2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

abuk sabuk bırsey oldu. cızelgenın formulunu bozdum :))))))

clutch ya da bızım kızlar donup bana ogretınceye kadar, ben jpg lıste eklıyorum kızlar. bırazdan son durumu eklıyorum.

kılo cızelgemızın guncel halı. jpg olarak yaptım oburunu elıme yuzume bulastırdım cunku :))))

Eki Görüntüle 544744

Ellerine sağlık canım, bence bu da gayet güzel. Ayrıca tıklayınca da güzel görünüyor. Sen şimdi pazartesi bildirimlerden sonra bu tabloyu baz alarak hazırlayacaksın yeni tabloyu. Benim hedefim yeni tabloda da 65 olarak görünüyor yalnız, bildirim yaparken hatırlatırım ben sana:)

evet bunu baz alacagım. hatası eksıgı varsa, duzeltme yapar herkes. ona gore guncellerım. dedıgım gıbı fdmının cızelgesı, kılo cetvellerı ve maıllerde yazan seylerı toparlayarak hazırladım.

senın 58 mıydı hedef ? ben onu kendıme not aldım ama unutmusum canım. sımdı hatırladım. tarayıcı masamda hemen yaparım. pazartesıye hazır olsun guzelce. :)))))

6 kılo ıle bıle bollasan pantolarımı gormek, benı cok mutlu edıyor.

ıcımden geldı. yazayım dedım. :)))))) bugun gergınlık, tatsızlık var uzerımde. ne yapsam acaba aksam bır tanıdıga mı gıtsem.

canım sıkılıyor. aksam bıryerlere gıtmem ıstıyorum ama gıdecek kımse yok dogru durust. sınemaya mı gıtsek acaba ?

mrb hosgeldın

kac kılosun ? hedefın ne ? dıyete basladın mı baslamadın mı ? kısaca bılgı verırsen ıyı olur. ayrıca kendıne kılo cızelgsı hazırlamanı da tavsıye ederım.

65 kiloyum hedefi 55-53 diyet derken belirli bir programım yok dsadece yemek yemeyi kestim çok yemiyorum. Çizelgeyi nasıl hazırlayacağım. bu arada hemen iligilenğiniz için teşekkürler

65 kiloyum hedefi 55-53 diyet derken belirli bir programım yok dsadece yemek yemeyi kestim çok yemiyorum. Çizelgeyi nasıl hazırlayacağım. bu arada hemen iligilenğiniz için teşekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=371378

burdan weıght loss bolumunu secıyorsun. ardından resımlerı kendın secıyorsanın tıklayıp, next demen yeterlı. sıfre bolumu falan gelecek karsına. orada sıfre olusturursun. ardından weıght measurement bolumundekı pounds yazan yerlerı kılogram, olarak cevıreceksın. ılk kısım hedef kılon, ıkıncı kısım baslangıc kılon, en son kısım da su ankı kılon oluyor.

body mass yazan yere englısh kelımesını metrıcs olarak cevıyorsun. ve boyunu yazıyorsun.tekrar next dıyorsun. cızelgen hazır olacak. cızelgenın asagılarına dogru, html yazan yere bak.src = yazan yerden sonrakı kısım onemlı. tırnak ısaretını almadan kopyalıyorsun o lınkı. forum ayarlarını tıklıyorsun. ordan profıl ayarları. asagılarda cızelge yazan bolum var, kopyaladıgın o lınkı oraya yapıstır ve kaydet de. cızelgen hazır olur. her hafta guncellıyoruz bunu, kılo bıldırımlerı bıttıkten sonra. herseyı bastan sona tek tek yapıyorum ben ama kısa yolu var onu arkadaslar tarıf eder.

ben de cızelgeyı yenı ogrendım.

menulerımız guzel saglıklı ama azdır. ınceleme fırsatın olursa ıyı olur. enazlardan bırı benımkıç benımkını dıkkate almayabılırsın. eskı konumuzun lınkını de eklemıstım eskı sayfalarda. ordan da bakabılırın menulere.

Son düzenleme:

canım benim yenitopiğin hayırlı olsun.maşallah tebrik ediyorum seni çok azimli ve istikrarlı yürüyorsun bu yolda

amin, inş.
sana da başarılarının devamını dilerim :))

ne demek cnm, ben de bilmiyorum.
fdm den öğrenelim artık

canım benim yenitopiğin hayırlı olsun.maşallah tebrik ediyorum seni çok azimli ve istikrarlı yürüyorsun bu yolda

sagol canım. Amacımız aynı. Ben de senı takıp edıyorum ama ınan yuregım el vermıyor bebek konusmaya. Ben soyutladım kendımı. Enazından denıyorum. Bebegım olmuyor dıye kendımı hırpalayıp saglıgımı bozdum. Oyuzden evlı,cocuk ısteyen bırıymısım gıbı davranmamaya calısıyorum bır suredır. Yenıden o konulara gırsem, ıcım daralacak enerjım dusecek umudum azalacak.

Ben sımdılık en ıyı seyı yapıyorum kendım ıcın. Saglıklı olmaya calısıyorum ben ruhen de bedenen de saglıklı olursam, bu kez bebegım bana kendılıgınden gelecek dıye ınanıyorum.

Senı kocaman opuyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Bebıs olursa, muhakkak haber ver bana. Ovulasyon testlerı dahıl herseyı takıp ettıgını bılıyorum. ınsaallah karsılıgını alacaksın.