2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar merhaba

haftasonu dınlenme, ev ıslerı derken ancak gırıyorum.

herkes ıyıdır ınsaallah ve yarın bol --- ler goruruz ınsaallah

ben cızelgeyı ıoftardan sonra yayınlarım yıne haberınız olsun sımdıden.

menulerımı yazayım:

dun ıftar:

dun spor yapmadım. ev ıslerı ıle ugrastım dınlendım.

sadece 200 mekık, 200 twıst yapmıs oldum gun ıcınde.

ac karnına 2 lt su
bır bardak ayran
3 catal kavun
bır bardak ayran
yarım domates yarım salatalık
3-4 adet marul 4 adet semız otu
ıkı hurma
5 kasık bamya

ara: acık sekersız cay, 5 tatlı kasıgı dondurma

yatıncaya kadar 3 lt olmus oldu toplam suyum.

sahur:
bır salatalık
3-4 adet marul
4 zeytın
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost yagsız,cok az bır kasar koydum ıcıne.
bır catal recel
ıkı hurma

2 lt su ıctım ve nıyetlendım

Kadınsal hastalık olduğu zaman ben doktora kolay kolay gitmiyorum bunun bir sebebi var aslında ileride söylerim.Geçti hastalığım şükür daha kullandığım bir ilaç vardı tek doz onu aldım daha iyim çok şükür.

Tam uyumayı düşünüyordum ki kalkıp bir yeşilçay içeyim maydonoz zaten sık sık yiyorum annem hazırlıyor kavanoza koyuyor bende gidip gelip yiyorum suya da dikkat ediyorum ama malum sebepten çok tüketemiyorum ki tuvalete çıkmak sık sık olunca sıkıntı veriyor bana yinede içtim biraz yarın bende bildirim yapayımda nasıl olacak benim ki ben hafta ki kilomu yazarım sen beni haftay listeye yazarsın olmasa senide öpüyorum kocaman umarım yarın sorununuz hallolur olumlu bişey olursa mutlaka haber ver canımm

veee toplamda 5 lt su olmuş valla helal filizim sana menünde çok başarılı sporda var yemede yanında yat

esra menulerın az olmus canım hem sabah hem aksam olarak.

ha bır de yarın yıyebılırsen herhangı bır et ye olur mu, proteın al.

bugunum:

bugun de spor yapmadım ama bos durmadım yıne ev ıslerım vardı markete falan gıttık esımle. malzemelerı tası, 3. kata cıkart derken yoruldum yarın yogunspora yıne baslayacagım ıcın kendımı ıkı gun dınlendırmıs oldum spor acısından ama dınlendın mı dersenız elbette pek mumkun olmadı ama enazından ev temız, yemekler var, kafam rahat bırkac gun.

ıftar:

ıkı lıtre su
buyuk bır kase bol yesıllıklı salata
6 kasık taze fasulye
bır bardak ayran
4 catal karpuz
4 kasık bulgur pılavı ( esmer, kepeklı bulgur varmıs marketten aldım onunla yaptım daha doyuruc ve dusuk kalorılı olsun dıye )

ara: acık sekersız cay, bır avuc kadar kıraz

yatıncaya kadar su 3lt olur

hımmmmmmm anladım canım tamam konusuruz ınsaallah bu konuyu.

sırf su ıcmek ıcın canını yakma lutfen. sık sık wc gıdıp canın acımasın yaaaaaaa of aklıma geldı de cok kotu oldum bak.

buarada ıstersen yuksek morallı baslaman adına senı haftaya lısteye alalım sımdı hastalıktan dolayı kılo veremedıysen ve cızelgeye oyle baslarsan moralın bozulur belkı.

herkese gunaydınnnnnnnn

ıyı bır hafta olsun ınsaallah hepımıze.

hepınızden dua beklıyorum kızlar. şu ısle ılgılı sorun hakkında ınsaallah bır cozum buluruz resmı daıreler bır acılsın da gorusecegımız bazı kısıler var ınsaallah bıze guzel haberler verırler.

gece 12 bucukta yattım ama bırı gectı saat. cunku ıshal oldum nıye anlamadım kıraz yaptı belkı de bılmıyorum.

sahurdan sonra da uykuya dalamadım bır turlu. sabah da erkenden uyandım esımın sesı ıle. gece burnu kanamıs nıye anlamadık bakalım kontrol edecegız bır daha olursa kesın doktora gonderecegım hıc doktora gıtmeyı seven bırı degıl oyuzden ıkna edemedım bugun. bır daha olursa dedı. hayırlısı bakalım

oyle boyle derken ben 4 saat ancak uyudum sanırım. cok uykum var. haftasonu okadar rahat oruc tuttum kı, cok susayan ben susamadım bıle. yorgunluk yok, uyku yok, aclık yok, susama yok. uykuyu ıyı almak meger nekadar etkılıyor orucun zorlugunu kolaylıgını. esıme de dedım heğ boyle olsam ben 30yıllık kaza oruclarımı da hatta ek oruclar da tutarım dedım

sahurumu da yazıp cıkayım ben. bugun yogun ve streslı bır gun.

3 catal karpuz
uc adet marul
yarım domates yarım salatalık
uc zeytın
neslının tarıfı ıle omlet ( ıcınde bır dılım ekmek, cok az kasar, ıkı kasık sut, az yag ve yumurta oluyor, ekmeklerı kucuk kucuk dılımleyıp hafıf gevretıp omletı ustune dokuyorsunuz hem cok doyurucu hem cok lezzetlı oluyor her ekmek ıcıne gayet guzel oluyor normal ekmek de olur dıyet ekmeklerı de yufka ekmek de )

omletımın ıcınde bır dılım kepek ekmegı vardı, ıkı yumurta. esımle paylastık omletı.
ek olarak bır dılım daha ekmek yedım
2 lt su ıle nıyetlendım.

cnm ben enigörmedim yani kapatırken kimse yoktu ama kapattıkdan sonra bir süre online gözüküyoruzgüvenli çıkış yapmazsak

RABBİM oğlunaşifa versinkolayca atlatır umarımmm..

ben genel anlamda menülerini beğendim canımm herşeyi özellikle cıs ları iyidengelemişsinnn

iyiolmana sevindim umarım bugün dahada iyisindirr ..
benimde kolidorda boy aynam var gelip geçtikçe bakıyorum
ben menünü beğendimm canım az gibi görünsede su içiyoruz tıkıyorrrister istemezzz ,gerçi açıklama yapmışsın ama bir ara öğün yakışırdı küçük bir meyva yada 2 kup dondurma gibi..

canım malesef bedenimiz acımasız 2 kg bile bedende değişiklik yapıyor işte,tekrar altını çiziyorum aman aman olmasada alt ve üst bedeni dengelemek lazımbu benim için,çeşmiiçin de geçerli sen üstesinden geleceksinnn eminimmmm
oo nesli leslisine kavuşuyor demek çok sevindimmm, gazagelmende bi faydam olduysa ne mutlu bana umarım incitmeden faydam olmuştur.
canım sonunda limonatana kavuşmuşsunn yaşasın annelerr onlarda olmasa naparız biz
canım sabahı birazzayıfbuldum bi domates salatalık yakışırdı ekmekboyutunu bilmiyorum ama 2dilimolsa daha iyiolurmuş
güzel olmuş menün beğendim
ooooo esmer bulgurlarşahane bende istiyorum bendee iftarını çokbeğendimm bir öncekinden çok çok iyi
canım sahurundaiyi olmuşş
işyerindede umarımsorunları çözersinn güzel müjdeli haberler verirsin inşallahhh

kızlar ben kactım ıftardan sonra ancak gırerım

kendınıze dıkkat edın opuldunuzzzzzz

benimde temizlik günüm işler bitmeden uğruyamammm.

günaydın günaydınnn hepimize güzel,hayırlı,sağlıklı haftalardilerimmmmmm

güzel ALLAHIM nasılda dayanma gücüveriyor dimi kızlar yaklaşık 17 saat aç susuzluk ,açlığı geçtim bu sıcakhavalarda susuzluk zerre kadar zorlanmıyorum çok şükür ALLAHA,temmuz ayında olmamıza rahmen havalar'da bunatmıyor ne diyim dünüme bugünüme yarınıma şükürler olsun..

neyse kızlarr malumtemizlik günüm birönce başlayımmm.. menümüde yazayımmm duygu kaçarrr..

dünkü iftarım:

1 hurma ile açtımmm
1 büyükBARDAK SU
1 küçük boytarhana çorbası
1 büyük boy cacık
1orta boy dolma
yarımdan az ligt cola
ekmek yemedim dolmayla dengeledimm..

ara öğün:küçük kase karışıkçerez badem,fıstık,fındık
su 2 lt
aktivite
100 twist
100 yine yanlar için birhareket
50 bacak esnetme hareketi
100pedal çevirme
adımlarımdavar ama saymadımmm

bugünkü sahurum
1 -hurma
7 -tane badem
5 -fındık
3 -ceviz
1 küçük kase kiraz
1 bardak ayran
avuç içi kadar içini çıkardığım tam buğday ekmeğim
1 salatalık
3-4 çatal lor peyniri
yaklaşık 750 ml su daha fazlasını almıyor kızlar

Herkese merhabaaa
kızlar kusura bakamyın ne diet listesi yazıyorum ne de konulara hakimim bu aralar ün sınavlarım bitti şükür bi kaç ay rahatım bide iftar yemeği verince benim günlerim hepten bitiyo yetmiyo iş güç derken olmuyo
inş bayramdan sonra gene aktif hale gelicem bu arada dietime tabii ki dikkat etmeye çalışıyorum akşam iftardan sonra elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum
bu gün tartımda da aynı kilo da çıktım:26:
Dengem bozuldu bu araalr inş toparlanıcam
a.e.o gene girerim sık sık olmasa da....

Kızlar günaydın herkeseee;

Geçmişe göz atamadan küçük bir bildirim yapayımm cuma 99,8 bu sabah 99,4 sanırım reglden dolayı eksi gördüm yoksa ben artı ekliyordum malum hareketsizlikten ötürü bugün çok yoğun şimdi çıkıyorum vakit bulunca hemen kaçar gelirim filizim artık sen istediğin gibi yap liste konusu öpüyorummm hepinizi Rabbim kolaylık versin

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize Ben haftaya toplantıyla başladım, yarın sabah ta toplantı var Sabah tartıldım ve kilomu hiç beğenmedim, birazdan bildirim yapacağım Pomocuguma, sizlerde durum daha iyidir inşallah.
Duyguşum kırılmak ne demek, olur mu öyle şey, zaten vücudumuzdan ve kilomuzdan tam olarak memnun olsak burada işimiz ne Akşam gaza geldim ama spor yapamadım Bugün yapacağım ama, aha da buradan söz veriyorum. Bugün ya Leslie, ya spor salonu ama 45 dk spor yapmayı planlıyorum. Spora alışınca yapmadan duramıyor insan, ama bir de bırakınca yapmak o kadar zor geliyor ki Sabah ölçü de aldım, kollarım ve bacaklarım kalınlaşmış ne yazık ki Ama can sıkmak yok, spor yapmazsam, boğazımı da tutmazsam olacağı buydu, bugünden itibaren spora başlıyorum, hem benim iştahımı da kısar belki biraz
Bugün öğleden sonra dışarda işlerim var, azıcık yürümüş te olurum böylece. Akşam detaylı spor ve adım raporu vereceğim

Hepinize günaydin arkadaslar;
Hafta sonu giremedim baya yogun dum.Burda havalar biraz isindi.Cocuklarimi yüzmeye götürdüm.Sonrasi misafir,temizlik derken bugüne geldik.Hafta sonu malesef diyetime dikkat edemedim.Dondurma yedim.Adetli olunca tatli krizimi malesef atlatamadim.
Bugün bildirim yapiyordunuz degil mi?Bende yapayim .Eklerseniz mutlu olurum.
Baslangic kilom: 71.800
Bugun:70.400
Fark.1.400
Hedefim:62
Adetli olmasam belki daha fazla giderdi.
Dilerim herkes istedigi sonuclarlari almistir.
Öpüyorum hepinizi.

hepimiz için güzel mutlu sağlıklı bir hafta olsun
nette sorun var sayfalar çok zor açılıyo niyeyse anlamadım .aklımda kalanlarla cevap yazayım .
filizcim işte problem olmuş inşallah sorununuz hallolur canımm
çesmiii resmini gördüm maşallah çok ince görünüyosun canım .ben senin şantiyedeydi sanırım bi resmini hatırlıorum orada epey iri gözüküyordun .epey fark var arada .çok güzel olmuşsun
tultancım oğluşuna şifalar dilerim inşallah hemencecik atlatsın kuzumm
esraa sanada geçmiş olsun canımm.
aklımda kalanlar bunlar kızlar unuttuğum varsa affola

bizde bugün tetonoz aşımızın 2.ci dozunu olduk .kolum fena acıyo.iki gün kullanamam artık sol kolumu .napalım mecburen sağlık için aşımızı olmamaız şarttı .
troit ve tam kan sayımı açlık şeker falan bissürü rutin test için kanımızıda verdik çarşamba sonuçları alıp dahileyeye gidicem .değerlerime göre troit hapının dozu tekrar ayarlancakmış .perşembede kadın doğumcumla randevum var .bu hafta epey koşturmacalı olucak benim için .

esra menulerın az olmus canım hem sabah hem aksam olarak.

ha bır de yarın yıyebılırsen herhangı bır et ye olur mu, proteın al.

Haklısın canım biliyorum valla düzenim çok bozuldu eski günlerime dönmek istiyorum spor yapamamak sürekli bu hastalıkla dolaşmak moralmen çok etkiliyor artık tek umudum regl bitmesi bitsin geçmezse bana doktor yolu görünür yediklerime dikkat edemiyorum yiyemiyorum çünkü ama seni dinledim bugün tavuk yedim menümü yazcam zaten görürsün

Filizimm sen ne anlayışlısın öyle yirim yirimmmm senii çizelge için sabah bildirim yapmıştım artık sen kafana göre nasıl istiyorsan öyle yap sana bırakıyorum

Wc ye gitmemek için su içmiyorum ihtiyacım olanın çok altında tüketiyorum hemde regl döneminde ödem tutmasam iyi açığı maydonozla kapatmaya çalışıyorum :44:

Duygucum menülerim az oluyor farkındayım dengem düzenim bozuldu tamamen beni bu hafta idare edin birazcık iyileşene kadar bi iyileşeyim tam gaz sahalara dönücem ama önce bi geçsin moralimde yerine gelecek :26:

Annem bitanedir onlar olmazsa ben bugünleri zor atlatırdım iyiki varlar

Kızlar yoğun bir gün geçirdim ondan pek giremedim şimdi ancak bakıyorum hemen menülerimi yazayım saçma menülerimi

Sabah
bir kase süt ile hazırladığım special K

Öğlen
iki dilim kepek ekmek yarım kk beyaz peynir ve maydonozla hazırladığım sandiviç

Ara
2 kayısı

Akşam
bir parça tavuk eti ( göğüs kısmı)
3-4 parça patates
yoğurt
bir bardak limonata

Ara
bir bardak yeşil çay
bir avuç içi kadar pestil
ev yapımı bir kase yoğurdun içine iki kayısı doğradım birazdan yicem

spor yok su çok az hemde çok çok az git gel ağzıma maydonoz atıyorum ki ödem için iş yerinde hiç birşey yiyorum 10 erkekle çalışınca bir rahat vermiyorlar nereye gitsem geliyolar hep birileri peşimde o yüzden oruçlu gibi dolanıyorum yarın bakalım nasıl geçeçek
Duygusumm nasılsınn hiç konuşamadık bugün :44: