2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım 58 mı yapayım ?????

Evet canım, benim hedef 58kg, kusura bakma bu ara evde internette sorun var arada gidiyor, sonra da yürüyüşe çıktık 100 dakika tempolu yürüdük. Üstüne balık ekmek te yedik:) Yarım ekmek arası ama ekmeğin içini aldırıyorum. Zaten bu yürüyüşün üstüne kalorisepetine girince bugün aldığım kalori çok düşük kaldı. Sen ne yaptın canım, sinema iyi fikir aslında. Apartmanda olanlar çok can sıkıcı olmuş. Biraz kafanı dağıtmanda fayda var.

Kızlar ben de günümü toparlayayım, Baldamlası yapmıştı ben de kalorisepetinden kopyalayacağım, hem yediklerim hem kalorileri aşağıda;
[1] Yürümek (Çim) 100 dak 584.01
[2] Bitter Çikolata 5 GRAM 36
[3] Mürdüm Eriği 6 ADET 90
[4] Armut 0.25 ADET 17.5
[5] Balık Ekmek 1 YARIM EKMEK 550
[6] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[7] Badem 10 gr (adet) 57
[8] yumurta 0.5 adet 40
[9] pınar mangal keyfi sucuk (6lı) 0.5 boğum 108.6
[10] Domates 0.5 ADET 7
[11] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[12] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[13] Cheddar Peyniri 20 GRAM 80.6
[14] uno sofra çok tahıllı 4 dilim 236
Toplam : 723.79 kal.

Kızlar ben bu arada bu sefer ölçülerimi de aldım, her hafta ölçü de alacağım. Pazartesi günü 72.5 kg idim, bu pazartesi kaç kg olacağım ve ölçüler değişecek mi merak ediyorum.

Kızlar ben bu arada bu sefer ölçülerimi de aldım, her hafta ölçü de alacağım. Pazartesi günü 72.5 kg idim, bu pazartesi kaç kg olacağım ve ölçüler değişecek mi merak ediyorum.

canım olculerı nasıl alıyorsun ? aslında cok ıyı fıkır ben verdıgım kıloya esıt olmayacak sekılde daha fazla ınceldım bence ama tabıkı olcmedıgım ıcın bılemıyorum. sen pazartesı olculerı de yaz hatta bunu alısknlık halıne getırelım. bunu da ekleyelım kuralların arasına.

tamam canım onemlı degıl. ben lısteyı pazartesı yapabılırım yenıden senın hedefı guncellerız evde tarayıcı yok oyuzden yapamıyorum yoksa duramaz yapardım zaten :))))))))))

yuruyus cok guzel olmus esınle balık ekmek de pek guzel olmus. kızmayacagım. ekmek olayına :))))

sınemaya gıdemedım seans gec oluyor esımın gonlu olmdı. yarın gunduz gıdecegız.

komsumuzu bıraz once yıne aradık cok uzgunuz ya. cok da streslıyız nasıl olacak bılmıyorum

herkese iyi akşamlaaarrrr

öldüm bugun ben yorgunluktan yaa.. bi de doğru düzgün bişeyde yiyemedim, bu gece kendimden korkuyorum valla

acele çıktım yurttan, o yuzden planladıgım gibi bişeyler yiyemedim malesef. çantama bi paket eti form atmıştım ama onu bile akşam 4 te yeme fırsatım oldu ancak. düşün ki sabah 8.30 dan akşam 4 e kadar hiç bişey yemedimm ve 12den 6 ya kadar da toplam yarım saat ancak oturmuşumdur, sürekli ayaktaydım. 1 saate yakın aralıksız yürüdüm dönüşte ama kalan 5 saatte ara ara yürüdüm, ara ara ayakta durdum falan, mahvoldum yani

saat 6 da da akşam yemegimi yedim.
1 kepçe şehriye çorbası,

5 yk nohut

2 yk pilav

1 tabak salata

şimdi de ara öğün yaptım, 2 tane mandalina yedim ve yeşil çayımı hazırladım onu içecegim şimdi. ama suyu az içtim sanırım toplam 1 lt ancak olmuştur bugun. yemekten sonra da 1 tane soda içmiştim.

çok dağınık saçma sapan bir gün oldu bugun benm yaa.. çok acıkırsam süt içerim diye düşünüyorum. tok tutar heralde o. ama bütün gün bişey yemedigim içinde aklımdan kötü kötü şeyler geçiyoorrrr

ayagımdaki sorunu sormuşsun onu da anlatayım hemen canım. ben 3 yaşındayken topuğumu bisikletin tekerine sıkıştırmışım, bu yuzden küçük parmagımın yanındaki parmagın siniri kopmuş ve o büyümemiş o zamandan sonra. ben lisedeyken de küçük parmagım çıkmış, doktorun hatası yüzünden de yanlış yere kaynamış. bu sebeplerden de çok yürümem, ayakta durmam yasak. hemen bileğim şişiyor. 2013 yaz sonunda ameliyat olacam ama o zamana kadar dayanmam lazım, o yuzden de doktor çok dikkat et dedi. şükür ki bu ara pek sıkıntım olmuyor ama yaz başında çok kötüydü 2 hafta üstüne basamadım yani

öyle saçma sapan bir yeme düzenim oldu yani bugun mutsuzum, umarım acıkmam

Pomo, nasılsın canım, yürüyebildin mi?

yurudum canım. herzamankınden az oldu. cunku esım huzursuz oluyor artık. bır de basbasa vakıt gecırmıyor olduk resmen bu yuruyuslerden dolayı. hatta uzun zamandı tv de ızlemedım şöyle oturup. bugun keuıf yapayım dedım.

bır saat yurudum. 214 kalorı = 3km = 3965 adım olmus.

esın evde oldugu ıcın gec kahvaltı yapmıssındır oyuzden oglen ve ara yapmamıssın sanırım. borek olayına bırsey demıyorum sen zaten ıdeal kılodasın hatta koruma donemı sayılır. ama gelınlık ıcın kılo vermem lazım dıyordun. oyuzden cısssss oluyor sadece :))))

Ölçüyü mezurayla aldım. Ben göğüs, göğüs altı, bel, basen, bacak ve kol olarak ölçü aldım. Bacak ve kol en kalın yerden ölçülüyor. Basen kalça kemiği üstünden, yani o da en geniş yerden, bel de göbeğin bir kaç cm üstünden en ince yerden ölçülüyor. İsteyen göbek ölçüsü de alabilir, ben almadım. Pazartesi yazarım ölçüleri de. Canım sen benim bu haftaki kilomu 72.5 kg yap olur mu, pazartesi bu kilodaydım çünkü, hedef te 58 kg. Şimdi dikkate almana gerek yok, pazartesi özel mesajda ben hatırlatırım sana.

Sağol canım, çok güzel oldu gerçekten. Günü toparlayınca giren - çıkan kalori toplamı 723 kalori oldu. Yani daha birşeyler yiyebilirim:)) Şaka şaka, bu saatten sonra yememek için elimden geleni yapacağım.

ıyı aksamlar.

oncelıkle lutfen kendını suclayıp durma. sen odev ıcın gezıye gıttın bukadr yogun olacagını bılmıyordun. gıtmeden bıseyler yerım dıyordum onu da yapamıssın. hem yemek yemeyıp hem okadar aktıf olmana sevınmelı sasırmalısın.

aksam zaten saldırmamıssın da. nıye dert edıyrosun kendıne. yahu.

ya ust uste nasıl gelmıs oyle. cok uzuldum. yuruyememek ayak agrısı cok ıyı bılırım. lutfen kendını zorlama dıkkat et kendıne. ve tedavını de ıhmal etme lutfen.

ben hıc uygun bır lıder degılım. resmen usenıyorum kalorı sepetıne. daha dogrusu okadar asırı programlı olmak kasıyor benı benı bılıyorsun baska bırseyden kasmıyorum ama bu kalorı sepetı ısını sevmedım nıyeyse basından berı.

ben mandalına yedım ıkı tane. onumuz kıs. yemek ıyı olur hem. sen de oyle yap.

bana bu olayı hatırlatır mısın tekrar. ben de pazartesı olceyım. sabah olmazsa bıle aksam yaparım. ben ama olculerımı yazmam burda :))))))) kılomu cızelgede gormeye ancak alıstım. ılk zamanlar nasıl utanıyordum gel de bana sor :))))))

kılo ve hedefı muhakkak hatırlat degıstırelım canım sabah.

buarada ıkı hafta deneme yapalım. bıldırım ıcın gecıken olursa, hemen telefon olayına basvurmak nıyetındeyım.

Çeşmi, moralini bozma canım, Pomoya katılıyorum ben de. Öğrenci olarak beslenmene dikkat etmen zaten zor, sen bunu çok güzel başarıyorsun. Bugün dengesiz olmuş, acıkırsan süt içmek mantıklı. Ben de 2 saat sonra gibi süt içmeyi düşünüyorum. Öğrenciyken ve gece çalışırken dikkat etmek çok zor. Oooofff ooofff, kolay gelsin canım. Sen de ölçülerini de al bence, sadece kilodan gitmiyor, inceliyoruz da çünkü. Motivasyonunu artırır.

yaa işte bütün gün bişey yemeyince gece acıkma ihtimalim oluyor, bir de pazartesiye çizimler var yine geç yatacagım da ondan korkuyorum biraz gitmeden yiyemedim bişeyler çünkü benm gereksiz bir arkadaşım aradı, erken çağırdı beni, o yuzden yiyemeden çıkmak zorunda kaldım. neyse artık nişalah tutacam kendimi de yemeyecegim bu gece

ayak konusunda çok şanssızım malesef. şekil bozukluğu var mesela bu sebeplerden, sandalet giyemedim hiç hayatımda. aslında sağ ayagım agyet güzel, sol da öyle olsa en açık sandaleti bile giyebilirim ama yok imkansız şuan. ameliyattan sonra inşalah

bir de bugun senin diğer linkte paylaştıgın bi yazıyı okumuştum. orada mesela ara öğünler için bile önemli diyordu. az yedigin zaman vucur kıtlık sinyali veriyotmuş, o da zayıflamayı engelliyormuş diye, ben bugun ana öğün bile yiyemedm ya ona da canım sıkıldı neyse bugunu kara çevireyim bende, gece bişey yemeyim inşalah

aramıza katılmak ısteyen arkadaslara seslenıyorum.

bır soru sorup, bır daha gelmeyeceksenız lutfen yazmayın. herkesın menusunu yorumlamak, kendımı kontrol etmek, menulerımı yazmak bunlar yeterınce zaman alan seyler. calısan bırıyım. zamanım kısıtlı. oyuzden aramızda sureklı olmayacaksanız eger, lutfen zamanımı da zamanımızı da almayın.

bugun kac kısı geldı. ıncelıkle cevaplar yazdım. ama kımse bır daha gırmedı

Ne ilgisi var Pomocum. Ben sevdim ama, elin alışınca kolay oluyor girmek. Hele hareketi girince düşüyor ya, süper oluyor:)) Ben 1 mandalina yemiştim zaten, bak girmeyi unutmuşum, hemen gireyim:)