- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.161
kızlar ben dun hıc spor yapmadım baya yorgundum yemekler ıle zor ılgılendım ama dun allahtan esım pek bır yardımseverdı anlayamadım bır programda dınlemıs zaten. dınımızde kadın esıne hızmet etmek zorunda degıl vs. yaparsa kendıne sevaptır sadece falan. ne bılıyım bıraz da tempomu goruyor acıdı sanırım halıme.bır gun once bana ayran yapmıs dun desen 5 kılo bamyanın nerdeyse hepsını o temızledı ben yemekler yaparken. yemekten sonra arkadasımıza gecmıs olsuna gıttık 11 bucukta ancak eve donduk kalan bambayaları da temızlememe yardım ettı ben lımonlu suda beklettım ıste bamyaları. sahurdan sonra bıraz kavurup paketlemeye hazır ettım ozaman da bana yardım ettı domates rendeledı vs baya yardım ettı. sabah uyanınca da hemen paketledım ve buzluga attım sukur bamya ısı bıttı. cok az bezelye cok az barbunya koyacagım baska seyler de eklerım bakalım.
Bu arada dogma buyume izmirliyim kucukyalidayim sahil tarafinda oldugun ve hemen hemen her gun yuruyuse ciktigim icin senin icinde sahili seyrederim
Bu arada parca parca yaziyorum telefondan giriyorun bende boga burcuyum yukselenim yay oyle sus pus diyince anladin burcunu sen bendeki susu bi bilsennn oooo sadece disi fircalayip iplemek 10 dk
esra sen benden daha avantajlısın hıc unutma. 4 yıl var aramızdaç ayrıca bak sen cok daha rahat kılo verıyorsun oyuzden senden daha harıka resımler gelecek
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize. Benim regl dolayısıyla biraz enerjim düşük, işler çok, yapasım yokAkşam buzluğa biraz domates te attım, böylece epey iş yapmış oldum Yalnız haftaya daha makul bir pazar alışverişi yapmamız lazım, coşmuşuz resmen
Reyhancım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Burç yorumunda şaşırdığım nokta, genel burç yorumlarında kova ve boğa burcunun anlaşamayacağı yazar hep, oysa benim hem eşim, hem de sevdiğim yakın arkadaşlarım boğa veya kova burcudur çoğunlukla. Eşimle de her şeyden önce çok iyi arkadaşızdır ve birlikte çok eğleniriz. Bu yüzden yorumun beni şaşırttıÜniversite gönlüne göre olsun inşallah, sonuçlar belli olsun neresi olursa olsun bizim gruptan bilen birileri çıkar zaten Ben Denizli'de değilim ama ailem orada, ben İzmir'deyim
Duygucum pazarın kesinlikle terapi etkisi var, aynen katılıyorum. O kadar taze sebze-meyveyi izlemek bile iyi geliyor insana
Pomocum fotoğraf koymakla çok iyi yapmışsın ve inan bana gözle görülür bir fark oluşmuş. İncecik kalana kadar değişimini izleyeceğiz inşallahBen kilo alınca da kendimde hissediyorum kalınlaşmayı, o yüzden hareketimi artırmaya başladım, daha fazla almamam lazım
Bu arada Esra aramıza hoş geldin. Yaşadıkların üzücü şeyler ama her işte bir hayır vardır. Bundan sonrası çok daha güzel olur senin için inşallahKilo verme hızın çok iyi görünüyor, sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşıp bir daha da almazsın umarım. Bu arada ben de İzmir'deyim, Karşıyaka'da oturuyorum, Bornova'da çalışıyorum Daha önce de Bornova'da oturmuştum 6 yıl. 35 yaşındayım, evliyim. 28-29 yaşlarıma kadar en fazla 58 kg iken, kolumu kırıp spor yapamayıp, abur cubur beslenerek kilo alma serüvenimi başlattım. Başlayınca da devamı geldi malum 75 kg ulaşınca durmam gerektiğine karar verdim ve Eylül 2012'de grubumuza katıldım. Yaz başında 67 kg oldum ve biraz ara vereyim dedim, şimdi kilo koruma dönemindeyim, pek koruyabildiğim söylenemez ama En son 69'a doğru yol alıyordum:18: Eylül ayından itibaren kalan kilolarımı da verip 58 kg hedefime ulaşmak istiyorum.
Ooooo kızlar da gelmiş, hoşgeldiniz arkadaşlar
Fesli, ben pazardan vişne aldım reçel yapmak için, bu akşam yapayım diyorum. Yarım kg vişne için bana tarif verebilir misin? Ben daha önce yaptım ama hep bozuldu, reçel yapma konusunda pek iyi değilim yani
Ahh kiyanam sana ah su aileler neyse gencsin Allahn izniyle ustesinden gelirsin hem artik herseyin farkindasin,herseyden once sagligin icin kg ver eminim guzel piril piril birisin tatli dilinden belli neyse ben herseyin iyi olacagina inaniyorum hem neye inanirsak onu cagiririz bunu unutma.
Benim kg alma seruvenim hamileligimde basladi 64 kg dan 90 kg ciktim hamileligimde kokudan tiskindim evde yemek pisirtmedim nerdiyse hep hazir yedim dogumdan sonra verdim ama bu sefer o sut yapar bu yapar derken yeniden aldim .aslinda kg supriz simdi ama ben en sonki bildirdigim kg soyleyim 64 kusurum ideal kg 57
canım vişnelşerin çekirdeklerini ayıkladıkdan sonra vişneleri bir ölçü kabıyla ölç ben kase ile ölçüyorum tencereye koy altını yak kaynadıktan sonra 10 dk kaynasın sonra kaç kase vişne koyduysan o kadar şeker koy vişnenin üstüne 10 dk kadarda öyle kaynasın altını kapatmadan önce bir iki parça limon tuzu at kapat altını
kızlar günaydnnnnnnn
hemencecik menümü yazayım işteyim malummm
iftar
bir litre su
yarım kase mercimek çorbası
bir sevis k. sebzeli tavuk etli bulgur pilavı (belki biraz daha fazladır)
bir kase yoğurt
salata
ara
bir soda
bitki çayı
4 tane küçük kuru kayısı
sahur
bir yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmek
iki kayısı
suyumu 2 litre yaptım 50 dk sporum var vakit sıkıntısı yaşamasam daha spor yapardım çok iyi geldi sular seller içinde kaldımmm kızlar ben artık giremem akşam evde girerim öpüyorum hepinizi kocamannn
bende yay burcunu severim :)))boğa burcunu çok severimm çok iyi iletiime geçiyorummm
ohh bee sonunda kendime kızmaktan vazgeçicem galiba süse çok zaman ayırdığım içinnn
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize. Benim regl dolayısıyla biraz enerjim düşük, işler çok, yapasım yokAkşam buzluğa biraz domates te attım, böylece epey iş yapmış oldum Yalnız haftaya daha makul bir pazar alışverişi yapmamız lazım, coşmuşuz resmen
Reyhancım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Burç yorumunda şaşırdığım nokta, genel burç yorumlarında kova ve boğa burcunun anlaşamayacağı yazar hep, oysa benim hem eşim, hem de sevdiğim yakın arkadaşlarım boğa veya kova burcudur çoğunlukla. Eşimle de her şeyden önce çok iyi arkadaşızdır ve birlikte çok eğleniriz. Bu yüzden yorumun beni şaşırttıÜniversite gönlüne göre olsun inşallah, sonuçlar belli olsun neresi olursa olsun bizim gruptan bilen birileri çıkar zaten Ben Denizli'de değilim ama ailem orada, ben İzmir'deyim
Duygucum pazarın kesinlikle terapi etkisi var, aynen katılıyorum. O kadar taze sebze-meyveyi izlemek bile iyi geliyor insana
Pomocum fotoğraf koymakla çok iyi yapmışsın ve inan bana gözle görülür bir fark oluşmuş. İncecik kalana kadar değişimini izleyeceğiz inşallahBen kilo alınca da kendimde hissediyorum kalınlaşmayı, o yüzden hareketimi artırmaya başladım, daha fazla almamam lazım
Bu arada Esra aramıza hoş geldin. Yaşadıkların üzücü şeyler ama her işte bir hayır vardır. Bundan sonrası çok daha güzel olur senin için inşallahKilo verme hızın çok iyi görünüyor, sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşıp bir daha da almazsın umarım. Bu arada ben de İzmir'deyim, Karşıyaka'da oturuyorum, Bornova'da çalışıyorum Daha önce de Bornova'da oturmuştum 6 yıl. 35 yaşındayım, evliyim. 28-29 yaşlarıma kadar en fazla 58 kg iken, kolumu kırıp spor yapamayıp, abur cubur beslenerek kilo alma serüvenimi başlattım. Başlayınca da devamı geldi malum 75 kg ulaşınca durmam gerektiğine karar verdim ve Eylül 2012'de grubumuza katıldım. Yaz başında 67 kg oldum ve biraz ara vereyim dedim, şimdi kilo koruma dönemindeyim, pek koruyabildiğim söylenemez ama En son 69'a doğru yol alıyordum:18: Eylül ayından itibaren kalan kilolarımı da verip 58 kg hedefime ulaşmak istiyorum.
günaydın hanımlar
2 gündür uğrayamadım yine dün anneme gittim bugün akşam yine evde değilim yarında aynen :) sonrada ben misafir çağırmaya başlayacağım
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum maalesef migrenim tuttu çok fenayım bi de dün fasulye aldım 6 kg kurutmak için onları ayıklayıp incecik doğramam lazım bana yardıma gelseniz bugün nolur :)
Çoookkk teşekkür ederim Feslicim, hiç bildiğim bir yöntem değildi bu. Akşam aynen yazdığın gibi uygulayacağım, yarın sonucu bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?