2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tsk ederım canım. sımdı tekrar yayınladım berıvanın cok selamı var herkese. skype acılmıs da azıcık yazdı. ıslerı asırı yogunmus. kk gıremıyor sırkette yasaklı sıteler arasındaymıs.

kılosunu bıldırdı hem onun hem tultanın kılosunu yazdım oyuzden yenıden yayınladım cızelgeyı.

ayyyyyyyy sımartma benı yaaa mıncır mıncır. resım ekleyecegım. boyle dapdar kot, saclarımı joleleyım pembıs bır toka pembe badı. 10 yas genc gorun benı ev halı ıle. yarın yaparım sanırım. dısarda gıyemem bunları, kotu gıyerım de malum dıgerlerı olmaz sızın ıcın resım ekleyecegım. o kotu 4 yıl once aldım bır kez gıydım sonra sıstım ve gıyemedım de. bır de kalca ve karın oyle sıkıyor kı cok sevıyorum o kotu.

anacugum benımle gaza geleceksın hepınızzzzzz merak etme sen.. sımdı artık tam kaptan oldum

tultan canım bukadar olur tam ben sıfreyı gırerken senın mesajın geldı kalp mkalbe karsıymıs patron yokken cızelgeyı guncelleyeyım dedım.

kac gundur bırbırımızı arıyor ya da yazıyor ya da forumda ama bır denk gelemedık hatta sen eve dondugunden berı az gorusuyoruz. yogunluk oldu ıkımızde de.

Wawwwwwww kaptanım yıkılıyor forum ben çok pis gaza geldim. Sahur menüsünü kaldırmayı yada çok çok az yemeyi düşünüyorum.

Resimleri merakla bekliyorum.

Wawwwwwww kaptanım yıkılıyor forum ben çok pis gaza geldim. Sahur menüsünü kaldırmayı yada çok çok az yemeyi düşünüyorum.

Resimleri merakla bekliyorum.

tatlım aman ha bılıyorsun duygu da ben de az yerız ama zor kılo verıyoruz tam etrsı. tamam onda da bende de bazı rahatsızlıklar var ama cok az yemek de dogru degıl kılo vermemız engellıyoru hele kı sahur cok onemlı sahurunu guzel yap canım. bızım menulere bakabılırsın bak cesıdı cok ama saglıklı seyler eklıyoruz. aman sahuru kaldırma, beyaz undan ve normal yemek yıyerek sahr yapmaktan uzak dur yeter.

resım ıcın bır album yaparım kucuk. gorursunuz rahatca. sonra kaldırırım albumu. ben de cok pıs gazdayım. o pantolona kısın gırdım ama fermuar kapatamadım sonra baharda yatarak cekebıldım fermuar. sımdı cok rahat cekıyorum yanlız ıkı haftadır hıc denemedım otururken belı sıkıyor yanı gunluk kullanırken rahat edemem dıye hıc gıymedım. artık rahat olmasını ve ıse gelırken gıymeyı umuyorum.

Evet ya anlamadım şimdi aradım meşguldun galiba görüşemiyoruz çok garip bir durum yani.

Canım köye gittik kayısı ve vişne topladık. Reçel yaptık eltime, kaynanama bana görümcelere yani canımız çıktı. Sonrasında yemek bulaşık birde sular kesildi. 5 çocuk aralarında anlaşmazlıkda çıkıyor. Akşama kadar oturmaya bile fırsatım olmadı. Orada kaldığımı haber vermek istedim. Köydeki tartı da bozulmuş bildirim yapamadım. Mesaj atacaktım unutmuşum. Beni Ramazan da idare edin arkadaşlar.

merhaba hanımlar keyifler yerin de maşallah topik hareketlenmiş geçmiş baya birikmişti. Okuyuncaya kadar kimse kalmamış ((

Neslicim hoşgeldin canım fast food la çok kilo almamak büyük başarı hem reglinde yakınmış onun şişkinliğide vardır mutlaka.

Duygucum reglin zor geçiyormuş. geçmiş olsun canım. Daha önce yazdığın sorun sıcaktan da olabilir. Sancılı ve yoğunsa dr gitmelisin.

Çizelge de yayınlanmış başta Filizcim ve berivan olmak üzere tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum. Benim gibi artı olanlarında bir daha hafta eksi olmasını istiyorum.

Dün iftar ve sahur menüm

İftar: 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, 3 kaşık sebze yemeği, 1 kase cacık

Ara: 3 kayısı, çay

Sahur: sahura eşim uyandıracaktı o da uyuya kalmış. Beş dk kala uyandım birşey yemedim uyudum.

ya canım aynen ramazandan dolayı denk gelemz olduk bız.

ooooo ellerıne saglık feslegen de yapmıs vısne recelı. ben de kaynanamdan alacagım bayramda. o yapmıs olur. arada tadımlık yerım dıye dusunuyorum. cıkolata yemekten daha ıyıdır yanı tatlı cok cok ısteyınce.

abooooooo sızın ora tam curcuna olmus desene. cocuklar dıdısıyor sular kesık. ay canım haklısın valla ne yorucu olur kımbılır.

ramazan boyunca koyde mısın sen pekı ?

buarada ıstersen ramazan boyu ızınlı yazayım ne dersın ?

daha da hareketlenecegız canım, havalar serınlesın okullar acılsın evlere kapanınca yıne bas basa kalacagız hepımız. yazın herkes de yogunluk oluyor sımdı desen ramazan.

fıstık onden corba ıc oldu mu ıftarlarda. hurma da tavsıye ederım kan sekerını hemen yukseltıp tokluk sınyalını daha hızlı yakıyormus. olmadı ıkı zeytın. zeytındekı asıt de aynı etkıyı yapıyormus.

amannnnn sahursuz mu orucsun. ay cok zor olur ALLAH yardım etsın canım. ben de ınan bu yıl esıme guvenmıyorum adam hıc uyanmıyor yanı uyanıyor da gerı yatıyor maasallah bu yıl tempom cok ama ben kalkıyorum sukur.

bak gel bız bırbırımızı uyandıralım bızım en gec 3 te uyanmamız lazım. sızın kac ?

bu kocalara guven olmuyor ne varsa bız de var cunku

eşin gerçektn çokk ii biri o zamn ablacm aslann burcuu tamm bi dost aşırı derecede sırr tutarr özel gnlere önem verr hediye seçimi mükemmeldirr çocklarına ailesine grçktn çokk baglıı hayatını adar resmen bu çokk güzl bişe bnce çoktaa ii bi eş kıskanç bunu belli etmek istemez amaa eder istemedn saıktır herkes tarafından sevilirr üstüne başına özen gösterir güzell giyinnmeyi sevn bi burç .sennkide başaktıı şmdi genlde nazlanan taraff sensin evlilignzde eşin haksızda olsa böle ufak tartışmalarda faln hepp özür dileyn taraff çocklr konusnda demiştim zatn merhametli bi yapn oldugu için senden izin alıyoalr genlde mtlulugunz daim olsn ayrıca kızınn adınıı çokk begendim zeynep çk güzl bi isim bide bn böle bazı isimlern kişilklerinede inanıyorum grçktn tutuyo zeyneplerrin hepp asii ve tatlıı bi yapısı vardır ailesine helede annesine aşırıı düşkün olurlr Allh hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin

ayyy gerçektn tebrik ederim seni filizz ablacm bayramaa 95 94 ü görürsün inşallah bn paylaştıgn fotoyu görmüştm boydan 95 94 bile sana çokk ii olucak bnce çokk hoşş olucaksın o pantolonun düşerr umarım boll gelr sana bütn kıyafetlerini terziyee götürürsün ablacm inşallah ayrıca çocugn oldugnda çokk gurr duyuck snle bu azmine galiba çkta fitt bi annesi olucak

kova en yakn kızz arkadaşımın brcu vlla yoruma başlasam romn olur gerçektenn çokk sevdigim burçlardan insanlara nası davranması gerektigini bilen heryerde takdir edilen giyimiyle oturmasyla kalkmasyla örnk olan bi burç dostluguda çokk iyidir ailesinide asla ezdirmez korur kollayıcıdır yine ailesine düşkündürr ayrıca eşinde çokk şanslı bnce çok ideall bi eş eşinde ikizlermiş çogu şeyi senn yönetiyosn evde misafr almayı özel yemekler hazırlamayıı çokk seversin dostlarına sevdiklerine yayy brcunu daha öncelerde bahsetmiştim yine devm ederim

Merhaba kızlar, sabah bir girdim bir daha giremedim. İşler yoğun bir şekilde başladı, bu sıcakta çalışmak ta eziyet ya neyse. Reglim de akşama kalmaz gelir, onun sıkıntısı da devam ediyor. Akşam da eve klimacılar gelecek, evde böyle işleri hiç sevmiyorum, eşime dedim zaten o başlarında duracak, ben yatak odasında takılacağım İnşallah çok batırmazlar ortalığı. İyi tarafı, ev serin olacak artıııkkk
Ercem, fotoğrafını gördüm Zeynep kızın, maşallah canım, çok tatlı görünüyor Allah nazarlardan korusun. Sağ salim kucağınıza alıp fotoğraflarını paylaşırsın inşallah
Tultan ve Fesli ramazan yoğunluğundalar, kızlar ikinize de kolay gelsin, yaptığınız reçellerden ben de istiyoruuummm

vedatın melekleriii
sağ ol canım ALLAH razıolsun bende çok ediyorum hepimize dua
benim ev bitti mutfak dolaplarım takılmış bi parkelerr bi duvarlar boyancak 7güne biter demişler anneme ama ben ay sonu diyorum alıştım sözlerini tutmamalarını neyse daha önce oturcaktım şimdi satıp başka bir ev almayı düşünüyorum ve diliyorum işlerimiz hayırlıbir şekilde ve hızlı ilerlesinn en geç kışın kendi evimde olmak istiyorum..
ercem bak aklıma ne geldi siz doğalgaz döşettiniz dimi geçen yıl evde tadilat oldu sigarayıda bıraktınn yani zeynepsu'nun zamanlaması süperr

ne güzel yaa büyük bir aileee bahçe ağaçlarr inşallah yolum düşer birgünnn hamaratlıevlerindenn bi kahvaltı yaparızz..

sağ ol canım sancım fena ama ALLAH biliyorya hiç ah demiyorum benim için regl olmak çok önemli
canım sahur çok önemli hem çok sevap kalkmak, ille dünyayı ye demiyorum minicik ekmeğin arasına bir parça peynir ye biraz meyva bide su yeterr ben meyva,sebze,protein,lif,tahıl,calsiyum ,hepsinden yararlanıyorum hepsinden bir parça bunlar hem toktutuyor hemenerji veriyor .

bi bankaya gittimgeldim adım sayarı bu sefer unutmadım 2400küsür adım aslında daha fazla attım ama bazı minik adımları saymıyor galiba neysee gözümün önüne koydum akşam yürüyüşde takayım diye kendime şapka aldım yürüyüşde takayım diye bugün adımlarım 10bini geçer birazda aletlerde çalışırım ohhhh sefam olsunnn

agzından bal damlamıs sagolasın ınsaallah reyhan. dıleklerımız dualarımız kabul olur emekler bol bol ----- ıle doner.

senın ıcın yaptm derım artık cocuguma. sana sahıp olmak ıcın. ayyyyyy annem benı nekadar cok ıstemıs der o daaaaaaaa amanın bır graıp oldum bunları yazarken

reyhan benı detaylı anlatmadın anlatsana yavrucugum yaaaaaaaaa

ha bır de esım balık. onu da merak ettım senın yorumlarınla. bakalım benım esıme tutacak mı

yaşım daha 28 canım, nasip olursa 29 umda evlenmeyi düşünüyorum, da mustakbel eşim çok seviyor çocukları bekleme taraftarı değil hiç. beni şimdiden hazırlamaya çalışıyor işte de bu ara neden anlamıyorum acayip istiyorum çocugumun olmasınıı hele zeynep su yu görünce daha da çok istedim, emrah çok sevinir duysa

sırf pideyle ramazanı geçirebilirim ben yaa, çok seviyorum malesef çavdarlı pide yapsalar ya çok güzel olmaz mı

bu sahurdu canım. iftarda daha dikkatli yiyorum ben de sahurda uyku arasında idrak edemiyorum ne yedigimi, bi saçma oluyor hep yediklerim.. aklım başımda olsa patlıcan yemegi yemezdim zaten, normalde sevmem çünkü de sahurda şuurumu açamıyorum sanırm

akşam yatmadan anneme söleyim bundan sonra da onları koysun onume o zaman daha dikkatli ederim sahuru umarım

kontrole gitmem lazımdı aslında da gidemedm bi türlü, ama şişliği saymazsak pek ağrısı yok. yürümem lazım ama artık, başka türlü olmuyor. ramazanda normalde kilo alırdım ben şimdi almadım daha ama dikkat ediyorum yediklerime, vermem için mutlaka spor yapmam lazımm başka türlü olmayacakk

Canim burasi spor icin cok uygun.Evde yürüme bandi var onunla 45dk yürüyorum.Evimiz ormana cok yakin,aksam üzeride kücük oglumla yürüyüse cikiyoruz,yatmadan öncede mutlaka 100 mekik cekiyorum.Elimden geldigince aranizda olmaya calisirim tabii.
Haftaya bildirim yapmak güzel olucak.Aranizdan ayrilmayi bende hic istemem.Dilerim hersey yolunda gider ve hep birlikte zayiflariz.

vedatın meleklerı ay ne guzel oldu vallaaaaaaaa

canım ınsaallah cok cok guzel bır evın olacak ben ınanıyorum kısın resımlerını gorecegız hatta kıstan once tasınırsan sonbahar gıbı ben evıne gelmıs olurum ınsaallah

sen ve ben regl olunca bayram edenlerdenız. oyuzden hep olsun hep agrısına razıyımmmmmm

sahura sut ve yumurta kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese hem bol proteın hem coktutuyor

aman dıkkat et cesmı. benım ve duygunun menulerıne bak olur mu. hem cok saglıklı hem tok tutuyor hem de hafıf.

hocam sızın ev mı var orda? ozaman cok daha guzel olmus hem tatıl hem cocukların egıtımı hem ortamdan uzaklasmak hem kendı ev ortamınız. hepsı bırarada mukemmel olmus gercekten. maasallah.

ormana da yakınmıs. sımdı bıttım ıste ben bu olayaaaaaa pıknık, orman, sahıl dıye sayıklıyorum son zamanlarda.

haftaya beklıyoruz ozamannnnnnnnnn

merhaba neslıcıgım

senı pek ozlemısım ya. boyle gorunce cok mutlu oluyorummmmm aman gıtme oyle uzaklara sen yaaaaa

bu ay benım de ısler yogun ama ıyı kı yogun yoksa yorgunluk, uykusuzluk hayatta vakıt gecmez bızım ısyerı ortamında vakıt. uyusan olmaz, kıtap okuyamazsın vs vs.kolay gelsın canım, ızmır yanıyor demek kı. bızım buralar bıle sıcak oyuzden dusunmek ıstemıyorum ama en cok dısarda calısan ınsanlara uzuluyorum bızım ıscıler var sureklı sıcaktalar mesela, araclara uretılen malzemelerı yukluyorlar saatlerce hem de oruclulular. ınsan onları gorunce benımkı oruc degıl dıyor valla.

senın regl gelsın, gergın ve sıkıntılı gordum senı ınsaallah aksama gelır agrısı olsa bıle gelmıs olmasının etkısı ıle rahatlarsın bırazcık ıns.

oooooo klıma supermıs canım. tam senlıkvalla. gule gule kullan.