2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

afiyetle yiyin inşallahh ..

eve vardım kızlar ıs cıkısı. hem tavuk sote yaptım hem bıraz bamya temızleyıp bugun ıcın yaptım. ıyı oldu bugune yemegım var bugun eve gıdıp uyuyabılırım bıraz ıftara kadar.

sabah kı hastane maratonum, ıftardan sonra arkadasa gıtme vs derken 7400 adım olmus spor anlamında bu oldu sadece dıyebılırım. ama esım cok sasırdı arkadasın evı 6. kat. ben merdıvenden cıkarken cok hızlı cıkmısım sen baya acılmıssın ben farketmemıstım dedı o da cok sevındı buna.

ıftar:

ac karnına 1,5 lt su ( spora gıtmedıgım ıcın daha az ıctım demekkı spor susatıyormus zaten dun asırı susamamıstım )
bır hurma
bır bardak ayran
6 kasık tavuk sote cok az kasarlı
avuc ıcı kadar pıde
bır salatalık
4 kasık bulgur pılavı
4-5 dal semız otu
3 catal karpuz

pıde bır daha aldırmayacam esıme. cunku kendımı cok zor tuttum

ayranımda soda da vardı buarada.

ara ogun yok sadece cay ıctım arkadas da. lımonata ıkram ettıuler ıcmedım ev yapımı olmadıgı ıcın.

yatıncaya kadar 2 lt daha su ıctım.

sahur:
uc kuru kayısı
bır hurma
bır bardak sut
bır bardak ayran
cok az kasarlı yagsız tost tam bugday ekmegınden
ıkı catal karpuz
yarım domates yarım salatalık
1,5 lt su

kızlar günaydnnnnnnn

hemencecik menümü yazayım işteyim malummm

iftar
bir litre su
yarım kase mercimek çorbası
bir sevis k. sebzeli tavuk etli bulgur pilavı (belki biraz daha fazladır)
bir kase yoğurt
salata

ara
bir soda
bitki çayı
4 tane küçük kuru kayısı

sahur
bir yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmek
iki kayısı

suyumu 2 litre yaptım 50 dk sporum var vakit sıkıntısı yaşamasam daha spor yapardım çok iyi geldi sular seller içinde kaldımmm kızlar ben artık giremem akşam evde girerim öpüyorum hepinizi kocamannn

Bu arada parca parca yaziyorum telefondan giriyorun bende boga burcuyum yukselenim yay oyle sus pus diyince anladin burcunu sen bendeki susu bi bilsennn oooo sadece disi fircalayip iplemek 10 dk

boğa burcunu çok severimm çok iyi iletiime geçiyorummm

ohh bee sonunda kendime kızmaktan vazgeçicem galiba süse çok zaman ayırdığım içinnn

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize. Benim regl dolayısıyla biraz enerjim düşük, işler çok, yapasım yok Akşam buzluğa biraz domates te attım, böylece epey iş yapmış oldum Yalnız haftaya daha makul bir pazar alışverişi yapmamız lazım, coşmuşuz resmen
Reyhancım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Burç yorumunda şaşırdığım nokta, genel burç yorumlarında kova ve boğa burcunun anlaşamayacağı yazar hep, oysa benim hem eşim, hem de sevdiğim yakın arkadaşlarım boğa veya kova burcudur çoğunlukla. Eşimle de her şeyden önce çok iyi arkadaşızdır ve birlikte çok eğleniriz. Bu yüzden yorumun beni şaşırttı Üniversite gönlüne göre olsun inşallah, sonuçlar belli olsun neresi olursa olsun bizim gruptan bilen birileri çıkar zaten Ben Denizli'de değilim ama ailem orada, ben İzmir'deyim
Duygucum pazarın kesinlikle terapi etkisi var, aynen katılıyorum. O kadar taze sebze-meyveyi izlemek bile iyi geliyor insana
Pomocum fotoğraf koymakla çok iyi yapmışsın ve inan bana gözle görülür bir fark oluşmuş. İncecik kalana kadar değişimini izleyeceğiz inşallah Ben kilo alınca da kendimde hissediyorum kalınlaşmayı, o yüzden hareketimi artırmaya başladım, daha fazla almamam lazım
Bu arada Esra aramıza hoş geldin. Yaşadıkların üzücü şeyler ama her işte bir hayır vardır. Bundan sonrası çok daha güzel olur senin için inşallah Kilo verme hızın çok iyi görünüyor, sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşıp bir daha da almazsın umarım. Bu arada ben de İzmir'deyim, Karşıyaka'da oturuyorum, Bornova'da çalışıyorum Daha önce de Bornova'da oturmuştum 6 yıl. 35 yaşındayım, evliyim. 28-29 yaşlarıma kadar en fazla 58 kg iken, kolumu kırıp spor yapamayıp, abur cubur beslenerek kilo alma serüvenimi başlattım. Başlayınca da devamı geldi malum 75 kg ulaşınca durmam gerektiğine karar verdim ve Eylül 2012'de grubumuza katıldım. Yaz başında 67 kg oldum ve biraz ara vereyim dedim, şimdi kilo koruma dönemindeyim, pek koruyabildiğim söylenemez ama En son 69'a doğru yol alıyordum:18: Eylül ayından itibaren kalan kilolarımı da verip 58 kg hedefime ulaşmak istiyorum.

Ooooo kızlar da gelmiş, hoşgeldiniz arkadaşlar
Fesli, ben pazardan vişne aldım reçel yapmak için, bu akşam yapayım diyorum. Yarım kg vişne için bana tarif verebilir misin? Ben daha önce yaptım ama hep bozuldu, reçel yapma konusunda pek iyi değilim yani

esra sen benden daha avantajlısın hıc unutma. 4 yıl var aramızdaç ayrıca bak sen cok daha rahat kılo verıyorsun oyuzden senden daha harıka resımler gelecek

inşallah canım bu hafta kötü geçiyorr sinirlerim bozuldu ama pes etmiyorum haftaya iyi sonuçlaıcam inşallah bildirimi pazartesi günü mü yapıyoruz ?????

hoşbulduk neslicimm demek sende İzmirli afetlerdensin Karşıyakayıda çok severim bennn hatta bayılırım yürüyüş yolunu orda alışveriş falan pek keyifli oluyordu...
bence sen kiloyu dert etme bak zaten hep zayıfmışssın yine eski kilona döneceğine eminimm en azından tam zamanında fark etmişsin ve tedbirini almışsın tebriklerrr

evliyim demişsin çocuğun var mı ? bir de çalışıyor musun ?

canım vişnelşerin çekirdeklerini ayıkladıkdan sonra vişneleri bir ölçü kabıyla ölç ben kase ile ölçüyorum tencereye koy altını yak kaynadıktan sonra 10 dk kaynasın sonra kaç kase vişne koyduysan o kadar şeker koy vişnenin üstüne 10 dk kadarda öyle kaynasın altını kapatmadan önce bir iki parça limon tuzu at kapat altını

Çok teşekkür ederimm duygucumm sen de gayet sıcak kanlı cana yakın birisin

hamilelikte kilo alman normal aslıda ama biraz fazla almışsın lakin başarıyla üstesinden gelmişsin çok sevindim 64 kilo zayıf bana göre tabii ama 57 kilo apayrı bi olay umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın zaten epey vermişsin az kalmış azmin daim olsun canımm benim için altıları görmek şimdilik çok uzak ama imkansız değil biliyorum inşallah birlikte daha güzel kilolar vereceğiz

günaydın hanımlar

2 gündür uğrayamadım yine dün anneme gittim bugün akşam yine evde değilim yarında aynen :) sonrada ben misafir çağırmaya başlayacağım

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum maalesef migrenim tuttu çok fenayım bi de dün fasulye aldım 6 kg kurutmak için onları ayıklayıp incecik doğramam lazım bana yardıma gelseniz bugün nolur :)

Çoookkk teşekkür ederim Feslicim, hiç bildiğim bir yöntem değildi bu. Akşam aynen yazdığın gibi uygulayacağım, yarın sonucu bildiririm

hımmmmenünde aktivtendebaşarılı tebriklerr canımm.

boğa burcunu çok severimm çok iyi iletiime geçiyorummm

ohh bee sonunda kendime kızmaktan vazgeçicem galiba süse çok zaman ayırdığım içinnn
bende yay burcunu severim :)))
ooo anlatsam ağzın açıkda kalır yani bendeki süs makyaj filan değil makyajıda severim benimkisi parfüm,kremlenmek,ciltbakınmı özellikle ağız bakımı,vucud bakımı bunlarakarşı aşırı özenliyim makyajı severim özellikle göz maKYAJINI, cildimebirşey sürmem yıpratmak istemem anca özel günlerde..kokuya karşu aşırı duyarlıyımmm

sen böyle yazıyorsun ya bayılıyorum okumaya böyle sakin özenli rahatlatıcı geliyor nedense,kendini harika ifade ediyorsun
gittim yaptım pazarımı püfür püfürde esiyorr çok keyifli geçti az sonra aldıklarımı ayıklıcam atcam difrize

Ben geleyim hemen, pek severim böyle işleri

aaa hemen, geçen gün çekmiştim bunu benim izmir aşkı bi başkadır.

Eki Görüntüle 758559

çok güzel canım yaaa bayıldımmm ellerine sağlık burda resmen denize hasret kaldım neyse sen benim yerime de tadını çıkar ben hep denize içimi dökerdim burda deniz yok ama sizler varsınız artık size dökerim içimi

Son düzenleme:
Esra, çocuk var mı ve çalışıyor muyum diye sormuşsun. Evet çalışıyorum, kamudayım. Çocuk yok ve çocuk isteği de yok, Allah isteyenlere bol bol versin diyorum