- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
canım 58 mı yapayım ?????
Kızlar ben bu arada bu sefer ölçülerimi de aldım, her hafta ölçü de alacağım. Pazartesi günü 72.5 kg idim, bu pazartesi kaç kg olacağım ve ölçüler değişecek mi merak ediyorum.
Evet canım, benim hedef 58kg, kusura bakma bu ara evde internette sorun var arada gidiyor, sonra da yürüyüşe çıktık 100 dakika tempolu yürüdük. Üstüne balık ekmek te yedik:) Yarım ekmek arası ama ekmeğin içini aldırıyorum. Zaten bu yürüyüşün üstüne kalorisepetine girince bugün aldığım kalori çok düşük kaldı. Sen ne yaptın canım, sinema iyi fikir aslında. Apartmanda olanlar çok can sıkıcı olmuş. Biraz kafanı dağıtmanda fayda var.
gunaydın canım.
tskler. hepımıze hayırlı olsun ınsaallah.
evet az yemıssın ama sebebını soylemıssın zaten.
bugun hem spor hem ıs turunden bır gun olacak senın ıcın. sana kolay gelsın. ınsaatlarda yururken dıkkat et mımar hanım :)))) ayagında sorun var senın aman ha. ayak demısken senın o sorun ne oldu ya aklıma geldı bak sımdı.
aksama dogru tekrar gorusuruz. sana da mutlu gunler :)))))))
Pomo, nasılsın canım, yürüyebildin mi?
Listenize benide dahil edermisinzcok motive edici buluyorum burayq yazma isini
mrb kızlarrr şu menümü yazayımm
sbah:
2 taane talaşböreği soğanlı
3 çatal sucuklu yumurta
1 kb peynir
domates maydanoz
öğle yok
ara yok
akşam 1 kase kısır
2 tane biber
1 bardak ayran
azcık domates marul
şimdi çay içeriz bideben tulumba tatlısı yaptım 1 2 ondan atarım belki
hafta sonları bu eşim rejim mejim bırakmıyo bende vallaaa
canım olculerı nasıl alıyorsun ? aslında cok ıyı fıkır ben verdıgım kıloya esıt olmayacak sekılde daha fazla ınceldım bence ama tabıkı olcmedıgım ıcın bılemıyorum. sen pazartesı olculerı de yaz hatta bunu alısknlık halıne getırelım. bunu da ekleyelım kuralların arasına.
tamam canım onemlı degıl. ben lısteyı pazartesı yapabılırım yenıden senın hedefı guncellerız evde tarayıcı yok oyuzden yapamıyorum yoksa duramaz yapardım zaten :))))))))))
yuruyus cok guzel olmus esınle balık ekmek de pek guzel olmus. kızmayacagım. ekmek olayına :))))
sınemaya gıdemedım seans gec oluyor esımın gonlu olmdı. yarın gunduz gıdecegız.
komsumuzu bıraz once yıne aradık cok uzgunuz ya. cok da streslıyız nasıl olacak bılmıyorum
herkese iyi akşamlaaarrrr
öldüm bugun ben yorgunluktan yaa.. bi de doğru düzgün bişeyde yiyemedim, bu gece kendimden korkuyorum valla
acele çıktım yurttan, o yuzden planladıgım gibi bişeyler yiyemedim malesef. çantama bi paket eti form atmıştım ama onu bile akşam 4 te yeme fırsatım oldu ancak. düşün ki sabah 8.30 dan akşam 4 e kadar hiç bişey yemedimmve 12den 6 ya kadar da toplam yarım saat ancak oturmuşumdur, sürekli ayaktaydım. 1 saate yakın aralıksız yürüdüm dönüşte ama kalan 5 saatte ara ara yürüdüm, ara ara ayakta durdum falan, mahvoldum yani
saat 6 da da akşam yemegimi yedim.
1 kepçe şehriye çorbası,
5 yk nohut
2 yk pilav
1 tabak salata
şimdi de ara öğün yaptım, 2 tane mandalina yedim ve yeşil çayımı hazırladım onu içecegim şimdi. ama suyu az içtim sanırım toplam 1 lt ancak olmuştur bugun. yemekten sonra da 1 tane soda içmiştim.
çok dağınık saçma sapan bir gün oldu bugun benm yaa.. çok acıkırsam süt içerim diye düşünüyorum. tok tutar heralde o. ama bütün gün bişey yemedigim içinde aklımdan kötü kötü şeyler geçiyoorrrr
ayagımdaki sorunu sormuşsun onu da anlatayım hemen canım. ben 3 yaşındayken topuğumu bisikletin tekerine sıkıştırmışım, bu yuzden küçük parmagımın yanındaki parmagın siniri kopmuş ve o büyümemiş o zamandan sonra. ben lisedeyken de küçük parmagım çıkmış, doktorun hatası yüzünden de yanlış yere kaynamış. bu sebeplerden de çok yürümem, ayakta durmam yasak. hemen bileğim şişiyor. 2013 yaz sonunda ameliyat olacam ama o zamana kadar dayanmam lazım, o yuzden de doktor çok dikkat et dedi. şükür ki bu ara pek sıkıntım olmuyor ama yaz başında çok kötüydü 2 hafta üstüne basamadım yani
öyle saçma sapan bir yeme düzenim oldu yani bugun mutsuzum, umarım acıkmam
Sağol canım, çok güzel oldu gerçekten. Günü toparlayınca giren - çıkan kalori toplamı 723 kalori oldu. Yani daha birşeyler yiyebilirim:)) Şaka şaka, bu saatten sonra yememek için elimden geleni yapacağım.
Ölçüyü mezurayla aldım. Ben göğüs, göğüs altı, bel, basen, bacak ve kol olarak ölçü aldım. Bacak ve kol en kalın yerden ölçülüyor. Basen kalça kemiği üstünden, yani o da en geniş yerden, bel de göbeğin bir kaç cm üstünden en ince yerden ölçülüyor. İsteyen göbek ölçüsü de alabilir, ben almadım. Pazartesi yazarım ölçüleri de. Canım sen benim bu haftaki kilomu 72.5 kg yap olur mu, pazartesi bu kilodaydım çünkü, hedef te 58 kg. Şimdi dikkate almana gerek yok, pazartesi özel mesajda ben hatırlatırım sana.
ıyı aksamlar.
oncelıkle lutfen kendını suclayıp durma. sen odev ıcın gezıye gıttın bukadr yogun olacagını bılmıyordun. gıtmeden bıseyler yerım dıyordum onu da yapamıssın. hem yemek yemeyıp hem okadar aktıf olmana sevınmelı sasırmalısın.
aksam zaten saldırmamıssın da. nıye dert edıyrosun kendıne. yahu.
ya ust uste nasıl gelmıs oyle. cok uzuldum. yuruyememek ayak agrısı cok ıyı bılırım. lutfen kendını zorlama dıkkat et kendıne. ve tedavını de ıhmal etme lutfen.
ıyı aksamlar.
oncelıkle lutfen kendını suclayıp durma. sen odev ıcın gezıye gıttın bukadr yogun olacagını bılmıyordun. gıtmeden bıseyler yerım dıyordum onu da yapamıssın. hem yemek yemeyıp hem okadar aktıf olmana sevınmelı sasırmalısın.
aksam zaten saldırmamıssın da. nıye dert edıyrosun kendıne. yahu.
ya ust uste nasıl gelmıs oyle. cok uzuldum. yuruyememek ayak agrısı cok ıyı bılırım. lutfen kendını zorlama dıkkat et kendıne. ve tedavını de ıhmal etme lutfen.
ben hıc uygun bır lıder degılım. resmen usenıyorum kalorı sepetıne. daha dogrusu okadar asırı programlı olmak kasıyor benı benı bılıyorsun baska bırseyden kasmıyorum ama bu kalorı sepetı ısını sevmedım nıyeyse basından berı.
ben mandalına yedım ıkı tane. onumuz kıs. yemek ıyı olur hem. sen de oyle yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?