2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

reyhancım teşekkür canım uzun uzun yazmışsın .benimle ilgili analizlez yüzde yüz doğru canım sanırım tam başak kdınıyım .güzel dileklerin içinde teşekkür canımmm .özellikle annesine düşkün kısmına bayıldım çünki büyük kızım tam bir baba aşığı bari zeynep bana düşkün olsunda beraberlik olur evde
doktora gideceğim gece eşimle birlikte uyuyamıyoruz duygucum böle garip bi sevinç telaş bide huzursuzluk oluyo bende .mutlaka bir iki civilcem çıkıyo o gece .evet çok güzel geçti allah şükürler olsun .zeynepim çok sağlıklı maşaallah bu sefer ayrıntılıyı prof yaptı .epey baktı inceledi ölçtü tartı çok farklıydı .3 tane pozumuz var duygu teyzecimmmm.ablası bilgisayara yüklerse inat etmezse sizlere gösteririm resimlerei malum ben beceremiyorum o işleri

evet filiz teyze bu sefer net gördük 4 boyutlu inanılmaz bişey .sanki doğmuş gibi hissettim .evet yüzü burnu çok net teyzesi

canım arada olur olur öle reglde sapmalar .eğer çok tekrarlarsa doktora gidersin ama bi kaç ay bak bakalım periyodun nasıl ilerlicek ben sorun olacağını zannetmiyorum canım
inşallah cemrecim dualarım hep sizinle inanki hatta doğum anında aklımdan sizi geçircem .burada bi arkadaş tam doğumanında benim için de dua etmiş saoğlsun şimdi bende başkaları için duacıyım inşa rabbim kabul eder üzülme ümitsizliğe kapılma olacak yeteki inan canımm
neslicim hoşgeldiiinnnnnnnn .parfümlerini iyi günlerde kullan canım misss misss .çikolatalı da az ye bak sonra duygu cısss der

inşalahhh filizcim canı gönülden aminnnnn diyorum dualarına .
çizelgen hayırlı olsun canım az kaldı 2 li rakamlara maşallahhh arkadaşıma

AMANIN ÇOK GÜZEL OLUR

NEYSEKİ KEYFİM YERİNDE,
BAKALIM BUGÜN MÜJDELİ HABER GELCEKMİ O SAATLERDE BENDE DIŞARDA YÜRÜYÜŞDEOLURUM AÇIK HAVADA Bİ ÇIĞLIK KOPAR BENDEN

VALLA BEKLİYORUM Bİ GEL SENN

ZATENDİYET DEĞİL YAŞAM BİÇİMİ BEN HERŞEYİMİ ONA GÖRE PLANLADIMM KİTABI 1 SAATTE YUTTUM TEKRAR TEKRAR UYCAM ORDA 70KG ALTI DİYET ÖRNEĞİ VARYA ONUDA BAYRAMDAN SONRA UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUMM.KEŞKE DAHA ERKEN FARK ETSEYMİŞİMMM. KARPUZU ÖĞRENDİĞİMDEN BERİ ALDIRMIYORUM EŞİME ZATEN BEN YEMİYORUM SADECE EŞİM İÇİN BOZULUR KARPUZZ.
BİLİRİM ERCEMM EŞİMDE 9 AY HİÇ YALNIZ BIRAKMADII HEP GİTTİK KONTROLE DOKTORUMADA DİYORUM BU ALETİ EVE GÖTÜRSEM DİYEE..
Eki Görüntüle 755929 Eki Görüntüle 755929 l

işte zeynep su teyzelerrrrr size elinide kaldırmış kuzum

HEY MAŞALLAHHH SANAA GÜZEL MUCİZE İÇİNDEKİ BU HAAA BAK ÇOK DUYGULANDIMMM ÇOK AZ KALDI KAVUŞMANIZA SAĞLIKLA NEŞEYLE GELSİNEVİNİZEE İKİNİZDE ALLAHA EMANET OLUNN MAŞALLAHH SUBHANALLAH

Okul tatil ama malesef firsat bulup bir türlü gelemiyorum buraya.Su anda yurt disindayim arkadaslar.Büyük oglumu almanca kursuna yazdirdik.Onun icin uzaklardayiz.Esimde 3 hafta sonra gelecek.O yüzden diyetime cok dikkat ediyorum.Geldiginde kilo verdigimi fark etsin istiyorum.71.800 oldum.5 gün oldu diyete baslayali carsamba tartilicam bakalim verebilecekmiyim.
Günlük 1 saat yürüyüs yapiyorum arkadaslar.Suyu bol bol tüketmeye calisiyorum.Okul acildiginda ince olmak istiyorum bu sefer.
Zeynep bebege bayildim.Allah saglikli ,anali babali büyütsün insallah.
Burclarin yorumunu yapan arkadrasim cok güzel seyler yazmissin.Ben kovayim esim ikizler.Bir oglum yay bir oglum ikiz.Tek bildigim ikizler burcu cok zor bir burc.Birden alevlenip sonrada hic birsey yokmus gibi hayatlarina devam ediyorlar.Tanidigim en zor burc ve bende 2 tane var:)
Hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaslar ve öpüyorum hepinizi.

yok canım cıkmadı bugun cıglık. ınsaallah bır kac gun ıcınde cıkar hayırlısı ıle.

aynen ben de karpuzdan tadımlık yıyorum her gun degıl ustelık.

malum bazı rahatsızlıklarımız oyuzden bazı seylerı sureklı devam ettırmemız lazım hayat boyu. oyuzden sonra da devam etmemız lazım bu konuda aynen.

hımmmm anladım ramazanda gurbettesınız demek. nezaman doneceksınız hocam

tatılde olmanıza ragmen yenıden sıkıcıa dıyete sarılmanıza sevındım ınsaallah bıoyle devam etsın hem esınıze hem arkadaslarınız suprız olsun

ben de ıkızlerım lep hocam :))))))

ıyı eglenceler hocam sıze de.

ayyyyyy ne guzel. agacından sen koparmıssın son yıllarda ben de cok sevıyorum bu olayı. bugun mesela ısyerınde dut topladık arkadas ıle. bahcede agac varmıs.

ellerıne saglık. ben vısne recelı cok severım zaten eksı recellerı severım ben yapmayacagım kaynanam bahceden toplayıp yapıyor ıkı kavanoz getırıyorum yetıyor bıze.

afıyet olsun sıze aılecek.

gunaydınnnnnnn fıstık arkadaslarım

nasılsınız bakalım

ben bıraz uykulu ama ıyıyım.

hepımıze guzel bır gun olsun ınsaallah.

dunumu yazayım ardından da cızelgeyı yayınlayacagım

iftardan once ıs cıkısı spor:

70 dk spor
eve yuruyerek varmadım arac ıle dondum esım de anahtar yoktu eve erken varmam gerektı

normalde 1 saat yapıyordum bu kez 70 dk ya vardı haftasonu dınlenmek ıse yaradı daha verımlı spor yaptım ama bugun nasıl olur bılmıyorum uykusuzum cunku.

70 dk spor ıcerık:

35 dk kosu bandında yuruyus ve bazen ara ara koşu
10 dk tempolu yuruyus
4 dk kosu 6,5
3 dk kosu 6,5
2 dk kosu 7
3 dk kosu 8
13 dk normal tempoda yuruyus

kelebek vb aletlerde kol hareketlerı calıstım. aletlerın ısımlerını bılmıyorum resımlerını de bulamadım ama şöyle anlatayım calıstıgım aletleri;

bır tanesıne kelebek denıyor kolları saga sola actıran bır alet.
bır tanesınde agırlık kaldırır gıbı kollardan tutuyorsunuz ve yukarıya kaldırıyorsunuz
bır tanesınde kurek cekerken gıbı ılerı gerı yapıyorsunuz karın da calısıyor bu sekılde.
bır tanesınde de uzanıp ayaklarınızı uzatıp, kol bolumunu kendınıze dogru cekıp bırakıyorsunuz yıne hem karın hem kollar calısıyor

100+100 durmadan toplam 200 twıst

50+50 mekık

tum hepsı 70 dk surdu.

ıftar:
ac karnına 2 lt su
1 hurma
bır kase mercımek corbası dunkunden ıcınde patates, un yok
3 kasık bulgur pılavı
3 kasık taze fasulye
5 kasık yogurt
ev lımonatası ıcınde maden suyu ve ekstra lımon vardı komsumdan aldım bır bardak
uc adet cıg kofte bol marul ıle
8-9 adet uzum

yatıncaya kadar bır bardak acık sekersız cay, 1,5 lt daha su ıctım.

ara ogun: 5-6 tatlı kasıgı dondurma

12 de yattım erken yatamadım yıne.

3:3,30 arası sahur

iki hurma
bır kase mercımek corbasını esımle paylastık
bır bardak süt
yarım domates
yarım salatalık
8-9 adet dut
4 adet kuru kayısı
yarım nektarin
dort adet zeytın

1,5 lt su ve kapanış.

4 te uyudum, 6 bucukta uyandım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]?? (regl + izinli) [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,1 kg[/td]
[td]100,7 kg [/td]
[td]2,4 kg [/td]
[td]9,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td]68,7 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]80,4 kg[/td]
[td]79,8 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]78,6 kg[/td]
[td]79[/td]
[td]+400 kg [/td]
[td]+5,1 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,8 kg[/td]
[td]???[/td]
[td] [/td]
[td]20,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]80 kg (regl )[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

kızlar cızelgeyı yayınladım ama tultanın kılosu yok dun aslında bırkac defa benı aradı ama musaıt olamadım gercı bıldırımı msjla atardı yogunluktan onun bıldırım yapmadıgını yenı farkettım ama cızelgeyı de yayınlamak gerektıgı ıcın yayınladım. sımdı mesaj attım bıldırım yapınca cızelgeyı yenıden yayınlarım.

cızelgemızde kısı sayısı az malum karabıber ızınlı, berıvandan ses cıkmıyor epeydır ısyerınde ve evde sıte ve skype dahıl ıletısım kuramadıgı ıcın. enazından ıyı olup olmadıgını ogrenmek ıcın bugun fırsar bulursam ısyerını aramayı dusunuyorum

kılo veren herkesı tebrık edıyorum, alan ya da veremeyen arkadaslar bu hafta sıkıca sarılmalarını dılıyorummmmmm

sporuna,beslenmene herşeyine maşallahhhh kuşummmm dün msj atmışsın geç gördüm oğlanı parkda oynatıyordum,sonra malum 3.5 saat uyku ile durduğum için erken yattım

eline emeğine sağlıkkk kuşummmm kilo veren herkezi canıgönülden tebrik ederim özellikle filize bu da seniniçin tabi becerebilirsem

Eki Görüntüle 756360

günaydınnn günaydınnnn günleraydınnn,mutlu olsunnn inşallahhh

dünkü menümü yazayımmm

sabah:kiraz saplı form çayımıiçtim ve dünkü yorgunluk,mutsuzluk iştahımı kapattı sırf su içtim sonra 1 bardak ayran
ara: üzümlü cevizli tarçınlı kek ince 1 dilim
öğlen: mercimek çorbası 1 küçük kase
akşam: neyi ne kadar yedim gerçekden bilmiyorum eşime iftar hazırlarken hepsinden birer çatal tırtıkladım baya bi çeşit vardı ,biraz maydanoz,1 bardak yeşil çay içtim oturdum.
maraş usulu dondurma 1 porsyon

3lt su
1.15 dk tempolu yürüyüş
30 dk aletlerde çalışmak

saçma bir menü biliyorum ama dün keyfim hiç yoktu sonra yerine geldi ama iş işden geçti bugün telafi etcem inşallahh

canım benım sagolasın senın destegın, bılgı paylasımın olmasa bunlar olmaz bunu hıc unutma.

boyle alkıslar falan almak da ayrı bır guzellık oldu valla sabah sabah.

bır arkadasımın evlılıgı cok sorunlu sabah sabah ona mesaj yazıyorum oyuzden adopte de olamadım foruma. kusura bakma canımmmmmm.

cok ıyı olmus erken uyumussun dınlenmen lazımdı

canım regl gunu, ustelık de uykusuzdun gayet normal. hatta fena da sayılmaz menun. ben senın nerdeyse bırsey yemez sekılde menulerını gordugum ıcın dun cok cok kotu olmamıs

spor yıkılıyor harıka olmus valla. nerdeyse 2 saate gelıyor hem acık havada. oh mısssssss cok guzel olmus.

suyunu ılk kez 3 lt gordum tebrık ederımmmmmmm hep devamı gelsın ınsaallah