- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.261
Duygucum krepimi yulaf kepeginden yapiyorum.Cok güzel tok tutuyor.
Suyu az iciyorum farkindayim aslinda toplamda 2lt reyi buluyor.Eskiden hic icmezdim.
Spor mutlka yapiyorum.1 saat kesintisiz yürüyorum 20 dk da yer hareketleri yapiyorum.
Bu arada aramizda ankarada yasayan var mi.Tayinimiz Ankaraya cikti.Gezmeye cok gittim yasamak icin nereyi secmeliyim bilemedim.
Arkadaslar hepinize güzel aksamlar diliyorum.
Duygucum, fotolar biraz küçük ama senin güzelliğin yine de görünüyor söyleyeyimHerşeyden önce elbisenin rengine bayıldım Daha önce bana söylenileni söyleyeceğim, sen artık kilo vermesen olur bence. Çok samimiyim bu söylediğimde. Ama tabi ki biraz daha verip rahat etmek daha iyi, çünkü çok kolay geri alınıyor
Gelelim acımasız yorumlara, senin belin kaç cm oldu, incecik görünüyor , göbek nereye gitti , kalan kısım zaten güzeldi, fotoğrafta daha da ortaya çıkmış. Ayrıca elbise çok yakışmış bundan sonra daha sık elbise giymeni bekliyoruz
resmi göremem diyorken ilk yorum benden gelsinn
elbisenin rengine de modeline de bayıldım duygu cum, ayrıca gerçekten söylüyorum eskiden basenlerim geniş diyordum resimlerden de öyle hatılıyorum sanki, bence öyle bir problemin de kalmamış artık, ki belden kemerli elbiseler basenleri normalden geniş gösterir bide
bence bu halinle bile kalsan olabilir ama, senin 50 lere düşmeyi istedigini bildigimden dolayı, durmak yok, diyete devam
tam zamanında gelmişim duygucum resmini gördüm çooook beğendim şahane olmuşsun canım
Elbisenin rengi duruşu çokk hoş olmuş ,eskiden göbeğim vr diyordun ya hiç biri kalmamış çok fitt görünüyosun maşallahhh arkadaşıma
göremeseydim üzülürdüm valla
canım çok tşkederim çok zarifsinnn
hala daha basenim varrr belim için hep yazıyrum twist yapıyorum diyee dışarı çıkmasamda mekik ve tiwst yapıyorum mutlaka birazda basen erirse bende tamamdırrr .elbise eskiden giyerdim ben bunusiziniçin aldımm
evet çeşmicim diyete devam
elbise normalde kemersizdi ve lastikli yani kemerin altı lastikli ben o görüntüyüsevmediğim için zımbalı kemerlerdenaldım nar çiçeği rengi elbiseye lacivert kemer beğenmene sevindimmmm sendende resim bekliyoruz..
kızlar sağolun yorumlara biraz sırt birazda basen sorunum haladaha devam ediyorrr bunu ben farkındayımm amasizin güzel yorumlarr bana iyi geldi..elbise dolap beklicek ben bunu giyip dışarı çıkarsam eşim katilolur elbisenin sırtınısizgörmediniz tabi
sırt dekoltesine bayılırımOnu verebilecek fizigi olanlara özellkle tabi Benm sırtımda çok sivilce var, şimdi tedavi görüyorum onun için, doktor bikaç haftaya bişey kalmaz dedi. Bide katkat görüntümden kurtulursam, bu halimden daha iyi olurum o kesin
Elbiseye kemer kombinin muthiş olmuş o zaman duygucum, beli lastikli elbiselerden bende pek hoşlanmmıyorum jemer en iyisi, ama fizigin muhteşem olmuş, hareketlere devam edersen eğer yaz sonunda senin olay tamamdır bence
Duygu, sırt ve basen için hangi hareketleri yaptın evde, zahmet olmazsa bana da anlatır mısın, akşamları yapayım bende.. Ben mekik çekiyorum, bel çeviriyorum falan ama yetmez tabi ki, seninkileri de eklerim hareketlerime
Bende bi resmlerime bakaım da, yarın koyarm belki bende
Fotoğraflarda incelme ne kadar güzel farkediliyor yaaa. Kızlar ara ara fotoğraf koyun, görelim, gaza gelelim
basen içinyüz üstü kollarının üstüne yat sonra ayaklarını kitle havayadoğru kaldır , popoyu iyice sık
birde pilates hareketivar topunüstüne yatıyorsun ayakları düzdüz oluyor yani bedenin düm düzoluyor sonra tektek ayaklarını aşayukarı yapıyorsun yine popoyu sıkarak en basiti duvara daya iki elini koy ayağını arkadan hava kaldır indir,ofisde arada poponu sımsıkıtut10 saniye sonra bırak bunu gün içinde yap,karnın içinde geçerli
resim bekliyoruzz
buarada geçmiş olsunn umarımgeçer sırtındaki sivilceler
evet reyhan bu arada sen bizim berivan gibi tatlı dillisin senle konuşurken berivanla konuşuyorum sanki oda senin gibi fındık kurduydu
çeşmi sırt için iki kolunu aç sonra aynıanda geriyedoğru aça bildiğin kadar aç yani bu hareketi attım kafadan ama dene sırtı çalıştırıyor napcann lindeki tüm imkanları kullancan
amin canımmmmmselam vermeden daldım konuya
Hepimize hayırlı bereketli cumalar olsun ,rabbim dualarımızı kabul etsin bu mubarek günde gönlümüzden geçenler olsun
hımm ekmek neekmeği?aaaa foto eklenmiş göremedim bennKaçırdım desene
bu arada sahur menümü de yazayım
ara
bir bardak bitki çayı
4 küçük kuru kayısı
8 tane fındık(annemin güllaç için kırdığı fınfıklardan yürüttümm)
sahur
bir yumurta sahanda az yağlı
iki dilim ekmek
2 çatal peynir
bir çay kaşığının yarısı kadar bal
bir bardak çay
bir bardak yarım yağlı süt
su yatana kadar 2,5 litre oldu spor yok malumm
ekle ekle eklee göbüşü görelimbende resim koyayım mı nesli
pilates topu en yakın zamanda almak farz oldu artk yaaRamazan bi geçsin maaşımı alaım da bi pilates seti siparişi vereim inşallah. Ama diğerlerini bugunden itibaren yapmaya başlayabilirim. Hatta okur okumaz burda karnımı ve popomu sıkıp bıraktım, aklıma geldikçe yaparım ben bunu Teşekkür ederim.. Resim de en yakın zamanda geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?