2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum ve ınsaallah cızelgede bol eksıler.

dun uc saat uyku ıle gunu gecırdım hem ıshal oldum hem esımın burnu kanadı stresten olsa gerek ama ALLAHA sukur umulmadık sekılde sorunlar cozuldu tabıkı omrumuzden omur gıttı ama cok sukur. haftasonu da babamın basına bır hırsızlık olayı gelmıs ona da uzuldum yazık adamcagız 60 yasına yakın ama eve destek olmak ıcın calısıyor sureklı dısarda sıcak, soguk. neyse sırketın parasını almıslar cebınden. derde dusup bır de adamları takıp etmeye calısmıs. cok uzulmus cunku o parayı odemek zorunda kalacak. hem uykum dagılsın hem bugun spor yapamayacagım ıcın barı pazartesı yapayım dıye spora gıttım ıyıkı de gıtmısım hem uykum acıldı hem kendımı ıyı hıssettım hem de harıka bır rakam gordummmmmmmmmmmmm

sorun cozuldu, ben guzel bır rakam gordum oyuzden gayet huzurlu bır sekılde uyudum. etlı guvec yemegı yaptım, ısımı bıtırıp 11 de yattım. 1 bucuk saat daha fazla uyumus olmak ıyı de geldı gercekten. ıftara kadar da uyurum bugun, erken gıtmek gerekmezse davete. patronumuz cok buyuk bır ıftar yemegı verıyordu haremlık selamlık olacakmıs koca sehır orda olur sanırım.

dun cızelgeyı hazırlamadım cunku foruma takılıp 1-2 saat daha gec yatmayayım dedım. duygu da oyle dıyınce zaten, uyku agır bastı ıste.

ben bugun asırı yogunum, bu hafta cok yogun olacagım zaten dıyordum. oyuzden hemen cıkacagım aksam da gıremem artık yarın sabaha gorusuruz.

canı gonulden dua ettıgınızı bılıyorum oyuzden dualarınız ıcın cok tsk ederım. ALLAH razı olsun. hangınız duası kabul oldu bılmem ama kesın bırınızın dılek kapısı acıkmıs da ben huzura erdım aksama dogru sorun cozuldu de.

gunum:

ıftar oncesı 70 dk spor

yarım saat kosu bandı ( 10 dksı kosu, gerı kalan sure tempolu yuruyus )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım

mekık cekmedım bu kez cunku salon kalabalıktı rahat edemedım erkek coktu.

eve 40 dk yuruyus

ıftar:

1,5 lt su
5 kasık bulgur pılavı esmer bulgurdan
5 kasık kabak yemegı
4 catal karpuz
ıkı hurma
bır bardak bol lımonlu maden suyu
bır bardak ayran
corba kasesı kadar salata

ara: acık sekersız cay, 20 adet kıraz

sahur:
ıkı hurma
1 kk yarım yaglı beyaz peynır
bır bardak yarım yaglı sut
3 zeytın
yarım domates yarım salatalık
3-4 adet marul
bır catal recel
7-8 adet kıraz, yarım seftalı
bır dılım kepek ekmegı

1,5 lt su ve nıyetlendım

peynır ve sutumu yarım yaglı alacagım muhakkak. cunku farkından olmadan sut urunlerınden cok yag alıyormusuz muhakkak yarım yaglı tuketın dıyorlar. onceden okadar dıkkat etmıyordum ama bundan sonra dıkkat edecegım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]bayrama kadar izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]100,7 kg[/td]
[td]99,7 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]10,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]68,9 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]78,5 kg [/td]
[td]-1,00kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]79, 6 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]+5,7 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] izinli [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80 kg (regl )[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]99,8[/td]
[td]99,4 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71.8 kg[/td]
[td]70.4 kg[/td]
[td]-1.400 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[/table]

kızlar cızelgeyı yayınladım, kendı cızelgemı de guncelledımmmmmmmmmmmmmmm

evetttttttttt sonunda ac karnına olsa da 99 gordum. 99,7 cıktım ıftar oncesı. bu rakamı en son kac yıl once gordum ınanın bılmıyorummm

berıvan skype dan bıldırım yaparsan cızelgeyı guncellerım.

duygu sıze uzun uzun anlatır bayrama kadar cızelgede kılosunu yazmayacagız

tultan koydeymıs ve tartı bozukmus ordakı.

ben kactım fıstıklarrrrrrrrrr asırı yogunum bugun.
opuyorum hepınızıııııııııııı

hadi bakalım neslişim sevindim ufak ufakda olsa sahalara dönmeye bak

canımm durumun malum en kısa sürüde toparlıyacağından eminim gerçi ben yinede beğeniyorum menünü yaz günleri iinsanın iştahı kapalı oluyor
cnm benim p.tesileri geneleksel temizlikgünüm oluyor da o yüzdenpek uğramam p.tesileri
bence menün güzel bi öğlenzayıf yanında bi bardak ayran olsaydı yine kurtarırdı

gelişmeleri bildiğim için tekrar tekrar duygularımı ifade etmeme gerek yok kısacası ben dün baban durumu hariç her durumdan gayet mutluyum maşallah diyorum tebrik ediyorummm.. babanın durumunada çok üzüldümm ALLAH o pisliklerden katmer katmer çıkarsınn babanın başının gözünün sadakası olsun.tek tesellimiz cana zarar gelmedi
ben menünü beğendim canım banada fikir oldu bugün Gİ'si düşük kabak yemeği ypayım şöyle yoğurlu kendime özel

ayy yesinler çizelgeni dün zaten sandalyeye çakıldım o kadar mutlu oldukki ma aile eşimde alıştı iftara yakın güzel haberverme olayına be buraya çarşaf gibi yazsam yine ifade edemem nasıl sevindiğimi şöyle düşün senden sonra en çok sevinen desem bence nokta atışı atmış olcam neyse ister iftar öncesi de ister açlık de durum neolursaolsun sen o rakamı gördün ve o rakam senin modunu gücünü herşeyini değiştircek ben diyorumki hoşgeldin 2 li rakamlara bunu esra içinde diyorum oda 99 .4 olmuşmaşallah ikinizedeeee devamı hep gelsininşallah gün veg ün eriyin kızlarrr

gelelim benim neden izinli olduğum bunu merakeden olursa özelden sorsun ordan cvp yazarım..
kolay gelsin canımmm

öncelikle eline emeğine sağlık canımmmçok tşk.ederiz tabloyu hazırladığın için.
kg veren başda lep arkadaşımızı tebrik ediyorum sonrasında sanırım 1.300gr veren feslimm ve 1 kg veren filizimi ve kg veren tüm arkadaşlarımı kutlarım devamı fazla fazla gelsin inşallahhh

ama tüm alkışlarımm 2' li rakamlara merhaba diyen filizimee bir daha 3 lü rakamlara giç görmezsin inşallahhhh...

kg alan arkadaşlarımada yola her zamankinden daha fazla istekle devam diyorum..ş

Ama aman ben nasıl sevindim Filizmm herşeyeee işinizin halolmasına dokuzları görmene moralinin iyi olmasına süperrrr yaaa oh valla gitsin gitsin kara bulutlar güneş açsın miss gibi gülsün şu melek yüzünnn

Babana üzüldüm yaa ne iinsanlar var elbet çıkar onlardan sıkmayın canınızı sonuçta cana geleceğine mala değil mi ?

Eşinin burnu kanamış çok geçmiş olsun sıcaklarda yapabilyor eskiden benimde çok kanardı ama geçti şükür

Çİzelgede gördüm kendimi çok teşekkür ederim ayy dokuzlarda pek güzel ama sekizleri bekliyorum heyecanla

ve günaydın hanımlarrr hepimize huzurlu mutlu sağlıklı bir gün diliyorummm..

dünkü menüm:

iftar: 1 bardak su
eşimin yoğun ısrarı yüzünden ve benim temizlik yapmak'dan fırsat bulamadığım için dışardan yemek söyledik.
1 porsyon iskender döner alttaki minik ekmeklerin yarısından çoğunu eşime verdim ve dönerlerimin çeyrek bölümünü eşime verdim yani 1 porsyon yemedim nasıl kızlar olmuşum dimi benki kebap hastası biri oruçlu olduğum halde nasıl yedim,nefsimi frenliyebiliyorum artık. neyse yanında1 bardak light pepsi domates,közlenmiş biber

3 tatlı kaşığı vanilyalı dondurma,

1bardak yeşil çay
1 bardak kirazsaplı çay

2lt yAKIN SU

aktivite:5000 bin adım olmuştur
100 twist
100 oklava çevirme

sahur: 4 fındık,1 ceviz,7 tane badem,1 domates,1 salatalık,biraz maydanoz,1 kibrit kutusu lor peyniri,1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,1 hurma,1bardak ayran,1 bardak kiraz saplı çayım,500 ml su (suya yer kalmadı)

Son düzenleme:

Duygu haftasonu misafir haftabaşı temizlik derken çok yoruldun dikkat et fazla yorma kendini canım menülerime dikkat etmeye çalışıyorum en azından sağlıklı besleneyim diyorum bu arada özelden msj atayım sana merak ettim şimdi bayrama kadar izinli olmanı

Günaydın Kızlarrr;

Yine ben yine sağlık sorunu Dün gece bir kriz gibi bişey geçirdim çok kötü oldum kendimi yerlere falan vuruyordum ağlaya sızlaya nnemler heen acile götürdüler doktora yaptıklarımı anlattım hepsi doğru dedi zaten bizde bunu yapardık dedi bir ilaç yazdı bunu kullan dedi bir de hiç sevmediğim bir krem yazdı işte geldik nöb.eczaneden aldık bende ped kullanmamak için sargı bezi ve pamuk alıp ped hazırladım kendime amaaaa ben su içmiyordum ya doktor dediki bol su iç iç ki orda bir akış olsun dedim ben içmiyordum wc ye gitmemek için yok dedi iç mutlaka en az 3 litre artık bugün suyun dibine vurucam dün gece ilacımı içtim biraz rahatladım öylece uyudumm sinirlerim bozuk bir halde bu sabah nasılmıyım ? Şimdilik iyi sanırım inşallh akşama kadar böyle devam eder

Bu arada bir de ben facemi dondurmuştum en azından şu boşanma bitene kadar dün adamın birinin facesine baktım böyle denizde plajda nispet atarcasına resimlerini koymuş nasıl sinirlendim salak senin üzülmen lazım ya da üzülüyordur değil mi ?? Bnede resim koyucam ama beklesin biraz ona öyle bir kapak yapıcam ki biraz inceleyim o görür

Benim göbiş her geçen gün küçülüyor ama kalçam ve basenlerim sanki küçülmüyor yaa acayip sinir oluyorum belim ince onlar kalın

Bugün ara ara girerim kızlar öpüyorum kocaman

süpersin cnmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel -- ler görmüşsün yaaaaa
inşlh devamı gelir bizde bayramdan sonra görücez bu gidişle eksileri:26:
cnm eşine geçmiş olsun babanında verilmiş sadakası varmış cnm giden paraya acıyoruz ama canına bişey olmamış ya buna şükür rabbim kolaylık versin o giden paranın yerine çabuk gelsin inşlhhh....
cnm geçmiş olsun sana da
kiolar gittikçe beden orantılı küçülüyo cnm bize sanki belli yerler gitmiş gibi geliyo ama gider zamanla

yok canım ben kolay kolay yorulmam Yinede sağol benidüşündüğün için
Evet canımgörüyorummenülerini gayet sağlıklı afferim sanaa

ayykıyamam sanaa yaa inşallahhh bir anöncedüzelirsinn iyide geçmicek bu şimdi sen bol suiç bir işki acı sonra doktorun dediği gibi akış olur.neyse inşallah bugün daha iyi olursunn tekrar geçmiş olsun

o adamın birine yapacağın engüzelnispet kg vermiş bi resmini koyman olur, sabret canımmbekle şok yaşaması çok uzakda değil çok yakın bir sürede ağzının salyaları akcakk.
Cnm en çok yağo lan yerlerdengider yavaş yavaş ordanda gitmeye başlarrrr sen merak etme
cemrecimmsınavlaeın bitmiş inşallah güzel geçmiştir.
Bu arada evlilk yıl dönümüne az kalmış şimdidenkutluyorum sevginiz saygınızzdaim olsun inşallah bir daha yıl karnında yadakollarında bebeğinle kutlarsınızz..

Merhaba kızlar, sabah toplantıya girdim ve anca çıktım. Canım çıktı resmen. Yemeğe gitmeden bir girip selam vereyim en azından dedim. Öğleden sonra fırsat bulursam dalarım geçmişe.
Dün öğleden sonra işlerim vardı dışarda, arabayı uzak bir yere parkedip epey yürüdüm. Gerçi pişman oldum sonra ama neyse. Hava çok sıcaktı ve işimi de halledemedim. Bugün akşamüstü halletmeye çalışacağım artık. Ekstra bir spor yapmadım ama adım sayım toplam 8500 olmuştu. Çok şükür, uzun zamandır devam eden hareketsizliğimin üstüne iyi bir başlangıç diye düşünüyorum

Kızlar, çok uzun bir geçmiş yokmuş hemen baktım, Pomocum inan çoooookkkk sevindim canım. İnanamıyorum yaaa, bir daha görme inşallah üçlü rakamları, nasıl bir ohhh dedim var ya Azminin meyvelerini topluyorsun, hep böyle devam etsin inşallah
Kilo veren herkesi gönülden kutluyorum, haftaya ben de + değil -- olacağım, en azından olmak için elimden geleni yapacağım söz Duyguşum, sen neden izinlisin bakem, merak ettim ben de. Hele de buradan yazmayınca daha bi merak ettim Bana da özelden bildir
Esra geçmiş olsun, çok zor bir durum, Allah kolaylık versin canım. Eskiye de hiiiiçç takılma, önünde çok güzel, sağlıklı ve mutlu bir gelecek seni bekliyor, sadece ona odaklan
Unuttuklarım varsa affola, Pomocuğumun ikili rakama düşmesinin heyecanındandır, ne diyeceğimi bile bilemedim valla. İfade edebildiğimin çok çok çok ötesinde mutlu oldum

tşk ederim İnşallah canımmm küçük bir toto hayal bile edemiyorum

Topiğin hamarat kızı o zaman su olayını işyerinde yapamıyorum akşam eve gidince telafi ederim 2,5 -3 lt içerim

O resim olayını seneye yazın tatilimden paylaşmak istiyorum İzmir koylarından kapakkkkk

Tşk ederim neslicimm İnşallah dediğin gibi olur Sende ufaktan spora başlamışsın ohh azmin daim olsun bitanem Güzel güzel eksilere inşallah

nesli cim, çok teşekkür ederim incecik görünüyosun iltifatın için

duygu cum, aynen öyle bolgesel fazlalıkları halletmek lazım, ki şansıma bizim oradaki oyun parkına spor aletlernden koydular, iftardan sonra oraya çıkacam artk, daha faydalı olacak benim için. şu senin sık bırakları da aklıma geldikçe yapıyorum zaten çamaşır astıgın resm demişsin ya o resmde çamaşır asmıyordum ben, arkadaşım bahçe hortumuyla ıslatmıştı beni de bakışım ondan

kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum yaz günü, dertsiz başıma dert oldu resmen. dün gelmedm işe bugun de yoğunum. kendinize iyi bakın görüşürüzz...

Ellerine sağlık canım o kadar işinin arasında üşenmeyip yapıyorsun ya hakkını ödeyemeyiz. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik

ediyorum.

Maşaallah çok sevindim canım arkadaşım görünce nasıl mutlu oldum anlatamam ben de istiyorummm.. İş probleminiz de çözülmüş çok şükür gözünüz aydın canımcımm

Duygucum bende merak ettim çok özel değilsen bana da mesaj gönderir misin?

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Boşver canım bence hiç de umursama giden gitmiş biten bitmiş ne yaparsa yapsın.

Sende kapağı yapıştırırsın elbet

merhabalarrrr hanımlar günler çabuk geçiyor Ramazanın ikinci yarısına geçtik hayırlara vesile olur inşaallah.

Oğlum için güzel dilek ve dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden. Her yerine dağıldı çiçekleri 1-2 gün

sonra çıkanlar kurumaya başlar inşallah. çok tatlı oldu çiçek abbas diye seviyorum, ben abbas diilim diyoo

Dün kayınvalidede kaldık temizlik yaptık bildirim yapamadım. Pomocum da yazmış sağolsun

Sadece dünki menülerimi yazıyorum

İftar: 2 tane el kadar ince pide, 1 kase cacık, 2 kaşık fırında sebze ve patates

Ara: 6-7 tane erik, çay

Sahur: 1 dlm kepek 1 dlm peksimet ekmek, 1 dlm peynir, 1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı reçel, domates, yeşillik, çay

3 lt su içtim aktivite olarak temizlik yaptım.