- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.541
NE DİYİM ALLAHİÇİNE HUZURVERSİNNN SENDE TOPARLANMAK İÇİN ÇABA GÖSTERR
tebrikler, umarım unutamayacağın güzellikte ünivesite yılların olur
çok teşekkürler Duygu, ama akşam biraz fazla kaçtı sanki. inşallah bugün telafi ederim.
bu arada 1. Esra öbürü, ilk gelen. ben 2.yim
menün gayet başarılı bence, bi çiskek :) ah o çiskek :))) neyse sen onu telafi edersin kesin, bitti de kurtuldun
ah çiş kek ahh bitti neysekii :))))))
zaten onunyedikden sonra 12 geçiyorduu uyuduğumaraya baya saatdilimi koydumm hatta gece12 geçiyordu elimde suyum açmışım müziği oynuyordumm deli miyim neyim ben yaaa
Oyyyyyyy aklına gelmiş olmm çokk güzl bakk duygulandırıyosun beni teşekkür ederim ablacm çokk altn kalplisn ciddenaslnda bisürü tereddütlerim varr yurt konusunda umarım bnde severm sakaryayıı zatn annemler istanbulaa taşınıyolr bnde o yüzden yakn olsn diye hemm çokk afzla tercih ediliyo hmde begenn arkadaşlarım çokk sakaryayıı yurtlara baktım ablacm bazıları çokk pahalı bazıları servisi yok bazılarının akşm yemegi yk bide kykyaa başvurcam amaa burs yada kredi çıkıyomuşya burs çıkmaz banada kredii çıktıgında o kredi azmış bn kredi çekmeyi düşünüyorm bşka trlü kyk çıknca o krediyi vermezlrse diye düşünüyorm :44::44:
İnşallah ablacm çokk teşekkür ederim
Çokk teşekkür ederim ablacm evet bnde güzeldir diye düşünüyorm bakalm
tebrikler, umarım unutamayacağın güzellikte ünivesite yılların olur
çok teşekkürler Duygu, ama akşam biraz fazla kaçtı sanki. inşallah bugün telafi ederim.
bu arada 1. Esra öbürü, ilk gelen. ben 2.yim
menün gayet başarılı bence, bi çiskek :) ah o çiskek :))) neyse sen onu telafi edersin kesin, bitti de kurtuldun
kuzenimin souçlarını da bekliyordfuk biz tv de gördm açıklandıgını hemen nete girdm kuzenin sonuca baktm, sonra da sen geldn aklıma dedm acaba reyhan naptı, foruma bakayım sabah hemen
şu an nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer büyük şehirdeysen sonrasında sakarya biraz tuhaf gelebilir. ben ankaradan sonra buraya hala alışmaya çalışıyorum diyebilirim, ki her sene 1 2 ayda olsa mutlaka geliyodfuk biz buraya.. ama sakin bi yerdir. aradıgın çoğu şeyi bulursun o yonden bi sıkıntı olmaz. kampus merkezin dışında biraz o yuzden yurt bakacaksan eğer serdivan taraflarından bak. tek minibusle 10 15 dk da varırsın ordan kampuse. hem ben seneye evlenirsem inşallah serdivanda oturacam bana gelip gitmen de kolay olur
kyk yurdu çıkması genelde zor oluyor bildigim kadarıyla, evde tek maaş varsa, maddı durum biraz kötüyse çıkıyor, diğer türlü özel yurtlardan uygun fiyatlı bulabilirsin die düşünüyorum, ki burda eve çıkmak da kolay, öğrenciye eşyalı 3+1 600 e bile bulabiliosun, kafana göre arkadaş bulman lazım tabi önce, o da senin gibi tatlı dilli bi kız hemencecik bulur bence zorlanmaz
kredi çıkması biraz daha kolau oluyo, inşallah o çıkar, o zaman rahat edersin, ama şehir olarak ucuzdur. ben ankaradan geldikten sonra çok şeyin fiyatına şaşırmıştım yani burda.. dedigim gibi burda hep bi kapın var, ve yardımcı olacak insanlar var unutmahep beraber hallederiz sen şimdiden dert etme, mutlu haberin tadını çıkar önce
Teşekkür ederim
Ablacm tokattan gelicm ama bundan önce anakarada oturmuştuk yani böle alışveriş merkezleri olan cafelerin çogunlukta oldugu sakn bi yerr olması yetrli aslnda işte kyk dışnda başkaa hngi kredi var bilmiyorum ayy biliyorm çokk iyisin görüşürz mtlaka gelnce bncede azck tadını çıkarıymbu arada kuzenine faln nere çktı bide bana önerebilcegn özel yurt vrmı ablacm kampüse yakn veya develt yurduda olur güzl olursa tabi
yurt konusunu çok bilmiyorum ama kardeşime sorarım, o da sakarya universitesinde okudugu için daha fazla bilgisi vardır. 2 tane alışveriş merkezi var zaten burda toplamda, küçük bi yer, çoğunlukla heryere tek minibusle ulaşabiliyoruz1 tane güzel bi caddemiz var, her tarafı cafe dolu, alışveriş yerleri dolu olan bir cadde. çabuk alışırsın ve kolay kolay kaybolmazsın
kuzenm istanbul üniversitesi su ürünleri muhendisliği ni kazandı canm, tek tercih yapmıştı zaten oldu hayırlısıyla
KUzenininn bölümü çk güzl ablacm ünisidee öyle hayrlısı olsn tebrik ederim kardeşin memnunmydu ünisinden nyse artk küçk gelrse ordn bşka yrlere geçş yaparm yakn sonçta gezmek için yanibide bana arkadaşm plajıı faln çokk demşti çokk begenmiş zatn ünide sapnca gölünn hemn yanı demi
Günaydın kızlar, biraz geç kaldım ama olsunBu ara işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum doğru dürüst. Akşam da ancak dinleniyorum işte. Haftasonu gelsin diyeceğim ama o da çabuk geçiyor yaa, benim uzun uzuuunn dinlenmem lazım
Dün çıkışta pazara girdik, bu sefer daha kontrollü aldıkGeçen haftadan aldıklarımın epey bir kısmı duruyor hala çünkü Dünkü adım sayım çok iyi değildi 5000 civarında kaldım ama hiç yoktan iyidir diyorum tabi.
Forumumuza yeni katılan bir arkadaşımız daha var gördüğüm kadarıyla, 2. Esra'mıza ben de hoş geldin diyorum. Ben mola dönemindeyim ama Eylülden itibaren özellikle yoğun sporla dönmeyi düşünüyorum
Kızlar ben kesinlikle yaz insanı değilim, bir kere daha anladım. Sanki sıcak ve güneş bütün enerjimi alıyor benim. Kışın 1 saatte yaptığım işi bitirmem bile en az 3 saat sürüyor. Yavaş çekimde yaşıyorum sankiYazdıklarınızı okudukça gaza geliyorum spor yapayım diye ama sonra hareket edecek enerji bulamıyorum Neyse şimdilik idare edeceğim böyle.
Geçmişe bakamadım henüz, şimdi dalayım hemen.
wuwwwwwwwwwwwwwwwwww bi hftada 2.5 çokk güzl gerçektenn geln diyeti falnmı yaptıı acabaa esra abla :44:
Ablacm aslnda bana sümeyye derseniz daha ii olur adım tamm olarak sümeyye reyhan çnküevet benm hapmda o bana çk yann etki yapıyo mide bulntısı faln sanada yapıyomu ablacm gnde bi tane içiyorum o yüzden bu kitabı daha öncede önermiştin alıcam evet peki kitpta bşka nelerin glisemik indksi yüksek ve düşk olanklardan aklnda kaln vrmı :44::44: evet yükseldiginin farkındaym spor yapıcm amaa işte mekn uygn degl yürüyüşş yapsan mall gibi bakıyolr sokaktakiler yürüyüşş için bi yerr varr oradaa çokk uzak napsam bilemedm evde videoyla yapsam iyimii acaba :44::44:
Ne güzl söylemiş duyguu ablainsanı böle diyett aşkıyla yanıp tutuşturuyo
bnde korktumm bi an unutuldum diyehoşbuldukk öleyse ayrıca dedign gibi esra ablalalrı bnde çokk sevdim
kızlarrr çok sağ olun güzel yazılarınız için hepbirlikde el ele başarcaz inşallahh
hoşgeldin aramızaaa canım senin spor sevgin zaten hoşuma gidiyordu seni gördüğümesevindimmm..
spor şahane canımm yediklerinde güzel,hatta geçengün bende esmer bulgur aldım gayt başarılısın aslında senin menülere yorum yapmama bile gerek yok.. buarada diğerr mesajlarına alıntı yapmadım artık tşk etmekden yoruldummm sanagüzel sözlerin seni bulsunnn kuşummmm
ah neslişimmm hergün aktif olmama rahmen filiz sabah sabah çoşmuş yorum okucam diye maf oldummm
ben iyiyim canım sen nasılsınnnn? evet çok güzel tesadüfff oldu keyfin nasıll nesliherne kadar çalışmasamdatatil istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Ablalarm çokk mutluyummmmmmmmmm sizlede paylaşmak istedm tercihlerr blli oldu sakarya yönetim bilişm sistemleri gldi istedigm yerr ve bölm umarım sonunda ii olur
ohhh çok şükür ki sonuclarımızı dr gösterebildik ilacımızı biraz azalttı 3\4 içecek artık :):) mutluyum mutluyuuummm
filizcim oğlum 4 buçuk aylık ben öyle 6 ay falan beklemem ek gıda için :) 4 aydan sonra ufak ufak veririm çünkü 6 aydan sonra başlanınca genelde çocuklar çok seçici oluyor
bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin
bugün göğüs göbek kalça ölçümü aldım 3 er cm incelmişim aslında bu benim için büyük bişey çünkü doğumdan sonra incelmek çok zor bir iş ramazandan dolayı menü paylaşımı yapmıyorum çünkü ben şu an diyete yönelik değil emzirmeye yönelik besleniyorum ama ramazandan sonra çık sıkı tutacağım bu işi doğum öncesi kiloma 8 kilo kaldı :):)
evet cnm bı haftadır yokum kısa bı tatıl yaptım dıyelım artık evımdeyım ve kaldım yerden devam edecegım ınss bıraz okudum cnm ılk sayfayı aranızda olmak ısterım bende
tsk ederım cnm benm evet sporu sevıyorum ama su bı hafta hıc yapamadım o yüzden sımdı sıkı bı tempoyla baslıcam ınss evde olmayınca butun düzen bozuluyor ya ne spor yapabılıyorsun ne yeme ıcmene dıkkat edebılıyorsun aslında bu kadar uzun gıttıgıme cok pısmanım herseyı tadında bırakmak en guzelıymıs bunu anladım
Face de bir gruba üyeyim arkadaslar.Mutlaka aranizda duyanlar vardir.Orada bir yazi okudum cok hosuma gitti.Sizlerle payylasmak istedim.
Avustralyada, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına önce mırıldanarak sonrasında gür sesli bir cevaplar veriyor;dinleyin..
"Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları, meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CDleri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye bir şey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
Allahım ne kadar da akıllıyım! =)))))
Yinede balina olmayalım. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler. Sevgiyle kalın dukancı dostlar Avustralyada, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına önce mırıldanarak sonrasında gür sesli bir cevaplar veriyor;dinleyin..
"Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları, meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CDleri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye bir şey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
Allahım ne kadar da akıllıyım! =)))))
Yinede balina olmayalım.
merhaba kızlarrrr .çok şükür şeker yüklemesinide atlattım .sonuçlarım çok güzel çıktı .şeker riskimiz yokmuş .tahliller yapılırken epey zorlandım.aç karnına şekerli su içip 2 saat beklemek kan vermek zorladı .bi ara bayılacağımı hissettim .
doktor amcamız zeynepin gelişimini çoook beğendi .maşallah annesi haftasına göre çok güzel beslemişsin kızımızı dediyediklerime ,içtiğim 3 litre suya doktor amcamızdan tebrik geldi :nazar.şeker konusunda yinede dikkat et mesala baklava değilde sütlaç ye ,çayına şeker atma mesala dedi .arada kaçamak yapabilirsin tabiki abartmadan dedi kendimi diyette gii hissettim aynı mantık sonuçta .bol bol sebze meyva ve dondurma ye dedi yine .
b arada ismimizi sordu zeynepsu deyince çok beğendi güldü ve dediki .ben göbeğini kestiğim her kız bebeğe zeynep ismini veriyorum çok güzel bi isimdir dedi .yavrumun meğerse kısmeti zeynep olmakmış .çoook duygulandım .
bugün ççok mutluyum kızlar .rabbim kimseyi darda bırakmasın hep güzel mutlu haberler almayı nasip etsin
ve günaydınnn kuzularrrr herkez iyidir inşallahhhh..
dünkü iftarım:
1 hurma ile açtımm orucumu
1 küçükkase sağlıklı kompostom
1 küçük kase tarhana çorbası
1 küçük kase yoğurt
ara: ev yapımı limonatam ve minik bir dilim chesskek (offf evde benden başka yiyenyok nasılbitcek bu chesskek)
1 bardak yeşil çay
1 bardak iftarsonrası çayımla kiraz saplı çayımı karıştırdım
su ortalama 1.5 lt bu sefer saymadım tahimini
sahur:
1 hurma
2 dilim kare light tost ekmeğinde kaşarlı domatesli tost
1 bardak ayran
yarım armut
7tane kiraz
yaklaşık 750 ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?