2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ankara diyince hemen üzerime alındım tabi 10 seneye yakın ankarada yaşadım ben, tayininin nereye çıktıgını söylersen sana kalmak için uygun yerler söyleyebilirim sanırım

Canim esimin tayini cikti bende özür grubundan agustosta tayin isticem.2 loglum var.onlarin egitimini aksatmayacak ulasimi kolay söyle kirasi cok abartili olmayan semtlerde oturmak istiyorum.Ben tercihimi ona göre yapicam. Simdiden tesekkürler.

Canim bazi seyler hayatta cok az yasanir.Evlenmek gibi,anne olmak gibi.Bilirsiniz evlenirken cok gergin olur insan ,ortalik mutlaka bir karisir.Bir arkadasim dügününde cok gergindi.Karsidan izledim onu sonra yanina gittim dedimki "bu dügünün tekrari olmayacak,fotograflara bakip cok üzüleceksin,lütfen zehir etme kendine dedim.Aradan yillar gecti ve o hala beni dinlemedigi icin cok pisman.Fotograflarda hep mutsuz ve umutsuz bakislar var.Aynisi hamilelik icinde gecerli.Kac kez daha yasayabilirsin ki.Tadini cikar.Kilo her zaman alinip verilir.Kucagina aldiginda kilo aklina bile gelmiyecek ki.Nasil olsa verceksin bak burda ne güzel arkadaslarin var.Onlarin destegi ile eminim verirsin.Kimseyi dinleme derim.Tadina var.Zeynebe sevgiler

Arkadaslar bu sabah hastalandim ve artik kocaman bir karnim var.
Sabah kahvaltida
1 yumurta
lor peyniri
1 dilim tavuk gögsü salami
1 fincan cay
1 dilim yulafli ekmek

öglen
1 tavuk budu
1 kase yogurt

Aksam
Balik
salata
Su 3 lt
1 saat spor yaptim.

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar,

Merhaba kızlarrr

Nasılsınız bakalımm ?? Duygucum görünmüyor sanırım misafirleri gitmediler Filizim seni de göremedim sporda olabilirsin ya da yoğun geçen gününü dinlenerek telafi ediyorsundur

Ayy ben spor yapamıyorum hiç içim içimi yiyor ama iyileşim de telafi ederim herhalde

Gün güzel geçti hep böyle olsa keşke yarın son iş günü ooo filizim sen yarın yatıştasınn değilmi ohhh uyu uyu ihtiyacın var...
Ben pazar da bi ara işe uğrucam ufaktan işlerim var halledip hemen dönerim

Şimdilik böyle menümü de yazayım

Bir litre su
Bir kase yayla çorbası
bir kırmızı biber dolması ( valide sultan az prinç koymuş)
bir kase salata
yoğurt

ara
bitki çayı
bir dilim güllaç
4 kuru kayısı

az kalmış o zaman ne güzel yaa ilahi canımm maça mı ağladın aman senin yanında kimse dram izlemesin sakın diyeyimm ama sen yine de hep gülll sen gül ki zeynep su bebekte gülsünnn

Ayyy duygucum resmini görmeyi çok istiyordum kısmet değilmiş ama diğer arkadaşların yazılarına baktım hepsi de çok beğenmiş.

Yorumlara göre yolun sonuna gelmişsin canım maşallah

İyi geceler hanımlar foruma giremiyorum aklım sizde oluyor. Geçmişi okudum kıskandım sizinle sohbet etmeyi özledim.

İki gündür oğluşum hasta ateşleniyor 10 gün önce çiçek çıkaran bir çocukla oyun oynamıştı. Kuluçka dönemi geçti her gün

vücudunu kontrol ediyorum. Çiçek çıkartmıyor da olabilir ama çok huzursuz. Benden haberler bu kadar fırsat buldukça girerim.

iftar: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık etli nohut, 2 dlm tam buğday ekmeği, salata

Sahur: 2 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 3 çatal yumurta, şeftali

2,5 lt su içtim. 1 tane soda aktivite de 30 dk yürüdüm.

İyi geceler iyi tatiller

Merhaba canım oğlun için çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda geçer sen de aramıza gelirsin

Kızlar günaydınn ;

Herkes iyidir umarımm ben yine işteyimm bugün son ama yarın için eve iş götürücem

Herkesler bi gelsin konuşuruz yine

kolay gelsin canımm .akşama misafir varmış ne güzel Allah kabul etsin .heleki bu ayda misafir eksta bereket
amin canımmçok tşk.ler

Size güzel bişey söyliyeyim mi ??????

Günler sonra ilk kez bugün hastalığıma rağmen ben mutluyummm evet mutluyummm

Umarım herşey daha güzel olur bizim içinn

oo daha bu neki o kadar güzel anıların mutlulukların olcak ki sen yerki izin ver kendine ve sabrett

bende rimeli çok severim hatta şu kadarını diyeyim lise yıllarında rimelsiz olmazdımm kapıda kontrol olurdu hep beni kenera çekerlerdi,sonunda kontrolden geçmek içindürmezdim içeri girer girmezz hemen wcgider yine sürerdimm benim için makyaajın baş tacı rimel ,zaten simsiyah gözkalemi içine vealtına kalın aylaynır,bol rimel boşka birşey sürmem özel günlerde tam makyaj yaparım
ben menünü beğendim sıvıtüketiminde iyi regl iken daha az su içmesakın ödemtutarsınn,tuza da dikkat ett,egzersiz bu dönemde çok rahatlatıyor,papatya çayı,veadaçayıda iyidir bu dönemlerde
23:30 geçiyordu gitmeleri birara telden bakayım dedim şarjı bitti,müsafirler gitti ben hemen yattım çok yorulmuşumm
menüngayet dengeli ve güze,sen ne gibi sporlar yapıyorsun şuan yapıyorsun biliyorum zatn toparlamadan yapmadaaa
Ayyy duygucum resmini görmeyi çok istiyordum kısmet değilmiş ama diğer arkadaşların yazılarına baktım hepsi de çok beğenmiş.

Yorumlara göre yolun sonuna gelmişsin canım maşallah
olurmu tultanım sen girince sana'da gösterir silerimmm

canım çok geçmiş olsunn rabbimşifa versinnnn şimdinasıl?

ben menünü beğendim sıvı tüketimide güzel aktivite yapılmış bence çok başarılısınn maşallahh..
Kızlar günaydınn ;

Herkes iyidir umarımm ben yine işteyimm bugün son ama yarın için eve iş götürücem

cnm hafta sonları topik tenhe olur geneldee ..
sanada kolay gelsinnn

berıvan dıyınce berıvan hepınıze sık sık selam soyluyor kızlar. buraya yazamıyorum dıye canı sıkılıyorrrrrr benı unutmasınlar dıyıp duruyor hatta
bizden de selam söle filizcim özledik bıcırık berivanıı .kendine iyi baksın üzmesin
evet filizcim saolsun arkadaşlar çok güzel yorumlar yaptılar içim soğudu biraz .benim aslında takıldığım kilodan çok arkadaşımın tvrıydı .söleme biçimi falan hiç hoş değildi .hamileliğim boyunca ilk defa kötü bi yorum alınca çok etkilendim sanırım .bizim burası ufak bi yer yazmıştım belki hatırlarsın herkes birbirini tanır ,hamile olduğum ilçede hemen duyuldu ve her gören durdurup hep güzel dua ettiler saolsunlar .birazda garipsediğim bu oldu yani .yoksa zeynebim sağlıklı ya kiloda neymiş seninde dediğin gibi .teşekkür ederim güzel yorumun için arkadaşım
Size güzel bişey söyliyeyim mi ??????

Günler sonra ilk kez bugün hastalığıma rağmen ben mutluyummm evet mutluyummm

Umarım herşey daha güzel olur bizim içinn
ooooo çok güzel bi haber bu esraaa .hep mutlu ol canımmm

o kadar haklısınız ki hocam .bi kaç gün boşuna üzüldüm .ben bebeğime çok zor kavuştum .tam artık olmaz derken rabbim nasip etti tekrardan .her tekmesine şükrederken aldığım bi kaç kiloya takılmak hiç güzel olmadı gerçekten .işte bazen boş bulunup gereksiz şeylere üzülüyoruz .evet buradaki arkadaşlık sevgi çok başka .hepsi ayrı ayrı çok tatlı insanlar .çok teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için .zeynepten de size ve abilere selam varr
tayininiz hayırlı olsun şimdiden .umarım ankarada istediğiniz gibi bi düzen kurarsınız

Hoşgeldinn Duygumm

Bugün dinlen ama mutlaka hem haftasonu ohh valla uzat ayaklarını tadını çıkar

Ben spor olarak leslie sansone nin videolarını yapıyorum genellikle 3 mil çok terletiyor acayip yoruluyorum resmen renk değiştiriyorum ama çok da seviyorum bazen 2 mil bazen de 5 mil yapıyorum bunları sevmiyorum ama

bir de düz mekik ve yan mekik hareketlerim var her gün oklavaylada bir hareketim var yan yağlar için bu kadar

Benim tuzla aram yok canım salatama bile az bişi dökerim yemek tuzsuzsa eklemem bu iyi sanırımm sıvı tüketimine dikkat ederim mutlaka

Lisede ben de senin gibi tuvalette kaçamaklar ypardım saçımı açardım lipstick sürerdim ayrıca eyeliner makyajı benimde vazgeçilmezimdir

İnşallah hep birlikte daha nice mutlu günler görelimmm inşallah yaaa şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsunn

eğer maddi açıdan sıkıntınız yoksa çankaya taraflarını önerebilirim, ama kiraları falan biraz pahalı oraların. eryaman ı da düşünebilirsiniz, eğitimi iyi diye biliyorum evleri de güzeldir ama orası da şehir merkezine uzak biraz, yani yaklaşık dk kadar kira olarak uygun eğitimi de güzel sayılabilecek bir de keçiören i söyleyebilirim, merkeze de çok uzak sayılmaz, sakin bir yerdir.

herkese mutlu haftasonlarııııı ofise geldim biraz işlere baktım şimdi sizlere de bir bakayım dedim, umarım herkesin keyifler iyidir şimdi ofis dışında ufak bir işim var onu halledeyim, sonra dün söz verdigim gibi resim ekleyim size

az kalmış o zaman ne güzel yaa ilahi canımm maça mı ağladın aman senin yanında kimse dram izlemesin sakın diyeyimm ama sen yine de hep gülll sen gül ki zeynep su bebekte gülsünnn
yaa evet yarısını bitirdik şükür .sorma demi maça da ağlanırmı işte dram izlemek yasak bizim evde en azından ben doğurana kadar .inanılmaz tepkiler veriyomuş sahnelere eşim çok gülüyo film o canım film diyo bide bana
geçmiş olsun tultanımm .oğluşuna acil şifalar dilerim kıyamam yavrumm.yoğunluğun geçince sende sohbetlere katılırsın canımm
Kızlar günaydınn ;

günaydınn esra
biz iyiyiz canım ,enerjin maşallahh çok güzel bugün bana kadar geldi
kolay gelsin sana :126::126::126:

aman kendine dikkat et gez toz ye iç gül kahkaha at valla en güzel döneminn tadını çıkar güzel hatun

Siz de komedi izleyiverin canımm ne öyle dram falan hatta sana tavsiyem cemyılmaz izle son gösteri acayip komik fundamentals çok güldüm başıma ağrılar girmişti sanada iyi gelecektir eminimm

evet bugün iyimm çok şükür ne güzel iletebilmişsem enerjimi

Ablacm çokk güzl açıklamışsın cidden bncede keçiören iyidir

Zeynep bebş annesini duygusallaştırıyo demkki zatn brcuda yayy olucakya etkileyici çekici bi yapısı olucak çokk koşturucak peşinden

bu resmlerdeki de bendeniz oluyor efendimm

Eklentiler

• $20130306_175157.webp
    19 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG-20130621-WA0000.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 14