- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.321
Ankara diyince hemen üzerime alındım tabi10 seneye yakın ankarada yaşadım ben, tayininin nereye çıktıgını söylersen sana kalmak için uygun yerler söyleyebilirim sanırım
ayy yazmıcaktım ama dayanamadım birilerine anlatmam lazım çok gerginim
kızlar geçen hafta arkadaşlarla oturuyoruz günümüz var böle kalabalığız ,bir tane daha hamile abla var yaşı 43 ama hiç kilo almadı gibi sadece çok fazla göbeği çıktı .bende malum çok kilo aldım .arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı yorumları çok canımı acıttı.o günden beri yediklerime dikkat ediyorum ,ekmek pirinç pilavı hamurişi yemiyorum .çok kırıldımmm çokkkk .tamam dost acı söler de hamileyim yahu
6. ayımızı dolduyoruz .aslında doktorlar hafta hesabı yapıyo biraz karışıyo ama ayın 5nde 6. ayımız biticek inş .
ayy evet esra çok garip aslında eskiden ben daha agresiftim bebiş beni sakinleştirdi sanki .sadece bi kere ağladım o da eşim maç izliyo diye bende bi ağlamak ki görme şimdi çok gülüyorum yani
canım çok tşkederim çok zarifsinnn
hala daha basenim varrr belim için hep yazıyrum twist yapıyorum diyee dışarı çıkmasamda mekik ve tiwst yapıyorum mutlaka birazda basen erirse bende tamamdırrr .elbise eskiden giyerdim ben bunusiziniçin aldımm
evet çeşmicim diyete devam
elbise normalde kemersizdi ve lastikli yani kemerin altı lastikli ben o görüntüyüsevmediğim için zımbalı kemerlerdenaldım nar çiçeği rengi elbiseye lacivert kemer beğenmene sevindimmmm sendende resim bekliyoruz..
kızlar sağolun yorumlara biraz sırt birazda basen sorunum haladaha devam ediyorrr bunu ben farkındayımm amasizin güzel yorumlarr bana iyi geldi..elbise dolap beklicek ben bunu giyip dışarı çıkarsam eşim katilolur elbisenin sırtınısizgörmediniz tabi
ablacm bnde çokk begendim bnce artk kilo vrmene gerk yk
İyi geceler hanımlar foruma giremiyorum aklım sizde oluyor. Geçmişi okudum kıskandım sizinle sohbet etmeyi özledim.
İki gündür oğluşum hasta ateşleniyor 10 gün önce çiçek çıkaran bir çocukla oyun oynamıştı. Kuluçka dönemi geçti her gün
vücudunu kontrol ediyorum. Çiçek çıkartmıyor da olabilir ama çok huzursuz. Benden haberler bu kadar fırsat buldukça girerim.
iftar: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık etli nohut, 2 dlm tam buğday ekmeği, salata
Sahur: 2 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 3 çatal yumurta, şeftali
2,5 lt su içtim. 1 tane soda aktivite de 30 dk yürüdüm.
İyi geceler iyi tatiller
amin canımmçok tşk.lerkolay gelsin canımm .akşama misafir varmış ne güzel Allah kabul etsin .heleki bu ayda misafir eksta bereket
Size güzel bişey söyliyeyim mi ??????
Günler sonra ilk kez bugün hastalığıma rağmen ben mutluyummm evet mutluyummm
Umarım herşey daha güzel olur bizim içinn
tşkler canım dileklerimiz duygularımız karşılıklı ben sevdim bu topiği daha yeniyim tanışamadıklarım var ama zamanla herkesle tanışırım diye düşünüyorum güzel içten herkess iyi ki gelmişimm
lacivert rimel ben de çok severim folrmarın mavisi var hele dehşet güzel oluyor aynı ton kalemiyle tasiyedirr ruj ben normalde kullanıyorum ama ramazanda yok sürmem allık ve rimel baştacımdırrr
neyse allah başka dert vermesin böyle ufak tefek sağlık sorunları gelip geçer inşallah
senden de aferin aldımm ohh helal bana kendime de gaz veririm haaa aynen devam spor yoksa da yediklerimize dikkat değilmi ama
ben menünü beğendim sıvıtüketiminde iyi regl iken daha az su içmesakın ödemtutarsınn,tuza da dikkat ett,egzersiz bu dönemde çok rahatlatıyor,papatya çayı,veadaçayıda iyidir bu dönemlerdeArkadaslar bu sabah hastalandim ve artik kocaman bir karnim var.
Sabah kahvaltida
1 yumurta
lor peyniri
1 dilim tavuk gögsü salami
1 fincan cay
1 dilim yulafli ekmek
öglen
1 tavuk budu
1 kase yogurt
Aksam
Balik
salata
Su 3 lt
1 saat spor yaptim.
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar,
23:30 geçiyordu gitmeleri birara telden bakayım dedim şarjı bitti,müsafirler gitti ben hemen yattım çok yorulmuşummMerhaba kızlarrr
Nasılsınız bakalımm ?? Duygucum görünmüyor sanırım misafirleri gitmediler Filizim seni de göremedim sporda olabilirsin ya da yoğun geçen gününü dinlenerek telafi ediyorsundur
Ayy ben spor yapamıyorum hiç içim içimi yiyor ama iyileşim de telafi ederim herhalde
Gün güzel geçti hep böyle olsa keşke yarın son iş günü ooo filizim sen yarın yatıştasınn değilmi ohhh uyu uyu ihtiyacın var...
Ben pazar da bi ara işe uğrucam ufaktan işlerim var halledip hemen dönerim
Şimdilik böyle menümü de yazayım
Bir litre su
Bir kase yayla çorbası
bir kırmızı biber dolması ( valide sultan az prinç koymuş)
bir kase salata
yoğurt
ara
bitki çayı
bir dilim güllaç
4 kuru kayısı
olurmu tultanım sen girince sana'da gösterir silerimmmAyyy duygucum resmini görmeyi çok istiyordum kısmet değilmiş ama diğer arkadaşların yazılarına baktım hepsi de çok beğenmiş.
Yorumlara göre yolun sonuna gelmişsin canım maşallah
canım çok geçmiş olsunn rabbimşifa versinnnn şimdinasıl?İyi geceler hanımlar foruma giremiyorum aklım sizde oluyor. Geçmişi okudum kıskandım sizinle sohbet etmeyi özledim.
İki gündür oğluşum hasta ateşleniyor 10 gün önce çiçek çıkaran bir çocukla oyun oynamıştı. Kuluçka dönemi geçti her gün
vücudunu kontrol ediyorum. Çiçek çıkartmıyor da olabilir ama çok huzursuz. Benden haberler bu kadar fırsat buldukça girerim.
iftar: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık etli nohut, 2 dlm tam buğday ekmeği, salata
İyi geceler iyi tatiller
Kızlar günaydınn ;
Herkes iyidir umarımm ben yine işteyimm bugün son ama yarın için eve iş götürücem
Herkesler bi gelsin konuşuruz yine
bizden de selam söle filizcim özledik bıcırık berivanıı .kendine iyi baksın üzmesinberıvan dıyınce berıvan hepınıze sık sık selam soyluyor kızlar. buraya yazamıyorum dıye canı sıkılıyorrrrrr benı unutmasınlar dıyıp duruyor hatta
evet filizcim saolsun arkadaşlar çok güzel yorumlar yaptılar içim soğudu biraz .benim aslında takıldığım kilodan çok arkadaşımın tvrıydı .söleme biçimi falan hiç hoş değildi .hamileliğim boyunca ilk defa kötü bi yorum alınca çok etkilendim sanırım .bizim burası ufak bi yer yazmıştım belki hatırlarsın herkes birbirini tanır ,hamile olduğum ilçede hemen duyuldu ve her gören durdurup hep güzel dua ettiler saolsunlar .birazda garipsediğim bu oldu yani .yoksa zeynebim sağlıklı ya kiloda neymiş seninde dediğin gibi .teşekkür ederim güzel yorumun için arkadaşımerce herkes soylemıs zaten. ben de aynı fıkırdeyım. bazı ınsanlar senın psıkolojını dusunmeden maalesef acımasız yorumlar yapabılıyorlar. bu sadece hamılelık zamanı degıl, bılırsın boyle patavatsız ınsanlar herzaman cıkıyor karsımıza ama ozellıkle bu donemde dusuncelı olmaları gerekırdı cok ayıp etmısler. kaldı kı senın kılon sana ya. baskasını ne ılgılendırır sne mutluysan sen saglıklıysan baskasını ılgılendırmez hıc sevmedıgım bır tavırdır bu ya.
sen hıc takılma, sen guzel kılo verebılıyordun zeynep dogsun hem emzırme hem hareketlılık hem yedıklerıne dıkkat etme derken atarsın kılonu. canını sıkma bunun ıcın lutfen
ooooo çok güzel bi haber bu esraaa .hep mutlu ol canımmmSize güzel bişey söyliyeyim mi ??????
Günler sonra ilk kez bugün hastalığıma rağmen ben mutluyummm evet mutluyummm
Umarım herşey daha güzel olur bizim içinn
Canim bazi seyler hayatta cok az yasanir.Evlenmek gibi,anne olmak gibi.Bilirsiniz evlenirken cok gergin olur insan ,ortalik mutlaka bir karisir.Bir arkadasim dügününde cok gergindi.Karsidan izledim onu sonra yanina gittim dedimki "bu dügünün tekrari olmayacak,fotograflara bakip cok üzüleceksin,lütfen zehir etme kendine dedim.Aradan yillar gecti ve o hala beni dinlemedigi icin cok pisman.Fotograflarda hep mutsuz ve umutsuz bakislar var.Aynisi hamilelik icinde gecerli.Kac kez daha yasayabilirsin ki.Tadini cikar.Kilo her zaman alinip verilir.Kucagina aldiginda kilo aklina bile gelmiyecek ki.Nasil olsa verceksin bak burda ne güzel arkadaslarin var.Onlarin destegi ile eminim verirsin.Kimseyi dinleme derim.Tadina var.Zeynebe sevgiler
amin canımmçok tşk.ler
oo daha bu neki o kadar güzel anıların mutlulukların olcak ki sen yerki izin ver kendine ve sabrett
bende rimeli çok severim hatta şu kadarını diyeyim lise yıllarında rimelsiz olmazdımm kapıda kontrol olurdu hep beni kenera çekerlerdi,sonunda kontrolden geçmek içindürmezdim içeri girer girmezz hemen wcgider yine sürerdimm benim için makyaajın baş tacı rimel ,zaten simsiyah gözkalemi içine vealtına kalın aylaynır,bol rimel boşka birşey sürmem özel günlerde tam makyaj yaparım
ben menünü beğendim sıvıtüketiminde iyi regl iken daha az su içmesakın ödemtutarsınn,tuza da dikkat ett,egzersiz bu dönemde çok rahatlatıyor,papatya çayı,veadaçayıda iyidir bu dönemlerde
23:30 geçiyordu gitmeleri birara telden bakayım dedim şarjı bitti,müsafirler gitti ben hemen yattım çok yorulmuşumm
menüngayet dengeli ve güze,sen ne gibi sporlar yapıyorsun şuan yapıyorsun biliyorum zatn toparlamadan yapmadaaa
olurmu tultanım sen girince sana'da gösterir silerimmm
canım çok geçmiş olsunn rabbimşifa versinnnn şimdinasıl?
ben menünü beğendim sıvı tüketimide güzel aktivite yapılmış bence çok başarılısınn maşallahh..
cnm hafta sonları topik tenhe olur geneldee ..
sanada kolay gelsinnn
Canim esimin tayini cikti bende özür grubundan agustosta tayin isticem.2 loglum var.onlarin egitimini aksatmayacak ulasimi kolay söyle kirasi cok abartili olmayan semtlerde oturmak istiyorum.Ben tercihimi ona göre yapicam. Simdiden tesekkürler.
yaa evet yarısını bitirdik şükür .sorma demi maça da ağlanırmı işteaz kalmış o zaman ne güzel yaa ilahi canımm maça mı ağladın aman senin yanında kimse dram izlemesin sakın diyeyimmama sen yine de hep gülll sen gül ki zeynep su bebekte gülsünnn
geçmiş olsun tultanımm .oğluşuna acil şifalar dilerim kıyamam yavrumm.yoğunluğun geçince sende sohbetlere katılırsın canımmİyi geceler hanımlar foruma giremiyorum aklım sizde oluyor. Geçmişi okudum kıskandım sizinle sohbet etmeyi özledim.
İyi geceler iyi tatiller
Kızlar günaydınn ;
Herkes iyidir umarımm ben yine işteyimm bugün son ama yarın için eve iş götürücem
Herkesler bi gelsin konuşuruz yine
yaa evet yarısını bitirdik şükür .sorma demi maça da ağlanırmı iştedram izlemek yasak bizim evde en azından ben doğurana kadar .inanılmaz tepkiler veriyomuş sahnelere eşim çok gülüyo film o canım film diyo bide bana
geçmiş olsun tultanımm .oğluşuna acil şifalar dilerim kıyamam yavrumm.yoğunluğun geçince sende sohbetlere katılırsın canımm
günaydınn esra
biz iyiyiz canım ,enerjin maşallahh çok güzel bugün bana kadar geldi
kolay gelsin sana :126::126::126:
eğer maddi açıdan sıkıntınız yoksa çankaya taraflarını önerebilirim, ama kiraları falan biraz pahalı oraların. eryaman ı da düşünebilirsiniz, eğitimi iyi diye biliyorum evleri de güzeldir ama orası da şehir merkezine uzak biraz, yani yaklaşık dk kadarkira olarak uygun eğitimi de güzel sayılabilecek bir de keçiören i söyleyebilirim, merkeze de çok uzak sayılmaz, sakin bir yerdir.
yaa evet yarısını bitirdik şükür .sorma demi maça da ağlanırmı iştedram izlemek yasak bizim evde en azından ben doğurana kadar .inanılmaz tepkiler veriyomuş sahnelere eşim çok gülüyo film o canım film diyo bide bana
geçmiş olsun tultanımm .oğluşuna acil şifalar dilerim kıyamam yavrumm.yoğunluğun geçince sende sohbetlere katılırsın canımm
günaydınn esra
biz iyiyiz canım ,enerjin maşallahh çok güzel bugün bana kadar geldi
kolay gelsin sana :126::126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?