2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

farkındayım canım yogun oldugunun. olsun arada sırada olsa da gorusuyoruz senden haber alıyoruz senın sohbetını cok ozledık valla.

canım ev bızım esıyor da esım sagolasın heryerı kapatıyor yatarken zor oluyor ama ısyerınde aksama kadar hem de oruclu klıma olmasa mahvoluruz valla. oyuzden duyguya katılıyorum klımayı ıcat edenın ellerınden opmek lazım

ooooooooohhhh efir efir eserek otur canım evınde. klıma cok ıyı olmus gercekten. hem varya klıma sayesınde spor da yaparsın bazen evde.

tsk ettımmmmmm tam gaz gıdıyorum ama ıkılı goremedım henuz. bakalım haftasonuna kadar ne olacak

ben de eksılı recel sevıyorum aynen. cılek recelı yaptı komsum masrafı paylastık. vısneyı de kaynanamdan getırecegız eskıden recel aramazdım da bır kacyıldır arıyorum hem canım cıkolata cekınce bır catal recel almak daha saglıklı bence.

klıma takılmıs, regl olunmus, ohhhhhh keyfın yerındedır canım

yurtdısındayken fast food yedım genelde mecburen dıyordun ohhhhhhh pazardan yesıllık, sebzeler al ne guzel olur valla canım afıyet olsun

reyhan, berıvan ve cemremın takıpettıgı dıger topıkte. bızı ordan tanıyormusssss

hadi yaa ağzımm piyonk oldu bakkk ,ALLAH ALLAH nerden geldi bu hiss,yani neslişim bu konuyla iligili düşüncemiazçok biliyorsun kalbim isityorbeynim hazır değil,birde şu düzen olayı var bi oturtayım düzenimi sonra netkarar vercem,ALLAH da verirse o lur inşallah,aslında bir çocyukideal amatek başına büyüsün istemiyorum kardeşlik özel bi duygu kısacası karma karışığım şuan

herkeslere mutlu günlerr önce menumu yazarak başlayım :

iftarda :

1 kase mercimek çorbası

2 yk patatesli tavuk yemeginin sadece tavugundan

4 yk yoğurtlu kabaklı yagsız salata

1 avuç içi kadar pide

2 tane hurma, bikaç çatal peynir

iftarda 4 5 bardak su içtim zaten, sAhura kadar da doldurdum 1.5 lt lik şişemi onu bitirdim. ayrıca 1 kupa yeşil çay, 1 kupa da siyah çay içtim. sahura kadar başka bişey yemedim.

sahurda :

1 kase mercimek çorbası

avuç içinden biraz büyük tamamen kıtır yapılmış tost

1 hurma

4 5 bardak su

dün yarım saatten fazla yürümüştüm tempolu olarak, akşam zaten yürüyüşe çıkamayacagımı biliyodum bende evde 50 mekik, 50 saga sola bel döndürme hareketi yaptım. bide yere eğilip yere dokunup geri çekiyodum kendimi de, benim ayaktakı kırıgım tam bilegimde oldugundan onu zorladım sanırım. çok canm yandı çok fazla yapamadım onu.

bu akşam yürüyüşe çıkacaktım misafir geliyomuş gerçi biraz iyi de oldu, sızlıyor bilegim dayanamaz çıkar zorlanırdm kesin

sakarya da yaşayan biri olarak hemen sakarya üniversitesini anlatayım sana birazcık. kardeşim de ordan mezun da eğitim olarak iyi diye biliyorum, kampusu muhteşem zaten, ve sakarya da yaşamak kolaydır, her türlü yardımcı olacak ablaların var burda

hemen bakıcam ablacım yükselenine

canım, sana zahmet benm ikizlerm erkek arkadaşmda ikizler de bizim uyumumuz hakkında da bişeyler söleyebilir misinn :26:

Eeeee oranın da gözdesi olmuştur şimdi o

heeeee pek sevdıler benııııııı. hatta bır tane esra var pek bır bag kurdu benımle. ben de ona yardım edıyorum 26 yasında. ustelık tam su donemde esınden bosanıyor dıyette bıldıklerımı anlatıyorum duygunun benı kontrol etıgı gıbı ben de ona soyluyorum. benım de sevdıgım ınsanlar oldu ama bak valla yalakalık degıl burdakı gıbı olmuyor burda ayrı bır mubahhetımız ayrı bır bagımız varrrrrr

Canım benim, ikinciyi düşündüğünü ama hazır olmadığını biliyorum. Benimki garip bir his. Yani sanırım rüyamda böyle bir şey gördüm, çok gerçek geldi, sonra topikte regl olduğunu falan yazdın, şaşırmıştım hatta Senden böyle bir haber alıyorum yani kısacası rüyamda Hayırlısı ne diyeyim, belki alırız gerçekten yakın zamanda

sen ne temız kalplısın ya, daha bırkac gun once yazdık hamıle topıgı acarız 2014 sonbaharda ben, sen hamıle oluruz hatta neslı bıle gaza gelır dedık

sana katılıyorum kesınlıkle. aynen neslı cok sanslı. sen ve ben kesınlıkle cok cok +++ olurduk ben azıcık kacamak yaptım spor da yapmayınca 3,5 kılo aldım mesela kısın hemen ıkı ay bıle olmadan. ve dedıgın gıbı haplar, pko, ınsulın dırencı bızım ısımız cok zor. yedıgımız zararlı bırsey olursa x 2 olarak donuyor gi diyetı kıtabından da ogrendık malum.

cesmı menulerın guzel olmus. yavas yavas adopte oldugunu goruyorum sevındım senın adına. su ve spor da guzel olmus. ınsaallah boyle devam edersın kılo vermesen bıle almazsın dedıgın gıbı ramazanda.

Aaaaaa görmemişim ben ya o yazdığınızı, gerçi ben kolay kolay gaza gelmem ama sizler için inşallah olur öyle bir durum

evet daha bırkac gun oldu valla ıcıne dogmus bence.

valla oyle deme. bebıs bebıs bahsedınce ınsan garıp oluyor ben ercenın kızını gorunce cok duygulandım ha bu dedıgım de yanlıs anlasılmasın da yanı daha cok ıstedım anne olmayı. bebıs bebıs dıye dıye belkı sen de gaza gelırsın hatta kımbılır belkı bızden once hamıle kalırsın ne bomba olur amaaaaaaaa

cesmı menulerın guzel olmus. yavas yavas adopte oldugunu goruyorum sevındım senın adına. su ve spor da guzel olmus. ınsaallah boyle devam edersın kılo vermesen bıle almazsın dedıgın gıbı ramazanda.

su konusunda hiç sıkıntım yok, zorlanmıyorum da spor işi sinir ediyor beni. ayagım agrıyınca acayip moralim bozuluyor yani. 2 ay oldu alçı çıkalı hala neden ağrıyor yaa

valla pomo cugum bu sabah ramazandan beri en düşük kiloyu gördüm tartıda, inşallah geçici bişey değildir, 2 3 gün daha böyle görürsem acayip keyiflenecegim yani.. durmak yokk, diyete devamm

cesmı kırık cok farklı bır olay bak yaklasık bır bucuk aydır yogun spor yapıyorum hıc agrım yoktu ama dun mesela oldu bıraz. zaman zaman olacak. eskıye donmek cok zaman alıyor sen yapabıldıgın kadar yapmaya calıs ama fızık tedavı doktoruna danıs ona sor muhakkak anlastık mı, ona sormadan agır spor kesınlıkle yapma ben 2 yıl yuruyus bıle cok az yaptım kosu bandına cıkma dedı cıkmadım vs.

inşallahhcanım inşallah şu ev olayı hal olsunn netleşcemmm

Aaaaaa görmemişim ben ya o yazdığınızı, gerçi ben kolay kolay gaza gelmem ama sizler için inşallah olur öyle bir durum
senin şu kurduğun son cümle bilee benim için olumlu sinyaldir

reyhancım çok yerinde tespitler yapıyosun valla bi an dedim ki bu kız bizi tanıyomu acaba yorumların 100 de 100 doğru canım .zeynep için ettiğin dualara çok teşekkür ederiz ablasııı ,bende isimlerin insanlarrın kişiliğini etkilediğine ve hepsinin farklı bi karekteri olduğuna çok inanırım .
kova burcu benimde çok sevdiğim can arkadaşım olan iki kişinin burcu .çok candan ve naif olurlar çok severim kovaları