2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben gazi üniversitesinde mimarlık okudum canım, hele şükür bitirdim çalışmaya başladım artık sen hangi bölüm düşünüyorsun ?

fizik tedavi falan nasıl zor geliyor anlatamm, ama gitmek lazımsa gidecez mecbur. ben randevuyu ayarlayım da önce sonra da izini halledebilirsem inşallah mutlaka giderirm doktora. ben ayagım alçıdayken bile değnekle de olsa yürüdüm, korkuttular beni kasların erir, bacagın incelir falan die, 1 hafta tekerlekli sandalye kullandım onun dışında degnek kulandım hep. gerçi yurttan hiç çıkmadım o donemde. hatta iyileşmem diye bekliyodum ama içtigim sütlerden midir edilen dualardan mıdır bilmem iyileştigimi duyunca baya şaşırdım. ama işte bu ağrılar benm moralimi çok bozuyor, geçer inşallah diye umuyorum..

kırgın oldugunu biliyorum pomom, haklısın da çok haklısın hem de. ben buraya yazmadan önce 1 hafta düşündüm yazsam mı yoksa çok mu kızarlar, nasıl özür dileyebilirim die. siz güzel kalpli insanlarsınız bana hiç kötü bi söz söylemediniz, ama ben zamanla hepinizin gönlünü alırım die düşünüyorum.. beni biliyosun işte 28 yaşında ama aslında ruhen 18 yaşına olan bir genç kızım :26: zamanla affedersin beni dimi filiz ablamm :26::26:

filiz bu kız kim hele söylee benim dersen inanmam kız naptın sennnnnn harika gözüküyorsın şıklığını geçtim gayet sıkılaşmış kg'na göre ince bir önceki resimlerine göre çok fark görüyorum maşallah sana ayrıca çok şıksın arkandaki eşinmi

tamamcnm kendine iyi bak bu arada sizin wc eğitimnasıl gidiyor?

cnm memün iyi börekle ekmek arasında bir tercih yapsaydın dahada iyi olabilirmiş.

Biz atlattık çok şükür şimdi hafif kaçırma oluyor çişin de onu da çok etmiyorum artık. Biz de kabızlık sorunu yaşadık yapmadı bir süre

afedersiniz çocuk kakasının kendine ait bir parça olduğunu düşünüp yapmak istemiyormuş. Ağladı acı çekti yapmazsa poposunu

acıttığını söyledim. Biraz daha inatlaştı ama sonra düzeldi.

haklısın canoo tercih hatası var :26:

krepi yaparım ama pek sevmem

tultandaki hava şu ,sıcak bir mahallede heran her sıkıntında koşup ilgilencek,elinde yaptığı şeyleri üstüne peçete örterek getiren sıcacık birkomşu profili

evet sıcacık ıcten guzel bır ınsan. ben ona hastanedeyken bıle bıze yazdıgı ıcın ayrıca hayranım.

cıddımısınnnnnnnn

fark var mı ? sızın anlamanız daha zor olur dıye dusunuyordum

yok canım esım degıl ben sana foto atacam sımdı esımle.

ya cıdden fark var mı

sız benı elbıselı gordunuz genelde. ayrıca pantolon olsa bıle bıraz daha bol ve ustumde tunık oluyordu

iyiyapmışsın cnm hem sevap kalkmak hemde enerjin yüksek olsunmalumm kalabalıkortamdasınnn

aynıcanım karşımdaki insandan adım görmezsem asla atmam ,aynı canım huyumuz aynı çok zoruzbiz çok..

yani şok oldumm gözle görülür değişiklik
yaa çok sevindim darısı bAŞIMIza okumuşsundur belki sorunumuz oğlanın sanki kabızmış gibi ağlaması oysa kabız değil korkuyor sanırım dua et bizedee tultanımmmm
cıddımısınnnnnnnn

fark var mı ? sızın anlamanız daha zor olur dıye dusunuyordum

yok canım esım degıl ben sana foto atacam sımdı esımle.

aşk olsun filizz 1 yıldır gecemde gündüzümdesin ilk resim değil gördüğümmm hemben iyi gözlemciyimmm unuttunmuu

Fark olmaz mı canım hem de çok var. İncelmişsin üzerindekilerde çok uyumlu güzel görünüyorsun daha ne diyelimmm:112:

yaaaaaa bak ıyıce mutlu oldum. tartı benı tam mutlu edemedı bılıyorsun halen savas var aramızda ama ınceldın dıye duyunca cok cok mutlu oldum

tsk ederım canım. ben renk uyumu cok cok sevıyorum hatta abartıyorum takıntılıyım

yaaaaaaaa canım oyle elbette ama ıste ınsanın ınanası gelmez ya baskasından duyar ama halen ınanamaz. ben resımlerı ekledım ama sızın fark gorecegınızı dusunmuyordum ay cok svındımmmmmmmmmm npatır patır kılo veremedım ama ıyı sıkılasmısım demekkı ona barı sevıneyım ısteeeeee

sen herşeye inat verdin hatta bazı verdiklerni saçma bir ruh haline girerek geri aldınn onlarıda koyarsakk aslında iyide verdinn neySe artık saçma ruh haline girmiyorsunn verdiğin kg'da küçümseme onu bi su bidonuolarakdüşün 24 saat asla taşıyamazsınnn

Son düzenleme:

Çokk teşekkür ederim ablacm bnde öyle düşündüm paü daha iyii gibi ayyy çokk ilgilisinz hepinz altn kalpli ablalarm benm iyikii tanıdm hepinizi

Gerçektn inanılmaz fark varr ablacm bakk seni görnce vryadaha fzla asılasım gldi çok hoşş gözüküyosn gerçektn tebrik ederim seni yükseleninle ayrı bi ilgilenicm sana koca bi syfa yorum yapıcam ablacm bazı yerlerde degişk çktı yükselenin detyı araştırıcm yanlış olmasn bn yüzünüde çokk merk ediyorum kşke banlamadan koysan daha snra hemn silsen

Bölümn güzelmiş gerçektn bnde ilkk tercihim yönetm bilişm snra maliye sosyoloji siyasey bilimi ve kamu saglık yönetimi şeklinde bakalm hayrlısı

Fark olmaz mı canım hem de çok var. İncelmişsin üzerindekilerde çok uyumlu güzel görünüyorsun daha ne diyelimmm:112:

Kesnlkle katılıyorm baya fark vr yani bncede :112::112:

Son düzenleme:
Canlar komşum geldi çıkmak zorunda kaldım. Ben çıkıyorum iftar yaklaşıyor köye gidicez yemek telaşı başlasın hayırlı iftarlar afiyet bal

şeker olsun.

Kızlar gireyim kendimden ve pazar gezimizden haberler vereyim dedim ama sonra pomocuğumun son halini gördüm Maşallah maşallah ilk defa önceki fotoğraflarına göre bu kadar fark var. Hani sen bana derdin bacaklarının inceldiği fotoğraflardan belli oluyor diye, senin de aynen öyle olmuş. Şıklığın ayrı bir konu, diğer kızlar da bahsetmiş zaten, ben de çooookk beğendim Hep böyle inceldiğini görelim inşallah Pomocum. Hatta ölçü alıyor musun bilmiyorum ama almıyorsan bence hemen almaya başla, sende bariz incelme var. Ayrıca verdiğin kiloyu da küçümseme lütfen, senden 2 tane 5 litrelik yağ çıktı, öyle düşün. İki eline birer teneke al bak bakalım az mı
Reyhan çok teşekkür ederim burç yorumun için, biz de aslında ufak tefek biliyoruz burçları ama sen gerçekten farklı yorumluyorsun ve çok ta isabetli yorumlar yapıyorsun. Eşimle ilişkimizi o kadar doğru yorumlamışsın ki inanamadım. Sen artık bizim ekibin astroloğu oldun Bu arada üniversite tercihi yapmışsın, hayırlı uğurlu olsun. Ben Pamukkale Üniversitesini iyi biliyorum. Aydın'da üniversiteyi görmedim ama Tultan'ın söylediğine katılıyorum, PAÜ daha iyidir. Denizli de şehir olarak güzeldir, İzmir'den sonra Ege bölgesinin en büyük şehridir. Yazları Aydın da Denizli de sıcak olur. İnşallah yaz okuluna falan kalmazsın ve yazın oralarda işin olmaz. Buradan güzel haberlerini alırız inşallah, Denizli'yi kazanırsan daha detaylı ilgilenirim. Benim kardeşim de PAÜ Sanat Tarihinde okuyor, o da ilgilenir seninle ama ilginin dozunu kaçırır falan neme lazım.
Eveeettt gelelim bana, eşimle çok güzel bir pazar alışverişi yaptık. İngilteredeki yiyecek sefaletimizden sonra sebze-meyveye, yeşilliğe saldırdık resmen Pazarda insan stres atıyor yaaa, nasıl güzel bir şey. Kızlar memleketimizin kıymetini bilelim valla, ucuz ucuz, taptaze meyve sebzeler bolca bulunuyor, nasıl bir nimet var ya. O kadar abartmışız ki buzdolabına sığdıramadım. Akşam yemeği olarak ta 2'şer gözleme yedik Biberlerin yarısını yıkayıp, ayıklayıp buzluğa attım, 6 poşet yemeğe koymaya hazır biberim oldu, barbunyayı da ayıkladım, yıkadım, poşete koyup buzluğa kaldırdım. 1 yemeklik ayırdım, bu hafta yapayım diye. Vişne vişne dediniz canım istedi, aldım ben de reçel yapayım diye Domatese o kadar saldırmışız ki 3 farklı yerden aldık Yatmadan onların da birazını buzluğa kaldırsam iyi olacak ama çok yoruldum. Neyse işte, pek keyiflendim, uzun uzun anlatayım dedim
Bu arada adım sayım da 5800 oldu, 5000 hedeflemiştim, o yüzden gayet iyi diyorum, yarın daha fazla olur inşallah