2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Hoşbulduk duygucumm Güzel vakit geçireceğimizden eminimmm

Merhabalarrr

Demek bir yıldır haa Ne güzel yaaa ben biraz geç kamışım ama artık sık sık yazıp telafi ederim

Biraz kendimden bahsedeyim .Tam bir ay önce bu diyet işine gönül verdim.107.2. olarak başlamıştım şimdi tartı ufaktan dokuzlardan göz kırpıyor Bir ayda 7 kilo verdim .Şimdi artık keyifle devam ediyorum arada bi benim de kaçamaklarım olmuyor değil tabii

26 yaşında yay burcu süsüne püsüne düşkün müzik aşığı gezmeye bayılan edebiyata gönül vermiş biriyim

Şu aralar zor bir dönemden geçiyorum 4 yıllık evliliğim bitiyor yani boşanıyorum hakkımda hayırlısı budur diye düşünüyorum

Bir şirkette muhasebecilik yapıyorum aynı zamanda aöf türk dili ve edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.Bir ablam var evli ben de annemlerin yanında kalıyorum.

Kısaca böyle oldu zamanla umarım daha da iyi tanıcağız birbirimizi öpüyorum kocamannnn

Hoşbulduk duygucumm Güzel vakit geçireceğimizden eminimmm

Tekrar memnun oldum ,ben de 29 yasindayim izmirliyim.

Evliliginin bitmesine uzulduk ne desek ne yazsak bos tek soyluyecegim Allah yardimcin olsun Allah icine huzur mutluluk versin,herseyde varsir bi
Hayir.

Ssenin kilo alma seruvenin nasil gelisti

Bu arada harika kg vermissin devami daha hizli gelisir insallah

Çokk teşekkür ederim ablacm umarım o tarafa gelirsek görüşürz eşinle ilişkn gerçektenn çokk güzell Allh bozmasın yılalr snra bile böle kaln inşallah burçlar arasında yengeç ve akrep bide siznkisi bu kadr uyumlu kardeşinin bölümü güzlmş bnde sevdim denzliyi ilginizden dolayı teşekkür ettm vlla mahçup oluyorum iyikii hepinizi tanıdm

Neslisim afiyetle bitirin mamalarinizi,eee ben bosanami gidiyorum terapi gibi geliyor gozlememide hupletiyorum taze sebze meycalar aliyorum kokusu bile istah aciyor pazar gibisi yok yarin pazarimiz var sabahdan giderim insallah.

Ayyy İzmir mi ?? En sevdiğim şehir çoçukluğumun geçtiği yer ben de Bornovada kalmıştım 6 sene kadar ayrıca daha sonralarda da gidip geldim.Çok severim kordonunu hatta canım çekti şimdi .Neyse sen benim yerimede gez manzaranın tadını çıkar denizine uzun uzun dal... Kızları da ayrıca hoştur ...Böyle havalı havalı ..Tescilli hatunlar eminim sen de onlardansın

Ben nasıl kilo aldım ?

9 yaşına kadar ailemin zorla yemek yedirdiği sıska çelimsiz bir çocuktum.9 yaşından sonra anne tarafımın baskılarıyla zorla yedirmeye başladılar ve anneannemşn vefatı sırasında ( bizde kırk gün yas tutulur) annem benimle pek ilgilenmedi ben de çocuklara uyarak abur cubur yemeye başlamıştım ve bir buçuk ay sonra bildiğiniz şişko bir çocuk oldum her sene üzerine beş kilo ekleyerek böyle devam etii taki lise 2 ye kadar lise 2 yaz tatilinde ablamın nişanı oldu ve ben düğüne kadar yani 45 günde 15 kilo verdim 78 kilodan 63 e düştüm ama çok sağlıksız bir şekilde verdim ve bir sene sonra fazlasıyla aldım verdiğim kiloları sonra nişanlandım seksen küsürlerden yine düştüm yetmiş beş falan olmuştum derken ben yine kilo aldım ve al dım ve aldım ve aldım ama artık hiç diyet yapmıyordum tartılmıyordum bi ara tartıldım 90 kiloydum bi diyet yine 2-3 kilo verdim yine bıraktım diyeti sen son bu kış 96 kiloydum sınavlarım vardı inat etmiştim paso ders çalışıyordum hem odamda yeğeğim bile ayağıma geliyordu gece yarısı cipsler kolalar çikolatalar dondurmalarr neler nelerr artık nasıl bir gözü dönmüşlükse üç ayda on bir kilo almışım ben biray önce bir tartıya çıktım gözlerime inanamadım hayır kilo aldığımıfarkediyordum ama on kilo olamazdı lakin olmuşş hemen toparladım şükür şimdi düzenli beslenme ve sporla kilocuklarım kurtulmak istiyorum

İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim duygucumm ben senin kilonu bilmiyorum çizelgen yok ya göremedim sen kaç kilosun ve kaç kiloydun ??? Nasıl kilo aldın ??

Filizimmm

Canım benimm fotoğraflarını gündüz görmüştüm ama işteyken yazamadığım için ancak yorum yapabiliyorum

Ba yıl dımmmmmmmmmmmmmm

Ne kadar ince bacakların var öyle seninkileri gördükten sonra benim basenler gözümde iyice büyüdü ayrıca ne de çok yakışmış kotun hemde olmayan bir kot artık oluyor onu giymek ne büyük zevktir yaa benimde dar olan bir pantolonum artık rahat oluyor yarın giyineyimm

Ben senin eski fotolarını görmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama okuduğum yorumlarda baya inceldiğini herkes söylemiş zaten az kaldı yaa yaza çıtırsın senn incecik olacaksın benim güzel arkadaşımmm

Tebrikler tebrikler aynen devammmm

Ahh kiyanam sana ah su aileler neyse gencsin Allahn izniyle ustesinden gelirsin hem artik herseyin farkindasin,herseyden once sagligin icin kg ver eminim guzel piril piril birisin tatli dilinden belli neyse ben herseyin iyi olacagina inaniyorum hem neye inanirsak onu cagiririz bunu unutma.
Benim kg alma seruvenim hamileligimde basladi 64 kg dan 90 kg ciktim hamileligimde kokudan tiskindim evde yemek pisirtmedim nerdiyse hep hazir yedim dogumdan sonra verdim ama bu sefer o sut yapar bu yapar derken yeniden aldim .aslinda kg supriz simdi ama ben en sonki bildirdigim kg soyleyim 64 kusurum ideal kg 57

Bu arada dogma buyume izmirliyim kucukyalidayim sahil tarafinda oldugun ve hemen hemen her gun yuruyuse ciktigim icin senin icinde sahili seyrederim

Bu arada parca parca yaziyorum telefondan giriyorun bende boga burcuyum yukselenim yay oyle sus pus diyince anladin burcunu sen bendeki susu bi bilsennn oooo sadece disi fircalayip iplemek 10 dk

tsk ederım reyhan. bıcır bıcır yazmıssın yıne. ben senı tercıh olaylarını da kacırdım buara ama sagolsun kızlar yardımcı olmuslar.

burc yorumunu da beklıyorummmmmm sabırsızlıkla

Aksam eski sayfalara bakarken yürüme bandinin yanindaki resimleriniti gördüm.Samimi söylüyorum bariz fark var.Tebrik ederim canim

lep hocam tsk ederımmmmm cok sevındım bu yorumlara. ıyı kı dun yuklemısım dun boyle bıraz tadım kacıktı hem uykusuzlugum var kac gundur hem de ıkı uc gundur umutlandım ama ıkılı rakam goremedım bıraz boyle ruh halım kotu olacaktı belkı ama yorumnlar ıyı geldı gercekten

tsk ederım bıcır bıcır anlatmıssın kendını.

ben sana yorum yapmayacagım sadece herseyın daha guzel olacagına ınanıyorum ınanmanı da ıstıyorum

esra sen benden daha avantajlısın hıc unutma. 4 yıl var aramızdaç ayrıca bak sen cok daha rahat kılo verıyorsun oyuzden senden daha harıka resımler gelecek

günaydınnn hepimizeee ,güzel bir gün geçiririz inşallahh izmir 2 gündür harika esiyorr aman maşallahhh

dünkü menüme geçeyim:

kahvaltı,domates,salatalık,bir parça peynir ve papatya çayı
ara: küçük kasede kiraz
ara: yeşil çay

öğlen:yarım tavuk sinitzel,3-4 tane ıceberg marul,domates,salatalık,yoğurt,1 dilim çavdarekmeği
ara:2 mısır patlağı

akşam:2 kaşık barbunyaa (ayyb bitmedi bir türlü) 2 kaşık yoğurt 1dilim çavdar ekmeği
3lt su

maleseff yürüş yapamadım eşim çok bitkindi uyudu oğlana ben baktım amayatmadan sorunlu bölgem içinhareket yaptım

100 mekik
100twist

ohhhhh ne guzel bır pazar gezısı olmus hem taze taze seyler hem yuruyus hem eglence hepsı bırarada. kıslık hazırlıgı gıbı de olmus bırazcık. barbunyalar, recellerrrrrrrr afıyet olsun canım.

yorumların ıcın cok cok tsk ederım canım. dıyorum hanı ıncelme oldu dıye ama sızlerden asıl yorum almak cok mantıklı ve dogru oluyor dun resmen kafam dagıldı ıyı kı tultanın gazına gelıp resımlerı hemen eklemısım

olcuye gelecek olursak sanırım bır ay once spor salonundakı yedek bır bayan hocayı tesadufen gorup aldırdım her bolgede 3 cm ıncelme vardı sımdı daha fazladır cunku ozamanlar yogun spora yenı basladıgım zamanlardı. bayan hocayı goremıyorum gorur gormez olcu aldıracagım ben duzgun alamam dıye hocaya aldırayım dedım beklıyorum

canım gunaydınnnnn

dun ben de spor yapmadım ama sen yıne de bos gecmemıssın guzel olmus

menulerın guzel oluyor buaralar. oglen de guzel beslenıyorsun oyuzden cok hosuma gıdıyor. afıyet olsunnnnnn

herkese gunaydınnnnnnn

nasılsınız bakalım kızlar

ben uykusuz ama sukur ıyıyımmmmmm

hepınıze guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhh

ıkı gundur burası da esıyor duygucugum. hatta dun yagmur yagdı sahurda baya.

menulerımı de yazacagım bırazdan.

günaydınnnkeşke burayada yağsa neyse bazı bölgelere yağıyor bizede serinliği geliyor

kızlar ben dun hıc spor yapmadım baya yorgundum yemekler ıle zor ılgılendım ama dun allahtan esım pek bır yardımseverdı anlayamadım bır programda dınlemıs zaten. dınımızde kadın esıne hızmet etmek zorunda degıl vs. yaparsa kendıne sevaptır sadece falan. ne bılıyım bıraz da tempomu goruyor acıdı sanırım halıme. bır gun once bana ayran yapmıs dun desen 5 kılo bamyanın nerdeyse hepsını o temızledı ben yemekler yaparken. yemekten sonra arkadasımıza gecmıs olsuna gıttık 11 bucukta ancak eve donduk kalan bambayaları da temızlememe yardım ettı ben lımonlu suda beklettım ıste bamyaları. sahurdan sonra bıraz kavurup paketlemeye hazır ettım ozaman da bana yardım ettı domates rendeledı vs baya yardım ettı. sabah uyanınca da hemen paketledım ve buzluga attım sukur bamya ısı bıttı. cok az bezelye cok az barbunya koyacagım baska seyler de eklerım bakalım.