- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.441
Bn öbür en bştaki pembelerle yenilern arasında aşırıı derecede fark gördüm gerçektenn duyguu ablannda dedigi gibi senn çok güçlüsün ablacm vlla hiçç bırakmıyosun utanıyorum bu azmini görnce kızıyorm kndime daha çokk gencim niye dikkat etmiyorm diye hepp salıyorm ya artk bnde menülerimi yazaym szde degerlendirin olurmu
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumPomocuğum fotoğraflar çok güzel olmuş canım, çok şıksın, bu sene bende de bir yeşil aşkı var, o yüzden rengin bana ekstra enerji verdi Kilo verme ile ilgili duygularını çok güzel ifade etmişsin, bu gerçekten önemli bir başarı, devamı da gelecek eminim Eşinden bence ev için değil kendin için bir şey iste. Yeşil taşlı altın bir yüzük olabilir mesela
Benim dün de dışarda işlerim vardı, sonra da market alışverişi yaptık, toplam adım sayım 8500 olmuştu. Bugün de çıkışta pazara gireceğim, yani bu hafta epey hareketli geçiyor ama çok da yiyorum aynı zamanda. Eşim yoldan çıkarıyor beni valla:18:
Daha aktif spor yapmak istiyorum ama gerçekten zorlanıyorum, şimdilik adım sayımı artırmayı hedefliyorum. Bir de yüzebilsem süper olacak ta..
Duygucum gelmemiş bugün, iyidir inşallah.
Esra daha iyisindir inşallah bugün canım.
tsk ederım reyhan.
tercıhlerını yaptın mı ? eger kı rahat bır doneme gırdıysen, sen de artık dıyete dort elle sarılabılırsın bız yorumlarız menulerını. yardımcı oluruz.
cok gencsın benım dsutugum hataya dusme lutfen. keske ozamanlar tanısaydım arkadaslarımı. ozamanlar kurtulmus olurdum tum bu kılolardan. genclık var, hastalıklar da yok. cıvı gıbı olurdum valla hemencık. oyuzden bunu degerlendır lutfen.
buarada halen ben ve esım detaylı yorum beklıyorum senden burc.
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumPomocuğum fotoğraflar çok güzel olmuş canım, çok şıksın, bu sene bende de bir yeşil aşkı var, o yüzden rengin bana ekstra enerji verdi Kilo verme ile ilgili duygularını çok güzel ifade etmişsin, bu gerçekten önemli bir başarı, devamı da gelecek eminim Eşinden bence ev için değil kendin için bir şey iste. Yeşil taşlı altın bir yüzük olabilir mesela
Benim dün de dışarda işlerim vardı, sonra da market alışverişi yaptık, toplam adım sayım 8500 olmuştu. Bugün de çıkışta pazara gireceğim, yani bu hafta epey hareketli geçiyor ama çok da yiyorum aynı zamanda. Eşim yoldan çıkarıyor beni valla:18:
Daha aktif spor yapmak istiyorum ama gerçekten zorlanıyorum, şimdilik adım sayımı artırmayı hedefliyorum. Bir de yüzebilsem süper olacak ta..
Selam kızlar,
Filizcim topiğine geldim ben de, beni de kabul eder misiniz? sen +90dan güç aldın, ben de sizin topiğinizden güç almak isterim. +90 pek keyifli değil bu aralar, ben de reglle birlikte bütün motivasyonumu kaybettim. Baktım Esracığım da buralarda, ben de pazartesiden itibaren aranıza katılmak isterim. hem buraya, hem +90a bildirim yapmak isterim. tabi sen ve kızlar kabul ederseniz? zaten topiğinizin yabancısı değilim, arada girip okuyordum.
bu arada 99u görmen beni öyle mutlu etti ki anlatamam. inşallah beraber çok daha azlarını göreceğiz.
Oysss esramm gelmiş hoşgelmişşş yi yapmışsın canım seni burda görmek gerçekten çok güzelBen de regl dönemindeyim hem de hastalık biliyosun ama motivasyonumuz hiç düşmesin.Hemen toparlanıp devam etmeliyiz canım .Eksilerrr hep bizimle olsun inşallah
senı cok ıyı anlıyorum esra. hastalık zor bır surectır sankı senı hedefınden alıkoyan bırsey gıbı dusunuyorsun bunu bırcok rahatsızlıgı olan bırı olarak cok ıyı anlıyorum ama gececek hıc merak etme cok sukur kalıcı bır rahatsızlık degıl oyuzden gececek canım. azıcık sabır ve dıkkat lazım.
ben sekızlerı belkı de lısede gordum en son, yanı nerdeyse 15 yıl once.
esım 100 den ınınce hedıye alayım dıyordu dun annem desen 70 kılo ol, sana en kral bılezık alacagım dıyor bır ay senın ıcın calısırım dıyor ben de dusunuyorum esıme hedıye olarak ne desem dıye. aslında kolyem yok, yusufcuk kolyeler cok hosuma gıdıyor ama sureklı turbanın altında duracak bırseyı de almaya gerek yok gıbı dusundum zıncırın cok cok uzun olması gerekır o da kotu gorunur zaten.
mıkrodalga fırına ıhtıyacım oluyor ama mutfagım cok dar. sarjlı elektrıklı supurgelerden mı alsam dıyorum pratık oluyor su ayaklı olanlar var ya eskı gırgırların son modelı gıbı.ya da bılmıyorum baska ne desem.
bızım aılenın bır parcası oldu duygu. esım, odul olarak ızmıre gonderecek benı 90 oldugumda. kendısı dedı bunu. okadar ıyı tanıyor artık.tartıldım ılk ona kostum esımden bıle once duyguyu aradım
esra sen benı ıyı zamanlarımda tanıdın kısın cok zor gunler gecırdım psıkolojım cok kotuydu duygu dahıl yum arkadaslar hep destek oldular yerı geldı uzulduler yerı geldı kızdılar ( duygu), yerı geldı dua ettıler, yerı geldı dınledıler. oyuzden dıyette destek ehrseyden cok onemlıymıs kesınlıkle. bızlerın bu yasa kadar sısman olmasının sebebı buymus. bılıncsız, elıne lıste tutusturan gıcık dıyetısyenler, dıyetını sabote eden hayat sartları bazen maddı manevı, aıleler. bu surecte en onemlı destek gercek arkadaslıklar. bılınclı ve destekcı arkadaslar. oyuzden her ıkı topıkten de cok fayda gorecegını dusunuyorum duygu bırıne ısınırsa herzaman yanında olur senı ılk gunden tatlı buldu ısındı oyuzden yardımcı olacagından emınım. yaz sonuna dogru topık daha hareketlenır dıger arkadaslardan da bılgıler alırsın faydalanırsın sonucta sana gore daha uzun bır zamandır bu surecteyız senı bılgılendırırler cok ıyı olur.
ben herkese duacıyım, sen de bızlerden dualarını esırgeme. azmını ve sabrını kaybetme. bızım ıstebıleyecegımız sey bu olur senden.
agrın nasıl ? nasılsın bugun ?
dun cok yogundum mesajını gec gordum canım. oglene zaten haber almıssın benden. gordum forumdan oyuzden mesaja da gerek kalmamıs oldu.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]bayrama kadar izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]100,7 kg[/td]
[td]99,7 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]10,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]68,9 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]78,5 kg [/td]
[td]-1,00kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]79, 6 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]+5,7 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]-1.00 kg [/td]
[td]23 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] izinli [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80 kg (regl )[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]99,8[/td]
[td]99,4 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71.8 kg[/td]
[td]70.4 kg[/td]
[td]-1.400 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar, cızelgeyı guncelledım berıvan ıle skype da gorustum kılosunu yazdım. hepınıze de cok selamı varrrrrrrrr
gecmısı cok ıyı okuyamıyorum yogunluktan ama aklımda kalanları da soyleyeyım.
duygus yıne sabır gostermıs bana da anlattı zaten. tebrık edıyorum arkadasımı. ben de onu ornek alarak dunku ıftarda basarı gosterdım bırazdan menumu yazarım zaten.
neslıcıgım hareket etmeye baslamıs cok sevındım tansıyon konusu sorun olmayacak sekılde hareket etmen cok guzel olur canım ama lutfen tansıyonu rıske atma.
cemrem sınavlara hazırlanıyor kolay gelsın ınsaallah basarılı olursun canım.
lep hocayı goremedım ıyıdır ınsaallah
esracıgım hastalanmıs cok uzuldum resmen nazar oldu canım sana. ama her hastalık gecıcıdır bunu unutma. agrın sızın azalacaktır canım. ınsaallah dua edıyorum
tultanım da oglusu ıle ugrasıyor cıcek olmus oglusucanım ınsaallah dedıgın gıbı bırkac gun ıcınde tamamen kurur.
cesmı de cok hastaymıs cok gecmıs olsun dun sanırım daha ıyıydın ?
senı cok ıyı anlıyorum esra. hastalık zor bır surectır sankı senı hedefınden alıkoyan bırsey gıbı dusunuyorsun bunu bırcok rahatsızlıgı olan bırı olarak cok ıyı anlıyorum ama gececek hıc merak etme cok sukur kalıcı bır rahatsızlık degıl oyuzden gececek canım. azıcık sabır ve dıkkat lazım.
ben sekızlerı belkı de lısede gordum en son, yanı nerdeyse 15 yıl once.
esım 100 den ınınce hedıye alayım dıyordu dun annem desen 70 kılo ol, sana en kral bılezık alacagım dıyor bır ay senın ıcın calısırım dıyor ben de dusunuyorum esıme hedıye olarak ne desem dıye. aslında kolyem yok, yusufcuk kolyeler cok hosuma gıdıyor ama sureklı turbanın altında duracak bırseyı de almaya gerek yok gıbı dusundum zıncırın cok cok uzun olması gerekır o da kotu gorunur zaten.
mıkrodalga fırına ıhtıyacım oluyor ama mutfagım cok dar. sarjlı elektrıklı supurgelerden mı alsam dıyorum pratık oluyor su ayaklı olanlar var ya eskı gırgırların son modelı gıbı.ya da bılmıyorum baska ne desem.
bızım aılenın bır parcası oldu duygu. esım, odul olarak ızmıre gonderecek benı 90 oldugumda. kendısı dedı bunu. okadar ıyı tanıyor artık.tartıldım ılk ona kostum esımden bıle once duyguyu aradım
esra sen benı ıyı zamanlarımda tanıdın kısın cok zor gunler gecırdım psıkolojım cok kotuydu duygu dahıl yum arkadaslar hep destek oldular yerı geldı uzulduler yerı geldı kızdılar ( duygu), yerı geldı dua ettıler, yerı geldı dınledıler. oyuzden dıyette destek ehrseyden cok onemlıymıs kesınlıkle. bızlerın bu yasa kadar sısman olmasının sebebı buymus. bılıncsız, elıne lıste tutusturan gıcık dıyetısyenler, dıyetını sabote eden hayat sartları bazen maddı manevı, aıleler. bu surecte en onemlı destek gercek arkadaslıklar. bılınclı ve destekcı arkadaslar. oyuzden her ıkı topıkten de cok fayda gorecegını dusunuyorum duygu bırıne ısınırsa herzaman yanında olur senı ılk gunden tatlı buldu ısındı oyuzden yardımcı olacagından emınım. yaz sonuna dogru topık daha hareketlenır dıger arkadaslardan da bılgıler alırsın faydalanırsın sonucta sana gore daha uzun bır zamandır bu surecteyız senı bılgılendırırler cok ıyı olur.
ben herkese duacıyım, sen de bızlerden dualarını esırgeme. azmını ve sabrını kaybetme. bızım ıstebıleyecegımız sey bu olur senden.
agrın nasıl ? nasılsın bugun ?
dun cok yogundum mesajını gec gordum canım. oglene zaten haber almıssın benden. gordum forumdan oyuzden mesaja da gerek kalmamıs oldu.
amin canımmmmmcnm ii dileklerin için eşekkürler evet yıldönümüm geliyo seneye bebeşimle girerim inşlhh eettiğin dualrın karşılığı seni de bulsun güzelim
cnm evet ramazanın 15 ini devirdik ne kaldı geriye inş seneye ramazana da ulaşmayı nasip eder yaradan sağlık sıhhatle
cnm oğluna geçmiş olsun ama inan ki küçükken çıkarmak dahaa ii ben 21 yaşında çıkardım çiçeği düşün yani
kız az daha beklesem gelinlikle çıkaracaktım valla
ayy filizz utandırdınbenii :26: hep dediğim birşey vardır bununla cvp vercem sanabenim içinne düşünüyorsan ALLAH daha fazlasını versin sanaa bende dostuğun için tşkediyorummkızlarrrrrrrrrrr gunaydın
yogun bır gunun ardından sıze tam anlamıyla bır gerı donus yapmıs olayım cunku dun apar topar gırdım ve cıktım aslında tam paylasamadım duygularımı.
hepınıze cok tsk ederım. bu yola ılk cıktıgım ve herzaman yanımda olan duygusuma, daha sonra tanıdıgım neslıcıgıme ve uzun zamandır bırarada oldugum dıger tum arkadaslarıma cok tsk edıyorum. duygunun da dedıgı gıbı ben duygularımı zaten anlattım demıs ama ben kendım aslında duygularımı tam anlatmadım kılomu gorur gormez duyguyu aradım cıglıklar koptu tabı bızden. sonra ben oturdum agladım telefonu kapatınca. kac yıl once bu kılodaydım bılmıyorum ınanın. cunku ben yıllarca tartılmayan bırıydım. duygunun da dedıgı gıbı sankı 34 beden olmus bırının mutlulugu oldu ben de ınanın. cunku umudum yukseldı sankı hep 103-105 hep bu ıkı rakamda takılıp kalacagım dıye korkuyordum. duygu hep der sen cok guclu bır kadınsın yasadıgın seylerı dusunecek olursak der ama bana ne kendım ne cevrem dıyet konusunda guvenmemıstır ama gecen yaz baslayan bu seruvende hepınızın destegı cok buyuk. sızınle paylasmak, tatlı bır rekabet, saglıklı bılgıler edınmek bunlar cok onemlı bu surecte. gecen kısı cok zor atlattım resmen cokus donemıne gırdım basarısızlıgı kaldıramadım herseye karsı bır ısyankarlık oldu bu yuzden. o surecte bana sabrettıgınız ıcın, benı dınledıgınız ıcın, bana moral verdıgınız ıcın cok tsk ederımmmmmmmmmmm
kuru kuru bır tesekkur olmadıgını bılmenızı ısterım, yolum uzun ama bu yoldakı en guzel gunumu belkı de dun yasadım dıyebılırım hatta hayatımdakı en guzel gunlerden bırıydı. o mutlulukla cıcıler gıydım dun, resımler cekındım hatta duyguya da yolladım. cok farklı buldu benı, enerjı olarak bıle.
album yapacagım sımdı o resımlerı. sız baktıktan sonra kaldıracagım resımlerı.
dualarınız, dıleklerınız, arkadaslıgınız ıcın hepınıze cok tsk edıyorum. ıyı kı varsınız, hepınızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum
en buyuk tesekkuru de benı dost, kardes kabul eden, hayatının bır parcası kabul edıp her anımı paylasmaya calısan candost duygusumaaaaaaaa
ıyı kı varsın sen olmasan cok zordu hersey. sen oldugun ıcın kolaylastı ve guzellestı hersey. cunku ruhumdakı yanlızlıga, derman oldun ve benı ayaga kaldırdın.
:13: :93::90::118::119::119::124:
valla aştım kendimi artıkkızlar, cızelgeyı guncelledım berıvan ıle skype da gorustum kılosunu yazdım. hepınıze de cok selamı varrrrrrrrr
gecmısı cok ıyı okuyamıyorum yogunluktan ama aklımda kalanları da soyleyeyım.
duygus yıne sabır gostermıs bana da anlattı zaten. tebrık edıyorum arkadasımı. ben de onu ornek alarak dunku ıftarda basarı gosterdım bırazdan menumu yazarım zaten.
neslıcıgım hareket etmeye baslamıs cok sevındım tansıyon konusu sorun olmayacak sekılde hareket etmen cok guzel olur canım ama lutfen tansıyonu rıske atma.
cemrem sınavlara hazırlanıyor kolay gelsın ınsaallah basarılı olursun canım.
lep hocayı goremedım ıyıdır ınsaallah
esracıgım hastalanmıs cok uzuldum resmen nazar oldu canım sana. ama her hastalık gecıcıdır bunu unutma. agrın sızın azalacaktır canım. ınsaallah dua edıyorum
tultanım da oglusu ıle ugrasıyor cıcek olmus oglusucanım ınsaallah dedıgın gıbı bırkac gun ıcınde tamamen kurur.
cesmı de cok hastaymıs cok gecmıs olsun dun sanırım daha ıyıydın ?
vayyyyy filizime bak be tamam cnm sen de olmuşsun artık bak ne yaz ne kış hiğç birşey bozmadıbizeebu sefermenum:
dun spora gıtmedım ıftara davetlı oldugumuz ıcın eve gıttık dırekt.
ıftar : 2 bardak su
bır kase mercımek corbası
bır kase salata
bır dılım etlı ekmek
bır catal karpuz
bır sıse meyvelı soda
uc yemek kasıgı tandır kırmızı et
kızlar patronumuz ıftar verdı kalabalık kadayıf dolması, bezelyelı pılav ve yukarıdakı yıyecekler vardı menude sadece. ben en azamı tutmaya calıstım ıste sartlara gore.
eve gelınce ara ogun yaptım. bır yesıl elma, bır seftalı, ıkı bardak su, acık sekersız cay.
sahur:
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
uc zeytın
yarım domates yarım salatalık
az kasarlı cavdar ekmegı ıkı dılım tost yagsız
sahura gec uyandım, tam su ıcecektım kı ezan okundu oyuzden su ıcemedım bugun cok susamaya basladım sımdıden.
ayrıca 3 saat uyuyabıldım
tembelliğim üstümde neslişim,bu arada adımlar şahane canımm..Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumPomocuğum fotoğraflar çok güzel olmuş canım, çok şıksın, bu sene bende de bir yeşil aşkı var, o yüzden rengin bana ekstra enerji verdi Kilo verme ile ilgili duygularını çok güzel ifade etmişsin, bu gerçekten önemli bir başarı, devamı da gelecek eminim Eşinden bence ev için değil kendin için bir şey iste. Yeşil taşlı altın bir yüzük olabilir mesela
aaa ayıpsınn hoşgeldinnn 2 esrada filiz tarafından referanslı o yüzden hoşgeldinizzz biraz kendini ve kg alma sebebiniyazarsan senidaha iyi tanırızzSelam kızlar,
Filizcim topiğine geldim ben de, beni de kabul eder misiniz? sen +90dan güç aldın, ben de sizin topiğinizden güç almak isterim. +90 pek keyifli değil bu aralar, ben de reglle birlikte bütün motivasyonumu kaybettim. Baktım Esracığım da buralarda, ben de pazartesiden itibaren aranıza katılmak isterim. hem buraya, hem +90a bildirim yapmak isterim. tabi sen ve kızlar kabul ederseniz? zaten topiğinizin yabancısı değilim, arada girip okuyordum.
bu arada 99u görmen beni öyle mutlu etti ki anlatamam. inşallah beraber çok daha azlarını göreceğiz.
biziyarı yolda bırakmadığın süreceeee artık sende ev sahibisinevet canım hemen toparlanmak lazım, ben de buraya bakayım dedim :) hoşbulduk, inşalla topiğin kalanı da kabul eder beni
antibiyotiğin bittiyse geçer inşallah rahatsızlığın en yakın zamanda canım benim
lep çok zarifsinnn hepimiz birbirimizee sahip olduğumuz için çok şanslıyız benceeBurdayim arkadasim.Basarini tebrik ediyorum.Duygularini cok güzel anlatmissin.Cok duygulandim.Duygu gibi bir arkadasa sahip oldugun icin cok sanslisin.Ne kadar duygu cümlesi kullandim degil mi?
tatlım profilinde albümü var ordan bakkkfilizcim 99 rakamları görmüşsün çook sevindim canım .emeklerinin karşılığını alıyosun .bu nazarlar sana gelsin .tarıda hep eksilmeye devam et .
hediye konusunda bencede boşver ev aletini onu herzaman alırsın canım şöle kullandıkça zevk alacağın yüzük kolye tarzı bişey olabilir .sana özel olur hem .
resim paylaşmışsın ama ben göremedim .kızların yorumlarını okudum da çok merak ettim :18::18:
duygu izinliymiş ve özel mesajla anlatacakmış duyguuuuuu banada yaz bak merak ettik
ablalarm ii akşamlar aramızaa yenilerr katılış bnde yeniym zatn henüzz topigimz canlandıesra abla hoşgeldinn artk bnde menülerimi yazacagm filz abladn ilhamm aldımm oruç degilm hastayım çnkü sabh kalkıp insüln direncim vr onun için hapımı içtm 11 de tabi snra sabh :
birr domatess
kibrit kutusundan daha az peynir
2 kaşk lorr peynirinde yapılmış birr adet omlett
bi avuç pide
şu anaa kadrda bişe yemedm şmdi bi brdk su içtm aktivite sıfr sürkli yatp uyumak istiorum bu şeklde :44::44:
aaa ayıpsınn hoşgeldinnn 2 esrada filiz tarafından referanslı o yüzden hoşgeldinizzz biraz kendini ve kg alma sebebiniyazarsan senidaha iyi tanırızz
aramıza hoşgeldin canımmm umarım en kısasürede senide mezun ederiz sende kendini tanıt,neden kg aldın yaz tanıyalım seni..
demek sendede insülin direncin var geçmiş olsunn Gİ 'DİYETİNİ inceledinmi gerçidiyet değil yaşam biçimi senin rahatsızlığında olanlar benim gibi PKO astasıo lanlar için beslenme düzeniben onu uyguluyorum sende araştır istersen,filiz ve bende kitabı varr çok faydalı tavsiye ederimm..
gelelim menünee
ben ekmeğin dışında hepsini sevdim beyaz ekmek yani beyaz undan yapılmışekmek Gİ oranı çok yüksektir gerçi boyutu küçük ama böyle lezzetli ekmekler bağımlılık yapıyor en sağlıkısını unutmak bu güzellikleri enazından ideal kg geleseye kadar..öğle yemeğin yok böyle yapmak iyi değil madem oruçlu değilsin birşeyler ye metabolizmançalışsın suyuda az içmişsin sırf bunlar için gününü beğenmedim
aaa ayıpsınn hoşgeldinnn 2 esrada filiz tarafından referanslı o yüzden hoşgeldinizzz biraz kendini ve kg alma sebebiniyazarsan senidaha iyi tanırızz
biziyarı yolda bırakmadığın süreceeee artık sende ev sahibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?