2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım o zaman :)

ben her zaman orjinal alamıyorum maalesef dolum alıyorum en yakınını bulmaya çalışıyorum yoksa para yetiştiremem zaten bir tek nina ricii var o da yurtdışından eski görümcem getirmişti bitiyor diye atmadım yoksa paramparça ederdimm neysee artık bakalım bulursak bir gelen isteriz bi tane rush bu da benim 7 yıllık kokum vazgeçmiyorummm hiç

cnm benimde var dolum onu evde,markette,sporda kullanıyorum orjinel parfümü dışarda yoksa başa çıkamam çünküçokpahalı hadi çalışsam neysee..

Gecmisi okudum ve bende menümü yazayim;
Iftarda 4 kalem pirzola

1 kase yogurt
3 tane kornison tursu

yesil salata
1 litre su
1.saat 15 dk yürüyüs

Sahurda
1 dukan krep
lor peyniri
3 ceri domates
yarim kirmizi biber
bir salatalik
sütlü nescafe
1 litre su.
.

Duygucum Kuzey cok tatli masallah.Bir evladin mi var.Allah bagislasin
Ne güzel herkes kislik hazirligi yapiyor.
Ben recel yapmayi hic bilmiyorum arkadaslar.
Kaynanam köyde her yil o ufak tefek birseyler hazirlar sagolsun.
Hepinize kolayliklar diliyorum.

Allah kolaylık versin neslicim inşallah istediğin zaman anne olursun sende

Canım benim, teşekkür ederim güzel dileklerin için, ben sıramı isteyen arkadaşlara verdim, sen de istiyorsun sanırım, inşallah anne olursun en kısa zamanda

Gruba bir bakımlı hatun daha katıldı bakıyorum Ben de severim bakımlı olmayı ama makyajla aram çok iyi değil. Kışın kızlara özenip başladım ama şimdi yine oğlan çocuğu gibi dolaşıyorum Bu sıcaklarda makyaj çok zor benim için. Ben de temizliğe önem veririm, haftada 2-3 gün duştan sonra bebe yağı sürüyorum, cildim kuruyabiliyor çünkü. Güneş kremi yaz kış kullanırım. Alerjik bir cildim var, o yüzden her ürünü kullanamıyorum, alerji yapmayanı bulunca memnun kalırsam devam ediyorum. Nivea'nın yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum. Roll-on ve deodorantlarım Nivea. Makyaj malzemeleri Duyguşumun önerisiyle aldığım Loreal çoğunlukla, çok ta memnun kaldım
Gelelim parfümeeee, hassas konu benim için, parfüm çok seviyorum. Üzerimde buram buram koksun istemem ama tenimle uyumlu güzel bir koku yaklaşılınca duyulsun isterim Yaz kış ayrımım yok, hafif kokular seviyorum çünkü zaten. Meyve, çiçek ve bazen şekerli kokular tercih ediyorum. Benim favori kokularım, DKNY Red Delicious, 212 Sexy, Lacoste Touch of Pink.

cnm benimde var dolum onu evde,markette,sporda kullanıyorum orjinel parfümü dışarda yoksa başa çıkamam çünküçokpahalı hadi çalışsam neysee..

Siz şanslısınız, dolum kullanabiliyorsunuz, ben bir fıs sıkayım orası kıpkırmızı oluyor ve kabarıyor. Hatta iki kere Türkiye'den iyi mağazalardan aldığım orijinal parfüm de alerji yaptı, ondan sonra Türkiye'den almıyorum artık, güvenemiyorum. Epeydir yurtdışına çıkmamıştım ve parfüm stoğum bitmişti, bu arada Adidas'ın Floral Dream'ini kullandım, bir de Zara'dan uygun fiyatlı çiçek kokulu bir parfüm aldım ve onları kullandım. Yurtdışındayken de DKNY Red Delicious ve Lacoste Touch of Pink aldım. Çok ta uygun fiyatlara aldım Şimdi rahat rahat sıkıyorum 212 Sexy de alacaktım ama vazgeçtim, hepsini birden açmayayım dedim, onu da bir dahaki sefere alırım artık. Bir de yıllar önce Almanya'dan aldığım bir parfüm vardı, Mariah Carey, çok severek kullandım ama sonra bir türlü bulamadım, o da çok güzel ve hafif bir koku

Maşallah kuzucuğa, ne kadar hızlı büyüyorlar yaa Mıncırmak istiyorum ben bunuuuu
sağ ol canımm
aa bi vapura bakar gelsene hadi gelseneee gel gel

amin canımm hepimizinkini ALLAH bağışlar sağlıklı uzunömürler verir inşallahh onlar bizim hazinemiz.
evet 1 oğlum var şimdilik ilerde nasipse 1 tanede prenses gelirse değmeyin keyfimee tabi önceliklehayırlısı olsun oğluşolursa evin tek prensesi olarakel üstünde tutulurum herhalde

ben menünü beğendim krepin sağlıklı anladığım kadarıylaaa bi turşu benim için cıs oda tuz oranından dolayı genel olarakiyisin
iftardan sonra toplamda 1ltmi içtin eğeröyleyse çok azmış canımm..

bu arada aktivite yapıyormusun

şu 212 sexy çok merak ettim boynere gitcem önümzdeki günlerde bi deneyeyim olmazsa, senin ten hasas galiba ama dikkat ett bir yerevurduğunda tenin hemen morarrırmı?

ne güzel bakımlı hatunlar çoğaLIYOR,neslişim o kadar burnum hasas ki 3.kattayım pencereden parfüm kokusu geliyor burnuma düşün

Oyyyy şu işler olmasa valla gelirdim. Zaten canım istemiyor, Kuzeyi mıncırmak en güzel iş benceeee

Çok güzel bir kokudur, tavsiye ederim canım, bir dene. Gerçi her koku her tene gitmiyor, o yüzden zaten mutlaka denemek lazım. Benim ten hassas, çarpınca morarma olur ama o kadar çok değil. Benim sorunum daha çok alerji. Çabuk kızarır, kaşınır, isilik olur falan

hım ilk fırsatta denicemm bakalım bana yakışcakmı.
benim annemin teniöyle hasasakiufacık bir çarpmaya kapkara olur teni
seninkide ayrı bi dert inşallah bi tedavisi bulunur

Oyyyy şu işler olmasa valla gelirdim. Zaten canım istemiyor, Kuzeyi mıncırmak en güzel iş benceeee
herzaman beklerizz canımmm kuzey üstsüz sevimli baksırlarıyla dalanıyor evde yani tam yenmelik.

neslişimben çıkıyorum eşim akşam dışarda yiyelimdedi yer seçeyimorganize edeyimmm öptüm seni kolay gelsin..yarın sabah resim yüklücem gir emi gerçi haber ederim sana

bu arada yarın iftara müsafir ağırlıcam menü

mercimekçorbası
tek porsyonluk güveçlerde beşamal soslu mantarlı tavuk yapacağım
yanında baharatlı elma dilimli patates
fırında dolma
yoğurtlu mayonezli havuç mezesi
belki patlıcanmezesi
yeşil salataiyada çoban salata
belki cacık (dolmayla güzel gider)
tatlıyı karar veremedimm

sütlümü tatlımı yapsam
yoksa pratik ve hafif halley pastamdANMI yapsam,yoksa profiterol mü yapsam yada sizin fikirleriniz varsa sizde yardımcı olun
ha bide ev yapımı limonata
sizce yeterlimi?

Son düzenleme:
Kızlar çok hızlısın yetişemiyorum size maşallahhh Herkesi kış hazırlığı sarmış ellerinize sağlık afiyet olsun.

Neslicim yazdğın yazı bana ne kadar güzel ve bereketli topraklarda yaşadığımızı bir kere daha farkettirdi. Kış için hazırlık yapmışsın

ellerine sağlık canım. reçel için vişne çok az almışsın canım 1 kilo daha alsan iyi olur.

Aramıza yeni katılan arkadaşım hoşgeldin aramıza senin yolunda uzun pomo ve benim gibi inşaallah birlikte hedefimize ulaşırız.

Ben kaçıyorum misafirim geldi sonra görüşürüz.

Bebe yağını pek güzel olur duştan sonra ben de vucut losyonumla değişerek kullanırım dalinn miss gibi kokuyor nemlendiriyor da
güneş kremide çok faydalı heleki senin gibi hassas ciltler çok uygun yaz kış farketmeden sürüyormuşsun zaten en doğrusunu yapıyorsun neclicimm

DKNY Red Delicious, 212 Sexy, Lacoste Touch of Pink. bu parfümlerden baştaki hariç diğer ikisini kullandım güzel kokular ben seviyorum değişilkik isteyince alıyorumm

duan içinde ayrıca tşk ederim canımm evet istiyorum ama şimdilik çok çok uzak hayırlısı bakalım