock ikizlerr erkeklerii herr durmda bakmlı olan kadınlardn hoşlanırlarr giyinmeyii çokk severler ileriyii düşünn kariyerr konusnda hepp ii adımlarr atarlarr egitimlidr kültüree önem verr bu şeklde
Arkadaslar beni hatirliyormusunuz bilmiyorum.Araniza katilmis cokta güzel kilo vermeye baslamistim.Dukan yapiyordum.Ailemden biri kötü bir kaza gecirdi.Malesef diyet falan hic aklima gelmedi.Verdiklerimi fazlasi ile aldim.Hastanede sürekli gevrek boyoz yedik.
bu aradaa hepinizn brcunu merk ettm bu konuda ilgiliymde birz :44::44:
kızlarrrrrrrrrr
bi kaç sayfa okudum yazdıklarınızı maşallahhhhhhh azminize bayıldım .kışın aranızda olmak istiyorum .hevesleniyorum sizi okudukça .menüleriniz sporlar falan çok iyi tebrik ederim hepinizi .
cesmi naz mezun olmuş .hyırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın güzel hayırlı işler nasip etsin .
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler taze kan oluır
teyzeler biz yarın ayrıntılı ulrasona giricez umarım güzel haberlerle dönerim .çok heyecanlıyım .ilk defa 4d görücem kızımı .doktor amcamız güzel bi poz yakalrsa sizde gösteririz .ondan sonra bide şeker yüklemem var onuda atlatınca artık başka test kalmıcak inşallah doğumu beklicez .
bu sabah itibariyle 82 700 kiloyumkocaman bi dünya gibi hissediyorum kendimi hayatımda gördüğüm en yüksek rakam bu ki daha doğuma çok var 100 olucam gibi anlayamadığım bi şekilde hızla kilo alıyorum .hemde tatlı bile yemiyorum .sanki her yediğim bedenimde kalıyo .napalım zeynepim sağlıklı olsunda kiloyuda veririz bi şekilde .
izden haberler bu kadar Zeynepsu teyzelerine selam sölüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?