- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.401
hadi bakalım neslişim sevindim ufak ufakda olsa sahalara dönmeye bakGünaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimizeBen haftaya toplantıyla başladım, yarın sabah ta toplantı var Sabah tartıldım ve kilomu hiç beğenmedim, birazdan bildirim yapacağım Pomocuguma, sizlerde durum daha iyidir inşallah.
Duyguşum kırılmak ne demek, olur mu öyle şey, zaten vücudumuzdan ve kilomuzdan tam olarak memnun olsak burada işimiz neAkşam gaza geldim ama spor yapamadım Bugün yapacağım ama, aha da buradan söz veriyorum. Bugün ya Leslie, ya spor salonu ama 45 dk spor yapmayı planlıyorum. Spora alışınca yapmadan duramıyor insan, ama bir de bırakınca yapmak o kadar zor geliyor ki Sabah ölçü de aldım, kollarım ve bacaklarım kalınlaşmış ne yazık ki Ama can sıkmak yok, spor yapmazsam, boğazımı da tutmazsam olacağı buydu, bugünden itibaren spora başlıyorum, hem benim iştahımı da kısar belki biraz
Bugün öğleden sonra dışarda işlerim var, azıcık yürümüş te olurum böylece. Akşam detaylı spor ve adım raporu vereceğim
canımm durumun malum en kısa sürüde toparlıyacağından eminim gerçi ben yinede beğeniyorum menünü yaz günleri iinsanın iştahı kapalı oluyorDuygucum menülerim az oluyor farkındayım dengem düzenim bozuldu tamamen beni bu hafta idare edin birazcık iyileşene kadar bi iyileşeyim tam gaz sahalara dönücem ama önce bi geçsin moralimde yerine gelecek :26:
Annem bitanedir onlar olmazsa ben bugünleri zor atlatırdım iyiki varlar
cnm benim p.tesileri geneleksel temizlikgünüm oluyor daKızlar yoğun bir gün geçirdim ondan pek giremedim şimdi ancak bakıyorum hemen menülerimi yazayım saçma menülerimi
Sabah
bir kase süt ile hazırladığım special K
Öğlen
iki dilim kepek ekmek yarım kk beyaz peynir ve maydonozla hazırladığım sandiviç
Ara
2 kayısı
Akşam
bir parça tavuk eti ( göğüs kısmı)
3-4 parça patates
yoğurt
bir bardak limonata
Ara
bir bardak yeşil çay
bir avuç içi kadar pestil
ev yapımı bir kase yoğurdun içine iki kayısı doğradım birazdan yicem
spor yok su çok az hemde çok çok az git gel ağzıma maydonoz atıyorum ki ödem için iş yerinde hiç birşey yiyorum 10 erkekle çalışınca bir rahat vermiyorlar nereye gitsem geliyolar hep birileri peşimde o yüzden oruçlu gibi dolanıyorum yarın bakalım nasıl geçeçek
Duygusumm nasılsınn hiç konuşamadık bugün :44:
kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum ve ınsaallah cızelgede bol eksıler.
dun uc saat uyku ıle gunu gecırdım hem ıshal oldum hem esımın burnu kanadı stresten olsa gerek ama ALLAHA sukur umulmadık sekılde sorunlar cozuldu tabıkı omrumuzden omur gıttı ama cok sukur. haftasonu da babamın basına bır hırsızlık olayı gelmıs ona da uzuldum yazık adamcagız 60 yasına yakın ama eve destek olmak ıcın calısıyor sureklı dısarda sıcak, soguk. neyse sırketın parasını almıslar cebınden. derde dusup bır de adamları takıp etmeye calısmıs. cok uzulmus cunku o parayı odemek zorunda kalacak. hem uykum dagılsın hem bugun spor yapamayacagım ıcın barı pazartesı yapayım dıye spora gıttım ıyıkı de gıtmısım hem uykum acıldı hem kendımı ıyı hıssettım hem de harıka bır rakam gordummmmmmmmmmmmm
sorun cozuldu, ben guzel bır rakam gordum oyuzden gayet huzurlu bır sekılde uyudum. etlı guvec yemegı yaptım, ısımı bıtırıp 11 de yattım. 1 bucuk saat daha fazla uyumus olmak ıyı de geldı gercekten. ıftara kadar da uyurum bugun, erken gıtmek gerekmezse davete. patronumuz cok buyuk bır ıftar yemegı verıyordu haremlık selamlık olacakmıs koca sehır orda olur sanırım.
dun cızelgeyı hazırlamadım cunku foruma takılıp 1-2 saat daha gec yatmayayım dedım. duygu da oyle dıyınce zaten, uyku agır bastı ıste.
ben bugun asırı yogunum, bu hafta cok yogun olacagım zaten dıyordum. oyuzden hemen cıkacagım aksam da gıremem artık yarın sabaha gorusuruz.
canı gonulden dua ettıgınızı bılıyorum oyuzden dualarınız ıcın cok tsk ederım. ALLAH razı olsun. hangınız duası kabul oldu bılmem ama kesın bırınızın dılek kapısı acıkmıs da ben huzura erdım aksama dogru sorun cozuldu de.
ben menünü beğendim canım banada fikir oldu bugün Gİ'si düşük kabak yemeği ypayım şöyle yoğurlu kendime özelgunum:
ıftar oncesı 70 dk spor
yarım saat kosu bandı ( 10 dksı kosu, gerı kalan sure tempolu yuruyus )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım
mekık cekmedım bu kez cunku salon kalabalıktı rahat edemedım erkek coktu.
eve 40 dk yuruyus
ıftar:
1,5 lt su
5 kasık bulgur pılavı esmer bulgurdan
5 kasık kabak yemegı
4 catal karpuz
ıkı hurma
bır bardak bol lımonlu maden suyu
bır bardak ayran
corba kasesı kadar salata
ara: acık sekersız cay, 20 adet kıraz
sahur:
ıkı hurma
1 kk yarım yaglı beyaz peynır
bır bardak yarım yaglı sut
3 zeytın
yarım domates yarım salatalık
3-4 adet marul
bır catal recel
7-8 adet kıraz, yarım seftalı
bır dılım kepek ekmegı
1,5 lt su ve nıyetlendım
peynır ve sutumu yarım yaglı alacagım muhakkak. cunku farkından olmadan sut urunlerınden cok yag alıyormusuz muhakkak yarım yaglı tuketın dıyorlar. onceden okadar dıkkat etmıyordum ama bundan sonra dıkkat edecegım
kızlar cızelgeyı yayınladım, kendı cızelgemı de guncelledımmmmmmmmmmmmmmm
evetttttttttt sonunda ac karnına olsa da 99 gordum. 99,7 cıktım ıftar oncesı. bu rakamı en son kac yıl once gordum ınanın bılmıyorummm
berıvan skype dan bıldırım yaparsan cızelgeyı guncellerım.
duygu sıze uzun uzun anlatır bayrama kadar cızelgede kılosunu yazmayacagız
tultan koydeymıs ve tartı bozukmus ordakı.
ben kactım fıstıklarrrrrrrrrr asırı yogunum bugun.
opuyorum hepınızıııııııııııı
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]bayrama kadar izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]100,7 kg[/td]
[td]99,7 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]10,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]68,9 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]78,5 kg [/td]
[td]-1,00kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]79, 6 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]+5,7 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] izinli [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80 kg (regl )[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]99,8[/td]
[td]99,4 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71.8 kg[/td]
[td]70.4 kg[/td]
[td]-1.400 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum ve ınsaallah cızelgede bol eksıler.
dun uc saat uyku ıle gunu gecırdım hem ıshal oldum hem esımın burnu kanadı stresten olsa gerek ama ALLAHA sukur umulmadık sekılde sorunlar cozuldu tabıkı omrumuzden omur gıttı ama cok sukur. haftasonu da babamın basına bır hırsızlık olayı gelmıs ona da uzuldum yazık adamcagız 60 yasına yakın ama eve destek olmak ıcın calısıyor sureklı dısarda sıcak, soguk. neyse sırketın parasını almıslar cebınden. derde dusup bır de adamları takıp etmeye calısmıs. cok uzulmus cunku o parayı odemek zorunda kalacak. hem uykum dagılsın hem bugun spor yapamayacagım ıcın barı pazartesı yapayım dıye spora gıttım ıyıkı de gıtmısım hem uykum acıldı hem kendımı ıyı hıssettım hem de harıka bır rakam gordummmmmmmmmmmmm
sorun cozuldu, ben guzel bır rakam gordum oyuzden gayet huzurlu bır sekılde uyudum. etlı guvec yemegı yaptım, ısımı bıtırıp 11 de yattım. 1 bucuk saat daha fazla uyumus olmak ıyı de geldı gercekten. ıftara kadar da uyurum bugun, erken gıtmek gerekmezse davete. patronumuz cok buyuk bır ıftar yemegı verıyordu haremlık selamlık olacakmıs koca sehır orda olur sanırım.
dun cızelgeyı hazırlamadım cunku foruma takılıp 1-2 saat daha gec yatmayayım dedım. duygu da oyle dıyınce zaten, uyku agır bastı ıste.
ben bugun asırı yogunum, bu hafta cok yogun olacagım zaten dıyordum. oyuzden hemen cıkacagım aksam da gıremem artık yarın sabaha gorusuruz.
canı gonulden dua ettıgınızı bılıyorum oyuzden dualarınız ıcın cok tsk ederım. ALLAH razı olsun. hangınız duası kabul oldu bılmem ama kesın bırınızın dılek kapısı acıkmıs da ben huzura erdım aksama dogru sorun cozuldu de.
hadi bakalım neslişim sevindim ufak ufakda olsa sahalara dönmeye bak
canımm durumun malum en kısa sürüde toparlıyacağından eminim gerçi ben yinede beğeniyorum menünü yaz günleri iinsanın iştahı kapalı oluyor
cnm benim p.tesileri geneleksel temizlikgünüm oluyor dao yüzdenpek uğramam p.tesileri
bence menün güzel bi öğlenzayıf yanında bi bardak ayran olsaydı yine kurtarırdı
gelişmeleri bildiğim için tekrar tekrar duygularımı ifade etmeme gerek yok kısacası ben dün baban durumu hariç her durumdan gayet mutluyum maşallah diyorum tebrik ediyorummm.. babanın durumunada çok üzüldümm ALLAH o pisliklerden katmer katmer çıkarsınn babanın başının gözünün sadakası olsun.tek tesellimiz cana zarar gelmedi
ben menünü beğendim canım banada fikir oldu bugün Gİ'si düşük kabak yemeği ypayım şöyle yoğurlu kendime özel
ayy yesinler çizelgeni dün zaten sandalyeye çakıldım o kadar mutlu oldukki ma aile eşimde alıştı iftara yakın güzel haberverme olayınabe buraya çarşaf gibi yazsam yine ifade edemem nasıl sevindiğimi şöyle düşün senden sonra en çok sevinen desem bence nokta atışı atmış olcam neyse ister iftar öncesi de ister açlık de durum neolursaolsun sen o rakamı gördün ve o rakam senin modunu gücünü herşeyini değiştircek ben diyorumki hoşgeldin 2 li rakamlara bunu esra içinde diyorum oda 99 .4 olmuşmaşallah ikinizedeeee devamı hep gelsininşallah gün veg ün eriyin kızlarrr
gelelim benim neden izinli olduğum bunu merakeden olursa özelden sorsun ordan cvp yazarım..
kolay gelsin canımmm
evetttttttttt sonunda ac karnına olsa da 99 gordum. 99,7 cıktım ıftar oncesı. bu rakamı en son kac yıl once gordum ınanın bılmıyorummm
cnm geçmiş olsun sana daGünaydın Kızlarrr;
Yine ben yine sağlık sorunuDün gece bir kriz gibi bişey geçirdim çok kötü oldum kendimi yerlere falan vuruyordum ağlaya sızlaya nnemler heen acile götürdüler doktora yaptıklarımı anlattım hepsi doğru dedi zaten bizde bunu yapardık dedi bir ilaç yazdı bunu kullan dedi bir de hiç sevmediğim bir krem yazdı işte geldik nöb.eczaneden aldık bende ped kullanmamak için sargı bezi ve pamuk alıp ped hazırladım kendime amaaaa ben su içmiyordum ya doktor dediki bol su iç iç ki orda bir akış olsun dedim ben içmiyordum wc ye gitmemek için yok dedi iç mutlaka en az 3 litre artık bugün suyun dibine vurucam dün gece ilacımı içtim biraz rahatladım öylece uyudumm sinirlerim bozuk bir halde bu sabah nasılmıyım ? Şimdilik iyi sanırım inşallh akşama kadar böyle devam eder
Bu arada bir de ben facemi dondurmuştum en azından şu boşanma bitene kadar dün adamın birinin facesine baktım böyle denizde plajda nispet atarcasına resimlerini koymuş nasıl sinirlendim salak senin üzülmen lazım ya da üzülüyordur değil mi ?? Bnede resim koyucam ama beklesin biraz ona öyle bir kapak yapıcam ki biraz inceleyim o görür
Benim göbiş her geçen gün küçülüyor ama kalçam ve basenlerim sanki küçülmüyor yaa acayip sinir oluyorum belim ince onlar kalın
Bugün ara ara girerim kızlar öpüyorum kocaman
duygu haftasonu misafir haftabaşı temizlik derken çok yoruldun dikkat et fazla yorma kendini canım menülerime dikkat etmeye çalışıyorum en azından sağlıklı besleneyim diyorum bu arada özelden msj atayım sana merak ettim şimdi bayrama kadar izinli olmanı
ayykıyamam sanaa yaa inşallahhh bir anöncedüzelirsinn iyide geçmicek bu şimdi sen bol suiç bir işki acı sonra doktorun dediği gibi akış olur.neyse inşallah bugün daha iyi olursunn tekrar geçmiş olsungünaydın kızlarrr;
yine ben yine sağlık sorunuDün gece bir kriz gibi bişey geçirdim çok kötü oldum kendimi yerlere falan vuruyordum ağlaya sızlaya Nnemler heen acile götürdüler doktora yaptıklarımı anlattım hepsi doğru dedi zaten bizde bunu yapardık dedi bir ilaç yazdı bunu kullan dedi bir de hiç sevmediğim bir krem yazdı işte geldik nöb.eczaneden aldık bende ped kullanmamak için sargı bezi ve pamuk alıp ped hazırladım kendime amaaaa ben su içmiyordum ya doktor dediki bol su iç iç ki orda bir akış olsun dedim ben içmiyordum wc ye gitmemek için yok dedi iç mutlaka en az 3 litre artık bugün suyun dibine vurucam dün gece ilacımı içtim biraz rahatladım öylece uyudumm sinirlerim bozuk bir halde bu sabah nasılmıyım ? şimdilik iyi sanırım Inşallh akşama kadar böyle devam eder
bu arada bir de ben facemi dondurmuştum en azından şu boşanma bitene kadar dün adamın birinin facesine baktım böyle denizde plajda nispet atarcasına resimlerini koymuş nasıl sinirlendim salak senin üzülmen lazım ya da üzülüyordur değil mi ?? Bnede resim koyucam ama beklesin biraz ona öyle bir kapak yapıcam ki biraz inceleyim o görür
Benim göbiş her geçen gün küçülüyor ama kalçam ve basenlerim sanki küçülmüyor yaa acayip sinir oluyorum belim ince onlar kalın
cemrecimmsınavlaeın bitmiş inşallah güzel geçmiştir.
Süpersin cnmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel -- ler görmüşsün yaaaaa
inşlh devamı gelir bizde bayramdan sonra görücez bu gidişle eksileri:26:
Cnm eşine geçmiş olsun babanında verilmiş sadakası varmış cnm giden paraya acıyoruz ama canına bişey olmamış ya buna şükür rabbim kolaylık versin o giden paranın yerine çabuk gelsin inşlhhh....
Cnm geçmiş olsun sana da
kiolar gittikçe beden orantılı küçülüyo cnm bize sanki belli yerler gitmiş gibi geliyo ama gider zamanla
süpersin cnmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel -- ler görmüşsün yaaaaa
inşlh devamı gelir bizde bayramdan sonra görücez bu gidişle eksileri:26:
cnm eşine geçmiş olsun babanında verilmiş sadakası varmış cnm giden paraya acıyoruz ama canına bişey olmamış ya buna şükür rabbim kolaylık versin o giden paranın yerine çabuk gelsin inşlhhh....
cnm geçmiş olsun sana da
kiolar gittikçe beden orantılı küçülüyo cnm bize sanki belli yerler gitmiş gibi geliyo ama gider zamanla
yok canım ben kolay kolay yorulmamYinede sağol benidüşündüğün için
Evet canımgörüyorummenülerini gayet sağlıklı afferim sanaa
ayykıyamam sanaa yaa inşallahhh bir anöncedüzelirsinn iyide geçmicek bu şimdi sen bol suiç bir işki acı sonra doktorun dediği gibi akış olur.neyse inşallah bugün daha iyi olursunn tekrar geçmiş olsun
o adamın birine yapacağın engüzelnispet kg vermiş bi resmini koyman olur, sabret canımmbekle şok yaşaması çok uzakda değil çok yakın bir sürede ağzının salyaları akcakk.
Cnm en çok yağo lan yerlerdengider yavaş yavaş ordanda gitmeye başlarrrr sen merak etme
cemrecimmsınavlaeın bitmiş inşallah güzel geçmiştir.
Bu arada evlilk yıl dönümüne az kalmış şimdidenkutluyorum sevginiz saygınızzdaim olsun inşallah bir daha yıl karnında yadakollarında bebeğinle kutlarsınızz..
Kızlar, çok uzun bir geçmiş yokmuş hemen baktım, Pomocum inan çoooookkkk sevindim canım. İnanamıyorum yaaa , bir daha görme inşallah üçlü rakamları, nasıl bir ohhh dedim var ya Azminin meyvelerini topluyorsun, hep böyle devam etsin inşallah
Kilo veren herkesi gönülden kutluyorum, haftaya ben de + değil -- olacağım, en azından olmak için elimden geleni yapacağım sözDuyguşum, sen neden izinlisin bakem, merak ettim ben de. Hele de buradan yazmayınca daha bi merak ettim Bana da özelden bildir
Esra geçmiş olsun, çok zor bir durum, Allah kolaylık versin canım. Eskiye de hiiiiçç takılma, önünde çok güzel, sağlıklı ve mutlu bir gelecek seni bekliyor, sadece ona odaklan
Unuttuklarım varsa affola, Pomocuğumun ikili rakama düşmesinin heyecanındandır, ne diyeceğimi bile bilemedim valla. İfade edebildiğimin çok çok çok ötesinde mutlu oldum
[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]64,9 kg[/TD]
[TD]bayrama kadar izinli[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]20,1 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]100,7 kg[/TD]
[TD]99,7 kg[/TD]
[TD]-1,00 kg[/TD]
[TD]10,3 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]68,7 kg[/TD]
[TD]68,9 kg[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]6,1 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]83,00 kg[/TD]
[TD]79,8 kg[/TD]
[TD]78,5 kg[/TD]
[TD]-1,00kg[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]16,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]79, 6 kg[/TD]
[TD]+600 gr[/TD]
[TD]+5,7 kg[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]63 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]22 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]101,9 kg[/TD]
[TD] izinli[/TD]
[TD] gr[/TD]
[TD] 6,1 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[TD]80 kg (regl )[/TD]
[TD]0,00 gr[/TD]
[TD]6,8 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107.2 kg[/TD]
[TD]99,8[/TD]
[TD]99,4 kg[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[TD]8,00 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]71.8 kg[/TD]
[TD]70.4 kg[/TD]
[TD]-1.400 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]62 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günaydın Kızlarrr;
Yine ben yine sağlık sorunuDün gece bir kriz gibi bişey geçirdim çok kötü oldum kendimi yerlere falan vuruyordum ağlaya sızlaya nnemler heen acile götürdüler doktora yaptıklarımı anlattım hepsi doğru dedi zaten bizde bunu yapardık dedi bir ilaç yazdı bunu kullan dedi bir de hiç sevmediğim bir krem yazdı işte geldik nöb.eczaneden aldık bende ped kullanmamak için sargı bezi ve pamuk alıp ped hazırladım kendime amaaaa ben su içmiyordum ya doktor dediki bol su iç iç ki orda bir akış olsun dedim ben içmiyordum wc ye gitmemek için yok dedi iç mutlaka en az 3 litre artık bugün suyun dibine vurucam dün gece ilacımı içtim biraz rahatladım öylece uyudumm sinirlerim bozuk bir halde bu sabah nasılmıyım ? Şimdilik iyi sanırım inşallh akşama kadar böyle devam eder
Bu arada bir de ben facemi dondurmuştum en azından şu boşanma bitene kadar dün adamın birinin facesine baktım böyle denizde plajda nispet atarcasına resimlerini koymuş nasıl sinirlendim salak senin üzülmen lazım ya da üzülüyordur değil mi ?? Bnede resim koyucam ama beklesin biraz ona öyle bir kapak yapıcam ki biraz inceleyim o görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?