2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Menün harika.Bence dondurma ile ikram edebilecegin bir tatli yap.

Duygucum krepimi yulaf kepeginden yapiyorum.Cok güzel tok tutuyor.
Suyu az iciyorum farkindayim aslinda toplamda 2lt reyi buluyor.Eskiden hic icmezdim.
Spor mutlka yapiyorum.1 saat kesintisiz yürüyorum 20 dk da yer hareketleri yapiyorum.
Bu arada aramizda ankarada yasayan var mi.Tayinimiz Ankaraya cikti.Gezmeye cok gittim yasamak icin nereyi secmeliyim bilemedim.
Arkadaslar hepinize güzel aksamlar diliyorum.

Neee ev yapımı limonata mı ? Mımmm duygucumm benimde bugün canım çekmişti nasıl yapıyorsun ?

Tatlıya gelince bence sütlü tatlılar güzel oluyor ramazanda güllac gibi ya da kazandibi hafif yaa yemekten sonra yiyebiliyorsun

Ablacm bizz daha önce ankarada oturdk hani böle genlde bakanların faln oldugu düzgün bi yerr istersen çankaya derim keçiörende güzell ne iş yapıyosunz bu aradaa ?

menün harika.bence dondurma ile ikram edebilecegin bir tatli yap.
canım bende öyle düşündüm kadayıflı sakızlı muhalebi yapayım diyorum ne dersin?

hımm harikasınnn eline sağlıkk..
Su gerçekden çok önemli kışın 2lt uygun ama yazın en az 2.5lt yapmaya bak sen ,bende geçtiğimiz haftalarda az içiyordum şimdi 3 lt sınırlıması koydumm gerek cilde gerek bedene çok faydası var özellikle regl döneminde sıvı çoktüketmek çok iyimiş
cnm benimki biraz tefaratlu ama %100 garantisi enfes güzel limonatamın tarifini hemen vereyimm sana hatta ısınla kendini burayı karşılıklı içelimmm
şimdi 6 taneortaboy limonun kabuğunu rendeliyorsun amaçok özenli sadece sarı kısmını rendelicen hemen altında beyaz bölümü var kesinlikle orası rendelenmicek çünkü acı neyse 6 tane limonu dediğim gibi rendele ve suyunu sık ,sonra 1 portakalı aynışekilde rendele ve suyunu sık karışıma ekle damak tadına göre şeker ekle ben 1 bardak ekliyorum sonra bu karışma 2lt kaynar su ekliyorsun ve şeker eriyesiyekadar karıştırıyorsun ve dışarda soğumasını bekliyorsunn ,soğuduğunda buzdolabında minimum 2 saat bekletiyorsun aslında posasıyla 1 gece beklese daha bomba olur neysee 2saatte yeterli,sonra süzüyorsunn ve nane yaprağı koyuyorsunn istediğin zamanda servis ediyorsunn ben bugün yapcam yarın müsafirim gelcek hazır olsunn..
duyguu baj ne gördümm bayıldımm yaaa

şarlot pasta - youtube

hani yapmak istersen diye
hımm ben tatlıymışpastaymış çok severim yapmasını hatta ileresi için bu işe atılma planım bile varr ama yemesine düşkün değilimm
ablacm bizz daha önce ankarada oturdk hani böle genlde bakanların faln oldugu düzgün bi yerr istersen çankaya derim keçiörende güzell ne iş yapıyosunz bu aradaa ?

Son düzenleme:

ayyy afiyet olsun canımm kendimi ışınlama teknolojisini bulunca yanındayımmm

güzel tarif canım ellerine sağlık şimdiden mımmmm nefis olacaktır eminim ben artık yarın yaparım bugün biraz rahatsızım

tatlının yemesine düşkün değilmisin ??? ayyy keşke ben de düşkün olmasam bilakisss delisiyim heleki çikolata gerçi epeyy oldu yemeyeli ama çok özledim diyetten önce günde bir tane kare fıstıklı looop mideye ama şimdi yemiyorumm illa tatlı yiceksem hafif şeyler seçmeye dikkat ediyorum ben de senin gibi yapmasını çok severimm ama tek farkla ben yemesini de bayılıyorum

Kızlar herkse iyi akşamlarr

İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm

menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz )
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su

spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm

bu arada duygucum pomocum harikasınız ben hiç spor yapamıyorum evin işini zor yapıyorum emzirdiğimden sanırım hiç halim olmuyor

feslıcıgım sen de ıkı tane cocuk var bırtanesı kucuk bebek ustelık. gelenın gıdenın oluyor valla ben bır uyumlu koca ve ısı ancak halledıyorum oyuzden ımkanım sen de olsa fazlasını yaparsın emınım sen. sen kendıne ve cocuklara ıyı baka buyudukce rahat edeceksın emınım. hem emzırmek, cocuk bakımı, ev ıslerı az bırsey dıye mı dusunuyorsun. ben de dun bamya hazırladım esım yardım ettıgı halde nekadar zamanımı aldı yordu. kolay mı yanı sen 4 kısıye bakıyor oluyorsun kendın dahıl

ben de haftasonu mısafır alacagım sanırım cok uzun zamandır kalabalık yemeklı mısafırım olmadı telaslıyım valla. sana da hepımıze de kolay gelsın mısafır zevklı ama streslı bırsey valla.

oooo demek mıgren var sen de. cok uzuldum ılac da ıcemezsın agrın olunca tuh yaaaaa

geleyım yardıma cok severım ben taze fasulye dogramayı.

menulerın guzel olmus suyun da guzel. aktıvıte de gayet ıyı. komple olarak guzel basarılı bır gun olmus yanı.

ALLAH hepımızden razı olsun once duygu sonra neslı ve bzım topıgın dısında bırkac arkadasın daha bılgılerı ıle ben yaklasık bır yıldır mucadele edıyorum esra. evet bahsettım dedım sana obur topık kadar aktıflık olmaz belkı bazen sıkılırsın kımseler olmaz ama cok sıcak ıcten bır arkadaslıgımız var burda. yenı gelen arkadaslar da ozel ınsanlar cıktı kesınlıkle. oyuzden mutlu mesut gıdıyoruz burda.

esraaaaa duygu halen oyledır spordan cıkınca mesaj bekler kac kılo oldum dıye. doktora gıderım sonuclarımı sorar. esımı anlatırım ısımı anlatırım annemı anlatırım yıyecegım yemegı anlatırım kızar, alkıslar, mutlu olur, merak eder, dua eder. hep yanımdadır sagolsun kaybettıgımız kazandıgımız cok sey oluyor benım ıcın cok sey kazandıgım bır yıl oldu sanal gıbı gorulse de cok guzel arkadaslıklar kurdum saglıklı beslenmeyı ogrendım zayıflamaya basladım dostlar kazandım kardes kazandım oyuzden ınsaallah bız de sana ugurlu gelelım ve cok guzel bır yıl olsun ınsaallah senın ıcın.

duyguuuuuu ahh beni can evimden vurdun 6 yıl oldu ben deniz görmeyeli çok özlemişim çok şimdi o sahilde yürümek sonrada oturup çay içmek vardı

feslegen ben de belkı de 10 yıldan fazladır denıze gırmedım. ıstanbula gıttıkce sahılde gezıyorum ama bu kez onu da az yapabıldım hevesımı alamadım gıdebılırsem eger ramazanın son haftasonu aıleme tekrar gıdecegım ozaman gezerım ınsaallah ya da olmadı eylul ekım ayı ancak.

sız bır de bana el atın ya. hele son zamanlarda makyaj bıle yapmıyorum kılocuklar gıtsın bazı sorunlar cozulsun ınsaallah ardından bır de boyle bakım olaylarına el atayım ben ya. daha once boyle yapmadım zaten ama sız anlatınca heveslendım

benım de bırkac gundur keyfım az dusuk gıbı. yorgunluk sanırım, bır de ayagımı tam duzeltemedım anlamadım cok uzun zamandır spor yapıyorum agrı olmadı ama ıkı uc gundur agrım oluyor zaman zaman. ama cok sukur tabıkı. ben de yarın cok yogun olacagım ve asıl haftaya.ALLAH kolaylık versın canım hepımıze.

ınsaallah canım hep bırlıkte cok seyı paylastık daha saglıklı bedenımı de paylasırım ınsaallah.

sen guzel bır kılodasın ama kılo almamak adına hareketı artırman mantıklı olmus. zaten eylulde de tam gaz aramızdasın

evet ben cok sevıyorum elbıse. herkes elbıse gıysın kısın cok gıyıoyordum ama yazlık bır tane var almadım da malum hırkasız gıyebılecek kadar rahat degılım bedenen. ama havalar bıraz serınleyınce baslarım yıne sız elbısecıklı resımlerı eklemeye.