2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayy yazmıcaktım ama dayanamadım birilerine anlatmam lazım çok gerginim
kızlar geçen hafta arkadaşlarla oturuyoruz günümüz var böle kalabalığız ,bir tane daha hamile abla var yaşı 43 ama hiç kilo almadı gibi sadece çok fazla göbeği çıktı .bende malum çok kilo aldım .arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı yorumları çok canımı acıttı.o günden beri yediklerime dikkat ediyorum ,ekmek pirinç pilavı hamurişi yemiyorum .çok kırıldımmm çokkkk .tamam dost acı söler de hamileyim yahu

Reyhan,esra
sizinkoycammöncelikle burdamısınız onay alayımöncee
unutmayınkızlar alıntı yapmak yok yorumu başkayapın silcemresimleri
birde %100 bi yorum bekliyorum

halt etmiş onlar demek beni görselerr ne diceklerdi
bazı fesat,mutsuz insanlar insanın mutluluğunu gülümsemesini kıskanırmış,sigarayı bıraktıni,vini yeniledin,mutlusunn,evladın geliyor insanlarkıskançlıkdan neye saldırcağınıbilemezz birkere biraz aklı başında olsaiyi niyetli olsa hamile insanasöylenmiceğini bilirdiben senin yerinde olsan bu lafı der demez ona bakarak birşey yerdimcanım sağ olsunn aldığımgibi vermesini bilirim derdim sen eminimki bizim yaptığımız hataya düşmücen zeynep doğduğunda emzirmek zaten metabolizmayı hızlandırıyoresenin metaboizmazaten iyi bak nasıl takır takırvercennn hiç takmaa senüzüklürsen zeynepde üzülür ha dikkat et yeidklerinee sen yine ama kasmaa kendini şimdikocaman gfülümse zeynep içinn

bu arada ibr keredaha zeynrp isminde netim geçengün hz.zeynep yanipeygamber efendimizn kızınıanlattılar ağladımne vefakar ne sadık bir insanmışş kızında öyle olur inşallahh..

bu hareketi de not ettim ama ben en çok popo sıkıp bırakmayı sevdim, oturdugum yerde durup durup onu yapıyorum

tabi cnm kaslar çalıştırıyorsun ben özellikle karnıma ç ok yaptım

Bu yüzden dikkat edilirmi ablacm bikere zeynep bebişi düşünmen gerk böle insanlaraa sinr oluyorum kilo konusnda tabiki düşünebilirler amaa kırıcı bi şeklde söleynce ki bu senn için geçrli degl sonçta hamilesn hayatınn en güzell dönemlerindenn birini yaşıyosunn tabiki kilo alıcaksın bebegini düşünerk korkmadn yiceksin bunlara takılma sakn bide zayf kalıpta göbüşş olunca bn pekk yakıştaramıyorum bi kadına zeynepii düşn bnce hiçç takmaa kafana

Son düzenleme:
reyhancımesrada olsun öyle koyayıma tatlımsilmeside dert çünkü kusurama bakma emi güzelimm,benimde bir sür işim varr çıkayım şimdii ara ara bakcam iknizi yakalayımm koyayımm

Ayyy ne güzl sölemişsin duyguu abla bayıldım vlla çokk sevdim seni gerçekten çokk dgru dedn bazı insanlar öyle çekemiyo % 1500 katılıyorm söledklerine ablacm kşke sendee onaa vlla canımm öyle bi mutlulukki bu 200 kilo bile olsa takılmam deseydin

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy çok beğendimm ben uzun elbise beklerken mini geldi rengi de çok yakışmış ee baya bildiğin zayıfsın senn

yine de istediğin kiloya ulaşman konusunda sana hak veriyorumm çok hoştun işte İzmir kızı dedirttin yani kim der bu hatunun oğlu var diye bayaa genç kız gibisinn hep böyle kalll ..........

tamam anlaştık duygucumm

ekmeği sormuşsun kepek ekmek yiyorum ben aferin de almışım ohhh
yıldızlı aferim ozamannn:)

BENDE SENİ SEVDİM FINDIK KURDU

bunları söleyen arkadaşım olduğu için üzüldüm zaten başkası sölese ağzının payını alırdı benden .yok daha şimdiden çok şişmişim sonrası varmış daha çok şişcekmişim ,popom çok büyümüş kocaman olmuş ,hee dedim bi tane karnımda var bi tane popomda yok o kadar kilo vermeye uğraşmışımda şimdi çok kilo almışım .o sölerken bende cevapladım zaten ama anlayana tabiii .daha bir çok şey dedi de unuttum .yaaa aslında üzülmek değilde bu kadar kötü mü görünüyorum diye aynaya baktım kaç gün sürekli .
tamamm gülümsedik teyzesiiii
zeynebim inşallah ismine layık biri olur .senin zeynepinde çok bekletmez annesini

kuzumm arkadaşın da olsa böle şeyleri takma sakınnn. zeynep su hisseder üzülür sonraa işte düşüncesiz insalar var, ne konuştugunu bilmiyorlar, iyilik yaptıgını düşünmüştür belki de kendi aklınca, uyarayım demiştir. bilememiştir senni kırılacagını. ama sen bir bebek getireceksin dünyaya, ye tabi istedigini, üzülme de, anneler, anne adayları dünyanın en güzel varlıkları.. eminim sen de çookkk güzelsindirr

sen de resim eklesene seni de görelimm

saoll canımmmmm üzüldüm işte hormonlar etkiliyo
yani dikkat etmek derken şöle canımm.hergün yumurta ,yoğurt sebze ,2 porsiyon meyva 3 litre su ve et yada ete eşdeğere besin yiyorum .sdece ekmek ve hamur işleri ki ben çok severim kızartma falan onları çıkarttım yada azalttım .yoksa besleyeci şeyler yiyorum yani.
bide öünümüzdeki hafta şeker yüklemem var onuda güzel bi değerle atlatmak istiyorum inşallah .gebelik şekerinde korkuyorum azıcık .insilün falan olmadan atlatmak istiyorum .mahallede hamile çok olunca onların tecrübeleride etkiliyo sanırım .bi arkadaşımda çok yüksek şeker çıktı .hiç dikkat etmedi yediklerine şimdi günde 3 kere şekerini ölçüyo sanırım birazda ondan etkilendim .

HAYATIM BOYUNCa EVLATLARIMIMN YANINDA GENÇ GÖZÜKMEYİ HAYAL ETTİM TABİ YAŞIMA YAKIŞANGİYSİLERLEE,BEN ZATEN KADINKADIN GİYİNMEYİSEVMEM.
YAZDIĞIN TÜMGÜZEL SÖZLER İÇİNAYRIAYRI TEŞŞEKKÜR EDİYORUM İNŞALLAH SENDEHAYAL ETTİĞİN KG KAVUŞURSUN BİR AN ÖNCEE

NE OLURSA ZATENDOAT BİLDİKLERİMİZDENOLUYOR SEN BUGÜNLERİN TADINI ÇIKARR CANIMYOK DOĞUM BEBEK,KAN,SU DERKEN ÇOĞUGİTCEKEMZİRMEK DERKEN SEN DOĞUMDAN SONRA 70 KÜSÜRLARDA OLCAN MEZİRDİĞİN SÜRECE VE DİKKAT ETTİĞİN SÜRECE EN KISA SÜREDE 6LI RAKAMLARDA OLCANN EMİNOL ODOSTBİLDİĞİNDE BÖYLE AĞZININ SUYU AKARAK SANA BAKCAK AMAN FELAK NAS OKU SENNBENİM GÜZEL ARKADAŞIM
ablacm bnde çokk begendim bnce artk kilo vrmene gerk yk

SAĞ OL FINDIĞIMM İYİCE VERELİM BİRAZDA BONUSVERELİMDE YEME PAYIMIZ OLSUN

haklısın nurdancım oda samimiyete güvenip o kadar abarttı konuşmasını .neyse rahatladım yaa anlatınca ohhhh
iyiki varsınız kızlarrrr
resim eşimin telefonunda var canım bi ara eklerim teşekkür ederimmmm

Öncelikler merhaba canım;

Benm sana söylemek istediğim küçük bişey var nacizane tabii...Annelik senin bu dünyada yaşayabileceğin en güzel duygu...Canından bir can dünyaya getireceksin ...Var mı bundan öte..Yerinde olsam söylenenleri hiç dikkate almam ...O ne yaa bebeğim için yapıyoru herşeyi hem bu hamilelik yani asıl kilo almasan bir anormallik var derim ben yani tabi bunlar benim fikirlerim bence başka insanların lafı için bebeğinden kesme nasılsa doğumdan sonra diyetyapacaksın şu an sadece sağlıklı beslenebilirsin ve tabi aşerdiklerin de var