- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.021
bi bankaya gittimgeldim adım sayarı bu sefer unutmadım 2400küsür adım aslında daha fazla attım ama bazı minik adımları saymıyor galiba neysee gözümün önüne koydum akşam yürüyüşde takayım diye kendime şapka aldım yürüyüşde takayım diye bugün adımlarım 10bini geçer birazda aletlerde çalışırım ohhhh sefam olsunnn
ya canım aynen ramazandan dolayı denk gelemz olduk bız.
ooooo ellerıne saglık feslegen de yapmıs vısne recelı. ben de kaynanamdan alacagım bayramda. o yapmıs olur. arada tadımlık yerım dıye dusunuyorum. cıkolata yemekten daha ıyıdır yanı tatlı cok cok ısteyınce.
abooooooo sızın ora tam curcuna olmus desene.cocuklar dıdısıyor sular kesık. ay canım haklısın valla ne yorucu olur kımbılır.
ramazan boyunca koyde mısın sen pekı ?
buarada ıstersen ramazan boyu ızınlı yazayım ne dersın ?
daha da hareketlenecegız canım, havalar serınlesın okullar acılsın evlere kapanınca yıne bas basa kalacagız hepımız. yazın herkes de yogunluk oluyor sımdı desen ramazan.
fıstık onden corba ıc oldu mu ıftarlarda. hurma da tavsıye ederım kan sekerını hemen yukseltıp tokluk sınyalını daha hızlı yakıyormus. olmadı ıkı zeytın. zeytındekı asıt de aynı etkıyı yapıyormus.
amannnnn sahursuz mu orucsun. ay cok zor olur ALLAH yardım etsın canım. ben de ınan bu yıl esıme guvenmıyorum adam hıc uyanmıyor yanı uyanıyor da gerı yatıyor maasallah bu yıl tempom cok ama ben kalkıyorum sukur.
bak gel bız bırbırımızı uyandıralım bızım en gec 3 te uyanmamız lazım. sızın kac ?
bu kocalara guven olmuyor ne varsa bız de var cunku
Merhaba kızlar, sabah bir girdim bir daha giremedim. İşler yoğun bir şekilde başladı, bu sıcakta çalışmak ta eziyet ya neyse. Reglim de akşama kalmaz gelir, onun sıkıntısı da devam ediyor. Akşam da eve klimacılar gelecek, evde böyle işleri hiç sevmiyorum, eşime dedim zaten o başlarında duracak, ben yatak odasında takılacağımİnşallah çok batırmazlar ortalığı. İyi tarafı, ev serin olacak artıııkkk
Ercem, fotoğrafını gördüm Zeynep kızın, maşallah canım, çok tatlı görünüyorAllah nazarlardan korusun. Sağ salim kucağınıza alıp fotoğraflarını paylaşırsın inşallah
Tultan ve Fesli ramazan yoğunluğundalar, kızlar ikinize de kolay gelsin, yaptığınız reçellerden ben de istiyoruuummm
bi bankaya gittimgeldim adım sayarı bu sefer unutmadım 2400küsür adım aslında daha fazla attım ama bazı minik adımları saymıyor galiba neysee gözümün önüne koydum akşam yürüyüşde takayım diye kendime şapka aldım yürüyüşde takayım diye bugün adımlarım 10bini geçer birazda aletlerde çalışırım ohhhh sefam olsunnn
Ohhh oruçlu olmadığın belli oluyor canım canlılık var. Benim adım sayarda ayağımı kaldırsam sayıyor. bele takılanlardan benim ki
negüzel ,ben geçen yıl oruçlarda adımlarımı kendim sayardım sonra düşündüm böyle birşey vardır inceledim öylehepsiburada.com'dan aldım tam hatırlamıyorum 9-10 lira birşeydi bide benim puanlarım vardı kargoda bedavaydı aldım öyle iyi birşey değil ehh işgörüyor fazla saymasın varsın eksik saysınn,seninmarka ne nerden aldın kaça aldın söyle bakem?
aman dıkkat et cesmı. benım ve duygunun menulerıne bak olur mu. hem cok saglıklı hem tok tutuyor hem de hafıf.
Arkadaslar gecmisi yani cok uzak gecmisi cok okuyamadim.Ben buralarda iken; Duygu Hanim ogluna tuvalete gitme aliskanligi kazandirmaya calisiyordunuz. Umarim basarmissinizdir.Birde Berivani merak ediyorum.Erkek arkadasina kökenini söyleyecekti.Sonucu merak ediyorum.Dilerim ikiside olumlu olmustur.
negüzel ,ben geçen yıl oruçlarda adımlarımı kendim sayardım sonra düşündüm böyle birşey vardır inceledim öylehepsiburada.com'dan aldım tam hatırlamıyorum 9-10 lira birşeydi bide benim puanlarım vardı kargoda bedavaydı aldım öyle iyi birşey değil ehh işgörüyor fazla saymasın varsın eksik saysınn,seninmarka ne nerden aldın kaça aldın söyle bakem?
Ewet canım eltimle birlikte köyde oluruz Ramazan da. son hafta iki tane görümcem var yurt dışında onlarda gelecekler. Bu da artı 4 çocuk demek((( Yok ya izin yazma o zaman iyi hissetmem kendimi ben arada girer yazarım bildirimde yaparım inşallah
Çorba aslında bizde istiyorduk da yetiştiremedik. Onun yerine cacık yaptık hemen. Hurmayı çok seviyorum ama midemi ekşitiyor. Kayısı ile açmayı düşünüyorum.
Benim 02.30 da kalkmam gerekiyor. Ezan 03.20 de okunuyor. Köyden 1 de geldik duş falan aldım 1 buçuk ta ben uyuyorum beni kaldır dedim o da uyumuş. İyi olur aslında birbirimizi uyandırmak. Ne varsa bizde zaten çocuk gibiler onları biz idare ediyoruz.
reyhancım boğa erkeğini'de anlatırmısın senide topiğin rezzan kirazı yaptık ama kusura bakmaaa
agzından bal damlamıs sagolasın ınsaallah reyhan. dıleklerımız dualarımız kabul olur emekler bol bol ----- ıle doner.
senın ıcın yaptm derım artık cocuguma. sana sahıp olmak ıcın. ayyyyyy annem benı nekadar cok ıstemıs der o daaaaaaaaamanın bır graıp oldum bunları yazarken
reyhan benı detaylı anlatmadın anlatsana yavrucugum yaaaaaaaaa
ha bır de esım balık. onu da merak ettım senın yorumlarınla. bakalım benım esıme tutacak mı
Arkadaslar gecmisi yani cok uzak gecmisi cok okuyamadim.Ben buralarda iken; Duygu Hanim ogluna tuvalete gitme aliskanligi kazandirmaya calisiyordunuz. Umarim basarmissinizdir.Birde Berivani merak ediyorum.Erkek arkadasina kökenini söyleyecekti.Sonucu merak ediyorum.Dilerim ikiside olumlu olmustur.
hemencik yaparımm ablacm ne kusuru olurmu boga zatn söyledigim gibi yine sevdigim burçlardan boga erkegi aşık oldugu kadına hemn açılmazz zamn geçtikçe blli eder tabulurdr bu yöndee amaa açıldımıda aralarında hçbişe kalmaz çokk ii idaell bi eştr gururludur aşırı derecede sahiplenici benimser sevdiklerini korur kollar sert gibi görnsede çokk merhametlidr çocklara krşı duyarlıdır çock yetiştirme konusnda yine çokk iyidir otorite konusnda yani adam gibi adam diyebilecegimiz burç sevdigi kadınn için hatta dostu arkadaş sevdikleri için büyk fedakarlıklar yaparr hiçç gözü görmez yptıgı herr işii adam gibi yapr insnlarla hemn samimi olmayı sevmez içinde muhakeme eder onaa göre davranır konuşkan görünmez amaa sohbetii çokk güzeldir
ablacımm dedmya sana senn bi yükselenini araştr burcunla yükselenini harmanlıycamdünyanın en zeki insanlarıı balıkk burçlarıdr amaa blli etmezler çokk saff sessiz gözükebilirler bazıları haytta hepp dgru adımlar atarlar nrde ne yapacagını çokk ii bilirler grçktn kime nası davrancaklarınıı faln öfkelerini çokk ii kontroll ederlerrsessiz sakn olabilirler oysaki tamm trsi konuşkandırlarrr birinen elektrik aldklarnda ki yanılmazlr elektrik konusnda insn sarrafıdır yani onunla koyu sohbet kurarlar faln insanlarıı gözlemlrlr aşırıı dikkatlidrlerr yalann söledigini bile anlayabilirler gözlemledklerini kesnlkle blli etmzlr snra içlernde bunu muhakeme edip onaa göre davranrlar aşkk onlarr için önemlidr aşka önem verrlr kıskançç ve sahiplenicidirler çokk dikkatlidrlr şüphecidiler çokk yakndn tanıdıgını düşndügü insnlara bile bu onuu asla yapmaz bn onuu çk ii tanıyorm gibi kesn yargılaraa varmazlr mütavazidirler yani insn sarraflıgndada annelerine çokk düşkünleridr yine genlde sevgilerinii öyle herr dk belli etmezler ilgisz gibi görünebilirler evlilkte bile mantıklı davranırlarr saygılı seviyelidirler hepp ve sana hçbizamann böle aşırıı kavgalar haricnde çokk agır gerçektn seni kırcak bişi söylemez öfke kontrolü varr çnkü duygularıını öyle laçka laçka belli etmek istemz bişeyi ilgisz istemiyomuşş umrnda deglmş gibi görünr amaa içinde yaşarr çogu şeyi bu şeklde senn yükselenine bi bakk netten bikaçç yerden bn aranızdaki uyumuda yorumlayayımm
hemencik yaparımm ablacm ne kusuru olurmu boga zatn söyledigim gibi yine sevdigim burçlardan boga erkegi aşık oldugu kadına hemn açılmazz zamn geçtikçe blli eder tabulurdr bu yöndee amaa açıldımıda aralarında hçbişe kalmaz çokk ii idaell bi eştr gururludur aşırı derecede sahiplenici benimser sevdiklerini korur kollar sert gibi görnsede çokk merhametlidr çocklara krşı duyarlıdır çock yetiştirme konusnda yine çokk iyidir otorite konusnda yani adam gibi adam diyebilecegimiz burç sevdigi kadınn için hatta dostu arkadaş sevdikleri için büyk fedakarlıklar yaparr hiçç gözü görmez yptıgı herr işii adam gibi yapr insnlarla hemn samimi olmayı sevmez içinde muhakeme eder onaa göre davranır konuşkan görünmez amaa sohbetii çokk güzeldir
ablacımm dedmya sana senn bi yükselenini araştr burcunla yükselenini harmanlıycamdünyanın en zeki insanlarıı balıkk burçlarıdr amaa blli etmezler çokk saff sessiz gözükebilirler bazıları haytta hepp dgru adımlar atarlar nrde ne yapacagını çokk ii bilirler grçktn kime nası davrancaklarınıı faln öfkelerini çokk ii kontroll ederlerrsessiz sakn olabilirler oysaki tamm trsi konuşkandırlarrr birinen elektrik aldklarnda ki yanılmazlr elektrik konusnda insn sarrafıdır yani onunla koyu sohbet kurarlar faln insanlarıı gözlemlrlr aşırıı dikkatlidrlerr yalann söledigini bile anlayabilirler gözlemledklerini kesnlkle blli etmzlr snra içlernde bunu muhakeme edip onaa göre davranrlar aşkk onlarr için önemlidr aşka önem verrlr kıskançç ve sahiplenicidirler çokk dikkatlidrlr şüphecidiler çokk yakndn tanıdıgını düşndügü insnlara bile bu onuu asla yapmaz bn onuu çk ii tanıyorm gibi kesn yargılaraa varmazlr mütavazidirler yani insn sarraflıgndada annelerine çokk düşkünleridr yine genlde sevgilerinii öyle herr dk belli etmezler ilgisz gibi görünebilirler evlilkte bile mantıklı davranırlarr saygılı seviyelidirler hepp ve sana hçbizamann böle aşırıı kavgalar haricnde çokk agır gerçektn seni kırcak bişi söylemez öfke kontrolü varr çnkü duygularıını öyle laçka laçka belli etmek istemz bişeyi ilgisz istemiyomuşş umrnda deglmş gibi görünr amaa içinde yaşarr çogu şeyi bu şeklde senn yükselenine bi bakk netten bikaçç yerden bn aranızdaki uyumuda yorumlayayımm
günaydınn hanımlarrr herkez iyidir inşallahhhh izmir harika esiyor bugünn havadanmı yoksa nesli klimasını açık mı unuttu bilmiyorummm kendisi geldiğince cevap verir umarım
dünkü menümüde yazayım gideyimaç karnımı doyurayım
aç karnına:kiraz saplı form çayım
kahvaltı: iki minik dilim çavdar ekmeğinde kaşarlı tost yanında ayran
ara: 1küçük çerezkasesinde kiraz
ara:yeşil çay
öğlen: ızgara köfte 4 tane,yanında 3 kaşık domatesli bulgur pilavı,2 kaşık salata,2 kaşıkyoğurt,1 bardak ayran
akşam:2 kaşık barbunya ,1 kase süzme yoğurt,bir parça maydanoz
ara: 1 porsyon dondurma (çikolata ve sade maraş usulu )
3lt su
aktivite: 1 saat dışardakaldım bunun 45 dk koşmak gerikalan 15 dk aralarda dinlenmek tabi yürüyerek dinlenmek
parkda aletlerde çalışcaktım ama oğluş anne diye ağlamış eve dönmek zorunda kaldım ama pes etmedim
120 mekik
enseme koyduğum oklavayı 300 kere cevirdim
twist 100kere
bazı plates hareketleri
totelde bölgesel 30 dk çalıştım
ardından 1sade soda açtım içine limon sıktım en sevdiğim şey spordan sonra sade soda içmek hem giden mineralller için de iyioluyor
ve duygu kahvaltıya kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?