- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.521
canım ilk tebrik bendençook sevindim sakaryada okumuş arkadaşlarım var sorun olursa yardımcı olurlar
Ablalarm çokk mutluyummmmmmmmmm sizlede paylaşmak istedm tercihlerr blli oldu sakarya yönetim bilişm sistemleri gldi istedigm yerr ve bölm umarım sonunda ii olur
amin canımm sen çok bekledinn zeynepi şimdi her anın tadını çıkar bu arada maşallah kızımızaa'damerhaba kızlarrrr .çok şükür şeker yüklemesinide atlattım .sonuçlarım çok güzel çıktı .şeker riskimiz yokmuş .tahliller yapılırken epey zorlandım.aç karnına şekerli su içip 2 saat beklemek kan vermek zorladı .bi ara bayılacağımı hissettim .
doktor amcamız zeynepin gelişimini çoook beğendi .maşallah annesi haftasına göre çok güzel beslemişsin kızımızı dediyediklerime ,içtiğim 3 litre suya doktor amcamızdan tebrik geldi :nazar.şeker konusunda yinede dikkat et mesala baklava değilde sütlaç ye ,çayına şeker atma mesala dedi .arada kaçamak yapabilirsin tabiki abartmadan dedi kendimi diyette gii hissettim aynı mantık sonuçta .bol bol sebze meyva ve dondurma ye dedi yine .
b arada ismimizi sordu zeynepsu deyince çok beğendi güldü ve dediki .ben göbeğini kestiğim her kız bebeğe zeynep ismini veriyorum çok güzel bi isimdir dedi .yavrumun meğerse kısmeti zeynep olmakmış .çoook duygulandım .
bugün ççok mutluyum kızlar .rabbim kimseyi darda bırakmasın hep güzel mutlu haberler almayı nasip etsin
oobebişlerden arka arkaya güzel haberler aldık maşallahh. ben sana sonuçlar iyi olcak dedim artık üzme kendini ilerde doktor tamamen kescek ilacı annesi ona çok iyi bakıyor çokdua ediyor çünkü eebizde ALLAH şifa versin diyoruzz..ohhh çok şükür ki sonuclarımızı dr gösterebildik ilacımızı biraz azalttı 3\4 içecek artık :):) mutluyum mutluyuuummm
filizcim oğlum 4 buçuk aylık ben öyle 6 ay falan beklemem ek gıda için :) 4 aydan sonra ufak ufak veririm çünkü 6 aydan sonra başlanınca genelde çocuklar çok seçici oluyor
bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin
bugün göğüs göbek kalça ölçümü aldım 3 er cm incelmişim aslında bu benim için büyük bişey çünkü doğumdan sonra incelmek çok zor bir iş ramazandan dolayı menü paylaşımı yapmıyorum çünkü ben şu an diyete yönelik değil emzirmeye yönelik besleniyorum ama ramazandan sonra çık sıkı tutacağım bu işi doğum öncesi kiloma 8 kilo kaldı :):)
aynen tahmin ettiğin gibi 1.esraSelam Duygu,
ben sabah tam cevap yazacaktım menüne net gitti, bakım vardı tüm gün. bence menün gayet iyi. tatlının kalanını komşularına mı versen acaba diyecektim. gerçi ben diyene kadar bitmiştir belki
Merhaba Çeşmi,
öncelikle geçmiş olsun, rahatsızsın sanırım. umarım toparlanırsın bi an önce.
ayrıca menün de gayet güzel, tebrik ederim :)
hoşbulduk bi de, ay ne çok bağlaç kullandım
oyy topiğin bi de bebeği geliyormuş
maşallah kızına da sana da, Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Zeynep ismine ben de bayılırım bu arada. kızım olursa Zeynep Bahar olacak adı, kısmetse..
Selamlar,
çok yorucu bi gündü benim için. akşam son dakika annemler iftara geldi. menüde ali nazik vardı, yağsız etten az yağ ile yaptım. gayet güzel oldu. ben de etini az alarak yedim. bence diyete gayet uygun bir yemek, ben bugün pek yediklerime dikkat edemesem de.
Menüme gelince;
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane kayısı
1 tane domates
beyaz çay
öğle
5 kaşık etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı
1 kase semizotlu cacık
ara
5 tane badem
3 tane kuru kayısı
ara
yarım armut
akşam
1 porsiyon eti az, yağı az ali nazik
1 avuç içi kadar pide
biraz kavun
1 ısırık börek
ara
1 ince dilim viennetta
kiraz saplı yeşil çay
2,5 litre kadar su ve bir sürü bitki çayı içtim. spor malesef olamadı hem regl ve koşturma yüzünden.
Ablalarm çokk mutluyummmmmmmmmm sizlede paylaşmak istedm tercihlerr blli oldu sakarya yönetim bilişm sistemleri gldi istedigm yerr ve bölm umarım sonunda ii olur
kızz ofise girer girmez senni sonucun açıp da bakayım foruma dedim, tebrik ederim seniiinşallah sakarya olur da yanıma gelirsn demiştim, eşref saatime denk geldiyse demek benm dularım tutmuş
kuzum dedigim gibi ben zaten burada yaşıyorum ve sana her türlü yardımda bulunurum hiç dert etme sen, küçük bi yerdir ama burası güzeldirsen hele bi gel de burada ablan var bak, hallederiz hepsini
amin canımm sen çok bekledinn zeynepi şimdi her anın tadını çıkar bu arada maşallah kızımızaa'da
oobebişlerden arka arkaya güzel haberler aldık maşallahh. ben sana sonuçlar iyi olcak dedim artık üzme kendini ilerde doktor tamamen kescek ilacı annesi ona çok iyi bakıyor çokdua ediyor çünkü eebizde ALLAH şifa versin diyoruzz..
ooo eriyoruzz demek fesli hanımmm devamıda gelsin arkadaşımmmmmm..
aynen tahmin ettiğin gibi 1.esrahergün aynı kabusu yaşıyacağıma yedim gitti artık rahatım eşimede bir daha alma dedim alırsada dilim olarak olsınnn
yoo menün gayet güzel dengeli olması gerektiği gibi kendi adıma bi pilav fazla o da kendi adımaaçünkü benhayatımdan beyaz pirinçi çıkardımmmm bunların esmerlierde var aklında olsun hemde çok yararlı ve sağlıklı ,bitki çayları içilmiş suda iyi tabriklerr
oooo fındık kurdu tebrik ederimm mezuniyet haberlerinide alırız inşallahhh.
Günaydın arkadaşlar, güzel haberler alınmış çok sevindimÖncelikle Ercem ve Fesli doktorlarından çocuklarıyla ilgili güzel haber almışlar , hep böyle olsun inşallah Sümeyye üniversiteyi kazanmışsın, tebrik ediyorum, çok güzel bir öğrencilik yaşarsın dilerim, Sakarya'yı hiç görmedim ama çok güzel olduğuna eminim, e Çeşmi de orada zaten
Duyguşum senin eşin de başlamış hainliğe ama devamı gelmez inşallahSen dengelemişsin ama diğer yediklerini azaltarak Ben onu yapamıyorum, hem yemeğimi yiyorum hem cıssları, o yüzden daha çoookk yolum var:18:
Bugün haftanın son günü olması nedeniyle enerjim biraz daha yüksekYarın da günübirlik denize gideceğiz bir aksilik olmazsa, tuzlu suya gireyim de alsın yorgunluğumu biraz, çok huysuzlandım bu hafta çoookk..
Pomocum girmemiş daha galiba, şaşırdım valla.
Yeni arkadaşlar geliyor arka arkaya hepsine hoş geldiniz diyorum, kalıcı olmanızı dilerim
ben hala başlayamadım liste takibime moralim bozuk kafam karmakarışık hiç birsey yapmak gelmior içimden offffbu arada tebrik ederim reyhan yerlesmişsn inş basarıylada tammlarsın
ben hala başlayamadım liste takibime moralim bozuk kafam karmakarışık hiç birsey yapmak gelmior içimden offffbu arada tebrik ederim reyhan yerlesmişsn inş basarıylada tiammlarsın
ben hala başlayamadım liste takibime moralim bozuk kafam karmakarışık hiç birsey yapmak gelmior içimden offffbu arada tebrik ederim reyhan yerlesmişsn inş basarıylada tammlarsın
merhaba kızlarrrr .çok şükür şeker yüklemesinide atlattım .sonuçlarım çok güzel çıktı .şeker riskimiz yokmuş .tahliller yapılırken epey zorlandım.aç karnına şekerli su içip 2 saat beklemek kan vermek zorladı .bi ara bayılacağımı hissettim .
doktor amcamız zeynepin gelişimini çoook beğendi .maşallah annesi haftasına göre çok güzel beslemişsin kızımızı dediyediklerime ,içtiğim 3 litre suya doktor amcamızdan tebrik geldi :nazar.şeker konusunda yinede dikkat et mesala baklava değilde sütlaç ye ,çayına şeker atma mesala dedi .arada kaçamak yapabilirsin tabiki abartmadan dedi kendimi diyette gii hissettim aynı mantık sonuçta .bol bol sebze meyva ve dondurma ye dedi yine .
b arada ismimizi sordu zeynepsu deyince çok beğendi güldü ve dediki .ben göbeğini kestiğim her kız bebeğe zeynep ismini veriyorum çok güzel bi isimdir dedi .yavrumun meğerse kısmeti zeynep olmakmış .çoook duygulandım .
bugün ççok mutluyum kızlar .rabbim kimseyi darda bırakmasın hep güzel mutlu haberler almayı nasip etsin
Benimda gecen haftalarda durumum ayniydi.Bir sürü olumsuzlik yasadik.Canim hic birbir sey yapmak istemiyordu.Sonra birgün eski resimlerime bakarken cok etkilendim.Incecikmisim.53 ve ve 58 kg iken olan resimlerime baktim sonra aynaya baktim.Simdil71 kg yakinim .Bana bir hirs geldi anlatamam.Bence sennde varsa eskilerden sevdigin bir resmin al bak.Rakibin kendin ol önce.Eminim basarirsin.Kolayliklar diliyorum.
günaydın hayırlı cumalarrr kızlarrrrr bugün filiz yoğunmuş müsahit olduğunda gircek kızlarrr..neslişim sen nerelerdesinnnnnn
bugün iftarı davetliyizzzz full motive ilee gidip kararında yiyip döncem inşallahhhhhumarım balıkvardır menüde
neyse dünkü menülerimide yazayımmmmm :
iftar: 1 hurma ile açtım oruçumu
büyük bardak su
1 küçük kase komposto
1 küçük kase yoğurt
yarım tavuk göğsünü julyen kestim 4-5 julyen oldu neyse fırın poşetine attım 1 tatlı kaşığızeytin yağ çeşitli baharatlarla poşeti bağladım pişirdim tepsinin kenarınada 1domates,1soğan,1biber koydumm yedim
1 incedilim çavdar ekmeği
ara: büyükbir dilim chesskek okadar güzel ve hafif iftar menüsünden sonra bu yapılmaz biliyorum ama hergün bu işgenceyi çekeceğime bitireyim dedimm neyse sürekliyaptığım şeyler değil neysekiii .
su 2lt
1 bardak yeşil çay
1bardak kirazsaplı çayım
günlük hareketlerim dışında 6.000 adım
200 mekik
100 oklava
100 twıst
100 yanlar için bi harekettt
50 kollariçin bi hareket dahafazlası imkansız yapılmıyor
valla evde kendi imkanlarımla bu kadar kızlar oruçlu olduğum için evden çıkmıyorum oruçlar bitsin sahilde koşmaya devamm
sahur:
yarım armut
yarım bardak ayran
karnım taş gibi olduğu için başka birşey yemedim , yaklaşık 750ml kadar su içtim
hayırdırr neden böyle oldunnnn moral çok önemlii canımmm toparlanmaya bak bak tatilde yapmışsın aldığın kg lar seni yıldırmasın aylarönce 64kg düşen ben biraz mola verdimmtak çıktım 68kglara düşün sonra yine mücadele ettim düşmek için moralsizlikde kg almayı tetiklerr olumlu düşün olumlu olsun..
Tebrikler canim.Istedigin yerin olmasi cok güzel.Okuluna severek devam etmen cok önemli.Sakarya cok güzel bir sehir.Ben cok severim.Bak destek olacak arkadasimizda var.Cok sanslisin.Dilerim cok güzel ve basarili bir ögrencilik hayatin olur.Benim oglumda lise 2 de.Insallah oda istedigi bölümü kazanir.Senin yasadigin mutlulugu o ve tüm cocuklarimiz yasar.Tekrar tebrikler canim.
tsk ederım cnm benm zaten ıstahım yok harekette etmeye çalışıyorum ama hanı olurya ınsan kendını mutsuz huzursuz hisseder bende aynen oleyım ıcımdekı o yasama şevki kırılmış gıbı moral bozukluğu cok kotu ya oysakı 2 güne kadar ne guzeldı hersey var cnm fotolarım gecen senedekilerle bı suan dünyalar kadar fark var arasında kı farkı kıyafetlerimden ve dısardakı bakıslardanda anlayabılıyorum cnm onlarda benı hırsa getırıyor ama bu başka bısey ya[/SIZE
][/COLOR
O baska birseyin ne oldugunu bilmiyoruz tabii.Ysayan bilir, ama bak bu seni rahatsiz ettigine göre.,azcicik silkelensen halledeceksin.Su akar yolunu bulur.Hepimizin hayatinda oluyor böyle anlar.Kimseye tahammül edemedigimiz,hic birsey yamak istemedigimiz anlar.O anlar mutlaka gecer canim.
aynen tahmin ettiğin gibi 1.esrahergün aynı kabusu yaşıyacağıma yedim gitti artık rahatım eşimede bir daha alma dedim alırsada dilim olarak olsınnn
yoo menün gayet güzel dengeli olması gerektiği gibi kendi adıma bi pilav fazla o da kendi adımaaçünkü benhayatımdan beyaz pirinçi çıkardımmmm bunların esmerlierde var aklında olsun hemde çok yararlı ve sağlıklı ,bitki çayları içilmiş suda iyi tabriklerr
günaydın hayırlı cumalarrr kızlarrrrr bugün filiz yoğunmuş müsahit olduğunda gircek kızlarrr..neslişim sen nerelerdesinnnnnn
bugün iftarı davetliyizzzz full motive ilee gidip kararında yiyip döncem inşallahhhhhumarım balıkvardır menüde
neyse dünkü menülerimide yazayımmmmm :
iftar: 1 hurma ile açtım oruçumu
büyük bardak su
1 küçük kase komposto
1 küçük kase yoğurt
yarım tavuk göğsünü julyen kestim 4-5 julyen oldu neyse fırın poşetine attım 1 tatlı kaşığızeytin yağ çeşitli baharatlarla poşeti bağladım pişirdim tepsinin kenarınada 1domates,1soğan,1biber koydumm yedim
1 incedilim çavdar ekmeği
ara: büyükbir dilim chesskek okadar güzel ve hafif iftar menüsünden sonra bu yapılmaz biliyorum ama hergün bu işgenceyi çekeceğime bitireyim dedimm neyse sürekliyaptığım şeyler değil neysekiii .
su 2lt
1 bardak yeşil çay
1bardak kirazsaplı çayım
günlük hareketlerim dışında 6.000 adım
200 mekik
100 oklava
100 twıst
100 yanlar için bi harekettt
50 kollariçin bi hareket dahafazlası imkansız yapılmıyor
valla evde kendi imkanlarımla bu kadar kızlar oruçlu olduğum için evden çıkmıyorum oruçlar bitsin sahilde koşmaya devamm
sahur:
yarım armut
yarım bardak ayran
karnım taş gibi olduğu için başka birşey yemedim , yaklaşık 750ml kadar su içtim
Gercekten güzel bir menü.Pasta biraz ama az bozmus gibi.Duygucum cokta güzel spor yapiyorsun tebrik ediyorum.
hayırmı sermı bılmıyorum cnmda bekliyorum bakalım bende ısler baya bı karışık tatılde cok sukur kılo almamışım aksıne o yemeğe ıcmeye vermısım aynen dedın gıbı moral cok onemlıymıs suan kendımde hıc bı guc kuvvet bulamıyorum bıraksan 24 saat çıkmam yataktan o dereceyım
O baska birseyin ne oldugunu bilmiyoruz tabii.Ysayan bilir, ama bak bu seni rahatsiz ettigine göre.,azcicik silkelensen halledeceksin.Su akar yolunu bulur.Hepimizin hayatinda oluyor böyle anlar.Kimseye tahammül edemedigimiz,hic birsey yamak istemedigimiz anlar.O anlar mutlaka gecer canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?