- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.081
aman nesli açık bıraksın bir müddett :)))))
evet telafi etcemdedim ettim dünkü menümü bende beğendim
dün koştum eve geldiğimde kıpkırımız olmuşummm kalbim ağzıma geldi regl ağrımıda hafifletti şimdiden akşam olsada spor yapsam iple çekiyorumm
cnm sodanın mideraller açısından zengin olduğunu biliyorum yağ eritirmi bilmiyorum ama spor sonrasıiçmesi çokkeyifli oluyor..
seçtiğin tüm seçeneklerde sülalemvar annem aydınlı zaten babam antalyalı ama denizlide büyümüş
bizim üniverstilere güzel cnmm tavsiye ederimm..ama diğer seçeneklerini bilemicem
Peki aydn ve denzli nası bi yerr ablacm ?
Merhaba kızlar, sabah sabah toplantımız vardı, bitti ve hemen geldimKlima takıldı dün akşam, gerçekten dünya varmış, hatta gece açık bıraktık, yatak odasını bile etkiledi, evin küçük olmasının bir avantajı daha Sabah ta ilk defa rahat rahat giyindim, kahvaltımı yaptım.
Dün öğleden sonra regl oldum, şişkinlik var ama gelmeden önceki gibi değil. Rahatladım sonunda
Bugün işten azıcık erken çıkabilirsek pazara gireceğiz eşimle, özledim valla şöyle taze taze yeşillikler, sebze-meyve alayım istiyorum
Bu arada aramıza yeni bir arkadaşımız katılmış, Reyhan hoşgeldinBenim kardeşimle adaşsın Burçlara meraklıymışsın, ben de eksik kalmayayım, bir yerde gördüm kısaca benim burcumdan bahsetmişsin ama olsun ben yine de yazayım, Burcum Kova, yükselenim Yay Eşimin burcundan da bahsetmişsin o da Boğa burcu
Hoşbuldukk
herkeslere mutlu günlerrönce menumu yazarak başlayım :
iftarda :
1 kase mercimek çorbası
2 yk patatesli tavuk yemeginin sadece tavugundan
4 yk yoğurtlu kabaklı yagsız salata
1 avuç içi kadar pide
2 tane hurma, bikaç çatal peynir
iftarda 4 5 bardak su içtim zaten, sAhura kadar da doldurdum 1.5 lt lik şişemi onu bitirdim. ayrıca 1 kupa yeşil çay, 1 kupa da siyah çay içtim. sahura kadar başka bişey yemedim.
sahurda :
1 kase mercimek çorbası
avuç içinden biraz büyük tamamen kıtır yapılmış tost
1 hurma
4 5 bardak su
dün yarım saatten fazla yürümüştüm tempolu olarak, akşam zaten yürüyüşe çıkamayacagımı biliyodum bende evde 50 mekik, 50 saga sola bel döndürme hareketi yaptım. bide yere eğilip yere dokunup geri çekiyodum kendimi de, benim ayaktakı kırıgım tam bilegimde oldugundan onu zorladım sanırım. çok canm yandı çok fazla yapamadım onu.
bu akşam yürüyüşe çıkacaktım misafir geliyomuşgerçi biraz iyi de oldu, sızlıyor bilegim dayanamaz çıkar zorlanırdm kesin
sakarya da yaşayan biri olarak hemen sakarya üniversitesini anlatayım sana birazcık. kardeşim de ordan mezun da eğitim olarak iyi diye biliyorum, kampusu muhteşem zaten, ve sakarya da yaşamak kolaydır, her türlü yardımcı olacak ablaların var burda
canım, sana zahmet benm ikizlerm erkek arkadaşmda ikizler de bizim uyumumuz hakkında da bişeyler söleyebilir misinn :26:
evet ablacm bnde araştırdım çokk tercih edilen bi ünii kardeşin hngi bölümü okudu ? çokk teşekkür ederim