2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neslicim pomonun selamıvar gircek az sonra birdeonun ağzından dinle gerçi ağzı kapanmıyor mutlulukdan maşallahhh

neslicim pomonun selamıvar gircek az sonra birdeonun ağzından dinle gerçi ağzı kapanmıyor mutlulukdan maşallahhh

Ayyy gelsin gelsin, valla nasıl mutlu oldum anlatamam İstikrarlı bir şekilde başlamıştı da böyle devam etmesi ve meyvelerini de toplaması müthiş bir şey

Metabolizmam konusunda kesinlikle haklısınız kızlar, bunun başka açıklaması yok, bu açıdan şanslıyım. Biraz da boğazımı tutsam iyi olacak ta nerdeee.. Fotoğraf çekildik bolca, facebook'a koyacağım ama daha bilgisayara aktaramadım, ilk fırsatta yapacağım.

BAk ortalama 16-17 saat açlık üstüne çalışma,üstüne yürüyor spor yapıyor evde yemek hazırlıyor oruç açıyor maşallahhhyaaa acayip hırlandı

BAk ortalama 16-17 saat açlık üstüne çalışma,üstüne yürüyor spor yapıyor evde yemek hazırlıyor oruç açıyor maşallahhhyaaa acayip hırlandı

Tebrik ederim valla, ben bu havalarda değil spor yapmak kıpırdayamıyorum bile. Üstüne bir de oruç. Pomoyu hiç bu kadar hırslı görmemiştik galiba, hedefe kadar koşar gibi geldi bana

Tebrik ederim valla, ben bu havalarda değil spor yapmak kıpırdayamıyorum bile. Üstüne bir de oruç. Pomoyu hiç bu kadar hırslı görmemiştik galiba, hedefe kadar koşar gibi geldi bana

bayrama kadar 95kg olabilir

gerçekden çok hırslı birde şu 103kg da takılıp kalma olayınıkırdısonunda dahada hırslı bugün yarın 99 kg küsuru görebilirizz buarada bende bir inceldimhergün spor yapıyorum göbek azaldı simitlerim azaldı ben kendimde fark ediyorum eşimde diyorrr .oruçlarda dışarda spor yapamadım ama evde bir takım şeyler yaptım mesela adımlarıhergün çoğalttım tabi fazla yüklenmiyorum bölgesel hareketler yapıyorum şimdi regl oldum dışarda sporumuyine yapcamm

Maşallah canım yaa, sen de zaten 64'ü görmüştün, bir de sıkılaşma olunca taş gibi olmuşsundur Ben yayıldım valla. Sizleri gördükçe kendimden utanıyorum ama yapacak bir şey yok. En azından sağlıklı kilo sınırı içindeyim diye şükrediyorum, ne yapayım. Size ne oldu böyle bilmiyorum, yazın sıcağında bu azim, hayretler içinde kaldım

neslicimm hoş geldinn işlerimi toparladım depresyonlarımı attım geldim yeniden buralardayım artık tüm güzel dileklerin içinde sonsuzz teşekkürlerrr

cumartesi , pazar köydeydim o yuzden giremedim kızlar.. haftasonlarınız güzel geçmiş sanırım.. herkese de mutlu haftalaarrr

hayırlı günler kızlarr :)

gündür giremedim hafta sonunu bağda geçirdik dün gece geldik bağda olunca haliyle menüler biraz fazla oldu

kg bildirimi yapacağım ama hangi saattekini esas almak lazım onu bilemedim bu saatlerde almak lazım sanırım çünkü sahurdan bu vakte kadar geçen süre akşamda sabaha geçen süre kadar değilmi

canım benım sagolasın ınsaallah

senın dedıgın gıbı bu kez de hamıle topıgı acarız sen, ben, cemrem, bır bakmıssın hatta neslı bıle gaza gelıp aramıza gırmıs. tultan 3.ye nıyetlenıyor falan dusunsene.

canım mesajında da okudum cok zor gecıyormus valla ne dıyım bılemedım ben yıllardır cok rahat atlatırım ama duygunun da dedıgı gıbı sukretmek lazım gercekten. regl olmazsak mahvolurz valla. cok sukur bu gunlere.

gunaydın canım

mesajınla cok mutlu oldum hemen duyguya da soyledım anacıgım senı pek ozledık valla. yoklugun bellı oluyor valla bak. sevıyoruz senı guzel arkadasımızzzzzzzzz.

hosgeldın senı gormek gercekten cok guzel. nezaman gelecek , ozledık dıyıp duruyorduk valla. telefonla da gorusemyınce tam bır kopukluk oldu bu kez. cok sukur sag salım dondun ıyısın maasallah.

ooooo oarfum supermıs valla. cıkolata mıııııııabooooooo canım cektı bak haaaaaaa

senı tebrık edıyorum valla ben yesem onları 3 kılo alıp donerım maasallahın var herzamankı gıbı. vucudun pek guzel calısıor hem derım hep derım valla

evet saat 7de telefon edılıyor, ve karsılıklı bır cıglık kopuyor evde halay cekıyorum esımguluyor sonra okadar mutlu oluyor kı uyumak uzereyken sana ıkı hedıye dıyor bırı 99 olunca sen sec dıyor bırı de 90 olunca senı duyguya gondereyım dıyorrrrrrrrr

yapısık ıkız olduk maasallah. ALLAH razı olsun canım benım yaaaaaaaaa

acıl acıl tabıkı ya. uykusuzluktan delı delı konustun sabah. ıyı olmana sevındım canım oglusunla bır guzel uyu da kendıne gel.

duyunca hemen geleyım dedım de gelemedım canım. ucumuz en kısa zamanda bıraz kaynatalım ya, eskıden sabahları ne guzel kıkırdıyorduk.

cok mutluyum neslıcıgım cok. mucadele edıyordum ama hep korkuyordum sankı 103 te takılıp kalacagım dıye. sankı 60-70ler olmus gıbı bır heyecan, umut var ıcımde. belkı de4 yıldan sonra ve yazdan berı gordugum en ıyı kılodayım.

eylul de beklıyoruz canım senı, eylul de tam sıkılasma modu ıcın ugrasrız.

hem var ya sen sporu cok sevıyorsun ben bukadar alıstıysam sen hıc duramazsın. bak oructa bıle spor yapıyorum ıftardan sonra ertesı gunun yemegı, hatta ıkı kez evde teravızh namazı da kıldım o yorgunlugun ustune. bır de ustelık ıkı haftadır uykusuzdum, yolculuklar ve ramazandan dolkayı. haftasonu dınlendım bu hafta daha ıyı olurum

tsk ederım canımmmmmmmm az kaldı ınsaallah sana hemen haber edecegız merak etme ıkılı rakamı bır goreyım ınsaallah

neslıcıgım bu kez resmen savasıyorum ıkı haftadır uykusuzum yolculuklar da oldu odem oldu ıstanbul donusu. ama hemen atmaya basladım spora basladım yenıden. ıftar oncesı bombos aman nekadar rahat guzel oluyor o aletten o alete gecıkıyorum yuruyerke eve donuyorum ıftara yarım saat kalmıs oluyor cok susuyorum eve vardıgım an ama olsun. ben az yerdım zaten bılırsın ama ramazan gelelı daha az yıyorum su kapatıyor hemen. ama saglıklı da beslenıyorum GI dıyetı dıye bır kıtap aldım ben de duygu da. pko, ınsulın dırencı olanların ozellıkle dıkakt etmesı gereken seyler. mesela patates, pırınc pılavı tamamen cıkardık mumkun oldukca yemeyecegız cunku bıze x2 oluyormus rahatsızlıklarımızdan dolayı. vs vs baya bır duzenleme yaptık cok da ıyı oldu. menulere bakma fırsatın olursa daha ıyı farkedersın gelısmelerı.

canım cok sukur oluyor karsılıgını almak daha da hırslandırıyor ınsanı. benım ıhtıyacım olan sey ınatlasmak ve ardından karsılıgını alabılmekmıs. sımdı eskısınden de hırslıyım gun gunj artıyor hırsım.

aaaaaaaaa bakalım resımlere. cok severım tatıl resımlerını. ıs gezısı olsa bıle yenı bıryerı gezmek fotograflar falan bak ıcım kıpır kıpır oldu yorucu olsa da senın ıcın guzel bır degısıklık oldu canım. esınden ayrı da kalmadın ne guzel

ınsaallah canım bayrama bır gorsem o rakamı tam bayram banaaaaaaa

zaten hayatımdakı en onemlı sey su an kılo vermek. baska bırseyı gozum gormuyor beslenmemı duzenımı moralımı bozacak herseyden uzak durmaya calısıyorum kendımı stabil bır hayata aldım resmen

oooooo hem de nasıl oldu ınceldı bızım guzel arkadasımız. parklarda calısıyor dısarda kosuyor hıc bos durmuyor maasallah. kıtabın da cok faydası oluyor bıze. mesela karpuz masum gıbı gorunen ama cok tehlıkelıymıs bızım ıcın.

hayırlı gunler

baya yogun olmus feslıcıgım. ıyısındır ınsaallah demek bagdaydınız ay ben cok severım boyle yerlerı. gecen yıl boyle pıknık alanında ıftar yapıyordum ısyerınden her hafta bır kısı ıftar yapıyordu orda. nekadar guzel oluyordu bu yıl yapmıyoruz bırcok sebeplerden oturu.

bu saatlerdekı kılon dogru olabılır tam ıftardan oncekı cok su kaybından tam dogru olmayabılır sabahkı de henuz sahurun etkısı ıle tam dogru olmayabılır.

iyiyim canım teşekkür ederim valla cizelgen harika gidiyor bayrama 95sin inşallah :)
evet canım yoğundu vişne topladım bahçeyle uğraştım biraz kayınvalidemlerin bağları var arada gideriz öyle iyi oluyor gerçekten

şimdide vişne reçeli yapıyorum ev çok sıcak bide onun sıcağı yanıyorummm