2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ooooo guzel olmus canım hem ıslerını hallettın hem yuruyus.

sapka super olmus hem havalı da olur yaaaaaa

oh bence de sefan olsun

Ewet canım eltimle birlikte köyde oluruz Ramazan da. son hafta iki tane görümcem var yurt dışında onlarda gelecekler. Bu da artı 4 çocuk demek ((( Yok ya izin yazma o zaman iyi hissetmem kendimi ben arada girer yazarım bildirimde yaparım inşallah

Çorba aslında bizde istiyorduk da yetiştiremedik. Onun yerine cacık yaptık hemen. Hurmayı çok seviyorum ama midemi ekşitiyor. Kayısı ile açmayı düşünüyorum.

Benim 02.30 da kalkmam gerekiyor. Ezan 03.20 de okunuyor. Köyden 1 de geldik duş falan aldım 1 buçuk ta ben uyuyorum beni kaldır dedim o da uyumuş. İyi olur aslında birbirimizi uyandırmak. Ne varsa bizde zaten çocuk gibiler onları biz idare ediyoruz.

Bende hiç sevmem evde inşaat işlerini ama serinliğini düşün eşinle birlikte halledersiniz. İyi günlerde serinleyin inşaallahh

Sağolasın canım istediğin reçel olsun hemen göndereyim.

Ohhh oruçlu olmadığın belli oluyor canım canlılık var. Benim adım sayarda ayağımı kaldırsam sayıyor. bele takılanlardan benim ki

nasıl okuyorsamm yazılarını neslinin klimasını atlamışım amanın bu mevsimde hazine bulmuş gibi sevincen boşverrr temizliğini o olur biterr ,ohhh sefan olsunnn güle güle kullanmı desem püfür püfür kullanmı desem,hepsinden karışık söylemiş olayımm.

ha bide dip not klimayı him icat ettiyse ellerinden öpüyorumm

Ohhh oruçlu olmadığın belli oluyor canım canlılık var. Benim adım sayarda ayağımı kaldırsam sayıyor. bele takılanlardan benim ki

negüzel ,ben geçen yıl oruçlarda adımlarımı kendim sayardım sonra düşündüm böyle birşey vardır inceledim öylehepsiburada.com'dan aldım tam hatırlamıyorum 9-10 lira birşeydi bide benim puanlarım vardı kargoda bedavaydı aldım öyle iyi birşey değil ehh işgörüyor fazla saymasın varsın eksik saysınn ,seninmarka ne nerden aldın kaça aldın söyle bakem?

Ben de acura diye bir marka aldım. A.101 den aldım bele takılıyor benim ki de 9-10 tl civarındaydı. Denizlideyken medikale sordum 50 tl dedi ben de almamıştım. Siz daha önce yazmışsınız benim de aklımda kalmış 50 pahalı geldi.

Şekerler hepinize hayırlı iftarlar afiyet şifa olsun kilo olmasın inşallah gece iftar ve sahur menülerimi yazar kapanışı yaparım.

aman dıkkat et cesmı. benım ve duygunun menulerıne bak olur mu. hem cok saglıklı hem tok tutuyor hem de hafıf.

takipteyim pomo cum sizin menuleri bundan sonra benm ilk hedefim ramazanda kilo almamak aslında, çünkü her sene en az 2 kilo ++ yla kapatıyorum ben ramazanı.. ama ilk hafta almadıgıma göre böyle devam edersem almam gibi geliyor, e böyle olunca da sporu eklersem belki -- lere düşerim diyorum ki böle olursa benm için ilk olacak

Arkadaslar gecmisi yani cok uzak gecmisi cok okuyamadim.Ben buralarda iken; Duygu Hanim ogluna tuvalete gitme aliskanligi kazandirmaya calisiyordunuz. Umarim basarmissinizdir.Birde Berivani merak ediyorum.Erkek arkadasina kökenini söyleyecekti.Sonucu merak ediyorum.Dilerim ikiside olumlu olmustur.

kuzey ıle ılgılı durumu duygu kendı anlatsın hocam.

berıvana gelınce ısyerınde kk kullanmak yasaklanmıs skype bıle acamıyordu bırara. erkekarkadası ıle o sorunu hallettı hatta sorun bıle olmadı dıyelım berıvanın sorun olarak gordugu bu sey. ama ayrıldılar cunku eskı kız arkadası ıle mesajlasıyormus berıvan gormus. face de resımlerını gormus eskı kızarkadası. kızarkadasın mı dıye sormus ama oglan yalanlamıs yanı berıvanı sevgılısı olarak tanıtmamıs falan. berıvan sogudu, aldatıldıgını da dusunerek. su an bu sekıldeler. ılerde ne olur bılemıyorum

tatlım adımsayarı da senden ogrendıkde aldık bız zaten.

hımmmm anladım canım.

tamam nasıl ıstersen bıldırım yapabıldıgınde yaparsın ozaman.

aboooooooo 4 cocuk daha haaaaaa amanın kolay gelsın sıze, bol sabır valla

cacık da guzel olmus canım. tok tutar cok ıyı dusunmussun

tamam uyandıralım canım. senden ses cıkmazsa ben de uyanır uyanmaz senı ararım artık. anlastık

esım aslında benden daha ıyıdır uyku konusunda ama yıllardır ızın olmadan calısmaktan cok yoruldu farkındayım

bugunumu yazayım

ıs cıkısı yıne spora gıttım.

70 dk surdu.

30 dk kosu bandı

bu kez 9 dk kostum ama 7 ve uzerınde. dedıgım gıbı 4+3+2 dk olarak.

10 dk bısıklet ( on ve gerı pedal olarak yaptım 5+5 )

gerı kalan surede 10 dk twıst yaptım 100 mekık cektım ve kolları calıstıran aletlerde calıstım

eve 40 dk yuruyerek geldım

esımler yemeklerı ısıtmaya baslamıs ben gec kalınca. hatta ayran yapmıs ben cok susuyorum dıye. nasıl olduysa anlamadım yapmıs valla. hem de okadar guzel yapmıs kı, hazır ayran sandım.

ıftar:

ac karnına 2 lt su
bır hurma
bır kuru kayısı
bır kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patates yok
3 catal karpuz
3 adet marul, 3 dal semız otu
bır bardak yarım sıse sodalı ayran
5 adet uzum
4 kasık barbunya yemegı

ara: 500 ml su, ıkı bardak yesıl cay, 9-10 adet dut

yatıncaya kadar 500 ml daha su ıcer ve suyu 3 lt yapmıs olurum

sahurda tost dusunuyorum bugun. tabıkı tam bugday ekmegıne. son gunlerde ne ıftarda ne sahurda ekmek yemedım ekmek yıyeyım dıyorum

kızlar ben yarın oglene kadar gıremem belkı aksam gırerım ancak.

sabah yıne erken kalkacagım ama ıse gıtmeyecegım doktora gıdecegım ılacımı yazdıracagım bankada ısım var saat 10 gıbı de ıse gecerım.

yarın sporumu da evde yapacagım ıftardan sonra. hem bugun azıcık ayagımda kasılma var hem de evde ıslerım var bır de hastanede yorulacagım

reyhancım boğa erkeğini'de anlatırmısın senide topiğin rezzan kirazı yaptık ama kusura bakmaaa

hemencik yaparımm ablacm ne kusuru olurmu boga zatn söyledigim gibi yine sevdigim burçlardan boga erkegi aşık oldugu kadına hemn açılmazz zamn geçtikçe blli eder tabulurdr bu yöndee amaa açıldımıda aralarında hçbişe kalmaz çokk ii idaell bi eştr gururludur aşırı derecede sahiplenici benimser sevdiklerini korur kollar sert gibi görnsede çokk merhametlidr çocklara krşı duyarlıdır çock yetiştirme konusnda yine çokk iyidir otorite konusnda yani adam gibi adam diyebilecegimiz burç sevdigi kadınn için hatta dostu arkadaş sevdikleri için büyk fedakarlıklar yaparr hiçç gözü görmez yptıgı herr işii adam gibi yapr insnlarla hemn samimi olmayı sevmez içinde muhakeme eder onaa göre davranır konuşkan görünmez amaa sohbetii çokk güzeldir

ablacımm dedmya sana senn bi yükselenini araştr burcunla yükselenini harmanlıycam dünyanın en zeki insanlarıı balıkk burçlarıdr amaa blli etmezler çokk saff sessiz gözükebilirler bazıları haytta hepp dgru adımlar atarlar nrde ne yapacagını çokk ii bilirler grçktn kime nası davrancaklarınıı faln öfkelerini çokk ii kontroll ederlerrsessiz sakn olabilirler oysaki tamm trsi konuşkandırlarrr birinen elektrik aldklarnda ki yanılmazlr elektrik konusnda insn sarrafıdır yani onunla koyu sohbet kurarlar faln insanlarıı gözlemlrlr aşırıı dikkatlidrlerr yalann söledigini bile anlayabilirler gözlemledklerini kesnlkle blli etmzlr snra içlernde bunu muhakeme edip onaa göre davranrlar aşkk onlarr için önemlidr aşka önem verrlr kıskançç ve sahiplenicidirler çokk dikkatlidrlr şüphecidiler çokk yakndn tanıdıgını düşndügü insnlara bile bu onuu asla yapmaz bn onuu çk ii tanıyorm gibi kesn yargılaraa varmazlr mütavazidirler yani insn sarraflıgndada annelerine çokk düşkünleridr yine genlde sevgilerinii öyle herr dk belli etmezler ilgisz gibi görünebilirler evlilkte bile mantıklı davranırlarr saygılı seviyelidirler hepp ve sana hçbizamann böle aşırıı kavgalar haricnde çokk agır gerçektn seni kırcak bişi söylemez öfke kontrolü varr çnkü duygularıını öyle laçka laçka belli etmek istemz bişeyi ilgisz istemiyomuşş umrnda deglmş gibi görünr amaa içinde yaşarr çogu şeyi bu şeklde senn yükselenine bi bakk netten bikaçç yerden bn aranızdaki uyumuda yorumlayayımm

Son düzenleme:

selam leb, belli bir müddettir bizimlesin ortamın sıcaklağını hissetmişsindir o yüzden bana duygu demen daha hoşuma gider haa böyle telafuz etmek'den hoşlanıyorsan elbette duygu hanım diye bilirsin

kuzey 1 günde öğrendi maşallahh küçük wc özellikle hiç sorun yaşamadı,aslında büyük wckonusundada yaşamadı yani wc yapması gerektiğini biliyor ama korkuyor malesef 2.5 ay geçmesine rahmen hala daha korkuyor,sanki kabız olmuşda zorla çıkıyor gibi tepkiler veriyor oysa kabız değil aksine yumuşak durumlar böyle, doktora gittik şurup kullandık krem kullandık yine aynı, sorun korkması umarım çabucak atlatır çünkü çok yıpratıcı.

tekrar tşk. ederimm reyhancım yinenokta atışı attın

günaydınn hanımlarrr herkez iyidir inşallahhhh izmir harika esiyor bugünn havadanmı yoksa nesli klimasını açık mı unuttu bilmiyorummm kendisi geldiğince cevap verir umarım

dünkü menümüde yazayım gideyimaç karnımı doyurayım

aç karnına:kiraz saplı form çayım
kahvaltı: iki minik dilim çavdar ekmeğinde kaşarlı tost yanında ayran
ara: 1küçük çerezkasesinde kiraz
ara:yeşil çay
öğlen: ızgara köfte 4 tane,yanında 3 kaşık domatesli bulgur pilavı,2 kaşık salata,2 kaşıkyoğurt,1 bardak ayran

akşam:2 kaşık barbunya ,1 kase süzme yoğurt,bir parça maydanoz

ara: 1 porsyon dondurma (çikolata ve sade maraş usulu )

3lt su

aktivite: 1 saat dışardakaldım bunun 45 dk koşmak gerikalan 15 dk aralarda dinlenmek tabi yürüyerek dinlenmek
parkda aletlerde çalışcaktım ama oğluş anne diye ağlamış eve dönmek zorunda kaldım ama pes etmedim

120 mekik
enseme koyduğum oklavayı 300 kere cevirdim
twist 100kere
bazı plates hareketleri
totelde bölgesel 30 dk çalıştım

ardından 1sade soda açtım içine limon sıktım en sevdiğim şey spordan sonra sade soda içmek hem giden mineralller için de iyioluyor

ve duygu kahvaltıya kaçar..

yukselen ıcın ne lazımdı.

12 hazıran 1983 persembe gunu. gunduz 11-12 arası dogmusum.

herseyı ıcınde yasaması falan anlatmıssın ya tam uyuyor. ofke kontrolu, sabır. herseyı dusunmek. zekı olmak. ask ve sahıplenme tutmuyor cunku esım herseyı mantık ıle yasayan bırıdır. sevgısını gostermemesı, yorumları ıcınde yapması falan aynı.

gunaydın cıcımmmmmmmm

bızım burada esıyor neslının klıma taaaaa buraya esıntı verdıııııııı sanırım.

menulerın cok guzel olmus.

su ıkı gundur 3 lt. cok hosuma gıdıyor bu.

aktıvıte yıne superrrrrrrrrr

afıyet olsun canım. gorusuruz detaylı opuyorummmmmmmmm