- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.481
Esra canım aslında 1. esra sana yakışırama tamam dediğin gibi yapalım karışıyoruz valla 90+ da çok oldu burda önlemiş oluruzz
Kızlar, çok uzun bir geçmiş yokmuş hemen baktım, Pomocum inan çoooookkkk sevindim canım. İnanamıyorum yaaa , bir daha görme inşallah üçlü rakamları, nasıl bir ohhh dedim var ya Azminin meyvelerini topluyorsun, hep böyle devam etsin inşallah
Kilo veren herkesi gönülden kutluyorum, haftaya ben de + değil -- olacağım, en azından olmak için elimden geleni yapacağım sözDuyguşum, sen neden izinlisin bakem, merak ettim ben de. Hele de buradan yazmayınca daha bi merak ettim Bana da özelden bildir
Esra geçmiş olsun, çok zor bir durum, Allah kolaylık versin canım. Eskiye de hiiiiçç takılma, önünde çok güzel, sağlıklı ve mutlu bir gelecek seni bekliyor, sadece ona odaklan
Unuttuklarım varsa affola, Pomocuğumun ikili rakama düşmesinin heyecanındandır, ne diyeceğimi bile bilemedim valla. İfade edebildiğimin çok çok çok ötesinde mutlu oldum
Ellerine sağlık canım o kadar işinin arasında üşenmeyip yapıyorsun ya hakkını ödeyemeyiz. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik
ediyorum.
Maşaallah çok sevindim canım arkadaşım görünce nasıl mutlu oldum anlatamam ben de istiyorummm.. İş probleminiz de çözülmüş çok şükür gözünüz aydın canımcımm
Duygucum bende merak ettim çok özel değilsen bana da mesaj gönderir misin?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Boşver canım bence hiç de umursama giden gitmiş biten bitmiş ne yaparsa yapsın.
Sende kapağı yapıştırırsın elbet
Bana niye kimse bişey almıyor yaaaagerçi annem diyor zayıfladığında gardrobunu yenileriz diye hahayyy ben o işi zaten kmseye bırakmadan keyifle kendim yapıcam ki şaka şaka Ben olsam hemen teknolojik bişey isterdim pc telefon foto makinesi gibi... ama altını da severim şans bilekliği çok şık hem de bileklik yaa görünürde benim de kolyesi vardı bir zamanlar... canım benim malum hedefim seneye yaza en formdaki halimle kapak fotoğrafım şimdilik beni motive eden tek şey bu ona konsantreyim
Neyseki senin de kötü günlerin geride kalmış artık huzurlu mutlu günler hep seninle olsun yakanı hiç bırakmasın inşallahŞu izmir olayını seneye yazın ben de düşünüyorum Filizim keşke denk gelse hep birlikte görüşmüş oluruz Ama sen gidersen ben çok sevinirim zira İzimir de Duygu da şahane
Hastalık ahhhhhhh diyorum ama artık dillendirmek istemiyorum yapılacak herşeyi yaptım evet çok acı çekiyorum sabahlıyorum ama yapabileceğim hiçbirşey yok ....
Allah cümleten herkesten razı olsun Rabbim hiç kötü gün göstermesin inşallahhh
Burdayim arkadasim.Basarini tebrik ediyorum.Duygularini cok güzel anlatmissin.Cok duygulandim.Duygu gibi bir arkadasa sahip oldugun icin cok sanslisin.Ne kadar duygu cümlesi kullandim degil mi?
amin canımmmmm
ayy filizz utandırdınbenii :26: hep dediğim birşey vardır bununla cvp vercem sanabenim içinne düşünüyorsan ALLAH daha fazlasını versin sanaa bende dostuğun için tşkediyorumm
valla aştım kendimi artık
vayyyyy filizime bak be tamam cnm sen de olmuşsun artık bak ne yaz ne kış hiğç birşey bozmadıbizeebu sefer
tembelliğim üstümde neslişim,bu arada adımlar şahane canımm..
aaa ayıpsınn hoşgeldinnn 2 esrada filiz tarafından referanslı o yüzden hoşgeldinizzz biraz kendini ve kg alma sebebiniyazarsan senidaha iyi tanırızz
biziyarı yolda bırakmadığın süreceeee artık sende ev sahibisin
lep çok zarifsinnn hepimiz birbirimizee sahip olduğumuz için çok şanslıyız bencee
tatlım profilinde albümü var ordan bakkk
ablalarm ii akşamlar aramızaa yenilerr katılış bnde yeniym zatn henüzz topigimz canlandıesra abla hoşgeldinn artk bnde menülerimi yazacagm filz abladn ilhamm aldımm oruç degilm hastayım çnkü sabh kalkıp insüln direncim vr onun için hapımı içtm 11 de tabi snra sabh :
birr domatess
kibrit kutusundan daha az peynir
2 kaşk lorr peynirinde yapılmış birr adet omlett
bi avuç pide
şu anaa kadrda bişe yemedm şmdi bi brdk su içtm aktivite sıfr sürkli yatp uyumak istiorum bu şeklde :44::44:
gelelim bana bugün sizegünaydın diyemedim hatta biraz daha geç kalırsam iyi akşamlar dicem bu gidişteneysee canolarr bugün tembelliğim üstümdee sıcakda kalmış inek gibi bir oraya bu buraya yattım paso ..
bu arada eşim ufakdan taş koymaya başladı diyetime kg veriyondiyor kendiside alıyorr hatta kıskanarak menülerime bakıyor kendine sağlıklı şey yapıyorsun bizee böyleee ee kendi istiyor farkında değil yedikden sonra aklı başına geliyor neyseee
dün oğluşumla kocişime musakka,bol tereyağlı pilav yaptımm kendimedeee ;
iftar: 1 hurma ile açtım
1 büyük bardak su
1 küçük kase sağlıklıkomposto ( kuru kayısı,üzüm,kuru erik çekirdekli,1 elma,karanfil,çubuk tarçınlı ve diyette olduğum için çok az şekerle yaptım) laf aramızdaa aç karnına yediğimi için harika wc çıktım) hemde serin serin çokkeyifliydi
3-4 biber 1 kabak aktif fry 1 kaşık zeytin yağ ile kızarttım üstüne sarımsaklı yoğurt ile ekmeksiz yedimmm
ara: yukardada yazdığım gibi eşim diyetime taş koymaya başladı gelirken çikolatalı pasta almış buda yetmiyor gibi asla karşı koyamıyacağım franbuazlı chesskek almış diğerine yüzvermedim ama chesskekden 1 küçük dilim yedimm .
ara: 1büyük bardağa 1 sallama poşet yeşil çay,1 sallama poşet kirazsaplı çay,1 sallama poşet iftar sonrası çayımı koydumm içtimm 1 büyük bardakda hepsini içmiş oldumm.
su 2lt
aktivite günlük adımların dışında 3000 adım
100 twist
100 oklava ile yanlar için hareket
100 mekik
100 plates hareketlerinden kol için yapılan egzersizz
karma birşeyler daha yaptımmm az az
bu aralar bölgesel kg larımla daha fazla ilgileniyorum o yüzden bölgesel hareketler yapıyorumm..evde hiç bir işim olmadığı haldee 3000 adım hiç yapmamakdan iyidirr böyle olunca günlük hareketlerimle 4bini buluyor hareketlerimm
sahurum: kaşarlı domatesli küçük tost(tambuğday ekmeğinde) ,1bardak ayran,1 hurmaa
1lt yakın su
Selam kızlar,
Filizcim topiğine geldim ben de, beni de kabul eder misiniz? sen +90dan güç aldın, ben de sizin topiğinizden güç almak isterim. +90 pek keyifli değil bu aralar, ben de reglle birlikte bütün motivasyonumu kaybettim. Baktım Esracığım da buralarda, ben de pazartesiden itibaren aranıza katılmak isterim. hem buraya, hem +90a bildirim yapmak isterim. tabi sen ve kızlar kabul ederseniz? zaten topiğinizin yabancısı değilim, arada girip okuyordum.
bu arada 99u görmen beni öyle mutlu etti ki anlatamam. inşallah beraber çok daha azlarını göreceğiz.
Ne sıcak bir karşılama bu Duygu, çok teşekkürler
ben kendimi bildim bileli kiloluyum canım. lisede 65 falandım, üniye başladığım ilk yıl sonunda 75 oldum, daha sonra annemle babam boşanınca benim kilo alışım hızlandı. nişanlanırken 100 kg civarıydım, düğüne kadar 10 kg kadar verdim. evlendikten sonra işi bıraktığım için bikaç ayda yine 99u gördüm. 2012 haziranından beri kilo vermeye çalışıyorum. 99la başladığım bu yolda bu sene haziranda 79u gördüm ama bazı durumlar yüzünden şu an yine 82-83 civarıyım. inşallah kalan kilolarımdan sizlerle birlikte disiplinli bir biçimde kurtumak istiyorum. kilolu birok kadın gibi benim de polikistik over sendromuyla başım dertte. sanırım kilo almamıza da veremememize de bu neden oluyor.
30 yaşındayım, ismim Esra, uzun süredir evdeyim ama ramazandan sonra tekrar çalışmaya başlamak istiyorum. ve kilolarımdan kurtulduktan sonra bebek istiyoruz eşimle... bende durumlar böyle fıstıklar, umarım birbirimize çok yardımcı oluruz.
çok teşekkürler canım tekrardan.
evet çok haklısın, ölümden başka her şeyin çaresi var, Allah güç kuvvet versin yeter ki. ben bu zamana kadar verdiğim 17-20 kgmı sadece porsiyon küçülterek verdim. ama gördüm ki 80nin altını çok zorluyor bu durum. o yüzden dediğin gibi artık bazı şeyleri hayatımdan çıkarıp minimum kaçamak gerekiyor. sabırla devam edeceğiz inşallah, bu benim ikinci miladım olacak. şimdiden çok teşekkürler desteğiniz için
kızlar topıgınızın kurallarını ve neler yaptığınızı banada anlatırmısınız
Kızlar günaydın ;
Sabah 6 dan beri uyanığım gece de doğru düzgün uyuduğumu söyleyemem.Brazdan doktora gidicem o yüzden kalkıp hazırlanayım dönünce tekrar yazarım
Filizim seni görüyorum altta umarım iyisindir ...
kızlar merhaba
ben yine yoğun iki günün ardından gelebildim
dün sabah kalktım iş güç uğraştım öğlene doğru oğlumun kontrolü vardı onu dr götürdük dr öğleden sonra alacağım dedi tekrar eve geldik tekrar gittik derken akşama kadar hastaneyle uğraştık bugün sonuçları almaya gittik dr cenazesi varmış alamadık maalesef
yarın yine gideceğiz
gerçekten allah bu devlet hastanelerine düşürmesin insanı oynatıyorlar maalesef ki endokrin uzmanı özel hastanelerde olmadığı için mecbur kalıyoruz ,
çok şükür gelişimi herşeyi normal ama az kilo almış dedi artık ek gıdalara geçiş yapın dedi bende başlamıştım zaten :):)
dün ilk defa yoğurt verdim yedi çok şükür
benden böyle hanımlar
bu arada pomocum ikili rakamların hayırlı olsun canım :)
benimde 70 li rakamlarım hayırlı olsun hemen geçşin 60lara insin
duygu canın sağolsun bitanem mantı işi kolay :)
Saol canım benimm ben gördüm duyguşla iletişime geçilmiş aynı ben de yaptığı gibi valla hatun işi biliyor zaten çok da güzel kilo vermiş veriyorda ( sen de gayet iyi kilo verdin esracım süpersin ) çok da yardımcı oluyor Allah razı olsun kısa süredir burdayım ama çok şey öğrendim .Filizim zaten en başından beri hep ama hep destekçimdi her konuda fikirlerini söyledi.Şimdi Duyguş öyle .Seviyorum ben bu hatunlarıııSeni de tabi ki En zor zamanımda hızır gibi yetiştin benim genç ve başarılı avukatım desteğin büyük o yüzden burda seni görmek çok hoş.
Ahhh o antibiyotik var yaaa görmek istemiyorum onun yüzünden bu hastalık geldi.Vardır bundada bir hayır elbet.Bu arada sen de yirmilik dişin için ilaç kullanıyordun nasıl oldun ?
Yaptım ablacm kşke açıklansa içim şiştii artk haklısın dikkat etmeliym :44::44: gelelm burcunaa yükselenin başakk ablacm daha çokk etkiliyo seni benm fikrimde başakk kmseyi kırmak istemeyn kmseyle küss kalmak istemeyn bi yapn varr kmseyide kıramıyosn zatn şıkr şıkr giynmeyi seviyosn zatn fotolarndada gördügümüz gibi eşin balktı sanırm balk erkeklerii çokk saff görünr hçbişidn anlamıyo gibi görünr ama kesnlkle öyle degildir dünyanın en zeki burcu balıktır böle insanları gözlemlerr onaa göre davranır ilgilenmiyomuş bakmıyomuş gibi görünr sn derece amaa gözlemlerr insanların yürüyüşünden kişiligini harflerinden karakterini anlrinsn sarrafıı diyebilirz duygularını içinde yaşarr genl olarak böle sevgisini ilgisini blli etmz güçlü kadınlara zaafı varr eminim bu kilo vrme konusnda sennle gurr duyuyo herr dk bellii etmesede herşeyi içinde yşaarr amaa blli edincede tamm eder sözleri çokk etkileyicidr hertürlü hmde sözleri kırabilirde amaa tamm trsi çokk etkileyeblrde tartışmalarda genlde kolay kolay parlamaz çabk sinirlenen bi yapısı yoktur amaa sabrınıı aştıgnda çokk kırıcı olur biri gözünden düşrse bidaha giremz ya sev ya vazgeç mantıgındadır yemk yemeye çokk düşkün degldr aslnda snde düşkün deglsn amaa böle günlerii 5 çayını faln seversn eşin kıskanç ama bunu blli etmz bşka bişiye patlatır kıskançlıgını çockları çokk sevr dokunark sevr kucagına alır öper faln senn öyle degilsin pekk hani dokunark sevmessin evde hepp senn sözn geçiyomş gibi görnsede eşin allttan alttan yönetiyo birz genlde tartışmalrda bagırp çagırmassın senn hepp sakinsindir mink mink laff sokarsın sadece tabi sabrının bi nktası varr onuu geçmedikçe ailene ilerde olucak miniklerinee çokk düşkün olucaksın çockalra bagırp çagıramassın kesnlkle vuramassın böle bi yapn varr ailevi baglarınıı güzl ttmayı istiyosn hepp ilişkilerini faln şıkr şıkr giynmeyi seviyosn bunu zatn söelmiştim bu aradaa çokk hoş bi yüzün var eşinle bazn hayatınz normal seyrinde durgun devm ediyoo amaa baznde uzun uzun sohbet ediyosunuz eşinin bu anlarını yakalamk birz zorr tabi ama sohbetii koyudr zamn zamn tutumludur parayı nereye harcıycagını bilr hesplarını yapr hepp annesine çokk düşkündürr bu şeklde ablacm yine devm ederim bn parmakalrım koptu girş yapmadan yapmışım yorumu o yüzden silndi tekrar yazmak zornda kaldım
ayyyyy cok merak edıyordum yorumlarını. sımdı tamamen tuttu.
ınan calısırken bıle kendımı kasarım kımseyı kırmak ıstemem. mesela uc naklıye fırmasına fıyat sorarım aynı fıyatı verırlerse eger, okadar zorlanırım kı kımı seceyım dıye. kırmak uzmek ıstemem. hatta bazen derım kı sızın fıyatlar hep yuksek ve oyuzden ben sıze teklıf sormadım emek harcamayın dıye derım. onlar da der kı olur mu bız bunu yapmalıyız ama benım ıcım el vermez ıste. sınırlı ve sınırlenınce cadı bırı olsam da aslında ozumde kımseyı kırmak ıstemem hayır dıyemem maddı konularda ozellıkle. hep yardım etmek ısterım duramam.
esım evet balık. ve tamamen onu anlatmıssın herseyı ıcınde yasayan bırı. bana karsı da baska ınsanlar ve olaylara karsı da duygularını anlamak zordur farklı hareketlerı ıle gosterır bazen. kıskanclık gercekten gostermez ama kıskanclıgını da ıcten yasadıgını bılmıyordum bak. zekılık konusunda kesınlıkle haklısın. ogretmenı bıle olmayan bır koy okulunda okumus her sabah 2 km yurumus. lısede hem calısmıs hem okumus ıktısat kazanmıs selcuk. unıversıtede aynı sekılde hem okumus hem calısmıs. suanda da ıs hayatında basarılı bırı zaten.
evet kılo konusunda da bana cok destek oldugu bır kesın. maddı manevı hıc sorun cıkarmadı ve benı cok desteklıyor. cok da gurur duyuyor bunu gosterıyor ya da bazen soyluyor
her an şak şak yapan bırı degıldır ama duygularını bazen bellı eder
annesıne kıyamaz kadın cok sıkıntılar cekmıs cok sever annesını. gercı ben bıle cok sevıyorum annesını.
etrafındakı tum ınsanlara karsı sabırlıdır dedıgın gıbı kolay kolay parlamaz ama parlarsa da gozu bırsey gormez ama bana karsı tepkılerını hemen gosterır evet dılı catallıdır sınırlıdır hemen kırar benı.
esım pasta borek bıle seven bırı degıldır ama ben aynen boyle pasta boreklı 5 cayı gbı menulere bayılırım. esımın ıstahı da azdır.
cocuklar konusunda da cok haklısın cocukları cok sever cok guzel anlasır ne guzel oynar sever hoplatır sakalasır.
ben her cocuga kanım kaynamaz cocuk cok severım ama elektrık alamam her cocuktan. alırsam da cok severım. annelık konusunda da herkes cok duskun olacagımı soyler ben de aynısını dusunuyorum annem hırcın ve dayakcı bır anneydı oyuzden cocuguma hıc vurmak ıstemıyorum bunu da bıldın. bır de yıllarca burnumda tutmus. kıymetını bıleyım yanı dıyorum, ALLAH verınce.
ısyerındekıler benı cok domınant olarak goruyor oyuzden evde de sozu gecen ben sanıyorlar ama aslında dedıgın gıbı esım usttedır. esımın aılesı de kendı aılem de dahıl, baglara onem verırım. kırık oldugum akrabalar ıle gorusmedıgım ıcın bıle uzulurum yıllarca.
aynen bagırıp cagırmam hakaret etmem esıme. ama cenem durmaz soylenırım lafımı sokarım. ısyerımde de oyleyımdır sorun ve haksızlıklar varsa agzım hıc kapanmaz soylenır dururum
takılar, renk uyumu benım hastalıgımdır. takılarım, esarplarım taman aynı tonlarda olacak. marka takıntım yoktur ama renk takıntım ust noktadır yıllardır boyleyım. yanı sevıyorum şıkır şıkırlıgı ama rahatıma duskunumdur rahatlıgım ıcın topuklu ayakkabı bıle tercıh etmeyen bırıyımdır.
yuzum ıcın ıltıfat etmıssın cok tskler
esım aynen bazen hıc konusmayız bazen de cok konusuruz esım sakındır suskundur ama ne garıpse benımle konusmaya alıstı hatta evde o benden daha cok konusur benımle ıs konusmayı danısmayı ayrı bır sevıyor bunun farkındayım
tutumluluk kesınlıkle esımdır. cok cok tutumludur esım. oyuzden zaman zaman sorun yasarız bu sebepten. cunku mısafır ıcın alınan ozel bır tabak ya da bardaktan dolayı bıle tartısma cıkar kımse ıcın alınmamalı ısraf olmamalı ona gore. dıyorum kı bardaklarım cızılmıs ıyıce, senın arkadasların yemege gelecek evde ne varsa o bardaktan ıcsınler der mesela. sınır eder benı.
gunaydınnnnnnnn kızlar
bu hafta cok cabuk gectı yarın cuma yanı haftasonu gelıyorrrrrrrrr
ben dun erkenden uyudum 3 saatlık uyku ve spor yapınca, ıftardan sonra mınderın ustune yıgıldım resmen. esım uzulmus valla halıme. sofrayı toplamıs, hatta bulasık makınasını bosaltmıs gerı doldurmus. yarım saat uyumusum tekrar uyandım. makınaya camasır koydum, yatagın ustunde duruyordu dun utulenen tum kıyafetler. onları astım toparladım. ve 10 da tekrar uyudum. ınanılmaz yorgunmusum meger. bugun halen tam toparlanamadım ama uyumak ıyı geldı gercekten. yemegım hazır, guvec, turlu yapmıstım oyuızden eve gıdınce ıftara kadar uyurum sanırım bugun spora gıtmeyecegım hem mısafırım var hem de bugun ara verecegım. yarın ve cumartesı gıdecegım. utu ısım de aradan cıktı yemek de hazır. keyfım yerınde. ara ara utu yaptım haftasonu ama taaaaaaa ıstanbula gıtmeden oncesınden bırıktıgı ıcın 50-60 parca vardı yıne de. oyuzden temızlıgı haftasonu yapmıs olsam da utuyu komsuya yaptırdım ıyı oldu aradan cıktı cok sukur.
menulerıme gelecek olursam;
ıs cıkısı bır saat spor
yarım saat bısıklet, 9 dk sı kosu 6,5-7 sevıye
10 dk twıst
100 mekık
10 dk bısıklet
gerı kalan surede de kol aletlerınde calıstım
eve yuruyerek geldım 40 dk surdu
ıftar:
3 bardak su
bır bardak ayran
bır corba kasesı salata
4 kasık esmer bulgur pılavı
5 kasık taze fasulye
ıkı hurma
uc catal karpuz
ara yapmadım uyudum.
sahur:
kalkınca ıkı bardak su
ıkı cevız
bır catal recel
4 zeytın
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım domaates yarım salatalık uc adet akdenız yesıllıgı
yarım kk beyaz peynır
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastım
ıkı bardak su ıctım ve nıyetlendım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?