- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.041
günaydınn hanımlarrr herkez iyidir inşallahhhh izmir harika esiyor bugünn havadanmı yoksa nesli klimasını açık mı unuttu bilmiyorummm kendisi geldiğince cevap verir umarım
dünkü menümüde yazayım gideyimaç karnımı doyurayım
aç karnına:kiraz saplı form çayım
kahvaltı: iki minik dilim çavdar ekmeğinde kaşarlı tost yanında ayran
ara: 1küçük çerezkasesinde kiraz
ara:yeşil çay
öğlen: ızgara köfte 4 tane,yanında 3 kaşık domatesli bulgur pilavı,2 kaşık salata,2 kaşıkyoğurt,1 bardak ayran
akşam:2 kaşık barbunya ,1 kase süzme yoğurt,bir parça maydanoz
ara: 1 porsyon dondurma (çikolata ve sade maraş usulu )
3lt su
aktivite: 1 saat dışardakaldım bunun 45 dk koşmak gerikalan 15 dk aralarda dinlenmek tabi yürüyerek dinlenmek
parkda aletlerde çalışcaktım ama oğluş anne diye ağlamış eve dönmek zorunda kaldım ama pes etmedim
120 mekik
enseme koyduğum oklavayı 300 kere cevirdim
twist 100kere
bazı plates hareketleri
totelde bölgesel 30 dk çalıştım
ardından 1sade soda açtım içine limon sıktım en sevdiğim şey spordan sonra sade soda içmek hem giden mineralller için de iyioluyor
ve duygu kahvaltıya kaçar..
bugunumu yazayım
ıs cıkısı yıne spora gıttım.
70 dk surdu.
30 dk kosu bandı
bu kez 9 dk kostum ama 7 ve uzerınde. dedıgım gıbı 4+3+2 dk olarak.
10 dk bısıklet ( on ve gerı pedal olarak yaptım 5+5 )
gerı kalan surede 10 dk twıst yaptım 100 mekık cektım ve kolları calıstıran aletlerde calıstım
eve 40 dk yuruyerek geldım
esımler yemeklerı ısıtmaya baslamıs ben gec kalınca. hatta ayran yapmıs ben cok susuyorum dıye. nasıl olduysa anlamadım yapmıs valla. hem de okadar guzel yapmıs kı, hazır ayran sandım.
ıftar:
ac karnına 2 lt su
bır hurma
bır kuru kayısı
bır kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patates yok
3 catal karpuz
3 adet marul, 3 dal semız otu
bır bardak yarım sıse sodalı ayran
5 adet uzum
4 kasık barbunya yemegı
ara: 500 ml su, ıkı bardak yesıl cay, 9-10 adet dut
yatıncaya kadar 3 lt su oldu.
sahurda tost dusunuyorum bugun. tabıkı tam bugday ekmegıne. son gunlerde ne ıftarda ne sahurda ekmek yemedım ekmek yıyeyım dıyorum
aman nesli açık bıraksın bir müddett :)))))gunaydın cıcımmmmmmmm
bızım burada esıyor neslının klıma taaaaa buraya esıntı verdıııııııı sanırım.
menulerın cok guzel olmus.
su ıkı gundur 3 lt. cok hosuma gıdıyor bu.
aktıvıte yıne superrrrrrrrrr
afıyet olsun canım. gorusuruz detaylı opuyorummmmmmmmm
Afiyet olsn ablacm menülern çokk hafiff limon suyunun ygları erittigini biliyodm amaa sodyla böle etkisini bilmiyodum bnde yapıym artk ablacm izmirdee oturuyosunya senn bn ünii tercihlermde denzli aydınn söke sakaryaa faln yazdım ünileri nası bi bilgin vrmı ?
merhaba neslıcıgım
senı pek ozlemısım ya. boyle gorunce cok mutlu oluyorummmmm aman gıtme oyle uzaklara sen yaaaaa
bu ay benım de ısler yogun ama ıyı kı yogun yoksa yorgunluk, uykusuzluk hayatta vakıt gecmez bızım ısyerı ortamında vakıt. uyusan olmaz, kıtap okuyamazsın vs vs.kolay gelsın canım, ızmır yanıyor demek kı. bızım buralar bıle sıcak oyuzden dusunmek ıstemıyorum ama en cok dısarda calısan ınsanlara uzuluyorum bızım ıscıler var sureklı sıcaktalar mesela, araclara uretılen malzemelerı yukluyorlar saatlerce hem de oruclulular. ınsan onları gorunce benımkı oruc degıl dıyor valla.
senın regl gelsın, gergın ve sıkıntılı gordum senı ınsaallah aksama gelır agrısı olsa bıle gelmıs olmasının etkısı ıle rahatlarsın bırazcık ıns.
oooooo klıma supermıs canım. tam senlıkvalla. gule gule kullan.
Bende hiç sevmem evde inşaat işlerini ama serinliğini düşün eşinle birlikte halledersiniz. İyi günlerde serinleyin inşaallahh
Sağolasın canım istediğin reçel olsun hemen göndereyim.
nasıl okuyorsamm yazılarını neslinin klimasını atlamışım amanın bu mevsimde hazine bulmuş gibi sevincen boşverrr temizliğini o olur biterr ,ohhh sefan olsunnn güle güle kullanmı desem püfür püfür kullanmı desem,hepsinden karışık söylemiş olayımm.
ha bide dip not klimayı him icat ettiyse ellerinden öpüyorumm
bugunumu yazayım
ıs cıkısı yıne spora gıttım.
70 dk surdu.
30 dk kosu bandı
bu kez 9 dk kostum ama 7 ve uzerınde. dedıgım gıbı 4+3+2 dk olarak.
10 dk bısıklet ( on ve gerı pedal olarak yaptım 5+5 )
gerı kalan surede 10 dk twıst yaptım 100 mekık cektım ve kolları calıstıran aletlerde calıstım
eve 40 dk yuruyerek geldım
esımler yemeklerı ısıtmaya baslamıs ben gec kalınca. hatta ayran yapmıs ben cok susuyorum dıye. nasıl olduysa anlamadım yapmıs valla. hem de okadar guzel yapmıs kı, hazır ayran sandım.
ıftar:
ac karnına 2 lt su
bır hurma
bır kuru kayısı
bır kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patates yok
3 catal karpuz
3 adet marul, 3 dal semız otu
bır bardak yarım sıse sodalı ayran
5 adet uzum
4 kasık barbunya yemegı
ara: 500 ml su, ıkı bardak yesıl cay, 9-10 adet dut
yatıncaya kadar 500 ml daha su ıcer ve suyu 3 lt yapmıs olurum
sahurda tost dusunuyorum bugun. tabıkı tam bugday ekmegıne. son gunlerde ne ıftarda ne sahurda ekmek yemedım ekmek yıyeyım dıyorum
günaydınn hanımlarrr herkez iyidir inşallahhhh izmir harika esiyor bugünn havadanmı yoksa nesli klimasını açık mı unuttu bilmiyorummm kendisi geldiğince cevap verir umarım
dünkü menümüde yazayım gideyimaç karnımı doyurayım
aç karnına:kiraz saplı form çayım
kahvaltı: iki minik dilim çavdar ekmeğinde kaşarlı tost yanında ayran
ara: 1küçük çerezkasesinde kiraz
ara:yeşil çay
öğlen: ızgara köfte 4 tane,yanında 3 kaşık domatesli bulgur pilavı,2 kaşık salata,2 kaşıkyoğurt,1 bardak ayran
akşam:2 kaşık barbunya ,1 kase süzme yoğurt,bir parça maydanoz
ara: 1 porsyon dondurma (çikolata ve sade maraş usulu )
3lt su
aktivite: 1 saat dışardakaldım bunun 45 dk koşmak gerikalan 15 dk aralarda dinlenmek tabi yürüyerek dinlenmek
parkda aletlerde çalışcaktım ama oğluş anne diye ağlamış eve dönmek zorunda kaldım ama pes etmedim
120 mekik
enseme koyduğum oklavayı 300 kere cevirdim
twist 100kere
bazı plates hareketleri
totelde bölgesel 30 dk çalıştım
ardından 1sade soda açtım içine limon sıktım en sevdiğim şey spordan sonra sade soda içmek hem giden mineralller için de iyioluyor
ve duygu kahvaltıya kaçar..
kızlar gunaydınnnnnnnnn
herkese guzel bır gun olsun ınsaallah haftayı ortaladık bıle. dort gozle beklıyorum cumartesıyı. uyumak ıcın. gercı bu haftasonu yorulacagım cumartesı gunu temızlık, hazırlık ıle gececek, pazar gunu de cok agır mısafırlerım olacak.
ıse yenı geldım. hastaneye gıttım ılacımı yazdırdım psıkıyatrıst degısmıs ama ıyı kı degısmıs seker gıbı adam. eskı notları okudu benımle baya konustu notlara gore senı cok ıyı gordum hapa devam edelım dedı bence ıyı gelmıs sana. enerjık ve moral olarak da ıyı gordum dedı rapor ucretım zıraat bankasına yatmıs onu da cektım kostur kostur arkadas ıle ıse geldım.
dun ayagım agrıdı aksam, oyuzden bugun hem kendı hem de esımın ıstegı ıle spora gıtmeyecegım ıftardan sonra esneme gevseme mekık falan yapacagım ayagımı yormadan karın hareketlerıne calısacagım yanı. hem evde de ıslerım var bamya aldırdım kıslık hazırlamam lazım, yemeklerım bıtıyor hafta ıcı yetmesı ıcın yenı yemekler yapmam lazım oyuzden eve gıdınce ıftar zamanına kadar sureyı degerlendırmıs olurum.
4 yıl once alıp, bır ıkı kez gıyıp bır daha gıyemedım cok dar kotumun ıcıne gırdımbunu gıyınce herkes anladı ınceldıgımı. resım eklerım ıns.
Canım benim, karşılıklı vallaBen de çok özledim sizleri, döndüğümden beri de işler yoğun ama fırsat buldukça kaçıyorum buraya Klima takıldı dün, ooohhhhhh beeee dünya varmış İzmir'de klimasız idare etmek imkansız gibi bir şey. Bizim ev de tek cephe, esmiyor, tavan vantilatörleri var ama yetmiyor. Hele sabah güneş alıyor ev, çok fena oluyordu, şimdi serin serin kahvaltı yaptık, pek güzel oldu
Canım, teşekkür ederim. Ellerinize sağlık, pek lezzetli olmuştur şimdi, benim için de bir çatal ye yeteraslında reçelle çok aram yoktur ama bazen canım ister, bern de Pomo gibi ekşili reçelleri severim
Duyguşum, duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım, çok geç kalmışız çooookkk, ben de ellerinden öpüyorum icat eden arkadaşın
Maşallah Pomoma, yine hem menüler, hem spor yıkılıyor, en kısa zamanda 2'li rakam müjdesi verirsin inşallahBu arada fotoğraf ta bekliyoruz
Oooohhh Duyguşuma da maşallah, spor ve menüler sende de süper, çok fena gaza gelesim varBizim klima bence de işe yaradı, İzmir'i bile serinletti
sen gaza gelceksen ben daha fazla spor yapayımneslişim takıyomşapkayı giyiyorum eşortmanları takıyorum kulaklığı koş babam koşşş :)))
sen klimayı açık bırak boşverrr bayram ediyorum şuan
Oooohhhhhh sefan olsun, canım istedi valla, ben koşmayı çok sevmem ama tempolu yürümek isterdim deniz kenarında efil efil
sen yap ister uzay yürüyüşü yap ister zıpla istergeriadım at yeterki sahalara dön
pomo diğer topikdeee unuttu bizi
süper bak bengeçenhaftaoruçluydum oruçluyken dışarda spor yapmıyorum bende sahurdan sonra adım öğlen adım akşam adım derken 5bin adımla başladım her günde adımlarımı çoğaltmıştım regl bitsin yine aynı şekilde yapcammÇok haklısın canımSahalara dönmem lazım zaten. Şu klima işi iyi oldu, evde leslie bile yapsam olur, hareketsizliğe alışmamak lazım fazla Bir de iştahım açık, böyle gidersem yakın zamanda 70'e vururum, o yüzden gaza geleyim ben de Hem seni, hem Pomoyu gördükçe kendimden utanıyorum, o yüzden yediklerime dikkat edemesem bile hareket etmem lazım, bugün adımsayarımı taktım, pazara da gideceğimiz için epey adım atarım diye düşünüyorum ama, en azından başlangıç olarak 5000 adımı geçeyim diyorum.
Eeeee oranın da gözdesi olmuştur şimdi o
aman nesli açık bıraksın bir müddett :)))))
evet telafi etcemdedim ettim dünkü menümü bende beğendim
dün koştum eve geldiğimde kıpkırımız olmuşummm kalbim ağzıma geldi regl ağrımıda hafifletti şimdiden akşam olsada spor yapsam iple çekiyorumm
cnm sodanın mideraller açısından zengin olduğunu biliyorum yağ eritirmi bilmiyorum ama spor sonrasıiçmesi çokkeyifli oluyor..
seçtiğin tüm seçeneklerde sülalemvar annem aydınlı zaten babam antalyalı ama denizlide büyümüş
bizim üniverstilere güzel cnmm tavsiye ederimm..ama diğer seçeneklerini bilemicem
Duygucum bugün tartıda 69 gördüm, o yüzden gaza gelsem iyi olacak dedimRegl nedeniyle şişkinlik var ama yine de kilo korumaya başladığımda 67'li rakamlardaydım, 68'i geçmeyeyim istiyordum ama başaramadım. Kilo vermek zor ama almak kolay, haksızlık buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?