2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Peki aydn ve denzli nası bi yerr ablacm ?

Hoşbuldukk ayrıca bi adımda sümeyye sümmeyye reyhan yani kova daha baskın snde ablacm yükseleninin pekk etkileyemz dedigm en yakn kızz arkdaşımn brcu o yüzden anlatt anlatt bitiremm eşinde sennde çokk fzla tabulusunz gururlusunuz ikinizde brbirinize kızdıgında illk adım adann tarf genlde senn oluyosun birlikte çokk egleniyosunz evli olmaktan çokk arkadş olabiliyosunuz birbirinizee ikinizde brbirinizi çokk ii anlıyosunuz dertleşebiliyosunuz senn onuu güldürebiliyosun çokk fzla brlkte eglenebiliyosunz dertleşebiliyosunz aranızda böle güzl bi uyum varr sennde odaa çokk kıskançsınız amaa onuu bunu daha fzla bellii ediyo ileriyi düşünüyosunuz planlr kuruyosunz brlkte bogayı zatn dedign gibi anlattım sennde .okk mantıklı çokk ileriyii düşünn insan sarrafı neşeli sevecn veee aşırıı düznli esprilii birisn ayrıca çokk güçlüsün hrşeye dayanıklısın maddi manevi htta böle bi saglık sorunu yaşadıgnda bile onuu ailene eşinee hemn sölylemezsn koly koly dr gitmez önemsemezsin kndi ayakları üzerinde durabiln dost canlısı insanlardan koly koyl sogumayn amaa sogudmmu tamm soguyn sırr tutann genlde bişi sorn oldugnda böle trip atmayı tavr ypmayı sevmessin direk konuşp halledersin

evet ablacm bnde araştırdım çokk tercih edilen bi ünii kardeşin hngi bölümü okudu ? çokk teşekkür ederim ablacm ikinizde ikizlerseniz birz zorr yürüyn bi ilişkinz varr hani kvgalı barışmalı devm eden genlde amaa brbirinize alıştmmı artk uzun bi zamn geçnce kesnlke vazgeçemessiniz birbirinizden artk o kavgalardada hemn barşma olur 2 dk ttlıya baglarsınz zamnn geçtikçe bazn çocukalşır baznde acayip olgundur ikizlr erkkleri böle evlilk çock faln düşkün degllerdir bunlarıı herr brlkte oldugu kadnla konuşmaz anck bişileri aştıgı artk baya bi zamn geçmiş ilişkilernde evlilk ve çock konusunu konuşr en teml tartışma sebebinz kesnlke kıskançlık genlde kısa ilişkileri olur ikizlr erkeginn eger uzunsa kesnlkle onunla evlenr diyebilirm mutlulugunz daim olsn

canım hayırlı olsun topıgın açalı baya bı olmuş ama ben yenı goruyorum umarım hepınız hedeflerınıze ulaşırsınız en yakın zamanda hepınızı ayrı ayrı kutluyorum

İçgüdüsell birz da evet ablacm gerçektn isimlerr etkiliyo zeynepler bide hepp dikkat et başarılı olurlr dersleri ii olur düznli kızlardırr evet bnde çokk severm kovayı htta böle artk önyrgı oluştu burçlardan mesela sevmedigim bi burç oldugnda hemn soguyorm faln ama sevdigim bi burç oldugnda içimee sokasm geliyo hemn ya gell bn sana bi sarılıym moduna giriyorm

Son düzenleme:
neslicim güzel dualarına çok teşekkür ederiz .klimanızı iyi günlerde kullanın bu havalarda çok iyi gider heleki izmirde .ben bu sene klimaya hasretim eşim yasakladı sebep de şu eğer klima çalışırken uyursam ciğerlerimdeki su bitermiş ve allah korusun ciddi sonuçlar olurmuş .bu sene bi kere açamadım allahtan çok sıcakta olmadı buralar .evde şort askılı takılıyorum
evin az kalmış canım hayırlısı ne ise o olsun siziniçin .bi kere soğudunmu insanın içi almıyo sonra .aahh bu ustalar hepsi aynı mutlaka günleri geçiriyolar ekstra bişeyler çıkarıyolar .evet canım doğru hatırlıyosun ,sigarayı mart 13 bıraktım tam bir sene sonra 8 martta hamile olduğumu öğrendim ,hatta eşimde bıraktı benden sonra evimiz misss gibi çok şükür .geçen sene doğalgaz döşettikte ben bu sene oturduğum odaya bide doğalgaz sobası koyduracağım yine ufak bi inşaat olucak mecburen çünki elektrikler gidince evin içi buz gibi olyo ee bebiş gelcek mecburen soba şart oldu .evet zeynep su tam zamanında geliyo duygucum herşey yolunda çok şükür .senin bebişte inşallah tammm zamanında nnesinin göbüşüne gelicek

nurdan cım biz kadınların biyolojik saati bazen çocuk diye tutturuyo .sanırım öle bi zamandasın .demek zeynep su da etkiledi seni çook mutlu oldum
o zaman şöle diyelim rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin nurdancım hem sana hemde bekleyen herkese
çavdarlı pide güzel fikirmiş hatta kilo aldırmayan ekmek olsa şahane olurdu valla

ben hiç gitmedim fizik tedavi uzmanına canım ya, ankarada uğraşmak istemedim, hastaneler ölüm orda, bi gittimi 7 8 saat çıkamıyosun sıra beklemekten. burda da işe başlayınca ihmal ettim ama haklısın mutlaka gitmeliyim

ben zaten koşamıyordum o yuzden ona alışıgım da yürürken ya da bast hareketlerde bile bazen öyle bir ağrı giriyor ki kırıldıgı dönemde o kadar ağrı hissetmedim ben, o zamanlar çok sinirim bozuluyor

kardeşim iktisat okudu canım. ben ankara gibi bi yerde kampussuz okudugum için buradaki kampus çok çekici geliyo bana, göl manzarası falan var, bakmalara doyamıyorum inşallah en hayırlı sonuç olur senin için, ama eğer bizim taraflara gelirsen her türlü yardımı yaparım, buralarda beraber gül gibi geçinir gideriz

bizim daha 3.5 ay oldu ama, önceden tanışmamızdan kaynaklı heralde bu evlilik meselesine çok hızlı girdik o yuzden çok uzun zamn oldu syaılmaz ama vazgeçmeye hiç niyetim yok kavga etmiyoruz biz genelde mubarek sabır küpü, askerdeki çocugu kıskanıyorum düşün yani, yine de bişey demiyo gülüyo geçiyo benm saçmalıklarıma artk ama sölediklerinde çok haklısın kuzum, hiç evlenmeyi düşünmüyorken şuan benden hevesli. annesine ilk beni anlattıgında annesi şaşırmış zaten, bi kız seni nasıl bu hale getirdi die inşallah herkesin mutlulugu daim olurr

canım ben böyle seni soru yagmuruna tutuyorum ama benm yükselenim terazi, ikizlerle terazi de ters burçlar diyorlar, o nasıl etkiler peki bizi :26::26:

bence hiç bir yemek kilo aldırmasa ne muhteşem olurdu

beni sevgilim de çok etkiliyo, hem sen ne zzaman istersen o zaman çocugumuz olur dyor, ondan sonra da laf arasında hemen çocugumuz olsa şöle olur böle olur die laf sölüyo kanıma giriyo hainn ama bebeklere hastayımm, zeynep su yu da öle görüncee dedim evlenince hemen yapsam nolur ki sanki eğleniriz iştee

inşallah zeynep su seni hiç üzmeyen çok uslu bir bebek olur da sen burada onları anlatınca daha da çok isterim çocuk yapmayıı, yoksa yaramaz bebek görünce direk erteliyorum kafamda yine

Merhaba Kızlarrrr

Ben geldimmm ve gitmeye hiç niyetim yok

Filizim demek senin topiğin buymuş geç oldu ama olsunnnn artık burdayımm

Baştaki kuralları okudum hala geçerli sanıyorum artık hergün yazarımm

Şimdi işteyim akşama bol bol konuşup tanışırızz

bebek isteyen adam iyidir canım doğur ver eline baksın valla rahat edersin .ben diyorum eşime sadece doğururum emziririm gerisi sana kalmış
eğer bebek istiyosa sana çok yardımcı olur ilgilenir bölece sen tek başına kalmamış olursun çok önemli bişey bu .
benim büyük kızım çok uslu büyüdü yavrum hala daha üzmez beni bi kere yanıltmadı yalan sölemedi çok şükür çok kolay bi bebekti .inşallah ablasına çeker zeynepim genellikle erkek bebekler çok aktif oluyolar kız bebekler prenses modunda nazlı cilveli büyüyolar sağlıklı olsunlarda yaramazlıkları bile güzel meleklerin .benim eltimde var maşallah canavar gibiler 3 tane erkek ama çok tatlılarrr

ona kalırsa çocugun zorlugu yokmuş ki alıp yuvarlayacakmış ortalıkta o da büyüyecekmiş, erkek aklı işte gece ağlarsa nolcak diyorum, bakarm dio ama görmeden inanmam ben eğer sözlerine bakarsam ev konusunda da yardım edecekmiş dee ne bileim ben hiç ev işine yardım eden erkek görmedigim için inanasım gelmiyo

ben erkek çocuk hastasıyım yaa, neden bilmiyorum onların küçükj adam tavırlarına yaramazlıklarına bile bayılıyorum ama Allahımm bilir en doğrusunu, hangisi olursa olsun kabulum dee işte ağlayan çocuk sevmiyorum ben, zeynep su cuk öle olmaz inşallahh

bende evişi yapan erkeğe inanmızdım ki ben hamile kalan kadar .eşimi acaip maço zannederdim tanıyamamışım kocamı 18 senedir hamile kaldığımdan beri camları eşim siliyo hemde benden güzel valla .evi bi temizliyoki görme dip bucak kadın alsam o kadar temiz olmaz evim .
12 haftalıkken bi kanam geçirdim o günden beri evde sadece yemek ve bulaşık benim kalan işleri kızım ve eşim yapıyolar saolsunlar .yani demek istediğim erkekler çok güzel evişi yaparlar yeterki fırsat ları olsun .
nurdancım zaten bebekler eğer gazları karın ağrıları yoksa çok ağlamazlar ki .gazını çıkar karnı tok olsun ağrısı olmasın yeter .haa bunun hastalığı var ,diş çıkarması var mızmızlığı var ki işte anneliğin kutsallığı ve sabrı orda giriyo devreye .şimdi sen böle şeyleri düşünüp hiçç aklını bulandırma rabbim kolaylığınıda sabrınıda sevgisinide zaten sana veriyoki kaldıki başka türlü hiç çekilcek iş değil

ayy inşallah benimki de öyle olur diyim o zmaan

ben 6 ayım bitene kadar geceleri çok ağlamışım, annem diyor herşeyn tamdı, kaç kere doktora da götürdük o da bişey bulamadım, ama gündüz uyuyodun geceleri ağlıyodun diyor. 3.5 sene teyzemn oldu bi tane, onda gördm ben ne anlatmak istediklerini, yattıgı yerde bi ağlamaya başlıyodu mumkun değil susturamıyodun sonra canı istiyodu susuyodu. sanırım ondan bende öyle bir korku var, tabi Allah hayırlısını versin, ben herkese çektirmişim ama belki de benm çocugum bana çektirmez kim bilir

ben çıkıyorum nurdancım ,yemek koyayım ocağa sonrada bi duşa gireyim

kolay gelsin erce cim, sıhatler olsun şimdiden

Filizcim sorularima yanit verdigin icin tesekkür ederim.Berivan icin üzüldüm ama evlenmeden bu yönünü görmesi hayirli olmus.
Duygucum oglunun korkusu eminimki gecer.Merakimi giderdiginiiz icin tesekkürler.Reyhancim benim burclara yorum yapmissin yeni görüm cok tesekkür ederim.
Diyetime gelince cok dikkat ediyorum ama giden birsey yok.Bunu birazda migrenime bagliyorum.Bende aclik migreni var.Iftara bir kac saat kala ölüyorum resmen.Sahurda yediklerlerimi cok zor tutuyorum midemde bazende tutamiyorum.Iftarda ilk bir kac saat hic birsey yemiyorum.Su icip ilaclarimi aliyorum.Agrim gectiginde dayak yemis gibi oluyorum.Bu yüzden cok saglikli beslenemiyorum.Her yil malesef yarida birakiyorum.Cok agrim oluyor.

Menümü yazayim.
Sahurda 1 dukan krep
1 yumurta
peynir
hindi füme
1,5 litre su
sütlü kahve
Aksama hic bilmiyorum.
Proteinli biseyler yaparim.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Bnde araştırark yazdım gerçektn çokk güzele benziyoo bakalm hayrlısı evet görüşürz gelirsem terazide ikizlrde yarı yarıya etkilr onuu bşka bi zamn uzun uzun anlataym senn ne okudun ablacm hngi ünidee ?

Son düzenleme:

Aman dikkat et canım zorlama ayağını evde çalış geçinceye kadar. Doktor şans işi oluyor samimi olması da önemli.

Hmm biz bu hafta da görüşemicez galiba ümidi kestim ben sen hafta sonu da dahil kadar çok işin var. Neyse sağlık olsun burdan haberleşiyoruz kolay gelsin canım.

asıl bensorup ilgilendiğin için teşekkürederim.
menünde gayet güzel afiyet olsun.

iki isminde çok güzelmiş,
aydın'da denizlide gelişen bir yer denizli daha modern daha gelişmiş aydına göre denizli ile ilgili en son gelişmeleri nesli ve tultan arkadaşımız versin,aydın ile tek sıkıntı yazları çoksıcak oluyor gerçi yazın okulla işin olmaz neresi olursa olsun hayırlısı olsun canım
canım hayırlı olsun topıgın açalı baya bı olmuş ama ben yenı goruyorum umarım hepınız hedeflerınıze ulaşırsınız en yakın zamanda hepınızı ayrı ayrı kutluyorum
teşşekür ederizz inşallahh hepimizz ulaşır lay lay topiği açarızz..

amin canımaklına geldikçe dua et şu karmaşa bitsin
yerin senin bebişini şimdiden annesi nasıldadüşünürmüş,aman bir önce yaptırın o zaman son günlerde ağırlaşcaN baya
amin canıminşallahh
hoşgeldinnn aramızaa ,aramıza gelen gidemez zatennn zamanla anlarsınn

Peki aydn ve denzli nası bi yerr ablacm ?

Bu sorulara da ben cevap vereyim canım ben Denizliliyim ama Aydının ilçesinde myo okudum. Kardeşim de Denizli de okudu.

Denizlinin kampusu çok güzel yerleşimi, sosyal tesisileri güzel dağın dibinde merkeze ulaşımı kolay.

Aydın da kampüs aytepe diye bi yerde baya yüksek. Orası da güzel aydına tepeden bakıyorsun.

Karşılaştırma istersen be paü tercih ederim. Kardeşime sorarım yine de onun Aydın da okuyan arkadaşları vardı. İkisinin

karşılaştırmasını yapar.

kesınlıkle ıhmal etme, fızık tedavı doktoruna gıt muhakkak. esneme hareketlerı gosterır, hafıf akımlı bır tedavı de var. ben gec kaldım nerdeyse bır yıl sonra gıttım ama pısman oldum. muhakkak gıt. erteleme bunu.

moral bozuklugun cok normal. kendını ınsan koturum gıbı hıssedıyor bazen. ben bıle atamadım yıllardır bu hıssı. ama cok sukur. ben ıkı ay hıc yurumedım ıkı aydan sonra duvara tutunarak bebek gıbı adım adım. oyuzden dun mesela kostum ya bana cok garıp gelıyor ayagını yerde bukerek oturma, yer sofrasında oturma masada ye. kan dolasımı daha kendıne gelmemıstır oyuzden ısyerınde boyle hanı ayaklık oluyor ya ondan kullan ayakların yerden yuksek olsun yanı. zaman zaman ılık su zaman zaman soguk su ıle ayagına masajlar yap. kışa kadar ayagına ıyı bak. kısın daha zor oluyor ayak usuyor falan. ben sana anlatırım bunları.

acıkca soyleyeyım sana halen kırgınım, benı az cok tanırsın ıcımde saklayamam ama sana yazmamazlık da yapmak ıstemıyorum ne kendını kotu hıssetmenı ıstıyorum ne de ozellıkle saglık sorunu yasarken sana soguk davranmak.

tultanımmm hamaratlı arkadaşımmm napıyorsunn?

şımartıyorsun ben canım ne hamaratlığı ne yapayım reyhan için kardeşimle konuşuyordum. Bir de akşam için yemek kararlaştırmadık

onu düşünüyordum. Her türlü fikre açığım. Çocuklarda boğuşuyorlar ben de kaçtım salona kapıyı tırmalıyolar

Sen ne yapıyorsun regl ağrıları geçti mi ?