- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.301
haklısın nurdancım oda samimiyete güvenip o kadar abarttı konuşmasını .neyse rahatladım yaa anlatınca ohhhh
iyiki varsınız kızlarrrr
resim eşimin telefonunda var canım bi ara eklerim teşekkür ederimmmm
Kızlarr bana müsade
hazırlıklara başlasam çok iyi olcakk kendinze iyi bakınnn
merhaba canımm.çok haklısın esracımm .fazla ciddiye aldım sanırım bide ahhh hormonlar yokmu reklamlara ağlayasım var şu aralarÖncelikler merhaba canım;
Benm sana söylemek istediğim küçük bişey var nacizane tabii...Annelik senin bu dünyada yaşayabileceğin en güzel duygu...Canından bir can dünyaya getireceksin ...Var mı bundan öte..Yerinde olsam söylenenleri hiç dikkate almam ...O ne yaa bebeğim için yapıyoru herşeyi hem bu hamilelik yani asıl kilo almasan bir anormallik var derim ben yani tabi bunlar benim fikirlerim bence başka insanların lafı için bebeğinden kesme nasılsa doğumdan sonra diyetyapacaksın şu an sadece sağlıklı beslenebilirsin ve tabi aşerdiklerin de var
bana geçen sene teyzem bi sözler söylemişti var ya, düşün ya teyzem, kanım yani. vay efendim kim beni begensinmiş, beni birine önerecek olsa utanırmış falan neler.. ondan sonra gaza gelip zayıflamıştım zatenyapıyorlar böyle işte, atsan atılmıyo satsan satılmıyo.. sen takma sakın, zeynep su yu düşün mutlu ol inşallah hepp
merhaba canımm.çok haklısın esracımm .fazla ciddiye aldım sanırım bide ahhh hormonlar yokmu reklamlara ağlayasım var şu aralarevet aşermek kısmı çok zevkli oluyo gerçekten heleki yedikten sonra zeynep bi coşuyoki ablası sanki teşekür ediyo .ama benim kızım en çok meyva seviyo hatta ilk karpuz istemişti canım mart ayı bide yazık eşim bi karpuza dünya para vermişti evet yaa kimse kaybolmasın buradan kışın bende gelicem aranıza inş
ayy ne şekerr kaç aylıksın sen ?? hormonlarada takılma bence ağlamak geliyorsa içinden ağla nasılsa iki dk sonra kahkaha atacaksın
bende resim koyayım mı nesli
tamamdır pazartesi iftardan önce bildirim yaparım canımm
tşk ederim canımm bu hafta biraz salmıştım toparlamam lazımm
belli belli şeker bişey olduğu yanaklara baksana ısırırım ki ben onlarııı :))))
yani şimdilik hiç sıkılmadım aksine tüm gün duygu ve nesliyle süsten püsten bahsettikk ohhhh içim açıldı hattaumarımm bu topikte çok güzel kilolar veririz ilk hedef yediler malumm o zamana kadar desteğe ihtiyacımız var herkes çok cana yakın yardım sever umarım üstesinden geleceğiz:)
Duygucum bana da ufaktan başladı sanırımm ama ben çok memnunumm çünkü etrafımda sürekli bişeyler ye diyen bi annem var duygunun bana kızmasına ihtiyacım var düşünnninsanın her derdini söyleyecebilecek bir dostunun kardeşinin olması çok güzel gerçekten Allah muhabbetinizi arttırsın
Sana da makyaj çok yakışıyor filizimm bence sen hep yap makyajını zaten cildinin tonu ve yapısı çok güzel doğallığı ön planda tutarak makyajlar yapabilirsin ben her konuda yardımcı olabilirim sana ayyy pek bii hevesliyim süse püsee
Canım ayağın hala devam ediyor mu ? Doktora göründün mü ? Bak ihmal etme sakın ....
evet dün söyledii canım şu durumda duyguya yakın olmadığım için seviniyorum çünkü dayanamazdım yaptığı pastalara ben tatlıya çok düşkünümmm malumm gerçi duygu vermezdi ki
Bartholin apsesi diyorlar evliliğimin ilk yıllarında stresten olmuştu tam rahm ağzı girişinde böyle mandalina kadar kiste benze bir iltihaplanma oluyor ameliyatla aldılar şükür dikiş atmadılar yaktılar canım o yanıklar ağrı yapabiliyor bazen çok ayakta kaldığımda terlediğimde falan ÇOK ÇOK ŞÜKÜR geride kaldı hatırlamak bile istemiyorum çok acı çekmiştim psikilojim bozulmuştu o yüzden geçti bitti diyelim artık iyimmm arada böyle ağrı yapıyor sadece dün gece kötüydümm bugün biraz daha iyim yürümekte sıkıntı çekiyorum bir kaç dikkat edersem düzelir inşallah
Aslında yemeğimin sonuna doğru dank etti bezelye ve patates ikilisi de iş işten geçmiş oldu artık yemiş bulunmaktaydım artık daha dikkat ederim
Duygucum, fotolar biraz küçük ama senin güzelliğin yine de görünüyor söyleyeyimHerşeyden önce elbisenin rengine bayıldım Daha önce bana söylenileni söyleyeceğim, sen artık kilo vermesen olur bence. Çok samimiyim bu söylediğimde. Ama tabi ki biraz daha verip rahat etmek daha iyi, çünkü çok kolay geri alınıyor
Gelelim acımasız yorumlara, senin belin kaç cm oldu, incecik görünüyor , göbek nereye gitti , kalan kısım zaten güzeldi, fotoğrafta daha da ortaya çıkmış. Ayrıca elbise çok yakışmış bundan sonra daha sık elbise giymeni bekliyoruz
selam vermeden daldım konuya
hepimize hayırlı bereketli cumalar olsun ,rabbim dualarımızı kabul etsin bu mubarek günde gönlümüzden geçenler olsun
bende resim koyayım mı nesli
aaaa foto eklenmiş göremedim bennkaçırdım desene
bu arada sahur menümü de yazayım
ara
bir bardak bitki çayı
4 küçük kuru kayısı
8 tane fındık(annemin güllaç için kırdığı fınfıklardan yürüttümm)
sahur
bir yumurta sahanda az yağlı
iki dilim ekmek
2 çatal peynir
bir çay kaşığının yarısı kadar bal
bir bardak çay
bir bardak yarım yağlı süt
Su yatana kadar 2,5 litre oldu spor yok malumm
Merhaba kızlar, bir haftayı daha devirdik sayılır, yarın tatiiillll, öğlene kadar uyumak istiyoruumm
Akşam reçelimi yaptım, Feslicim çooookkk teşekkür ederim canım, çok beğendim, sabah yedim zatenKüçük bir kavanoz reçelim olmuş oldu böylece Tultan galiba az olur, biraz daha al demişti ama biz 2 kişiyiz be Tultanım, reçeli de aklımıza gelirse haftasonu kahvaltısında yiyoruz sadece, o yüzden yeter de artar bile inan. Akşam ayrıca pazardan aldığım fasulye ve börülceleri yıkayıp, ayıklayıp doğradım ve 1'er yemeklik buzdolabına, kalanı da buzluğa attım. Pek hamarattım yani
Duyguşum akşam isyan çıkmış galiba sizin evdegeçmiş olsun, olayları başlatan kesin Kuzeydir Dışarda yemeğe çıkmadığın için tebrik ediyorum arkadaşım
Bu arada hadi koy artık fotoğrafı, görmek istiyorum ben yaaaa
evet reyhan bu arada sen bizim berivan gibi tatlı dillisin senle konuşurken berivanla konuşuyorum sanki oda senin gibi fındık kurduydu
kızlar herkese hayırlı cumalar..
benm bu ara inanılmaz bir yoğunluktayım, dün koca gün ofiste toplam 1 saat durmamışımdır bile, hep dışarda işlerim vardı. adımsayarım yok ama bence baya bi adım olmuş olması lazım :26: bugun şimdilik ofis dışında bi iş yok gibi, sabahtan halletim geldim ama çyetiştirmem gereken çizimler var, onlara yoğunlaşayım.
menuyu de yazayım, biraz cıss larla dolu olsa da.
iftar :
1 kase tavuklu şehriye çorbası
2 parça avuç kadar pide
peynir- zeytin - domates
5 bardak su
1 hurma
ara öğün :
1 kupa yeşil çay, 2 kupa siyah çay
avuç içinden küçük mahallebili kadayıf
sahur
2 parça az yagda kızartılmış hamur
domates-peynir
1 dilim karpuz
5 bardak su
sahurla iftar arası da her zamanki gibi 1.5 lt su
benden bu kadar kızlar, ben çizimlere döneyim, inşallah duygunun elbiseyi kaçırmam
ayy yazmıcaktım ama dayanamadım birilerine anlatmam lazım çok gerginim
kızlar geçen hafta arkadaşlarla oturuyoruz günümüz var böle kalabalığız ,bir tane daha hamile abla var yaşı 43 ama hiç kilo almadı gibi sadece çok fazla göbeği çıktı .bende malum çok kilo aldım .arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı yorumları çok canımı acıttı.o günden beri yediklerime dikkat ediyorum ,ekmek pirinç pilavı hamurişi yemiyorum .çok kırıldımmm çokkkk .tamam dost acı söler de hamileyim yahu
kolay gelsın cesmı.
yuruyus cok ıyı olmus ama menulerınde cısslar var bılıyorsun. gorunuste az yemıssın hem sahur hem ıftar ama cısslar kılo aldırır ya da durdurur kılo vermenı bılıyorsun oyuzden eskıden evde olmana ragmen kararlı oldugun gıbı yıne kararlı olmanı tavsıye edecegım
sen de resım ekle evet, son halın nasılmıs merak ettım hatta mezunıyet de ekleyebılırsın
daha ıyı olmana cok sevındım aman ıhmal etme ve spora yuklenme. tekrar hastalanırsan daha da kotu olur hem agrı sızı dusunmek ıstemıyorum hem bu surecte ara vermen gerekır oyuzden sımdı onlem alman daha ıyı.
amın canım ınsaalllah her gun daha kuvvetlendık hepımız burda. ılıskılerımız de dıyet konusunda bılgı olarak da.
ben ayagım doktorluk bır durum degıl canım, bıraz dınlendırmek ıyı gelır ayrıca yagmur yagıyor ıkı gundur. romatızmam var agrımı artıran o da oldu. bugun daha ıyıyım ama sukur. ınsaallah tekrar etmez
evet maasallah ALLAH bagıslasın cok tatlı bır bıdık. ben erkek cocugu sevmem ama hem annesınden hem kuzeyın tatlı olusundan dolayı erkek cocuk hevesı baslamıstır ben de. beyaz tenlı ve sıyah saclı cocuk cok severım zaten ben.
ben herseyı kızlardan ogrendım, en cok da duygu bılgıldır kola kolay ısınmazlar bırıne duygu da olsun neslı de olsun ama senı sevdıler ılgılenıyorlar oyuzden buna cok mutlu oldum guzel arkadaslıkların dostlukların olsun ınsaallah mutlu pozıtıf olman ıcın cok faydalı olacaktır bu. ayrıca dıyet surecınde sadece senın durumunu anlayanlar ınsanlardan tam destek alabılıyorsun oyuzden senın ıcın cok ıyı olacagını dusunuyorum
ben ruj surmuyorum dugun ve bayramlarda sadece suruyorum. far olarak da aynı sekılde. normal gunluk renklı goz kalemı surerım bazen lacıvert alt ust, ve lacıvert rımel. mavı, lavcıver gıydıgım zamanlar. onun dısındakı gunluk makyajım bellıdır sıyah goz kalemı alt ust cekerım ve rımel. yuzume, onceden bırsey surmezdım ama goz makyajım, ojem, rujum hep olurdu ben de sevıyorum makyajı. yuzum cok solgun oluyor ayrıca yapmadıgımda. oyuzden ıyı gelıyor psıkolojık olarak da.
hastalıgın ıcın cok cok gecmıs olsun aman dıkkat et lutfen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?