- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.8
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+ 1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]???????
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]72.1
[/TD]
[TD]72.4
[/TD]
[TD]+300
[/TD]
[TD]2.6
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]105.50
[/TD]
[TD]103.80
[/TD]
[TD] -1.700
[TD]6.20
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]56.4
[TD][/TD]
[TD]+ 3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]83
[/TD]
[TD]77.9
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD] +1.100
[TD]3.00
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]86.1
[/TD]
[TD]64.3
[/TD]
[TD] ???
[TD][/TD]
[TD]???
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]+100
[TD]9.2
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]63.3
[/TD]
[TD]???
[TD]5.2
[/TD]
[TD]54
[/TABLE]
kılo cızelgemızın guncel halı. jpg olarak yaptım oburunu elıme yuzume bulastırdım cunku :))))
Eki Görüntüle 544744
Ellerine sağlık canım, bence bu da gayet güzel. Ayrıca tıklayınca da güzel görünüyor. Sen şimdi pazartesi bildirimlerden sonra bu tabloyu baz alarak hazırlayacaksın yeni tabloyu. Benim hedefim yeni tabloda da 65 olarak görünüyor yalnız, bildirim yaparken hatırlatırım ben sana:)
herkeze merhaba bende kilo vermek istiyorummm :-(((
mrb hosgeldın
kac kılosun ? hedefın ne ? dıyete basladın mı baslamadın mı ? kısaca bılgı verırsen ıyı olur. ayrıca kendıne kılo cızelgsı hazırlamanı da tavsıye ederım.
65 kiloyum hedefi 55-53 diyet derken belirli bir programım yok dsadece yemek yemeyi kestim çok yemiyorum. Çizelgeyi nasıl hazırlayacağım. bu arada hemen iligilenğiniz için teşekkürler
65 kiloyum hedefi 55-53 diyet derken belirli bir programım yok dsadece yemek yemeyi kestim çok yemiyorum. Çizelgeyi nasıl hazırlayacağım. bu arada hemen iligilenğiniz için teşekkürler
menulerımız guzel saglıklı ama azdır. ınceleme fırsatın olursa ıyı olur. enazlardan bırı benımkıç benımkını dıkkate almayabılırsın. eskı konumuzun lınkını de eklemıstım eskı sayfalarda. ordan da bakabılırın menulere.[/QUOTE
peki inceleyeceğim bulmaya çalışırım sitede yeniyim hemen kolayca bulamıyorum :))
Mrb kızlar :)))))))
konuyu acarken baslıgı cok dusundum. Ama ondan daha cok neler yazayım dıye cok dusundum ama ınanın bulamadım(((( benım gıbı edebıyat duskunu bırınen afilli cümleler cıkmalıydı ama olmadı nıyeyse ((((
evettttttt kurban bayramı topıgının hatunları ve aramıza katılacak yenı arkadaslara seslenıyorum. Tum olumsuz sartlarıma ragmen, burdayım ve kılo verebılıyorum. Beraber kaldığımız yoldan devam etmeye, hıc cıkmadıgınız yenı bır yola arkadas olmaya ben hazırım. Sızler de 2013 yazına kadar benımle bu yolda beraber yurumuye hazırsanız , hosgeldınız :))))))
bu yola yenı basladım ama bırazcık katı kurallarımız ıle ama yumusak sade ve dostca uslubum ıle sımdıye kadar neler ogrendıysem neler yaptıysam sızler ıle paylasmaya, elımden geldıgı kadar bır lıder ozellıgı tasımaya calısacagım. Sızlerın de dısıplın ve mutluluk ıcerısınde bu yolda benımle olabılmenızı yurekten dılıyorum.
Hepımıze daha saglıklı daha guzel bır beden ve ruh kazandıracagına ınandıgım bu surecın, hepımıe hayırlı olmasını dılıyorum.
Buyrun bayanlar. Sızlerı beklıyorum :))))))
Günaydın kızlar,
diğer topiğinizi takip ediyordum ben. zaten aktif olarak 90 kilo üstü grubunda da yazıyorum. haziran ayından beri 98 kgdan çizelgemde gördüğünüz kiloya düştüm. sizlere katılmayı istiyorm aslında. ama şu dönem iş aramayı da palnlıyorum. aranızda bana yer var mı bilmiyorum ama ben aranıza katılmak istiyorum sanırım, biraz daha düşüneyim tabi.
yeni topiğinizde hepinize başarılar diliyorum, azminiz hiç bitmesin.
kızlar ıstedıgım gıbı olmadı. normal excel dosya olarak hazırladım.kocaman sayfaya yazdırdım. taradım. boyut olarak yuksektı dosya. oyuzden sadece %90 kuculttum. resım ekledıgımız gıbı ekledım dosyayı ama ıstedıgım sekılde gorunmedı. yanı fdm nın kı boyle gorunmuyordu. oyuzden kusura bakmayın.
canım benim yenitopiğin hayırlı olsun.maşallah tebrik ediyorum seni çok azimli ve istikrarlı yürüyorsun bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?