- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.281
Reyhan,esra
sizinkoycammöncelikle burdamısınız onay alayımöncee
unutmayınkızlar alıntı yapmak yok yorumu başkayapın silcemresimleri
birde %100 bi yorum bekliyorum
halt etmiş onlar demek beni görselerr ne diceklerdiayy yazmıcaktım ama dayanamadım birilerine anlatmam lazım çok gerginim
kızlar geçen hafta arkadaşlarla oturuyoruz günümüz var böle kalabalığız ,bir tane daha hamile abla var yaşı 43 ama hiç kilo almadı gibi sadece çok fazla göbeği çıktı .bende malum çok kilo aldım .arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı yorumları çok canımı acıttı.o günden beri yediklerime dikkat ediyorum ,ekmek pirinç pilavı hamurişi yemiyorum .çok kırıldımmm çokkkk .tamam dost acı söler de hamileyim yahu
bu hareketi de not ettimama ben en çok popo sıkıp bırakmayı sevdim, oturdugum yerde durup durup onu yapıyorum
ayy yazmıcaktım ama dayanamadım birilerine anlatmam lazım çok gerginim
kızlar geçen hafta arkadaşlarla oturuyoruz günümüz var böle kalabalığız ,bir tane daha hamile abla var yaşı 43 ama hiç kilo almadı gibi sadece çok fazla göbeği çıktı .bende malum çok kilo aldım .arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı yorumları çok canımı acıttı.o günden beri yediklerime dikkat ediyorum ,ekmek pirinç pilavı hamurişi yemiyorum .çok kırıldımmm çokkkk .tamam dost acı söler de hamileyim yahu
Reyhan,esra
sizinkoycammöncelikle burdamısınız onay alayımöncee
unutmayınkızlar alıntı yapmak yok yorumu başkayapın silcemresimleri
birde %100 bi yorum bekliyorum
halt etmiş onlar demek beni görselerr ne diceklerdi
bazı fesat,mutsuz insanlar insanın mutluluğunu gülümsemesini kıskanırmış,sigarayı bıraktıni,vini yeniledin,mutlusunn,evladın geliyor insanlarkıskançlıkdan neye saldırcağınıbilemezz birkere biraz aklı başında olsaiyi niyetli olsa hamile insanasöylenmiceğini bilirdiben senin yerinde olsan bu lafı der demez ona bakarak birşey yerdimcanım sağ olsunn aldığımgibi vermesini bilirim derdim sen eminimki bizim yaptığımız hataya düşmücen zeynep doğduğunda emzirmek zaten metabolizmayı hızlandırıyoresenin metaboizmazaten iyi bak nasıl takır takırvercennn hiç takmaa senüzüklürsen zeynepde üzülür ha dikkat et yeidklerinee sen yine ama kasmaa kendini şimdikocaman gfülümse zeynep içinn
bu arada ibr keredaha zeynrp isminde netim geçengün hz.zeynep yanipeygamber efendimizn kızınıanlattılar ağladımne vefakar ne sadık bir insanmışş kızında öyle olur inşallahh..
tabi cnm kaslar çalıştırıyorsun ben özellikle karnıma ç ok yaptım
yıldızlı aferim ozamannn:)tamam anlaştık duygucumm
ekmeği sormuşsun kepek ekmek yiyorum ben aferin de almışım ohhh
Ayyy ne güzl sölemişsin duyguu abla bayıldım vlla çokk sevdim senigerçekten çokk dgru dedn bazı insanlar öyle çekemiyo % 1500 katılıyorm söledklerine ablacm kşke sendee onaa vlla canımm öyle bi mutlulukki bu 200 kilo bile olsa takılmam deseydin
halt etmiş onlar demek beni görselerr ne diceklerdi
bazı fesat,mutsuz insanlar insanın mutluluğunu gülümsemesini kıskanırmış,sigarayı bıraktıni,vini yeniledin,mutlusunn,evladın geliyor insanlarkıskançlıkdan neye saldırcağınıbilemezz birkere biraz aklı başında olsaiyi niyetli olsa hamile insanasöylenmiceğini bilirdiben senin yerinde olsan bu lafı der demez ona bakarak birşey yerdimcanım sağ olsunn aldığımgibi vermesini bilirim derdim sen eminimki bizim yaptığımız hataya düşmücen zeynep doğduğunda emzirmek zaten metabolizmayı hızlandırıyoresenin metaboizmazaten iyi bak nasıl takır takırvercennn hiç takmaa senüzüklürsen zeynepde üzülür ha dikkat et yeidklerinee sen yine ama kasmaa kendini şimdikocaman gfülümse zeynep içinn
bu arada ibr keredaha zeynrp isminde netim geçengün hz.zeynep yanipeygamber efendimizn kızınıanlattılar ağladımne vefakar ne sadık bir insanmışş kızında öyle olur inşallahh..
tabi cnm kaslar çalıştırıyorsun ben özellikle karnıma ç ok yaptım
ayy yazmıcaktım ama dayanamadım birilerine anlatmam lazım çok gerginim
Bu yüzden dikkat edilirmi ablacm bikere zeynep bebişi düşünmen gerk böle insanlaraa sinr oluyorum kilo konusnda tabiki düşünebilirler amaa kırıcı bi şeklde söleynce ki bu senn için geçrli degl sonçta hamilesn hayatınn en güzell dönemlerindenn birini yaşıyosunn tabiki kilo alıcaksın bebegini düşünerk korkmadn yiceksin bunlara takılma sakn bide zayf kalıpta göbüşş olunca bn pekk yakıştaramıyorum bi kadına zeynepii düşn bnce hiçç takmaa kafana
HAYATIM BOYUNCa EVLATLARIMIMN YANINDA GENÇ GÖZÜKMEYİ HAYAL ETTİM TABİ YAŞIMA YAKIŞANGİYSİLERLEE,BEN ZATEN KADINKADIN GİYİNMEYİSEVMEM.ayyyyyyyyy çok beğendimm ben uzun elbise beklerken mini geldi rengi de çok yakışmış ee baya bildiğin zayıfsın senn
yine de istediğin kiloya ulaşman konusunda sana hak veriyorumm çok hoştun işte İzmir kızı dedirttin yani kim der bu hatunun oğlu var diye bayaa genç kız gibisinnhep böyle kalll ..........
NE OLURSA ZATENDOAT BİLDİKLERİMİZDENOLUYOR SEN BUGÜNLERİN TADINI ÇIKARR CANIMYOK DOĞUM BEBEK,KAN,SU DERKEN ÇOĞUGİTCEKEMZİRMEK DERKEN SEN DOĞUMDAN SONRA 70 KÜSÜRLARDA OLCAN MEZİRDİĞİN SÜRECE VE DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE EN KISA SÜREDE 6LI RAKAMLARDA OLCANN EMİNOL ODOSTBİLDİĞİNDE BÖYLE AĞZININ SUYU AKARAK SANA BAKCAK AMAN FELAK NAS OKU SENNBENİM GÜZEL ARKADAŞIMbunları söleyen arkadaşım olduğu için üzüldüm zaten başkası sölese ağzının payını alırdı benden .yok daha şimdiden çok şişmişim sonrası varmış daha çok şişcekmişim ,popom çok büyümüş kocaman olmuş ,hee dedim bi tane karnımda var bi tane popomdayok o kadar kilo vermeye uğraşmışımda şimdi çok kilo almışım .o sölerken bende cevapladım zaten ama anlayana tabiii .daha bir çok şey dedi de unuttum .yaaa aslında üzülmek değilde bu kadar kötü mü görünüyorum diye aynaya baktım kaç gün sürekli .
tamamm gülümsedik teyzesiiii
zeynebim inşallah ismine layık biri olur .senin zeynepinde çok bekletmez annesini
ablacm bnde çokk begendim bnce artk kilo vrmene gerk yk
kuzumm arkadaşın da olsa böle şeyleri takma sakınnn. zeynep su hisseder üzülür sonraaişte düşüncesiz insalar var, ne konuştugunu bilmiyorlar, iyilik yaptıgını düşünmüştür belki de kendi aklınca, uyarayım demiştir. bilememiştir senni kırılacagını. ama sen bir bebek getireceksin dünyaya, ye tabi istedigini, üzülme de, anneler, anne adayları dünyanın en güzel varlıkları.. eminim sen de çookkk güzelsindirr
sen de resim eklesene seni de görelimm
Kızlarr bana müsade
hazırlıklara başlasam çok iyi olcakk kendinze iyi bakınnn
bunları söleyen arkadaşım olduğu için üzüldüm zaten başkası sölese ağzının payını alırdı benden .yok daha şimdiden çok şişmişim sonrası varmış daha çok şişcekmişim ,popom çok büyümüş kocaman olmuş ,hee dedim bi tane karnımda var bi tane popomdayok o kadar kilo vermeye uğraşmışımda şimdi çok kilo almışım .o sölerken bende cevapladım zaten ama anlayana tabiii .daha bir çok şey dedi de unuttum .yaaa aslında üzülmek değilde bu kadar kötü mü görünüyorum diye aynaya baktım kaç gün sürekli .
tamamm gülümsedik teyzesiiii
zeynebim inşallah ismine layık biri olur .senin zeynepinde çok bekletmez annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?