2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım sen teravıh namazına gıdıyorsun kalabalık oruc acıyorsun gayet normal. valla bunlar ben de yok ama ben de yetısemıyorum resmen. ramazan cokn yogun oldu hepımız ıcın.

menulerın cok guzel olmus

Haklisin canim pes etmek yok.Sizlerle vadalasacak firsati malesef bulamadim,hersey cok ani oldu.ama artik aranizdayim.Bu kez insallah diledigim kiloya inicem.Sporumu düzenli yapiyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Umarim hep beraber inceliriz.

basarılar dılıyorum lep hocam.

sızı gormek guzel. ınsaallah artık daha fazla aramızda olabılırsınız malum okul da tatıl oldu

ya canım anlamadım neden oyle olmus kı.

doktora mı gıtsen acaba bılemedım valla

tercıh bıtsın de yenıden sarılırsın dort elle. takma kafana.

eeeeeee nasılmıs ıkızler anlat bakalım ?

bnde öyle düşünüyorm bakalm ikizlerr herşeydn kolyca memnun olamayan insnlrla birz zorr anlaşn gelecegi düşünn kariyerr konusnda ilerii adım atar hepp ikizlr kadını snra kıskançç bişiye kıznca onuu günlerce uzatır trip tavr yapr nazlanır sürkli bu şeklde genl olarak

bugune gelecek olursam

bugun spor yapmadım evde yıne ıslerım vardı onları yaptım. bolca cevız kırdım hatta kırırken elımı kabugu ıle baya bır kestırdım koyden gelen peynırı de guzelce tuzladım kaplara boldum mutfagı ve oturma odasını supurdum ve baya bır utu yaptım kıtap okudum tv ızledım boyle gectı gunum.

zaten 1 de uyandım.

menum:
ac karnına 1.5 lt su
ıkı adet kuru hurma
bır kucuk kase mercımek corbası. kendım yaptım ıcıne patates ve un koymadım ınsulın dırencını bunlar yukselttıgı ıcın. ılk kez denedım ama tadı cok da guzel olmus
bır bardak bol lımonlu maden suyu
6 adet uzum
3 adet cıg kofte bol marul ıle
yemek tabagı kadar salata
balık ızgara yaptırdı esım balıkcıda ama zorla yedım resmen avcum kadar balıgı.

mıdem kuculmustu uzun zamandır. ama ramazanda ıyıce kuculdu balıgı cok zorla yedım

ara: acık sekersız cay, lımonlu maden suyu

belkı bır nektarın yerım ve on ıkıye gelırken uyurum

menumu guncelleyım.

nektarın yemedım ıftardan sonrakı arada. onıkıye gelırken uyudum su 3,5 lt oldu toplam.

sahur: ılk defa dun ıftarda bıraz fazla olmus oldu menum. cok az yıyorum buaralar. hemen fazla geldı oyuzden sahurda bırsey yemek ıstemedım sırf metabolızma calıssın ve yarın mesaı olacak gun boyu ayaktayım dıye yedım.

bır adet hurma
ıkı zeytın
yarım domates
yarım salatalık
ıkı cevız
bır nektarın
bır bardak sut
ıkı kasık yogurt

hem saglıklı hem hafıf oldu. 2 lt su ıctım

namazdan sonra uyuyamadım sanırım 5 ı buldu daldıgım. ve 6 bucukta tekrar uyandım malum ıs. basladı benım 5 saatlık uykulu gunlerım basladı cumartesıye kadar anlayacagınız.

benım degısır bazen memnun olmam bazen de her sarta her ınsana uyum saglayan bırıyımdır. ınsanlar ıle kolay anlasırım karıyer konusunda ıdealıst olmusumdur ama cok da degıl hele kı bu yaslarda artık hıc umursamaz oldum kıskanclık vardır ama kımsenın sahıp oldugu seylerı kıskanmaz haksız yere verılen deger, maddıyat, konum bazen kıskanclık olur kıncılıgım vardır kırılganlıgım coktur barıssam bıle ıcımde kırıklık hep kalır ama gunlerce uzatan bırı degılımdır ıcımde yasarım evet gunlerce yıllarca surer belkı ama ıcımde yasarım nazlanmayı sımartılmayı cok sever

sanırım yazdıkların arasında en cok tutan % 100 tutan nazlanmak. onun dısındakıler pek dogru degıl bakacak olursak.

gunaydınnnnnnnnnnnn

ıyı haftalar olsun hepımızeeeeeeee

umarım hepınızın haftasonu guzel gecmıstır ben ıse koyulayım yenıden gelırım. opuyorum hepınızı guzel arkadaslarımmmmmmmm

günaydın hayırlı,sağlıklı,mutlu haftalarr

bugün keyfim hiç yok yorgunum ,3.5 saatlik uykuyla duruyorum,regliyim ee böyle oluncada acayip sinirliyim..

herkese yeni haftadan bol güzel haberler almak dileğiyle iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr

günaydın hayırlı,sağlıklı,mutlu haftalarr

bugün keyfim hiç yok yorgunum ,3.5 saatlik uykuyla duruyorum,regliyim ee böyle oluncada acayip sinirliyim..
günaydın cnm bende regly bugün 3.cü günüm ama inan ki erbat haldeyim yorgunluk halsizlik hepsi var
umarım çabuk atlatırsın bu halini

kızlar cızelgeyı ogleden sonra ya da ıftardan sonra yaparım bugun baya yogunum. ayrıca bıldırımler de gecıkebılır zaten.

ben kactım

regli günleri benim için bayramdır cemremm bi pko lu olaraksadece oruçlardaa üzülüyorum kaçırıyorum günlerimi diye elbette telafi etcem inşallah ama bu güzel aydan daha az yararlanmak üzüyor beni

benim derdim uyku kimse benim uykumu ellemesindünyanın en kötü insanı olurum dün birde müsafir vardı sabah erkenkalktım vee taa ertesi gün sabah ezandan sonra uyudum totelde 3.5 saatyani

sen regliden böylesin demek umarım sende çabucak atlatırsın

aynen cnm oruçtan olmak üzüyo beni de
ay hiç sorma ben çok zorluk yaşıyorum bu dönemde bu ay bide çok fazla adet oluyorum ya yerimden kalkamadığım anlar oluyo düşün yani:26:
ama ne yapalım elbet bende 9 ay regly olmadığım bi dönem görürüm inş
cnm ya 3,5 saat ne demek hiç kimew yeter ki sana yetsin sende bbi de maşalalh oğluş var sende ne derman kalır
inş bugün biraz daha ii hissedersin kendini..

ayy senin hamile haberin pomonun hamile haberi beni zaten çok mutlu etcekk çekecez halayları inşallahhh,duaM kabul olur inşallahhh şu mubarek ayın yüzü suyu hörmetineee en kısa sürede karınızda bebek olur inşallahh ve hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallahhhhhh AMİN.

İNŞ. CEMREM..

Günaydın kızlar, sonunda evime dönmüş olmanın mutluluğu içindeyim. İngiltere gezimiz, güzel, faydalı, yoğun ve yorucuydu. İşle gezi bir arada pek olmuyor bir kez daha anladık. Sadece gezmek için gidince çok daha güzel oluyor Buna da şükür.
İngiltere'den tabiki kilo alarak döndüm. Sürekli ekmek arası (sandviç tarzı şeyler), kızartma ve fast food yedik. İngilizlerin doğru dürüst bir yemek kültürleri yok zaten, en meşhur yiyecekleri fish & chips o da balık ve patates kızartması işte. Toplantı zamanlarında paso oturduk ama toplantılardan sonra epey yürüyerek gezdik. O yüzden korktuğum kadar kilo almamışım.
Alışveriş neredeyse yapmadım, sadece parfüm aldım iki şişe o çok iyi oldu Bir de tabi çikolata bolca Türkiye'de 250 TL civarı olan parfümü 95 TL'ye aldım
Hepinizi çok özledim, şimdi geçmişe dalayım hızla, bakalım neler kaynamış ben yokken

amanın nesli gelmişşşş hoşgelmiş sefalar getirmiş gelirken bize ne getirmişş

Canııımmmmm, çikolata getirdim gel yiyelim beraber Zaten ben kilo alıp geldim, şimdi accık dikkat etmem lazım. Geçmişe dalamadım daha, önce kilo bildirimimi yaptım. Pomonun çizelgesinde gördüğüm rakam doğru mu? İnanamadım, 41 kere maşallah, Bu kız bugün yarın 2'li rakamlara iner valla
Sen nasılsın canım? Regl olmuşsun, gözün aydın, hiç sıkma canını, sen bana derdin ya iyi bir şey mutlu olmak lazım diye. Sebep ne olursa olsun şükretmek lazım Ben de bugün yarın bekliyorum regl olmayı.
Duygucum İzmir kaynıyor resmen yaaaa. Perişan oldum gelir gelmez. Klima da yok evde, bu hafta almayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı, klimasız geçmez bu yaz geçmeeeezz..

Ayyyy geçmişe bak bak bitmez Kısaca gördüğüm kadarıyla Çeşmi dönmüş, Lep dönmüş, kızlar hoşgeldiniz diyorum ikinize de. Çeşmicim mezun olmuşsun, hayırlı olsun, iş hayatında başarılar dilerim Zor günler geride kaldı inşallah Nişanlanmışsın da Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlu olun canım
Lep sanırım akraban trafik kazası geçirmiş, çoookkk geçmiş olsun. Şimdi herşey yolundadır umarım.
Bunun haricinde herkes ramazan koşturmacasında anladığım kadarıyla. Hepinize maşallah diyorum, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, ramazan su gibi akıp geçsin inşallah
Atladığım birşeyler varsa kusura bakmayın ne olur.

ha ha nedense içimden alaman püsküsü demekgeldiieskiden bayılırdık yurtdışından gelen akrabağlarımız getirirdi kapışırdık :))) valla ş uan evinin mutfağında buzdolabının içinde olmak isterdimmm:))))
pomo aldı başını gidiyor hergün müjdeli haber almaya alıştımm görsen saat 7 gelince gözüm telefondaa:)))
izmir kaynıyordu dün bugün esiyor yinee ama klima almanıza çok sevindim şimdiden hayırlısı olsunnn
bana gelirsek yorgun,uykusuzzz ama seni gördüm birde pomoyla biraz sohbet ettik iyiyim şimdiii,bu arada metabolizmanahayranım ben olsam 70kg olurdumm:))))

bu arada resimler çekildiysen görmekmutlu eder bizi tekrar hoşgeldin..

amin canımmm geçiyor zaten bak bir hafta gitti bileee