- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Çeşmi, moralini bozma canım, Pomoya katılıyorum ben de. Öğrenci olarak beslenmene dikkat etmen zaten zor, sen bunu çok güzel başarıyorsun. Bugün dengesiz olmuş, acıkırsan süt içmek mantıklı. Ben de 2 saat sonra gibi süt içmeyi düşünüyorum. Öğrenciyken ve gece çalışırken dikkat etmek çok zor. Oooofff ooofff, kolay gelsin canım. Sen de ölçülerini de al bence, sadece kilodan gitmiyor, inceliyoruz da çünkü. Motivasyonunu artırır.
Çeşmi, moralini bozma canım, Pomoya katılıyorum ben de. Öğrenci olarak beslenmene dikkat etmen zaten zor, sen bunu çok güzel başarıyorsun. Bugün dengesiz olmuş, acıkırsan süt içmek mantıklı. Ben de 2 saat sonra gibi süt içmeyi düşünüyorum. Öğrenciyken ve gece çalışırken dikkat etmek çok zor. Oooofff ooofff, kolay gelsin canım. Sen de ölçülerini de al bence, sadece kilodan gitmiyor, inceliyoruz da çünkü. Motivasyonunu artırır.
mrb,
kılo, hedef konusunda bızımle bılgı paylasır mısın ?
su an dıyettedemısın ? yenı mı baslayacaksın
selam kızlar pomocum hayoırlı olsun yeni tpiğin ve kaptanlığın.. ben de geldim... of ya ne olur okuldaki net sorunu düzelsin ya... valla hiç giremiyorum yoksa... ben de u günler de pek diyet felan yok ama yarın yeni bildirimlerle yeni macerama başlıcam ben de..
ben menülerimizin akşam toplu şekilde paylaşılmasından yanayım...kurallarını çok beğendim açık net ve detaylıca..
EgeR listenize alirsaniz beniBende hergun listemi paylasirim ve ayrica yarin diyetsyene gidicem onun menusunude paylasabilirim
selam kızlar pomocum hayoırlı olsun yeni tpiğin ve kaptanlığın.. ben de geldim... of ya ne olur okuldaki net sorunu düzelsin ya... valla hiç giremiyorum yoksa... ben de u günler de pek diyet felan yok ama yarın yeni bildirimlerle yeni macerama başlıcam ben de..
ben menülerimizin akşam toplu şekilde paylaşılmasından yanayım...kurallarını çok beğendim açık net ve detaylıca..
ayy dün gece sitede bakım varmış giremedim ya deli oldum resmen. baglantı yüzünden zannettim sonradan anladım siteden kaynaklı oldugunu
neyseki dün geceyi kazasız atlattım sayılır. 200 ml süt içtim, 3 tane limonlu kepekli biskuvi yedim. yan, tabi bunun gece olması iyi değil ama napalımi gündüzki açlığımın üzerine iyi geldi valla
kahvaltımı yazayım şimdi de.
kahvaltı (8.30)
domates, salatalık, beyaz peynir
3 yk sade omlet
1 top kepek ekmegi
2 açık çay
saat 10 gibi de 1 şekerli türk kahvesi içtim. şimdi de yeşil çayımı aldım önüme, çalışmaya başlıyorum
herkese mutlu pazarlaarrrr
ya özellikle geceleri çalışmak işi mahvediyor insanı. akşam yemeginden sonra bişey yemeyin diyorlar mesela ama benm çoğunlukla yatmam 2 yi geçiyor, saat 6 dan 2 ye kadar nasıl durayım ben. öyle olunca da işte kilo verimi zor oluyor insanın. bi sütle kurtaracam umarım bu geceyi
mezura olayı çok mantıklı da benm mezuram yok.yurtta nasıl ölçerim bide hiç bilemiyorum. eğer denk gelirse bi yerlerde alırım mutlaka, o zaman ölçerim bende, katılırım aranıza
Günaydın kızlar, akşam ben de uğraştım ama siteye giremedim. Neyse bugün giriliyor. Bugün erken kalktım ve vakitlice kahvaltı yaptım. Tabi biraz pazar kahvaltısı oldu:) İşte menüm;
- 2.5 dilim tam tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı salça
- 4 adet zeytin
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 tane ceviz
- Yarım salatalık
- 1 kk lor içine maydanoz ve pul biber
- 1 yemek kaşığı kadar kayısı reçeli
- 1 fincan şekersiz çay
Üstüne de 1 fincan şekersiz sütlü kahvemi içtim ama kesmedi, muhtemelen birazdan bir kahve daha içerim.
canım sana da mutlu pazarlar
dun geceyı kazasız atlatmıs olmana cok sevındım. tebrık ederım ayrıca senı.
dun ben de aynen delı oldum. yazamadım. sohbet yarıda kesıldı malum.
sen gece uykusuz kalıyorsunuz bız cogumuz erken yatıyoruz oyuzden avantajlıyız. acıktıysak, cok cok ne yaparız erken uyuruz ama senın o sansın yok. ne yapalım canım. bız de sana anlayıs gosterecegız sen de azıcık sabır gostereceksın. su sartlarda ancak bunları yaoabılırız.
gunaydın canım,
dun ben de cok ugrastım ya. sınır oldum. yattım sonra.
benım sımdı cıkmam lazım. oyuzden dunku menumu ve bugun aksam yazacagım. dun zaten sadece mandalına ve bır sut ılave oldu menumue.
yıne sutlu kahve ıcmıs bızım keyfıne duskun muhendıs hanım :))))))) afıyet olsun
bugun neler yapacaksın ?
ben 20 dk kadar ara ara durarark bısıkletımı kullandım. sabah kurulumunu yaptırdık harıka bırsey ıyı kı almısım acayıp yoruyor ve terletıyor. cok begendım.
bırazdan dısarı cıkarız bıraz yuruyus yapacagız bıraz acık havada oturup kahve, dondurma keyıf yapacagız ardından da sınema. bugunu kendımıze ayırdık yanı. aksam da balık yapacagım.
kahvaltıyı da dısarda balkonda yaptık hava yaz havası gıbıydı cok guzel oldu.
hoşbulduk hem rakibem hem de takım arkadaşım.... evet yoksa diğer türlü arada kaynıyor menülerimiz..Hoşgeldin rakibem:)) Menüleri akşam toplu paylaşmak bence de mantıklı, derli toplu daha iyi yorum yapılabiliyor.
hoşbulduk canım.. aynen benim de okuldaki sorunlu ben sinir oldum ya.. sizlerden acayip uzak kaldım..bana da uyarbu arada fdm cigim hoşgeldinnn ara ara hala bakım var diyor giremiyorum. inşalah en kısa zamanda düzelir sorun
pomo hoşbuldk canım.. iyiyim çok şükür.. oğlum baya iyileşti ama iştahsızlığı ve huysuzluğu kaldı geriye.. çok mızmız.. her dakika peşimde beni çok yoruyor..fdm hosgeldın canım. nasılsın ? oglusun nasıl ? senı merak ettık hıc gırmedın.
sagol canım. hepımıze hayırlı olsun cunku bu bızım topıgımız ayrıca ben kaptan degılım ya :))))))) ben sızın ogrencınızım yahu. dunku cıraktan, kaptan mı olur :)))))) herseyı sızden ogrendım, ogrenıyorum.
aramızda daha sık ol canım eger zamanın olursa ve şu net olayı da cozulurse. duygus yok sen yoksun narın yok ortalarda. sızı ozledık yaaaaaaaa
umarım dıyet bozulmamıstır uzuntu ve stres ıle. nasıl gıdıyor ?
ben menulerın sabah yayınlanmasından yanayım, cunku gece sut, meyve gıbı ara yapabılıyoruz hatta bazen kacamak da. oyuzden her sabah, bır gunku menuyu toparlayalım bence. ve ben aynı sekılde gun ıcınde de o gunku menulerın paylasılmasından yanayım cunku oglen kacırdaysak, aksama sunu yap dyebılırız mesela. ya da ara ogunun az olmus. obur ara ogunde sunu ye falan derız mesela.
mrb kızlarrr şu menümü yazayımm
sbah:
2 taane talaşböreği soğanlı
3 çatal sucuklu yumurta
1 kb peynir
domates maydanoz
öğle yok
ara yok
akşam 1 kase kısır
2 tane biber
1 bardak ayran
azcık domates marul
şimdi çay içeriz bideben tulumba tatlısı yaptım 1 2 ondan atarım belki
hafta sonları bu eşim rejim mejim bırakmıyo bende vallaaa
Kızlar ben de günümü toparlayayım, Baldamlası yapmıştı ben de kalorisepetinden kopyalayacağım, hem yediklerim hem kalorileri aşağıda;
[1] Yürümek (Çim) 100 dak 584.01
[2] Bitter Çikolata 5 GRAM 36
[3] Mürdüm Eriği 6 ADET 90
[4] Armut 0.25 ADET 17.5
[5] Balık Ekmek 1 YARIM EKMEK 550
[6] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[7] Badem 10 gr (adet) 57
[8] yumurta 0.5 adet 40
[9] pınar mangal keyfi sucuk (6lı) 0.5 boğum 108.6
[10] Domates 0.5 ADET 7
[11] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[12] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[13] Cheddar Peyniri 20 GRAM 80.6
[14] uno sofra çok tahıllı 4 dilim 236
Toplam : 723.79 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?