- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.421
nesli cim, çok teşekkür ederim incecik görünüyosun iltifatın için
duygu cum, aynen öyle bolgesel fazlalıkları halletmek lazım, ki şansıma bizim oradaki oyun parkına spor aletlernden koydular, iftardan sonra oraya çıkacam artk, daha faydalı olacak benim için. şu senin sık bırakları da aklıma geldikçe yapıyorum zatençamaşır astıgın resm demişsin ya o resmde çamaşır asmıyordum ben, arkadaşım bahçe hortumuyla ıslatmıştı beni de bakışım ondan
kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum yaz günü, dertsiz başıma dert oldu resmen. dün gelmedm işe bugun de yoğunum. kendinize iyi bakın görüşürüzz...
Ellerine sağlık canım o kadar işinin arasında üşenmeyip yapıyorsun ya hakkını ödeyemeyiz. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik
ediyorum.
Maşaallah çok sevindim canım arkadaşım görünce nasıl mutlu oldum anlatamam ben de istiyorummm.. İş probleminiz de çözülmüş çok şükür gözünüz aydın canımcımm
Duygucum bende merak ettim çok özel değilsen bana da mesaj gönderir misin?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Boşver canım bence hiç de umursama giden gitmiş biten bitmiş ne yaparsa yapsın.
Sende kapağı yapıştırırsın elbet
cnm ii dileklerin için eşekkürler evet yıldönümüm geliyo seneye bebeşimle girerim inşlhh eettiğin dualrın karşılığı seni de bulsun güzelimyok canım ben kolay kolay yorulmamYinede sağol benidüşündüğün için
Evet canımgörüyorummenülerini gayet sağlıklı afferim sanaa
ayykıyamam sanaa yaa inşallahhh bir anöncedüzelirsinn iyide geçmicek bu şimdi sen bol suiç bir işki acı sonra doktorun dediği gibi akış olur.neyse inşallah bugün daha iyi olursunn tekrar geçmiş olsun
o adamın birine yapacağın engüzelnispet kg vermiş bi resmini koyman olur, sabret canımmbekle şok yaşaması çok uzakda değil çok yakın bir sürede ağzının salyaları akcakk.
Cnm en çok yağo lan yerlerdengider yavaş yavaş ordanda gitmeye başlarrrr sen merak etme
cemrecimmsınavlaeın bitmiş inşallah güzel geçmiştir.
Bu arada evlilk yıl dönümüne az kalmış şimdidenkutluyorum sevginiz saygınızzdaim olsun inşallah bir daha yıl karnında yadakollarında bebeğinle kutlarsınızz..
cnm evet ramazanın 15 ini devirdik ne kaldı geriye inş seneye ramazana da ulaşmayı nasip eder yaradan sağlık sıhhatlemerhabalarrrr hanımlar günler çabuk geçiyor Ramazanın ikinci yarısına geçtik hayırlara vesile olur inşaallah.
Oğlum için güzel dilek ve dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden. Her yerine dağıldı çiçekleri 1-2 gün
sonra çıkanlar kurumaya başlar inşallah. çok tatlı oldu çiçek abbasdiye seviyorum, ben abbas diilim diyoo
Dün kayınvalidede kaldık temizlik yaptık bildirim yapamadım. Pomocum da yazmış sağolsun
Sadece dünki menülerimi yazıyorum
İftar: 2 tane el kadar ince pide, 1 kase cacık, 2 kaşık fırında sebze ve patates
Ara: 6-7 tane erik, çay
Sahur: 1 dlm kepek 1 dlm peksimet ekmek, 1 dlm peynir, 1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı reçel, domates, yeşillik, çay
3 lt su içtim aktivite olarak temizlik yaptım.
kızlarrrrrrrrrrr gunaydın
yogun bır gunun ardından sıze tam anlamıyla bır gerı donus yapmıs olayım cunku dun apar topar gırdım ve cıktım aslında tam paylasamadım duygularımı.
hepınıze cok tsk ederım. bu yola ılk cıktıgım ve herzaman yanımda olan duygusuma, daha sonra tanıdıgım neslıcıgıme ve uzun zamandır bırarada oldugum dıger tum arkadaslarıma cok tsk edıyorum. duygunun da dedıgı gıbı ben duygularımı zaten anlattım demıs ama ben kendım aslında duygularımı tam anlatmadım kılomu gorur gormez duyguyu aradım cıglıklar koptu tabı bızden. sonra ben oturdum agladım telefonu kapatınca. kac yıl once bu kılodaydım bılmıyorum ınanın. cunku ben yıllarca tartılmayan bırıydım. duygunun da dedıgı gıbı sankı 34 beden olmus bırının mutlulugu oldu ben de ınanın. cunku umudum yukseldı sankı hep 103-105 hep bu ıkı rakamda takılıp kalacagım dıye korkuyordum. duygu hep der sen cok guclu bır kadınsın yasadıgın seylerı dusunecek olursak der ama bana ne kendım ne cevrem dıyet konusunda guvenmemıstır ama gecen yaz baslayan bu seruvende hepınızın destegı cok buyuk. sızınle paylasmak, tatlı bır rekabet, saglıklı bılgıler edınmek bunlar cok onemlı bu surecte. gecen kısı cok zor atlattım resmen cokus donemıne gırdım basarısızlıgı kaldıramadım herseye karsı bır ısyankarlık oldu bu yuzden. o surecte bana sabrettıgınız ıcın, benı dınledıgınız ıcın, bana moral verdıgınız ıcın cok tsk ederımmmmmmmmmmm
kuru kuru bır tesekkur olmadıgını bılmenızı ısterım, yolum uzun ama bu yoldakı en guzel gunumu belkı de dun yasadım dıyebılırım hatta hayatımdakı en guzel gunlerden bırıydı. o mutlulukla cıcıler gıydım dun, resımler cekındım hatta duyguya da yolladım. cok farklı buldu benı, enerjı olarak bıle.
album yapacagım sımdı o resımlerı. sız baktıktan sonra kaldıracagım resımlerı.
dualarınız, dıleklerınız, arkadaslıgınız ıcın hepınıze cok tsk edıyorum. ıyı kı varsınız, hepınızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum
en buyuk tesekkuru de benı dost, kardes kabul eden, hayatının bır parcası kabul edıp her anımı paylasmaya calısan candost duygusumaaaaaaaa
ıyı kı varsın sen olmasan cok zordu hersey. sen oldugun ıcın kolaylastı ve guzellestı hersey. cunku ruhumdakı yanlızlıga, derman oldun ve benı ayaga kaldırdın.
:13: :93::90::118::119::119::124:
Ooooo Filizimm ne güzel çıkmışsın çok beğendim renkler harika ben de aynı renk bi bluz almıştım kendimetam yaz rengi sana da çok yakışmış makyajlar da yapılmış ohh içime sindi seni böyle görmek
Ooooo Filizimm ne güzel çıkmışsın çok beğendim renkler harika ben de aynı renk bi bluz almıştım kendimetam yaz rengi sana da çok yakışmış makyajlar da yapılmış ohh içime sindi seni böyle görmek
Ablacm bn göremiyorm nrde filizz ablann fotoları ?
tsk ettım canım. duygu da bu rengı cok begendı. turban normalde o tarz ortunmuyorum o ve pembıs ayakkabı annemın hedıyesı oldu ıstanbulda gıttıgımde. dun denedım. normalde normal turban ortunuyorum
evet dun suslendım de goz kalemı rımel. uste de cektım eyelıner gıbı kullanıyorum kalemı.
Sen şimdi böyle yazınca da ben duygulandım :2: yani yaşadıkların hissettiklerin ne bileyim tam benim içim sanki hatta ben mi yazdım bunu ...İşte sen böyle azimli birisin daha dur sekizlerini de göreceğiz ...Negüzel modunu yüksek gördümm inan içim rahatladı.Artık bundan sonrası kolay emi rahat ol sonuçta ikili rakamlar ama azmin hep böyel olsun seneye yaza balımmm incecik gireceğiz.Duyguşşş senin hep yanında olmuş bu konuda şanslısın destek çok önemli ben hayatta inanamazdım diyette desteğin bu kadar yararlı olacağını ama biliyorsun ben de senin sayende bırakmadım senin sayende öğrendim şimdi Duyguşda varinşallah hep birlikte daha güzel kilolar vereceğiz
NOT : Ben sekizleri gördüğümde hep birlikte halay çekiyoruz çünkü bende senelerdir sekizleri görmüyorum
Filizim saol canım bu hastalık olayı beni psikolojik olarak da bedenen olarakda kötü ektiledi umarım yakında geçer de şu hareketsiz hayatımdan kurtulurum.
Bnde begendim digr fotolr eşinmydi ablacm
yesıl tısortlu olan esım evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?