- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.121
Bnde araştırark yazdım gerçektn çokk güzele benziyoo bakalm hayrlısı evet görüşürz gelirsemterazide ikizlrde yarı yarıya etkilr onuu bşka bi zamn uzun uzun anlataym senn ne okudun ablacm hngi ünidee ?
kesınlıkle ıhmal etme, fızık tedavı doktoruna gıt muhakkak. esneme hareketlerı gosterır, hafıf akımlı bır tedavı de var. ben gec kaldım nerdeyse bır yıl sonra gıttım ama pısman oldum. muhakkak gıt. erteleme bunu.
moral bozuklugun cok normal. kendını ınsan koturum gıbı hıssedıyor bazen. ben bıle atamadım yıllardır bu hıssı. ama cok sukur. ben ıkı ay hıc yurumedım ıkı aydan sonra duvara tutunarak bebek gıbı adım adım. oyuzden dun mesela kostum ya bana cok garıp gelıyor ayagını yerde bukerek oturma, yer sofrasında oturma masada ye. kan dolasımı daha kendıne gelmemıstır oyuzden ısyerınde boyle hanı ayaklık oluyor ya ondan kullan ayakların yerden yuksek olsun yanı. zaman zaman ılık su zaman zaman soguk su ıle ayagına masajlar yap. kışa kadar ayagına ıyı bak. kısın daha zor oluyor ayak usuyor falan. ben sana anlatırım bunları.
acıkca soyleyeyım sana halen kırgınım, benı az cok tanırsın ıcımde saklayamam ama sana yazmamazlık da yapmak ıstemıyorum ne kendını kotu hıssetmenı ıstıyorum ne de ozellıkle saglık sorunu yasarken sana soguk davranmak.
tamamcnm kendine iyi bak bu arada sizin wc eğitimnasıl gidiyor?
cnm memün iyi börekle ekmek arasında bir tercih yapsaydın dahada iyi olabilirmiş.
krepi yaparım ama pek sevmem
tultandaki hava şu ,sıcak bir mahallede heran her sıkıntında koşup ilgilencek,elinde yaptığı şeyleri üstüne peçete örterek getiren sıcacık birkomşu profili
filiz bu kız kim hele söylee benim dersen inanmamkız naptın sennnnnn harika gözüküyorsın şıklığını geçtim gayet sıkılaşmış kg'na göre ince bir önceki resimlerine göre çok fark görüyorum maşallah sana ayrıca çok şıksın arkandaki eşinmi
ya cıdden fark var mı
sız benı elbıselı gordunuz genelde. ayrıca pantolon olsa bıle bıraz daha bol ve ustumde tunık oluyordu
iyiyapmışsın cnm hem sevap kalkmak hemde enerjin yüksek olsunmalumm kalabalıkortamdasınnnAynı bende kronik oldu galiba sahurda az yemek istiyorum iftarda kendime zor engel oluyorum. Cısslar oluyor o neden aslında hiç
yemicektim ama duygu az da ol ye dedi o nedenle iyice azalttım.
Ayıptır söylemesi öyleyimdir bana bir adım gelen koşarım. Ama önce ön yargılı davranırım tanırım benimsemişsem tamamdır.
Doğru teşhis duygucumm
yaa çok sevindim darısı bAŞIMIza okumuşsundur belki sorunumuz oğlanın sanki kabızmış gibi ağlaması oysa kabız değil korkuyor sanırım dua et bizedee tultanımmmmBiz atlattık çok şükür şimdi hafif kaçırma oluyor çişin de onu da çok etmiyorum artık. Biz de kabızlık sorunu yaşadık yapmadı bir süre
afedersiniz çocuk kakasının kendine ait bir parça olduğunu düşünüp yapmak istemiyormuş. Ağladı acı çekti yapmazsa poposunu
acıttığını söyledim. Biraz daha inatlaştı ama sonra düzeldi.
haklısın canoo tercih hatası var :26:
cıddımısınnnnnnnn
fark var mı ? sızın anlamanız daha zor olur dıye dusunuyordum
yok canım esım degıl ben sana foto atacam sımdı esımle.
Fark olmaz mı canım hem de çok var. İncelmişsin üzerindekilerde çok uyumlu güzel görünüyorsun daha ne diyelimmm:112:
iyiyapmışsın cnm hem sevap kalkmak hemde enerjin yüksek olsunmalumm kalabalıkortamdasınnn
aynıcanım karşımdaki insandan adım görmezsem asla atmam ,aynı canım huyumuz aynı çok zoruzbiz çok..
yani şok oldumm gözle görülür değişiklik
yaa çok sevindim darısı bAŞIMIza okumuşsundur belki sorunumuz oğlanın sanki kabızmış gibi ağlaması oysa kabız değil korkuyor sanırım dua et bizedee tultanımmmm
aşk olsun filizz 1 yıldır gecemde gündüzümdesin ilk resim değil gördüğümmm hemben iyi gözlemciyimmm unuttunmuu
yaaaaaaaa canım oyle elbette ama ıste ınsanın ınanası gelmez ya baskasından duyar ama halen ınanamaz. Ben resımlerı ekledım ama sızın fark gorecegınızı dusunmuyordum ay cok svındımmmmmmmmmmNpatır patır kılo veremedım ama ıyı sıkılasmısım demekkı ona barı sevıneyım ısteeeeee
Bu sorulara da ben cevap vereyim canım ben Denizliliyim ama Aydının ilçesinde myo okudum. Kardeşim de Denizli de okudu.
Denizlinin kampusu çok güzel yerleşimi, sosyal tesisileri güzel dağın dibinde merkeze ulaşımı kolay.
Aydın da kampüs aytepe diye bi yerde baya yüksek. Orası da güzel aydına tepeden bakıyorsun.
Karşılaştırma istersen be paütercih ederim. Kardeşime sorarım yine de onun Aydın da okuyan arkadaşları vardı. İkisinin
karşılaştırmasını yapar.
ben gazi üniversitesinde mimarlık okudum canım, hele şükür bitirdim çalışmaya başladım artıksen hangi bölüm düşünüyorsun ?
fizik tedavi falan nasıl zor geliyor anlatamm, ama gitmek lazımsa gidecez mecbur. ben randevuyu ayarlayım da önce sonra da izini halledebilirsem inşallah mutlaka giderirm doktora. ben ayagım alçıdayken bile değnekle de olsa yürüdüm, korkuttular beni kasların erir, bacagın incelir falan die, 1 hafta tekerlekli sandalye kullandım onun dışında degnek kulandım hep. gerçi yurttan hiç çıkmadım o donemde. hatta iyileşmem diye bekliyodum ama içtigim sütlerden midir edilen dualardan mıdır bilmem iyileştigimi duyunca baya şaşırdım. ama işte bu ağrılar benm moralimi çok bozuyor, geçer inşallah diye umuyorum..
kırgın oldugunu biliyorum pomom, haklısın da çok haklısın hem de. ben buraya yazmadan önce 1 hafta düşündüm yazsam mı yoksa çok mu kızarlar, nasıl özür dileyebilirim die. siz güzel kalpli insanlarsınız bana hiç kötü bi söz söylemediniz, ama ben zamanla hepinizin gönlünü alırım die düşünüyorum.. beni biliyosun işte 28 yaşında ama aslında ruhen 18 yaşına olan bir genç kızım :26: zamanla affedersin beni dimi filiz ablamm :26::26:
Fark olmaz mı canım hem de çok var. İncelmişsin üzerindekilerde çok uyumlu güzel görünüyorsun daha ne diyelimmm:112:
Aksam eski sayfalara bakarken yürüme bandinin yanindaki resimleriniti gördüm.Samimi söylüyorum bariz fark var.Tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?