- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.061
Canım benim, karşılıklı vallaBen de çok özledim sizleri, döndüğümden beri de işler yoğun ama fırsat buldukça kaçıyorum buraya Klima takıldı dün, ooohhhhhh beeee dünya varmış İzmir'de klimasız idare etmek imkansız gibi bir şey. Bizim ev de tek cephe, esmiyor, tavan vantilatörleri var ama yetmiyor. Hele sabah güneş alıyor ev, çok fena oluyordu, şimdi serin serin kahvaltı yaptık, pek güzel oldu
Canım, teşekkür ederim. Ellerinize sağlık, pek lezzetli olmuştur şimdi, benim için de bir çatal ye yeteraslında reçelle çok aram yoktur ama bazen canım ister, bern de Pomo gibi ekşili reçelleri severim
Duyguşum, duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım, çok geç kalmışız çooookkk, ben de ellerinden öpüyorum icat eden arkadaşın
Maşallah Pomoma, yine hem menüler, hem spor yıkılıyor, en kısa zamanda 2'li rakam müjdesi verirsin inşallahBu arada fotoğraf ta bekliyoruz
Oooohhh Duyguşuma da maşallah, spor ve menüler sende de süper, çok fena gaza gelesim varBizim klima bence de işe yaradı, İzmir'i bile serinletti
Merhaba kızlar, sabah sabah toplantımız vardı, bitti ve hemen geldimKlima takıldı dün akşam, gerçekten dünya varmış, hatta gece açık bıraktık, yatak odasını bile etkiledi, evin küçük olmasının bir avantajı daha Sabah ta ilk defa rahat rahat giyindim, kahvaltımı yaptım.
Dün öğleden sonra regl oldum, şişkinlik var ama gelmeden önceki gibi değil. Rahatladım sonunda
Bugün işten azıcık erken çıkabilirsek pazara gireceğiz eşimle, özledim valla şöyle taze taze yeşillikler, sebze-meyve alayım istiyorum
Bu arada aramıza yeni bir arkadaşımız katılmış, Reyhan hoşgeldinBenim kardeşimle adaşsın Burçlara meraklıymışsın, ben de eksik kalmayayım, bir yerde gördüm kısaca benim burcumdan bahsetmişsin ama olsun ben yine de yazayım, Burcum Kova, yükselenim Yay Eşimin burcundan da bahsetmişsin o da Boğa burcu
Duygu, sana bir şey soracağım. İkinci bebeği düşünmeye başladın mı sen? Niyeyse öyle bir hisse kapıldım birkaç gündür, yani senden hamilelik haberi gelecekmiş gibi bir his, anlamadım valla. Rüyamda görüp gerçek gibi hissettim herhalde
Afiyet olsn ablacm menülern çokk hafiff limon suyunun ygları erittigini biliyodm amaa sodyla böle etkisini bilmiyodum bnde yapıym artk ablacm izmirdee oturuyosunya senn bn ünii tercihlermde denzli aydınn söke sakaryaa faln yazdım ünileri nası bi bilgin vrmı ?
hemen bakıcam ablacım yükselenine
pomo diğer topikdeee unuttu bizi
Eeeee oranın da gözdesi olmuştur şimdi o
hadi yaa ağzımm piyonk oldu bakkk ,ALLAH ALLAH nerden geldi bu hiss,yani neslişim bu konuyla iligili düşüncemiazçok biliyorsun kalbim isityorbeynim hazır değil,birde şu düzen olayı var bi oturtayım düzenimi sonra netkarar vercem,ALLAH da verirse o lur inşallah,aslında bir çocyukideal amatek başına büyüsün istemiyorum kardeşlik özel bi duygu kısacası karma karışığım şuan
Duygu, sana bir şey soracağım. İkinci bebeği düşünmeye başladın mı sen? Niyeyse öyle bir hisse kapıldım birkaç gündür, yani senden hamilelik haberi gelecekmiş gibi bir his, anlamadım valla. Rüyamda görüp gerçek gibi hissettim herhalde
valla neslişim sen yine iyisinn ben olsam 70 üstüneçıkmıştımm sen bünyenedua et gerçekdenn kg vermek kolay değil hele pomonun ve benim durumumda olanlarr üstüne biz senle d.k.h içiyoruz o bile kg aldırma sebebi önlemini al ufakdan tamam tamolarak kışa başla ama dikkat et en azından günlük yedikleriin yakaak kadar hareket ett koru kilonuu,hatırlarsan bende bu duruma düştüm gerçekden vakit kaybı böyle birşey yapmasamşuan 5'li rakamlardaydım
sen ne temız kalplısın ya, daha bırkac gun once yazdık hamıle topıgı acarız 2014 sonbaharda ben, sen hamıle oluruz hatta neslı bıle gaza gelır dedık
herkeslere mutlu günlerrönce menumu yazarak başlayım :
iftarda :
1 kase mercimek çorbası
2 yk patatesli tavuk yemeginin sadece tavugundan
4 yk yoğurtlu kabaklı yagsız salata
1 avuç içi kadar pide
2 tane hurma, bikaç çatal peynir
iftarda 4 5 bardak su içtim zaten, sAhura kadar da doldurdum 1.5 lt lik şişemi onu bitirdim. ayrıca 1 kupa yeşil çay, 1 kupa da siyah çay içtim. sahura kadar başka bişey yemedim.
sahurda :
1 kase mercimek çorbası
avuç içinden biraz büyük tamamen kıtır yapılmış tost
1 hurma
4 5 bardak su
dün yarım saatten fazla yürümüştüm tempolu olarak, akşam zaten yürüyüşe çıkamayacagımı biliyodum bende evde 50 mekik, 50 saga sola bel döndürme hareketi yaptım. bide yere eğilip yere dokunup geri çekiyodum kendimi de, benim ayaktakı kırıgım tam bilegimde oldugundan onu zorladım sanırım. çok canm yandı çok fazla yapamadım onu.
bu akşam yürüyüşe çıkacaktım misafir geliyomuşgerçi biraz iyi de oldu, sızlıyor bilegim dayanamaz çıkar zorlanırdm kesin
sakarya da yaşayan biri olarak hemen sakarya üniversitesini anlatayım sana birazcık. kardeşim de ordan mezun da eğitim olarak iyi diye biliyorum, kampusu muhteşem zaten, ve sakarya da yaşamak kolaydır, her türlü yardımcı olacak ablaların var burda
canım, sana zahmet benm ikizlerm erkek arkadaşmda ikizler de bizim uyumumuz hakkında da bişeyler söleyebilir misinn :26:
Aaaaaa görmemişim ben ya o yazdığınızı, gerçi ben kolay kolay gaza gelmem ama sizler için inşallah olur öyle bir durum
cesmı menulerın guzel olmus. yavas yavas adopte oldugunu goruyorum sevındım senın adına. su ve spor da guzel olmus. ınsaallah boyle devam edersın kılo vermesen bıle almazsın dedıgın gıbı ramazanda.
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz
su konusunda hiç sıkıntım yok, zorlanmıyorum da spor işi sinir ediyor beni. ayagım agrıyınca acayip moralim bozuluyor yani. 2 ay oldu alçı çıkalı hala neden ağrıyor yaa
valla pomo cugum bu sabah ramazandan beri en düşük kiloyu gördüm tartıda, inşallah geçici bişey değildir, 2 3 gün daha böyle görürsem acayip keyiflenecegim yani.. durmak yokk, diyete devamm
inşallahhcanım inşallah şu ev olayı hal olsunn netleşcemmmCanım benim, ikinciyi düşündüğünü ama hazır olmadığını biliyorum. Benimki garip bir his. Yani sanırım rüyamda böyle bir şey gördüm, çok gerçek geldi, sonra topikte regl olduğunu falan yazdın, şaşırmıştım hattaSenden böyle bir haber alıyorum yani kısacası rüyamda Hayırlısı ne diyeyim, belki alırız gerçekten yakın zamanda
senin şu kurduğun son cümle bilee benim için olumlu sinyaldirAaaaaa görmemişim ben ya o yazdığınızı, gerçi ben kolay kolay gaza gelmem ama sizler için inşallah olur öyle bir durum
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz
eşin gerçektn çokk ii biri o zamn ablacm aslann burcuu tamm bi dost aşırı derecede sırr tutarr özel gnlere önem verr hediye seçimi mükemmeldirr çocklarına ailesine grçktn çokk baglıı hayatını adar resmen bu çokk güzl bişe bnce çoktaa ii bi eş kıskanç bunu belli etmek istemez amaa eder istemednsaıktır herkes tarafından sevilirr üstüne başına özen gösterir güzell giyinnmeyi sevn bi burç .sennkide başaktıı şmdi genlde nazlanan taraff sensin evlilignzde eşin haksızda olsa böle ufak tartışmalarda faln hepp özür dileyn taraff çocklr konusnda demiştim zatn merhametli bi yapn oldugu için senden izin alıyoalr genlde mtlulugunz daim olsn ayrıca kızınn adınıı çokk begendim zeynep çk güzl bi isim bide bn böle bazı isimlern kişilklerinede inanıyorum grçktn tutuyo zeyneplerrin hepp asii ve tatlıı bi yapısı vardır ailesine helede annesine aşırıı düşkün olurlr Allh hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin
ayyy gerçektn tebrik ederim seni filizz ablacm bayramaa 95 94 ü görürsün inşallah bn paylaştıgn fotoyu görmüştm boydan 95 94 bile sana çokk ii olucak bnce çokk hoşş olucaksın o pantolonun düşerr umarım boll gelr sana bütn kıyafetlerini terziyee götürürsün ablacm inşallahayrıca çocugn oldugnda çokk gurr duyuck snle bu azmine galiba çkta fitt bi annesi olucak
kova en yakn kızz arkadaşımın brcu vlla yoruma başlasam romn olur gerçektenn çokk sevdigim burçlardan insanlara nası davranması gerektigini bilen heryerde takdir edilen giyimiyle oturmasyla kalkmasyla örnk olan bi burç dostluguda çokk iyidir ailesinide asla ezdirmez korur kollayıcıdır yine ailesine düşkündürr ayrıca eşinde çokk şanslı bnce çok ideall bi eş eşinde ikizlermiş çogu şeyi senn yönetiyosn evde misafr almayı özel yemekler hazırlamayıı çokk seversin dostlarına sevdiklerine yayy brcunu daha öncelerde bahsetmiştim yine devm ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?