- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.961
reyhancım teşekkür canım uzun uzun yazmışsın .benimle ilgili analizlez yüzde yüz doğru canım sanırım tam başak kdınıyım .güzel dileklerin içinde teşekkür canımmm .özellikle annesine düşkün kısmına bayıldım çünki büyük kızım tam bir baba aşığıönce senn burcunla başlıyorum ablacm başakk kadını aslındaa çokk sakinn hayattan tamm alamayan biri olarak görünsedee sonn derece eglencelii hayattan keyif alabilen biri alıngan aynı zamnda birine küstügünde tamm küsenn bi kadınn ılımlı esprilii gzmeyi müzk dinlemeyii sevn ailesine çokk düşkün karşıdakinee fazlasıyla degerr verenn bi kadın çokk fazlaa güvenilr sadıkk evligindede dostluklarındada çokk merhametli bi anne asla çocklara vuramz otoriteeli olamaz istesede merhametli bi yapısı varr gelecegi düşünr sürkli planlr yapr hayatnda genlde karşıı cins olarak az insn girerr kolayy kolayy aşık olamaz eger karşıdakiyle yürümüyecegini anladysa uzak kalr o ilişkidn kavgalarda tartışmalarda çokk ılımlıdr hemencik tatlıyaa baglar ortalıgıkızına gelelm Allh saglıklı bi şeklde kucagına almayı nasipp etsn akrepp çocuklarıı bikere sakn büyürr hani böle sakn görünr amaa usul usta derlerya öyledr annelerine düşkünlerr akrp kzları kıskanç merhametli bi yapısı olucak sevdimmi tamms evn sildimmi tamm siln olucak haytta ikilemde kalmaz hçbizamn birinden soguynca tamm soguycak küss kalmayıı sevmiyen biri amaa onaa yapılanıda unutmz ailesine çokk düşkündr giyinmeyii sevr ve zevklidr daha devm ederim
doktora gideceğim gece eşimle birlikte uyuyamıyoruz duygucum böle garip bi sevinç telaş bide huzursuzluk oluyo bende .mutlaka bir iki civilcem çıkıyo o gece .evet çok güzel geçti allah şükürler olsun .zeynepim çok sağlıklı maşaallahyapcak birşeyyok çeşmi mecburuz bırakmaya gelmiyorrr
senin önleminde güzelllmiş ama uzmanlar bi ara öğün yapın 1 meyva çok az sütlü dondurma gibi çok uzun açlık olduğu için yapılması iyimiş..
ben boğa eşim boğa oğum ikizler
çok çok geçmiş olsun şimdiduramlarınasıl,kg verilir önemli olan sağlık huzurr
cnm yüklemendee iyi geçer inşallahhh ,demek kızına gidiyorsun ultrason günleri enmutlu olduğum gün olurdu son günlerde daha sık gitceksin, umarımkızınn güzel bi poz verir.ikinizde öptümmm
mrb canım senı gormek ne guzel
guzel dıleklerın ve dusuncelerın ıcın tsk ederızzzzz
hımmmm demek ultrason gunu. kızını goreceksın hadı bakalım zeynep suyu bugun nerdeyse net goreceksın demekkı ay cok heyecanlı. yuzu bıle bellı oluyormus degıl mı
bız de zeynepsuyu opuyorum annesı
Aramıza hoşgeldin canım benim burcum boğa yükselen kova, eşim başak, kızım yay, oğlum aslan yorumlarınızı bekliyoruz :)))
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Bizden de selam söyle bebişine tatlı birşeyler yersen güzel bir poz verir. Hızlı kilo almana takılma canım ödem de oluyordur hava da sıcak daha fazla su toplanır vücutta.
buraya yazarken bi çoşuyo zaten zilli kızımanlıyo teyzoşlarının onu sevdiğini girmeden bi paket çikolata yiyorum tultancım epey hareketleniyo .artık doğurunca bakalım kaç kilosu gidicek kilolalrın
Canım denk gelemiyoruz ne zamandır. Aslın da benim zamanlama hatam oluyor. Ramazan sana yaradı çok güzel ilerliyorsun. Bugün yoğunsun kolay gelsin. En kısa zaman da görüşmek dileğiyle :)))
canım arada olur olur öle reglde sapmalar .eğer çok tekrarlarsa doktora gidersin ama bi kaç ay bak bakalım periyodun nasıl ilerlicek ben sorun olacağını zannetmiyorum canımKizlar sacma sapan bi durum yasiyorum bula bula kiyamadigim ramazanimi buldu neyse anlatayim d.k.h sali gunu bitti regliyi bekliyordum cuma afadersiniz damla damla geldi ama minicik orucum bozuldu buyuk bir ihtimalle ama icin rahat etmedi bozmadim normalde ilk gun bile olsa hatri sayilir yogunlukda gelen reglim boyle yapti neyse cuma gecesi damladan daha buyuk gelince cumartesi oruc tutmadim ama nerdiyse hic gelmedi gitti koca gun sinir oldum dunden bugune gelmeyince az once gusul aldim birseyde yememistim simdi ALLAH kabul ederse orucluyum hic boyle birsey basima gelmemisti sinir oldum neden boyle oldugunu ben anlamadim siz anladinizmi ?
inşallah cemrecim dualarım hep sizinle inanki hatta doğum anında aklımdan sizi geçircem .burada bi arkadaş tam doğumanında benim için de dua etmiş saoğlsun şimdi bende başkaları için duacıyım inşa rabbim kabul eder üzülme ümitsizliğe kapılma olacak yeteki inan canımmaynen cnm oruçtan olmak üzüyo beni de
ay hiç sorma ben çok zorluk yaşıyorum bu dönemde bu ay bide çok fazla adet oluyorum ya yerimden kalkamadığım anlar oluyo düşün yani:26:
ama ne yapalım elbet bende 9 ay regly olmadığım bi dönem görürüminş
cnm ya 3,5 saat ne demek hiç kimew yeter ki sana yetsin sende bbi de maşalalh oğluş var sende ne derman kalır
inş bugün biraz daha ii hissedersin kendini..
neslicim hoşgeldiiinnnnnnnn .parfümlerini iyi günlerde kullan canım misss misss .çikolatalı da az ye bak sonra duygu cısss derGünaydın kızlar, sonunda evime dönmüş olmanın mutluluğu içindeyim. İngiltere gezimiz, güzel, faydalı, yoğun ve yorucuydu. İşle gezi bir arada pek olmuyor bir kez daha anladık. Sadece gezmek için gidince çok daha güzel oluyorBuna da şükür.
İngiltere'den tabiki kilo alarak döndüm. Sürekli ekmek arası (sandviç tarzı şeyler), kızartma ve fast food yedik. İngilizlerin doğru dürüst bir yemek kültürleri yok zaten, en meşhur yiyecekleri fish & chips o da balık ve patates kızartması işte. Toplantı zamanlarında paso oturduk ama toplantılardan sonra epey yürüyerek gezdik. O yüzden korktuğum kadar kilo almamışım.
Alışveriş neredeyse yapmadım, sadece parfüm aldım iki şişeo çok iyi oldu Bir de tabi çikolata bolca Türkiye'de 250 TL civarı olan parfümü 95 TL'ye aldım
Hepinizi çok özledim, şimdi geçmişe dalayım hızla, bakalım neler kaynamış ben yokken
canım benım sagolasın ınsaallah
senın dedıgın gıbı bu kez de hamıle topıgı acarız sen, ben, cemrem, bır bakmıssın hatta neslı bıle gaza gelıp aramıza gırmıs. tultan 3.ye nıyetlenıyor falan dusunsene.
AMANIN ÇOK GÜZEL OLURcanım benım sagolasın ınsaallah
senın dedıgın gıbı bu kez de hamıle topıgı acarız sen, ben, cemrem, bır bakmıssın hatta neslı bıle gaza gelıp aramıza gırmıs. tultan 3.ye nıyetlenıyor falan dusunsene.
NEYSEKİ KEYFİM YERİNDE,evet saat 7de telefon edılıyor, ve karsılıklı bır cıglık kopuyor evde halay cekıyorum esımguluyor sonra okadar mutlu oluyor kı uyumak uzereyken sana ıkı hedıye dıyor bırı 99 olunca sen sec dıyor bırı de 90 olunca senı duyguya gondereyım dıyorrrrrrrrr
yapısık ıkız olduk maasallah. ALLAH razı olsun canım benım yaaaaaaaaa
acıl acıl tabıkı ya. uykusuzluktan delı delı konustun sabah.ıyı olmana sevındım canım oglusunla bır guzel uyu da kendıne gel.
neslıcıgım bu kez resmen savasıyorum ıkı haftadır uykusuzum yolculuklar da oldu odem oldu ıstanbul donusu. ama hemen atmaya basladım spora basladım yenıden. ıftar oncesı bombos aman nekadar rahat guzel oluyor o aletten o alete gecıkıyorum yuruyerke eve donuyorum ıftara yarım saat kalmıs oluyor cok susuyorum eve vardıgım an ama olsun. ben az yerdım zaten bılırsın ama ramazan gelelı daha az yıyorum su kapatıyor hemen. ama saglıklı da beslenıyorum GI dıyetı dıye bır kıtap aldım ben de duygu da. pko, ınsulın dırencı olanların ozellıkle dıkakt etmesı gereken seyler. mesela patates, pırınc pılavı tamamen cıkardık mumkun oldukca yemeyecegız cunku bıze x2 oluyormus rahatsızlıklarımızdan dolayı. vs vs baya bır duzenleme yaptık cok da ıyı oldu. menulere bakma fırsatın olursa daha ıyı farkedersın gelısmelerı.
BİLİRİM ERCEMM EŞİMDE 9 AY HİÇ YALNIZ BIRAKMADII HEP GİTTİK KONTROLE DOKTORUMADA DİYORUM BU ALETİ EVE GÖTÜRSEM DİYEE..reyhancım teşekkür canım uzun uzun yazmışsın .benimle ilgili analizlez yüzde yüz doğru canım sanırım tam başak kdınıyım .güzel dileklerin içinde teşekkür canımmm .özellikle annesine düşkün kısmına bayıldım çünki büyük kızım tam bir baba aşığıbari zeynep bana düşkün olsunda beraberlik olur evde
doktora gideceğim gece eşimle birlikte uyuyamıyoruz duygucum böle garip bi sevinç telaş bide huzursuzluk oluyo bende .mutlaka bir iki civilcem çıkıyo o gece .evet çok güzel geçti allah şükürler olsun .zeynepim çok sağlıklı maşaallahbu sefer ayrıntılıyı prof yaptı .epey baktı inceledi ölçtü tartı çok farklıydı .3 tane pozumuz var duygu teyzecimmmm.ablası bilgisayara yüklerse inat etmezse sizlere gösteririm resimlerei malum ben beceremiyorum o işleri
evet filiz teyze bu sefer net gördük 4 boyutlu inanılmaz bişey .sanki doğmuş gibi hissettim .evet yüzü burnu çok net teyzesi
Eki Görüntüle 755929 Eki Görüntüle 755929 l
işte zeynep su teyzelerrrrr size elinide kaldırmış kuzum
AMANIN ÇOK GÜZEL OLUR
NEYSEKİ KEYFİM YERİNDE,
BAKALIM BUGÜN MÜJDELİ HABER GELCEKMİ O SAATLERDE BENDE DIŞARDA YÜRÜYÜŞDEOLURUM AÇIK HAVADA Bİ ÇIĞLIK KOPAR BENDEN
VALLA BEKLİYORUM Bİ GEL SENN
ZATENDİYET DEĞİL YAŞAM BİÇİMİ BEN HERŞEYİMİ ONA GÖRE PLANLADIMM KİTABI 1 SAATTE YUTTUM TEKRAR TEKRAR UYCAM ORDA 70KG ALTI DİYET ÖRNEĞİ VARYA ONUDA BAYRAMDAN SONRA UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUMM.KEŞKE DAHA ERKEN FARK ETSEYMİŞİMMM. KARPUZU ÖĞRENDİĞİMDEN BERİ ALDIRMIYORUM EŞİME ZATEN BEN YEMİYORUM SADECE EŞİM İÇİN BOZULUR KARPUZZ.
BİLİRİM ERCEMM EŞİMDE 9 AY HİÇ YALNIZ BIRAKMADII HEP GİTTİK KONTROLE DOKTORUMADA DİYORUM BU ALETİ EVE GÖTÜRSEM DİYEE..
HEY MAŞALLAHHH SANAA GÜZEL MUCİZE İÇİNDEKİ BU HAAA BAK ÇOK DUYGULANDIMMMÇOK AZ KALDI KAVUŞMANIZA SAĞLIKLA NEŞEYLE GELSİNEVİNİZEE İKİNİZDE ALLAHA EMANET OLUNN MAŞALLAHH SUBHANALLAH
inşalahhh filizcim canı gönülden aminnnnn diyorum dualarına .
çizelgen hayırlı olsun canım az kaldı 2 li rakamlara maşallahhh arkadaşıma
Okul tatil ama malesef firsat bulup bir türlü gelemiyorum buraya.Su anda yurt disindayim arkadaslar.Büyük oglumu almanca kursuna yazdirdik.Onun icin uzaklardayiz.Esimde 3 hafta sonra gelecek.O yüzden diyetime cok dikkat ediyorum.Geldiginde kilo verdigimi fark etsin istiyorum.71.800 oldum.5 gün oldu diyete baslayali carsamba tartilicam bakalim verebilecekmiyim.
Günlük 1 saat yürüyüs yapiyorum arkadaslar.Suyu bol bol tüketmeye calisiyorum.Okul acildiginda ince olmak istiyorum bu sefer.
Zeynep bebege bayildim.Allah saglikli ,anali babali büyütsün insallah.
Burclarin yorumunu yapan arkadrasim cok güzel seyler yazmissin.Ben kovayim esim ikizler.Bir oglum yay bir oglum ikiz.Tek bildigim ikizler burcu cok zor bir burc.Birden alevlenip sonrada hic birsey yokmus gibi hayatlarina devam ediyorlar.Tanidigim en zor burc ve bende 2 tane var:)
Hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaslar ve öpüyorum hepinizi.
iyiyim canım teşekkür ederim valla cizelgen harika gidiyor bayrama 95sin inşallah :)
evet canım yoğundu vişne topladım bahçeyle uğraştım biraz kayınvalidemlerin bağları var arada gideriz öyle iyi oluyor gerçekten
şimdide vişne reçeli yapıyorum ev çok sıcak bide onun sıcağı yanıyorummm
gunaydınnnnnnn fıstık arkadaslarım
nasılsınız bakalım
ben bıraz uykulu ama ıyıyım.
hepımıze guzel bır gun olsun ınsaallah.
dunumu yazayım ardından da cızelgeyı yayınlayacagım
iftardan once ıs cıkısı spor:
70 dk spor
eve yuruyerek varmadım arac ıle dondum esım de anahtar yoktu eve erken varmam gerektı
normalde 1 saat yapıyordum bu kez 70 dk ya vardı haftasonu dınlenmek ıse yaradı daha verımlı spor yaptım ama bugun nasıl olur bılmıyorum uykusuzum cunku.
70 dk spor ıcerık:
35 dk kosu bandında yuruyus ve bazen ara ara koşu
10 dk tempolu yuruyus
4 dk kosu 6,5
3 dk kosu 6,5
2 dk kosu 7
3 dk kosu 8
13 dk normal tempoda yuruyus
kelebek vb aletlerde kol hareketlerı calıstım. aletlerın ısımlerını bılmıyorum resımlerını de bulamadım ama şöyle anlatayım calıstıgım aletleri;
bır tanesıne kelebek denıyor kolları saga sola actıran bır alet.
bır tanesınde agırlık kaldırır gıbı kollardan tutuyorsunuz ve yukarıya kaldırıyorsunuz
bır tanesınde kurek cekerken gıbı ılerı gerı yapıyorsunuz karın da calısıyor bu sekılde.
bır tanesınde de uzanıp ayaklarınızı uzatıp, kol bolumunu kendınıze dogru cekıp bırakıyorsunuz yıne hem karın hem kollar calısıyor
100+100 durmadan toplam 200 twıst
50+50 mekık
tum hepsı 70 dk surdu.
ıftar:
ac karnına 2 lt su
1 hurma
bır kase mercımek corbası dunkunden ıcınde patates, un yok
3 kasık bulgur pılavı
3 kasık taze fasulye
5 kasık yogurt
ev lımonatası ıcınde maden suyu ve ekstra lımon vardı komsumdan aldım bır bardak
uc adet cıg kofte bol marul ıle
8-9 adet uzum
yatıncaya kadar bır bardak acık sekersız cay, 1,5 lt daha su ıctım.
ara ogun: 5-6 tatlı kasıgı dondurma
12 de yattım erken yatamadım yıne.
3:3,30 arası sahur
iki hurma
bır kase mercımek corbasını esımle paylastık
bır bardak süt
yarım domates
yarım salatalık
8-9 adet dut
4 adet kuru kayısı
yarım nektarin
dort adet zeytın
1,5 lt su ve kapanış.
4 te uyudum, 6 bucukta uyandım
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]?? (regl + izinli) [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,1 kg[/td]
[td]100,7 kg [/td]
[td]2,4 kg [/td]
[td]9,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td]68,7 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]80,4 kg[/td]
[td]79,8 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]78,6 kg[/td]
[td]79[/td]
[td]+400 kg [/td]
[td]+5,1 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,8 kg[/td]
[td]???[/td]
[td] [/td]
[td]20,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]80 kg (regl )[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
sporuna,beslenmene herşeyine maşallahhhh kuşummmm dün msj atmışsın geç gördüm oğlanı parkda oynatıyordum,sonra malum 3.5 saat uyku ile durduğum için erken yattım
eline emeğine sağlıkkk kuşummmm kilo veren herkezi canıgönülden tebrik ederim özellikle filize bu da seniniçin tabi becerebilirsem
Eki Görüntüle 756359
Eki Görüntüle 756360
günaydınnn günaydınnnn günleraydınnn,mutlu olsunnn inşallahhh
dünkü menümü yazayımmm
sabah:kiraz saplı form çayımıiçtim ve dünkü yorgunluk,mutsuzluk iştahımı kapattı sırf su içtim sonra 1 bardak ayran
ara: üzümlü cevizli tarçınlı kek ince 1 dilim
öğlen: mercimek çorbası 1 küçük kase
akşam: neyi ne kadar yedim gerçekden bilmiyorum eşime iftar hazırlarken hepsinden birer çatal tırtıkladım baya bi çeşit vardı ,biraz maydanoz,1 bardak yeşil çay içtim oturdum.
maraş usulu dondurma 1 porsyon
3lt su
1.15 dk tempolu yürüyüş
30 dk aletlerde çalışmak
saçma bir menü biliyorum ama dün keyfim hiç yoktu sonra yerine geldi ama iş işden geçti bugün telafi etcem inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?