2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ah çiş kek ahh bitti neysekii :))))))
zaten onunyedikden sonra 12 geçiyorduu uyuduğumaraya baya saatdilimi koydumm hatta gece12 geçiyordu elimde suyum açmışım müziği oynuyordumm deli miyim neyim ben yaaa

Arkadaslar hepinize hayirli cumalar;

Bugün sabah erkenden uyandim.
Sabah 1 dilim siyah ekmek,1 dilim peynir yedim.
Sonra bahcedeki yapraklari otlari temizledim.
Biraz sonra spora baslicam.
1 saat yürürüm.Sonra yer hareketleri yapicam.
Ögleden sonra oglumla alisverise gidecegiz.Öglene
1 simit yiyip yaninda ayran icmeyi düsünüyorum
Aksamda tavuk gögsü ve salata
Su bu saate kadat 1.5 lt oldu.
Hepinize güzel günler ...

ah çiş kek ahh bitti neysekii :))))))
zaten onunyedikden sonra 12 geçiyorduu uyuduğumaraya baya saatdilimi koydumm hatta gece12 geçiyordu elimde suyum açmışım müziği oynuyordumm deli miyim neyim ben yaaa

sen dünden eritmişsin zaten, harikasın

ne güzel dans etmek öyle ya, bi ben beceremiyorum :)

kuzenimin souçlarını da bekliyordfuk biz tv de gördm açıklandıgını hemen nete girdm kuzenin sonuca baktm, sonra da sen geldn aklıma dedm acaba reyhan naptı, foruma bakayım sabah hemen

şu an nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer büyük şehirdeysen sonrasında sakarya biraz tuhaf gelebilir. ben ankaradan sonra buraya hala alışmaya çalışıyorum diyebilirim, ki her sene 1 2 ayda olsa mutlaka geliyodfuk biz buraya.. ama sakin bi yerdir. aradıgın çoğu şeyi bulursun o yonden bi sıkıntı olmaz. kampus merkezin dışında biraz o yuzden yurt bakacaksan eğer serdivan taraflarından bak. tek minibusle 10 15 dk da varırsın ordan kampuse. hem ben seneye evlenirsem inşallah serdivanda oturacam bana gelip gitmen de kolay olur

kyk yurdu çıkması genelde zor oluyor bildigim kadarıyla, evde tek maaş varsa, maddı durum biraz kötüyse çıkıyor, diğer türlü özel yurtlardan uygun fiyatlı bulabilirsin die düşünüyorum, ki burda eve çıkmak da kolay, öğrenciye eşyalı 3+1 600 e bile bulabiliosun, kafana göre arkadaş bulman lazım tabi önce, o da senin gibi tatlı dilli bi kız hemencecik bulur bence zorlanmaz

kredi çıkması biraz daha kolau oluyo, inşallah o çıkar, o zaman rahat edersin, ama şehir olarak ucuzdur. ben ankaradan geldikten sonra çok şeyin fiyatına şaşırmıştım yani burda.. dedigim gibi burda hep bi kapın var, ve yardımcı olacak insanlar var unutma hep beraber hallederiz sen şimdiden dert etme, mutlu haberin tadını çıkar önce

aklımdayken menumu de yazayım işe dalıp unutmayım sonra :

iftar da kuzenm ve kardeşmle göl kenarı çok güzel bi yere gittik..

1 kase mercimek çorbası

1 porsiyon karışık ızgara

1 küçük parça pide

1 hurma

2 kuru kayısı

1 kutu diyet cola

3 büyük bardak su

ara öğün

1 küçük muz

3 bardak çay

sahura kadar her zamanki gibi 1.5 lt suyumu da bitirdim.

sahur :

1 kase tarhana çorbası

yarım peynirli gözleme

yarım domates

4 bardak su

Teşekkür ederim

Ablacm tokattan gelicm ama bundan önce anakarada oturmuştuk yani böle alışveriş merkezleri olan cafelerin çogunlukta oldugu sakn bi yerr olması yetrli aslnda işte kyk dışnda başkaa hngi kredi var bilmiyorum ayy biliyorm çokk iyisin görüşürz mtlaka gelnce bncede azck tadını çıkarıym bu arada kuzenine faln nere çktı bide bana önerebilcegn özel yurt vrmı ablacm kampüse yakn veya develt yurduda olur güzl olursa tabi

Son düzenleme:

yurt konusunu çok bilmiyorum ama kardeşime sorarım, o da sakarya universitesinde okudugu için daha fazla bilgisi vardır. 2 tane alışveriş merkezi var zaten burda toplamda, küçük bi yer, çoğunlukla heryere tek minibusle ulaşabiliyoruz 1 tane güzel bi caddemiz var, her tarafı cafe dolu, alışveriş yerleri dolu olan bir cadde. çabuk alışırsın ve kolay kolay kaybolmazsın

kuzenm istanbul üniversitesi su ürünleri muhendisliği ni kazandı canm, tek tercih yapmıştı zaten oldu hayırlısıyla

KUzenininn bölümü çk güzl ablacm ünisidee öyle hayrlısı olsn tebrik ederim kardeşin memnunmydu ünisinden nyse artk küçk gelrse ordn bşka yrlere geçş yaparm yakn sonçta gezmek için yani bide bana arkadaşm plajıı faln çokk demşti çokk begenmiş zatn ünide sapnca gölünn hemn yanı demi

Son düzenleme:

saol kuzum, kuzeni yollayacaz işte bakalım kardeşim memnundu, kampus olarak çok iyi bi yerde zaten sen de duymuşsun, göl kenarı, her tarafı yeşil, tepede bir yer, sadece biraz soğuk oluyor şimdiden uyarayım mayıs ayında çıkmıştm ben bi kere ama kış gibi üşümüştüm yani ama soğuk olması kar yagdıgı zamanlar avantaj oluyor tabi, okul hemen tatil sahil kenarı olan yerler yaklaşık 40 dk falan uzaklıkta buraya, ulaşım da kolay zaten. gezip görülecek çevre illerde var. mesela sevgilim askerden gelsn bizim planlarda bi eskişehir, bi de bolu var istanbula da yakın, bursa gidilebilir.. gezmek istersen çok yer yakın yani tatlım

canım sen de benım gıbı bugunlerde yogunsun ALLAH kolaylık versın hepımıze.

sen pazara ıyı alıstın haaaaaa hem yuruyus hemn taze sebzeler super valla cok ıyı bence. ben de hep pazardan alıyorum ramazanda alamıyorum ama ramazandan sonra yıne pazara devam

ben de yaz ınsanı degılımdır kesınlıkkle. kızarmak, fazla terleyememek, sıcaktan ve gunesten nefret etmek vs aynen bende de var bır de kapalı olunca daha da zor oluyor ama cok sukur ofıs ıcınde calısan ınsanlardanız dısarda olanlara ALLAH yardım etsın. ev ıslerı acısından sorun yasamıyorum hatta buaralar evımın ıslerını kendım haftasonu yapıyorum.

bence tek tek anlatmak yerıne sen en ıyısı kıtabı al oku.

cunku su an hepsı aklımda degıl ınan.

duyguyu ornek al cocugu var ama evın korıdorlarında adım atıyoır bır saat cocugu esıne bırakıyor parklarda calısıyor. 3 saat uyuyorum aksama kadar calısıyorum bır saat spor yaoıyorum 40 dk eve yuruyorum ıftarımdan sonra tekrar yemek yapoıyorum yanı hersey senın elınde demem o.

evet canım ınsaallah hep bırlıkte olacak.

tsk ederım canım. ogretmenım kım kımden ogrendım bunu dersınnnnnnnnn esmer bulgur normal bulgurdan daha ıyı. tadı da cok guzel oyuzden kesınlıkle tavsıye ederım canım. ekmek yerıne bulgur pılavı yemıs oluyorum yemegımın yanında.

tsk etmene gerek yok canımmmmmmm cunku hepsı gercek. hıcbırı ne ıltıfat, ne yalakalık. hepsı en derın duygularımmmmmm fazlasını hakedıyorsun sen.

Ablalarm çokk mutluyummmmmmmmmm sizlede paylaşmak istedm tercihlerr blli oldu sakarya yönetim bilişm sistemleri gldi istedigm yerr ve bölm umarım sonunda ii olur

reyhan gozunaydın tebrık ederım. ınsaallah cok mutlu olursun cok basarılı olursun uzun, farklı ve degısık bır hayat senı beklıyor hakkında hayırlısı olsun

feslegen gozunaydın canım demekkı ıyılesme var oglunda ılaclar azaldıgına gore cok sevındım ınsaallah tamamen bıter bırgun bu hastalık.

hımmmm 6 ay beklenmıyor mu demekkı ay ben cok bılmem bunları canım. duydugumu soyledım sadece

oooo ıncelme olmus buarada. bak buna cok sevındım cunku ınan kılo vermek kolay da ıncelmek daha zor aslında oyuzden daha zor bırsey basarıyorsun

dogum kılona 8 var haaaa. supermısssssss

elbette kalıcı olmak ıstedıkten ve dısıplınlı olduktan sonra neden olmasın kı

sen cok guzel spor yapıyorsun sadece dıyetın eksık yanı hataların oluyor onu da basarırsan bence super olacak

cok hosuma gıttııııııııı gercektennnnnnnnnn

canım merhaba

sonuclar guzel cıkmıs cok sevındım gozunaydın maasallah sıze.

doguma nekadar kaldı buarada ?

canım menulerın guzel olmus. ıftarın az gelmıstı ama cheescake ıcın dengelemek ıstemıssın cok da mantıklı olmus.

sana gelınce bana da pasta yapacak mısınnnnnnnnnn