- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.941
neslicim pomonun selamıvar gircek az sonra birdeonun ağzından dinle gerçi ağzı kapanmıyor mutlulukdan maşallahhh
Ayyy gelsin gelsin, valla nasıl mutlu oldum anlatamamİstikrarlı bir şekilde başlamıştı da böyle devam etmesi ve meyvelerini de toplaması müthiş bir şey
Metabolizmam konusunda kesinlikle haklısınız kızlar, bunun başka açıklaması yok, bu açıdan şanslıyım. Biraz da boğazımı tutsam iyi olacak ta nerdeee.. Fotoğraf çekildik bolca, facebook'a koyacağım ama daha bilgisayara aktaramadım, ilk fırsatta yapacağım.
BAk ortalama 16-17 saat açlık üstüne çalışma,üstüne yürüyor spor yapıyor evde yemek hazırlıyor oruç açıyor maşallahhhyaaa acayip hırlandı
Tebrik ederim valla, ben bu havalarda değil spor yapmak kıpırdayamıyorum bile. Üstüne bir de oruç. Pomoyu hiç bu kadar hırslı görmemiştik galiba, hedefe kadar koşar gibi geldi bana
bayrama kadar 95kg olabilir
gerçekden çok hırslı birde şu 103kg da takılıp kalma olayınıkırdısonunda dahada hırslı bugün yarın 99 kg küsuru görebilirizz buarada bende bir inceldimhergün spor yapıyorum göbek azaldı simitlerim azaldı ben kendimde fark ediyorum eşimde diyorrr .oruçlarda dışarda spor yapamadım ama evde bir takım şeyler yaptım mesela adımlarıhergün çoğalttım tabi fazla yüklenmiyorum bölgesel hareketler yapıyorum şimdi regl oldum dışarda sporumuyine yapcamm
Ayyyy geçmişe bak bak bitmezKısaca gördüğüm kadarıyla Çeşmi dönmüş , Lep dönmüş , kızlar hoşgeldiniz diyorum ikinize de. Çeşmicim mezun olmuşsun, hayırlı olsun, iş hayatında başarılar dilerim Zor günler geride kaldı inşallah Nişanlanmışsın da Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlu olun canım
Lep sanırım akraban trafik kazası geçirmiş, çoookkk geçmiş olsun. Şimdi herşey yolundadır umarım.
Bunun haricinde herkes ramazan koşturmacasında anladığım kadarıyla. Hepinize maşallah diyorum, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, ramazan su gibi akıp geçsin inşallah
Atladığım birşeyler varsa kusura bakmayın ne olur.
ayy senin hamile haberin pomonun hamile haberi beni zaten çok mutlu etcekk çekecez halayları inşallahhh,duaM kabul olur inşallahhh şu mubarek ayın yüzü suyu hörmetineee en kısa sürede karınızda bebek olur inşallahh ve hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallahhhhhh AMİN.
İNŞ. CEMREM..
herkese yeni haftadan bol güzel haberler almak dileğiyle iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr
günaydın cnm bende regly bugün 3.cü günüm ama inan ki erbat haldeyim yorgunluk halsizlik hepsi var
umarım çabuk atlatırsın bu halini
Günaydın kızlar, sonunda evime dönmüş olmanın mutluluğu içindeyim. İngiltere gezimiz, güzel, faydalı, yoğun ve yorucuydu. İşle gezi bir arada pek olmuyor bir kez daha anladık. Sadece gezmek için gidince çok daha güzel oluyorBuna da şükür.
İngiltere'den tabiki kilo alarak döndüm. Sürekli ekmek arası (sandviç tarzı şeyler), kızartma ve fast food yedik. İngilizlerin doğru dürüst bir yemek kültürleri yok zaten, en meşhur yiyecekleri fish & chips o da balık ve patates kızartması işte. Toplantı zamanlarında paso oturduk ama toplantılardan sonra epey yürüyerek gezdik. O yüzden korktuğum kadar kilo almamışım.
Alışveriş neredeyse yapmadım, sadece parfüm aldım iki şişeo çok iyi oldu Bir de tabi çikolata bolca Türkiye'de 250 TL civarı olan parfümü 95 TL'ye aldım
Hepinizi çok özledim, şimdi geçmişe dalayım hızla, bakalım neler kaynamış ben yokken
ha ha nedense içimden alaman püsküsü demekgeldiieskiden bayılırdık yurtdışından gelen akrabağlarımız getirirdi kapışırdık :))) valla ş uan evinin mutfağında buzdolabının içinde olmak isterdimmm:))))
pomo aldı başını gidiyor hergün müjdeli haber almaya alıştımm görsen saat 7 gelince gözüm telefondaa:)))
izmir kaynıyordu dün bugün esiyor yinee ama klima almanıza çok sevindim şimdiden hayırlısı olsunnn
bana gelirsek yorgun,uykusuzzz ama seni gördüm birde pomoyla biraz sohbet ettik iyiyim şimdiii,bu arada metabolizmanahayranım ben olsam 70kg olurdumm:))))
bu arada resimler çekildiysen görmekmutlu eder bizi tekrar hoşgeldin..
amin canımmm geçiyor zaten bak bir hafta gitti bileee
neslicim pomonun selamıvar gircek az sonra birdeonun ağzından dinle gerçi ağzı kapanmıyor mutlulukdan maşallahhh
Maşallah canım yaa, sen de zaten 64'ü görmüştün, bir de sıkılaşma olunca taş gibi olmuşsundurBen yayıldım valla. Sizleri gördükçe kendimden utanıyorum ama yapacak bir şey yok. En azından sağlıklı kilo sınırı içindeyim diye şükrediyorum, ne yapayım. Size ne oldu böyle bilmiyorum, yazın sıcağında bu azim, hayretler içinde kaldım
Canııımmmmm, çikolata getirdim gel yiyelim beraberZaten ben kilo alıp geldim, şimdi accık dikkat etmem lazım. Geçmişe dalamadım daha, önce kilo bildirimimi yaptım. Pomonun çizelgesinde gördüğüm rakam doğru mu? İnanamadım, 41 kere maşallah, Bu kız bugün yarın 2'li rakamlara iner valla
Sen nasılsın canım? Regl olmuşsun, gözün aydın, hiç sıkma canını, sen bana derdin ya iyi bir şey mutlu olmak lazım diye. Sebep ne olursa olsun şükretmek lazımBen de bugün yarın bekliyorum regl olmayı.
Duygucum İzmir kaynıyor resmen yaaaa. Perişan oldum gelir gelmez. Klima da yok evde, bu hafta almayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı, klimasız geçmez bu yaz geçmeeeezz..
BAk ortalama 16-17 saat açlık üstüne çalışma,üstüne yürüyor spor yapıyor evde yemek hazırlıyor oruç açıyor maşallahhhyaaa acayip hırlandı
Ayyy gelsin gelsin, valla nasıl mutlu oldum anlatamamİstikrarlı bir şekilde başlamıştı da böyle devam etmesi ve meyvelerini de toplaması müthiş bir şey
Metabolizmam konusunda kesinlikle haklısınız kızlar, bunun başka açıklaması yok, bu açıdan şanslıyım. Biraz da boğazımı tutsam iyi olacak ta nerdeee.. Fotoğraf çekildik bolca, facebook'a koyacağım ama daha bilgisayara aktaramadım, ilk fırsatta yapacağım.
bayrama kadar 95kg olabilir
gerçekden çok hırslı birde şu 103kg da takılıp kalma olayınıkırdısonunda dahada hırslı bugün yarın 99 kg küsuru görebilirizz buarada bende bir inceldimhergün spor yapıyorum göbek azaldı simitlerim azaldı ben kendimde fark ediyorum eşimde diyorrr .oruçlarda dışarda spor yapamadım ama evde bir takım şeyler yaptım mesela adımlarıhergün çoğalttım tabi fazla yüklenmiyorum bölgesel hareketler yapıyorum şimdi regl oldum dışarda sporumuyine yapcamm
hayırlı günler kızlarr :)
gündür giremedim hafta sonunu bağda geçirdik dün gece geldik bağda olunca haliyle menüler biraz fazla oldu
kg bildirimi yapacağım ama hangi saattekini esas almak lazım onu bilemedim bu saatlerde almak lazım sanırım çünkü sahurdan bu vakte kadar geçen süre akşamda sabaha geçen süre kadar değilmi
hayırlı gunler
baya yogun olmus feslıcıgım. ıyısındır ınsaallah demek bagdaydınız ay ben cok severım boyle yerlerı. gecen yıl boyle pıknık alanında ıftar yapıyordum ısyerınden her hafta bır kısı ıftar yapıyordu orda. nekadar guzel oluyordu bu yıl yapmıyoruz bırcok sebeplerden oturu.
bu saatlerdekı kılon dogru olabılır tam ıftardan oncekı cok su kaybından tam dogru olmayabılır sabahkı de henuz sahurun etkısı ıle tam dogru olmayabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?