- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.101
canım hayırlı olsun topıgın açalı baya bı olmuş ama ben yenı goruyorum umarım hepınız hedeflerınıze ulaşırsınız en yakın zamanda hepınızı ayrı ayrı kutluyorum
Merhaba Kızlarrrr
Ben geldimmm ve gitmeye hiç niyetim yok
Filizim demek senin topiğin buymuş geç oldu ama olsunnnn artık burdayımm
Baştaki kuralları okudum hala geçerli sanıyorum artık hergün yazarımm
Şimdi işteyim akşama bol bol konuşup tanışırızz
Filizcim sorularima yanit verdigin icin tesekkür ederim.Berivan icin üzüldüm ama evlenmeden bu yönünü görmesi hayirli olmus.
Duygucum oglunun korkusu eminimki gecer.Merakimi giderdiginiiz icin tesekkürler.Reyhancim benim burclara yorum yapmissin yeni görüm cok tesekkür ederim.
Diyetime gelince cok dikkat ediyorum ama giden birsey yok.Bunu birazda migrenime bagliyorum.Bende aclik migreni var.Iftara bir kac saat kala ölüyorum resmen.Sahurda yediklerlerimi cok zor tutuyorum midemde bazende tutamiyorum.Iftarda ilk bir kac saat hic birsey yemiyorum.Su icip ilaclarimi aliyorum.Agrim gectiginde dayak yemis gibi oluyorum.Bu yüzden cok saglikli beslenemiyorum.Her yil malesef yarida birakiyorum.Cok agrim oluyor.
Menümü yazayim.
Sahurda 1 dukan krep
1 yumurta
peynir
hindi füme
1,5 litre su
sütlü kahve
Aksama hic bilmiyorum.
Proteinli biseyler yaparim.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
şımartıyorsun ben canım ne hamaratlığı ne yapayım reyhan için kardeşimle konuşuyordum. Bir de akşam için yemek kararlaştırmadık
onu düşünüyordum. Her türlü fikre açığım. Çocuklarda boğuşuyorlar ben de kaçtım salona kapıyı tırmalıyolar
Sen ne yapıyorsun regl ağrıları geçti mi ?
Aman dikkat et canım zorlama ayağını evde çalış geçinceye kadar. Doktor şans işi oluyor samimi olması da önemli.
Hmm biz bu hafta da görüşemicezgaliba ümidi kestim ben sen hafta sonu da dahil kadar çok işin var. Neyse sağlık olsun burdan haberleşiyoruz kolay gelsin canım.
valla az bile sana nedense kanım çok kaynadı sana kolaykolay herkeze kaynamaz,ayy seni içerde cocukları dışarda düşümdümm çok komik bir sahne olduu
benimregl ağrılı geçiyor bunada şükür hep ağrılı geçmez arada oluyor,
yemek önerim nedense menemen,yada kahvaltı gibi pratikşeyler geçti çocuklara krep yapabilirsin
ooooo takımın çoğu burada maşallahFilizcim şükür kavuşturana nasılsın ?
evet canım cok sukur baya bır hareketlendık eskıler yenıler derken bugunlerde hareketlıyız cok mutlu oluyorum ınan bu duruma. dıyorum ya evet baska yerde de yazıyorum destek alıyorum duygus ıle zaten hep gorusuruyoruz ama topık de hep beraber olmak hepımız ıcın ayrı bır keyıf oluyor
ben ıyıyım canım, dar kotumu gıydım keyfım bombaaaaaaauykum var sadece. haftaıcı hep boyleyım 4-5 saat uyuyorum mecburen.
Kızlar geçmişe bakıyorlar galiba, benim sıpacıklar da sinirlerimi zorlamaya başladılar her an çıkabilirim forumdan kendinize iyi bakın.
Dün ki iftar ve sahur menüm
İftar: 2 tane kayısı, 5 kaşık zyağlı fasulye, 2 parça haşlanmış tavuk, 1 kase yoğurt, 1 ince dlm börek, 1 dlm tam buğday ekmeği
Ara: çay ve 2 yemek kaşığı kadar çekirdek
Sahur: 1 dlm tam buğday ekmeği, yarım kk peynir ve su
evet duygu senı sevıyor bılıyorum topık sessızlesınce senın ve benım ıcın hep sıkıntılanıyor destek olmak lazım dıye.
krep mııkı gundur fena halde hamur ısı sey canım cekıyor anlamadım
Ben de seviniyorum canım artsın eksilmesin inşaallah. Şu dar kot pozlarını biz de görsek artık yaaa ben çıkarım birazdan zaten
valla az bile sana nedense kanım çok kaynadı sana kolaykolay herkeze kaynamaz,ayy seni içerde cocukları dışarda düşümdümm çok komik bir sahne olduu
benimregl ağrılı geçiyor bunada şükür hep ağrılı geçmez arada oluyor,
yemek önerim nedense menemen,yada kahvaltı gibi pratikşeyler geçti çocuklara krep yapabilirsin
Kızlar geçmişe bakıyorlar galiba, benim sıpacıklar da sinirlerimi zorlamaya başladılar her an çıkabilirim forumdan kendinize iyi bakın.
Dün ki iftar ve sahur menüm
İftar: 2 tane kayısı, 5 kaşık zyağlı fasulye, 2 parça haşlanmış tavuk, 1 kase yoğurt, 1 ince dlm börek, 1 dlm tam buğday ekmeği
Ara: çay ve 2 yemek kaşığı kadar çekirdek
Sahur: 1 dlm tam buğday ekmeği, yarım kk peynir ve su
aboooooooooo kudurdu senınkıler demekkkkk
canım menuler guzel olmus. ama cısslar var malum. sahur da dengelemeye calıssmısn az yıyerek.
buarada senın kabızlık ne durumda ?
krepi yaparım ama pek sevmem
tultandaki hava şu ,sıcak bir mahallede heran her sıkıntında koşup ilgilencek,elinde yaptığı şeyleri üstüne peçete örterek getirek sıcacıkbirkomşu profili
Ben de girdiğim ortam da zor alışırım sonra kaynaştığım insanı da kolay kolay bırakmam. Boğayız ya ordan geliyo bu ortak huy
Aynen düşündüğün gibi oldu ufaklık tuvalet kağıdı rulosunu dağıtmış, tuvaleti gelmiş. Çıktım kızdım onlara şimdi sesleri gelmiyo
kendi aralarında atıştılar birisi ağladı sonra başka odalara geçtiler.
Çocuklarla biz olsak yaparım hemde çok severim kahvaltı türü şeyleri ama kalabalığız olmuyor pratik şeyler. çorba ana yemek pilav
yada zeytin yağlı oluyor mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?