- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.341
tşkler canım dileklerimiz duygularımız karşılıklı ben sevdim bu topiği daha yeniyim tanışamadıklarım var ama zamanla herkesle tanışırım diye düşünüyorum güzel içten herkess iyi ki gelmişimm
lacivert rimel ben de çok severim folrmarın mavisi var hele dehşet güzel oluyor aynı ton kalemiyle tasiyedirr ruj ben normalde kullanıyorum ama ramazanda yok sürmem allık ve rimel baştacımdırrr
neyse allah başka dert vermesin böyle ufak tefek sağlık sorunları gelip geçer inşallah
senden de aferin aldımm ohh helal bana kendime de gaz veririm haaa aynen devam spor yoksa da yediklerimize dikkat değilmi ama
zaten o cıss lar oldugu için çeşit olarak az oldu. akşam yemeginde imam bayıldı vardı çok yaglı, kızartma ve makarna vardı bide onları yemek istemedim, o yuzden pide yedim. sahurda da hamur kızartılmış olunca dayanamadım malesef. ramazan ayı bu yonden çok zor geçiyor benm için zaten. ama 10 gün oldu ramazan başlayalı, normalde şimdiye mutlaka 1 kilo almış olurdum, bu sefer 1 kilo vermişim, dün gece sahurdan önce tartıldımki ben bunu 2 kilo kardayım gibi düşünebilirim
işin kötü tarafı bugun yarın iftara bize misafir geliyor, pazar günü de biz gidiyoruz. ramazanın başından beri kazasız atlatıyorum bu misafirlikleri ama bugun anlamadıgım şekilde ilk defa canm sürekli bişeyler çekiyor. hiç sevmem et döner istedi canım yaainşallah bu haftasonunu da kazasız atlatırım
ben kep törenine de baloya da gitmedim pomo cum, kendime ceza verdim bir nevi zamanında bitiremedigim için, o yuzden anck günlük resmlermden koyarım yarın
Arkadaslar bu sabah hastalandim ve artik kocaman bir karnim var.
Sabah kahvaltida
1 yumurta
lor peyniri
1 dilim tavuk gögsü salami
1 fincan cay
1 dilim yulafli ekmek
öglen
1 tavuk budu
1 kase yogurt
Aksam
Balik
salata
Su 3 lt
1 saat spor yaptim.
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar,
bence hata yapmıssın bızım okulun balosu olmadı benım o bıle ıcımde kaldı kardesımın mezunıyetıne gıdemedım ısler asırı yogun dıye ızın alamadım ama onun bıle uzuntusunu yasıyorum bazı seyler gec ya da zor ama hayatta bırkez yasanıyor
Merhaba kızlarrr
Nasılsınız bakalımm ?? Duygucum görünmüyor sanırım misafirleri gitmediler Filizim seni de göremedim sporda olabilirsin ya da yoğun geçen gününü dinlenerek telafi ediyorsundur
Ayy ben spor yapamıyorum hiç içim içimi yiyor ama iyileşim de telafi ederim herhalde
Gün güzel geçti hep böyle olsa keşke yarın son iş günü ooo filizim sen yarın yatıştasınn değilmi ohhh uyu uyu ihtiyacın var...
Ben pazar da bi ara işe uğrucam ufaktan işlerim var halledip hemen dönerim
Şimdilik böyle menümü de yazayım
Bir litre su
Bir kase yayla çorbası
bir kırmızı biber dolması ( valide sultan az prinç koymuş)
bir kase salata
yoğurt
ara
bitki çayı
bir dilim güllaç
4 kuru kayısı
bu resmlerdeki de bendeniz oluyor efendimm
İyi geceler hanımlar foruma giremiyorum aklım sizde oluyor. Geçmişi okudum kıskandım sizinle sohbet etmeyi özledim.
İki gündür oğluşum hasta ateşleniyor 10 gün önce çiçek çıkaran bir çocukla oyun oynamıştı. Kuluçka dönemi geçti her gün
vücudunu kontrol ediyorum. Çiçek çıkartmıyor da olabilir ama çok huzursuz. Benden haberler bu kadar fırsat buldukça girerim.
iftar: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık etli nohut, 2 dlm tam buğday ekmeği, salata
Sahur: 2 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 3 çatal yumurta, şeftali
2,5 lt su içtim. 1 tane soda aktivite de 30 dk yürüdüm.
İyi geceler iyi tatiller
ben senı daha uzun boylu, daha ırı hatırlıyordum ınceldın mı zayıfladın mı anlamadım baya ıdeal kıloda gorunuyorsun bu resımlerde.
bu resmlerdeki de bendeniz oluyor efendimm
dun bılıyorsun hem ayagım agrıyordu tadım yoktu hem ınternetımız de sorun vardı hem telefonum agrızalandı baska bır telefona takmak durumunda kaldım garıp bır gundu hatta garıp gun devam edıyor ıste cok buyuk hatam olmus fazlalıgı bana aıt, bırazı esıme aıt. sınırlı ve endıselıydı sesı. cozumu de yok gıbı ne olacak bılmıyorum haftasonu tum keyfımız kacar gule oynaya uyandım evı temızleyıp ardından keyıf yapacaktım kendı basıma.
ay canım cok gecmıs olsun ya ınsaallah yakalanmaz da bır an once atlatır. streslısındır sımdı ayrıca. tuh yaaaa
menulerın guzel olmus buarada gayet basarılısın halen koydemısınız ?
boyum 1.70 in biraz üstünde pomo cum, özellkle 2 resim koydum daha iyi görün die, eğer incelmişsem sevinirimde benm sırt bölgem çok yaglı, dar giydigim zaman orada bir gökdelen beliriyor resmen, sürekli bol giyiyorum o yuzden, duygunun dün söyledigi hareketleri yapıyorum, mekik, bel çevirme falan da yapıyorum inşallah oradan da kurtulurum
Maşallah hiç fazlalığın yok gibi görünüyorsun yada ben anlayamadım. Profil resminde daha farklı görünüyordun.
geçmiş olsun canım nazar değdi sana maşaallah çok güzel gidiyordun. İş için çok üzüldüm sorun çıkmış Rabbim bir sebeb verir de
düzelir inşaallah
Evet ateşi düştü şükürler olsun daha iyi ama her an çıkabilir. Kızım da oğlum da çıkarmadılar ileri ki yaşlarda daha ağır
geçiriliyormuş.
Evet canım menülerime dikkat etmeye çalışıyorum. İki gecedir evdeyiz gündüz gidiyoruz. Saat 3-4 gibi gidiyoruz gece 12 gibi evde
oluyoruz.
Huuu kızlar nereye kaboldunuzİki beşlik bozsaydık yaww biraz daha bekleyeyim bari.
Bugün sabah matkap sesleriyle uyandık apartmanda yalıtım yapılıyormuş. Çocuklar korkuyla uyandılar. Kapı pencere de açılmıyor
çamaşırları da içeriye asmak zorunda kaldım. İnşaat işini hiç sevmiyorum camlarımı da geçen hafta silmiştim .İşin yoksa oruçlu
oruçlu harç ve boya kazı offffffffffff
ınce gorundun bana evet. kızlar da baksınlar bakalım ne dıyecekler ?
amın canım duaya cok ıhtıyacımız var cunku baya buyuk bır problem. tadım kactı valla oysa bu sabah cok ıyı uyanmıstım menulerımı yazığ evı temızleyeyım de kafam dagılsın aksama ancak bıter ıslerım zaten.
hımmm cok sukur canım ıyılesmıs gercı dedıgın gıbı bu tur hastalıkları erken yasta cıkarmak daha ıyı.
valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?