2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygucugum, esra ramazanda cok basarılı. ılk hafta 2,5 attı yanlıs hatırlamıyorsam. ramazana cok ıyı bır gırıs yaptı. bu hafta da yıne guzel kılo verdı dıye hatırlıyorum

wuwwwwwwwwwwwwwwwwww bi hftada 2.5 çokk güzl gerçektenn geln diyeti falnmı yaptıı acabaa esra abla :44:

Ablacm aslnda bana sümeyye derseniz daha ii olur adım tamm olarak sümeyye reyhan çnkü evet benm hapmda o bana çk yann etki yapıyo mide bulntısı faln sanada yapıyomu ablacm gnde bi tane içiyorum o yüzden bu kitabı daha öncede önermiştin alıcam evet peki kitpta bşka nelerin glisemik indksi yüksek ve düşk olanklardan aklnda kaln vrmı :44::44: evet yükseldiginin farkındaym spor yapıcm amaa işte mekn uygn degl yürüyüşş yapsan mall gibi bakıyolr sokaktakiler yürüyüşş için bi yerr varr oradaa çokk uzak napsam bilemedm evde videoyla yapsam iyimii acaba :44::44:

Ne güzl söylemiş duyguu abla insanı böle diyett aşkıyla yanıp tutuşturuyo

bnde korktumm bi an unutuldum diye hoşbuldukk öleyse ayrıca dedign gibi esra ablalalrı bnde çokk sevdim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, biraz geç kaldım ama olsun Bu ara işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum doğru dürüst. Akşam da ancak dinleniyorum işte. Haftasonu gelsin diyeceğim ama o da çabuk geçiyor yaa, benim uzun uzuuunn dinlenmem lazım
Dün çıkışta pazara girdik, bu sefer daha kontrollü aldık Geçen haftadan aldıklarımın epey bir kısmı duruyor hala çünkü Dünkü adım sayım çok iyi değildi 5000 civarında kaldım ama hiç yoktan iyidir diyorum tabi.
Forumumuza yeni katılan bir arkadaşımız daha var gördüğüm kadarıyla, 2. Esra'mıza ben de hoş geldin diyorum. Ben mola dönemindeyim ama Eylülden itibaren özellikle yoğun sporla dönmeyi düşünüyorum
Kızlar ben kesinlikle yaz insanı değilim, bir kere daha anladım. Sanki sıcak ve güneş bütün enerjimi alıyor benim. Kışın 1 saatte yaptığım işi bitirmem bile en az 3 saat sürüyor. Yavaş çekimde yaşıyorum sanki Yazdıklarınızı okudukça gaza geliyorum spor yapayım diye ama sonra hareket edecek enerji bulamıyorum Neyse şimdilik idare edeceğim böyle.
Geçmişe bakamadım henüz, şimdi dalayım hemen.

Ne kadar birikmiş böyle, maşallah diyeyim topiğimiz pek hareketli

Maviyi bırakır mıyım Pomom yaa, o her zaman baştacım Her sene özel olarak farklı bir rengin hoşuma gittiği oluyor. Bu sene yeşil seviyorum. Kendime mint yeşili bir tişört aldım ama başka şeyler de alasım var. Koyu yeşil güzel bir çanta bulursam alacağım mesela
Adımlarımı artırmam kesinlikle iyi oldu arkadaşım. Eylülde bomba gibi döneceğim inşallah. Havuz var aslında sitede de geçen sene bir kere girmiştim ve kızarıklık olmuştu cildimde o yüzden bir daha girmedim ama bu sene daha iyiymiş galiba. En azından bir kere deneyeceğim, kızarıklık olmazsa arada yüzerim en azından.

Şükür olsun canım idare ediyorum asıl sen nasılsın ? Haftan yoğun geçiyor yoruluyor olmalısın ...Sen eşine uyma Hem yüzme çok güzel bi spor bence imkanın varsa mutlaka git bebeğimm

Çok yoğun geçiyor Esramm yaaa, valla uzun bir tatile ihtiyacım var. Şu ara çıkamıyorum da izne, yetişecek işlerim var. Bayramdan sonra belki izin alırım ve dinlenirim biraz. Tatile gitmek bile değil, evde yayılmak istiyorum valla
Eşimin bu iyi halleri, kızlar eski halini biliyorlar, çok fena sabote ediyordu çooookkk.. Ben de alıştım galiba biraz, geçen gün marketten çikolata aldı yine, üstelik evde de var ama şimdilik ellemedim Kendisi de en fazla 1 küçük parça yer, ben dayanamayıp bitiriyorum koca çikolatayı, ooffff oofffff..

Canım arkadaşım, o kadar seviniyorum ki senin spordan keyif almana anlatamam. Bence en önemli şey buydu. Ve senin kilo verme sürecindeki en önemli eksiklikti. Maşallah, düzenli bir şekilde sporunu yapıyorsun ve bu sana iyi geliyor. Eylülde yarışırız spor konusunda ama sen aştın kendini valla sanırım yetişemem senin hızına

Günaydın kızlar,

hepinize keyifli bir gün diliyorum. ben dün erken uyudum, regl yüzünden ağrım vardı. bugün de geç kalktım. kahvaltımı yaparak güne ve diyete başladım. akşam yediklerimi yazarım topluca. karın ağrım hafiflerse koşu bandına çıkmak istiyorum yarım saat de olsa. umarım iyi hissederim...

sağol canım benim, gerçekten çok tatlı, çok ilgilisiniz. çok sevindim benle ilgili düşüncelerine. ben de seni çok kıpır kıpır, çok neşeli buldum telefonda. çok sevindim böyle olmana, yazılar insanları tam ifade edemiyor. sen yaşadığın olumsuzluklar yüzünden daha sakin biri gibi canlanmıştın gözümde, ama çok neşelisin. bayıldım bu duruma, kilolar da gidince tam çıtır olacaksın :)

duygucugum, esra ramazanda cok basarılı. ılk hafta 2,5 attı yanlıs hatırlamıyorsam. ramazana cok ıyı bır gırıs yaptı. bu hafta da yıne guzel kılo verdı dıye hatırlıyorum

canım ramazana 85 ile başladım. ilk hafta 2 kg gitti, ikinci hafta 900 gram. geçen cuma 82.1 kgdım ama şu an regl yüzünden daha fazlayımdır. o yüzden tartılmıyorum. pazartesi size bildirim yaparken tartılırım artık.

menün harika canım, sen bu işi kaptın. sporda da çok iyi gidiyorsun zaten. inşallah bayrama 97leri göreceksin böyle giderse

ramazan çalışanlar için zor geçiyor, Allah yardımcınız olsun canım. eşimin de uykusu bölünüyor diye üzülüyorum ama sen bir de koca ev çekip çeviriyorsun, sporunu ihmal etmemeye çalışıyorsun. harikasın

çok teşekkürler

umarım döndüğünde kapışırız spor konusunda, gerçi seni bilmeden çok güvendim kendime sanırım

yazın diyet kolay ama spor daha zor gerçekten. akşamları yürüyüş bile çok şey aslında, umarım havalar serinler de sen de dönersin aramıza.

canım mahçup oldum, çok tatlısın gerçekten
aslında sen kendinde olanları görüyorsun karşındakinde, iletişime açık olduğun için böyle bir ilişki kurabiliyoruz. o yüzden bu saydığın olumlu hasletlerin hepsi sende olduğu için karşındakinde varsa farkedebiliyorsun. maharet sende yani, o güzel kalbinde... öperim çok

kızlarrr çok sağ olun güzel yazılarınız için hepbirlikde el ele başarcaz inşallahh

kızlar topıgınızın kurallarını ve neler yaptığınızı banada anlatırmısınız

hoşgeldin aramızaaa canım senin spor sevgin zaten hoşuma gidiyordu seni gördüğümesevindimmm..
spor şahane canımm yediklerinde güzel,hatta geçengün bende esmer bulgur aldım gayt başarılısın aslında senin menülere yorum yapmama bile gerek yok.. buarada diğerr mesajlarına alıntı yapmadım artık tşk etmekden yoruldummm sana güzel sözlerin seni bulsunnn kuşummmm
Duygucum nasılsın canım? Ne güzel tesadüf oldu seni görmek

ah neslişimmm hergün aktif olmama rahmen filiz sabah sabah çoşmuş yorum okucam diye maf oldummm
ben iyiyim canım sen nasılsınnnn? evet çok güzel tesadüfff oldu keyfin nasıll nesliherne kadar çalışmasamdatatil istiyorummmmmmmmmmmmmmm

ve günaydınnn kuzularrrr herkez iyidir inşallahhhh..

dünkü iftarım:

1 hurma ile açtımm orucumu
1 küçükkase sağlıklı kompostom
1 küçük kase tarhana çorbası
1 küçük kase yoğurt

ara: ev yapımı limonatam ve minik bir dilim chesskek (offf evde benden başka yiyenyok nasılbitcek bu chesskek )

1 bardak yeşil çay
1 bardak iftarsonrası çayımla kiraz saplı çayımı karıştırdım

su ortalama 1.5 lt bu sefer saymadım tahimini

sahur:
1 hurma
2 dilim kare light tost ekmeğinde kaşarlı domatesli tost
1 bardak ayran
yarım armut
7tane kiraz

yaklaşık 750 ml su

kızlar herkese merhabalarr dün hiç girip de yazamadım sizlere, bütün gün ofis dışındaydım, yeni bir iş var almak için uğraştığımızda belediyede inşaat sahipleriyle koşturdum durdum, akşam da teyzemde iftardaydık gece orda kalınca hiç girip de bakamadım, ama şimdi girdim herşeyi okudum tek tek

pomo cum ben yetişemedim albüme sanırım baktım ama göremedim, herkesten övgüleri aldıgına göre çok güzelmişsin demek ki maşallahh

yeni gelen arkadaşlar varmış aramıza sefa geldiler, hoş geldiler, dilerim güzel güzel verirler kiloları

benim hastalıgımı soranlar da olmuş, onlaara da çok teşekkür ediyorum. burnum akıyor ve boğazım hala acıyor malesef, bütün gün kuruyunca tabi boğaz normal acıması, ama halsizliğim kalmadı, sesim hala kötü o da geçer ya alışıgım ben bu duruma

dünkü menumu de yazayım da çıkayım, projeyi bitirmem lazım, ofiste durmadıgımdan iş iyice uzadı

iftar

1 kase mercimek çorbası

2 dilim kıymalı pide

bolca salata

2 büyük bardak su

ara öğün

1 dilim güllaç ( ramazan başından beri ilk defa yedim de hayır diyemiyorum maleseff )

1 sade sütsüz neskafe

1 bardak çay

sahur

1 avuç kadar pide

1 haşlanmış yumurta

yarım domates

dün tam ne kadar su içtim bilmiyorum, şişem olmayınca aklıma geldikçe büyük bardakla içtim. spor olarak da bütün günlk koşturmanın yanına akşam 1.30 saat orta tempoda yürüdüm. bi iyileşsem akşamları parka spor aletlerine çıkacam ama güvenemiyorm hala kendime, haftasonu başlarm inşallah ona..

herkese mutlu günlerrr

menün gayet güzel canımm...
çeşmicim geçmiş olsunnn ALLAH tez vakitte şifa versinnn...
çeşmi filiz sende ekliysee yani kk arkadaşsanız albümünü ordan görebilirsin..

Face de bir gruba üyeyim arkadaslar.Mutlaka aranizda duyanlar vardir.Orada bir yazi okudum cok hosuma gitti.Sizlerle payylasmak istedim.
Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına önce mırıldanarak sonrasında gür sesli bir cevaplar veriyor;dinleyin..

"Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları, meraklı insanlar..

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.

Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.

Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.

Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye bir şey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!” =)))))

Yinede balina olmayalım. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler. Sevgiyle kalın dukancı dostlar Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına önce mırıldanarak sonrasında gür sesli bir cevaplar veriyor;dinleyin..

"Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları, meraklı insanlar..

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.

Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.

Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.

Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye bir şey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!” =)))))

Yinede balina olmayalım.

evet cnm bı haftadır yokum kısa bı tatıl yaptım dıyelım artık evımdeyım ve kaldım yerden devam edecegım ınss bıraz okudum cnm ılk sayfayı aranızda olmak ısterım bende

tsk ederım cnm benm evet sporu sevıyorum ama su bı hafta hıc yapamadım o yüzden sımdı sıkı bı tempoyla baslıcam ınss evde olmayınca butun düzen bozuluyor ya ne spor yapabılıyorsun ne yeme ıcmene dıkkat edebılıyorsun aslında bu kadar uzun gıttıgıme cok pısmanım herseyı tadında bırakmak en guzelıymıs bunu anladım

menün gayet güzel canımm...
çeşmicim geçmiş olsunnn ALLAH tez vakitte şifa versinnn...
çeşmi filiz sende ekliysee yani kk arkadaşsanız albümünü ordan görebilirsin..

çok teşekkür ederim duygucum, aman kimseler hasta olmasın bu sıcakta bi de oruç var hiç çekilmiyor valla

şimdi ekledim canım filizi, eğer kabul ederse ben de göreyim güzel hatunu

merhaba kızlarrrr .çok şükür şeker yüklemesinide atlattım .sonuçlarım çok güzel çıktı .şeker riskimiz yokmuş .tahliller yapılırken epey zorlandım.aç karnına şekerli su içip 2 saat beklemek kan vermek zorladı .bi ara bayılacağımı hissettim .
doktor amcamız zeynepin gelişimini çoook beğendi .maşallah annesi haftasına göre çok güzel beslemişsin kızımızı dedi yediklerime ,içtiğim 3 litre suya doktor amcamızdan tebrik geldi :nazar.şeker konusunda yinede dikkat et mesala baklava değilde sütlaç ye ,çayına şeker atma mesala dedi .arada kaçamak yapabilirsin tabiki abartmadan dedi kendimi diyette gii hissettim aynı mantık sonuçta .bol bol sebze meyva ve dondurma ye dedi yine .
b arada ismimizi sordu zeynepsu deyince çok beğendi güldü ve dediki .ben göbeğini kestiğim her kız bebeğe zeynep ismini veriyorum çok güzel bi isimdir dedi .yavrumun meğerse kısmeti zeynep olmakmış .çoook duygulandım .
bugün ççok mutluyum kızlar .rabbim kimseyi darda bırakmasın hep güzel mutlu haberler almayı nasip etsin

filizcim resmini göremedim sanırım arkadaş olmak gerekiyomuş .eee biz niye arkadaş değiliz ki zaten istek gönderdim canım kabul edersen bende göreyim resmini .
fesleğen oğluşunu doktora götürcekti inşallah güzel sonuçlarla gelir
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerrr
esra rahatsızmış geçmiş olsun .çeşmide grip miş onada şifalar diliyorum ,

zeynep su bebek bomba gibi geliyor maşalaahhh

ohhh çok şükür ki sonuclarımızı dr gösterebildik ilacımızı biraz azalttı 3\4 içecek artık :):) mutluyum mutluyuuummm

filizcim oğlum 4 buçuk aylık ben öyle 6 ay falan beklemem ek gıda için :) 4 aydan sonra ufak ufak veririm çünkü 6 aydan sonra başlanınca genelde çocuklar çok seçici oluyor

bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin

bugün göğüs göbek kalça ölçümü aldım 3 er cm incelmişim aslında bu benim için büyük bişey çünkü doğumdan sonra incelmek çok zor bir iş ramazandan dolayı menü paylaşımı yapmıyorum çünkü ben şu an diyete yönelik değil emzirmeye yönelik besleniyorum ama ramazandan sonra çık sıkı tutacağım bu işi doğum öncesi kiloma 8 kilo kaldı :):)

Selam Duygu,

ben sabah tam cevap yazacaktım menüne net gitti, bakım vardı tüm gün. bence menün gayet iyi. tatlının kalanını komşularına mı versen acaba diyecektim. gerçi ben diyene kadar bitmiştir belki

Merhaba Çeşmi,

öncelikle geçmiş olsun, rahatsızsın sanırım. umarım toparlanırsın bi an önce.
ayrıca menün de gayet güzel, tebrik ederim :)
hoşbulduk bi de, ay ne çok bağlaç kullandım

oyy topiğin bi de bebeği geliyormuş
maşallah kızına da sana da, Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Zeynep ismine ben de bayılırım bu arada. kızım olursa Zeynep Bahar olacak adı, kısmetse..

Selamlar,

çok yorucu bi gündü benim için. akşam son dakika annemler iftara geldi. menüde ali nazik vardı, yağsız etten az yağ ile yaptım. gayet güzel oldu. ben de etini az alarak yedim. bence diyete gayet uygun bir yemek, ben bugün pek yediklerime dikkat edemesem de.

Menüme gelince;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane kayısı
1 tane domates
beyaz çay

öğle
5 kaşık etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı
1 kase semizotlu cacık

ara
5 tane badem
3 tane kuru kayısı

ara
yarım armut

akşam
1 porsiyon eti az, yağı az ali nazik
1 avuç içi kadar pide
biraz kavun
1 ısırık börek

ara
1 ince dilim viennetta
kiraz saplı yeşil çay

2,5 litre kadar su ve bir sürü bitki çayı içtim. spor malesef olamadı hem regl ve koşturma yüzünden.

Ablalarm çokk mutluyummmmmmmmmm sizlede paylaşmak istedm tercihlerr blli oldu sakarya yönetim bilişm sistemleri gldi istedigm yerr ve bölm umarım sonunda ii olur

Ablalarm çokk mutluyummmmmmmmmm sizlede paylaşmak istedm tercihlerr blli oldu sakarya yönetim bilişm sistemleri gldi istedigm yerr ve bölm umarım sonunda ii olur

canım ilk tebrik benden çook sevindim sakaryada okumuş arkadaşlarım var sorun olursa yardımcı olurlar