2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ablacm face adresini bizmle paylaşırmısın ekleyelm

evet benımkı de flormar. cok begenıyorum. sıyah rımelı d flormardan aldım kendısı kıvırıyor pılle calısıyor o. ılgınc bırsey

vee benim bundan niye habrim yok en kısa sürede edineyim bir adet :)

Filizim sen de bozma moralini yine güle oynaya yap temizliğini Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede düzelir herşey...Evet arızalar üstüste gelmiş ama helletin sanırım onları umarım tekrarlamaz...

Tamam canım güllac yemem bir daha

Günaydın kızlar

Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...gündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...

Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...

Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam.

amin canım inşallah sürekli dua ediyorummm zatennn..

bende şu leslieyi bi sevedimmm ama kışın mecbur yapıyorumm şu düzenimi kurayım bi alet alcam inşallahhh..
demek sende lisedeyken benim gibiydin biliyormusun okadar yaramazdımki müdüremiz mezun olduğumda kafamda kalem kırdı nerdiysee parti vercekti kadınn ALLAH affetsin çok kişinin canını acıttım çokk
mekik benimde favorim bu aralar birde twist dediğin gibioklava ama yan mekiği unutmuştum ben onuda ekleyim programıma
bu resmlerdeki de bendeniz oluyor efendimm
hımmm çokgüzelsin şekerimm gayette fit duruyorsun işteseninde benim gibi bölgesel onlarıda aştıkmı çok daha iyi olcakk inşallahhh.
yalnız çamaşır asarken pek bi fena bakmışsın annen zorlama astırdı çamaşırları
hımm gayet verimli bir gün olmuş çeşitler çok ama kararındaa sıvıtüketimi güzelspor desen yıkılıyorrr gayet başarılısınn ,bu mineral için içtiğin soda sade içine limon koydun dimi
öncelikle ALLAH işinizi rast getirsin,inşallah herşey iyio lur.
ayy bAĞ havası ne kadar güzeldirrrr pekbi imrandim hayatımda1 kez yayla evinegittim gider gitmez küt diye uyudum uyanmak istemedim,uyanınca bir iştah sonra yine uyumak hava nasıl püfürpüfür çok hoşuma gitmiştiaslında ben sakin hayatı seviyorum buz dolabım dolu olcak,internetim olcakk ben sakin bir hayatı tercih ederimm..

bir şartla yardım ederimm fasulyeyi doğrarım karşılığın kayseri mantısı isterimmm
geçmiş olsun canım neden böyle oldu sık sık oluyormuu?

dinlenmene sevindimm çalışanların böyle uyuması sevindiriyor beni.
aaaa ayıpsın arkadaşım sen resim koycanda ben bakmıcam,yorumda yapmak istedim ama çekindimm kk de yorum yaparım dedim
bir kere önlem almak için giydin sanırım ogiysileri profil resmi yapmışsın ona ba-yıl-dım çok orjinel ..
birde krem rengi eteğin kırmızı sanırım bluzunsırt çantan spor ayakkabıların tam özgür kız gibiydin çok harika duruyorsunnn bayıldımm senin bu tavrına

gelelim eleştrilere bilirsin dürüstüm neyse o senin belden aşan harika keyfe keder istersen inceltirsin,ama belden yukarı benim gibi,çeşmi gibi sorunlu seninde sırt ve kol ha aman aman değil ama alt bölgemizle ile dengesiz duruyor aslında daha zayıf gözükcekken üst bölgemiz iriliği kg sorunumuz varmış gibi duruyor aynı ben gibi yaNİ
kıyamam sana çok geçmiş olsunnn cnm aman sağlık çok önemli ne gerekiyorsa yap..
incir dediğin ne öyle kuzu

Teşekkür ederim canım belki çıkmaz diyordum ama bu sabah baktım ki küçük kızarıklıklar var :18: hafif geçirir inşallah.

Çok geçmiş olsun canım bazı antibiyotikler mantar yapıyor. Bir kere bende yaşamıştım çok kötü oluyor kaşıntı olduğu zaman antiseptik solüsyon var onunla taharet yap, pamuklu iç çamaşırı kullan nemli bırakma bir de iç çamaşırını yüksek ısı da ütüle hiç bir şeyin kalmaz inşallah

inciri uyuttuğun zaman bizimle tarifini paylaşırsan sevinirim biz de uyutalım

iyi günler hanımlar bugün oğlumun çiçekleriyle uyandık. Çok canım sıkıldı dün akşamda eşimle de konuşmuştuk önümüzdeki 3 günü de

atlatırsak daha hastalanmaz diye ama kuluçka dönemi bitmiş deri döküntüleri başlamış. çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Oğlum için dua istiyorum kızlar dualarınızdan ayırmayın.

Neslicim sana da geçmiş olsun canım sıcaktan dolayı da düşmüş olabilir.

Pomocum işiniz deki problem de bir gelişme var mı?

Duygucum online gördüm seni nasılsın canım benim

İftar ve sahur menülerimi paylaşıp çıkarım hayırlı günler iyi tatiller

İftar: 1 küçük kase çorba, 3 tane küçük dolma, 1 kase cacık, 1 kaşık mantı tadımlık, nane

Ara: 1 kk kadar kadayıf ev yapımı şekeri ve yağı az, çay

Sahur: 1 kk peynir, 1 tatlı kaşığı krem peynir 1 dlm tam buğday, 1 peksimet ekmek, 2 tane zeytin, 1 şeftali

3 lt su ile sahur bitmiş oldu.

spor çok güzel sıkılaştırıyor bizim evde mutağa gidince bir ayna var boy aynası orda kendimdeki değişikliği görünce mutfakta daha dikkatli oluyorum karnım midem falan gözle görülür incelmiş zaten benim üst tarafım pek yok ama kalça basen oooooohooooooo yanii genetik olarak böyle kiloluda olunca iyice göze batıyor

Bu arada düne göre daha iyim artık çok şükür incirli tatlı süt incir çok azcık şekerle yapılan bir sütlü tatlı incir sütü mayaladığından muhallebi kıvanımda oluyor hafif birşşey ama ben bi deniyim sonra size tarif vereyim hafta içi yaparım artık birazcık daha iyileşince

Aynen dediklerini hep yapıyorum zaten çok kötüydü dün ama bugün iyim çok şükür yaa regl oldum benim normalde çok sancılı geçer yine öyle ama takmıyorum o hastalıktan sonra ...

Sağlık konusu çok önemli senin oğlunada çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah cocuk olunca insanın eli kolu bağlı kalıyor üzülüyor ama hafif bir hastalık her çocuk geçiriyor benim yiğenimde geçirmişti bi dönemi ağır oluyor ama sonra hafifliyor çabucak atlatır inşallah

O inciri bi uyutayım mutlaka size yazıcam canlar hafif ya hoşumuza giderse hep yaparız ayrıca incir zaten çok faydalı

Annem yine bugün pasta börek işine girmiş ev buram buram kokuyor ramazandan bu yana hep yapıyor ama ben hiç yemedim keza bunlardanda yemem zaten bunları antalyadaki teyzemlere gidecek burdan oraya yanii

Ben de güzel güzel dinleniyorum bir duşa alayım birazdan...

Duygucum regl döneminde suyumu ihmal etmiyorum Dünki menülerimi yazayım

Sahur
bir yumurta
bir dilim ekmek
bir üçgen peynir

İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir kırmızı biber dolması
Salata
Yoğurt

Ara öğün yok çünkü hemen uydum sahurdada regl olmuşum zaten su dün hiç içmedim tuvalete gitmemek için gittikçe daha kötü oluyordum 2-3 bardak anca içtim Adım dahi atmadığım için spor da yok bu hafta inşallah kilo almam hareketsizlik yakıcak beni

Merhaba kızlar, maşallah maşallah topiğimiz pazar günü olmasına rağmen pek hareketli
Öncelikle Tultancım geçmiş olsun canım, erken yaşta çıkarması daha iyi, inşallah hafif atlatır, Allah kolaylık versin canım.
Benim baş dönmesi, yere yığılma şeklinde oluyor bazen. Eskiden olurdu da epeydir olmuyordu, dikkat ediyorum çünkü. Benim tansiyon düşük, yeterli sıvı almazsam ve üstüne de terlersem kaçınılmaz son oluyor. Çok şükür, önemli bir şey değil, biraz dinlenip su ve ayran içince birşeyim kalmıyor.
Duyguşum, teşekkür ederim arkadaşım, yorumlarını buradan yapmana da ayrıca teşekkür ederim, düşünceli ve nazik arkadaşım benim Samimiyetin için çooookkk teşekkür ederim, söylediklerinde haklısın. Biraz incelmişti üst tarafım ama sporu bırakıp, yemeği artırınca çok çabuk yerine geldi 67'den 69'a dayandı kilom, 2 kg da az değil. Aslında bak senin yorumun gaza getirdi beni, bugün Leslie ablamla bir yürüyüş yapayım ben, böylece açılış yapayım spor konusunda
Reyhan face adresimi vermemi istemişsin ama buradan vermemeyi tercih ederim. Buraya katılan, ayrılan, arada bakan o kadar çok kişi oluyor ki, beni anlayacağından eminim. İlerde özelden verebilirim adresimi sana.
Pomocum nerelerdesin, nasılsın canım?

Esra bugün daha iyisin sanırım, çoookkk geçmiş olsun. Evdeki pasta börek kokularıyla da kolay gelsin valla Ben dayanamazdım sanırım

kayserıde bag evlerı cok meshurdur dogru. eglencelı olur ama canım. hem serın hem temız hava ama elbette klasık olay oluyor ıste yolculuklar seyahatlar en cok bız kadınları yoruyor ıste canım maalesef.

sana en yakın benım, otoubuse bınersem 2.5 saat de ordayım gelıyorum yardıma

sen bılıyorsun degıl mı ben unıversıteyı kayserıde okudum demıstım sana.

sagol canım ınsaallah ıyı sonuclanır streslıyız konuyu unutmus gıbı davramaya calısıyoruz ama yarının stresı bastı sımdıden. hayırlısı artık. esım ve ben bır sırketten ıhracat sorumlusuyuz yurtdısı pazarlam-satıs yanı canım.

sıze de hayırlısı olsun ınsaallah canım. hayırlı ve bol kazanclarınız olsun ınsaallah yenı ısınızde

aynen ben de bayıldım neslının o resmıne. face nadır gırerım ıkı uc ay acmam. bırkac gun once bır baktım gozume takıldı hemen, orda yorum yaptıum hatta. kısa etek cok yakısıyor neslıye. kırmızı sıfır kol, krem renk etek cok guzel olmus tam ozgur kız ayrıca senın dedıgın gıbı.

evet canım sade soda, ıcıne lımon dılımlıyorum meyvelı soda ıcmıyorum artık uzun zamandır

canım senın tansıyon sorunun var mıydı ? sık sık tekrar eden bırsey mı sıcaklarda ?

tsk ederım canım ınsaallah cozulur hepınızden dua rıca edıyorum belkı de sımdıye kadar kı en buyuk sorunumuz ınsallah cozulur

canım gecmıs olsun uzun surmemıs cok sukur rahatsızlıgın etkısı. sıcaktan mı oldu acaba bılemedım kı

ben ıkı gundur oglene kadar yatıyorum valla resmen kendıme gelıyorum haftaıcı 5 saat uyuyunca

Kızlar herkese iyi geceler

Bugünkü menümü yazayım hemen yarın yoğun bir gün olur pek giremem malum pazartesi sendromu püfssss

Sabah
bir bardak yarım yağlı süt
yarım saat sonra
bir dilim kepek ekmek
3 ince dilim kaşar peyniri

Ara
iki kayısı

öğlen
iki dolmanın içi
yoğurt
domates maydonoz

Ara
bir bardak limonata ( kendim yapamayınca annem yaptı saolsun )

akşam
bir kase yayla çorbası
bolca salata
iki kayısı

Suyu 2 litre kadar yaptım spor yok böyle işte düzenim bozuldu benimde alışım oruca bu tuhaf geliyor neyse artık yarın buralar dolu dolu olur giremezsem hepinizi öpüyorum kocamannn

yok canım gecmedı. pazartesı gunu banka vs arayacagız ınsaallah farklı bır cozum yolu sunabılırler hayırlısı bakalım

ooooo cok uzuldum canım ya tuh tam atlattı dıyorduk senın kuzucuk yakalanmıs hayrlısı bakalım ınsaallah bu uc gunu rahat atlatırsınız canım.dualarımızdasın elbet agrısı sızısı hastalıgı olmasın hıcbır cocugun yaaaaaa kıyamam

aynen ben gırer cıkardım sureklı kendı kendıme yazıyorum derdım ama maasallah buaralar hep guzel paylasımlar oluyor cok sevınıyorum boyle aktıflık olmasına.

hımmmm ben sormustum ama cevabımı burdan almıs oldum canım anlıyorum demek sneın tansıyon hep vardı aman dıkkat et ozaman canım. sen hakıkaten bu zamanlarda spor falan zaten gırısme. senın durum baya sıkıntılıymıs sıcaktan bunalmayı falan gectım.

ben ıyıyım canım. haftasonu ev ıslerıne daldım, kuafore kas ıcın gıttım, market alısverısı, haftalık yemek ve oglene kadar uyuma dıyınce gıremedım oturma odasında degısıklık yaptım yatak odasında bır halı vardı yatagın altına da gelıyordu toplanıp duruyordu sınır oluyordum zaten bahar temızlıgı olacak bayramdan sonra en ıyısı o halıyı kaldırıyım da gozum rahatlasın dedım boyle ugrastım ıste. hatta evım rahat olsa odalar ıcınde degısıklıkler falan da yapacaktım ama olmadı degısıklık havam geldı anlayacagınnnn

esracıgım cok cok gecmıs olsun yazdıklarını okudum cok uzuldum ya. bır de ustune regl gelmıs tam olmus yanı tuh. neyse ınsaallah gecer canım. doktora falan gıttın mı sen ? kendı basına gecmesını beklemıyorsun degıl mı

regl donemı maydonoz ye canım cıgden. odem atar guzel. yesıl cay ıc. ayrıca tuzu herzamankınden az tuket cunku ıkı kat odem toplamaya elverıslıymıs vucudumuz bu donemde. ve aynı sekılde suyu daha fazla tuket herzamankınden. aynı sey su ıcın de gecerlı odem attıracaktır daha fazla suya ıhtıyacımız varmıs bu donemde.