2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben bu mesajı yollerken net koptu, kontrol etmeden bi daha yazdım aynı şeyleri. kusura bakmayın kızlar ya

kızlar merhaba

ben yine yoğun iki günün ardından gelebildim

dün sabah kalktım iş güç uğraştım öğlene doğru oğlumun kontrolü vardı onu dr götürdük dr öğleden sonra alacağım dedi tekrar eve geldik tekrar gittik derken akşama kadar hastaneyle uğraştık bugün sonuçları almaya gittik dr cenazesi varmış alamadık maalesef
yarın yine gideceğiz

gerçekten allah bu devlet hastanelerine düşürmesin insanı oynatıyorlar maalesef ki endokrin uzmanı özel hastanelerde olmadığı için mecbur kalıyoruz ,

çok şükür gelişimi herşeyi normal ama az kilo almış dedi artık ek gıdalara geçiş yapın dedi bende başlamıştım zaten :):)

dün ilk defa yoğurt verdim yedi çok şükür

benden böyle hanımlar

bu arada pomocum ikili rakamların hayırlı olsun canım :)
benimde 70 li rakamlarım hayırlı olsun hemen geçşin 60lara insin

duygu canın sağolsun bitanem mantı işi kolay :)

bence menülerin gayet iyi canım. aktiviteler de süper. çiskek olmasa iyiyimiş ama ramazanda oluyor bunlar. hain kocaya fırsat vermek yok :)

ne demek rica ederimmm..
sende benim gibi pkolusun demek geçmiş olsunn ...
öncelikle gönlünden geçen hayırlı olan tüm istek ve arzuların gerçekleşir umarımmm seninde dünya tatlısıbir evladın olur inşallahh
malum pkonun düşümanı kilo sende bir an öncekurtulmaya bakk..
esra sana diyeceğim şey gerçekden kararlı ol hep derim burda kızlar bunu çok duydu benden önce var olanları yakcazz yediklerimizi değil anlıyacağın gerçekden iste gayret ett mücadele et minimum kaçamak ve sabırlaa yapamıyacağımız birşey yok bi ölüme çare yok gersine varrr tekrar hoşgeldinnn gençliğimizin güzelliğimizinn kıymetini bilelim hep beraber mücadele edelimmmm ..

Ablacm bn geleli çkta yeni degl unuttnmu yksa evet bnde pkodaa varr dikkat edicem beyz ekmege amaa öbürünü almıyorz bizz ablacm bi iştahsızlıkk varr yiyemedm bişe haklısın akşm karşılıcam suyu

cnm biliyorum seni bilmezmiyim fındık kurdu sadece resmi olarak aramıza girmişsin menü filan yazmışsın ondan hoşgeldin dedimmm..

bana diyorsan hoşbulduk canım çok teşekkürler.
bu arada menün gayet güzel, tebrik ederim.

Esraaammm ne olacak bizim bu isimler :) sana 1. Esra desinler bana 2. Esra olmadı

çok teşekkürler canım tekrardan.
evet çok haklısın, ölümden başka her şeyin çaresi var, Allah güç kuvvet versin yeter ki. ben bu zamana kadar verdiğim 17-20 kgmı sadece porsiyon küçülterek verdim. ama gördüm ki 80nin altını çok zorluyor bu durum. o yüzden dediğin gibi artık bazı şeyleri hayatımdan çıkarıp minimum kaçamak gerekiyor. sabırla devam edeceğiz inşallah, bu benim ikinci miladım olacak. şimdiden çok teşekkürler desteğiniz için

ohhh ellerinde mantı yemek ne güzel olurdu arkadaşımmm..
güzel bebeğimiz büyümüş demek maşallah annesi sağlıklı bebek tombiş bebek değildir az bile kg alması onun sağlıklı olduğunu gösterir,ben asla kuzey tombiş bebek olsun istemedim zaten asla bi tabak yemeği bitirsin derdindede olmadım onn vitaminini alsın isterse 3 kaşık kesin yeterki yesin,yarınki sonuçlar temiz olsun inşallahhh benim için koklaaa güzel meleğini
7li rakamların hayırlı olsunn tezvakitte 6'lı rakamlar için güzel dileklerde bulunuruz inşallahh
bence menülerin gayet iyi canım. aktiviteler de süper. çiskek olmasa iyiyimiş ama ramazanda oluyor bunlar. hain kocaya fırsat vermek yok :)
eşime diyorum hain koca gülüyorr
tatlıyla pek aram yoktur ama franbuazlu chesskekide çok severim işin kötüsü dahaevde varr benden başkada yiyen yok bir şeklide menülerimle dengelicemm..

küçük porsiyonlara bölüp dondurucuya atabilirsin canım, yemek istediğinde çıkarırsın.
ne güzel ya tatlıyla aranın olmaması, ben bayılıyorum malesef

2. ve son miladınn olsun benimgibi hamileliğinde 26kg alıp oturmaaa kg almak kolay vermek gerçekden zorr ee bunu diyerek benim nasıl aldığımı öğrenmiş oldun bende hayatım boyuncaa hep zayıfdım evlendim ve d.k.h hayatıma girmesiyle ve hareketsiz hayata geçiş yaparak 53 den 64 kg çıktım 64 kg hamile kaldım 90kg doğuma girdim benim tablodaki en sonki kg 64.küsür hedefim 57 kg olmak izmirliyim 29 yaşındayım 3 yaşında paşa annesiyimm

küçük porsiyonlara bölüp dondurucuya atabilirsin canım, yemek istediğinde çıkarırsın.
ne güzel ya tatlıyla aranın olmaması, ben bayılıyorum malesef

olmaz canım çünkü bu marketlerin dondurcu bölünmünde olan pastalardan dondurmalıdeğil ama çözildiğindeb tekrar dondurulmuyor ..
herkez tatlıya bende kebapa hastayımm ama artık dizginliyorum kendimi nefsime hakim oluyorumm

ne güzel çoğundan kurtulmuşsun kiloların. inşallah düşersin 57ye. ben de 57,5 kg mı hedefliyorum.

Allah bağılaşasın oğlunu, maşallah. adı kuzeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. aklımda kalmışsın oğlunla sen. ne şanslısın, erkenden yapıp çıkarmışsın aradan bebeği de

aminnnn..
evet kuzey ismi..
cnm aslında dahada erken istiyordum ama olmadıı umutlarımın yıkıldığı anda mucize gerçekleşti çok şükür o yüzden bebek isteyeninsanların ne hissettiğini çok iyi anlarımm ALLAH NERDE VARSA İSTEYEN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASİT ETSİN..
sen niye buçuklu kg istiyorsun bakimm gel biz bunu 57 yapalımm

Son düzenleme:
ve duygu kaçarrrrr..

hepinizee hayırlı iftarlar ALLAH kabul etsin orucunuzu afiyet olsunnn..

Son düzenleme:

yok ben takıntılıyım canım; ya 57,5 ya da 55 :)))

amin inşallah, Allah senin de yavruna sağlıklı uzun ömürler versin. bizlere de vakti gelince nasip etsin inşallah

netim kopup duruyor, yazamadım cevap o yüzden. ben de kaçayım canım, görüşürüz.

Ha ha oda guzelll

Saol canım benimm ben gördüm duyguşla iletişime geçilmiş aynı ben de yaptığı gibi valla hatun işi biliyor zaten çok da güzel kilo vermiş veriyorda ( sen de gayet iyi kilo verdin esracım süpersin ) çok da yardımcı oluyor Allah razı olsun kısa süredir burdayım ama çok şey öğrendim .Filizim zaten en başından beri hep ama hep destekçimdi her konuda fikirlerini söyledi.Şimdi Duyguş öyle .Seviyorum ben bu hatunlarııı Seni de tabi ki En zor zamanımda hızır gibi yetiştin benim genç ve başarılı avukatım desteğin büyük o yüzden burda seni görmek çok hoş.

Ahhh o antibiyotik var yaaa görmek istemiyorum onun yüzünden bu hastalık geldi.Vardır bundada bir hayır elbet.Bu arada sen de yirmilik dişin için ilaç kullanıyordun nasıl oldun ?

AAA ne güzel tebessüm ettirebiliyorsam Valla ben samimi gördüğüm için sizlerle paylaşıyorum fikir alıyorum burdaki herkes arkadaşım oldu ben bu durumdan çok memnunumm Hep birlikte incelmek ayrı bir güzel ayrı bir zevk o yüzden daha ben çok yazarım size .

bana diyorsan hoşbulduk canım çok teşekkürler.
bu arada menün gayet güzel, tebrik ederim.

Esraaammm ne olacak bizim bu isimler :) sana 1. Esra desinler bana 2. Esra olmadı

Esra canım aslında 1. esra sana yakışır ama tamam dediğin gibi yapalım karışıyoruz valla 90+ da çok oldu burda önlemiş oluruzz

sağolsun çok sıcak davrandı Duygu, Filizciğimle de telde konuştuk. aldım gazı anlayacağın

canım benim diş bu ara iyi, doktora gitmedim ramazanı atlatayım diye. inşallah sonra da gerek kalmaz.

inşallah sen de tamamen iyileşirsin dişin çekilince. tekrar geçmiş olsun canım, öpüyorum seni.