- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.181
hayatım boyunca hep 34-36bedendim evlediğimde 53kg dum boyum 1.68 sonra pko teşhisi kondu .sonra evlendimn sonra d.k.h ları derken 64kgoldum o bile fena değildiaslında sonra doğum emzirmek derken 85-90 kg lar neyse zoru başardım şimdi iyi bir kgdayım maksimumhedefim 57 olmak altını istemem ama kararlıyım inşallah olcammmÇok teşekkür ederimm duygucumm sen de gayet sıcak kanlı cana yakın birisin
hamilelikte kilo alman normal aslıda ama biraz fazla almışsın lakin başarıyla üstesinden gelmişsin çok sevindim 64 kilo zayıf bana göre tabii ama 57 kilo apayrı bi olay umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın zaten epey vermişsin az kalmış azmin daim olsun canımm benim için altıları görmek şimdilik çok uzak ama imkansız değil biliyorum inşallah birlikte daha güzel kilolar vereceğiz
selam feslim özel mesajını aldım ve cevap verdim ayrıca çok sevindimmm böyle birşeydüşünmenecanım vişnelşerin çekirdeklerini ayıkladıkdan sonra vişneleri bir ölçü kabıyla ölç ben kase ile ölçüyorum tencereye koy altını yak kaynadıktan sonra 10 dk kaynasın sonra kaç kase vişne koyduysan o kadar şeker koy vişnenin üstüne 10 dk kadarda öyle kaynasın altını kapatmadan önce bir iki parça limon tuzu at kapat altını
günaydın hanımlar
2 gündür uğrayamadım yine dün anneme gittim bugün akşam yine evde değilim yarında aynen :) sonrada ben misafir çağırmaya başlayacağım
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum maalesef migrenim tuttu çok fenayım bi de dün fasulye aldım 6 kg kurutmak için onları ayıklayıp incecik doğramam lazım bana yardıma gelseniz bugün nolur :)
hımmmmenünde aktivtendebaşarılı tebriklerr canımm.
bende yay burcunu severim :)))
ooo anlatsam ağzın açıkda kalır yani bendeki süs makyaj filan değil makyajıda severim benimkisi parfüm,kremlenmek,ciltbakınmı özellikle ağız bakımı,vucud bakımı bunlarakarşı aşırı özenliyim makyajı severim özellikle göz maKYAJINI, cildimebirşey sürmem yıpratmak istemem anca özel günlerde..kokuya karşu aşırı duyarlıyımmm
sen böyle yazıyorsun ya bayılıyorum okumaya böyle sakin özenli rahatlatıcı geliyor nedense,kendini harika ifade ediyorsun
gittim yaptım pazarımı püfür püfürde esiyorr çok keyifli geçti az sonra aldıklarımı ayıklıcam atcam difrize
hayatım boyunca hep 34-36bedendim evlediğimde 53kg dum boyum 1.68 sonra pko teşhisi kondu .sonra evlendimn sonra d.k.h ları derken 64kgoldum o bile fena değildiaslında sonra doğum emzirmek derken 85-90 kg lar neyse zoru başardım şimdi iyi bir kgdayım maksimumhedefim 57 olmak altını istemem ama kararlıyım inşallah olcammm
imkansız diye birşey yok ölümden başka herşeyeçare var yeterki azim et kararlı ol ben filizle o kadar yakından ilgilendimki yeri geldi katı oldum yeri geldi kırıldım ona ama hep onun iyiliği için resmen yaşam koçu oldum bir kardeşin bir kardeşi düşündüğü gibi ödülüm bir günonunideal sağlıklı kg olması sankionun başarısı benim başarımoldu sende bu disiplinde olduğun sürecekısa bir sürede sağlıklı kg ulaşcan ben buna inanıyorum
selam feslim özel mesajını aldım ve cevap verdim ayrıca çok sevindimmm böyle birşeydüşünmene
reçel tarifinibendealdım benim aram yok gerçi oğluş için yapayım birazz teşşekkürlerr canımm
geçmiş olsun canımmsöyle yüz üstü uzan ellerinle ensene dairesel minikminik masaj yaphatta ılık bir duş alıp yapsan dahagüzel olur.
ayyy ne güzel yaaa hele duştan sonra sürüp sürüştürmek hepsi bir güzel kokuyor onun için ayrı bunun için ayrı misss gibi ben de çok severimm ama makyajsız çıkmıyorum elimde değil çıkamıyorum bazen az bazen de çok herçeşiti var bende yüzüme yazın bb krem kullanıyorum gerçekten çok faydalı tavsiye ediyorum yani saçımda hep yapılıdır evim küçük bir kuaför gibi yani şöyle diyim bana terapi gibi geliyor kendimle ilgilenmek iyi de oluyor
Duygucumm sen şimdi parfüm konusunda epeyyy bilgilisindir tavsiyelerin varmı mesela yaz için şekerli olmayan bir koku olarak ne önerirsin ????
nesli ve filizin ısrarı uzerine pazara gitmeden önce elbise giydim resim çektim niyetim süslenip saçlarımı fön çekip çekilmedikdi ama sıcaklarda makyap saçla uğraşamamklasik duygu topuzu yeterneyse herkezin olduğu saatte paylaşcam ve 30 dk içinde silcem, tek ricam alıntı yapmamanız çünkü resmi silcem
sağ ol canımbirgün seni değerini bilen biriyleevlenip seninde harika evlatların olur inşallahhhh bu oğlan benim en büyük zafım benim moralimi bi kuzeyin hasta olması birde kasfet hava bozarAllah bağışlasınnbüyüyünce çok can akar bu annesi benden söylemesi maaşallah maşallahhh öpüyorum yanaklarındann
cnm saat olayı belirsizde bizim kızlar toplu ne zaman olursa koyarımm sen kaçırısınsenin içinde 5dk koyar silerimmgeçmiş olsun canımmm ama sonuç iyi yaa biz ona bakalımm
ben hayatımda ilk defa kilo konusunda bu kadar kararlıyım bu kadar azimliyimm ilk hedefim doğumgünüme kadar yeni bir ben yaratmak ki aralık ayına tekabul ediyor ikinci hedefim ise yaza incecik zayıf biri olmak bırakmıcam aynen devam edicem inşallah filiz senden bahsetmişti çok güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz allah hiç bozmasın inşallah filiz de bana çok yardımcı oldu ve oluyor hep menülerime orum yaptı sürekli hatalrımı söyledi hep yardımcı oldu Allah razı olsun bu zayıflama sürecinde destek şart heleki bizim gibi yüzleri görüyorsanız uzun bi zamanda sabırlı olmak lazım ben zayıflıyacağımı düşündükçe heyecanlanıyorumm
bu arada elbiseli fotonu merakla bekliyorum kaç gibi koyarsın ben artık giremem ama öğleden sonra bi kaçamak yapabilirsem bakarım
kıyamam sanaa ben asla yapamam denizsiz herhaldee inşallah birgün kavuşursun denizle şöyle karşılıklı denize karşı çay içersin.duyguuuuuu ahh beni can evimden vurdun 6 yıl oldu ben deniz görmeyeliçok özlemişim çok şimdi o sahilde yürümek sonrada oturup çay içmek vardı
çok güzel canım yaaa bayıldımmm ellerine sağlık burda resmen denize hasret kaldım neyse sen benim yerime de tadını çıkar ben hep denize içimi dökerdim burda deniz yok ama sizler varsınız artık size dökerim içimi
bu arada duygucum pomocum harikasınız ben hiç spor yapamıyorum evin işini zor yapıyorum emzirdiğimden sanırım hiç halim olmuyor
aa benmde ilgilim çkti bu yönünüde ögrenmiş oldk banada tavsiyeler verirmisin ablacm özellkle saçç için :44::44: ne kullanıyosun napıyosun ?
Oyyy bn bunu yerm ne kadrda tatlıı o yanklarını öpesim gldi çk ttlı Allh bagışlasın
tama tatlım aslında en doğru zaman sabah eğer okey diyorsanız yarın 9 koyarım ya öyle ağımşahım birşey değil kızlar hep elbisegiydi kışın ,banada koy dediler bende elbise sevmiyorum elbisemde yok yani,geçengün sırf kızlar içinaldımm çekmek bugüne nasip oldu aslında sansürsüz bakımlı bir resim istiyordum ama uğraşamıcamm neyseAblacm fotoyu lütfen benmde oldugm bi zamnda koyy olurmu çokk merk ediyorum saat belirleyebilirsin htta
Duyguuuu, ekle elbiseli fotonu görelim, sonunda yaşasııınnnnnBen az sonra çıkacağım, ekleyince haber ver bana. Bu arada foto silinebiliyor mu, ben denemiştim ama becerememiştim.
amin canımmm senin yerine öperimm..
cnm cilt ürünlerim tonikhariç hemsi bioderma,bu ismin sonunda n olanıda var benikisi aynen yazdığım gibi bi toniğim avene,saç için loriel'in nem veren şampuanını kullanıyorum,eğer saçın temizse yıkamadan pro kretın'nın maskesini kullanıyorum kuru saça uygulanır yani banyoöncesi yada sonra önemli değil tek sart kuru ve temiz saça uygulancak,sonra nemli saça yine aynımarkanın serumunu kullanıyorum yalnız diplere kullanmıyoruz özellikle serumu sürüp güneşe yadaısıya maruz kalan saç aletlerinde rahatça kullana biliriz ısıvegüneşden koruyor böyle bacım
tama tatlım aslında en doğru zaman sabah eğer okey diyorsanız yarın 9 koyarım ya öyle ağımşahım birşey değil kızlar hep elbisegiydi kışın ,banada koy dediler bende elbise sevmiyorum elbisemde yok yani,geçengün sırf kızlar içinaldımm çekmek bugüne nasip oldu aslında sansürsüz bakımlı bir resim istiyordum ama uğraşamıcamm neyse
sonunda hep siz iki cadı istediniz diye koycMMMkoycağım zamansana haber veririmm canımm mesaj atarım
Duyguuuu, ekle elbiseli fotonu görelim, sonunda yaşasııınnnnnBen az sonra çıkacağım, ekleyince haber ver bana. Bu arada foto silinebiliyor mu, ben denemiştim ama becerememiştim.
sağ ol canımbirgün seni değerini bilen biriyleevlenip seninde harika evlatların olur inşallahhhh bu oğlan benim en büyük zafım benim moralimi bi kuzeyin hasta olması birde kasfet hava bozar
hemen öpüyorum senin için
cnm saat olayı belirsizde bizim kızlar toplu ne zaman olursa koyarımm sen kaçırısınsenin içinde 5dk koyar silerimm
kıyamam sanaa ben asla yapamam denizsiz herhaldee inşallah birgün kavuşursun denizle şöyle karşılıklı denize karşı çay içersin.
bendeöyle yaparımm 24 saatin 1 saatini kendime ayrırım deniz kenarın yürüyüş müzik harika oluyor..
cnm sen daha napcan biri kundakda biri desen öyle büyük değil müsafirler davetler sen zaten yapıyorsunnn sporu ufaklık biraz büyüsün alırsın eve aletttyaparsın rahat rahat..
Esra, çocuk var mı ve çalışıyor muyum diye sormuşsun. Evet çalışıyorum, kamudayım. Çocuk yok ve çocuk isteği de yok, Allah isteyenlere bol bol versin diyorum
aaçalışırken bende öyleydimm evde kırıkfön aparatı,maşa,düzleştirici hepsi var bendede küçük kuaför köşem var
bende yüzyıkama jeli ,tonik,nemlendirici haftada bir peling,dışarda yü< için güneş kremi bunlara çok özen gösteriyorum. bende duşdan çıkarken direk rol-on sürerim ve bir fısparfüm sıkarım
sana iki tavsiyem benim favorimmm
1- Givenchy Absolutely Irresistible Pour
2- Givenchy Ange Ou Demon Femme
bunlar
1 numaradaki aşk-ı memnuyla hayatıma girdi
2-seçeneği geçen kış keşfettim ikiside favorim tenimedeçok yakışıyor,bunlardan öncetüm türkiyegibi burbery kullanıyordum
amin inşallah canımm çünkü anne olmayı gerçekten çok istiyorumm foto için arada giripgirip bakıcm bugün yığınla işim var elim yinede olmuyor kaçıp kaçıp bakıyorumm
ayy canım yaaa ben de kışın abosutely ve guccı rush kullanırım arada channel change yaparımm ve bazen de dolce gabbanna sexy cholate ama iki seçeneği parfümcüye gittiğimde test etmeliyimm
ama yazın onlarr olmuyorr o zamanda lancome hipnose ve nina ricci yapıyorum şekerli ama iyiler sıkıldığımda 212 sexy alıyorumm ben de parfümü çok severim buram buram koksun isterim saçlarıma da koruyucu sprey sıkıyorum glıss onunda kokusu çok güzel gün boyu saçını savurdukça kokusu kalıyor heheh bakımlı olmak güzel ama zaman alıyor yahuu napalımm katlancazzz mebcurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?