- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
ooooosüperiz gene hayırlı olsunn:)))
menulerımız guzel saglıklı ama azdır. ınceleme fırsatın olursa ıyı olur. enazlardan bırı benımkıç benımkını dıkkate almayabılırsın. eskı konumuzun lınkını de eklemıstım eskı sayfalarda. ordan da bakabılırın menulere.[/QUOTE
peki inceleyeceğim bulmaya çalışırım sitede yeniyim hemen kolayca bulamıyorum :))
SU ANKI KONUMUZUN ILK SAYFALARINDA ESKI KONUMUZUN LINKI VAR KURBAN BAYRAMI BASLIKLI. ORDAN INCELEYEBILIRSIN. ZATEN BUGUNDEN ITIBAREN HEPIMIZ MENULERIMIZI DE PAYLASMAYA BASLADIK BURDAN DA INCELERSIN. ARAMIZDA OLMAYAN COK ARKADASLARIMIZ VAR. ONLAR PAZARTESI GELINCE DAHA SENLENIR BURASI :))))))
bu sabah:
bal-sirke-limon ılık su
bir bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost ( ıcınde beyaz peynır yarım kk kadar, kucuk dılım domates )
buyuk bardak sekersız acık cay
ara: 1 lt su, bır kucuk domates, bır ıncır, 5 tane evde kurutulmus kayısı
ogle: yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, bır cay bardagı cacık, ıkı kasık domates salatası, kucuk boy karnıyarıgın yarısı ( resmen ac kaldım. ınanılmaz yaglı yapmıs. bır kutu havlu kagıt harcasam yagı yıne gıtmezdı. cok ugrastım ve enaza ındırdım yagını ama ıcıme sınmedı. oyuzden de yemedım yarısını. normal ekmegın ucunu kopardım. ıcını cıkarıp yedım aclıgım bastırsın dıye.
cızelge ısını tam beceremedım, bır de ahcı sınırlerımı cıkardı. ınsan bukadar ınanılmaz yag kullanır mı ya.
regl erken bıttı benım. dun bıle bıttı dıyebılırım yanı 3. gunde. herzamankınden kısa surdu. onun da mı etkısı var bılmıyorum bır gergınlık var uzerımde yanı.
canım 58 mı yapayım ?????
melsa senı hatırlıyorum. sen ve dıger kızlar nasıl gıdıyorsunuz ? kılo verebılıyor musunuz ?
senin kg daki biri için çok az yemişsin cnm. senin bünye gerçekten kıtlık sinyalleri verip herşeyi depoluyor olabilir.
kg verememe nedenin budur belki...
o kadar zor gunler geçiriyorum kı açıkcası motivasyonum kalmadı eskısı kadar
ha bıkaç kılo verdım,almıyorum o ayrı
akşamları mumkun olduğunca 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum
yersem zaten midem hemen sinyal verıyo benı uyutmuyo sabaha kadar
ama oyle çok azimle devam edemıyorum açıkcası
bu arada benı unutmaman çok güzel,teşekkürler:)
kızlar ben sonra girip yazarım inş. ancak okuyabildim yazılanları
misafirim gelecek yemeğe
hayırdır ne oldu ??
unutmadım evet hatırlıyorum ısmını :))))
sevgılım olsa da trıp yapsam dıyorsun. ne bılıyım senın bızımle yurumenı ıstıyorum aslında. belkı unıversıte yıllarımdakı kendı halımı goruyorum senın bazı cumlelerınde
çok istiyorum ama manen o kadar yorgunum ki,senın kurallarını yazdığın disipline giremem diye düşünüyorum şu an
o zamanda konuşmuştuk ya bıraz bıraz kısmakla başlamak ıstıyorum demıştım
başladım ama sanırım en fazla ödem gıttı vücudumdan
şu mevsim değişikliği,yaşadığım ayrılık,monoton hayatım,iş ev,ev iş düzeni çok boğuyo beni((
nasıl çıkarım bu girdaptan bilemiyorum açıkcası???
kurallar uzerınde tekrar dusunmek lazım ama sımdılık aklımdakıler:
1. bıldırım gunu pazartesı sabah.
2. oglene kadar bıldırım yapılmıs olacak.
3. benım telefonum herkesde olacak. nete gelemeyen msj atacak.
4. sabah 9 da bıtırmem gerekır cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
5. buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.bunu dusunelım oldu mu kızlar ?
6. onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alınılacak.
7. onlıne oldugumuzda., gecmıs bu menulerımızı notlarımız sayesınde bıldırecegız.
8. menu bıldırmedıgımız gun olmayacak.
9. menuler hakkında herkes yorum yapacak kısa bıle olsa.
10. en az kılo verene spor cezas verılecek. cezayı verecek kısı, o haftanın bırıncısı olacak.
11. en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyecegız.
ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
12. gunuk muhakkak aktıvıte yapacagız. enaz yarım saat.
13.aktıvıte, ev ısı bıle olabılır.
14. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım.
15. aktıvıte yapamadık. ıslerımız, mısafırlerımız vardı dıyelım ozaman ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
16. gunluk 2,5 lt su içilecek.
17. gunde en az 2 kez bıtkı cayı ıcılecek.ozellıkle yesıl cay secılecek.
18. bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmıyorum. seyahat vs dısındakı durumlar harıc. musaıt olmayacaksak, muhakkak onceden haber verecegız. dedıgım gıbı telefonuma msj atabılme ımkanınız da olacak aynı sekılde bu konu ıcın de dahıl.
19. kuralları sureklı cıgneyen kısıler, lısteden cıkarılacak.
20.lısteye yenı kısının alınmasına beraber karar verılecek. kısının gunluk takıp ve dısıplını, olumlu karar verılmesınde etkılı olacak.
aklıma geldıkce ve sızden gelen fıkırlere gore yarın kuralları tekrar guncellerım. kalorı sepetı ısı bana sıkıcı geldı. onu bır dusunelım oldu mu kızlar.
ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
waaaaawwwwwwwwwwwwwww harika bende topiğime kurallar getireyim bari herkes saldı kendini:))))))))yeni topiğiniz hayırlı olsun....kilolarınız üçer beşer gitsin inşallaaaahhhhh darısı başımaaa:))))
çok haklısın
bırak 6 yı 3 kılo bıle etkılı kendını ıyı hıssetmekte
kaldı ki ben 20 kılo bile versem hayatım komple değişecek biliyorum ama
ama işteeeeee
içten içe hipnotize etmem gerekıyo beynımı,çunku beynım yönetiyo yemek yememi
düşünüp yiyorum,üzülüp,sevinip,kızıp yiyorum
sana çok imrenıyorum aman nazar değmesin
ama tez vakitte yanında olucam emin ol
bu kış şu kılolarımdan kurtulmaya başlamak ıstıyorum artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?