2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya özellikle geceleri çalışmak işi mahvediyor insanı. akşam yemeginden sonra bişey yemeyin diyorlar mesela ama benm çoğunlukla yatmam 2 yi geçiyor, saat 6 dan 2 ye kadar nasıl durayım ben. öyle olunca da işte kilo verimi zor oluyor insanın. bi sütle kurtaracam umarım bu geceyi

mezura olayı çok mantıklı da benm mezuram yok.yurtta nasıl ölçerim bide hiç bilemiyorum. eğer denk gelirse bi yerlerde alırım mutlaka, o zaman ölçerim bende, katılırım aranıza

aynen ben de neslıye katılıyorum. kendını takdır et bence. ogrencılık ortamında gayet ıyı gıdıyorsun.

sut ısıne katılıyorum sut ıcebılırsın.

olcum ısı bana da mantıklı geldı kızlar.

ayy dün gece sitede bakım varmış giremedim ya deli oldum resmen. baglantı yüzünden zannettim sonradan anladım siteden kaynaklı oldugunu

neyseki dün geceyi kazasız atlattım sayılır. 200 ml süt içtim, 3 tane limonlu kepekli biskuvi yedim. yan, tabi bunun gece olması iyi değil ama napalımi gündüzki açlığımın üzerine iyi geldi valla

kahvaltımı yazayım şimdi de.

kahvaltı (8.30)

domates, salatalık, beyaz peynir

3 yk sade omlet

1 top kepek ekmegi

2 açık çay

saat 10 gibi de 1 şekerli türk kahvesi içtim. şimdi de yeşil çayımı aldım önüme, çalışmaya başlıyorum

herkese mutlu pazarlaarrrr

Günaydın kızlar, akşam ben de uğraştım ama siteye giremedim. Neyse bugün giriliyor. Bugün erken kalktım ve vakitlice kahvaltı yaptım. Tabi biraz pazar kahvaltısı oldu:) İşte menüm;

- 2.5 dilim tam tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı salça
- 4 adet zeytin
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 tane ceviz
- Yarım salatalık
- 1 kk lor içine maydanoz ve pul biber
- 1 yemek kaşığı kadar kayısı reçeli
- 1 fincan şekersiz çay

Üstüne de 1 fincan şekersiz sütlü kahvemi içtim ama kesmedi, muhtemelen birazdan bir kahve daha içerim.

EgeR listenize alirsaniz beniBende hergun listemi paylasirim ve ayrica yarin diyetsyene gidicem onun menusunude paylasabilirim

selam kızlar pomocum hayoırlı olsun yeni tpiğin ve kaptanlığın.. ben de geldim... of ya ne olur okuldaki net sorunu düzelsin ya... valla hiç giremiyorum yoksa... ben de u günler de pek diyet felan yok ama yarın yeni bildirimlerle yeni macerama başlıcam ben de..

ben menülerimizin akşam toplu şekilde paylaşılmasından yanayım...kurallarını çok beğendim açık net ve detaylıca..

Hoşgeldin rakibem:)) Menüleri akşam toplu paylaşmak bence de mantıklı, derli toplu daha iyi yorum yapılabiliyor.

EgeR listenize alirsaniz beniBende hergun listemi paylasirim ve ayrica yarin diyetsyene gidicem onun menusunude paylasabilirim

sayıs olarak asırı kalabalık degılız. oyuzden pazartesı gunu tartılıp bana ozelden msj atarsan, senın de kılonu cızelgeye yazmıs oluruz.

baslangıc kılo

gecen hafta kılo

bu haftakı kılo

gelen - giden

toplam gıden

hedef kılo

bunları yaz lutfen pazartesı sabah ozel msj ıle.

aramıza hosgeldın. eskı bır arkadaslıgımız var bızım. ama herkes hos sobet ve sıcak kanlıdır. kendını yabancı hıssetmezsın :)))))

senden sonra baska kısı almayı dusunmuyorum. bır kac hafta duzenlı menu paylasan olursa, alırız.

bana da uyar bu arada fdm cigim hoşgeldinnn ara ara hala bakım var diyor giremiyorum. inşalah en kısa zamanda düzelir sorun

canım sana da mutlu pazarlar

dun geceyı kazasız atlatmıs olmana cok sevındım. tebrık ederım ayrıca senı.

dun ben de aynen delı oldum. yazamadım. sohbet yarıda kesıldı malum.

sen gece uykusuz kalıyorsunuz bız cogumuz erken yatıyoruz oyuzden avantajlıyız. acıktıysak, cok cok ne yaparız erken uyuruz ama senın o sansın yok. ne yapalım canım. bız de sana anlayıs gosterecegız sen de azıcık sabır gostereceksın. su sartlarda ancak bunları yaoabılırız.

gunaydın canım,

dun ben de cok ugrastım ya. sınır oldum. yattım sonra.

benım sımdı cıkmam lazım. oyuzden dunku menumu ve bugun aksam yazacagım. dun zaten sadece mandalına ve bır sut ılave oldu menumue.

yıne sutlu kahve ıcmıs bızım keyfıne duskun muhendıs hanım :))))))) afıyet olsun

bugun neler yapacaksın ?

ben 20 dk kadar ara ara durarark bısıkletımı kullandım. sabah kurulumunu yaptırdık harıka bırsey ıyı kı almısım acayıp yoruyor ve terletıyor. cok begendım.

bırazdan dısarı cıkarız bıraz yuruyus yapacagız bıraz acık havada oturup kahve, dondurma keyıf yapacagız ardından da sınema. bugunu kendımıze ayırdık yanı. aksam da balık yapacagım.

kahvaltıyı da dısarda balkonda yaptık hava yaz havası gıbıydı cok guzel oldu.

canım sana da mutlu pazarlar

dun geceyı kazasız atlatmıs olmana cok sevındım. tebrık ederım ayrıca senı.

dun ben de aynen delı oldum. yazamadım. sohbet yarıda kesıldı malum.

zaten sorunun siteden kaynaklandıgını anlayana kadar yurt baglantısına sövdüm durdum, ayıp oldu kızlara diye. sonra siteden kaynaklandıgını anlayınca sevindim yani, kızlar beni yanlış anlamamıştır diye

dün gece yorgunluktan 12 gibi yattım bende, bütün gün ayakta dikilmekten sırtım ağrımış, bilgisayar başında çizim yapıyordum bide, mahvaldum yani, ama bi süt, 3 tane de diyet biskuviyle kurtardım

valla canım bu yuzden zaten ben hedefimi geniş tutuyorum, normalde ayda 4 kilo idealken ben 2.5 3 vriyorum kendime, çok zorlarsam derslerimi etkilemesinden korkuyorum. bu hesaplarıma göre de yılbaşına kadar 72 - 73 olmalıyım ki nisana kadar 65 görebileyim

menu bildirimlerini akşammı yapıyoruz artık kızlar ? ona göre ara öğünümü ve öğle yemegimi yazacagım yada akşamı bekleyecegim

fdm hosgeldın canım. nasılsın ? oglusun nasıl ? senı merak ettık hıc gırmedın.

sagol canım. hepımıze hayırlı olsun cunku bu bızım topıgımız ayrıca ben kaptan degılım ya :))))))) ben sızın ogrencınızım yahu. dunku cıraktan, kaptan mı olur :)))))) herseyı sızden ogrendım, ogrenıyorum.

aramızda daha sık ol canım eger zamanın olursa ve şu net olayı da cozulurse. duygus yok sen yoksun narın yok ortalarda. sızı ozledık yaaaaaaaa

umarım dıyet bozulmamıstır uzuntu ve stres ıle. nasıl gıdıyor ?

ben menulerın sabah yayınlanmasından yanayım, cunku gece sut, meyve gıbı ara yapabılıyoruz hatta bazen kacamak da. oyuzden her sabah, bır gunku menuyu toparlayalım bence. ve ben aynı sekılde gun ıcınde de o gunku menulerın paylasılmasından yanayım cunku oglen kacırdaysak, aksama sunu yap dyebılırız mesela. ya da ara ogunun az olmus. obur ara ogunde sunu ye falan derız mesela.

Canım hoşgeldin. Ben bugün evdeyim, yayıldım resmen. Akşama ütü yapacağım, enerji topluyorum:)) Biz daha öğle yemeği yiyemedik, sevgili eşim arabayı yıkatıp, o arada da biraz market alışverişi yapacaktı ama hala dönmedi. Kısır yaptım, öğle yemeği olarak onu yiyeceğiz. Kısır cıss gibi durabilir ama benim kısır öyle değil, içinde az yağ var, bol marul, maydanoz, soğan, salça ve limon var, acıktım bak şimdi yine yazınca:)
Kahve içtim ama 2. fincanı içmedim:)) Yeşil çay yaptım kendime 2 fincan içtim toplam, açlığı kesiyor yalnız bu yeşil çay hakikaten, ben kriz durumlarında içeyim bundan:) Senin gün planın da güzelmiş, eşinle vakit geçirmen iyi olur, dondurmayı da görmeyeceğiz artık:))

Selam kızlar :) bugün kahvaltıdan önce bi bardak sıcak su içtim sonra az bir kahcaltı saat üç civarlarında 2 elma yedim akşam yemeğini bekliyorum şuann :))

Hoşgeldin rakibem:)) Menüleri akşam toplu paylaşmak bence de mantıklı, derli toplu daha iyi yorum yapılabiliyor.
hoşbulduk hem rakibem hem de takım arkadaşım.... evet yoksa diğer türlü arada kaynıyor menülerimiz..

bana da uyar bu arada fdm cigim hoşgeldinnn ara ara hala bakım var diyor giremiyorum. inşalah en kısa zamanda düzelir sorun
hoşbulduk canım.. aynen benim de okuldaki sorunlu ben sinir oldum ya.. sizlerden acayip uzak kaldım..

pomo hoşbuldk canım.. iyiyim çok şükür.. oğlum baya iyileşti ama iştahsızlığı ve huysuzluğu kaldı geriye.. çok mızmız.. her dakika peşimde beni çok yoruyor..

canım boynuz kulağı geçermiş... en büyük kaptan bizim kaptan

valla yememde acayip abartılar var ama kış saati ile son yemeğimi 5 gibi yemiş oluyorum ve hiç bişey yemiyorum sonra.. bide akşamları hep sebze yedim bu yüzden bayram artıları silindi benim.. neyse sonuçları yarın görrürüz artık

tamam menüleri sabah yazalım ma toplu olsun hepsi

bence çok güzel, kısırı ben de çok severim ve 1 kase hiç sorun değil bence. ao

bu yürüyüşün üzerine yediklerin ne ki cnm