- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.921
iyi geceler canlar müzik dinleyip forum da takılmak yada bişeyler okumak ayyy huzur istiyorum. Özlemişim kendime zaman ayıramıyorum Ramazan hep koşturmacayla geçiyor. Sahur ve iftar menümü yazayım çıkarım iyi gecelerrrr
Sahur: 1 yumurta 3 dlm sucuk, domates, 1 dlm karpuz, çay, 2 dlm kepekli peksimet ekmek
İftar: 1 küçük kase tarhana çorbası, 5 kaşık etli türlü, 1 kase yoğurt, 3 dlm kepek ekmeği
Ara: 2 dlm karpuz, çay
Su 2 lt oldu yatıncaya kadar belki lt daha içerim
blmm öyle hissettm
menülr berbat sporda yapmıyorum bu aralar tercih zamanı o kadr kararsızımki kafama takıyorm o yüzden yiyorm yani bol bol
Haklisin canim pes etmek yok.Sizlerle vadalasacak firsati malesef bulamadim,hersey cok ani oldu.ama artik aranizdayim.Bu kez insallah diledigim kiloya inicem.Sporumu düzenli yapiyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Umarim hep beraber inceliriz.
Kizlar sacma sapan bi durum yasiyorum bula bula kiyamadigim ramazanimi buldu neyse anlatayim d.k.h sali gunu bitti regliyi bekliyordum cuma afadersiniz damla damla geldi ama minicik orucum bozuldu buyuk bir ihtimalle ama icin rahat etmedi bozmadim normalde ilk gun bile olsa hatri sayilir yogunlukda gelen reglim boyle yapti neyse cuma gecesi damladan daha buyuk gelince cumartesi oruc tutmadim ama nerdiyse hic gelmedi gitti koca gun sinir oldum dunden bugune gelmeyince az once gusul aldim birseyde yememistim simdi ALLAH kabul ederse orucluyum hic boyle birsey basima gelmemisti sinir oldum neden boyle oldugunu ben anlamadim siz anladinizmi ?
tercıh bıtsın de yenıden sarılırsın dort elle. takma kafana.
eeeeeee nasılmıs ıkızler anlat bakalım ?
bugune gelecek olursam
bugun spor yapmadım evde yıne ıslerım vardı onları yaptım. bolca cevız kırdım hatta kırırken elımı kabugu ıle baya bır kestırdım koyden gelen peynırı de guzelce tuzladım kaplara boldum mutfagı ve oturma odasını supurdum ve baya bır utu yaptım kıtap okudum tv ızledım boyle gectı gunum.
zaten 1 de uyandım.
menum:
ac karnına 1.5 lt su
ıkı adet kuru hurma
bır kucuk kase mercımek corbası. kendım yaptım ıcıne patates ve un koymadım ınsulın dırencını bunlar yukselttıgı ıcın. ılk kez denedım ama tadı cok da guzel olmus
bır bardak bol lımonlu maden suyu
6 adet uzum
3 adet cıg kofte bol marul ıle
yemek tabagı kadar salata
balık ızgara yaptırdı esım balıkcıda ama zorla yedım resmen avcum kadar balıgı.
mıdem kuculmustu uzun zamandır. ama ramazanda ıyıce kuculdu balıgı cok zorla yedım
ara: acık sekersız cay, lımonlu maden suyu
belkı bır nektarın yerım ve on ıkıye gelırken uyurum
bnde öyle düşünüyorm bakalm ikizlerr herşeydn kolyca memnun olamayan insnlrla birz zorr anlaşn gelecegi düşünn kariyerr konusnda ilerii adım atar hepp ikizlr kadını snra kıskançç bişiye kıznca onuu günlerce uzatır trip tavr yapr nazlanır sürkli bu şeklde genl olarak
günaydın cnm bende regly bugün 3.cü günüm ama inan ki erbat haldeyim yorgunluk halsizlik hepsi vargünaydın hayırlı,sağlıklı,mutlu haftalarr
bugün keyfim hiç yok yorgunum ,3.5 saatlik uykuyla duruyorum,regliyim ee böyle oluncada acayip sinirliyim..
herkese yeni haftadan bol güzel haberler almak dileğiyle iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr
günaydın cnm bende regly bugün 3.cü günüm ama inan ki erbat haldeyim yorgunluk halsizlik hepsi var
umarım çabuk atlatırsın bu halini
aynen cnm oruçtan olmak üzüyo beni deregli günleri benim için bayramdır cemremm bi pko lu olaraksadece oruçlardaa üzülüyorum kaçırıyorum günlerimi diye elbette telafi etcem inşallah ama bu güzel aydan daha az yararlanmak üzüyor beni
benim derdim uyku kimse benim uykumu ellemesindünyanın en kötü insanı olurumdün birde müsafir vardı sabah erkenkalktım vee taa ertesi gün sabah ezandan sonra uyudum totelde 3.5 saatyani
sen regliden böylesin demek umarım sende çabucak atlatırsın
aynen cnm oruçtan olmak üzüyo beni de
ay hiç sorma ben çok zorluk yaşıyorum bu dönemde bu ay bide çok fazla adet oluyorum ya yerimden kalkamadığım anlar oluyo düşün yani:26:
ama ne yapalım elbet bende 9 ay regly olmadığım bi dönem görürüminş
cnm ya 3,5 saat ne demek hiç kimew yeter ki sana yetsin sende bbi de maşalalh oğluş var sende ne derman kalır
inş bugün biraz daha ii hissedersin kendini..
amanın nesli gelmişşşş hoşgelmiş sefalar getirmiş gelirken bize ne getirmişş
ha ha nedense içimden alaman püsküsü demekgeldiieskiden bayılırdık yurtdışından gelen akrabağlarımız getirirdi kapışırdık :))) valla ş uan evinin mutfağında buzdolabının içinde olmak isterdimmm:))))Canııımmmmm, çikolata getirdim gel yiyelim beraberZaten ben kilo alıp geldim, şimdi accık dikkat etmem lazım. Geçmişe dalamadım daha, önce kilo bildirimimi yaptım. Pomonun çizelgesinde gördüğüm rakam doğru mu? İnanamadım, 41 kere maşallah, Bu kız bugün yarın 2'li rakamlara iner valla
Sen nasılsın canım? Regl olmuşsun, gözün aydın, hiç sıkma canını, sen bana derdin ya iyi bir şey mutlu olmak lazım diye. Sebep ne olursa olsun şükretmek lazımBen de bugün yarın bekliyorum regl olmayı.
Duygucum İzmir kaynıyor resmen yaaaa. Perişan oldum gelir gelmez. Klima da yok evde, bu hafta almayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı, klimasız geçmez bu yaz geçmeeeezz..
Ayyyy geçmişe bak bak bitmezKısaca gördüğüm kadarıyla Çeşmi dönmüş , Lep dönmüş , kızlar hoşgeldiniz diyorum ikinize de. Çeşmicim mezun olmuşsun, hayırlı olsun, iş hayatında başarılar dilerim Zor günler geride kaldı inşallah Nişanlanmışsın da Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlu olun canım
Lep sanırım akraban trafik kazası geçirmiş, çoookkk geçmiş olsun. Şimdi herşey yolundadır umarım.
Bunun haricinde herkes ramazan koşturmacasında anladığım kadarıyla. Hepinize maşallah diyorum, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, ramazan su gibi akıp geçsin inşallah
Atladığım birşeyler varsa kusura bakmayın ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?