- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.001
Pomocum çizelgeyi yayınlamışsın, ellerine sağlık. Başta seni, en çok seni ve en çok en çok seni tebrik ediyorum , ardından bir güzel mıncırıyorum Bundan sonra hep böyle olsun inşallah
Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum, ben dahil alanlara da Allah kolaylık versin diyorum, nasıl vereceğiz bu sıcakta kilo yaaaa
Bu arada Duyguşum sen neden izinlisin? Geçmişte yazdıysan hepsine bakamadım, kaçırmış olabilirim.
tsk ederım canım. sımdı tekrar yayınladım berıvanın cok selamı var herkese. skype acılmıs da azıcık yazdı. ıslerı asırı yogunmus. kk gıremıyor sırkette yasaklı sıteler arasındaymıs.
kılosunu bıldırdı hem onun hem tultanın kılosunu yazdım oyuzden yenıden yayınladım cızelgeyı.
ayyyyyyyy sımartma benı yaaamıncır mıncır. resım ekleyecegım. boyle dapdar kot, saclarımı joleleyım pembıs bır toka pembe badı. 10 yas genc gorun benı ev halı ıle. yarın yaparım sanırım. dısarda gıyemem bunları, kotu gıyerım de malum dıgerlerı olmaz sızın ıcın resım ekleyecegım. o kotu 4 yıl once aldım bır kez gıydım sonra sıstım ve gıyemedım de. bır de kalca ve karın oyle sıkıyor kı cok sevıyorum o kotu.
anacugum benımle gaza geleceksın hepınızzzzzz merak etme sen.. sımdı artık tam kaptan oldum
Wawwwwwww kaptanım yıkılıyor forum ben çok pis gaza geldim. Sahur menüsünü kaldırmayı yada çok çok az yemeyi düşünüyorum.
Resimleri merakla bekliyorum.
tultan canım bukadar olur tam ben sıfreyı gırerken senın mesajın geldı kalp mkalbe karsıymıs patron yokken cızelgeyı guncelleyeyım dedım.
kac gundur bırbırımızı arıyor ya da yazıyor ya da forumda ama bır denk gelemedık hatta sen eve dondugunden berı az gorusuyoruz. yogunluk oldu ıkımızde de.
Evet ya anlamadım şimdi aradım meşguldun galiba görüşemiyoruz çok garip bir durum yani.
Canım köye gittik kayısı ve vişne topladık. Reçel yaptık eltime, kaynanama bana görümcelere yani canımız çıktı. Sonrasında yemek bulaşık birde sular kesildi. 5 çocuk aralarında anlaşmazlıkda çıkıyor. Akşama kadar oturmaya bile fırsatım olmadı. Orada kaldığımı haber vermek istedim. Köydeki tartı da bozulmuş bildirim yapamadım. Mesaj atacaktım unutmuşum. Beni Ramazan da idare edin arkadaşlar.
merhaba hanımlar keyifler yerin de maşallah topik hareketlenmiş geçmiş baya birikmişti. Okuyuncaya kadar kimse kalmamış((
Neslicim hoşgeldin canım fast food la çok kilo almamak büyük başarı hem reglinde yakınmış onun şişkinliğide vardır mutlaka.
Duygucum reglin zor geçiyormuş. geçmiş olsun canım. Daha önce yazdığın sorun sıcaktan da olabilir. Sancılı ve yoğunsa dr gitmelisin.
Çizelge de yayınlanmış başta Filizcim ve berivan olmak üzere tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum. Benim gibi artı olanlarında bir daha hafta eksi olmasını istiyorum.
Dün iftar ve sahur menüm
İftar: 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, 3 kaşık sebze yemeği, 1 kase cacık
Ara: 3 kayısı, çay
Sahur: sahura eşim uyandıracaktı o da uyuya kalmış. Beş dk kala uyandım birşey yemedim uyudum.
eşimin adı vedat duygucum .dün burç yorumlarınıda okudum reyhanın tam uyuyodu .eşim aslan burcu ve hayattaki tek zaafı çocukları ve evi .aşırı düşkün .kız çocuğuna bayılıyo hatta cinsiyetimiz belli olmadan diyordu ben kız istiyorum rabbimden diye .hatta bi tane daha doyurayım inşallah diyorum da tamam canım olur oda kız olsun diyooo.
canımm hep dua ediyorum inanki her çocuk lafı geçtiğinde kuranı kerim cemiyetlerindec isminizle dua ediyorum rabbim kabul eder inşallahhh
senin ev işi noldu duygu nereye taşınacaksın galiba yanlış hatırlamıyosam kendi evine taşınmaktan vazgeçmiştin .düzenini kuramamak seni yıprattı bi halletsen kafan da rahatlıyacak canım sıkma canını
tsk ederım canım. sımdı tekrar yayınladım berıvanın cok selamı var herkese. skype acılmıs da azıcık yazdı. ıslerı asırı yogunmus. kk gıremıyor sırkette yasaklı sıteler arasındaymıs.
kılosunu bıldırdı hem onun hem tultanın kılosunu yazdım oyuzden yenıden yayınladım cızelgeyı.
ayyyyyyyy sımartma benı yaaamıncır mıncır. resım ekleyecegım. boyle dapdar kot, saclarımı joleleyım pembıs bır toka pembe badı. 10 yas genc gorun benı ev halı ıle. yarın yaparım sanırım. dısarda gıyemem bunları, kotu gıyerım de malum dıgerlerı olmaz sızın ıcın resım ekleyecegım. o kotu 4 yıl once aldım bır kez gıydım sonra sıstım ve gıyemedım de. bır de kalca ve karın oyle sıkıyor kı cok sevıyorum o kotu.
anacugum benımle gaza geleceksın hepınızzzzzz merak etme sen.. sımdı artık tam kaptan oldum
Okul tatil ama malesef firsat bulup bir türlü gelemiyorum buraya.Su anda yurt disindayim arkadaslar.Büyük oglumu almanca kursuna yazdirdik.Onun icin uzaklardayiz.Esimde 3 hafta sonra gelecek.O yüzden diyetime cok dikkat ediyorum.Geldiginde kilo verdigimi fark etsin istiyorum.71.800 oldum.5 gün oldu diyete baslayali carsamba tartilicam bakalim verebilecekmiyim.
Günlük 1 saat yürüyüs yapiyorum arkadaslar.Suyu bol bol tüketmeye calisiyorum.Okul acildiginda ince olmak istiyorum bu sefer.
Zeynep bebege bayildim.Allah saglikli ,anali babali büyütsün insallah.
Burclarin yorumunu yapan arkadrasim cok güzel seyler yazmissin.Ben kovayim esim ikizler.Bir oglum yay bir oglum ikiz.Tek bildigim ikizler burcu cok zor bir burc.Birden alevlenip sonrada hic birsey yokmus gibi hayatlarina devam ediyorlar.Tanidigim en zor burc ve bende 2 tane var:)
Hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaslar ve öpüyorum hepinizi.
eşimin adı vedat duygucum .dün burç yorumlarınıda okudum reyhanın tam uyuyodu .eşim aslan burcu ve hayattaki tek zaafı çocukları ve evi .aşırı düşkün .kız çocuğuna bayılıyo hatta cinsiyetimiz belli olmadan diyordu ben kız istiyorum rabbimden diye .hatta bi tane daha doyurayım inşallah diyorum da tamam canım olur oda kız olsun diyooo.
canımm hep dua ediyorum inanki her çocuk lafı geçtiğinde kuranı kerim cemiyetlerindec isminizle dua ediyorum rabbim kabul eder inşallahhh
senin ev işi noldu duygu nereye taşınacaksın galiba yanlış hatırlamıyosam kendi evine taşınmaktan vazgeçmiştin .düzenini kuramamak seni yıprattı bi halletsen kafan da rahatlıyacak canım sıkma canını
ne güzel yaa büyük bir aileee bahçe ağaçlarr inşallah yolum düşer birgünnn hamaratlıevlerindenn bi kahvaltı yaparızz..Ben unuttum canım kilo bildirimini apartmanda oturuyorum küçük bahçesi var. Ama kayınvalidemlerin bahçesi var meyve ve sebzeleri var orada oluyoruz çoğu zaman kaldığımız da oluyor orada çok yoruluyorum.
Her zaman beklerim akşamları serin oluyor çay keyfi sohbet hayali bile güzel, belki bir gün gerçekleşir.
merhaba hanımlar keyifler yerin de maşallah topik hareketlenmiş geçmiş baya birikmişti. Okuyuncaya kadar kimse kalmamış((
Neslicim hoşgeldin canım fast food la çok kilo almamak büyük başarı hem reglinde yakınmış onun şişkinliğide vardır mutlaka.
Duygucum reglin zor geçiyormuş. geçmiş olsun canım. Daha önce yazdığın sorun sıcaktan da olabilir. Sancılı ve yoğunsa dr gitmelisin.
Çizelge de yayınlanmış başta Filizcim ve berivan olmak üzere tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum. Benim gibi artı olanlarında bir daha hafta eksi olmasını istiyorum.
Dün iftar ve sahur menüm
İftar: 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, 3 kaşık sebze yemeği, 1 kase cacık
Ara: 3 kayısı, çay
Sahur: sahura eşim uyandıracaktı o da uyuya kalmış. Beş dk kala uyandım birşey yemedim uyudum.
eşin gerçektn çokk ii biri o zamn ablacm aslann burcuu tamm bi dost aşırı derecede sırr tutarr özel gnlere önem verr hediye seçimi mükemmeldirr çocklarına ailesine grçktn çokk baglıı hayatını adar resmen bu çokk güzl bişe bnce çoktaa ii bi eş kıskanç bunu belli etmek istemez amaa eder istemednsaıktır herkes tarafından sevilirr üstüne başına özen gösterir güzell giyinnmeyi sevn bi burç .sennkide başaktıı şmdi genlde nazlanan taraff sensin evlilignzde eşin haksızda olsa böle ufak tartışmalarda faln hepp özür dileyn taraff çocklr konusnda demiştim zatn merhametli bi yapn oldugu için senden izin alıyoalr genlde mtlulugunz daim olsn ayrıca kızınn adınıı çokk begendim zeynep çk güzl bi isim bide bn böle bazı isimlern kişilklerinede inanıyorum grçktn tutuyo zeyneplerrin hepp asii ve tatlıı bi yapısı vardır ailesine helede annesine aşırıı düşkün olurlr Allh hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin
ayyy gerçektn tebrik ederim seni filizz ablacm bayramaa 95 94 ü görürsün inşallah bn paylaştıgn fotoyu görmüştm boydan 95 94 bile sana çokk ii olucak bnce çokk hoşş olucaksın o pantolonun düşerr umarım boll gelr sana bütn kıyafetlerini terziyee götürürsün ablacm inşallahayrıca çocugn oldugnda çokk gurr duyuck snle bu azmine galiba çkta fitt bi annesi olucak
kova en yakn kızz arkadaşımın brcu vlla yoruma başlasam romn olur gerçektenn çokk sevdigim burçlardan insanlara nası davranması gerektigini bilen heryerde takdir edilen giyimiyle oturmasyla kalkmasyla örnk olan bi burç dostluguda çokk iyidir ailesinide asla ezdirmez korur kollayıcıdır yine ailesine düşkündürr ayrıca eşinde çokk şanslı bnce çok ideall bi eş eşinde ikizlermiş çogu şeyi senn yönetiyosn evde misafr almayı özel yemekler hazırlamayıı çokk seversin dostlarına sevdiklerine yayy brcunu daha öncelerde bahsetmiştim yine devm ederim
teşekkür ederizz nurdan ablasııııı.ee o zaman ben daha çok resim ekliyim hatta zeynepin cicilerini falan göstereyim size de sende evlenince o kadar beklemezsinbence 35 yaş çok ideal bi yaş hamilelik için kesinlikle geç değil hem ruhen hem bedenen kendinin frkında olarak yaşıyosun tüm evreleri .inşallah nurdancım seninde bebişlerinin resmini görürüz
şu sıralar bende çok pide yiyorum .kızım oruçlu ee oda pide istiyo mecbur bende yiyorum ama azaltamm lazım artık .çavdar ekmeğime dönmek lazım
cesmı bu sahur mu ıftar mı anlamadım. sahursa eger yemek yemen ıyı olmamıs.,
ıftar olarak da hem pıde yıyecegın gunler, pılav makarna dolma gıbı seyler yeme. yoksa tadımlık olsa da zaman zaman bızler de yedık pıde. tabıkı kı her gun yemedık. ben tahınlı pıde yedım bırkac kez tadımlık. pıde almadı esım canın ceker dıye. kendı de yemıyor sagolsun.
ayagın nasıl ? yuruyusler ıcın elverıslı mı yanı ?
hersey cocuklar ıcın ıste hocam ama maasallah dıyorum tebrık edıyorum bu konuda. ınsaallah basarılı olur cocujlarınız emeklerınız karsılıksız kalmaz. guzel bır mesleklerı olsun ınsaallah
sporu nerde yaoıyorsunuz orda ?
vucut alısmaya calısıyordur oyuzden su an kılo farketmıyordur bence sabırla bekleyın. sabırsızlık ve stres daha cok kılo aldırıyor
menuler guzel. zaman oldukca su mıktarı ve yemeklerın olculerını de yazarsanız daha guzel olur. sızı daha yogun beklıyoruz hocam aramızda. forum kan kaybetmesın ıstemıyoruz cok etkılenıyoruz boyle olunca. cogalalım, hep azımle devam edelım ıstıyoruz
pazartesı gunu oglen gıbı tartılıp bıldırım yaparsanız sızı de alalım hocam. ama bu kez apar topar gıtmek olmasın lutfen
vedatın melekleriii
sağ ol canım ALLAH razıolsun bende çok ediyorum hepimize dua
benim ev bitti mutfak dolaplarım takılmış bi parkelerr bi duvarlar boyancak 7güne biter demişler anneme ama ben ay sonu diyorum alıştım sözlerini tutmamalarını neyse daha önce oturcaktım şimdi satıp başka bir ev almayı düşünüyorum ve diliyorum işlerimiz hayırlıbir şekilde ve hızlı ilerlesinn en geç kışın kendi evimde olmak istiyorum..
ercem bak aklıma ne geldi siz doğalgaz döşettiniz dimi geçen yıl evde tadilat oldu sigarayıda bıraktınn yani zeynepsu'nun zamanlaması süperr
ne güzel yaa büyük bir aileee bahçe ağaçlarr inşallah yolum düşer birgünnn hamaratlıevlerindenn bi kahvaltı yaparızz..
sağ ol canım sancım fena ama ALLAH biliyorya hiç ah demiyorum benim için regl olmak çok önemli
canım sahur çok önemli hem çok sevap kalkmak, ille dünyayı ye demiyorum minicik ekmeğin arasına bir parça peynir ye biraz meyva bide su yeterr ben meyva,sebze,protein,lif,tahıl,calsiyum ,hepsinden yararlanıyorum hepsinden bir parça bunlar hem toktutuyor hemenerji veriyor .
yaşım daha 28 canım, nasip olursa 29 umda evlenmeyi düşünüyorum, da mustakbel eşim çok seviyor çocukları bekleme taraftarı değil hiç. beni şimdiden hazırlamaya çalışıyor işte de bu ara neden anlamıyorum acayip istiyorum çocugumun olmasınııhele zeynep su yu görünce daha da çok istedim, emrah çok sevinir duysa
sırf pideyle ramazanı geçirebilirim ben yaa, çok seviyorum malesefçavdarlı pide yapsalar ya çok güzel olmaz mı
bu sahurdu canım. iftarda daha dikkatli yiyorum ben de sahurda uyku arasında idrak edemiyorum ne yedigimi, bi saçma oluyor hep yediklerim.. aklım başımda olsa patlıcan yemegi yemezdim zaten, normalde sevmem çünkü de sahurda şuurumu açamıyorum sanırm
akşam yatmadan anneme söleyim bundan sonra da onları koysun onume o zaman daha dikkatli ederim sahuru umarım
kontrole gitmem lazımdı aslında da gidemedm bi türlü, ama şişliği saymazsak pek ağrısı yok. yürümem lazım ama artık, başka türlü olmuyor. ramazanda normalde kilo alırdım ben şimdi almadım daha ama dikkat ediyorum yediklerime, vermem için mutlaka spor yapmam lazımmbaşka türlü olmayacakk
Canim burasi spor icin cok uygun.Evde yürüme bandi var onunla 45dk yürüyorum.Evimiz ormana cok yakin,aksam üzeride kücük oglumla yürüyüse cikiyoruz,yatmadan öncede mutlaka 100 mekik cekiyorum.Elimden geldigince aranizda olmaya calisirim tabii.
Haftaya bildirim yapmak güzel olucak.Aranizdan ayrilmayi bende hic istemem.Dilerim hersey yolunda gider ve hep birlikte zayiflariz.
Merhaba kızlar, sabah bir girdim bir daha giremedim. İşler yoğun bir şekilde başladı, bu sıcakta çalışmak ta eziyet ya neyse. Reglim de akşama kalmaz gelir, onun sıkıntısı da devam ediyor. Akşam da eve klimacılar gelecek, evde böyle işleri hiç sevmiyorum, eşime dedim zaten o başlarında duracak, ben yatak odasında takılacağımİnşallah çok batırmazlar ortalığı. İyi tarafı, ev serin olacak artıııkkk
Ercem, fotoğrafını gördüm Zeynep kızın, maşallah canım, çok tatlı görünüyorAllah nazarlardan korusun. Sağ salim kucağınıza alıp fotoğraflarını paylaşırsın inşallah
Tultan ve Fesli ramazan yoğunluğundalar, kızlar ikinize de kolay gelsin, yaptığınız reçellerden ben de istiyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?