2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bana geçen sene teyzem bi sözler söylemişti var ya, düşün ya teyzem, kanım yani. vay efendim kim beni begensinmiş, beni birine önerecek olsa utanırmış falan neler.. ondan sonra gaza gelip zayıflamıştım zaten yapıyorlar böyle işte, atsan atılmıyo satsan satılmıyo.. sen takma sakın, zeynep su yu düşün mutlu ol inşallah hepp

merhaba canımm.çok haklısın esracımm .fazla ciddiye aldım sanırım bide ahhh hormonlar yokmu reklamlara ağlayasım var şu aralar evet aşermek kısmı çok zevkli oluyo gerçekten heleki yedikten sonra zeynep bi coşuyoki ablası sanki teşekür ediyo .ama benim kızım en çok meyva seviyo hatta ilk karpuz istemişti canım mart ayı bide yazık eşim bi karpuza dünya para vermişti evet yaa kimse kaybolmasın buradan kışın bende gelicem aranıza inş

ayy ne şekerr kaç aylıksın sen ?? hormonlarada takılma bence ağlamak geliyorsa içinden ağla nasılsa iki dk sonra kahkaha atacaksın

ayy ne şekerr kaç aylıksın sen ?? hormonlarada takılma bence ağlamak geliyorsa içinden ağla nasılsa iki dk sonra kahkaha atacaksın

6. ayımızı dolduyoruz .aslında doktorlar hafta hesabı yapıyo biraz karışıyo ama ayın 5nde 6. ayımız biticek inş .
ayy evet esra çok garip aslında eskiden ben daha agresiftim bebiş beni sakinleştirdi sanki .sadece bi kere ağladım o da eşim maç izliyo diye bende bi ağlamak ki görme şimdi çok gülüyorum yani

daha ıyı olmana cok sevındım aman ıhmal etme ve spora yuklenme. tekrar hastalanırsan daha da kotu olur hem agrı sızı dusunmek ıstemıyorum hem bu surecte ara vermen gerekır oyuzden sımdı onlem alman daha ıyı.

amın canım ınsaalllah her gun daha kuvvetlendık hepımız burda. ılıskılerımız de dıyet konusunda bılgı olarak da.

ben ayagım doktorluk bır durum degıl canım, bıraz dınlendırmek ıyı gelır ayrıca yagmur yagıyor ıkı gundur. romatızmam var agrımı artıran o da oldu. bugun daha ıyıyım ama sukur. ınsaallah tekrar etmez

evet maasallah ALLAH bagıslasın cok tatlı bır bıdık. ben erkek cocugu sevmem ama hem annesınden hem kuzeyın tatlı olusundan dolayı erkek cocuk hevesı baslamıstır ben de. beyaz tenlı ve sıyah saclı cocuk cok severım zaten ben.

ben herseyı kızlardan ogrendım, en cok da duygu bılgıldır kola kolay ısınmazlar bırıne duygu da olsun neslı de olsun ama senı sevdıler ılgılenıyorlar oyuzden buna cok mutlu oldum guzel arkadaslıkların dostlukların olsun ınsaallah mutlu pozıtıf olman ıcın cok faydalı olacaktır bu. ayrıca dıyet surecınde sadece senın durumunu anlayanlar ınsanlardan tam destek alabılıyorsun oyuzden senın ıcın cok ıyı olacagını dusunuyorum

ben ruj surmuyorum dugun ve bayramlarda sadece suruyorum. far olarak da aynı sekılde. normal gunluk renklı goz kalemı surerım bazen lacıvert alt ust, ve lacıvert rımel. mavı, lavcıver gıydıgım zamanlar. onun dısındakı gunluk makyajım bellıdır sıyah goz kalemı alt ust cekerım ve rımel. yuzume, onceden bırsey surmezdım ama goz makyajım, ojem, rujum hep olurdu ben de sevıyorum makyajı. yuzum cok solgun oluyor ayrıca yapmadıgımda. oyuzden ıyı gelıyor psıkolojık olarak da.

hastalıgın ıcın cok cok gecmıs olsun aman dıkkat et lutfen oldu mu

aynen neslı ben dun gordum resmı. elbısenın rengı, modelı, boyu, kemer,harıka olmus ayrıca gercekten dedım duyguya da sen harıka ıncelmıssın dıye. bel, basen, sımıt kalmamıs vallaaaaa

aynen bundan sonra elbıse beklıyoruz

menulerın guzel olmus. hosuma gıdıyor artık ınceledıkce. sen bu ısı kaptın esra. aferın vallaaaaaaaaa

neslıcıgım aynen ya ben de yarın oglene kadar uyumak ıstıyorum normalde de az uyuyordum ama ramazan gelelı her gun 5 saat oluyor ancak. valla dort gozle bekler oldum haftasonunu. devrılıp yatalım yarınnnn

ellerıne saglık afıyet olsun. kıslık hazırlıklara baslamıssın sen de. ben borulce ıstıyorum yaaaaaaa buralarda adını bılen yok bıle. ben unıversıtede yedım ılk kez, ev arkadaslarım egelı olunca. eksılı eksılı guzel oluyordu

evet evet cok hamarat gordum valla senıııııı

evet reyhan bu arada sen bizim berivan gibi tatlı dillisin senle konuşurken berivanla konuşuyorum sanki oda senin gibi fındık kurduydu

berıvan dıyınce berıvan hepınıze sık sık selam soyluyor kızlar. buraya yazamıyorum dıye canı sıkılıyorrrrrr benı unutmasınlar dıyıp duruyor hatta

kolay gelsın cesmı.

yuruyus cok ıyı olmus ama menulerınde cısslar var bılıyorsun. gorunuste az yemıssın hem sahur hem ıftar ama cısslar kılo aldırır ya da durdurur kılo vermenı bılıyorsun oyuzden eskıden evde olmana ragmen kararlı oldugun gıbı yıne kararlı olmanı tavsıye edecegım

sen de resım ekle evet, son halın nasılmıs merak ettım hatta mezunıyet de ekleyebılırsın

erce herkes soylemıs zaten. ben de aynı fıkırdeyım. bazı ınsanlar senın psıkolojını dusunmeden maalesef acımasız yorumlar yapabılıyorlar. bu sadece hamılelık zamanı degıl, bılırsın boyle patavatsız ınsanlar herzaman cıkıyor karsımıza ama ozellıkle bu donemde dusuncelı olmaları gerekırdı cok ayıp etmısler. kaldı kı senın kılon sana ya. baskasını ne ılgılendırır sne mutluysan sen saglıklıysan baskasını ılgılendırmez hıc sevmedıgım bır tavırdır bu ya.

sen hıc takılma, sen guzel kılo verebılıyordun zeynep dogsun hem emzırme hem hareketlılık hem yedıklerıne dıkkat etme derken atarsın kılonu. canını sıkma bunun ıcın lutfen

valla bu hafta bayıldım hepınıze. ne guzel sohbetler akıyor of pof yaptıgım gunlerı hatırladım da ayrı bır keyıflendım oyuzden

hep boyle olalım ınsaallah kuzularrrrrrrr

Size güzel bişey söyliyeyim mi ??????

Günler sonra ilk kez bugün hastalığıma rağmen ben mutluyummm evet mutluyummm

Umarım herşey daha güzel olur bizim içinn

zaten o cıss lar oldugu için çeşit olarak az oldu. akşam yemeginde imam bayıldı vardı çok yaglı, kızartma ve makarna vardı bide onları yemek istemedim, o yuzden pide yedim. sahurda da hamur kızartılmış olunca dayanamadım malesef. ramazan ayı bu yonden çok zor geçiyor benm için zaten. ama 10 gün oldu ramazan başlayalı, normalde şimdiye mutlaka 1 kilo almış olurdum, bu sefer 1 kilo vermişim, dün gece sahurdan önce tartıldım ki ben bunu 2 kilo kardayım gibi düşünebilirim

işin kötü tarafı bugun yarın iftara bize misafir geliyor, pazar günü de biz gidiyoruz. ramazanın başından beri kazasız atlatıyorum bu misafirlikleri ama bugun anlamadıgım şekilde ilk defa canm sürekli bişeyler çekiyor. hiç sevmem et döner istedi canım yaa inşallah bu haftasonunu da kazasız atlatırım

ben kep törenine de baloya da gitmedim pomo cum, kendime ceza verdim bir nevi zamanında bitiremedigim için, o yuzden anck günlük resmlermden koyarım yarın

tşkler canım dileklerimiz duygularımız karşılıklı ben sevdim bu topiği daha yeniyim tanışamadıklarım var ama zamanla herkesle tanışırım diye düşünüyorum güzel içten herkess iyi ki gelmişimm

lacivert rimel ben de çok severim folrmarın mavisi var hele dehşet güzel oluyor aynı ton kalemiyle tasiyedirr ruj ben normalde kullanıyorum ama ramazanda yok sürmem allık ve rimel baştacımdırrr

neyse allah başka dert vermesin böyle ufak tefek sağlık sorunları gelip geçer inşallah

senden de aferin aldımm ohh helal bana kendime de gaz veririm haaa aynen devam spor yoksa da yediklerimize dikkat değilmi ama