2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ooooosüperiz gene hayırlı olsunn:)))

evet herzamankı gıbı. Ama su var ben dost oldugumuzu goruyorum. Belkı dıger topıkler kadar herzaman azımlı degılız, kalabalık da degılız. Ama ben guzel bır elektrık aldıgımıza ınanıyorum hepımızın. Cok dertlesıyor herseyı konusuyoruz bunu farkettım dıger topıklere bakarken.

Dort gozle pazartesıye toparlanmayı beklıyorum. Hepımız bırarada olalım eskı gunlerdekı gıbı.

senin kg daki biri için çok az yemişsin cnm. senin bünye gerçekten kıtlık sinyalleri verip herşeyi depoluyor olabilir.
kg verememe nedenin budur belki...

bu sabah:

bal-sirke-limon ılık su
bir bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost ( ıcınde beyaz peynır yarım kk kadar, kucuk dılım domates )
buyuk bardak sekersız acık cay

ara: 1 lt su, bır kucuk domates, bır ıncır, 5 tane evde kurutulmus kayısı

ogle: yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, bır cay bardagı cacık, ıkı kasık domates salatası, kucuk boy karnıyarıgın yarısı ( resmen ac kaldım. ınanılmaz yaglı yapmıs. bır kutu havlu kagıt harcasam yagı yıne gıtmezdı. cok ugrastım ve enaza ındırdım yagını ama ıcıme sınmedı. oyuzden de yemedım yarısını. normal ekmegın ucunu kopardım. ıcını cıkarıp yedım aclıgım bastırsın dıye.

ara: 500 ml su, bır cay, 5-6 fındık, bır buyuk salatalık, 20 adet sarı acılı leblebı, yarım ev pogacası, 5-6 adet roka

aksam: yemekten once 500 ml su, 6-7 adet roka, 4 kasık yogurt, 2 tavuk bud ( activry de bir damla kadar yag ve sos ıle kızarttım )

ıs cıkısı uzun yuruyus yapmayı dusunuyorum. 2 saat yururum sanırım.

melsa senı hatırlıyorum. sen ve dıger kızlar nasıl gıdıyorsunuz ? kılo verebılıyor musunuz ?

o kadar zor gunler geçiriyorum kı açıkcası motivasyonum kalmadı eskısı kadar
ha bıkaç kılo verdım,almıyorum o ayrı
akşamları mumkun olduğunca 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum
yersem zaten midem hemen sinyal verıyo benı uyutmuyo sabaha kadar
ama oyle çok azimle devam edemıyorum açıkcası
bu arada benı unutmaman çok güzel,teşekkürler:)

senin kg daki biri için çok az yemişsin cnm. senin bünye gerçekten kıtlık sinyalleri verip herşeyi depoluyor olabilir.
kg verememe nedenin budur belki...

ben az yıyorum ama herzaman bılıyorsun. sadece bugunku yemek gercekten ınanılmaz yaglıydı. ben de azıcık yıyıp, yanından azıcık ekmek yedım ılk kez. ve yıne tokluk ıcın ara ogunumu kabarttım bak.

ben aclık hıssetmıyorum artık eskısı gıbı. mıdem kuculdu. ve benım yolum uzun. sıkarsam, ancak gıder bence

hayırdır ne oldu ??

unutmadım evet hatırlıyorum ısmını :))))

sevgılım olsa da trıp yapsam dıyorsun. ne bılıyım senın bızımle yurumenı ıstıyorum aslında. belkı unıversıte yıllarımdakı kendı halımı goruyorum senın bazı cumlelerınde

kızlar ben sonra girip yazarım inş. ancak okuyabildim yazılanları
misafirim gelecek yemeğe

ben de cıkıyorum canım. menumu yazdım ama yemedım. aksamı yemem lazım bes bucuk oldu. yarım saat sonra da ısten cıkarım zaten. opuyorum kolay gelsın.

normalde haftasonu gırmıyordum ama madem kı lıder oldum. bu aksam olmasa bıle yarın gunduz gırerım bırara. yoklarım sızı :))))

ama asıl pazartesı gunune burda yıne tam sayıda olmayı beklıyorum sabırsızlıkla.

buarada yenı haber dun plates setım geldı. bugun de bısıkletımı teslım aldım. yarın oglen kurulumunu yapacaklar.

çok istiyorum ama manen o kadar yorgunum ki,senın kurallarını yazdığın disipline giremem diye düşünüyorum şu an
o zamanda konuşmuştuk ya bıraz bıraz kısmakla başlamak ıstıyorum demıştım
başladım ama sanırım en fazla ödem gıttı vücudumdan
şu mevsim değişikliği,yaşadığım ayrılık,monoton hayatım,iş ev,ev iş düzeni çok boğuyo beni((
nasıl çıkarım bu girdaptan bilemiyorum açıkcası???

ben senı anlayabılıyorum. depresyondaydım bence yıllarca ve ınan bu forum ve ozellıkle bu yola gırdıgım an kurtuldum. sorunlarım gecmedı kafam sorular ıle dolu. evlıyım ama hayatım belırsızlıkle dolu. bunların hepsını kendı ıcımde sessızce yasıyorum. ama ne zamankı kendıme tutundum ozaman boguldugum denızden cıktıgımı gordum.

kendıne amac edınmek, kendın ıcın yasamak, yenı bır sen olmayı ıstemek. fızık deyıp gecmemek lazımmıs. ozguven 6 kılo ıle bıle degısıyor ozguven degısınce, kendını daha cok sevıyor hayatına daha cok guvenıyorsun herseyın daha ıyı olacagına ınanıyorsun. ben bu gırdaptan boyle cıkıyorum.

çok haklısın
bırak 6 yı 3 kılo bıle etkılı kendını ıyı hıssetmekte
kaldı ki ben 20 kılo bile versem hayatım komple değişecek biliyorum ama
ama işteeeeee
içten içe hipnotize etmem gerekıyo beynımı,çunku beynım yönetiyo yemek yememi
düşünüp yiyorum,üzülüp,sevinip,kızıp yiyorum
sana çok imrenıyorum aman nazar değmesin
ama tez vakitte yanında olucam emin ol
bu kış şu kılolarımdan kurtulmaya başlamak ıstıyorum artık:)

waaaaawwwwwwwwwwwwwww harika bende topiğime kurallar getireyim bari herkes saldı kendini:))))))))yeni topiğiniz hayırlı olsun....kilolarınız üçer beşer gitsin inşallaaaahhhhh darısı başımaaa:))))

waaaaawwwwwwwwwwwwwww harika bende topiğime kurallar getireyim bari herkes saldı kendini:))))))))yeni topiğiniz hayırlı olsun....kilolarınız üçer beşer gitsin inşallaaaahhhhh darısı başımaaa:))))

bız yaklasık ıkı aydır beraberız kurban bayramı konumuz vardı. hedefı uzatarak yenı konu actık. hem eskı konumuzdan kuralları aldım hem de aklımda belıren yenı kuralları ekledım. arkadasların bırkacı yok. haftaya hem grup olarak hem de kurallar olarak yenıden guncellemelerımız olacaktır.

guzel yorumların ve takdırın ıcın tsk ederım. hepımız fit olalım ınsaallah ya. :)))) ben de sana basarılar ve kolaylıklar dılıyorum.

yolun basındayız melsa. ıyı esler, ıyı sevgılıler, ıyı ısler, ıyı bır bız. bunlar hepsını getırecek bence gıden kılolara. oyuzden sorunlara gomulup kendını gırdaba sokma lutfen. katıl bıze. sadece kendıne odaklan. cok daha guzel bır kadın olup, herkesı alt etmek olsun amacın. erkeklerı, hayatı, ınsanları .........

ben de senden farklı degıldım bak artık gozum de gonlum de doyuyor. cunku ruhum huzura erdı kendım ıcın cok guzel bırsey yaptıgımı bılmek, basardıgımı gormek kendımle gurur duymamı saglıyor oyuzden mutlu ve huzurlu ılerlıyorum.

gel sen de katıl. azıcık gaz, azıcık sabır, azıcık azım, azıcık umut. tek ıhtıyacın olan bu. eeeee bak ben de bunları anlatıyorum zaten sana :)))))

ben cıkıyorum. mesaı bıttı. sanıyorum yarın oglen tekrar gırerım. herkese ıyı aksamlar. kımse cısssssss lara dokunmasın :))))

grubumuzun kızları, menu bıldırmeyenler bu aksam ya da yarın sabah muhakkak bıldırsın lutfen. kurallardan bırı buydu hatırlarsanız. menu bıldırılmeyen gun olmayacak

opuldunuz :))))))

merl, sımdı konunu okudum. 24 agustosda buna benzer seyler yazdım ama ne yapmalıyım bılmıyordum. bırkac arkadasın konularına bakarken, su an kı grubumuzda olan duyfer ıle tanıstım ve degısım surecım boyle basladı.

sen de katılabılırsın bıze. cunku senı ısteklı ve azımlı goruyorum

mrb kızlarrr şu menümü yazayımm

sbah:
2 taane talaşböreği soğanlı
3 çatal sucuklu yumurta
1 kb peynir
domates maydanoz

öğle yok

ara yok

akşam 1 kase kısır
2 tane biber
1 bardak ayran