- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.141
asıl bensorup ilgilendiğin için teşekkürederim.
menünde gayet güzel afiyet olsun.
iki isminde çok güzelmiş,
aydın'da denizlide gelişen bir yer denizli daha modern daha gelişmiş aydına göre denizli ile ilgili en son gelişmeleri nesli ve tultan arkadaşımız versin,aydın ile tek sıkıntı yazları çoksıcak oluyor gerçi yazın okulla işin olmaz neresi olursa olsun hayırlısı olsun canım
teşşekür ederizz inşallahh hepimizz ulaşır lay lay topiği açarızz..
amin canımaklına geldikçe dua et şu karmaşa bitsin
yerin senin bebişini şimdiden annesi nasıldadüşünürmüş,aman bir önce yaptırın o zaman son günlerde ağırlaşcaN baya
amin canıminşallahh
hoşgeldinnn aramızaa ,aramıza gelen gidemez zatennn zamanla anlarsınn
merhaba esraaaaaa
ben senın burda olmandan sana yardımcı olmaktan da cok mutlu olurum topıktekı arkadaslar da uygun gorurse senın burda olmanı ısterım ama kalıcı olacagını gostermen lazım sıcacık cok ıyı ınsanlardır bak sana dıyeyım. kendını bır sevdırırsen daıma yanında olurlar sayımız az ama oz bır arkadaslıgımız oldu nerdeyse bır yıldır.
aksam gelınce sen kendını anlat bırazcık. senı tanımalarını sagla.
Hoşbulduk duygucummGüzel vakit geçireceğimizden eminimmm
Merhabalarrr
Demek bir yıldır haaNe güzel yaaa ben biraz geç kamışım ama artık sık sık yazıp telafi ederim
Biraz kendimden bahsedeyim .Tam bir ay önce bu diyet işine gönül verdim.107.2. olarak başlamıştım şimdi tartı ufaktan dokuzlardan göz kırpıyorBir ayda 7 kilo verdim .Şimdi artık keyifle devam ediyorum arada bi benim de kaçamaklarım olmuyor değil tabii
26 yaşında yay burcu süsüne püsüne düşkün müzik aşığı gezmeye bayılan edebiyata gönül vermiş biriyim
Şu aralar zor bir dönemden geçiyorum 4 yıllık evliliğim bitiyor yani boşanıyorum hakkımda hayırlısı budur diye düşünüyorum
Bir şirkette muhasebecilik yapıyorum aynı zamanda aöf türk dili ve edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.Bir ablam var evli ben de annemlerin yanında kalıyorum.
Kısaca böyle oldu zamanla umarım daha da iyi tanıcağız birbirimizi öpüyorum kocamannnn
Kızlar gireyim kendimden ve pazar gezimizden haberler vereyim dedim ama sonra pomocuğumun son halini gördümMaşallah maşallah ilk defa önceki fotoğraflarına göre bu kadar fark var. Hani sen bana derdin bacaklarının inceldiği fotoğraflardan belli oluyor diye, senin de aynen öyle olmuş. Şıklığın ayrı bir konu, diğer kızlar da bahsetmiş zaten, ben de çooookk beğendim Hep böyle inceldiğini görelim inşallah Pomocum. Hatta ölçü alıyor musun bilmiyorum ama almıyorsan bence hemen almaya başla, sende bariz incelme var. Ayrıca verdiğin kiloyu da küçümseme lütfen, senden 2 tane 5 litrelik yağ çıktı, öyle düşün. İki eline birer teneke al bak bakalım az mı
Reyhan çok teşekkür ederim burç yorumun için, biz de aslında ufak tefek biliyoruz burçları ama sen gerçekten farklı yorumluyorsun ve çok ta isabetli yorumlar yapıyorsun. Eşimle ilişkimizi o kadar doğru yorumlamışsın ki inanamadım. Sen artık bizim ekibin astroloğu oldunBu arada üniversite tercihi yapmışsın, hayırlı uğurlu olsun. Ben Pamukkale Üniversitesini iyi biliyorum. Aydın'da üniversiteyi görmedim ama Tultan'ın söylediğine katılıyorum, PAÜ daha iyidir. Denizli de şehir olarak güzeldir, İzmir'den sonra Ege bölgesinin en büyük şehridir. Yazları Aydın da Denizli de sıcak olur. İnşallah yaz okuluna falan kalmazsın ve yazın oralarda işin olmaz. Buradan güzel haberlerini alırız inşallah, Denizli'yi kazanırsan daha detaylı ilgilenirim. Benim kardeşim de PAÜ Sanat Tarihinde okuyor, o da ilgilenir seninle ama ilginin dozunu kaçırır falan neme lazım .
Eveeettt gelelim bana, eşimle çok güzel bir pazar alışverişi yaptık. İngilteredeki yiyecek sefaletimizden sonra sebze-meyveye, yeşilliğe saldırdık resmenPazarda insan stres atıyor yaaa, nasıl güzel bir şey. Kızlar memleketimizin kıymetini bilelim valla, ucuz ucuz, taptaze meyve sebzeler bolca bulunuyor, nasıl bir nimet var ya. O kadar abartmışız ki buzdolabına sığdıramadım. Akşam yemeği olarak ta 2'şer gözleme yedik Biberlerin yarısını yıkayıp, ayıklayıp buzluğa attım, 6 poşet yemeğe koymaya hazır biberim oldu, barbunyayı da ayıkladım, yıkadım, poşete koyup buzluğa kaldırdım. 1 yemeklik ayırdım, bu hafta yapayım diye. Vişne vişne dediniz canım istedi, aldım ben de reçel yapayım diye Domatese o kadar saldırmışız ki 3 farklı yerden aldık Yatmadan onların da birazını buzluğa kaldırsam iyi olacak ama çok yoruldum. Neyse işte, pek keyiflendim, uzun uzun anlatayım dedim
Bu arada adım sayım da 5800 oldu, 5000 hedeflemiştim, o yüzden gayet iyi diyorum, yarın daha fazla olur inşallah
Tekrar memnun oldum ,ben de 29 yasindayim izmirliyim.
Evliliginin bitmesine uzulduk ne desek ne yazsak bos tek soyluyecegim Allah yardimcin olsun Allah icine huzur mutluluk versin,herseyde varsir bi
Hayir.
Ssenin kilo alma seruvenin nasil gelisti
Bu arada harika kg vermissin devami daha hizli gelisir insallah
Çokk teşekkür ederim ablacm bnde öyle düşündüm paü daha iyii gibi ayyy çokk ilgilisinz hepinz altn kalpli ablalarm benmiyikii tanıdm hepinizi
Gerçektn inanılmaz fark varr ablacm bakk seni görnce vryadaha fzla asılasım gldi çok hoşş gözüküyosn gerçektn tebrik ederim seni yükseleninle ayrı bi ilgilenicm sana koca bi syfa yorum yapıcam ablacm bazı yerlerde degişk çktı yükselenin detyı araştırıcm yanlış olmasn bn yüzünüde çokk merk ediyorum kşke banlamadan koysan daha snra hemn silsen
Bölümn güzelmiş gerçektn bnde ilkk tercihim yönetm bilişm snra maliye sosyoloji siyasey bilimi ve kamu saglık yönetimi şeklindebakalm hayrlısı
Kesnlkle katılıyorm baya fark vr yani bncede:112::112:
Aksam eski sayfalara bakarken yürüme bandinin yanindaki resimleriniti gördüm.Samimi söylüyorum bariz fark var.Tebrik ederim canim
Merhabalarrr
Demek bir yıldır haaNe güzel yaaa ben biraz geç kamışım ama artık sık sık yazıp telafi ederim
Biraz kendimden bahsedeyim .Tam bir ay önce bu diyet işine gönül verdim.107.2. olarak başlamıştım şimdi tartı ufaktan dokuzlardan göz kırpıyorBir ayda 7 kilo verdim .Şimdi artık keyifle devam ediyorum arada bi benim de kaçamaklarım olmuyor değil tabii
26 yaşında yay burcu süsüne püsüne düşkün müzik aşığı gezmeye bayılan edebiyata gönül vermiş biriyim
Şu aralar zor bir dönemden geçiyorum 4 yıllık evliliğim bitiyor yani boşanıyorum hakkımda hayırlısı budur diye düşünüyorum
Bir şirkette muhasebecilik yapıyorum aynı zamanda aöf türk dili ve edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.Bir ablam var evli ben de annemlerin yanında kalıyorum.
Kısaca böyle oldu zamanla umarım daha da iyi tanıcağız birbirimizi öpüyorum kocamannnn
Filizimmm
Canım benimm fotoğraflarını gündüz görmüştüm ama işteyken yazamadığım için ancak yorum yapabiliyorum
Ba yıl dımmmmmmmmmmmmmm
Ne kadar ince bacakların var öyle seninkileri gördükten sonra benim basenler gözümde iyice büyüdü ayrıca ne de çok yakışmış kotun hemde olmayan bir kot artık oluyor onu giymek ne büyük zevktir yaa benimde dar olan bir pantolonum artık rahat oluyor yarın giyineyimm
Ben senin eski fotolarını görmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama okuduğum yorumlarda baya inceldiğini herkes söylemiş zaten az kaldı yaa yaza çıtırsın senn incecik olacaksın benim güzel arkadaşımmm
Tebrikler tebrikler aynen devammmm
Kızlar gireyim kendimden ve pazar gezimizden haberler vereyim dedim ama sonra pomocuğumun son halini gördümMaşallah maşallah ilk defa önceki fotoğraflarına göre bu kadar fark var. Hani sen bana derdin bacaklarının inceldiği fotoğraflardan belli oluyor diye, senin de aynen öyle olmuş. Şıklığın ayrı bir konu, diğer kızlar da bahsetmiş zaten, ben de çooookk beğendim Hep böyle inceldiğini görelim inşallah Pomocum. Hatta ölçü alıyor musun bilmiyorum ama almıyorsan bence hemen almaya başla, sende bariz incelme var. Ayrıca verdiğin kiloyu da küçümseme lütfen, senden 2 tane 5 litrelik yağ çıktı, öyle düşün. İki eline birer teneke al bak bakalım az mı
Reyhan çok teşekkür ederim burç yorumun için, biz de aslında ufak tefek biliyoruz burçları ama sen gerçekten farklı yorumluyorsun ve çok ta isabetli yorumlar yapıyorsun. Eşimle ilişkimizi o kadar doğru yorumlamışsın ki inanamadım. Sen artık bizim ekibin astroloğu oldunBu arada üniversite tercihi yapmışsın, hayırlı uğurlu olsun. Ben Pamukkale Üniversitesini iyi biliyorum. Aydın'da üniversiteyi görmedim ama Tultan'ın söylediğine katılıyorum, PAÜ daha iyidir. Denizli de şehir olarak güzeldir, İzmir'den sonra Ege bölgesinin en büyük şehridir. Yazları Aydın da Denizli de sıcak olur. İnşallah yaz okuluna falan kalmazsın ve yazın oralarda işin olmaz. Buradan güzel haberlerini alırız inşallah, Denizli'yi kazanırsan daha detaylı ilgilenirim. Benim kardeşim de PAÜ Sanat Tarihinde okuyor, o da ilgilenir seninle ama ilginin dozunu kaçırır falan neme lazım .
Eveeettt gelelim bana, eşimle çok güzel bir pazar alışverişi yaptık. İngilteredeki yiyecek sefaletimizden sonra sebze-meyveye, yeşilliğe saldırdık resmenPazarda insan stres atıyor yaaa, nasıl güzel bir şey. Kızlar memleketimizin kıymetini bilelim valla, ucuz ucuz, taptaze meyve sebzeler bolca bulunuyor, nasıl bir nimet var ya. O kadar abartmışız ki buzdolabına sığdıramadım. Akşam yemeği olarak ta 2'şer gözleme yedik Biberlerin yarısını yıkayıp, ayıklayıp buzluğa attım, 6 poşet yemeğe koymaya hazır biberim oldu, barbunyayı da ayıkladım, yıkadım, poşete koyup buzluğa kaldırdım. 1 yemeklik ayırdım, bu hafta yapayım diye. Vişne vişne dediniz canım istedi, aldım ben de reçel yapayım diye Domatese o kadar saldırmışız ki 3 farklı yerden aldık Yatmadan onların da birazını buzluğa kaldırsam iyi olacak ama çok yoruldum. Neyse işte, pek keyiflendim, uzun uzun anlatayım dedim
Bu arada adım sayım da 5800 oldu, 5000 hedeflemiştim, o yüzden gayet iyi diyorum, yarın daha fazla olur inşallah
günaydınnn hepimizeee ,güzel bir gün geçiririz inşallahh izmir 2 gündür harika esiyorr aman maşallahhh
dünkü menüme geçeyim:
kahvaltı,domates,salatalık,bir parça peynir ve papatya çayı
ara: küçük kasede kiraz
ara: yeşil çay
öğlen:yarım tavuk sinitzel,3-4 tane ıceberg marul,domates,salatalık,yoğurt,1 dilim çavdarekmeği
ara:2 mısır patlağı
akşam:2 kaşık barbunyaa (ayyb bitmedi bir türlü) 2 kaşık yoğurt 1dilim çavdar ekmeği
3lt su
maleseff yürüş yapamadım eşim çok bitkindi uyudu oğlana ben baktım amayatmadan sorunlu bölgem içinhareket yaptım
100 mekik
100twist
herkese gunaydınnnnnnn
nasılsınız bakalım kızlar
ben uykusuz ama sukur ıyıyımmmmmm
hepınıze guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhh
ıkı gundur burası da esıyor duygucugum. hatta dun yagmur yagdı sahurda baya.
menulerımı de yazacagım bırazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?