2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

vll hakıkaten sadece bızım ıcın almıs neslı, bu delı kızzzzz

ama ne guzel olmus ne harıka olmus ben skype dan kıonusurken gordum elbısenın rengı, modelı herseyıne bayıldım ve duygu ınanılmaz harıka olmus yanlar gıtmıs tamamen. bacaklar cok guzel ıncecık. ben hayran kaldım vallaaaaaaa

ben de aynen kızarıklık kasınmak ısılık. hemen morarma. hele kı ısılık degıl resmen pısık ıle basım dertte. spordan sonra dus alamıyorum ıftar oluyor ben gelmeye derken. bır de kasımısım. valla resmen pısık oldum hemen.

koku koku dedınız ben sureklı koku degıstırırım ama cıcek kokularını severım hafıf. doldurma alıyorum genelde. ya da bazen avondan. kardesım d&pden koku sectı bana. armanı code sanırım yazılısı. ben bayıldım hafıf ama okadar kalıcı kı. bundan sonrakı kokum budur.

212 sexy erkek ıcın aldım ben esıme kardesımın tavsıyesı ıle. cok guzel bır koku. emınım bayan kokusu da cok hostur

evet bugun kızların maasallahı var valla canım aynen.

gercekten cok saglıklıymıs sızın krep.

tayınınız hayırlı olsun buarada hocaö. ankarada mutlu gunler sızınle olsun ınsaallah

canım harıka bır menu olmus doktureceksın kesın yıne.

tatlı bana soyledıgın muhallebılı tatlı kesınlıkle harıka olur

hocam menu hersey guzel olmus su az olmus tursu da odem yapar dıye cıss sadece bıraz. ama genel olarak basarılı bır gun kesınlıkle.

ben de bır ıkı kez yaptım recel. ıyı bılmem. ben de aynen kaynanamdan getırıyorum kendısı koyde bahceden topluyor yapıyor

esra ne amelıyatı oldun sen ? kıst falan mı vardı ?

cok uzuldum ya bugun kotu bır gun olmus dınlen aman spor falan bosver. agrın gecmezse de yarın muhakkak doktora gıt ıhmal etme lutfen

menun guzel olmus. patates ve bezelye cok tuketme oldu mu. bunlar da seker var. bız de yenı uyguluyoruz bu yontemı zaten.

VÜCUTTA YAĞ PARÇALAYAN 10 BESİN

Yağları parçalayıp hazmı kolaylaştırıyor. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor.

Esmer pirinç:
B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, Yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt:
Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm:
Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmeye yardımcı oluyor.

Salatalık:
Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu

Nar:
Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi:
(Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli:
Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma:
Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz:
Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf:
Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor

geçmiş olsuncanımm sorununçözüldümü bari? ALLAH şifa versin canım
ayy sorma bende geçen gün yaptım tam1 haftada bitti, ama varyaa zerre kadarbıkmadım bayılırım yayla çorbasını inşşu regl bitsinde yapayım yinee
yani menün dengeli amabezelye yemeğinbiraz fazlaçünkü çeşitin çok ayrıca içinde patatesde varmış

su içmen'de az olmuş genel puanın orta

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalarr topiğin güzel, bakımlı ,38 beden adayları herkez iyidir inşallahh dün 21:30da uyudum evin erkekleri benisinir etti bıraktım sofrayı onlara yattımtoplamadan yatmayın dedim

dünkü saçma menüm kalsik duygu saçmalaması

sabah: malum perşembe olunca pazarımız kuruluyor eepazar olunca vazgeçilmezim gözleme oluyor :) 1ıspanaklı gözlemem,1 ayran

ara:küçük porsyon kiraz
ara:yeşil çay

öğlen: gözleme mideme oturduğu için ve zaten dengelemem için yemedim
akşam: 2köfte bir parça ekmek (aslında yicektim daha ama benim oğlan sinir etti beni ardından eşim sofrayı terk ettim

2.750 ml su erken yattığım için son 250ml içemedim
aktivite: pazara gitmek, akşam üstüde alışverişe gittim mesafe uzakdı gerek duymadım ekstra birşey yapmaya,yalnız mekiklerimi çekemedim erken yattığım için az sonra dünü telafi etcem bugün akşamda bugününkini çekcem inşallahh..

kızlar son olarakgerçekden kıvama gelmişim dün eşim yemeğe çıkalım dedi bende tamam dedim,sonra düşündüm saat 20:40 larda yemek yicez kimbilir neler yicem diye gözüm korktu eşimi aradım sen ne yemek istiyorsun dedim canım kiremitte köfte istiyor dedi,eğer balık deseydi tamam dicektim ama kiremitte köfte demek kebapçıya gitmek demek,kebapçı nedemek duygunun en sevdiği şey demek hani sizlerde tatlı kirizi bendekebap kirizi neyse boşver dedim kimbilirinasıl yapıyorlar gel bana sana yapayım dedim köfte desen var kiremit var yaparız dedim ,yaptım'dagüzel oldu böylece olası bir facia'nın önüne geçmiş oldum.

Son düzenleme:
kızlar valla bekledim sizikimse yok benim müsafirler gelcek ufakdanbaşlayım temizliğearada bAKARIM geldiğinizde resim yüklerimm herkeze kolay gelsinnn

gunaydınnnnnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrr

nasılsınız bakalım

ben dune gore daha ıyıceyım. ıftara kadar uyudum dun. ıyı geldı. gece yıne gec uyudum azıcık spor azıcık ev ısı ve bugunun yemegını hazırlamak derken yıne saat 12 oldu bıraz da dun forumda takıldım cevapla cevapla bıtmedı valla.

menulerımı de yazayım:

ıftar:
ac karnına 1,00 lt su ( spor olmayınca ve havalar serın olunca buaralar suyu azaltmıs oldum ıftarda )
ıkı hurma
4-5 dal semız otu
ıkı tane taze yesıl bıber
yarım domates yarım salatalık
bır bardak ayran
avuc ıcı kadar pıde
4 kasık bulgur pılavı
6-7 kasık bamya
2 catal karpuz

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, 9-10 adet dut

yatıncaya kadar suyum 2,5 lt oldu, ayagımda aksam agrı oldu zaman zaman oyuzden zorlamak ıstemedım ve karın hareketlerı + mekık olarak yarım saat spor yaptım

aksam yemegı, ev ıslerı, forum, azıcık spor derken ıste gece oldu zaten.

sahura zor yetıstık uyuyakalmısız uykusuzluk cok yordu ıkımızı de. gunluk 5 saat uyuyoruz. yıne esım daha rahat o hemen uykuya dalıyor ben sahurdan sonra dalamıyorum da hemen.

sahur:
bır bardak sut
4 zeytın
yarım salatalık
bır catal recel
bır dılım tam bugday ekmegı
ıkı cevız
ıkı hurma

bır bucuk lıtre su ıctım ve nıyetlendım.

menun guzel gıdıyormus aksamkı kazan kaldırma olmasa tam gaz gıdecekmıs

bu dısarda yeme olayını anlatmıstın bana. kolay kolay kımse hayır dıyemez ama sen dedın ıste. yanıltmadın benı tebrık ederım azmın ve sabrın ıcın duygusummmm herzaman tam bır orneksın zatennnn bu konuda

kızlar ben bugun yogun olurum yarın baya yogunluk var ıse gelmeyecegım ıcın esımın ıslerını hafıfletecegım ama asıl haftaya cok yogunluk olacak evrak ıslerım cok olacak oruclu oruclu ınsaallah dıkkatımı toparlarım cunku cok onemlı evraklar bır nokta hata yapsam para gıder valla.

bugun eve gıderım yedı bucuk 8 arası ancak tartılabılırım malum spora gıdecegım bugun acaba ne cıkacak gunlerdır aynı kılodayım

evet pazartesılerı bıldırım gunu. ama ıftar oncesı tartılacagımız ıcın, bu saatlerde ancak cızelgeyı yayınlarım
tamamdır pazartesi iftardan önce bildirim yaparım canımm

menulerın guzel olmus suyun da guzel. aktıvıte de gayet ıyı. komple olarak guzel basarılı bır gun olmus yanı.

tşk ederim canımm bu hafta biraz salmıştım toparlamam lazımm

ablası sen bır de onu dınlesen bayılırsın ıkı kat. cok tatlı konusuyor tam bıdık maasallah kuzuyaaaaaaa

belli belli şeker bişey olduğu yanaklara baksana ısırırım ki ben onlarııı :))))

yani şimdilik hiç sıkılmadım aksine tüm gün duygu ve nesliyle süsten püsten bahsettikk ohhhh içim açıldı hatta umarımm bu topikte çok güzel kilolar veririz ilk hedef yediler malumm o zamana kadar desteğe ihtiyacımız var herkes çok cana yakın yardım sever umarım üstesinden geleceğiz:)

Duygucum bana da ufaktan başladı sanırımm ama ben çok memnunumm çünkü etrafımda sürekli bişeyler ye diyen bi annem var duygunun bana kızmasına ihtiyacım var düşünnn insanın her derdini söyleyecebilecek bir dostunun kardeşinin olması çok güzel gerçekten Allah muhabbetinizi arttırsın

Sana da makyaj çok yakışıyor filizimm bence sen hep yap makyajını zaten cildinin tonu ve yapısı çok güzel doğallığı ön planda tutarak makyajlar yapabilirsin ben her konuda yardımcı olabilirim sana ayyy pek bii hevesliyim süse püsee

Canım ayağın hala devam ediyor mu ? Doktora göründün mü ? Bak ihmal etme sakın ....

duygu harıka pastalar yapar dogumgunlerınde kendı yapıyor hatta pastacılık okul vs de dusunuyordu bırara.

evet dün söyledii canım şu durumda duyguya yakın olmadığım için seviniyorum çünkü dayanamazdım yaptığı pastalara ben tatlıya çok düşkünümmm malumm gerçi duygu vermezdi ki

Bartholin apsesi diyorlar evliliğimin ilk yıllarında stresten olmuştu tam rahm ağzı girişinde böyle mandalina kadar kiste benze bir iltihaplanma oluyor ameliyatla aldılar şükür dikiş atmadılar yaktılar canım o yanıklar ağrı yapabiliyor bazen çok ayakta kaldığımda terlediğimde falan ÇOK ÇOK ŞÜKÜR geride kaldı hatırlamak bile istemiyorum çok acı çekmiştim psikilojim bozulmuştu o yüzden geçti bitti diyelim artık iyimmm arada böyle ağrı yapıyor sadece dün gece kötüydümm bugün biraz daha iyim yürümekte sıkıntı çekiyorum bir kaç dikkat edersem düzelir inşallah

Aslında yemeğimin sonuna doğru dank etti bezelye ve patates ikilisi de iş işten geçmiş oldu artık yemiş bulunmaktaydım artık daha dikkat ederim

kızlar valla bekledim sizikimse yok benim müsafirler gelcek ufakdanbaşlayım temizliğearada bAKARIM geldiğinizde resim yüklerimm herkeze kolay gelsinnn

Günaydın duygucummm

Dün geceye daha iyim artık umarım toparlarım bir kaç güne tamamen iyi hissetmeden spor yapamam ona üzülüyorum ama yine de şükürler olsunn bu hastalık tekrarlamasında ben razıyımm bunaa

Demek bana orta puan verdin hemen bu gün çok çalışıp yarın pekiyi almam gerekiyor Bezelye konusunda tamam daha dikkat edicem artık su konusunda haklısın aslında ben kendimi zorladığımda maksimum 2,5 lt içiyorum şimdilik böyle devam edeyim ramazandan sonra arttırırım olur mu ????

Ayy canım kolay gelsin ben çok severim misafiri hep gelip gitsinler ama sen çok yorma kendinii iftara menün nedir sen şimdi döktürürsünn