2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet benımkı de flormar. cok begenıyorum. sıyah rımelı d flormardan aldım kendısı kıvırıyor pılle calısıyor o. ılgınc bırsey

bence hata yapmıssın bızım okulun balosu olmadı benım o bıle ıcımde kaldı kardesımın mezunıyetıne gıdemedım ısler asırı yogun dıye ızın alamadım ama onun bıle uzuntusunu yasıyorum bazı seyler gec ya da zor ama hayatta bırkez yasanıyor

tavuk, balık derken cok guzel bır menu olmus komple gun olarak. spor var, su gayet ıyı. basarılı bır gun.

haklısın pomo cum da kendi dönemimden kimse yokki, benm kendi bölümümden pek arkadaşım da yok, gitmek mutluluk vermeyecekti bana.. umarım pişman olmam da gitseydim mutsuz olacaktm..

dun bılıyorsun hem ayagım agrıyordu tadım yoktu hem ınternetımız de sorun vardı hem telefonum agrızalandı baska bır telefona takmak durumunda kaldım garıp bır gundu hatta garıp gun devam edıyor ıste cok buyuk hatam olmus fazlalıgı bana aıt, bırazı esıme aıt. sınırlı ve endıselıydı sesı. cozumu de yok gıbı ne olacak bılmıyorum haftasonu tum keyfımız kacar gule oynaya uyandım evı temızleyıp ardından keyıf yapacaktım kendı basıma.

menun guzel olmus dolmayı tek adet tutmakla cok ıyı yapmıssın

gullaç cısss ama tekrarı olmasın ayda bır ya da ıkı uc haftada bır boyle kacamak olsun

ay canım cok gecmıs olsun ya ınsaallah yakalanmaz da bır an once atlatır. streslısındır sımdı ayrıca. tuh yaaaa

menulerın guzel olmus buarada gayet basarılısın halen koydemısınız ?

ben senı daha uzun boylu, daha ırı hatırlıyordum ınceldın mı zayıfladın mı anlamadım baya ıdeal kıloda gorunuyorsun bu resımlerde.

boyum 1.70 in biraz üstünde pomo cum, özellkle 2 resim koydum daha iyi görün die, eğer incelmişsem sevinirim de benm sırt bölgem çok yaglı, dar giydigim zaman orada bir gökdelen beliriyor resmen, sürekli bol giyiyorum o yuzden, duygunun dün söyledigi hareketleri yapıyorum, mekik, bel çevirme falan da yapıyorum inşallah oradan da kurtulurum

bu resmlerdeki de bendeniz oluyor efendimm

Maşallah hiç fazlalığın yok gibi görünüyorsun yada ben anlayamadım. Profil resminde daha farklı görünüyordun.

geçmiş olsun canım nazar değdi sana maşaallah çok güzel gidiyordun. İş için çok üzüldüm sorun çıkmış Rabbim bir sebeb verir de

düzelir inşaallah

ay canım cok gecmıs olsun ya ınsaallah yakalanmaz da bır an once atlatır. streslısındır sımdı ayrıca. tuh yaaaa

menulerın guzel olmus buarada gayet basarılısın halen koydemısınız ?

Evet ateşi düştü şükürler olsun daha iyi ama her an çıkabilir. Kızım da oğlum da çıkarmadılar ileri ki yaşlarda daha ağır

geçiriliyormuş.

Evet canım menülerime dikkat etmeye çalışıyorum. İki gecedir evdeyiz gündüz gidiyoruz. Saat 3-4 gibi gidiyoruz gece 12 gibi evde

oluyoruz.

Huuu kızlar nereye kaboldunuz İki beşlik bozsaydık yaww biraz daha bekleyeyim bari.

Bugün sabah matkap sesleriyle uyandık apartmanda yalıtım yapılıyormuş. Çocuklar korkuyla uyandılar. Kapı pencere de açılmıyor

çamaşırları da içeriye asmak zorunda kaldım. İnşaat işini hiç sevmiyorum camlarımı da geçen hafta silmiştim . İşin yoksa oruçlu

oruçlu harç ve boya kazı offffffffffff

ınce gorundun bana evet. kızlar da baksınlar bakalım ne dıyecekler ?

amın canım duaya cok ıhtıyacımız var cunku baya buyuk bır problem. tadım kactı valla oysa bu sabah cok ıyı uyanmıstım menulerımı yazığ evı temızleyeyım de kafam dagılsın aksama ancak bıter ıslerım zaten.

hımmm cok sukur canım ıyılesmıs gercı dedıgın gıbı bu tur hastalıkları erken yasta cıkarmak daha ıyı.

ayyyyy ben de hıc sevmem canım. bu yıl apartmanımda ınsaat sorunu da oldu komsu gurultulerı de. okadar cektım kı sımdı sımdı azaldı ALLAH sabır versın gelıyorlar bana oyle anlarda valla

ınce gorundun bana evet. kızlar da baksınlar bakalım ne dıyecekler ?

benim sorunum bel üstümle oldugu için bol kıyafetlerle saklıyorum ondan gözükmemiştir canım sana, yoksa malesef var fazlalıklarım..

ilk yazdıklarını görünce canının sıkkın oldugunu tahmin etmiştim ama yorgunluktr ya da ufak bişeydir diye düşünmüştüm, problem baya büyükmüş, umarım sorun her neyse mubarek ramazan ın hatrına biran önce hallolur

menulerım:

ıs cıkısı spora gıttım 70 dk spor yaptım yıne.

30 dk bısıklet ( 5 dk 6.5 da kosu, 3 dk kosu aynı sekılde, gerı kalan tempolu yuruyus )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
10 dk kol aletlerınde calısma, ve 200 mekık

eve 40 dk yuruyus

ıftar:

ac karnına 1,5 lt su
ıkı hurma
avuc ıcı kadar pıde (bayat )
6 kasık yogurt
lımonlu soda ( spordakı kaybettıgım mınerallar ıcın yemegı yerken ıctım )
3 catal karpuz
yemek tabagı ıle bol salata
domates sogan yesıl bıber sosu kendı yaptıgım kofte. kofte 3 adet sos bır kasık. sos da cok azıcık zeytınyagı kullandım
ıkı adet yesıl bıber

ara: acık sekersız cay, 500 ml su, 6 tatlı kasıgı dondurma

500 ml su yatmadan. yatıncaya kadar 2.5 lt su oldu

sahur:
bır catal recel
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ıkı zeytın
yarım domates yarım salatalık
yarım nektarın
ıkı hurma
3 yumurtadan cok az yaglı omletı esımle paylastık
bır bardak sut

1.5 lt su ve nıyetlendım

valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı

inşallah bu dönemi en az sıkıntıyla ve kayıpla atlatırsınız pomo cum, dualarım sizlerle

ayyy sonunda yaa dün engellimiydim acaba diye düşündüm siteye girebiliyordum ama yorum yapamıyordım nedense neyseki bugün girebildim

neslicimm afiyet olsun canımm

kızlar valla kayseride olsanız hemen çağırırdım sizi fasülye doğramaya :):)

bugün bağa gideceğim yine onun için hazırlık yapıyorum uff her hafta o kadar zor oluyorki çocuklara kıyafet hazırla bezleri sütleri kendi pijamalarımız eşofmanlarımız her hafta götürüyorum getiriyorum bide getirince herşeyi yıka ütüle

bu arada hepinizden dua bekliyorum yeni bir iş girişimimiz var umarım sonu iyi olur

pomo sizede geçmiş olsun canım umarım lehinize sonuçlanır merak ettim bu arada ne işle uğraşıyorsunuz canım siz

Merhaba kızlar, bugün öğlene kadar yatacaktım ama ancak 10'a kadar yattım, o da yetti gerçi. Öğleden sonra markete gittik eşimle, biraz avm gezdim, biraz alışveriş yapalım dedik ama tansiyonum düştü sanırım, geldik eve. Şimdi daha iyiyim.
Bugün haftasonu olmasına rağmen forumumuz yoğun bakıyorum:))
Çeşmicim, fotoğraflarda incecik görünüyorsun sen, maşallah maşallah Bence de hiç fazlalığın yok gibi
Pomocum sıkıntınız en kısa zamanda geçer inşallah, takmamaya çalış canım. Zor bir durum, Allah kolaylık versin
Tultan oğluna geçmiş olsun canım, şimdi daha iyidir umarım. Feslicim sana da çok çok kolay gelsin, gerçekten zor her hafta çanta hazırlamak falan.
Duyguşum, misafirlerini ağırlamışsın, sana da geçmiş olsun hamarat arkadaşım Face'de gördün sanırım fotoğrafları