- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.221
bu arada yarın iftara müsafir ağırlıcam menü
mercimekçorbası
tek porsyonluk güveçlerde beşamal soslu mantarlı tavuk yapacağım
yanında baharatlı elma dilimli patates
fırında dolma
yoğurtlu mayonezli havuç mezesi
belki patlıcanmezesi
yeşil salataiyada çoban salata
belki cacık (dolmayla güzel gider)
tatlıyı karar veremedimm
sütlümü tatlımı yapsam
yoksa pratik ve hafif halley pastamdANMI yapsam,yoksa profiterol mü yapsam yada sizin fikirleriniz varsa sizde yardımcı olun
ha bide ev yapımı limonata
sizce yeterlimi?
Duygucum krepimi yulaf kepeginden yapiyorum.Cok güzel tok tutuyor.
Suyu az iciyorum farkindayim aslinda toplamda 2lt reyi buluyor.Eskiden hic icmezdim.
Spor mutlka yapiyorum.1 saat kesintisiz yürüyorum 20 dk da yer hareketleri yapiyorum.
Bu arada aramizda ankarada yasayan var mi.Tayinimiz Ankaraya cikti.Gezmeye cok gittim yasamak icin nereyi secmeliyim bilemedim.
Arkadaslar hepinize güzel aksamlar diliyorum.
canım bende öyle düşündüm kadayıflı sakızlı muhalebi yapayım diyorum ne dersin?menün harika.bence dondurma ile ikram edebilecegin bir tatli yap.
hımm harikasınnn eline sağlıkk..duygucum krepimi yulaf kepeginden yapiyorum.cok güzel tok tutuyor.
Suyu az iciyorum farkindayim aslinda toplamda 2lt reyi buluyor.eskiden hic icmezdim.
Spor mutlka yapiyorum.1 saat kesintisiz yürüyorum 20 dk da yer hareketleri yapiyorum.
Bu arada aramizda ankarada yasayan var mi.tayinimiz ankaraya cikti.gezmeye cok gittim yasamak icin nereyi secmeliyim bilemedim.
Arkadaslar hepinize güzel aksamlar diliyorum.
cnm benimki biraz tefaratlu ama %100 garantisi enfes güzel limonatamın tarifini hemen vereyimm sana hatta ısınla kendini burayı karşılıklı içelimmmneee ev yapımı limonata mı ? Mımmm duygucumm benimde bugün canım çekmişti nasıl yapıyorsun ?
Tatlıya gelince bence sütlü tatlılar güzel oluyor ramazanda güllac gibi ya da kazandibi hafif yaa yemekten sonra yiyebiliyorsun
hımm ben tatlıymışpastaymış çok severim yapmasını hatta ileresi için bu işe atılma planım bile varr ama yemesine düşkün değilimm
ablacm bizz daha önce ankarada oturdk hani böle genlde bakanların faln oldugu düzgün bi yerr istersen çankaya derim keçiörende güzell ne iş yapıyosunz bu aradaa ?
canım bende öyle düşündüm kadayıflı sakızlı muhalebi yapayım diyorum ne dersin?
hımm harikasınnn eline sağlıkk..
Su gerçekden çok önemli kışın 2lt uygun ama yazın en az 2.5lt yapmaya bak sen ,bende geçtiğimiz haftalarda az içiyordum şimdi 3 lt sınırlıması koydumm gerek cilde gerek bedene çok faydası var özellikle regl döneminde sıvı çoktüketmek çok iyimiş
cnm benimki biraz tefaratlu ama %100 garantisi enfes güzel limonatamın tarifini hemen vereyimm sana hatta ısınla kendini burayı karşılıklı içelimmm
şimdi 6 taneortaboy limonun kabuğunu rendeliyorsun amaçok özenli sadece sarı kısmını rendelicen hemen altında beyaz bölümü var kesinlikle orası rendelenmicek çünkü acı neyse 6 tane limonu dediğim gibi rendele ve suyunu sık ,sonra 1 portakalı aynışekilde rendele ve suyunu sık karışıma ekle damak tadına göre şeker ekle ben 1 bardak ekliyorum sonra bu karışma 2lt kaynar su ekliyorsun ve şeker eriyesiyekadar karıştırıyorsun ve dışarda soğumasını bekliyorsunn ,soğuduğunda buzdolabında minimum 2 saat bekletiyorsun aslında posasıyla 1 gece beklese daha bomba olur neysee 2saatte yeterli,sonra süzüyorsunn ve nane yaprağı koyuyorsunn istediğin zamanda servis ediyorsunn ben bugün yapcam yarın müsafirim gelcek hazır olsunn..
hımm ben tatlıymışpastaymış çok severim yapmasını hatta ileresi için bu işe atılma planım bile varr ama yemesine düşkün değilimm
bu arada duygucum pomocum harikasınız ben hiç spor yapamıyorum evin işini zor yapıyorum emzirdiğimden sanırım hiç halim olmuyor
günaydın hanımlar
2 gündür uğrayamadım yine dün anneme gittim bugün akşam yine evde değilim yarında aynen :) sonrada ben misafir çağırmaya başlayacağım
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum maalesef migrenim tuttu çok fenayım bi de dün fasulye aldım 6 kg kurutmak için onları ayıklayıp incecik doğramam lazım bana yardıma gelseniz bugün nolur :)
inşallah canım bu hafta kötü geçiyorr sinirlerim bozuldu ama pes etmiyorum haftaya iyi sonuçlaıcam inşallah bildirimi pazartesi günü mü yapıyoruz ?????
kızlar günaydnnnnnnn
hemencecik menümü yazayım işteyim malummm
iftar
bir litre su
yarım kase mercimek çorbası
bir sevis k. sebzeli tavuk etli bulgur pilavı (belki biraz daha fazladır)
bir kase yoğurt
salata
ara
bir soda
bitki çayı
4 tane küçük kuru kayısı
sahur
bir yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmek
iki kayısı
suyumu 2 litre yaptım 50 dk sporum var vakit sıkıntısı yaşamasam daha spor yapardım çok iyi geldi sular seller içinde kaldımmm kızlar ben artık giremem akşam evde girerim öpüyorum hepinizi kocamannn
Allah bağışlasınnbüyüyünce çok can akar bu annesi benden söylemesi maaşallah maşallahhh öpüyorum yanaklarındann
geçmiş olsun canımmm ama sonuç iyi yaa biz ona bakalımm
ben hayatımda ilk defa kilo konusunda bu kadar kararlıyım bu kadar azimliyimm ilk hedefim doğumgünüme kadar yeni bir ben yaratmak ki aralık ayına tekabul ediyor ikinci hedefim ise yaza incecik zayıf biri olmak bırakmıcam aynen devam edicem inşallah filiz senden bahsetmişti çok güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz allah hiç bozmasın inşallah filiz de bana çok yardımcı oldu ve oluyor hep menülerime orum yaptı sürekli hatalrımı söyledi hep yardımcı oldu Allah razı olsun bu zayıflama sürecinde destek şart heleki bizim gibi yüzleri görüyorsanız uzun bi zamanda sabırlı olmak lazım ben zayıflıyacağımı düşündükçe heyecanlanıyorumm
bu arada elbiseli fotonu merakla bekliyorum kaç gibi koyarsın ben artık giremem ama öğleden sonra bi kaçamak yapabilirsem bakarım
hayatım boyunca hep 34-36bedendim evlediğimde 53kg dum boyum 1.68 sonra pko teşhisi kondu .sonra evlendimn sonra d.k.h ları derken 64kgoldum o bile fena değildiaslında sonra doğum emzirmek derken 85-90 kg lar neyse zoru başardım şimdi iyi bir kgdayım maksimumhedefim 57 olmak altını istemem ama kararlıyım inşallah olcammm
imkansız diye birşey yok ölümden başka herşeyeçare var yeterki azim et kararlı ol ben filizle o kadar yakından ilgilendimki yeri geldi katı oldum yeri geldi kırıldım ona ama hep onun iyiliği için resmen yaşam koçu oldum bir kardeşin bir kardeşi düşündüğü gibi ödülüm bir günonunideal sağlıklı kg olması sankionun başarısı benim başarımoldu sende bu disiplinde olduğun sürecekısa bir sürede sağlıklı kg ulaşcan ben buna inanıyorum
selam feslim özel mesajını aldım ve cevap verdim ayrıca çok sevindimmm böyle birşeydüşünmene
reçel tarifinibendealdım benim aram yok gerçi oğluş için yapayım birazz teşşekkürlerr canımm
geçmiş olsun canımmsöyle yüz üstü uzan ellerinle ensene dairesel minikminik masaj yaphatta ılık bir duş alıp yapsan dahagüzel olur.
duyguuuuuu ahh beni can evimden vurdun 6 yıl oldu ben deniz görmeyeliçok özlemişim çok şimdi o sahilde yürümek sonrada oturup çay içmek vardı
aaçalışırken bende öyleydimm evde kırıkfön aparatı,maşa,düzleştirici hepsi var bendede küçük kuaför köşem var
bende yüzyıkama jeli ,tonik,nemlendirici haftada bir peling,dışarda yü< için güneş kremi bunlara çok özen gösteriyorum. bende duşdan çıkarken direk rol-on sürerim ve bir fısparfüm sıkarım
sana iki tavsiyem benim favorimmm
1- Givenchy Absolutely Irresistible Pour
2- Givenchy Ange Ou Demon Femme
bunlar
1 numaradaki aşk-ı memnuyla hayatıma girdi
2-seçeneği geçen kış keşfettim ikiside favorim tenimedeçok yakışıyor,bunlardan öncetüm türkiyegibi burbery kullanıyordum
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün olsun hepimize. Benim regl dolayısıyla biraz enerjim düşük, işler çok, yapasım yokAkşam buzluğa biraz domates te attım, böylece epey iş yapmış oldum Yalnız haftaya daha makul bir pazar alışverişi yapmamız lazım, coşmuşuz resmen
Reyhancım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Burç yorumunda şaşırdığım nokta, genel burç yorumlarında kova ve boğa burcunun anlaşamayacağı yazar hep, oysa benim hem eşim, hem de sevdiğim yakın arkadaşlarım boğa veya kova burcudur çoğunlukla. Eşimle de her şeyden önce çok iyi arkadaşızdır ve birlikte çok eğleniriz. Bu yüzden yorumun beni şaşırttıÜniversite gönlüne göre olsun inşallah, sonuçlar belli olsun neresi olursa olsun bizim gruptan bilen birileri çıkar zaten Ben Denizli'de değilim ama ailem orada, ben İzmir'deyim
Duygucum pazarın kesinlikle terapi etkisi var, aynen katılıyorum. O kadar taze sebze-meyveyi izlemek bile iyi geliyor insana
Pomocum fotoğraf koymakla çok iyi yapmışsın ve inan bana gözle görülür bir fark oluşmuş. İncecik kalana kadar değişimini izleyeceğiz inşallahBen kilo alınca da kendimde hissediyorum kalınlaşmayı, o yüzden hareketimi artırmaya başladım, daha fazla almamam lazım
Bu arada Esra aramıza hoş geldin. Yaşadıkların üzücü şeyler ama her işte bir hayır vardır. Bundan sonrası çok daha güzel olur senin için inşallahKilo verme hızın çok iyi görünüyor, sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşıp bir daha da almazsın umarım. Bu arada ben de İzmir'deyim, Karşıyaka'da oturuyorum, Bornova'da çalışıyorum Daha önce de Bornova'da oturmuştum 6 yıl. 35 yaşındayım, evliyim. 28-29 yaşlarıma kadar en fazla 58 kg iken, kolumu kırıp spor yapamayıp, abur cubur beslenerek kilo alma serüvenimi başlattım. Başlayınca da devamı geldi malum 75 kg ulaşınca durmam gerektiğine karar verdim ve Eylül 2012'de grubumuza katıldım. Yaz başında 67 kg oldum ve biraz ara vereyim dedim, şimdi kilo koruma dönemindeyim, pek koruyabildiğim söylenemez ama En son 69'a doğru yol alıyordum:18: Eylül ayından itibaren kalan kilolarımı da verip 58 kg hedefime ulaşmak istiyorum.
nesli ve filizin ısrarı uzerine pazara gitmeden önce elbise giydim resim çektim niyetim süslenip saçlarımı fön çekip çekilmedikdi ama sıcaklarda makyap saçla uğraşamamklasik duygu topuzu yeterneyse herkezin olduğu saatte paylaşcam ve 30 dk içinde silcem, tek ricam alıntı yapmamanız çünkü resmi silcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?