- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.461
Ne sıcak bir karşılama bu Duygu, çok teşekkürler
ben kendimi bildim bileli kiloluyum canım. lisede 65 falandım, üniye başladığım ilk yıl sonunda 75 oldum, daha sonra annemle babam boşanınca benim kilo alışım hızlandı. nişanlanırken 100 kg civarıydım, düğüne kadar 10 kg kadar verdim. evlendikten sonra işi bıraktığım için bikaç ayda yine 99u gördüm. 2012 haziranından beri kilo vermeye çalışıyorum. 99la başladığım bu yolda bu sene haziranda 79u gördüm ama bazı durumlar yüzünden şu an yine 82-83 civarıyım. inşallah kalan kilolarımdan sizlerle birlikte disiplinli bir biçimde kurtumak istiyorum. kilolu birok kadın gibi benim de polikistik over sendromuyla başım dertte. sanırım kilo almamıza da veremememize de bu neden oluyor.
30 yaşındayım, ismim Esra, uzun süredir evdeyim ama ramazandan sonra tekrar çalışmaya başlamak istiyorum. ve kilolarımdan kurtulduktan sonra bebek istiyoruz eşimle... bende durumlar böyle fıstıklar, umarım birbirimize çok yardımcı oluruz.
gelelim bana bugün sizegünaydın diyemedim hatta biraz daha geç kalırsam iyi akşamlar dicem bu gidişteneysee canolarr bugün tembelliğim üstümdee sıcakda kalmış inek gibi bir oraya bu buraya yattım paso ..
bu arada eşim ufakdan taş koymaya başladı diyetime kg veriyondiyor kendiside alıyorr hatta kıskanarak menülerime bakıyor kendine sağlıklı şey yapıyorsun bizee böyleee ee kendi istiyor farkında değil yedikden sonra aklı başına geliyor neyseee
dün oğluşumla kocişime musakka,bol tereyağlı pilav yaptımm kendimedeee ;
iftar: 1 hurma ile açtım
1 büyük bardak su
1 küçük kase sağlıklıkomposto ( kuru kayısı,üzüm,kuru erik çekirdekli,1 elma,karanfil,çubuk tarçınlı ve diyette olduğum için çok az şekerle yaptım) laf aramızdaa aç karnına yediğimi için harika wc çıktım) hemde serin serin çokkeyifliydi
3-4 biber 1 kabak aktif fry 1 kaşık zeytin yağ ile kızarttım üstüne sarımsaklı yoğurt ile ekmeksiz yedimmm
ara: yukardada yazdığım gibi eşim diyetime taş koymaya başladı gelirken çikolatalı pasta almış buda yetmiyor gibi asla karşı koyamıyacağım franbuazlı chesskek almış diğerine yüzvermedim ama chesskekden 1 küçük dilim yedimm .
ara: 1büyük bardağa 1 sallama poşet yeşil çay,1 sallama poşet kirazsaplı çay,1 sallama poşet iftar sonrası çayımı koydumm içtimm 1 büyük bardakda hepsini içmiş oldumm.
su 2lt
aktivite günlük adımların dışında 3000 adım
100 twist
100 oklava ile yanlar için hareket
100 mekik
100 plates hareketlerinden kol için yapılan egzersizz
karma birşeyler daha yaptımmm az az
bu aralar bölgesel kg larımla daha fazla ilgileniyorum o yüzden bölgesel hareketler yapıyorumm..evde hiç bir işim olmadığı haldee 3000 adım hiç yapmamakdan iyidirr böyle olunca günlük hareketlerimle 4bini buluyor hareketlerimm
sahurum: kaşarlı domatesli küçük tost(tambuğday ekmeğinde) ,1bardak ayran,1 hurmaa
1lt yakın su
ne demek rica ederimmm..Ne sıcak bir karşılama bu Duygu, çok teşekkürler
ben kendimi bildim bileli kiloluyum canım. lisede 65 falandım, üniye başladığım ilk yıl sonunda 75 oldum, daha sonra annemle babam boşanınca benim kilo alışım hızlandı. nişanlanırken 100 kg civarıydım, düğüne kadar 10 kg kadar verdim. evlendikten sonra işi bıraktığım için bikaç ayda yine 99u gördüm. 2012 haziranından beri kilo vermeye çalışıyorum. 99la başladığım bu yolda bu sene haziranda 79u gördüm ama bazı durumlar yüzünden şu an yine 82-83 civarıyım. inşallah kalan kilolarımdan sizlerle birlikte disiplinli bir biçimde kurtumak istiyorum. kilolu birok kadın gibi benim de polikistik over sendromuyla başım dertte. sanırım kilo almamıza da veremememize de bu neden oluyor.
30 yaşındayım, ismim Esra, uzun süredir evdeyim ama ramazandan sonra tekrar çalışmaya başlamak istiyorum. ve kilolarımdan kurtulduktan sonra bebek istiyoruz eşimle... bende durumlar böyle fıstıklar, umarım birbirimize çok yardımcı oluruz.
Ablacm bn geleli çkta yeni degl unuttnmu yksa evet bnde pkodaa varr dikkat edicem beyz ekmege amaa öbürünü almıyorz bizz ablacm bi iştahsızlıkk varr yiyemedm bişe haklısın akşm karşılıcam suyu
ablalarm ii akşamlar aramızaa yenilerr katılış bnde yeniym zatn henüzz topigimz canlandıesra abla hoşgeldinn artk bnde menülerimi yazacagm filz abladn ilhamm aldımm oruç degilm hastayım çnkü sabh kalkıp insüln direncim vr onun için hapımı içtm 11 de tabi snra sabh :
birr domatess
kibrit kutusundan daha az peynir
2 kaşk lorr peynirinde yapılmış birr adet omlett
bi avuç pide
şu anaa kadrda bişe yemedm şmdi bi brdk su içtm aktivite sıfr sürkli yatp uyumak istiorum bu şeklde :44::44:
ne demek rica ederimmm..
sende benim gibi pkolusun demek geçmiş olsunn ...
öncelikle gönlünden geçen hayırlı olan tüm istek ve arzuların gerçekleşir umarımmm seninde dünya tatlısıbir evladın olur inşallahh
malum pkonun düşümanı kilo sende bir an öncekurtulmaya bakk..
esra sana diyeceğim şey gerçekden kararlı ol hep derim burda kızlar bunu çok duydu benden önce var olanları yakcazz yediklerimizi değil anlıyacağın gerçekden iste gayret ett mücadele et minimum kaçamak ve sabırlaa yapamıyacağımız birşey yok bi ölüme çare yok gersine varrr tekrar hoşgeldinnn gençliğimizin güzelliğimizinn kıymetini bilelim hep beraber mücadele edelimmmm ..
ohhh ellerinde mantı yemek ne güzel olurdu arkadaşımmm..kızlar merhaba
ben yine yoğun iki günün ardından gelebildim
dün sabah kalktım iş güç uğraştım öğlene doğru oğlumun kontrolü vardı onu dr götürdük dr öğleden sonra alacağım dedi tekrar eve geldik tekrar gittik derken akşama kadar hastaneyle uğraştık bugün sonuçları almaya gittik dr cenazesi varmış alamadık maalesef
yarın yine gideceğiz
gerçekten allah bu devlet hastanelerine düşürmesin insanı oynatıyorlar maalesef ki endokrin uzmanı özel hastanelerde olmadığı için mecbur kalıyoruz ,
çok şükür gelişimi herşeyi normal ama az kilo almış dedi artık ek gıdalara geçiş yapın dedi bende başlamıştım zaten :):)
dün ilk defa yoğurt verdim yedi çok şükür
benden böyle hanımlar
bu arada pomocum ikili rakamların hayırlı olsun canım :)
benimde 70 li rakamlarım hayırlı olsun hemen geçşin 60lara insin
duygu canın sağolsun bitanem mantı işi kolay :)
eşime diyorum hain koca gülüyorrbence menülerin gayet iyi canım. aktiviteler de süper. çiskek olmasa iyiyimiş ama ramazanda oluyor bunlar. hain kocaya fırsat vermek yok :)
ohhh ellerinde mantı yemek ne güzel olurdu arkadaşımmm..
güzel bebeğimiz büyümüş demek maşallah annesi sağlıklı bebek tombiş bebek değildir az bile kg alması onun sağlıklı olduğunu gösterir,ben asla kuzey tombiş bebek olsun istemedim zaten asla bi tabak yemeği bitirsin derdindede olmadım onn vitaminini alsın isterse 3 kaşık kesin yeterki yesin,yarınki sonuçlar temiz olsun inşallahhh benim için koklaaa güzel meleğini
7li rakamların hayırlı olsunn tezvakitte 6'lı rakamlar için güzel dileklerde bulunuruz inşallahh
eşime diyorum hain koca gülüyorr
tatlıyla pek aram yoktur ama franbuazlu chesskekide çok severim işin kötüsü dahaevde varr benden başkada yiyen yok bir şeklide menülerimle dengelicemm..
çok teşekkürler canım tekrardan.
evet çok haklısın, ölümden başka her şeyin çaresi var, Allah güç kuvvet versin yeter ki. ben bu zamana kadar verdiğim 17-20 kgmı sadece porsiyon küçülterek verdim. ama gördüm ki 80nin altını çok zorluyor bu durum. o yüzden dediğin gibi artık bazı şeyleri hayatımdan çıkarıp minimum kaçamak gerekiyor. sabırla devam edeceğiz inşallah, bu benim ikinci miladım olacak. şimdiden çok teşekkürler desteğiniz için
küçük porsiyonlara bölüp dondurucuya atabilirsin canım, yemek istediğinde çıkarırsın.
ne güzel ya tatlıyla aranın olmaması, ben bayılıyorum malesef
2. ve son miladınn olsun benimgibi hamileliğinde 26kg alıp oturmaaakg almak kolay vermek gerçekden zorr ee bunu diyerek benim nasıl aldığımı öğrenmiş oldun bende hayatım boyuncaa hep zayıfdım evlendim ve d.k.h hayatıma girmesiyle ve hareketsiz hayata geçiş yaparak 53 den 64 kg çıktım 64 kg hamile kaldım 90kg doğuma girdim benim tablodaki en sonki kg 64.küsür hedefim 57 kg olmak izmirliyim 29 yaşındayım 3 yaşında paşa annesiyimm
ne güzel çoğundan kurtulmuşsun kiloların. inşallah düşersin 57ye. ben de 57,5 kg mı hedefliyorum.
Allah bağılaşasın oğlunu, maşallah. adı kuzeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. aklımda kalmışsın oğlunla sen. ne şanslısın, erkenden yapıp çıkarmışsın aradan bebeği de
aminnnn..
evet kuzey ismi..
cnm aslında dahada erken istiyordum ama olmadıı umutlarımın yıkıldığı anda mucize gerçekleşti çok şükür o yüzden bebek isteyeninsanların ne hissettiğini çok iyi anlarımm ALLAH NERDE VARSA İSTEYEN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASİT ETSİN..
sen niye buçuklu kg istiyorsun bakimm gel biz bunu 57 yapalımm
yok ben takıntılıyım canım; ya 57,5 ya da 55 :)))
amin inşallah, Allah senin de yavruna sağlıklı uzun ömürler versin. bizlere de vakti gelince nasip etsin inşallah
netim kopup duruyor, yazamadım cevap o yüzden. ben de kaçayım canım, görüşürüz.
evet canım hemen toparlanmak lazım, ben de buraya bakayım dedim :) hoşbulduk, inşalla topiğin kalanı da kabul eder beni
antibiyotiğin bittiyse geçer inşallah rahatsızlığın en yakın zamanda canım benim
Cok fazla araniza katilamiyorum ama gece mutlaka 5 dk da olsa girip bir bakiyorum.Esracim senin yazdiklarini her okudugumda yüzümde bir tebessüm olusuyor.Icindeki herseyi cok güzel anlatiyorsun.Kizginligini,mutlulugunu...O adama kizmana hic gerek yok.Hic dönüp arkana bakma bence.Sen hayatin tadini cikarmaya bak.Haa motivasyon resmini destekliyorum.Eminimki cok hos ve güzel olacaksin.Aslinda seni cok merak ediyorum ya.Cok tatli oldugundan eminim.
bana diyorsan hoşbulduk canımçok teşekkürler.
bu arada menün gayet güzel, tebrik ederim.
Esraaammm ne olacak bizim bu isimler :) sana 1. Esra desinler bana 2. Esra olmadı
Saol canım benimm ben gördüm duyguşla iletişime geçilmiş aynı ben de yaptığı gibi valla hatun işi biliyor zaten çok da güzel kilo vermiş veriyorda ( sen de gayet iyi kilo verdin esracım süpersin ) çok da yardımcı oluyor Allah razı olsun kısa süredir burdayım ama çok şey öğrendim .Filizim zaten en başından beri hep ama hep destekçimdi her konuda fikirlerini söyledi.Şimdi Duyguş öyle .Seviyorum ben bu hatunlarıııSeni de tabi ki En zor zamanımda hızır gibi yetiştin benim genç ve başarılı avukatım desteğin büyük o yüzden burda seni görmek çok hoş.
Ahhh o antibiyotik var yaaa görmek istemiyorum onun yüzünden bu hastalık geldi.Vardır bundada bir hayır elbet.Bu arada sen de yirmilik dişin için ilaç kullanıyordun nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?