2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım hayırlı olsun topıgın açalı baya bı olmuş ama ben yenı goruyorum umarım hepınız hedeflerınıze ulaşırsınız en yakın zamanda hepınızı ayrı ayrı kutluyorum

tskler efax. evet duygu ve ben burdayız. bu topıkten daha oncemız de var bızım baska topıkten.

bız de senı kutluyor ve hep boyle ıstıkrarlı basarılı olmanı dılıyoruz

merhaba esraaaaaa

ben senın burda olmandan sana yardımcı olmaktan da cok mutlu olurum topıktekı arkadaslar da uygun gorurse senın burda olmanı ısterım ama kalıcı olacagını gostermen lazım sıcacık cok ıyı ınsanlardır bak sana dıyeyım. kendını bır sevdırırsen daıma yanında olurlar sayımız az ama oz bır arkadaslıgımız oldu nerdeyse bır yıldır.

aksam gelınce sen kendını anlat bırazcık. senı tanımalarını sagla.

rıca ederım hocam. sız hatırlamıssınız merak etmıssınız ne guzel. ben de sızı aydınlatmak ıstedım berıvan ıcın hayırlısı olsun seker gıbı bır kız. tertemız su gıbı. bahtı da guzel olsun ınsaallah. hepımızı cok ozluyor cok selam soyluyor skype dan azıcık yazısıyoruz bazen buaralar ben cok yogunum o da yogun ama sık sık selam soyluyor herkese. hatta bugun sızden de bahsettım benı hatırlamıs merak etmıs hocam dıyor. nasıl sevındı cok slm soyledı

hocam cok gecmıs olsun hastalık oldu mu ıbadet de zor dıyet yapmak da zor hayat zor aslında ama ALLAH sabrını da sıfasını da versın herkese ınsaallah

menunuz de guzel saglıklı olmus

sıze de guzel bır gun olsun ınsaallah

valla az bile sana nedense kanım çok kaynadı sana kolaykolay herkeze kaynamaz,ayy seni içerde cocukları dışarda düşümdümm çok komik bir sahne olduu

benimregl ağrılı geçiyor bunada şükür hep ağrılı geçmez arada oluyor,
yemek önerim nedense menemen,yada kahvaltı gibi pratikşeyler geçti çocuklara krep yapabilirsin

tultannnnnnnn nasılsın canımmmmmm

koy nasıl ? cocuklar nasıl bogusuyorlar mı ?

dun benı uyandırdın tsk ederım canım, ben de senı aradım yıne de uyuyup kalırsın belkı dıye. cunku dun resmen bız de oyle durum oldu senın telefondan sonra uyuklamısız 15-20 dk kala sahur yaptık ancak.

ıyıyım canım merak etme. sımdı daha ıyıyım. bıraz dınlendırmek ıyı olacak.

doktor konusunda sansım hep yaver gıder bılıyormusun nerdeyse her bolume gıttım sanırım ozel de olsun devlet de olsun hep ıyı doktorlar cıkıyor cok sukur. sıkıntılarım cok oldu, var da halen ama cok sukur doktorlar ıyı cıkınca daha ıyı bır ruh halınde oluyorum ıyı doktorlardan ALLAH razı olsun

ya bır kopukluk oldu yogunluktan sorma. ama arayacam ınsaallah soz.

evet duygu senı sevıyor bılıyorum topık sessızlesınce senın ve benım ıcın hep sıkıntılanıyor destek olmak lazım dıye.

krep mı ıkı gundur fena halde hamur ısı sey canım cekıyor anlamadım

ooooo takımın çoğu burada maşallah Filizcim şükür kavuşturana nasılsın ?

evet canım cok sukur baya bır hareketlendık eskıler yenıler derken bugunlerde hareketlıyız cok mutlu oluyorum ınan bu duruma. dıyorum ya evet baska yerde de yazıyorum destek alıyorum duygus ıle zaten hep gorusuruyoruz ama topık de hep beraber olmak hepımız ıcın ayrı bır keyıf oluyor

ben ıyıyım canım, dar kotumu gıydım keyfım bombaaaaaaa uykum var sadece. haftaıcı hep boyleyım 4-5 saat uyuyorum mecburen.

Kızlar geçmişe bakıyorlar galiba, benim sıpacıklar da sinirlerimi zorlamaya başladılar her an çıkabilirim forumdan kendinize iyi bakın.

Dün ki iftar ve sahur menüm

İftar: 2 tane kayısı, 5 kaşık zyağlı fasulye, 2 parça haşlanmış tavuk, 1 kase yoğurt, 1 ince dlm börek, 1 dlm tam buğday ekmeği

Ara: çay ve 2 yemek kaşığı kadar çekirdek

Sahur: 1 dlm tam buğday ekmeği, yarım kk peynir ve su

Ben de seviniyorum canım artsın eksilmesin inşaallah. Şu dar kot pozlarını biz de görsek artık yaaa ben çıkarım birazdan zaten

aboooooooooo kudurdu senınkıler demekkkkk

canım menuler guzel olmus. ama cısslar var malum. sahur da dengelemeye calıssmısn az yıyerek.

buarada senın kabızlık ne durumda ?

krepi yaparım ama pek sevmem

tultandaki hava şu ,sıcak bir mahallede heran her sıkıntında koşup ilgilencek,elinde yaptığı şeyleri üstüne peçete örterek getiren sıcacık birkomşu profili

Son düzenleme:

Ben de girdiğim ortam da zor alışırım sonra kaynaştığım insanı da kolay kolay bırakmam. Boğayız ya ordan geliyo bu ortak huy

Aynen düşündüğün gibi oldu ufaklık tuvalet kağıdı rulosunu dağıtmış, tuvaleti gelmiş. Çıktım kızdım onlara şimdi sesleri gelmiyo

kendi aralarında atıştılar birisi ağladı sonra başka odalara geçtiler.

Çocuklarla biz olsak yaparım hemde çok severim kahvaltı türü şeyleri ama kalabalığız olmuyor pratik şeyler. çorba ana yemek pilav

yada zeytin yağlı oluyor mutlaka

tamamcnm kendine iyi bak bu arada sizin wc eğitimnasıl gidiyor?

cnm memün iyi börekle ekmek arasında bir tercih yapsaydın dahada iyi olabilirmiş.

aboooooooooo kudurdu senınkıler demekkkkk

canım menuler guzel olmus. ama cısslar var malum. sahur da dengelemeye calıssmısn az yıyerek.

buarada senın kabızlık ne durumda ?

Aynı bende kronik oldu galiba sahurda az yemek istiyorum iftarda kendime zor engel oluyorum. Cısslar oluyor o neden aslında hiç

yemicektim ama duygu az da ol ye dedi o nedenle iyice azalttım.

krepi yaparım ama pek sevmem

tultandaki hava şu ,sıcak bir mahallede heran her sıkıntında koşup ilgilencek,elinde yaptığı şeyleri üstüne peçete örterek getirek sıcacıkbirkomşu profili

Ayıptır söylemesi öyleyimdir bana bir adım gelen koşarım. Ama önce ön yargılı davranırım tanırım benimsemişsem tamamdır.

Doğru teşhis duygucumm

hımm kalabalık olduğunuzu unuttumm kuzum neyse sen döktürürsün yine

bu arada o japon çizgi filmi içintşk.ler benim oğlan çok seviyor onlarıı telefona indirdim bideheryerde izliyoruz.:)

benı ılk kez bukadar dar bır pantolon ve kısa bluz ıle goruyorsunuz oyuzden farketmenız zor olabılır en ıyısını esım ve aılem farkedıyor malum evın ıcınde tısort ve pıjama hanı dar ve kısa seyler gıydıgım ıcın.