- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.241
amin canımmm senin yerine öperimm..
cnm cilt ürünlerim tonikhariç hemsi bioderma,bu ismin sonunda n olanıda var benikisi aynen yazdığım gibi bi toniğim avene,saç için loriel'in nem veren şampuanını kullanıyorum,eğer saçın temizse yıkamadan pro kretın'nın maskesini kullanıyorum kuru saça uygulanır yani banyoöncesi yada sonra önemli değil tek sart kuru ve temiz saça uygulancak,sonra nemli saça yine aynımarkanın serumunu kullanıyorum yalnız diplere kullanmıyoruz özellikle serumu sürüp güneşe yadaısıya maruz kalan saç aletlerinde rahatça kullana biliriz ısıvegüneşden koruyor böyle bacım
tama tatlım aslında en doğru zaman sabah eğer okey diyorsanız yarın 9 koyarım ya öyle ağımşahım birşey değil kızlar hep elbisegiydi kışın ,banada koy dediler bende elbise sevmiyorum elbisemde yok yani,geçengün sırf kızlar içinaldımm çekmek bugüne nasip oldu aslında sansürsüz bakımlı bir resim istiyordum ama uğraşamıcamm neyse
sonunda hep siz iki cadı istediniz diye koycMMMkoycağım zamansana haber veririmm canımm mesaj atarım
Çok güzel bir kokudur, tavsiye ederim canım, bir dene. Gerçi her koku her tene gitmiyor, o yüzden zaten mutlaka denemek lazım. Benim ten hassas, çarpınca morarma olur ama o kadar çok değil. Benim sorunum daha çok alerji. Çabuk kızarır, kaşınır, isilik olur falan
Kızlar çok hızlısın yetişemiyorum size maşallahhh Herkesi kış hazırlığı sarmış ellerinize sağlık afiyet olsun.
Neslicim yazdğın yazı bana ne kadar güzel ve bereketli topraklarda yaşadığımızı bir kere daha farkettirdi. Kış için hazırlık yapmışsın
ellerine sağlık canım. reçel için vişne çok az almışsın canım 1 kilo daha alsan iyi olur.
Aramıza yeni katılan arkadaşım hoşgeldin aramıza senin yolunda uzun pomo ve benim gibi inşaallah birlikte hedefimize ulaşırız.
Ben kaçıyorum misafirim geldi sonra görüşürüz.
Duygucum krepimi yulaf kepeginden yapiyorum.Cok güzel tok tutuyor.
Suyu az iciyorum farkindayim aslinda toplamda 2lt reyi buluyor.Eskiden hic icmezdim.
Spor mutlka yapiyorum.1 saat kesintisiz yürüyorum 20 dk da yer hareketleri yapiyorum.
Bu arada aramizda ankarada yasayan var mi.Tayinimiz Ankaraya cikti.Gezmeye cok gittim yasamak icin nereyi secmeliyim bilemedim.
Arkadaslar hepinize güzel aksamlar diliyorum.
bu arada yarın iftara müsafir ağırlıcam menü
mercimekçorbası
tek porsyonluk güveçlerde beşamal soslu mantarlı tavuk yapacağım
yanında baharatlı elma dilimli patates
fırında dolma
yoğurtlu mayonezli havuç mezesi
belki patlıcanmezesi
yeşil salataiyada çoban salata
belki cacık (dolmayla güzel gider)
tatlıyı karar veremedimm
sütlümü tatlımı yapsam
yoksa pratik ve hafif halley pastamdANMI yapsam,yoksa profiterol mü yapsam yada sizin fikirleriniz varsa sizde yardımcı olun
ha bide ev yapımı limonata
sizce yeterlimi?
Gecmisi okudum ve bende menümü yazayim;
Iftarda 4 kalem pirzola
1 kase yogurt
3 tane kornison tursu
yesil salata
1 litre su
1.saat 15 dk yürüyüs
Sahurda
1 dukan krep
lor peyniri
3 ceri domates
yarim kirmizi biber
bir salatalik
sütlü nescafe
1 litre su.
.
Duygucum Kuzey cok tatli masallah.Bir evladin mi var.Allah bagislasin
Ne güzel herkes kislik hazirligi yapiyor.
Ben recel yapmayi hic bilmiyorum arkadaslar.
Kaynanam köyde her yil o ufak tefek birseyler hazirlar sagolsun.
Hepinize kolayliklar diliyorum.
Kızlar herkse iyi akşamlarr
İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm
menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz)
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su
spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm
geçmiş olsuncanımm sorununçözüldümü bari? ALLAH şifa versin canımKızlar herkse iyi akşamlarr
İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm
menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz)
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su
spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm
günaydın hayırlı cumalarr topiğin güzel, bakımlı ,38 beden adaylarıherkez iyidir inşallahh dün 21:30da uyudum evin erkekleri benisinir etti bıraktım sofrayı onlara yattımtoplamadan yatmayın dedim
dünkü saçma menüm kalsik duygu saçmalaması
sabah: malum perşembe olunca pazarımız kuruluyor eepazar olunca vazgeçilmezim gözleme oluyor :) 1ıspanaklı gözlemem,1 ayran
ara:küçük porsyon kiraz
ara:yeşil çay
öğlen: gözleme mideme oturduğu için ve zaten dengelemem için yemedim
akşam: 2köfte bir parça ekmek (aslında yicektim daha ama benim oğlan sinir etti beni ardından eşim sofrayı terk ettim
2.750 ml su erken yattığım için son 250ml içemedim
aktivite: pazara gitmek, akşam üstüde alışverişe gittim mesafe uzakdı gerek duymadım ekstra birşey yapmaya,yalnız mekiklerimi çekemedim erken yattığım için az sonra dünü telafi etcem bugün akşamda bugününkini çekcem inşallahh..
kızlar son olarakgerçekden kıvama gelmişim dün eşim yemeğe çıkalım dedi bende tamam dedim,sonra düşündüm saat 20:40 larda yemek yicez kimbilir neler yicem diye gözüm korktu eşimi aradım sen ne yemek istiyorsun dedim canım kiremitte köfte istiyor dedi,eğer balık deseydi tamam dicektim ama kiremitte köfte demek kebapçıya gitmek demek,kebapçı nedemek duygunun en sevdiği şey demek hani sizlerde tatlı kirizi bendekebap kirizineyse boşver dedim kimbilirinasıl yapıyorlar gel bana sana yapayım dedim köfte desen var kiremit var yaparız dedim ,yaptım'dagüzel oldu böylece olası bir facia'nın önüne geçmiş oldum.
tamamdır pazartesi iftardan önce bildirim yaparım canımmevet pazartesılerı bıldırım gunu. ama ıftar oncesı tartılacagımız ıcın, bu saatlerde ancak cızelgeyı yayınlarım
menulerın guzel olmus suyun da guzel. aktıvıte de gayet ıyı. komple olarak guzel basarılı bır gun olmus yanı.
ablası sen bır de onu dınlesen bayılırsın ıkı kat. cok tatlı konusuyor tam bıdık maasallah kuzuyaaaaaaa
ALLAH hepımızden razı olsun once duygu sonra neslı ve bzım topıgın dısında bırkac arkadasın daha bılgılerı ıle ben yaklasık bır yıldır mucadele edıyorum esra. evet bahsettım dedım sana obur topık kadar aktıflık olmaz belkı bazen sıkılırsın kımseler olmaz ama cok sıcak ıcten bır arkadaslıgımız var burda. yenı gelen arkadaslar da ozel ınsanlar cıktı kesınlıkle. oyuzden mutlu mesut gıdıyoruz burda.
esraaaaa duygu halen oyledır spordan cıkınca mesaj bekler kac kılo oldum dıye. doktora gıderım sonuclarımı sorar. esımı anlatırım ısımı anlatırım annemı anlatırım yıyecegım yemegı anlatırım kızar, alkıslar, mutlu olur, merak eder, dua eder. hep yanımdadır sagolsun kaybettıgımız kazandıgımız cok sey oluyor benım ıcın cok sey kazandıgım bır yıl oldu sanal gıbı gorulse de cok guzel arkadaslıklar kurdum saglıklı beslenmeyı ogrendım zayıflamaya basladım dostlar kazandım kardes kazandım oyuzden ınsaallah bız de sana ugurlu gelelım ve cok guzel bır yıl olsun ınsaallah senın ıcın.
sız bır de bana el atın ya. hele son zamanlarda makyaj bıle yapmıyorum kılocuklar gıtsın bazı sorunlar cozulsun ınsaallah ardından bır de boyle bakım olaylarına el atayım ben ya. daha once boyle yapmadım zaten ama sız anlatınca heveslendım
benım de bırkac gundur keyfım az dusuk gıbı. yorgunluk sanırım, bır de ayagımı tam duzeltemedım anlamadım cok uzun zamandır spor yapıyorum agrı olmadı ama ıkı uc gundur agrım oluyor zaman zaman. ama cok sukur tabıkı. ben de yarın cok yogun olacagım ve asıl haftaya.ALLAH kolaylık versın canım hepımıze.
ınsaallah canım hep bırlıkte cok seyı paylastık daha saglıklı bedenımı de paylasırım ınsaallah.
sen guzel bır kılodasın ama kılo almamak adına hareketı artırman mantıklı olmus. zaten eylulde de tam gaz aramızdasın
duygu harıka pastalar yapar dogumgunlerınde kendı yapıyor hatta pastacılık okul vs de dusunuyordu bırara.
esra ne amelıyatı oldun sen ? kıst falan mı vardı ?
cok uzuldum ya bugun kotu bır gun olmus dınlen aman spor falan bosver. agrın gecmezse de yarın muhakkak doktora gıt ıhmal etme lutfen
menun guzel olmus. patates ve bezelye cok tuketme oldu mu. bunlar da seker var. bız de yenı uyguluyoruz bu yontemı zaten.
geçmiş olsuncanımm sorununçözüldümü bari? ALLAH şifa versin canım
ayy sorma bende geçen gün yaptım tam1 haftada bitti, ama varyaa zerre kadarbıkmadım bayılırım yayla çorbasını inşşu regl bitsinde yapayım yinee
yani menün dengeli amabezelye yemeğinbiraz fazlaçünkü çeşitin çok ayrıca içinde patatesde varmış
su içmen'de az olmuş genel puanın orta
kızlar valla bekledim sizikimse yok benim müsafirler gelcek ufakdanbaşlayım temizliğearada bAKARIM geldiğinizde resim yüklerimm herkeze kolay gelsinnn
ablacm günaydın ayyyy kndini ne güzel frenlemişsin bnde frenleyebilsem fotoyu kçta koyuyosn bu araada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?