2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tsk ederım reyhan.

tercıhlerını yaptın mı ? eger kı rahat bır doneme gırdıysen, sen de artık dıyete dort elle sarılabılırsın bız yorumlarız menulerını. yardımcı oluruz.

cok gencsın benım dsutugum hataya dusme lutfen. keske ozamanlar tanısaydım arkadaslarımı. ozamanlar kurtulmus olurdum tum bu kılolardan. genclık var, hastalıklar da yok. cıvı gıbı olurdum valla hemencık. oyuzden bunu degerlendır lutfen.

buarada halen ben ve esım detaylı yorum beklıyorum senden burc.

gunaydın canım denk gelmek guzel oldu tam cıkıyordum taze taze cevap vermıs olayım guzel olacak.

tsk ederım canım ben yesıl severdım ama pek kıyafetım yoktu bu su yesılını ben de cok sevdım demek bu yıl sen de yesılcı oldun mavıyı bıraktın mı yoksa kışa

hımmmm demek enerjı verdı bak buna da cok sevındım adımlarına cok sevındım eyluldekı tempodan once gecıs donemını de kesınlıkle kolaylastıracak. aaaaaaa super olur havuz var mı gıdebılecegın ne guzel olur yaaaa

bugun de yuruyus olacak ozaman. buna sevındım ıste. her gun yuruyus yapmak bıle spor oluyor sonucta.

duyguyu ben de merak ettım arayacagım bırazdan ses cıkmazsa.

Yaptım ablacm kşke açıklansa içim şiştii artk haklısın dikkat etmeliym :44::44: gelelm burcunaa yükselenin başakk ablacm daha çokk etkiliyo seni benm fikrimde başakk kmseyi kırmak istemeyn kmseyle küss kalmak istemeyn bi yapn varr kmseyide kıramıyosn zatn şıkr şıkr giynmeyi seviyosn zatn fotolarndada gördügümüz gibi eşin balktı sanırm balk erkeklerii çokk saff görünr hçbişidn anlamıyo gibi görünr ama kesnlkle öyle degildir dünyanın en zeki burcu balıktır böle insanları gözlemlerr onaa göre davranır ilgilenmiyomuş bakmıyomuş gibi görünr sn derece amaa gözlemlerr insanların yürüyüşünden kişiligini harflerinden karakterini anlr insn sarrafıı diyebilirz duygularını içinde yaşarr genl olarak böle sevgisini ilgisini blli etmz güçlü kadınlara zaafı varr eminim bu kilo vrme konusnda sennle gurr duyuyo herr dk bellii etmesede herşeyi içinde yşaarr amaa blli edincede tamm eder sözleri çokk etkileyicidr hertürlü hmde sözleri kırabilirde amaa tamm trsi çokk etkileyeblrde tartışmalarda genlde kolay kolay parlamaz çabk sinirlenen bi yapısı yoktur amaa sabrınıı aştıgnda çokk kırıcı olur biri gözünden düşrse bidaha giremz ya sev ya vazgeç mantıgındadır yemk yemeye çokk düşkün degldr aslnda snde düşkün deglsn amaa böle günlerii 5 çayını faln seversn eşin kıskanç ama bunu blli etmz bşka bişiye patlatır kıskançlıgını çockları çokk sevr dokunark sevr kucagına alır öper faln senn öyle degilsin pekk hani dokunark sevmessin evde hepp senn sözn geçiyomş gibi görnsede eşin allttan alttan yönetiyo birz genlde tartışmalrda bagırp çagırmassın senn hepp sakinsindir mink mink laff sokarsın sadece tabi sabrının bi nktası varr onuu geçmedikçe ailene ilerde olucak miniklerinee çokk düşkün olucaksın çockalra bagırp çagıramassın kesnlkle vuramassın böle bi yapn varr ailevi baglarınıı güzl ttmayı istiyosn hepp ilişkilerini faln şıkr şıkr giynmeyi seviyosn bunu zatn söelmiştim bu aradaa çokk hoş bi yüzün var eşinle bazn hayatınz normal seyrinde durgun devm ediyoo amaa baznde uzun uzun sohbet ediyosunuz eşinin bu anlarını yakalamk birz zorr tabi ama sohbetii koyudr zamn zamn tutumludur parayı nereye harcıycagını bilr hesplarını yapr hepp annesine çokk düşkündürr bu şeklde ablacm yine devm ederim bn parmakalrım koptu girş yapmadan yapmışım yorumu o yüzden silndi tekrar yazmak zornda kaldım

Selam kızlar,

Filizcim topiğine geldim ben de, beni de kabul eder misiniz? sen +90dan güç aldın, ben de sizin topiğinizden güç almak isterim. +90 pek keyifli değil bu aralar, ben de reglle birlikte bütün motivasyonumu kaybettim. Baktım Esracığım da buralarda, ben de pazartesiden itibaren aranıza katılmak isterim. hem buraya, hem +90a bildirim yapmak isterim. tabi sen ve kızlar kabul ederseniz? zaten topiğinizin yabancısı değilim, arada girip okuyordum.

bu arada 99u görmen beni öyle mutlu etti ki anlatamam. inşallah beraber çok daha azlarını göreceğiz.

Şükür olsun canım idare ediyorum asıl sen nasılsın ? Haftan yoğun geçiyor yoruluyor olmalısın ...Sen eşine uyma Hem yüzme çok güzel bi spor bence imkanın varsa mutlaka git bebeğimm

Oysss esramm gelmiş hoşgelmişşş yi yapmışsın canım seni burda görmek gerçekten çok güzelBen de regl dönemindeyim hem de hastalık biliyosun ama motivasyonumuz hiç düşmesin.Hemen toparlanıp devam etmeliyiz canım .Eksilerrr hep bizimle olsun inşallah

evet canım hemen toparlanmak lazım, ben de buraya bakayım dedim :) hoşbulduk, inşalla topiğin kalanı da kabul eder beni

antibiyotiğin bittiyse geçer inşallah rahatsızlığın en yakın zamanda canım benim

Bana niye kimse bişey almıyor yaaaa gerçi annem diyor zayıfladığında gardrobunu yenileriz diye hahayyy ben o işi zaten kmseye bırakmadan keyifle kendim yapıcam ki şaka şaka Ben olsam hemen teknolojik bişey isterdim pc telefon foto makinesi gibi... ama altını da severim şans bilekliği çok şık hem de bileklik yaa görünürde benim de kolyesi vardı bir zamanlar... canım benim malum hedefim seneye yaza en formdaki halimle kapak fotoğrafım şimdilik beni motive eden tek şey bu ona konsantreyim

Neyseki senin de kötü günlerin geride kalmış artık huzurlu mutlu günler hep seninle olsun yakanı hiç bırakmasın inşallah Şu izmir olayını seneye yazın ben de düşünüyorum Filizim keşke denk gelse hep birlikte görüşmüş oluruz Ama sen gidersen ben çok sevinirim zira İzimir de Duygu da şahane

Hastalık ahhhhhhh diyorum ama artık dillendirmek istemiyorum yapılacak herşeyi yaptım evet çok acı çekiyorum sabahlıyorum ama yapabileceğim hiçbirşey yok ....

Allah cümleten herkesten razı olsun Rabbim hiç kötü gün göstermesin inşallahhh

Ellerine saglik canim.Ayrica herkesi tebrik ediyorum.

Burdayim arkadasim.Basarini tebrik ediyorum.Duygularini cok güzel anlatmissin.Cok duygulandim.Duygu gibi bir arkadasa sahip oldugun icin cok sanslisin.Ne kadar duygu cümlesi kullandim degil mi?

Bence eve degil kendine özel bir hediye iste.Ben özel günlerde ev esyasi alinmasini hic sevmiyorum.O ihtiyaclar zaten karsilaniyor.Sana ait özel bir sey iste.Kolye iyi fikir.Bence :)

Cok fazla araniza katilamiyorum ama gece mutlaka 5 dk da olsa girip bir bakiyorum.Esracim senin yazdiklarini her okudugumda yüzümde bir tebessüm olusuyor.Icindeki herseyi cok güzel anlatiyorsun.Kizginligini,mutlulugunu...O adama kizmana hic gerek yok.Hic dönüp arkana bakma bence.Sen hayatin tadini cikarmaya bak.Haa motivasyon resmini destekliyorum.Eminimki cok hos ve güzel olacaksin.Aslinda seni cok merak ediyorum ya.Cok tatli oldugundan eminim.

filizcim 99 rakamları görmüşsün çook sevindim canım .emeklerinin karşılığını alıyosun .bu nazarlar sana gelsin .tarıda hep eksilmeye devam et .
hediye konusunda bencede boşver ev aletini onu herzaman alırsın canım şöle kullandıkça zevk alacağın yüzük kolye tarzı bişey olabilir .sana özel olur hem .
resim paylaşmışsın ama ben göremedim .kızların yorumlarını okudum da çok merak ettim :18::18:

duygu izinliymiş ve özel mesajla anlatacakmış duyguuuuuu banada yaz bak merak ettik

amin canımmmmm

ayy filizz utandırdınbenii :26: hep dediğim birşey vardır bununla cvp vercem sanabenim içinne düşünüyorsan ALLAH daha fazlasını versin sanaa bende dostuğun için tşkediyorumm
valla aştım kendimi artık
vayyyyy filizime bak be tamam cnm sen de olmuşsun artık bak ne yaz ne kış hiğç birşey bozmadıbizeebu sefer
tembelliğim üstümde neslişim,bu arada adımlar şahane canımm..
aaa ayıpsınn hoşgeldinnn 2 esrada filiz tarafından referanslı o yüzden hoşgeldinizzz biraz kendini ve kg alma sebebiniyazarsan senidaha iyi tanırızz
biziyarı yolda bırakmadığın süreceeee artık sende ev sahibisin
Burdayim arkadasim.Basarini tebrik ediyorum.Duygularini cok güzel anlatmissin.Cok duygulandim.Duygu gibi bir arkadasa sahip oldugun icin cok sanslisin.Ne kadar duygu cümlesi kullandim degil mi?
lep çok zarifsinnn hepimiz birbirimizee sahip olduğumuz için çok şanslıyız bencee
tatlım profilinde albümü var ordan bakkk

gelelim bana bugün sizegünaydın diyemedim hatta biraz daha geç kalırsam iyi akşamlar dicem bu gidişte neysee canolarr bugün tembelliğim üstümdee sıcakda kalmış inek gibi bir oraya bu buraya yattım paso ..

bu arada eşim ufakdan taş koymaya başladı diyetime kg veriyondiyor kendiside alıyorr hatta kıskanarak menülerime bakıyor kendine sağlıklı şey yapıyorsun bizee böyleee ee kendi istiyor farkında değil yedikden sonra aklı başına geliyor neyseee

dün oğluşumla kocişime musakka,bol tereyağlı pilav yaptımm kendimedeee ;

iftar: 1 hurma ile açtım
1 büyük bardak su
1 küçük kase sağlıklıkomposto ( kuru kayısı,üzüm,kuru erik çekirdekli,1 elma,karanfil,çubuk tarçınlı ve diyette olduğum için çok az şekerle yaptım) laf aramızdaa aç karnına yediğimi için harika wc çıktım) hemde serin serin çokkeyifliydi
3-4 biber 1 kabak aktif fry 1 kaşık zeytin yağ ile kızarttım üstüne sarımsaklı yoğurt ile ekmeksiz yedimmm

ara: yukardada yazdığım gibi eşim diyetime taş koymaya başladı gelirken çikolatalı pasta almış buda yetmiyor gibi asla karşı koyamıyacağım franbuazlı chesskek almış diğerine yüzvermedim ama chesskekden 1 küçük dilim yedimm .

ara: 1büyük bardağa 1 sallama poşet yeşil çay,1 sallama poşet kirazsaplı çay,1 sallama poşet iftar sonrası çayımı koydumm içtimm 1 büyük bardakda hepsini içmiş oldumm.

su 2lt
aktivite günlük adımların dışında 3000 adım
100 twist
100 oklava ile yanlar için hareket
100 mekik
100 plates hareketlerinden kol için yapılan egzersizz
karma birşeyler daha yaptımmm az az

bu aralar bölgesel kg larımla daha fazla ilgileniyorum o yüzden bölgesel hareketler yapıyorumm..evde hiç bir işim olmadığı haldee 3000 adım hiç yapmamakdan iyidirr böyle olunca günlük hareketlerimle 4bini buluyor hareketlerimm

sahurum: kaşarlı domatesli küçük tost(tambuğday ekmeğinde) ,1bardak ayran,1 hurmaa
1lt yakın su

ablalarm ii akşamlar aramızaa yenilerr katılış bnde yeniym zatn henüzz topigimz canlandı esra abla hoşgeldinn artk bnde menülerimi yazacagm filz abladn ilhamm aldımm oruç degilm hastayım çnkü sabh kalkıp insüln direncim vr onun için hapımı içtm 11 de tabi snra sabh :

birr domatess
kibrit kutusundan daha az peynir
2 kaşk lorr peynirinde yapılmış birr adet omlett
bi avuç pide

şu anaa kadrda bişe yemedm şmdi bi brdk su içtm aktivite sıfr sürkli yatp uyumak istiorum bu şeklde :44::44:

aramıza hoşgeldin canımmm umarım en kısasürede senide mezun ederiz sende kendini tanıt,neden kg aldın yaz tanıyalım seni..

demek sendede insülin direncin var geçmiş olsunn Gİ 'DİYETİNİ inceledinmi gerçidiyet değil yaşam biçimi senin rahatsızlığında olanlar benim gibi PKO astasıo lanlar için beslenme düzeniben onu uyguluyorum sende araştır istersen,filiz ve bende kitabı varr çok faydalı tavsiye ederimm..

gelelim menünee
ben ekmeğin dışında hepsini sevdim beyaz ekmek yani beyaz undan yapılmışekmek Gİ oranı çok yüksektir gerçi boyutu küçük ama böyle lezzetli ekmekler bağımlılık yapıyor en sağlıkısını unutmak bu güzellikleri enazından ideal kg geleseye kadar..öğle yemeğin yok böyle yapmak iyi değil madem oruçlu değilsin birşeyler ye metabolizmançalışsın suyuda az içmişsin sırf bunlar için gününü beğenmedim

Son düzenleme:
aaa ayıpsınn hoşgeldinnn 2 esrada filiz tarafından referanslı o yüzden hoşgeldinizzz biraz kendini ve kg alma sebebiniyazarsan senidaha iyi tanırızz

Ne sıcak bir karşılama bu Duygu, çok teşekkürler

ben kendimi bildim bileli kiloluyum canım. lisede 65 falandım, üniye başladığım ilk yıl sonunda 75 oldum, daha sonra annemle babam boşanınca benim kilo alışım hızlandı. nişanlanırken 100 kg civarıydım, düğüne kadar 10 kg kadar verdim. evlendikten sonra işi bıraktığım için bikaç ayda yine 99u gördüm. 2012 haziranından beri kilo vermeye çalışıyorum. 99la başladığım bu yolda bu sene haziranda 79u gördüm ama bazı durumlar yüzünden şu an yine 82-83 civarıyım. inşallah kalan kilolarımdan sizlerle birlikte disiplinli bir biçimde kurtumak istiyorum. kilolu birok kadın gibi benim de polikistik over sendromuyla başım dertte. sanırım kilo almamıza da veremememize de bu neden oluyor.

30 yaşındayım, ismim Esra, uzun süredir evdeyim ama ramazandan sonra tekrar çalışmaya başlamak istiyorum. ve kilolarımdan kurtulduktan sonra bebek istiyoruz eşimle... bende durumlar böyle fıstıklar, umarım birbirimize çok yardımcı oluruz.

Ablacm bn geleli çkta yeni degl unuttnmu yksa evet bnde pkodaa varr dikkat edicem beyz ekmege amaa öbürünü almıyorz bizz ablacm bi iştahsızlıkk varr yiyemedm bişe haklısın akşm karşılıcam suyu

Ne sıcak bi karşılama bu, teşekkürler Duygucum

ben 30 yaşındayım canım, neredeyse 2 yıldır evliyim. avukatım ama evlendikten sonra çalışmadım, inşallah ramazandan sonra başlamak istiyorum kısmetse. İstanbulda yaşıyorum, çocuğum yok. 1.60 boyundayım bugünlerde 82-83 kg ağırlığındayım.

ben oldum olası kiloluydum. lisede 65 kgdım, üniye baladığım ilk yılın sonunda 75 oldum. o yaz annemle babam boşanınca depresyonla beraber pco sendromu yüzünden kilo olmam iyice hızlandı. nişanlanırken 100 kg kadardım, düğüne kadar 10 kg verdim. evlendikten bikaç ay sonra 99u gördüm yine. 2012 haziranında 99 kg ile başladım ve bu yıl haziran ayında 79u gördüm şükür ki. haziranda bazı nedenlerden dolayı yine kilo aldım biraz. şu aralar regl olduğum için 83 kg civarıyım.

inşallah bundan sonra beraberce kurtuluruz kalan kilolarımızdan :)